Dodaj do ulubionych

Szwalnia jest najważniejsza

04.06.12, 07:07

Witnam się nie liczy - Polska Jest Najważniejsza !!!
Obserwuj wątek
    • tykaczor Szwalnia jest najważniejsza 04.06.12, 07:10
      Panie Poncyliuszu, panie Kowal ...larum grają !
      • fajny_zajety Re: Szwalnia jest najważniejsza 04.06.12, 08:05
        PJN popiera rodziny ale wietnamskie dla Polaków pracy nie ma.
        • dodo20 Re: Szwalnia jest najważniejsza 04.06.12, 09:34
          fajny_zajety napisał:

> PJN popiera rodziny ale wietnamskie dla Polaków pracy nie ma.

Nie rozumiesz o co chodzi ? Za nich nie ma ZUS u, nie ma socjalu, nie ma niczego. Niewolnicy pracy prawie darmowej, oto jak prawa przestrzegają nasi politycy, przecież to jedna mafia która rozlewa się na całą Polskę. Pisałem już o tym kto należy i był na ostatnim spotkaniu członków grupy Bilderberga która chce nowego porządku świata, ale jak podałem listę kto tam od nas z polityków uczestniczył to ją redakcja skasowała i to jest ta nasza wolność i niepodległość, to jest jeden wielki pic dla przygłupów. Mam nadzieję że czytelnicy wiedzą o jaką organizację mi chodzi i co ona reprezentuje.
    • costa3500 Szwalnia jest najważniejsza 04.06.12, 07:10

A co na to lider tej partyjki nijaki kowal kiedyś prawy i sprawiedliwy,a dziś szef przestępców, kto za tego przestępcę poręczy chyba Klępa i Romaszewski.
      • koloratura1 Pasrtia jest najważniejsza 04.06.12, 07:47
        costa3500 napisał:

> kto za tego przestępcę poręczy chyba Klępa i Romaszewski.

Chyba tak - mają wprawę.
      • pani_basia Re: Szwalnia jest najważniejsza 04.06.12, 07:54
        Weź, przestań! Ten właściciel szwalni postępował tak jak postępował nie dlatego przecież, że jest w PJN. Ja się wstydzę, że takie rzeczy dzieją się w Polsce, choć PJN-u nie popierałam.
    • borsuk07 kiedy ostatnio była tam kontrola inspekcji PRACY 04.06.12, 07:39
      gorzej niż za tzw. KOMUNY. Banda partyjniaków już niczego się nie boi ! !
    • mariatg8 może prokóratura coś zrobi , zamiast umarzać 04.06.12, 07:44
      kolejne sprawy ? Jak się chce wysokich pensji i emerytur , to wypadałby coś porobić . To jest niezły temat .
    • angazuj_sie Szwalnia jest najważniejsza 04.06.12, 07:47
      "Bez powodzenia startował w ostatnich wyborach parlamentarnych..."

A zatem jest ten pan członkiem partii, ekspertem, ale nie posłem czy senatorem. Zastanawia mnie użycie słowa polityk w tytule. Przekaz miał być chwytliwy i prosty, to rozumiem, ale czy każdego członka partii nazywamy politykiem? Pytam ze szczerej ciekawości:)
      • frey8b Re: Szwalnia jest najważniejsza 04.06.12, 10:58
        Nie rozumiesz, on jak każdy prawicowiec jest patriotą, szanuje Polaków, niech Wietnamczycy pracują na POLAKA patriotę. Panie DUDA larum grają, Wietnamczyk też pracownik zajmij się Pan nimi zamiast protestować i uczyć rząd jak ma postępować.
        • bool_a Re: Szwalnia jest najważniejsza 05.06.12, 06:15
          frey8b napisał:

> Panie DUDA larum grają, Wietnamczyk też
          > pracownik zajmij się Pan nimi zamiast protestować i uczyć rząd jak ma postępow
          > ać.
          Związki zawodowe mają ustawowe prawo bronić również pracowników niezrzeszonych, ale jedynie na ich wniosek.
          Wietnamczycy pewnie nie wiedzieli o istnieniu Pana Dudy.
          ZZ są też od reprezentowania pracowników przed władzą, jeżeli ta władza zapomina z jakiego mandatu została nadana.
    • sks-uj-new Z POlski ucieklo dwa miliony 04.06.12, 07:48
      A moze GW opisze jak to sie stalo ze z POlski rzadzaonej przez bande oprychow z PO ucieklo juz dwa miliony obywateli... I ciagle uciekaja. Rudy obiecywal ze beda wracac!
      • piss.off dwa miliony ludzi uciekło przed PiS 04.06.12, 07:54
        ludzie uciekli przed ubeckim rządem pis, ty zakłamany pisowski bucu
        • pime Re: dwa miliony ludzi uciekło przed PiS 04.06.12, 08:33
          hahaha..., ale cię pogięło
          • bumcykcykhopsiup Re: dwa miliony ludzi uciekło przed PiS 04.06.12, 10:07
            sprawdz sobie kiedy byl najwiekszy exodus.
            za pisu i sld pysiu
      • enfitta Re: Z POlski ucieklo dwa miliony 04.06.12, 07:55
        Siedź dalej w tych stanach i uzdrawiaj Polskę... Poza tym czytając chyba miałeś oczka w odbycie.
      • dodo20 Re: Z POlski ucieklo dwa miliony 04.06.12, 13:40
        No jasne ale chyba w pudłach z desek. Tak jak wracają nasi żołnierze biedni z misji, choć prawdę powiedziawszy nikt ich tam na siłę nie pchał, to chęć zysku pchnęła ich na wojnę. Byłem niegdyś żołnierzem, przez ponad 25 lat i widziałem jak się pchają ludzie na misje, w celach zarobkowych i też nie dla świętego spokoju, bo mieli na karku Czerwonych Khmerów i innych bandziorów.
      • poznaniak42 Re: Z POlski ucieklo dwa miliony 04.06.12, 14:32
        A co ma piernik do wiatraka ?
    • ben-oni Szwalnia jest najważniejsza 04.06.12, 07:51
      A gdzie do tej pory były: Państwowa Inspekcja Pracy, Związki Zawodowe, Sanepid , Urząd Skarbowy i cały szereg instytucji PAŃSTWOWYCH opłacanych z moich podatków i mających zasr.any obowiązek dbać o porządek w tym kraju? Czyżby, jak zwykle, robili kontrole przy koniaku w gabinecie prezesa? Bo to poseł, nieruszalne gów.no?
    • krajanek1 Szwalnia jest najważniejsza 04.06.12, 07:52
      Faceta należałoby wybatożyć.Bydle,nie człowiek.I pewnie aspiruje do tzw. elity politycznej.
    • quinc GW dała plamy 04.06.12, 07:55
      Czy naprawdę najważniejszym wyróżnikiem tego bydlaka i krwiopijcy jest przynależność do PJN. Z tytułu wynika, że to jakiś ważny działacz, a w rzeczywistości to pionek i na dodatek były.
      Więcej uczciwości Gazeto
      • kotek.filemon Re: GW dała plamy 04.06.12, 09:50
        quinc napisał:

> Czy naprawdę najważniejszym wyróżnikiem tego bydlaka i krwiopijcy jest przynale
        > żność do PJN. Z tytułu wynika, że to jakiś ważny działacz, a w rzeczywistości t
        > o pionek i na dodatek były.

Przy każdym odwołaniu do sprawy Ryszarda C. mendia patriotyczne nie zapomną wspomnieć, że jest z PO, choć to pionek i na dodatek były.
    • rts44 Szwalnia jest najważniejsza 04.06.12, 07:55
      członek PJN od Kowala,lekarz,działacz a tak naprawdę to zwykły oszust,szuja i krwiopijca!Uważa siebie za kogoś postawionego ponad prawem bo o mało co nie został posłem!Takich ludzi a raczej podludzi mamy w naszym kraju b.wielu.Uważają,że wszystko im wolno bo są lepsi od innych.POLSKA TO DZIKI KRAJ
    • ado43 Szwalnia jest najważniejsza 04.06.12, 07:57
      Powinien teraz przejść do partii Wietnam Jest Najważniejszy czyli (WJN).
      • stux Re: Szwalnia jest najważniejsza 04.06.12, 08:01
        Wietnam Jest Najwydajniejszy.
    • palikot_lubi_dzieci Bo Polacy są ważniejsi od Wietnamczyków 04.06.12, 07:58
      A tak na serio, to w tym PJNie są równie niebezpieczne oszołomy jak w PISie czy Solidarnej Polsce, tylko mają lepszych PRowców. Gdyby trzeba było, to chętnie zablokowaliby wejście Chorwacji do UE tylko po to, żeby wqrwić Tuska i żeby prezes mógł robić fikołki z radości
    • borru Szwalnia jest najważniejsza 04.06.12, 08:00
      A już myślałem że Miro i Zbycho znowu rozkręcają interes, a tu tylko zwykły burak z PJN-u...
    • janczar42 Szwalnia jest najważniejsza 04.06.12, 08:03
      Dobry squ...el z tego pseudo-bisnesmena.!!!!!!!!!!!!!!!
    • mark211 Jeśli to prawda ... 04.06.12, 08:06
      ... to ten lekarz jest strasznym bydlakiem. Jakim cudem może pomagać lecząc ludzi jeśli nimi gardzi ? Jednak cham jest chamem i będzie chamem na wieki wieków amen i nic tego nie zmieni. Ani wykształcenie, ani bogactwo. Prędzej czy później słoma z butów wylezie. Zutylizować socjopatę !
      • belle.du.jour Re: Jeśli to prawda ... 04.06.12, 09:53
        Pewnie widzi siebie jako patriotę i katolika... a to, że bestialsko wykorzystuje "innych" mu nie przeszkadza. Wystarczy, że dla niego Witnamczycy (czy też każdy o innym kolorze skóry) to podludzie i może być bezkarny bo ofiary nie mają komu się poskarżyć (albo tak mu się zdawało). Zgroza ogarnia, że tacy ludzie są wśród nas i jeszcze mienią się przykładnymi obywatelami i pewnie co tydzień do kościoła biegają.
      • kolowawa33 Re: Jeśli to prawda ... 04.06.12, 09:57
        Jeśli to prawda....

..... a jeśli nie??? a Ty już wyrok wydałeś i oszkalowałeś kolesiia!!!!!
    • adamspzoo1 Szwalnia jest najważniejsza 04.06.12, 08:12
      Taki katolicki kraj ta Polska....w kosciolach tyle ludzi w niedziele....a tu z drugiej strony kradna,smieca czy wykorzystuja ludzi...cos nie tak z ta wasza wiara!!!
    • ubrana_prawda PJN= Pieniądz Jest Najważniejszy 04.06.12, 08:12
      Nie od dziś mam wrażenie, że przyzwoici ludzie trzymają się od polityki z dala. Ciągną do niej (i na stanowiska samorządowe) ci, którzy chcą ubić jakieś interesy.
    • jimir Katolik szmatą dla innowiercy !!!!! 04.06.12, 08:15
      Trzeba pamiętać że PJN to głęboko wierzący i praktykujący Politycy !!!
      Widzicie ludzie jakich szmaciarzy produkuje chodzenie do Kościoła ???
    • lob1 Szwalnia jest najważniejsza 04.06.12, 08:18
      Ciekawe jak ukarają tego łobuza,czy znów wszystko spłynie jak po kaczce.Ten drań przynosi wstyd mojej Ojczyżnie. PJN powinien z marszu zawiesić jego członkostwo w partii a po osądzeniu wywalić na zbity pysk.Zabrać mu dyplom lekarza bo złamał przysięgę H....
    • tirinti No to widać jaki jest program gospodarczy PJN 04.06.12, 08:18
      .
    • blablick Polskie obozy pracy. 04.06.12, 08:22
      Kiedyś, podczas studiów musiałem ostro naginać, i był tez taki nowobogacki od taty gminnego pierwszego sekretarza co powtarzal "mój cyrk, moje małpy". Ja powiedziałem wtedy żeby poszedł do dentysty(śmierdziało mu okrutnie z gęby), a później mi pociagnol. Ale inni zostali, mieli dzieci,kredyty itp. A to bydle dalej dłubie te swoje klepki, jest "jest aktywny społecznie":
      wtedy Akcja Wyborcza Solidarność, teraz PiS, czy PO(zresztą co za różnica?). Pleban tez go szanuje bo do kościoła coś tam kupił.
      Tylko ci biedni ludziska powtarzają ze to wszystko jedna klika. Jak u Reja: Pan, Wójt, Pleban.
      • chn506 Re: Expert sadowy 04.06.12, 08:34
        Wszyscy sie podniecaja,ze ten pan nalezy do PJN a nie tym,ze ten pan jest LEKARZEM SADOWYM,
        ma znajomosci z prawnikami i sedziami, wiec jego sprawa powinna byc rozpatrywana w innym okregu a nie w Bydgoszczy!! !bo koles kolesia niezniszczy!
    • ziutekliv21 Witnam się nie liczy - Polska Jest Najważniejsza ! 04.06.12, 08:48
      Moim zdaniem super haslo. ale skad wzielo sie to 7000 dolarow za bilet?
      Koszt "biletu" do Mat-Polu to ok. 7 tys. dolWięcej...
      Ile kosztuja bilety z Wietnamu do Polski/?
    • jedimaster0 Witajcie 04.06.12, 09:01
      Witamy w Polsce, tylko gleboko chrzescijanscy Pracodawcy oczekuja was ;)
    • 6.smiech Szwalnia jest najważniejsza 04.06.12, 09:19
      Oni wszyscy z PJN, PISu, bisu itp. sa jednakowi. Glosujcie na nich a szybko bedziecie mieli
      tak jak ci Wietnamczycy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka