Dodaj do ulubionych

Kto szefem radiowej Jedynki

17.10.11, 19:00
No i najpewniej został! Przed chwilą pożegnał się ze słuchaczami Tok.fm.
Gratulacje panie Kamilu!
Obserwuj wątek
    • saint_just Re: Kto szefem radiowej Jedynki 17.10.11, 19:12
      mariohudds napisał:

> No i najpewniej został! Przed chwilą pożegnał się ze słuchaczami Tok.fm.
      > Gratulacje panie Kamilu!
    • spadzista Re: Kto szefem radiowej Jedynki 17.10.11, 19:13
      mariohudds napisał:

> No i najpewniej został! Przed chwilą pożegnał się ze słuchaczami Tok.fm.
      > Gratulacje panie Kamilu!
      No i tak trzymać.
      Gratulacje dla KAMILA.
    • konto.do.komentarzy Kto szefem radiowej Jedynki 17.10.11, 21:04
      "Dąbrowa - jeśli to on wygra - obejmie Jedynkę po ciężkich dla dziennikarzy latach politycznych przechyłów - w prawo za czasów koalicji PiS-LPR-Samoobrona, a potem w lewo za koalicji PiS-SLD."

Panie redaktorze, czy Pan zapomniał kto rządził w radio pomiędzy tymi okresami i rządzi obecnie? Najpierw to była koalicja PO-Samoobrona(odwołali Skowrońskiego i powołali Jethon), a teraz PO(odwołali Sobalę i znów powołali Jethon).
      W każdym razie dobrze, że nie Laskowski, dobiłby Jedynkę, tak jak prawie zniszczył Trójkę.
    • medrek_forumowy program kulturalny o marihuanie 17.10.11, 21:04
      widziałem (krótko) dwa jego programy "kulturalne" w tvp, jeden był o pieniądzach drugi o marihuanie. Chyba coś mu się w pupie poprzewracało, bo nie wie co to jest program kulturalny. I jeszcze coś pitoli o tym że program kulturalny może być równie pasjonujący co mecz piłkarski. Żenada na całej linii.
    • aa1000 Kto szefem radiowej Jedynki 17.10.11, 21:08
      Jestem za panem Kamilem. Gratulacje.
      Ale chcę się zapytać o kondycję komisji kwalifikacyjnej, że pan Laskowski dotarł do "ścisłego finału". Ręce opadają - patrz program 3.
      Proszę o upublicznienie tego grona.
    • sakral Kto szefem radiowej Jedynki 17.10.11, 21:21
      szkoda,red.Kamil Dąbrowa ma odejść z tok.fm
      ciekawie prowadzi "komentarze polityczne wieczorową porą" w
      każdy poniedziałek o 21:05

jeszcze odejdzie red.Cezary Łasiczka,i nie
      będzie już tego dobrego tok.fm

• trajkotek Pan Kamil ... D. 17.10.11, 21:21

jest lepszy niż Łasiczka - wydaje się bardziej cyniczny ... Łasiczka to szczery chłopak - mówi, co myśli. Pan Kamil - co innego - zgadza się z prawie każdym, czyli, jak powiesz to jest białe, on ci przytaknie: tak, tak, to jest czarne ...

Czego potrzebujemy?
      • sakral Re: Pan Kamil ... D. 17.10.11, 21:28
        @trajkotek

to
        ty chyba jesteś pan Marek
        • trajkotek psssst ... 17.10.11, 22:39

nie chcę, żeby wszyscy się dowiedzieli ...
          NIE JESTEM !!!

słuchaj, aby zrozumieć!
    • erte2 Kto szefem radiowej Jedynki 17.10.11, 22:10
      Znakomity, zrównoważony, ze wspaniałym dyskretnym poczuciem humoru - chyba jeden z najlepszych dziś dziennikarzy polskich. Mam nadzieję że będzie równie dobrym szefem jedynki.
    • sharn1 Nic nie mam do Dąbrowy ale tekst 17.10.11, 22:10
      śmieszny do bólu.
      Polityczne przechyły. To teraz po skoku Tuska na publiczne media już przechyłów nie ma, a sama nominacja lewicowego dziennikarza oddającego na co dzień ogromne przysługi dla PO do której miłości nie kryje np. w Szkle Kontaktowym to przypadek?
    • kap_jeden szkoda ze odchodzi z tokfm 18.10.11, 07:42
      gratulacje !!!
      • ajr-on Kanalalia plująca na PIS, SLD i PSL 18.10.11, 08:15
        dostała nagrodę . Beznadziejne komentarze w Szkle kontaktowym ( dno programów publicystycznych), wykpiwanie Kaczyńskiego i Napieralskiego w TOK FM przynosi efekty. Niedawno dostał program o kulturze w TVP 1, teraz kop w górę. Taka namiastka Liza.
        • kicior99 Re: Kanalalia plująca na PIS, SLD i PSL 25.10.11, 06:14
          Jeśli przy kanaliach już jesteś - krytykę zaczynamy od siebie...
    • kicior99 Kto szefem radiowej Jedynki 25.10.11, 06:12
      Lubię p. Dąbrowę ale wolałbym, aby został w TOK FM. Ten format bardziej mu leży. Natomiast p. Laskowski - przepraszam, ale nie. Już raz się nie sprawdził. Moskwa była dla niego lepsza.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka