r-jak-rozum Re: Kaczyński: Witają mnie okrzykami: Jarosław, P 11.10.11, 14:41 Elektorat Kaczynskiego to same dziadki i babcie na emeryturze. Co roku ten elektorat sie kurczy (smiercia naturalna lub tragiczna). Kaczynskiemu nie wroze niczego dobrego za 4 lata. Szkoda mi tych ludzi co sa tak w niego zapatrzeni ale to jeszcze jeden dowod na to, ze na starosc ludzie glupieja... Odpowiedz Link Zgłoś
iwano19 Kaczyński: Witają mnie okrzykami: Jarosław, Pol... 11.10.11, 15:01 I o to chodziło!"Jarosław,Polskę zbaw"-czy Jarek to nie przypadkiem,mały niedopieszczony chłopaczek?To,podobno,dojrzały mąż stanu a taki próżny.Oj,oj,aty,aty,dostaniesz po łapkach próżniaczku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alais Re: Kaczyński: Witają mnie okrzykami: Jarosław, P 11.10.11, 15:04 Juz ja bym tego ........powitał okrzykiem. Tylko nie zacytuje bo by mnie zamknęli....... Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Kaczyński: Witają mnie okrzykami: Jarosław, Pol... 11.10.11, 15:40 To niestety przestaje być śmieszne - to zaczyna być groźne. Wrzód pod nazwą "prawo i sprawiedliwość" z jarosławem kaczyńskim na czele dojrzał już do tego żeby go w końcu przeciąć, bo w przeciwnym wypadku możemy sie kiedyś obudzić w rzeczywistości przy której czasy słusznie minione wydadzą się nam oazą demokracji i tolerancji, a SB - stowarzyszeniem dobroczynnym. Obsesje i urojenia kaczyńskiego rosną w tempie wykładniczym, a kolejna klęska wyborcza jeszcze je pogłębia. W tej sytuacji uważam że należy sięgnąć do rozwiązań radykalnych aby raz na zawsze to zakończyć. Odpowiedz Link Zgłoś
minstrel515 Re: Kaczyński: Witają mnie okrzykami: Jarosław, P 11.10.11, 16:30 erte2 napisał: > To niestety przestaje być śmieszne - to zaczyna być groźne. Wrzód pod nazwą "pr > awo i sprawiedliwość" z jarosławem kaczyńskim na czele dojrzał już do tego żeby > go w końcu przeciąć, bo w przeciwnym wypadku możemy sie kiedyś obudzić w rzecz > ywistości przy której czasy słusznie minione wydadzą się nam oazą demokracji i > tolerancji, a SB - stowarzyszeniem dobroczynnym. > Obsesje i urojenia kaczyńskiego rosną w tempie wykładniczym, a kolejna klęska w > yborcza jeszcze je pogłębia. W tej sytuacji uważam że należy sięgnąć do rozwiąz > ań radykalnych aby raz na zawsze to zakończyć. Mnie się wydaje, że to przestało być groźne, a stało się śmieszne. Groteskowe nawet. Mam na myśli jednocześnie zachowanie samego Kaczyńskiego, jak i jego bliższego i dalszego otoczenia. Czy oni nie mają choć cienia samokrytycyzmu? Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Kaczyński: Witają mnie okrzykami: Jarosław, P 11.10.11, 21:51 minstrel515 Był taki jeden który na początku też wydawał się groteskowy (zresztą był do końca). Nie lekceważyłbym. Odpowiedz Link Zgłoś
minstrel515 Re: Kaczyński: Witają mnie okrzykami: Jarosław, P 11.10.11, 22:47 erte2 napisał: > minstrel515 > Był taki jeden który na początku też wydawał się groteskowy (zresztą był do koń > ca). > Nie lekceważyłbym. Pozwolę sobie mieć zdanie odrębne w tej materii. Wg mnie insurekcja kaczystów nam nie grozi; jeśli już, to raczej, przy drugiej fali kryzysu światowego, możemy się spodziewać gwałtownych strajków na tle ekonomicznym; wszak bliżej nam do współczesnej Europy, niż do wydumanej Polski Jagiellońskiej II, pana JK. Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Kaczyński: Witają mnie okrzykami: Jarosław, P 12.10.11, 01:22 minstrel515 napisał: .....jeśli już, to raczej, przy drugiej fali kryzysu światowego, możemy się spodziewać gwałtownych strajków na tle ekonomicznym; .... No właśnie - i dodaj do tego kaczyńskiego który wykorzysta każdą okazję, każde nieszczęście i każdy kataklizm aby zacząć nas "zbawiać". Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Kaczyński: Witają mnie okrzykami: Jarosław, Pol... 11.10.11, 15:41 A jakim okrzykiem przywital Rydzyk naszego wielkiego.... no wiecie ? Odpowiedz Link Zgłoś
spoko-spoko Kaczyński: Witają mnie okrzykami: Jarosław, Pol... 11.10.11, 15:54 Jaroslaw Polske zbaw Ole Ole To my Kibole ten sam rodzaj rymu, nieprawda? Odpowiedz Link Zgłoś
marekkrukowski Zapewne chodzi im o to... 11.10.11, 15:57 ...żebyś się wreszcie powiesił. Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Kaczyński: Witają mnie okrzykami: Jarosław, Pol... 11.10.11, 16:11 majne klaine fjurerku, zmien proszki, i najlepiej wynos sie gdzies indziej. Swiat lezy u twych stop. Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Re: Kaczyński: Witają mnie okrzykami: Jarosław, P 11.10.11, 16:20 6.smiech napisał: > majne klaine fjurerku, zmien proszki, i najlepiej wynos sie gdzies indziej. Swi > at lezy u twych > stop. Chyba zmienil proszki, bo wybiera sie z wizyta do Prezydenta ,a co do wyjazdu to ktory Kraj go przygarnie ,ze wszystkimi sie przeciez poklocil. Odpowiedz Link Zgłoś
prezes_na_dopalaczach Kaczyński - imbecylem. 11.10.11, 16:25 Kaczynski jest imbecylem, a najgorsze jest to, ze po tylu przegranych, w dalszym ciagu ludzie zbieraja sie przy nim(!), co swiadczy, ze w Polsce, ponad 20% spoleczenstwa to idioci. Jest to przerazajace. Czy w PiS nie ma ani jednej normalnej osoby???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
7o niestająca kacza sraczka Gazety 11.10.11, 16:44 Dlaczego nadal Gazeta ma sraczkę na temat Kaczyńskiego skoro przegrał z nią? Odpowiedz Link Zgłoś
stivi47 Kaczyński: Witają mnie okrzykami: Jarosław, Pol... 11.10.11, 17:19 Ten maly Kaczodup blamirt nie tylko siebie ale tez tych polakow kturzy i tak juz niskiem wyksztalcenem tylko podstawowe jak ich bieda wykozystuje dla swopich celow gromadzanc tych biednych Zlotowki na swoim Koncie widzialem tego Tomaszewskiego u Lisa ten tez juz jest zararzony ta wscieklizna tego wariata nie do zrozumienia ze ten maly tak szybko zararza tychnaiwnych biednych polakow bo ten tomaszewski jest tez biedny jak mysz koscielna bo wszystko co zarobil to przechlal Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Re: Kaczyński: Witają mnie okrzykami: Jarosław, P 11.10.11, 17:27 Stivi kolego ,Tomaszewski nigdy inteligencja nie swiecil ,byl i jest glupi. Odpowiedz Link Zgłoś
iwona-maria2108 Kaczyński: Witają mnie okrzykami: Jarosław, Pol... 11.10.11, 17:39 PiS to już nie jest partia - to jest sekta!!! Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt35 Kaczyński: Witają mnie okrzykami: Jarosław, Pol... 11.10.11, 18:15 No to trzeba będzie Zbawicielowi pomnik stawiać. Nieprawdopodobny okaz megalomani . Już dawno Platon powiedział, że największym nieszczęściem duszy ludzkiej jest głupota. Odpowiedz Link Zgłoś
jarrcio Kaczyński: Witają mnie okrzykami: Jarosław, Pol... 11.10.11, 18:17 Świetnie! Plac Zbawiciela ma nowego patrona. Odpowiedz Link Zgłoś
aussie1inc Kaczyński: Witają mnie okrzykami: Jarosław, Pol... 11.10.11, 18:31 Nie da sie ukryc, ze Kaczynski niechcacy zbawi Polske. Pis bez Kaczynskiego nie istnieje, a Pis z Kaczynskim nigdy nie wygra zadnych wyborow. Z tego powodu ani Pis ani Kaczynski nie beda sprawowac rzadow w Polsce, co automaczynie zbawi Polske od glupoty i durnoty. Lata mijaja, Kaczynski coraz starszy, niczego nowego sie nie nauczy i bedzie powtarzal te same glupoty. Mocherki tez powoli udaja sie na spoczynek, a mlodych durniow nie ma az tyle, by wypelnic ubytek starych wyborcow Kaczora. Oczywiscie predzej czy pozniej w Pisie nastapi walka, bo dzialacze tej partii nie sa tak cierpliwi jak prezes i nie beda czekac w nieskonczonosc na zwyciestwo. Bedzie smiesznie, ale strasznie to juz nie. Odpowiedz Link Zgłoś
michal.b09 Kaczyński: Witają mnie okrzykami: Jarosław, Pol... 11.10.11, 18:49 A utwierdził go w tym błogim przekonaniu ePiSkopat! Czekajcie na Palikota i jego wykształcony przez katechetów elektorat. CIERPLIWOŚCI! Odpowiedz Link Zgłoś
totapis500 Pamiętamy jak; 11.10.11, 19:06 Zbawiał Polskę przez dwa lata swoich rządów. Odpowiedz Link Zgłoś
terleo Kaczyński: Witają mnie okrzykami: Jarosław, Pol... 11.10.11, 19:39 Pan Kaczyński to Honorowy Gość, bo jest *Prawdziwym Polakiem*. Zapowiedział, że w przypadku kolejnej przegranej odejdzie, ustąpi miejsca młodym. *Jarosław Zbawiciel* - to przecież ironia, żart, ale ponuracy na żartach się nie znają. Żałosna Figura. Naczelny Dekomunizator. Budowniczy IV RP! Odpowiedz Link Zgłoś
jarrcio Kaczyński: Witają mnie okrzykami: Jarosław, Pol... 11.10.11, 20:03 Niedobrze! Ponowne przyjście zbawiciela zwiastuje koniec świata. Odpowiedz Link Zgłoś
cyniczne_oko Oto nowy Mesjasz, zbawiciel, szajbus... 11.10.11, 22:10 Jego megalomania przekracza kolejne granice, teraz jest zbawicielem ! Sekta PiS wyniesie go na ołtarze, ukoronuje cierniową koroną i ogłosi męczennikiem-zbawcą. Byleby tylko nie posuneli się w tym cyrku za daleko i nie ukrzyżowali szajbusa... Odpowiedz Link Zgłoś
jarrcio Kaczyński: Witają mnie okrzykami: Jarosław, Pol... 11.10.11, 22:53 Jeżeli go ukrzyżują i zmartwychwstanie, to w następnych wyborach głosuję na PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
fajka2 Re: Kaczyński: Witają mnie okrzykami: Jarosław, P 12.10.11, 00:05 Bez poparcia Kościoła tym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Kaczyński: Witają mnie okrzykami: Jarosław, Pol... 12.10.11, 01:24 Ukryta opcja węgierska ? Odpowiedz Link Zgłoś
grastep00 Kaczyński - nowy wybawiciel........ 12.10.11, 09:31 A,fe! Kaczyński kłamczuszek. Człowiek ,który nie dotrzymuje słowa skazany jest na pogardę. Jak Pan, panie prezesie-wybawicielu ,może Polakom bez żenady spojrzeć w oczy? "Daremne żale,próżny trud,bezsilne złorzeczenia....."polecam WYBAWICIELOWI strofy z Asnyka. Dla wykształciuchów,łże elit i ciemnego narodu jesteś pan ZEREM. Odpowiedz Link Zgłoś