Dodaj do ulubionych

Obrończyni praw człowieka zginęła pod Szczekoci...

05.03.12, 15:11
Bardzo smutne... Rodzinie wyrazy głębokiego współczucia...

Przypomina mi nieodżałowaną stratę po śmierci p.Jarugi-Nowackiej...
Obserwuj wątek
    • sanmartino Nie chcę wierzyć 05.03.12, 16:38
      Ludzie, czy Wam nie wstyd wchodzić w takie idiotyczne polemiki. Lena Kondratiewa-Bryzik była fantastyczną osobą, świetnym prawnikiem, społecznikiem. Mało jest takich ludzi, zaangażowanych, walczących o swoje poglądy, pomagającym innym. Gdy ktoś taki odchodzi, to wielka strata dla wszystkich, bo właśnie dzięki takim ludziom żyje się lepiej i znośniej.
      • three-gun-max Re: Nie chcę wierzyć 07.03.12, 10:13
        sanmartino napisał:

> bo właśnie dzięki takim ludziom żyje się lepiej i znośniej.

Chyba, że się wczesniej padnie ofiarą skrobanki, wtedy się nie żyje wcale.
    • iskram Lena Kondratiewa-Bryzik - obrończyni praw człow... 05.03.12, 18:11
      Cześć jej pamięci - łącze się w bólu z rodziną.
      Polemika niewskazana!
    • pbryzi Lena Kondratiewa-Bryzik - obrończyni praw człow... 06.03.12, 10:07
      Była wspaniałym przyjacielem, erudytką, człowiekiem niesamowicie elokwentnym i oczytanym. Coraz mniej jest takich ludzi. Cześć jej pamięci.
    • ogonktorymachapsem Lena Kondratiewa-Bryzik - obrończyni praw człow... 07.03.12, 10:38
      Szkoda człowieka, jak każdego, który odchodzi, jednak sformułowanie "zginęła pod Szczekocinami" jest nie na miejscu. Sugeruje, że poległa w bitwie. Tak się pisało o powstańcach listopadowych i styczniowych. Stosowniejsze byłoby "Zginęła w katastrofie / wypadku kolejowej".
      Dziennikarze wyborczej często używają idiotycznych sformułowań.
    • serwolatka5 Lena Kondratiewa-Bryzik - obrończyni praw człow... 08.03.12, 07:08
      Wspaniali ludzie odchodzą a POkemony obce wojska do siebie zapraszają. Życzę POkemonom odejścia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka