mariohudds 17.10.11, 19:00 No i najpewniej został! Przed chwilą pożegnał się ze słuchaczami Tok.fm. Gratulacje panie Kamilu! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saint_just Re: Kto szefem radiowej Jedynki 17.10.11, 19:12 mariohudds napisał: > No i najpewniej został! Przed chwilą pożegnał się ze słuchaczami Tok.fm. > Gratulacje panie Kamilu! _____________________________ Z dwojga złego lepsze szkło kontaktowe,niż szklane oko Wolskiego.... Odpowiedz Link Zgłoś
spadzista Re: Kto szefem radiowej Jedynki 17.10.11, 19:13 mariohudds napisał: > No i najpewniej został! Przed chwilą pożegnał się ze słuchaczami Tok.fm. > Gratulacje panie Kamilu! No i tak trzymać. Gratulacje dla KAMILA. Odpowiedz Link Zgłoś
konto.do.komentarzy Kto szefem radiowej Jedynki 17.10.11, 21:04 "Dąbrowa - jeśli to on wygra - obejmie Jedynkę po ciężkich dla dziennikarzy latach politycznych przechyłów - w prawo za czasów koalicji PiS-LPR-Samoobrona, a potem w lewo za koalicji PiS-SLD." Panie redaktorze, czy Pan zapomniał kto rządził w radio pomiędzy tymi okresami i rządzi obecnie? Najpierw to była koalicja PO-Samoobrona(odwołali Skowrońskiego i powołali Jethon), a teraz PO(odwołali Sobalę i znów powołali Jethon). W każdym razie dobrze, że nie Laskowski, dobiłby Jedynkę, tak jak prawie zniszczył Trójkę. Odpowiedz Link Zgłoś
medrek_forumowy program kulturalny o marihuanie 17.10.11, 21:04 widziałem (krótko) dwa jego programy "kulturalne" w tvp, jeden był o pieniądzach drugi o marihuanie. Chyba coś mu się w pupie poprzewracało, bo nie wie co to jest program kulturalny. I jeszcze coś pitoli o tym że program kulturalny może być równie pasjonujący co mecz piłkarski. Żenada na całej linii. Odpowiedz Link Zgłoś
aa1000 Kto szefem radiowej Jedynki 17.10.11, 21:08 Jestem za panem Kamilem. Gratulacje. Ale chcę się zapytać o kondycję komisji kwalifikacyjnej, że pan Laskowski dotarł do "ścisłego finału". Ręce opadają - patrz program 3. Proszę o upublicznienie tego grona. Odpowiedz Link Zgłoś
sakral Kto szefem radiowej Jedynki 17.10.11, 21:21 szkoda,red.Kamil Dąbrowa ma odejść z tok.fm ciekawie prowadzi "komentarze polityczne wieczorową porą" w każdy poniedziałek o 21:05 jeszcze odejdzie red.Cezary Łasiczka,i nie będzie już tego dobrego tok.fm Odpowiedz Link Zgłoś
trajkotek Pan Kamil ... D. 17.10.11, 21:21 jest lepszy niż Łasiczka - wydaje się bardziej cyniczny ... Łasiczka to szczery chłopak - mówi, co myśli. Pan Kamil - co innego - zgadza się z prawie każdym, czyli, jak powiesz to jest białe, on ci przytaknie: tak, tak, to jest czarne ... Czego potrzebujemy? Odpowiedz Link Zgłoś
sakral Re: Pan Kamil ... D. 17.10.11, 21:28 @trajkotek to ty chyba jesteś pan Marek Odpowiedz Link Zgłoś
trajkotek psssst ... 17.10.11, 22:39 nie chcę, żeby wszyscy się dowiedzieli ... NIE JESTEM !!! słuchaj, aby zrozumieć! Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Kto szefem radiowej Jedynki 17.10.11, 22:10 Znakomity, zrównoważony, ze wspaniałym dyskretnym poczuciem humoru - chyba jeden z najlepszych dziś dziennikarzy polskich. Mam nadzieję że będzie równie dobrym szefem jedynki. Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Nic nie mam do Dąbrowy ale tekst 17.10.11, 22:10 śmieszny do bólu. Polityczne przechyły. To teraz po skoku Tuska na publiczne media już przechyłów nie ma, a sama nominacja lewicowego dziennikarza oddającego na co dzień ogromne przysługi dla PO do której miłości nie kryje np. w Szkle Kontaktowym to przypadek? Odpowiedz Link Zgłoś
ajr-on Kanalalia plująca na PIS, SLD i PSL 18.10.11, 08:15 dostała nagrodę . Beznadziejne komentarze w Szkle kontaktowym ( dno programów publicystycznych), wykpiwanie Kaczyńskiego i Napieralskiego w TOK FM przynosi efekty. Niedawno dostał program o kulturze w TVP 1, teraz kop w górę. Taka namiastka Liza. Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Kanalalia plująca na PIS, SLD i PSL 25.10.11, 06:14 Jeśli przy kanaliach już jesteś - krytykę zaczynamy od siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Kto szefem radiowej Jedynki 25.10.11, 06:12 Lubię p. Dąbrowę ale wolałbym, aby został w TOK FM. Ten format bardziej mu leży. Natomiast p. Laskowski - przepraszam, ale nie. Już raz się nie sprawdził. Moskwa była dla niego lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś