turysta_z_izraela 14.01.12, 19:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robert6_666666 Re: Gra o irańską bombę 14.01.12, 19:31 jak ci kretynie kiedys pod dupa wybuchnie bomba to moze w ostatniej chwili do twojego pustego lba dotrze impuls, ze to napewno nie byla izraelska bomba... i chociazby po to Izrael jest tam potrzebny - to jest pierwsza linia obrony naszej zachodniej cywilizacji Odpowiedz Link Zgłoś
kaszebe12 Re: Gra o irańską bombę 14.01.12, 19:41 "Nasza zachodnia cywilizacja" ,berciu ? - Powiedz to wlascicielom zachodniego swiata ;- na pewno ich rozbawisz. Odpowiedz Link Zgłoś
blueelvic Re: Gra o irańską bombę 15.01.12, 02:54 O problemach zwiazanych z cywilizacjami nie masz bladego pojecia, wiec prosze nie rozsmieszaj ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
turysta_z_izraela Izrael to faszystowski gnój 15.01.12, 00:03 Niech te gnoje płacą za wizy do Polski. Banda parchów! Odpowiedz Link Zgłoś
blueelvic Re: Izrael to faszystowski gnój 15.01.12, 02:47 Polski gnoj bardziej wartosciowy, bo wiadomo warcholy szlacheckie w gnoju dusili Sejm Czteroletni, a to w calej Europie uznanie znalazlo. To gnoje z Polaczkowa przetarg na wladcow Ojczyzny organizowali, a w koncu znudzeni piciem gorzalki Ojczyzne na przetarg wystawili. Banda polskich gnojow, ktora do dzisiaj nie zmadrzala. Sa tez i Polacy ..... Odpowiedz Link Zgłoś
turysta_z_izraela Uważaj gnoju na słowa! 15.01.12, 11:52 Bo ty Polaków nazywasz "polaczkami" a to jest lżenie z narodu polskiego, ja natomiast nazwałem US-rael gnojem, jako państwo zbrodnicze, potępiłem ten sztuczny twór, natomiast ty ubliżasz Polakom, syfku jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
nowotkomarceli4 prawda w oczy kole polaczku??? 15.01.12, 13:52 Nikt tak bardzo nie zaszkodził Polsce jak same polaczki. Frycek, Marysia lub Kasia nie mieliby nic do powiedzenia, gdyba nie polaczkowska szlachecka hołota, mieniąca się elitą narodu. I nie myl Polaka z polaczkiem - "polaczku". To że oba wyrazy zaczynają się na "p", nie znaczy że jedno drugiemu równe. Odpowiedz Link Zgłoś
blueelvic Re: Uważaj gnoju na słowa! 15.01.12, 15:45 Mylisz sie ... Dla mnie Polaczek, to karykatura Polaka, karykatura normalnosci i karykatura katolika. Jestes glupcem jezeli tego nie zauwazyles. Reszta bez zmian. Odpowiedz Link Zgłoś
terleo Re: Izrael to faszystowski gnój 15.01.12, 13:12 blueelvic napisał: > Polski gnoj bardziej wartosciowy, bo wiadomo warcholy szlacheckie w gnoju dusil > i Sejm Czteroletni, a to w calej Europie uznanie znalazlo. To gnoje z Polaczkowa przetarg na wladcow Ojczyzny organizowali, a w koncu znudzeni piciem gorzalki Ojczyzne na przetarg wystawili. Banda polskich gnojow, ktora do dzisiaj nie zmadrzala. Przyjacielu! Skąd znasz język tak bardzo znienawidzonego Kraju? V. Dynger von Hass. Odpowiedz Link Zgłoś
nabati Iran jest krajem demokratycznym 15.01.12, 12:38 www.youtube.com/watch?v=tm_kIPGV7b4 - Film National Geographic o Żydach w Iranie i o demokracji iranie (m.in. o przedstawicielach mniejszoscizydowskiej w parlamencie) Odpowiedz Link Zgłoś
turysta_z_izraela Jak by ci żydzi weszli do twojego kraju? 15.01.12, 00:05 Ciekawe, jakbyś się czuł jakby banda smrodów żydowskich weszła do twojego kraju i kazał ci się z niego wynosić. Odpowiedz Link Zgłoś
blueelvic Re: Jak by ci żydzi weszli do twojego kraju? 15.01.12, 02:50 O jakim Kraju piszesz gamoniu? Odpowiedz Link Zgłoś
turysta_z_izraela O Polsce 15.01.12, 11:53 Goju popierający żydów, ciekawe co z tego masz? Odpowiedz Link Zgłoś
nowotkomarceli4 Re: O Polsce 15.01.12, 14:04 Chłopie nie wiem co się Tobie w zyciu przytrafiło, ale takiej frustracji życiowej to ja dawno nie spotkałem. Jesteś jedna wielką frustracją i niedowartościowaniem. Nie wiem czy wyglądasz jak troll, czy słabo zarabiasz, czy całe zycie na ręcznym jedziesz, czy ojciec cię wykorzystywał.... nie wiem, ale coś z powyższego to na 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
blueelvic Re: O Polsce 15.01.12, 15:51 Masz problemy facet z glowa, a frustracja ciebie zabija. Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Re: Gra o irańską bombę 24.06.12, 11:22 jeśli bomba istnieje, może wybuchnąć (np. izraelska). jeśli nie istnieje, nie wybuchnie na pewno (np. irańska). Odpowiedz Link Zgłoś
1stanczyk "to jest pierwsza linia obrony ...." gó... prawda. 14.01.12, 19:45 "to jest pierwsza linia obrony naszej zachodniej cywilizacji " Po pierwsze to nie jest linia obrony tylko ataku .. A po drugie nie ma nic wspólnego z zachodnia cywilizacja tylko z żydowska determinacją obrony swojego państwa z przegranej z góry pozycji siły (jak dotychczas opartej o wpływy żydowskie w Stanach) Problem Izraela polega na tym, że nie ma bo nie może być skośnookich Żydów !!! Nie ma takiej możliwości by wcześniej czy później kraje arabskie i Chiny nie zmieniły na niekorzyść Izraela obecnego układu sil na BW. I dopiero wtedy obecna polityka Izraela z pozycji siły okaże się samobójczą. Gra o irańską bombę Odpowiedz Link Zgłoś
wnec2005 Re: "to jest pierwsza linia obrony ...." gó... pr 14.01.12, 19:56 typowa zydowska sprawa uzyc innych we wlasnych interesach niech inni gina tylko nie zydzi, ach jeszcze ta ich propaganda w USA niczym w dawnych sowietach, jak narazie swietnie im to wychodzi wszystko raczkami amerykanow. Nasze Banki wasze pozyczki. Odpowiedz Link Zgłoś
kaszebe12 Re: "to jest pierwsza linia obrony ...." gó... pr 14.01.12, 20:04 Panowie...nie nazywajcie kota kotem , prosze , bo znowu wprowadzicie w ruch cenzure. Odpowiedz Link Zgłoś
muledet.3 Re: "to jest pierwsza linia obrony ...." gó... pr 14.01.12, 20:06 wnec2005 napisał: narazie swietnie im to wychodzi wszystko. Ja tez sie ciesze. Odpowiedz Link Zgłoś
swistakonline Re: Gra o irańską bombę 14.01.12, 19:51 turysta_z_izraela napisał: > Izrael na Bliskim Wschodzie jest potrzebny tyle, co parch na twarzy. > Gdyby tego śmieciowego państewka nie było - byłby spokój. zapewne, taki jak w Afganistanie jeszcze kilka lat temu Odpowiedz Link Zgłoś
menuet1 Jak Izrael budował ... 14.01.12, 19:54 ...swoja bombę to nie byłona Świecie takiego rabanu. Prawda układa się śmiesznie bo : -Izrael ma -Irak miał miec -a Iran może mieć ! Ja na ich miejscu , mając swiadomośc ,ze ropa sie kiedyś skończy , że w bogactwa tej olbrzymiej kasy nie ma co ładowac też zainwestowałbym w energetykę jądrowa. MEA powinna najpierw sprawdzić Izrael , Pakistan , Indie a potem Iran . Odpowiedz Link Zgłoś
wrd6611 Re: Jak Izrael budował ... 14.01.12, 22:07 Nie bojisz sie alatojow? Hardy jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
turysta_z_izraela Żydzi sobie zapracowali na IIWŚ. 15.01.12, 00:06 A na drugą wojnę światową sobie twardo zapracowali. Odpowiedz Link Zgłoś
nowotkomarceli4 Re: Żydzi sobie zapracowali na IIWŚ. 15.01.12, 00:31 dziwne że takie słowa padają z ust, osoby władajacej (jako tako) mową polską. Bo Polakiem to takiego ścierwa nazwać nie mozna. Najwyżej polaczkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
art.usa.live Gra o irańską bombę; Niszczenie miękkich obiektów: 14.01.12, 20:02 W zen sposób jest co prawda produkcja bomby, hamowana, ale nie wykluczona. Każdego człowieka można zastąpić. Dzikie zwierzęta nie zabijają dla przyjemności, człowiek jest jedyny który to może. Odpowiedz Link Zgłoś
muledet.3 Gra o irańską bombę 14.01.12, 20:14 Izrael nie uzyje bomby atomowej[jezeli ja posiada],bo ja ma,Iran nie uzyje bomby atomowej bo jej nie ma,i to jest zasadnicza roznica. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re:re,re re 14.01.12, 20:23 Słyszeliście że Nulatach Ach Sabba nasikał wam do basenu 40 lat temu tam gdzie sie z grzechów obmywacie? to teraz każdy żyd to opszczaniec. Odpowiedz Link Zgłoś
art.usa.live Re:re,re re 15.01.12, 00:34 Bracia ślepców. Cenzurant GW, jest cięgle na prochach. Szef Michnik nie widzi bo nie patrzy. Przyjdzie dzień że ślepy i głupi pójdą jedną drogą. uwierz_w_to napisał: > Słyszeliście że Nulatach Ach Sabba nasikał wam do basenu 40 lat temu tam gdzie > sie z grzechów obmywacie? to teraz każdy żyd to opszczaniec. Szczeli Jankesi na zwłoki ludzkie. Bóg to widział, ich dni są policzone. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re:re,re re 15.01.12, 04:03 art.usa.live napisał: > Bracia ślepców. > Cenzurant GW, jest cięgle na prochach. > Szef Michnik nie widzi bo nie patrzy. > Przyjdzie dzień że ślepy i głupi pójdą jedną drogą. > > uwierz_w_to napisał: > > > Słyszeliście że Nulatach Ach Sabba nasikał wam do basenu 40 lat temu tam > gdzie > > sie z grzechów obmywacie? to teraz każdy żyd to opszczaniec. > > Szczeli Jankesi na zwłoki ludzkie. > Bóg to widział, ich dni są policzone. Twoje są policzone opszczańcu. Odpowiedz Link Zgłoś
wrd6611 Re: Gra o irańską bombę 14.01.12, 22:02 Twoja wiedza na temat Izraela jest bardzo ograniczona. Poczytaj troche zanim cos napiszesz. Moze po prostu zazdroscisz Zydom ze maja a ty nie. Odpowiedz Link Zgłoś
nowotkomarceli4 Same twarde chłopaki na tym forum:) 14.01.12, 22:14 Cieszą, się z ekspansji Chin, cieszą się z atomu w Iranie... ach twardziele z Was:) tacy najtwardsi z najtwardszych.... buhahahahahahahaha leszczyki. Odpowiedz Link Zgłoś
hen-live Gra o irańską bombę 14.01.12, 22:15 Bardzo dobrze robia.Nie ma co sie wplatywac w nowa wojne.Eliminowac ich po kolei. Odpowiedz Link Zgłoś
art.usa.live Re: Gra o irańską bombę 15.01.12, 00:35 hen-live napisał: > Bardzo dobrze robia.Nie ma co sie wplatywac w nowa wojne.Eliminowac ich po kole > i. Czy tak, wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Gra o irańską bombę 15.01.12, 04:24 Bąbka Irańska każdemu przeszkadza, ale kiedy jest wzmianka i parchach w artykule to zaraz lawinka miłośników się odzywa. www.youtube.com/watch?v=wjzARIflaiM Swoją drogą to tu czytając te komętarze można się pośmiać nieźle:) Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Pociąg życia. 15.01.12, 06:44 Proponuję świetny film o tematyce żydowskiej, reżyser dobrze wiedział co chce pokazać.Film jest naprawdę godny polecenia tytuł tego filmu to "Pociąg życia" z lektorem polskim.Film jest w całości na youtube:www.youtube.com/watch?v=aEOoorhtfhw Odpowiedz Link Zgłoś
turysta_z_izraela A ja chcę z dubbingiem polskim 15.01.12, 11:58 A ja bym wolał z dubbingiem polskim. Odpowiedz Link Zgłoś
turysta_z_izraela Kocham Iran, wali mnie Njujork, śmierdzi szambem! 15.01.12, 11:54 Kocham Iran, a "11 września" wymyślili sobie buszopodobni. Odpowiedz Link Zgłoś
nabati nie "sabotuje" tylkoi terroryzuje 15.01.12, 12:33 Kolejne slowo w nowomowie propagandy. Ataki terrorystyczne prawdziwej osi zła (USA - Izrael) nazywane są sabotażami. Okupacja obroną lub stabilizacją. Wojna o ropę i gaz ziemny walką z terroryzmem. Odpowiedz Link Zgłoś
marszal78 Straszak bomba 15.01.12, 14:40 Stalin po II wojnie światowej nie bał się amerykańskiej bomby atomowej, bo USA miało ich kilka także te kilka zniszczonych miast w Związku Radzieckim nie zatrzymałyby kolumn pancernych pędzących na Paryż. Tak samo możliwość wyprodukowania broni atomowej nie znaczy, że będzie w stanie się jej użyć albo będzie się posiadało odpowiednią technikę do jej przenoszenia. Poza tym śmieszy mnie, że Iran może wystrzelić rakiety z bronią atomowa na Izrael, bo dla Palestyńczyków oznaczałoby to, że już na pewno nie mieliby do czego wracać. :) Hezbollah też odniósł by ostateczne zwycięstwo gdyby opad radioaktywny dotarł do Libanu. :) To dla logicznie myślącego człowieka wydaje się oczywiste, że takie postępowanie to absurd, ale zapomniałem, że Iran to państwo wyznaniowe a religijni fanatycy są zdolni do wszystkiego (patrz 11 wrzesnie 2001) Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Straszak bomba 15.01.12, 19:25 Kij im w pejsy,jak już coś sie zacznie dziać to Izrael obruci się w pył nawet ameryka im nie pomoże,takie cudowne położenie mają swojego parchatego państewka. Odpowiedz Link Zgłoś
olena.s Gra o irańską bombę 15.01.12, 20:45 Autorka tekstu skupiła się na działaniach USA i Izraela, ale kompletnie pominęła trzeciego ważnego gracza: Arabię Saudyjską i inne arabskie państwa zatoki. Wieść gminna niesie, że w ubiegłym tygodniu minister spraw zagranicznych Arabii spędził sporo czasu w Waszyngtonie i bardzo mocno naciskał na zaostrzenie amerykańskiego kursu, jako że obecny nie budzi ufności Saudów. Ich zdaniem USA usiłuje uładzić się z Iranem, zamiast strzelić ostro po instalacjach. Oczywiście, Arabia wspiera sankcje - stąd jej zapewnienia, że będzie w stanie zapewnić dostawy ropy krajom, które są odbiorcami surowca z Iranu, ale uważa je za niewystarczające. Odpowiedz Link Zgłoś