Dodaj do ulubionych

Znani artyści i dziennikarze apelują: nie dla n...

• anna22290 Znani artyści i dziennikarze apelują: nie dla n... 23.05.12, 08:28
      w Polsce za duzo wolno KOSCIOLOWI i jego poplecznikom ONI BEZKARNIE PONIEWIERAJA POLAKAMI I POLSKA OSMIESZAJA JA W SWIECIE I SA ZA DLUGO BEZKARNI dotyczy to i KOSCIOLA I PISU a radio Maryja to dodatek do ich BEZKARNOSCI
      • arniss Re: Znani artyści i dziennikarze apelują: nie dla 23.05.12, 09:32
        ZBYT TO PACHNIE MIKNIKOWSKĄ PROPAGANDA ABY TO UZNAĆ ZA NAWET MINIMUM PRAWDY ,DO KOGO TO PISZESZ ,CHYBA TYLKO DO SIEBIE ...
        • nerwus0 Re: Znani artyści i dziennikarze apelują: nie dla 23.05.12, 12:46
          Co o tobie myślę, napisałem już gdzie indziej.
          Diagnoza: wtórne cymbalstwo płączone z zatruciem
          grzybem. Rydze źle działają na to, co niektórzy mają w czerepie.
    • anna22290 Re: Znani artyści i dziennikarze apelują: nie dla 23.05.12, 08:36
      napewno sa to ludzie przedewszystkim MORALNIE na duzo wyzszym poziomie niz banda katolicka ktora z BOGIEM NIE MA NIC WSPOLENEGO zyjcie jak chcecie ,utrzymujcie za swoje pieniadze kogo chcecie ale nie mieszajcie do tego wszystkich Polakow nie OSMIESZAJCIE POLSKI INNE RELIGJE TEZ ISTNIEJA I BEZWYZNANIOWCY ;za takich ala katolikow to tylko WSTYT NACHALNYCH BEZWZGLEDNYCH AGRESYWNYCH i BEZCZELNYCH DO GRANIC PRZYZWOITOSCI ktore juz dawno zostaly przekroczone
    • ccorey124 Znani artyści i dziennikarze apelują: nie dla n... 23.05.12, 09:20
      W swoim czasie, na poczatku lat dziewiecdziesiatych ,w ogolnopolskim radiu wypowiadal sie ,w dluzszej audycji, pewien zakonnik ktory mial okazje stycznosci z Rydzykiem na terenie Niemiec.
      Pamietam ze w rachube wchodzily jawne szwindle i malwersacje , ucieczki z parafii niemieckich, owego Rydzyka po fakcie skompromitowania i ujawnienia jego zlodziejskich zagrywek.
      Ta audycja napewno jest jeszcze w archiwach polskiego radia. Puscic i przypomiec z kim mamy do czynienia.
      • arniss Re: Znani artyści i dziennikarze apelują: nie dla 23.05.12, 09:29
        ZWYCZAJNE ORDYNARNE KŁAMSTWO ,JA TEŻ MOGĘ CI PRZEDSTAWIC NIE JEDNO A DZIESIATKI ROZMÓW GDZIE michnik JEST OSZUSTEM ,RUSKA SWOLOCZA ,AGENTEM ...NO I CO Z TEGO...???
    • ccorey124 Znani artyści i dziennikarze apelują: nie dla n... 23.05.12, 09:30
      Najzabawniejsze jest to iz 90% z tej cizby protestujacych za cholere nie wie co to jest MULTIPLEX, ale trza protestowac . Tak wskazal ich nowy, prawdziwy papiez. Po prostu mus i juz.
      • arniss Re: Znani artyści i dziennikarze apelują: nie dla 23.05.12, 09:35
        no cóz za cholerę nie może trawić do twojej głowy info że JEDNAK ONI WIEDZĄ DOSKONALE ...może ty jak zwykle znasz się na wszystkim i niczym..hi...hi...
        • zdybka Re: Znani artyści i dziennikarze apelują: nie dla 23.05.12, 10:07
          arniss napisał:

> no cóz za cholerę nie może trawić do twojej głowy info że JEDNAK ONI WIEDZĄ DOS
          > KONALE ...może ty jak zwykle znasz się na wszystkim i niczym..hi...hi...

I tu pobiles sam siebie !
        • wiechuta Re: Znani artyści i dziennikarze apelują: nie dla 23.05.12, 11:08
          Bardzo trafnie to ujęte. Kazali, zawieźli, idziemy, krzyczymy.
      • lai21 Re: Znani artyści i dziennikarze apelują: nie dla 23.05.12, 13:05
        ccorey124 napisał:

> Najzabawniejsze jest to iz 90% z tej cizby protestujacych za cholere nie wie c
        > o to jest MULTIPLEX, ale trza protestowac . Tak wskazal ich nowy, prawdziwy pap
        > iez. Po prostu mus i juz.

podejrzewam ze dzieki tej zadymie niejeden mocher w przeciwienstwie do leminga wiec co to multiplex
        • nerwus0 Re: Znani artyści i dziennikarze apelują: nie dla 23.05.12, 13:11
          Tak dobrze wiesz co wiedzą inni, a nie wiesz nawet
          jak się pisze po polsku. Np. moher a nie mocher.
          Moher pochodzi z francuskiego mohair - gatunek wełny
          • lai21 Re: Znani artyści i dziennikarze apelują: nie dla 23.05.12, 13:18
            buahahah..to rzeczywiscie masz duzo do powiedzenia w temacie
            • nerwus0 Re: Znani artyści i dziennikarze apelują: nie dla 23.05.12, 13:23
              Odpowiedź warta bałwana wiejskiego.
            • zdybka lai 21 chlapie ozorem....... 23.05.12, 13:28
              lai21 napisał:

> buahahah..to rzeczywiscie masz duzo do powiedzenia w temacie

• lai21 Re: lai 21 chlapie ozorem....... 23.05.12, 13:31
                no to chlopaki sie poonanizowaliscie sie
                • zdybka Piszesz z bykami , rydzol bedzie sia za ciebie 23.05.12, 13:41
                  lai21 napisał:

> no to chlopaki sie poonanizowaliscie sie

wstydzil !
                  Losiu jeden !
                  • lai21 Re: Piszesz z bykami , rydzol bedzie sia za ciebi 23.05.12, 13:47
                    slabo...slownik ciekich ripost sie skonczyl?
                  • nerwus0 Re: Piszesz z bykami , rydzol bedzie sia za ciebi 23.05.12, 14:07
                    Coś mi się wydaje, że to jeden z tych cymbałów, którzy
                    już raz wylecieli z forum. A jeżeli nie, to może
                    szybko wylecieć.
                    • zdybka Re: Piszesz z bykami , rydzol bedzie sia za ciebi 23.05.12, 14:14
                      Cos mi sie tez tak wydaje , on byl juz raz skasowany !
                      • lai21 Re: Piszesz z bykami , rydzol bedzie sia za ciebi 23.05.12, 14:24
                        i znowu sie onanizujecie nawzajem
                        • nerwus0 Re: Piszesz z bykami , rydzol bedzie sia za ciebi 23.05.12, 14:31
                          Głodnemu chleb na myśli. Nie krępuj się 99 i zmiana ręki.
    • emilka321 apele oburzonych 23.05.12, 09:41
      No tak, członkowie komitetów poparcia kandydatów na urząd Prezydenta, sygnatariusze listów potępienia dla rejestracji przez równie niezawisły sąd symboli legalnej partii politycznej NOP nagle bronią decyzji organu konstytucyjnego, która jest po ich myśli. Zakładam, że w razie "ugięcia się pod naciskami" KRRiT, list dotyczyłby zagrożenia rasizmem płynącego jakoby z anteny Trwam. Niestety rzeczywistość jest bardziej złożona niż się może wydawać przekonanym o własnej nieomylności artystom (sądy skazały zarówno Sawicką, jak i Lipca), a podpisywanie listów raz osądzających np. Tuska od czci i wiary, że dybie na wolność ws. ACTA, drugi raz apeli o wydźwięku, że rząd ma zawsze rację, a jego krytycy mają się zamknąć, tylko ośmiesza tych przedstawicieli społeczeństwa otwartego. A co warto jeszcze zaznaczyć: "naciski" stanowią efekt oddolnej działalności nazwijmy to 'środowiska Radia Maryja' i sądy ani Krajowa Rada nie są nimi w żaden sposób związane, nie podejmują decyzji w oblężonych przez rozwścieczony tłum gmachach.

O niebezpiecznych dla demokracji naciskach można by mówić, gdyby wyszło na jaw, że posiadający jakąś możliwość dyscyplinowania sądu czy Rady (choćby przez ustalanie ich budżetu, awanse itd.) przedstawiciel władz zatelefonował do Jana Dworaka lub do sędziego i złożył propozycję nie do odrzucenia, np. "wiesz Janek, myślałem, za parę lat może chciałbyś zostać ambasadorem w Portugalii, akurat stanowisko się zwalnia, tylko widzisz, już chyba dość kaczystów przetrzymaliśmy, pomyśl o rejestracji tej ich stacyjki, bo jeszcze Gowin do nich odejdzie..."
    • arniss [...] 23.05.12, 09:42
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • franekwolusz Same lewaki, ćpuny i homo 23.05.12, 09:46
      Niezłe towarzystwo. A gdzie ci ludzie kultury?
      • arniss Re: Same lewaki, ćpuny i homo 23.05.12, 09:54
        świetny wpis ,dodałbym jeszcze coś niecoś ...ale i tak bardzo merytoryczny...
      • nerwus0 Re: Same lewaki, ćpuny i homo 23.05.12, 12:20
        No ty napewno nie jesteś ludziem kultury, raczej cymbałem.
      • arniss Re: Same lewaki, ćpuny i homo 23.05.12, 13:42
        pytasz ,a gdzie ci ludzie ,,kultury" z tytułu ...to sa ludzie ale już ...CHAŁTURY... !!!
    • zdr1 Żałosna lista hańby! 23.05.12, 09:57
      No proszę, obywatelski protest przeciwko tłumieniu wolności słowa w Polsce uważają towarzysze za "niedopuszczalne naciski". Drugie i trzecie pokolenie czerwonych z KPP rości sobie prawo do określania tego co jest dopuszczalne a co nie. Skopiowałem sobie listę tych, którzy podpisali to obrzydlistwo, bo to lista hańby. Pluję na was i będę namawiał wszystkich do tego samego.
      • zdybka Rzygnac tez mozesz ! 23.05.12, 10:18
        zdr1 napisała:

> No proszę, obywatelski protest przeciwko tłumieniu wolności słowa w Polsce uważ
        > ają towarzysze za "niedopuszczalne naciski". Drugie i trzecie pokolenie czerwon
        > ych z KPP rości sobie prawo do określania tego co jest dopuszczalne a co nie. S
        > kopiowałem sobie listę tych, którzy podpisali to obrzydlistwo, bo to lista hańb
        > y. Pluję na was i będę namawiał wszystkich do tego samego.

O !!!! Bedzie nowy klub " Plujacych " ?
      • antropoid Re: Żałosna lista hańby! 23.05.12, 10:26
        zdr1 napisała:

> No proszę, obywatelski protest przeciwko tłumieniu wolności słowa w Polsce

Przejedź się np. na Białoruś, może wtedy przestaniesz pisać takie bzdury, bo zrozumiesz co to jest tłumienie wolności słowa i przestaniesz to mylić z potraktowaniem zgodnie z przepisami przyzwyczajonego do życia na cudzy rachunek przebranego w habit polityka-geszefciarza i patologicznego krętacza, któremu udało się ogłupić rzeszę naiwnych. Nikt mu nie bronił w terminie wykazać się finansową wiarygodnością. Chcesz to sam dopłacaj do jego interesu.

> Pluję na was i będę namawiał wszystkich do tego samego.

Widać, żeś pojętny uczeń pobożnego "ojca" z Torunia.
      • nerwus0 Re: Żałosna lista hańby! 23.05.12, 12:18
        Jakie tłumienie wolności słowa?
        Popieprzyło ci się pieczywo z dupczywem.
        Chodzi o prostą sprawę. O zapłatę za multiplex a Rydzo
        chse go za darmochę, dlatego nie dostał miejsca.
        Jak masz ochotę to płać, ja nie mam zamiaru.
        Zdradzę ci, że mam TV Sram z satelity ale nawet nie
        spojrzę na to badziewie. Pochylony.
    • maciej48 Dyżurni artyści i swł... 23.05.12, 10:13
      Czy na prawdę sądzicie, ze dyżurne humanizdy odrganizowane przez GieWu są jakimikolwiek autorytetami ?
      • nerwus0 Re: Dyżurni artyści i swł... 23.05.12, 12:32
        Mógłbyś po polsku, bo tego bełkotu nawet diabeł nie zrozumie.
        PS. naprawdę nie "na prawdę".
        • lai21 Re: Dyżurni artyści i swł... 23.05.12, 13:11
          nerwus0 napisał:
          > PS. naprawdę nie "na prawdę".

qrwa..bardzo straszne...
          • nerwus0 Re: Dyżurni artyści i swł... 23.05.12, 13:14
            Ty się tak nie wymądrzaj, bo w każdym twoim wpisie jest byk.
            Nie chce mi się poprawiać, bo cymbały i tak nie nie zapamiętają.
            • lai21 Re: Dyżurni artyści i swł... 23.05.12, 13:18
              wow...jescze bardziej straszne mistrzu cietej riposty
              • zdybka lai 21.... i jemu podobni.... 23.05.12, 13:37
                lai21 napisał:

> wow...jescze bardziej straszne mistrzu cietej riposty

to sa efekty ciaglego sluchania waszego radyjka !
            • zdybka Re: Dyżurni artyści i swł... 23.05.12, 13:20
              nerwus0 napisał:

> Ty się tak nie wymądrzaj, bo w każdym twoim wpisie jest byk.
              > Nie chce mi się poprawiać, bo cymbały i tak nie nie zapamiętają.

Widze ze znalazl sie jakis madralinski ?
              Taki calkiem wioskowy czy cos ????
              • lai21 Re: Dyżurni artyści i swł... 23.05.12, 13:46
                ooooo...wdzie ze zasdroscisz...z wielkiego miasta a taki glupi
    • 25cz Znani artyści i dziennikarze apelują: nie dla n... 23.05.12, 10:14
      Kaczyński z Rydzykiem, uważają, że Polska to ich dom, a w domu oni sami sobie ustanawiają prawa. Zawsze się dziwie, że Kaczyński na całe gardło krzyczy- to państwo należy do mnie ! Ja to państwo mogę ocalić i uczynić z niego dom boży, a ludziska z otwartymi gębami nic nie kumają. Kaczyński nie po to zrezygnował z żony, prawojazdy, konta w banku i innych atrybutów zwykłych, szarych i bez polotu Polaków, by przypadkowa władza, przypominała mu o obowiązującym prawie. Co wolno wojewodzie, to nie tobie smrodzie- to ż7yciowa dewiza rodziny Kaczyńskich.
      • zdybka Re: Znani artyści i dziennikarze apelują: nie dla 23.05.12, 10:27
        25cz napisał:

Kaczyński nie po to zrezygnował z żony

Upsss ! Tu pozwole sobie na male sprostowanie .
        Nie kaczynski lecz KOBIETY zrezygnowaly z tego ......mozna nazwac go facetem ??????
        • nerwus0 Re: Znani artyści i dziennikarze apelują: nie dla 23.05.12, 12:33
          Jaro? Z czym do kobiet? Z tą szmatką?
          • zdybka Re: Znani artyści i dziennikarze apelują: nie dla 23.05.12, 13:14
            No wlasnie ! matka natura przynajmniej jest sprawiedliwa !
            Dostal dziad na co sobie zasluzyl .
    • didimos68 Wybitne grono 23.05.12, 10:25
      Grono wybitnie nienawidzących o. Rydzyka i stworzonych przez niego mediów opowiedziało się ...gdyby mogli to Rydzyka utopiliby w łyżce wody.
      • antropoid Re: Wybitne grono 23.05.12, 10:28
        On za kasę potopiłby wszystkich.
      • zdybka Re: Wybitne grono 23.05.12, 10:35
        didimos68 napisał:

> Grono wybitnie nienawidzących o. Rydzyka i stworzonych przez niego mediów opowi
        > edziało się ...gdyby mogli to Rydzyka utopiliby w łyżce wody.

Chca tylko rownych praw dla wszystkich !
      • nerwus0 Re: Wybitne grono 23.05.12, 12:40
        A ty czym się naćpałeś?
        Nie rozumiesz cymbale, że kiedy Rydzo wykaże się finansowo,
        to może dostać miejsce. Ale on za diabła nie chce ujawnić
        swoich finansów, bo musiał by zapłacić zaległe grzywny
        i wytłumaczyć się w Urzędzie Skarbowym. I zapłacić
        odpowiedni podatek, oczywiście z odsetkami.
        • zdybka Re: Wybitne grono 23.05.12, 13:07
          Mohery razem z rydzolem chca postawic na swoim !
          Ma byc tak jak oni chca ,bo jak nie to ........ jak to bywalo kiedys !
    • letopis Znani artyści i dziennikarze apelują: nie dla n... 23.05.12, 10:42
      Niech fundacja Lux Veritatis dostarczy potrzebne dokumenty to dostanie miejsce na kolejnym multipleksie. Cały kłopot jest z tym,że Fundacja woli nie zdradzać swoich źródeł pieniędzy ani posiadanych sum. No, a skoro chce to ukrywac, to niech się nie domaga uznania swojego dossier za kompletne.I tyle.
      • zdybka Re: Znani artyści i dziennikarze apelują: nie dla 23.05.12, 10:57
        letopis napisała:

> Niech fundacja Lux Veritatis dostarczy potrzebne dokumenty to dostanie miejsce
        > na kolejnym multipleksie. Cały kłopot jest z tym,że Fundacja woli nie zdradzać
        > swoich źródeł pieniędzy ani posiadanych sum. No, a skoro chce to ukrywac, to ni
        > ech się nie domaga uznania swojego dossier za kompletne.I tyle.

Caly problem w tym ,ze rydzol chce konsesje za friko lub na tzw. Bog zaplac !
        Przy okazji wykorzystuje swoja pozycje jako " gnebiony " na co mohery reaguja
        znakomicie . Dwa w jednym ! Sprytne to co ?
    • jimir Miejmy nadzieję że apel pokona głupków z prawicy ! 23.05.12, 10:47
      Mają Ci ludzie 100% racji !!!
      Smutne jest to że Prawica jest tak uległa względem tych OSZUSTÓW z Sekty rzymsko-katolickiej.
      TO WINA KOŚCIOŁA ŻE WŚRÓD NAS POLAKÓW JEST TYLU GŁUPKÓW Z WYPRANYMI MÓZGAMI.
      NIECH SZLAK TRAFI KOŚCIÓŁ !!!!!
    • wiechuta Re: Znani artyści i dziennikarze apelują: nie dla 23.05.12, 11:06
      Jakim tępym bucem trzeba być, żeby wypisywać takie głupoty. No cóż, walczący ze słusznie minionym ustrojem w Polsce nie wiedzieli, że internet stanie się wszechobecny i byle odpad atomowy będzie mógł bezkarnie obrażać innych. O tempora! O mores!
    • oszolom-z-radia-maryja lewacka "yntelygencja" dała głos 23.05.12, 12:05
      spójrzcie noi ino na te nazwiska, kwiat polskiego lewactwa, postalinowskie popłuczyny
      • nerwus0 Re: lewacka "yntelygencja" dała głos 23.05.12, 12:12
        Popłuczyna z Radryja dała pokaz swojej yntelygencji z IQ na poziomie
        rozmiaru swojego buta.
        • lai21 Re: lewacka "yntelygencja" dała głos 23.05.12, 13:47
          nerwus0 napisał:

> Popłuczyna z Radryja dała pokaz swojej yntelygencji z IQ na poziomie
          > rozmiaru swojego buta.

no ty swoimi wpisami (np. tym powyzej) udowadnaisz ze jestes madry "in minus"
    • lai21 brak mi tu niektorych.. 23.05.12, 12:40
      ...aŁtorytetow: Ferdka Kiepskiego, dody i luntka, wiec list nie ma odpwoedniej silnej legitimizacji.
    • oszolom-z-radia-maryja „Pseudoautorytety” o TRWAM i hałaśl.manifestacjach 23.05.12, 13:19
      www.pch24.pl/autorytety-o-trwam-i-halasliwych-manifestacjach,2790,i.html
      • nerwus0 Re: „Pseudoautorytety” o TRWAM i hała 23.05.12, 13:27
        No, już kto jak kto, ale ty jesteś wybitnym autorytetem.W pieprzeniu
        głupot.
    • stux Znani artyści i dziennikarze apelują: nie dla n... 23.05.12, 13:38
      Człowiek który codziennie żebra na antenie o datki, strasząc słuchaczy że te "dzieła" nie mają za co funkcjonować, teraz próbuje udowodnić że z finansami u niego jest OK. Ciekawe w której z przedstawionych sytuacji kłamie.
    • arniss Znani artyści i dziennikarze apelują: nie dla n... 23.05.12, 13:47
      gdzie są CI tzw protestujący ,,ludzie kultury" z tytułu ??? bo ja tam rozpoznaję tylko nazwiska znanych CHAŁTURNIKÓW ...tylko !!!
    • arniss Re: brak mi tu niektorych.. 23.05.12, 13:51
      w tym drugim śniadaniu ,,miszczów" u MELLERA też gral?
    • arniss Znani artyści i dziennikarze apelują: nie dla n... 23.05.12, 13:54
      chciałbym grzecznie jeszcze raz zapytać szanownego autora ...ludzie kultury ...czy LUDZIE CHAŁTURY ??? gdyż autentycznie mam problem z oceną ...a czytam GOETHEGO w orginale ...a tu masz taka siurpyza...
    • gombi Znani artyści i dziennikarze apelują: nie dla n... 23.05.12, 14:21
      Ci artyści są przeciwko obywatelskości spoleczeństwa polskiego, oraz uważają, ze wszyscy są równi z wyjątkiem katolików, dodatkowo sa oni przeciwko pluralizmowi w Polsce, ja pisze to jako nie-katolik, a osobna sprawa jes wiarygodnoś statusu takiego artysty jako autorytetu, hihihi,
    • oszolom-z-radia-maryja Znani artyści i dziennikarze apelują: nie dla n... 23.05.12, 14:23
      gratuluje trafnego doboru nicka
    • gombi Re: Znani artyści i dziennikarze apelują: nie dla 23.05.12, 14:29
      BRAVO MADA!, Kora powiedziała, ze w jej relacji z dziecmi niech sie dzieje co chceta, byle by było CIEKAWIE sic!
    • pablobodek Sekta krk w Polsce zachowuje się jak 23.05.12, 14:59
      aparat administracji okupanta - doi i strzyże Polaków, oraz Państwo, natomiast kpi sobie z prawa państwa okupowanego i jego instytucji.
      Żądam zerwania konkordatu !!

Ziobro jest prawnikiem z wykształcenia? Naprawdę? I żąda łamania prawa przez KRRiT?!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka