Dodaj do ulubionych

Co takiego powiedział Bielan, co mogło nie spod...

02.04.12, 13:01
LIS I TORAŃSKA ATAKUJĄ ZMARŁEGO LECHA KACZYŃSKIEGO W II. ROCZNICĘ ŚMIERCI!!!
O - B - R - Z - Y - D - L - I - W - E H - I - E - N - Y !!!!!!
Obserwuj wątek
    • antropoid Co takiego powiedział Bielan, co mogło nie spod... 02.04.12, 13:15
      Czopek najpierw coś nachlapał, a teraz trzęsie gaciami przed swoim PiSowskim bożkiem. Czopki powyrzucane i tak dalej pozostaną czopkami.
      • stary.pierdziel Re: Co takiego powiedział Bielan, co mogło nie sp 02.04.12, 16:03
        chociaż o tym już (prawie) wszyscy wiedzą, warto przypomnieć:

MIERNOTA mówie o jeszcze większej MIERNOCIE.

I tak właśnie, @aromek7, przejdą do historii.

== jestem zakamuflowanom opcjom niemieckom ==
    • bezspokoju Re: Co takiego powiedział Bielan, co mogło nie sp 02.04.12, 14:03
      Bielan w chwili "szczerości" powiedział to, co myśli. A że to niewygodne dla wizerunku RODZINY NAJGORSZEGO PREZYDENTA mało mnie obchodzi. Na Bielana - cwaniaka też przyszła godzina prawdy. Jak Pajace uzasadnią powrót Bielana z resztą planktonu do PiS będzie ciekawe. Czekam.
      • imie_jaszczomp Re: Co takiego powiedział Bielan, co mogło nie sp 02.04.12, 14:31
        Bielan kłapnął paszczą, bo tak bardzo, tak bardzo chciał zaistnieć w mediach. To właściwie jedyna szansa, żeby o nim coś mówili. On, biedaczek, czuje już smród śmietnika historii...
    • antobojar To będzie szok dla Narodu!..że prezydent mlaskał.. 02.04.12, 14:34
      .. jak my się po tym pozbieramy...?
      • imie_jaszczomp Re: To będzie szok dla Narodu!..że prezydent mlas 02.04.12, 14:38
        Ehehe, przecież Pan Świętej Pamięci Prezydent mlaskał nieoficjalnie. Oficjalnie był miszczem mowy polskiej. Oj, przepraszam, Polskiej.
        • kosmosiki Wolak 02.04.12, 15:11
          > był miszczem mowy polskiej

Chyba wolskiej...
          • imie_jaszczomp Re: Wolak 02.04.12, 16:28
            No toż przecież mówię, że miszczem był.
            • elasp Re: Wolak 02.04.12, 19:45

Komorowski lepszy, co?
              • obraza.uczuc.religijnych Re: Wolak 03.04.12, 08:20
                Tak.
        • antropoid Re: To będzie szok dla Narodu!... 02.04.12, 18:33
          Przede wszystkim jako prezydent był prawdziwym miszczem w okazywaniu szacunku rozmówcom, co stanowiło zarazem pokaz swoistej kindersztuby familii Kaczyńskich i kultury politycznej PiSiarni...
      • flat-ower Re: To będzie szok dla Narodu!..że prezydent mlas 02.04.12, 15:32
        G.... nas obchodzi jak wy się pozbieracie. Dla mnie możecie się już niepozbierać i będzie to zbawienne dla tego kraju. Te rewelacje Bielana to sa ślepe wystrzały z mokrych kapiszonów. O wiele więcej jest w książce 2 dziennikarzy o tytule (z pamięci cytuję) " Z daleka od pałacu" czy coś takiego. Tam jest dużo więcej smaczków. Ci sami panowie wydali też książkę o Tusku - równie dobrą ! Cała afera jest dobrym zagraniem Lisa w nowej pracy. Jemu sprzedaż podskoczy dzisiaj mocno. A GW cytując obficie zawartość wywiadu liczy po cichu , że nie wszyscy polecą po newsweek do kiosku. I to tyle, tylko tyle !
    • blaize Re: Co takiego powiedział Bielan, co mogło nie sp 02.04.12, 15:11
      Atakują?
      Chłopie, wiesz co to jest atak? Wiesz, co to rozmowa?
    • kotek.filemon Re: Co takiego powiedział Bielan, co mogło nie sp 02.04.12, 15:17
      Bielan ma niesamowite parcie na szkło bo wie, że od powrotu do PiSs zależy jego być albo nie być jako (euro)p.osła. A co on będzie w życiu robił, jak on tylko tyłkiem ławę grzać umie?
    • 1ewkas Co takiego powiedział Bielan, co mogło nie spod... 02.04.12, 15:53
      Może to, że LK był ograniczony ? Ale przecież Bielan go tylko zacytował.
    • dorzbi Re: Co takiego powiedział Bielan, co mogło nie sp 02.04.12, 16:37
      No proszę,tego nie powiedział Bielan?Nie czynić ze słabego prezydenta męża stanu,nie będzie odreagowań.
    • lole-kkk Co takiego powiedział Bielan, co mogło nie spod... 02.04.12, 16:41
      a mnie sie zdaje że to kapiszon LIsa w newsweku. Czy nie zauważyliście że gdy zaczynał we wproście to też "ujawniał" jakieś afery w PISIE. Jego sposób uprawiania dziennikarstwa można porównać ze zwykłym tabloidowym ," najpierw opluć kogoś a może się coś do niego przyklei" Po ujawnieniu jego zarobków w telewizjii PUBLICZNEJ stara sie udowodnić nam że zasługuje na bycie naczelnym i na każdą kasę.
    • piotr7777 ktoś tu czegoś nie rozumie 02.04.12, 17:09
      ...problemem nie jest to co powiedział Bielan a tryb działania Torańskiej.
      Według słów Bielana Torańska poprosiła go o wypowiedzi do planowanej książki o katastrofie smoleńskiej. Następnie z tych wypowiedzi - być może prawdziwych, może odpowiednio dobranych, tego nie wiem - utkała wywiad, którego nie oddała do autoryzacji.
      Czyli w istocie oszukała Bielana, jeżeli mu wierzymy.
      Można mieć wątpliwości czy jest to rzetelne dziennikarstwo.
      Nie jestem ekspertem od prawa prasowego, więc nie wiem jaki będzie wyrok w ewentualnym procesie cywilnym, może skończy się na ugodzie. Tyle, że o tym wiadomość będzie gdzieś tam na dalekim planie. A teraz wypowiedzi Bielana pójdą w świat ku uciesze antypisowskiej gawiedzi.
      • lks17 Re: ktoś tu czegoś nie rozumie 02.04.12, 22:59
        a dlaczego to niby ważne jest tylko to jak Torańska, w końcu dziennikarka, uzyskała wyznania Bielana, a nie jest ważne co Bielan mówi. W sprawie wyznań jest wywiad Torańskiej w natemat.pl
        tomaszmachala.natemat.pl/8429,lech-kaczynski-adam-bielan-smolensk-wywiad-z-teresa-toranska-o-jej-rozmowie-z-europoslem
        w którym Torańska mówi:
        "Zawsze wysyłam wywiady do autoryzacji. Otrzymał go również pan Bielan. Wysłałam mu ten wywiad w styczniu. Niestety pan Bielan przepadł. Zniknął, nie odbierał telefonów, przysłał mi wiadomość, że jest za granicą."
        Pan Bielan okazał się małym cwaniakiem i Torańska, w naszym imieniu, pogoniła europosła. Panu Bielanowi wydawało się, że jakiś jego mało przejrzysty interes jest ważniejszy niż obowiązki wynikające z naszych praw bycia informowanym. I się przeliczył. Brawo Torańska@!

• dante_waw Co takiego powiedział Bielan, co mogło nie spod... 02.04.12, 19:48
      Autoryzacja autoryzacja, a zrec cos trzeba a co on bedzie robil jak go nie wybiora, z takim wygladam hostessa nie zostanie, a nic innego nie potrafi.
    • mignik Co takiego powiedział Bielan, co mogło nie spod... 02.04.12, 20:36
      Pani Torańska, forumowicze, Gazeto, Michniku - Zyzak jest z was dumny.
      • antropoid Re: Co takiego powiedział Bielan, co mogło nie sp 02.04.12, 20:40
        ???...
    • aussie1inc Co takiego powiedział Bielan, co mogło nie spod... 02.04.12, 20:56
      Pan Bielan stal sie wrogiem smiertelnym Kaczynskiego Jaroslawa i zostanie nim nawet wtedy, gdy przebrany w wor pokutny, na kolanach przyjdzie po laske i z szacunkiem ucaluje buty Prezesa. Jak on smial ten Bielan twierdzic ze Najwiekszy Maz Stanu i pani Kaczynskiej maz mlaskal? No to co, ze mlaskal? Ale jak mlaskal? Po prezydencku - a nie tak zwyczajnie. Jak on smial powiedziec ze Najwiekszy Naz Stanu nie umial czytac z kartki i nie chcial sie tego nauczyc? No to co? Za to mowil przemowienia z glowy, czyli z niczego, ale za to bez kartki, bo taki byl zdolny, ze mogl z glowy mowic na kazdy temat. No to co, ze bez sensu? Ale bez kartki. Jak ten Bielan mogl powiedziec ze pan Kaczynski Lech mial czasami inne zdanie niz pan Kaczynski Jaroslaw? Przeciez kazdy wie, ze pan Kaczynski Lech dzwonil do pana Kaczynskiego Jaroslawa nawet wtedy, gdy chcial pojsc do ubikacji i szedl tylko wtedy, gdy taka zgode dostal. Te klamstwa Bielan glosil na zlecenie opcji niemieckiej i rosyjskiej w wiadomym celu i zostamnie za to przykladnie ukarany jak pan Kaczynski Jaroslaw zdobedzie wladze, czyli juz niedlugo - za 30 czy 40 lat , albo i szybciej, kto to wie?
    • emektb Re: Co takiego powiedział Bielan, co mogło nie sp 02.04.12, 21:58
      jesteś w głowę chory?
    • emektb Co takiego powiedział Bielan, co mogło nie spod... 02.04.12, 22:08
      a tak poza tym skoro sam wywiad z torańską dyskwalifikuje człowieka na, że się tak wyrażę, pis członka, to i sam prezio powinien bić się do dziś w pierś po wywiadzie jakiego jej udzielił, a który ukazał się w jej książce "My". i tak gwoli przypomnienia to właśnie z tego pamiętnego wywiadu pochodzi to piękne zdanie jarosława (choć i na zebraniu PC w 92 r. też tym zdaniem błysnął:)) - gdybyśmy przyjęli założenia czysto moralne to byśmy nigdy niczego nie mieli...

dla mnie to kwintesencja polityki i zdanie to jako takie powinno być powtarzane dzieciom w szkołach jako przykład pragmatyzmu polskiej "klasy" politycznej :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka