Dodaj do ulubionych

Gra o irańską bombę

14.01.12, 19:13
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • robert6_666666 Re: Gra o irańską bombę 14.01.12, 19:31
      jak ci kretynie kiedys pod dupa wybuchnie bomba to moze w ostatniej chwili do twojego pustego lba dotrze impuls, ze to napewno nie byla izraelska bomba...
      i chociazby po to Izrael jest tam potrzebny - to jest pierwsza linia obrony naszej zachodniej cywilizacji
      • kaszebe12 Re: Gra o irańską bombę 14.01.12, 19:41
        "Nasza zachodnia cywilizacja" ,berciu ? - Powiedz to wlascicielom zachodniego swiata ;- na pewno ich rozbawisz.
        • blueelvic Re: Gra o irańską bombę 15.01.12, 02:54
          O problemach zwiazanych z cywilizacjami nie masz bladego pojecia, wiec prosze nie rozsmieszaj ludzi.
          • posel_pieta Czy pojęcie "judeonazizm" oddaje istote sprawy? 23.06.12, 21:35
            .
      • turysta_z_izraela Izrael to faszystowski gnój 15.01.12, 00:03
        Niech te gnoje płacą za wizy do Polski. Banda parchów!
        • blueelvic Re: Izrael to faszystowski gnój 15.01.12, 02:47
          Polski gnoj bardziej wartosciowy, bo wiadomo warcholy szlacheckie w gnoju dusili Sejm Czteroletni, a to w calej Europie uznanie znalazlo.

To gnoje z Polaczkowa przetarg na wladcow Ojczyzny organizowali, a w koncu znudzeni piciem gorzalki Ojczyzne na przetarg wystawili.

Banda polskich gnojow, ktora do dzisiaj nie zmadrzala.

Sa tez i Polacy .....
          • turysta_z_izraela Uważaj gnoju na słowa! 15.01.12, 11:52
            Bo ty Polaków nazywasz "polaczkami" a to jest lżenie z narodu polskiego, ja natomiast nazwałem US-rael gnojem, jako państwo zbrodnicze, potępiłem ten sztuczny twór, natomiast ty ubliżasz Polakom, syfku jeden.
            • nowotkomarceli4 prawda w oczy kole polaczku??? 15.01.12, 13:52
              Nikt tak bardzo nie zaszkodził Polsce jak same polaczki. Frycek, Marysia lub Kasia nie mieliby nic do powiedzenia, gdyba nie polaczkowska szlachecka hołota, mieniąca się elitą narodu.
              I nie myl Polaka z polaczkiem - "polaczku". To że oba wyrazy zaczynają się na "p", nie znaczy że jedno drugiemu równe.
            • blueelvic Re: Uważaj gnoju na słowa! 15.01.12, 15:45
              Mylisz sie ... Dla mnie Polaczek, to karykatura Polaka, karykatura normalnosci i karykatura katolika.
              Jestes glupcem jezeli tego nie zauwazyles. Reszta bez zmian.
          • terleo Re: Izrael to faszystowski gnój 15.01.12, 13:12
            blueelvic napisał:

> Polski gnoj bardziej wartosciowy, bo wiadomo warcholy szlacheckie w gnoju dusil
            > i Sejm Czteroletni, a to w calej Europie uznanie znalazlo. To gnoje z Polaczkowa przetarg na wladcow Ojczyzny organizowali, a w koncu znudzeni piciem gorzalki Ojczyzne na przetarg wystawili. Banda polskich gnojow, ktora do dzisiaj nie zmadrzala.

Przyjacielu! Skąd znasz język tak bardzo znienawidzonego Kraju?
            V. Dynger von Hass.
        • nabati Iran jest krajem demokratycznym 15.01.12, 12:38
          www.youtube.com/watch?v=tm_kIPGV7b4 - Film National Geographic o Żydach w Iranie i o demokracji iranie (m.in. o przedstawicielach mniejszoscizydowskiej w parlamencie)
      • turysta_z_izraela Jak by ci żydzi weszli do twojego kraju? 15.01.12, 00:05
        Ciekawe, jakbyś się czuł jakby banda smrodów żydowskich weszła do twojego kraju i kazał ci się z niego wynosić.
        • blueelvic Re: Jak by ci żydzi weszli do twojego kraju? 15.01.12, 02:50
          O jakim Kraju piszesz gamoniu?
          • turysta_z_izraela O Polsce 15.01.12, 11:53
            Goju popierający żydów, ciekawe co z tego masz?
            • nowotkomarceli4 Re: O Polsce 15.01.12, 14:04
              Chłopie nie wiem co się Tobie w zyciu przytrafiło, ale takiej frustracji życiowej to ja dawno nie spotkałem. Jesteś jedna wielką frustracją i niedowartościowaniem. Nie wiem czy wyglądasz jak troll, czy słabo zarabiasz, czy całe zycie na ręcznym jedziesz, czy ojciec cię wykorzystywał.... nie wiem, ale coś z powyższego to na 100%.
            • blueelvic Re: O Polsce 15.01.12, 15:51
              Masz problemy facet z glowa, a frustracja ciebie zabija.
      • tymon99 Re: Gra o irańską bombę 24.06.12, 11:22
        jeśli bomba istnieje, może wybuchnąć (np. izraelska).
        jeśli nie istnieje, nie wybuchnie na pewno (np. irańska).
    • 1stanczyk "to jest pierwsza linia obrony ...." gó... prawda. 14.01.12, 19:45
      "to jest pierwsza linia obrony naszej zachodniej cywilizacji "
      Po pierwsze to nie jest linia obrony tylko ataku ..

A po drugie nie ma nic wspólnego z zachodnia cywilizacja tylko z żydowska determinacją obrony swojego państwa z przegranej z góry pozycji siły (jak dotychczas opartej o wpływy żydowskie w Stanach)

Problem Izraela polega na tym, że nie ma bo nie może być skośnookich Żydów !!!

Nie ma takiej możliwości by wcześniej czy później kraje arabskie i Chiny nie zmieniły na niekorzyść Izraela obecnego układu sil na BW.

I dopiero wtedy obecna polityka Izraela z pozycji siły okaże się samobójczą.
      Gra o irańską bombę
      • wnec2005 Re: "to jest pierwsza linia obrony ...." gó... pr 14.01.12, 19:56
        typowa zydowska sprawa uzyc innych we wlasnych interesach niech inni gina tylko nie zydzi, ach jeszcze ta ich propaganda w USA niczym w dawnych sowietach, jak narazie swietnie im to wychodzi wszystko raczkami amerykanow. Nasze Banki wasze pozyczki.
        • kaszebe12 Re: "to jest pierwsza linia obrony ...." gó... pr 14.01.12, 20:04
          Panowie...nie nazywajcie kota kotem , prosze , bo znowu wprowadzicie w ruch cenzure.
        • muledet.3 Re: "to jest pierwsza linia obrony ...." gó... pr 14.01.12, 20:06
          wnec2005 napisał:

narazie swietnie im to wychodzi wszystko.

Ja tez sie ciesze.

• swistakonline Re: Gra o irańską bombę 14.01.12, 19:51
      turysta_z_izraela napisał:

> Izrael na Bliskim Wschodzie jest potrzebny tyle, co parch na twarzy.
      > Gdyby tego śmieciowego państewka nie było - byłby spokój.

zapewne, taki jak w Afganistanie jeszcze kilka lat temu
    • menuet1 Jak Izrael budował ... 14.01.12, 19:54
      ...swoja bombę to nie byłona Świecie takiego rabanu.
      Prawda układa się śmiesznie bo :
      -Izrael ma
      -Irak miał miec
      -a Iran może mieć !
      Ja na ich miejscu , mając swiadomośc ,ze ropa sie kiedyś skończy , że w bogactwa tej olbrzymiej kasy nie ma co ładowac też zainwestowałbym w energetykę jądrowa.
      MEA powinna najpierw sprawdzić Izrael , Pakistan , Indie a potem Iran .
      • wrd6611 Re: Jak Izrael budował ... 14.01.12, 22:07
        Nie bojisz sie alatojow? Hardy jestes.
      • turysta_z_izraela Żydzi sobie zapracowali na IIWŚ. 15.01.12, 00:06
        A na drugą wojnę światową sobie twardo zapracowali.
        • nowotkomarceli4 Re: Żydzi sobie zapracowali na IIWŚ. 15.01.12, 00:31
          dziwne że takie słowa padają z ust, osoby władajacej (jako tako) mową polską.
          Bo Polakiem to takiego ścierwa nazwać nie mozna. Najwyżej polaczkiem.
    • art.usa.live Gra o irańską bombę; Niszczenie miękkich obiektów: 14.01.12, 20:02
      W zen sposób jest co prawda produkcja bomby,
      hamowana, ale nie wykluczona.
      Każdego człowieka można zastąpić.

Dzikie zwierzęta nie zabijają dla przyjemności,
      człowiek jest jedyny który to może.
    • muledet.3 Gra o irańską bombę 14.01.12, 20:14
      Izrael nie uzyje bomby atomowej[jezeli ja posiada],bo ja ma,Iran nie uzyje bomby atomowej bo jej nie ma,i to jest zasadnicza roznica.
      • uwierz_w_to Re:re,re re 14.01.12, 20:23
        Słyszeliście że Nulatach Ach Sabba nasikał wam do basenu 40 lat temu tam gdzie sie z grzechów obmywacie? to teraz każdy żyd to opszczaniec.
        • art.usa.live Re:re,re re 15.01.12, 00:34
          Bracia ślepców.
          Cenzurant GW, jest cięgle na prochach.
          Szef Michnik nie widzi bo nie patrzy.
          Przyjdzie dzień że ślepy i głupi pójdą jedną drogą.

uwierz_w_to napisał:

> Słyszeliście że Nulatach Ach Sabba nasikał wam do basenu 40 lat temu tam gdzie
          > sie z grzechów obmywacie? to teraz każdy żyd to opszczaniec.

Szczeli Jankesi na zwłoki ludzkie.
          Bóg to widział, ich dni są policzone.
          • uwierz_w_to Re:re,re re 15.01.12, 04:03
            art.usa.live napisał:

> Bracia ślepców.
            > Cenzurant GW, jest cięgle na prochach.
            > Szef Michnik nie widzi bo nie patrzy.
            > Przyjdzie dzień że ślepy i głupi pójdą jedną drogą.
            >
            > uwierz_w_to napisał:
            >
            > > Słyszeliście że Nulatach Ach Sabba nasikał wam do basenu 40 lat temu tam
            > gdzie
            > > sie z grzechów obmywacie? to teraz każdy żyd to opszczaniec.
            >
            > Szczeli Jankesi na zwłoki ludzkie.
            > Bóg to widział, ich dni są policzone.

Twoje są policzone opszczańcu.
    • wrd6611 Re: Gra o irańską bombę 14.01.12, 22:02
      Twoja wiedza na temat Izraela jest bardzo ograniczona. Poczytaj troche zanim cos napiszesz. Moze po prostu zazdroscisz Zydom ze maja a ty nie.
    • nowotkomarceli4 Same twarde chłopaki na tym forum:) 14.01.12, 22:14
      Cieszą, się z ekspansji Chin, cieszą się z atomu w Iranie... ach twardziele z Was:) tacy najtwardsi z najtwardszych.... buhahahahahahahaha leszczyki.
    • hen-live Gra o irańską bombę 14.01.12, 22:15
      Bardzo dobrze robia.Nie ma co sie wplatywac w nowa wojne.Eliminowac ich po kolei.
      • art.usa.live Re: Gra o irańską bombę 15.01.12, 00:35
        hen-live napisał:

> Bardzo dobrze robia.Nie ma co sie wplatywac w nowa wojne.Eliminowac ich po kole
        > i.
        Czy tak, wystarczy?
        • uwierz_w_to Re: Gra o irańską bombę 15.01.12, 04:24
          Bąbka Irańska każdemu przeszkadza, ale kiedy jest wzmianka i parchach w artykule to zaraz lawinka miłośników się odzywa.
          www.youtube.com/watch?v=wjzARIflaiM
          Swoją drogą to tu czytając te komętarze można się pośmiać nieźle:)
          • uwierz_w_to Re: Pociąg życia. 15.01.12, 06:44
            Proponuję świetny film o tematyce żydowskiej, reżyser dobrze wiedział co chce pokazać.Film jest naprawdę godny polecenia tytuł tego filmu to "Pociąg życia" z lektorem polskim.Film jest w całości na youtube:www.youtube.com/watch?v=aEOoorhtfhw
            • turysta_z_izraela A ja chcę z dubbingiem polskim 15.01.12, 11:58
              A ja bym wolał z dubbingiem polskim.
    • turysta_z_izraela Kocham Iran, wali mnie Njujork, śmierdzi szambem! 15.01.12, 11:54
      Kocham Iran, a "11 września" wymyślili sobie buszopodobni.
    • nabati nie "sabotuje" tylkoi terroryzuje 15.01.12, 12:33
      Kolejne slowo w nowomowie propagandy. Ataki terrorystyczne prawdziwej osi zła (USA - Izrael) nazywane są sabotażami. Okupacja obroną lub stabilizacją. Wojna o ropę i gaz ziemny walką z terroryzmem.
    • marszal78 Straszak bomba 15.01.12, 14:40
      Stalin po II wojnie światowej nie bał się amerykańskiej bomby atomowej, bo USA miało ich kilka także te kilka zniszczonych miast w Związku Radzieckim nie zatrzymałyby kolumn pancernych pędzących na Paryż. Tak samo możliwość wyprodukowania broni atomowej nie znaczy, że będzie w stanie się jej użyć albo będzie się posiadało odpowiednią technikę do jej przenoszenia. Poza tym śmieszy mnie, że Iran może wystrzelić rakiety z bronią atomowa na Izrael, bo dla Palestyńczyków oznaczałoby to, że już na pewno nie mieliby do czego wracać. :) Hezbollah też odniósł by ostateczne zwycięstwo gdyby opad radioaktywny dotarł do Libanu. :) To dla logicznie myślącego człowieka wydaje się oczywiste, że takie postępowanie to absurd, ale zapomniałem, że Iran to państwo wyznaniowe a religijni fanatycy są zdolni do wszystkiego (patrz 11 wrzesnie 2001)
      • uwierz_w_to Re: Straszak bomba 15.01.12, 19:25
        Kij im w pejsy,jak już coś sie zacznie dziać to Izrael obruci się w pył nawet ameryka im nie pomoże,takie cudowne położenie mają swojego parchatego państewka.
    • olena.s Gra o irańską bombę 15.01.12, 20:45
      Autorka tekstu skupiła się na działaniach USA i Izraela, ale kompletnie pominęła trzeciego ważnego gracza: Arabię Saudyjską i inne arabskie państwa zatoki. Wieść gminna niesie, że w ubiegłym tygodniu minister spraw zagranicznych Arabii spędził sporo czasu w Waszyngtonie i bardzo mocno naciskał na zaostrzenie amerykańskiego kursu, jako że obecny nie budzi ufności Saudów. Ich zdaniem USA usiłuje uładzić się z Iranem, zamiast strzelić ostro po instalacjach.
      Oczywiście, Arabia wspiera sankcje - stąd jej zapewnienia, że będzie w stanie zapewnić dostawy ropy krajom, które są odbiorcami surowca z Iranu, ale uważa je za niewystarczające.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka