Dodaj do ulubionych

Szajba pozytywna

19.11.11, 05:57
Napisał Redaktor:
"PiS sam ochoczo wchodzi do kruchty smoleńskiej, w której chcą go zamknąć."
A ja jestem przekonany, że PiS w kruchcie smoleńskiej już jest od dawna, a teraz to schodzi już do krypty. Niech zejdzie do końca, kryptę zamknąć, zapieczętować, postawić straż marszałkowską, albo przynajmniej gminną, żeby przypadkiem go Ziobryści nie wyciągnęli i zapalić świeczkę ... na Alleluja.
Obserwuj wątek
    • gemelar Historia się powtarza ? 19.11.11, 08:17
      Autor pisze: "dawnych europosłów tej partii (PiS) podzieliło się już na cztery zwaśnione grupki"
      Skąd ja to znam ? Ze szkoły (jednej takiej), gdzie jako ilustrację "choroby frakcyjności" KPP (tzn. przedwojennej żydokomuny) podawano nam, że dwóch przedstawicieli Kominternu, przysłanych do Polski, aby zrobić z tym porządek, też od razu przystali do różnych frakcji. Stalin kazał obu rozstrzelać...
      Bez komentarza!
    • szabo Szajba pozytywna 19.11.11, 16:21
      Znalezienie kościoła św. Katarzyny w Brukseli nie powinno stanowić problemu, szczególnie że od prawej strony od placu św. Katarzyny (ta uliczka to oficjalnie też zdaje się plac) na ścianie kościoła jest słynny, nomen omen, pisuar.
    • pablobodek Jarosław Szajba Gowin - nadał by się na 19.11.11, 17:10
      komendanta ZOMO :

" Poseł Jarosław Gowin (PO)
      Z kolei wynik Janusza Palikota jest dla mnie przykry – widać, że w Polsce jest pewien potencjał populizmu, niegdyś zagospodarowany przez Andrzeja Leppera. Oczywiście elektorat Palikota jest trochę inny, bardziej miejski. Przy tak dobrym wyniku PSL Palikot będzie w Sejmie marginalizowany. Trzeba go otoczyć kordonem sanitarnym. Będzie mógł tylko krzyczeć, wszczynać skandale. Ruchowi Palikota powinniśmy się dobrze przyglądać, a sensownych ludzi stamtąd wyjmować. Parlament będzie podobny do ostatniego, z tą różnicą, że Palikot może ciągle wszczynać awantury. "

Mamy tu Gowina, jako zbrojne ramię Dziwisza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka