antobojar 05.03.12, 15:11 Bardzo smutne... Rodzinie wyrazy głębokiego współczucia... Przypomina mi nieodżałowaną stratę po śmierci p.Jarugi-Nowackiej... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sanmartino Nie chcę wierzyć 05.03.12, 16:38 Ludzie, czy Wam nie wstyd wchodzić w takie idiotyczne polemiki. Lena Kondratiewa-Bryzik była fantastyczną osobą, świetnym prawnikiem, społecznikiem. Mało jest takich ludzi, zaangażowanych, walczących o swoje poglądy, pomagającym innym. Gdy ktoś taki odchodzi, to wielka strata dla wszystkich, bo właśnie dzięki takim ludziom żyje się lepiej i znośniej. Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Re: Nie chcę wierzyć 07.03.12, 10:13 sanmartino napisał: > bo właśnie dzięki takim ludziom żyje się lepiej i znośniej. Chyba, że się wczesniej padnie ofiarą skrobanki, wtedy się nie żyje wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
iskram Lena Kondratiewa-Bryzik - obrończyni praw człow... 05.03.12, 18:11 Cześć jej pamięci - łącze się w bólu z rodziną. Polemika niewskazana! Odpowiedz Link Zgłoś
pbryzi Lena Kondratiewa-Bryzik - obrończyni praw człow... 06.03.12, 10:07 Była wspaniałym przyjacielem, erudytką, człowiekiem niesamowicie elokwentnym i oczytanym. Coraz mniej jest takich ludzi. Cześć jej pamięci. Odpowiedz Link Zgłoś
ogonktorymachapsem Lena Kondratiewa-Bryzik - obrończyni praw człow... 07.03.12, 10:38 Szkoda człowieka, jak każdego, który odchodzi, jednak sformułowanie "zginęła pod Szczekocinami" jest nie na miejscu. Sugeruje, że poległa w bitwie. Tak się pisało o powstańcach listopadowych i styczniowych. Stosowniejsze byłoby "Zginęła w katastrofie / wypadku kolejowej". Dziennikarze wyborczej często używają idiotycznych sformułowań. Odpowiedz Link Zgłoś
serwolatka5 Lena Kondratiewa-Bryzik - obrończyni praw człow... 08.03.12, 07:08 Wspaniali ludzie odchodzą a POkemony obce wojska do siebie zapraszają. Życzę POkemonom odejścia Odpowiedz Link Zgłoś