amado80 09.09.11, 01:44 Kto był w krawacie? Prezes czy chłopczyk? Może obaj... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trajkotek a jednak ... 09.09.11, 05:11 wygląda na to, że takst jest ocenzurowany - może wycięto coś, może zadziałała autocenzura... niemożliwe, że Pan Og. nie wie, że są poza PiSem i SLD jeszcze inne partie... Panie Og., nie ma się czego bać - Dobra Księga powiada: "Jeśli się nie odmienicie i nie staniecie jako dzieci, nie wejdziecie do Królestwa Niebieskiego" (ale przymusu nie ma). A dzieci sa odważne, bo ich autorytetem największym jest wujek Donald. On tchnął w nie nieco z własnej, wielkiej odwagi, gdy nauczał dziatki: "Nie, no bać się nie można, bo jak człowiek by się bał, to lepiej się tym nie zajmować. Zobaczycie, że właściwie w każdej pracy, życiu, nawet jak jest to życie ludzi bardzo młodych, dzieci, nie należy się bać. Strach zawsze podpowiada złe rzeczy, odwaga się zawsze opłaca". Ale jeśli chodzi o rozrywkę, jest ok... teksty tchórzliwe są przecież śmieszne! _____________________________ odwaga prezy-dęta Katarzyna Odwaga - Wiśniewska Odpowiedz Link Zgłoś
robokopo Re: a jednak ... 09.09.11, 11:32 Jezu, co za nudny, zmanierowany styl. Wiem, tobie się, trajkotku, wydaje, że jesteś strasznie dowcipny, a wręcz intelingentny w tym swoim bizantyjskim ironizowaniu. Jest jednak inaczej: tego prawie nikt nie czyta, bo to jest nudne jak flaki z olejem, grafomaństwo do dziesiątej potęgi ze słabo ukrywaną idee fixe. Odpowiedz Link Zgłoś
rozsadek.ltd Re: a jednak ... 09.09.11, 18:44 robokopo napisał: > Jezu, co za nudny, zmanierowany styl. Wiem, tobie się, trajkotku, wydaje, że je > steś strasznie dowcipny, a wręcz intelingentny w tym swoim bizantyjskim ironizo > waniu. Jest jednak inaczej: tego prawie nikt nie czyta, bo to jest nudne jak fl > aki z olejem, grafomaństwo do dziesiątej potęgi ze słabo ukrywaną idee fixe. Kolego. W ten sposób możesz mówić do swojej upośledzonej matki, która oddaje się za 2zł na dworcu. Teksty trajkotka są niezwykle trafne i mam nadzieję, że będzie ich jeszcze dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
trajkotek ałła, nie kłóćcie się 09.09.11, 20:34 jak powiedział reb Tewje: i Ty masz rację i On ma rację (jeśli ktoś uważa, że nie mogą obaj mieć racji - też ma rację) ... no, może nie zupełnie, ale w dużym stopniu - chodzi o stan (POżałowania godny) mojego umysłu, którego wytwory zasłużyły na tyle inwektyw: nie jest z nim najlepiej, wiem. Doszło już do tego, że ze zrozumieniem czytam tylko GW, inne teksty ciężko przyswajam lub niczego z nich nie rozumiem, komentując zdaję sobie sprawę z tego, że nikt tego nie czyta, konsekwencją jest to, że czasem polemizuję z "niktem" lub z "niktami" (do licha, zapomniałem liczby mnogiej dla "nikt"), a jeśli chodzi o grafomaństwo, to nie mam wyrzutów sumienia - GW to nie pismo literackie, nie aspiruję do nagrody "Nike" - zatem, trudno - a zresztą, nie ja jeden ... Odpowiedz Link Zgłoś
antobojar Jeżeli dziecię, to przyszły człowiek, jak mawiał 09.09.11, 06:00 Urban.. to wydaje się że, politycy, mają równie daleką drogę przed sobą, zanim osiągną dojrzałość... "WZGLĘDNOŚĆ MA ZASTOSOWANIE W FIZYCE.... NIE W ETYCE.." "Relativity applies to physics, not ethics" Albert Einstein Odpowiedz Link Zgłoś
terleo Re: Jeżeli dziecię, to przyszły człowiek, jak maw 09.09.11, 07:33 antobojar napisał: > > "WZGLĘDNOŚĆ MA ZASTOSOWANIE W ETYCE. NIE W FIZYCE" Victor Dynger. Odpowiedz Link Zgłoś
sam16 Prawybory 09.09.11, 06:36 Pelzanie u nog prezesa jest podstwa bycia czlonkiem PiS. Pelzajaca przynaleznosc partyja jest zgodna z katolickim swiatopogladem. Na kolana chamie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
terleo Re: Prawybory 09.09.11, 07:28 amado80 napisał: > Kto był w krawacie? Prezes czy chłopczyk? Może obaj... W krawacie był chłop, nie chłopczyk, a na imię miał Andżej i łgał, łgał, a potem się czołg-ał, choć własny traktor miał. Zabawa skończyła się pechowym "zejściem" . . . ze sceny. . . mało politycznej. A miało to być samobójstwo. . . poznawcze. . . Ciekawość chłopa, CO jest po ŻYCIU? Co po życie? Odpowiedz Link Zgłoś
hieronim_kowalski Najgorsze jest to, że PIS po przegranych wyborach 09.09.11, 07:58 Najgorsze jest to, że PIS po przegranych wyborach nadal będzie zatruwał życie Polakom... Odpowiedz Link Zgłoś
robokopo Re: Najgorsze jest to, że PIS po przegranych wybo 09.09.11, 11:34 Masz to jak w banku! Ale myśllę, że może być ciekawie. Zobaczymy, kto Kaczora kocha, a kto go wydupcy ze stołka, by swoje rozsadzić nań lędźwie, przy najbliższej nadarzającej się okazji. Odpowiedz Link Zgłoś
brzmski sennik POlski 09.09.11, 08:31 czołgać się, w krawacie, u stóp prezesa - kłopoty w robocie, szef stawia na kreatywność Odpowiedz Link Zgłoś
darek638 Re: Cieniutko. 09.09.11, 09:20 Panie Michale, krótko coś. Nie lubi Pan dzieci? Jeśli miało być poparcie wystarczyło napisać: głosujcie na PO. Odpowiedz Link Zgłoś
craftwork gęba Ogórka coraz bardziej podobna do mordy Grossa 09.09.11, 10:29 może obydwaj przepoczwarzają się w chasydów. Ten cały "salon" to prawdziwy szpital przemienienia Odpowiedz Link Zgłoś
jaszel O, spuścili z łańcucha strażnika czystości rasy... 09.09.11, 13:56 ...i ujada. :) Odpowiedz Link Zgłoś
pn-ski Re: Prawybory 09.09.11, 12:17 amado80 napisał: "Kto był w krawacie? Prezes czy chłopczyk? Może obaj..." Prezes kochający Rosjan był w krawacie (jak wiemy krawać to po rosyjsku znaczy łóżko). Bo że obaj byli, to chyba za daleko posunięte domniemanie. Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Prawybory 09.09.11, 16:21 Nie narzekać. Włączam tivi, patrzę - i widzę audytorium pis-wodzusia - małe dzieci ściągnięte na jego konferencję. Wodzuś międlił, miętolił słowa...a dzieci "olały" pis-prezesa. Bawiły się swoimi klockami, kompletnie nim niezainteresowane. Jakiż cudowny widok! :))) Jarosław K. do przedszkolaków przemawia! To odpowiednia docelowa grupa "wyborcza" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
rozsadek.ltd Re: Prawybory 09.09.11, 18:48 hardy1 napisał: > Nie narzekać. Włączam tivi, patrzę - i widzę audytorium pis-wodzusia - małe dz > ieci ściągnięte na jego konferencję. Wodzuś międlił, miętolił słowa...a dzieci > "olały" pis-prezesa. Bawiły się swoimi klockami, kompletnie nim niezainteresow > ane. Jakiż cudowny widok! :))) Jarosław K. do przedszkolaków przemawia! To odpo > wiednia docelowa grupa "wyborcza" :))) To się lepiej zdecyduj, czy przedszkolaki, czy mohery bałwanie. Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Prawybory 09.09.11, 21:04 rozsadek.ltd napisał: To się lepiej zdecyduj, czy przedszkolaki, czy mohery bałwanie. Dzieciaczku, właśnie swoim poziomem "wpisu" dołączyłeś do mentalnych przedszkolaków. Takich wyznawców pis-prezesik właśnie potrzebuje...na szczęście jesteście już wymierającym "gatunkiem" w Polsce. I tak trzymaj, daleko wraz z Jarosławem K. zajdziesz. Za kilka lat - trzy kroki naprzód...jak w starym dowcipie o Gomułce. Ten sam poziom umysłowy, ten sam koniec polityczny. Nie będę nad tobą płakał. Przeciwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
trajkotek baczność! prawybory 09.09.11, 20:54 hardy1 napisał: Wodzuś międlił, miętolił słowa...a dzieci "olały" pis-prezesa. Bawiły się swoimi klockami, kompletnie nim niezainteresowane. pląsanie trzylatków, podczas przemówienia wodza, to uszczerbek dla autorytetu, nie wyobrażam sobie, że w Korei (na przykład) to byłoby możliwe ... Ale TU na zdjęciu widać POrządek i dyscyplinę, szacunek i zrozumienie na buziach są znakomitym tłem dla radosnego uśmiechu wodza, tfu - co ja piszę - wujaszka ... W młodych serduszkach rodzi się jednomyślne pragnienie: "dobry wujaszku, prowadź nas" No, ale to były starszaki ... a maluszki - jaka różnica! stoją sztywno, ani drgną Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: baczność! prawybory 09.09.11, 21:08 I jedno i drugie i trzecie (to w kolejnych partiach) powoduje u mnie ten sam odruch. Obojętnie jaka partia. Otoczenie młodzieży mogę zrozumieć, oni już mają swoje widzenie świata. Natomiast małe dzieci - nie. Odpowiedz Link Zgłoś
rozsadek.ltd Nie mogę, jaka bieda umysłowa ogórka 09.09.11, 18:40 Człowieku, nie wstyd ci w ogóle taką spier.dolinę wrzucać na afisz? Odpowiedz Link Zgłoś
totalnebydlolzeiszczekanapis ta eSBecka ściera PiSem mordę znów se wyciera 10.09.11, 08:47 „Ptok ptokowi nie jednaki. Człek człekowi nie dorówna, dusa dusy zajrzy w oczy, nie polezie Kaczor w GóWna”. Odpowiedz Link Zgłoś