Gość: I-sekretarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 12:14 Najbardziej ciekawi mnie ta procedura wyłaniania kandydatów do startu w wyborach. Jestem ciekawy czy spełnię warunki postawione przez p.Romana . To dopiero będą jaja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maw Liga Polskiego Robactwa - Polska zasluguje na nich IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.09.04, 12:58 Jaki kraj - tacy politycy. Rzygac sie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek ... i tak są lepszym wyborem od SLD. IP: *.cable.mindspring.com 11.09.04, 14:14 > Jaki kraj - tacy politycy. Rzygac sie chce. Pamiętam kiedy kilka lat temu pytałem znajomych dlaczego głosują na SLD: "bo to jedyni profesjonaliści w kraju". Profesjonaliści od czego - okazało się jasno w ciągu kilku ostatnich lat. Cokolwiek głupiego Liga nie wymyśli, to i tak pestka w porównaniu z SLD już na chama zamieniającego Polskę w prywatny folwark. Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aśka niech lpr zacznie od siebie-PRECZ Z CENZURĄ IP: 81.210.124.* 11.09.04, 15:03 Stanowisko SDPL w sprawie aktu wandalizmu w galerii „Arsenał” 10 września 2004 Od dłuższego czasu spotykamy się z aktami barbarzyństwa – ostatnio w białostockiej galerii „Arsenał” z niszczeniem dzieł sztuki przez posłów i radnych Ligi Polskich Rodzin. Słyszymy przy tym ideologiczne i polityczne uzasadnienia (np. w mieście rządzonym przez prawicę nie wolno urządzać wystaw, z których treścią lokalna władza się nie godzi), które kojarzą się nam z najgorszymi hasłami i praktykami rządów totalitarnych. Jako działacze Socjaldemokracji Polskiej, współtworzący demokratyczne państwo prawa i społeczeństwo obywatelskie, jak najostrzej protestujemy przeciw tego rodzaju praktykom. Zwracamy uwagę, że naruszają one obowiązujące w naszym państwie normy prawa, powinny więc być sądownie ścigane. Twórcom i wystawcom dzieł sztuki deklarujemy naszą solidarność i gotowość poparcia w obronie ich praw. Warszawa, 9 września 2004 r. Socjaldemokracja Polska www.sdpl.pl/aktualnosci.php?id=87 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eva Re: niech lpr zacznie od siebie-PRECZ Z CENZURĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 15:36 To sa dopiero zwiastuny metod rzadzenia LPR. Bye, bye demokracjo przy takich facetach z rozszalalymi mozdzkami. Dopiero bysmy sie usmieli... do lez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa PRECZ Z LIGĄ ...ONYCH RYDZYKÓW!!! n/t IP: *.chello.pl 11.09.04, 16:24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czas_na_zmiany! Re: PRECZ Z RZĄDAMI ŻYDOKOMUNY W POLSCE ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 16:39 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_BLADE Re: PRECZ Z RZĄDAMI ŻYDOKOMUNY W POLSCE ! IP: *.sebastiana.ceti.pl 11.09.04, 17:19 Precz z ludźmi którzy nie potrafią wymyśleć nic innego niż zrzucanie odpowiedzialności na żydów, komunę, masonerię, lobby homoseksualne, cyklistó i rudych !!! Prawdziwym niebezpieczeństwem dla kraju są tzw. narodowcy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dobij_żydokomunę ! Re: PRECZ Z RZĄDAMI ŻYDOKOMUNY W POLSCE ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 17:27 To ty tak mówisz, a poza tym to się mylisz. Myśli narodowej właśnie brakowało w Polsce i jak żałośnie się to dla Polski skończyło każdy widzi. Jesteś zwolennikiem państwa kosmopolitów, co samo sobie przeczy. Albo państwo, albo kosmopolityzm. Precz z "obywatelami" niszczącymi wartości narodowe. Wynocha z Polski. Czas żydokomuny w Polsce dobiega końca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_BLADE Re: PRECZ Z RZĄDAMI ŻYDOKOMUNY W POLSCE ! IP: *.sebastiana.ceti.pl 11.09.04, 17:35 Zamiast kryć się za coraz śmieszniejszymi ksywkami podaj swoje dane bym mógł zawiadomić prokuraturę. Za swoją działalność zarobisz dwa lata w więzieniu, gdzie głupie pomysły wypchną ci przez parcie na odbytnice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skreślaj_żydokomun Re: PRECZ Z RZĄDAMI ŻYDOKOMUNY W POLSCE ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 17:40 Nie strasz nie strasz, bo się zesrasz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_BLADE Re: PRECZ Z RZĄDAMI ŻYDOKOMUNY W POLSCE ! IP: *.sebastiana.ceti.pl 11.09.04, 17:47 Boisz się, że jakiś Żyd z prokuratury mógłby być odrobinę mnie tolerancyjny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_BLADE Re: PRECZ Z RZĄDAMI ŻYDOKOMUNY W POLSCE ! IP: *.sebastiana.ceti.pl 11.09.04, 17:48 Boisz się, że jakiś Żyd prokurator mógłby być mniej tolerancyjny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czytaj_historię Re: PRECZ Z RZĄDAMI ŻYDOKOMUNY W POLSCE ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 17:55 Co ty możesz wiedzieć o Żydach w prokuraturze w Polsce i ich zbrodniczej roli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: PRECZ Z RZĄDAMI ŻYDOKOMUNY W POLSCE ! IP: 80.111.118.* 11.09.04, 20:19 Ksieze proboszczu, nie wypada! Nie kazdy rym czestochowski pasuje pralatowi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cac Re: PRECZ Z RZĄDAMI ŻYDOKOMUNY W POLSCE ! IP: 80.111.118.* 11.09.04, 20:17 Mysli narodowej nigdy w Polsce nie brakowalo. Zdrowej mysli natomiast potrzebujemy jak najpilniej!!!!! To cieawe, ze narodowcy, w swoim umilowaniu(?) ojczyzny osmieszaja ja ZAWSZE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wysmiewaczek Re: PRECZ Z RZĄDAMI ŻYDOKOMUNY W POLSCE ! IP: *.vnburn01.mi.comcast.net 11.09.04, 23:20 Bardzo dobrze napisales "z tzw. narodowcami"!!! Przeciez ta Liga Popaprancow Rodzimych nie ma nawet zielonego pojecia o tych, ktorzy byli narodowcami. A jest tym bardziej komiczne, iz dziadek tego Popapranca byl rzeczywiscie wielkim narodowcem. Ale coz wnuczek wyraznie niedomaga umyslowo, a dziadek przewraca sie ze wstydu w grobie.Czy ktos z Was jest w stanie sprawdzic indeks tego Popapranca? Bardzo chcialbym to widziec! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lutek Re: PRECZ Z RZĄDAMI ŻYDOKOMUNY W POLSCE ! IP: *.ols.vectranet.pl / 80.51.241.* 11.09.04, 20:38 A czyś ty widział w życiu żyda??? (poza TV oczywiście) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żydokomuno_odejdź Re: PRECZ Z RZĄDAMI ŻYDOKOMUNY W POLSCE ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 20:54 Pytanie bezczelne, czyli hucpa w zapytaniu. Niedawno widziałem Rafała A. Ziemkiewicza, nerwowo pocierał swoje pejsy, czy ktoś mu przywalił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol NIE BIJ ŻYDA ŻYD SIĘ PRZYDA ( POLSCE ) IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 11.09.04, 22:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: http://pamietamy.t [...] IP: 207.248.159.* 12.09.04, 05:26 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek borowski Nasz prawdziwy program, tzn SDPL IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.09.04, 15:44 andy.auto-center.pl/mam_to_w_dupie/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aśka NIEKTÓRZY UWAŻAJA SIE ZA NAPOLEONA ;p IP: *.tpsa.techsys.pl 11.09.04, 17:29 Chcemy tę partię oprzeć na trzech filarach. Pierwszym jest zdrowe państwo. W którym jest dokładnie rozdzielone co państwowe, a co partyjne. W którym afery, przekręty i ustawiane przetargi są patologią, a nie codziennością. W którym legitymacje partyjne, układy i znajomości nie zastępują kompetencji. Zdrowe państwo, z jasnymi regułami postępowania, sprawną, nieupartyjnioną administracją. Tylko w takim państwie - przejrzystym, bez barier, przyjaznym, z czytelnymi regułami gry - może rozwijać się demokracja, społeczeństwo obywatelskie, polska przedsiębiorczość. Takie państwo jest zaporą dla populizmów, ksenofobii, społecznych niepokojów. Trzeba je budować, minimalizując liczbę stanowisk z politycznego nadania oraz maksymalizując liczbę stanowisk obsadzanych w drodze konkursów, w których dla ludzi młodych i wykształconych, bez względu na ich poglądy polityczne, nie byłoby sztucznych barier. Chcemy znieść te bariery, chcemy uwolnić inicjatywy młodych, dla których w naszym kraju tak bardzo brakuje miejsca. Chcemy być także ich ugrupowaniem – ludzi XXI wieku, otwartych na świat, zdolnych, pracowitych i ideowych. Aby to osiągnąć tworzymy partię o wysokich standardach moralno-etycznych, której celem będzie służba publiczna, a nie zawłaszczanie państwa dla siebie i swoich kolegów. Drugim naszym filarem jest socjaldemokracja. Jesteśmy socjaldemokracją. Nasze powinności widzimy w stuletniej tradycji europejskiej socjaldemokracji, która szanowała publiczny grosz, nie obiecywała gruszek na wierzbie, ale zawsze, w miarę możliwości, wspierała tych, którzy tego wsparcia potrzebowali. My też potrafimy dobrze liczyć. Ale wiemy, że nawet w tej trudnej sytuacji polskiego budżetu, są priorytety, które muszą być zrealizowane. W Polsce nie może być głodnych ludzi. W Polsce nie może być ludzi bez dachu nad głową. W Polsce nie może być barier edukacyjnych, które zamykałyby zdolnej młodzieży, pochodzącej z mniej zasobnych rodzin drogę awansu. Uważamy, że na realizację tych priorytetów pieniądze musza się znaleźć. To nasza powinność – polskie dzieci powinny być dobrze wykształcone, by mogły dawać sobie radę w życiu, w kraju, w Europie, na całym świecie. Za jedno z naszych głównych zadań uznajemy ochronę praw pracowniczych, zwłaszcza prawo do godziwego wynagrodzenia i bezpiecznych warunków pracy oraz przeciwdziałanie wszelkim formom wyzysku. Sprawiedliwy podział produktu krajowego, w myśl zasady solidarności społecznej uznajemy za filar państwa. Związki zawodowe uważamy za swoich sojuszników. Usuwanie barier na drodze rozwoju przedsiębiorczości za jeden ze swoich celów. Pamiętamy też o innych żelaznych zasadach europejskiej lewicy. Państwo neutralne światopoglądowo, prawa kobiet, równy status kobiet i mężczyzn, szacunek i akceptacja dla mniejszości, wsparcie dla kultury narodowej – te wszystkie kanony współczesnych państw Europy Zachodniej nie są w Polsce przestrzegane. My w tych sprawach będziemy konsekwentni. Tym bardziej, że trzecim naszym filarem jest Europa. Europa jest naszą wielką szansą. Dziś w modzie jest straszenie Polaków Unią Europejską. To samobójcza i szkodliwa dla Polski taktyka. Nie bójmy się Unii. By jak najlepiej reprezentować interesy Polski w zjednoczonej Europie trzeba aktywnie brać udział w jej życiu, wychodzić z inicjatywami, propozycjami. Narzucać własne punkty widzenia. A nie zamykać się w czterech ścianach, zawsze odpowiadając „nie”. Taki jest nasz pomysł na Europę. I na Polskę, która powinna być jednym z wiodących europejskich liderów, a nie wiecznie niezadowolonym maruderem. Dobre państwo, socjaldemokratyczne wartości, europejskie otwarcie – te trzy zadania muszą być zrealizowane, jeżeli Polacy chcą wyrwać się ku lepszemu. www.sdpl.pl/deklaracja_programowa.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Re: NIEKTÓRZY UWAŻAJA SIE ZA NAPOLEONA ;p IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 11.09.04, 23:05 wszystko to ladnie brzmi. Poczytaj Marksa i Lenina, tam też jest wspaniale > ludzi XXI wieku, otwartych na świat, zdolnych, pracowitych i ideowych. najważniejsze że IDEOWYCH a tu psia mać ludzie chcą żyć bezideowo a za to z pewnością tego co będzie jutro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: http://pamietamy.t [...] IP: 207.248.159.* 12.09.04, 05:30 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steve Re: niech lpr zacznie od siebie-PRECZ Z CENZURĄ IP: *.san-francisco-15rh16rt.ca.dial-access.att.net 11.09.04, 20:24 Problemem no. 1 dzisiejszej Polski jest szalejace bezrobocie. Co jako dzialacz SLD zobiliscie by pomoc tworzyc nowe miesca pracy?. Galeria i tzw "dzila sztuki to inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Popieram_LPR Re: ... LPR jest lepszym wyborem niż wybór SLD. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 16:37 Dajmy szansę LPR. Inni już wyrządzili nędzę Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dota Re: ... LPR jest lepszym wyborem niż wybór SLD. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.04, 16:46 Ci dopiero nam pokażą co to znaczy nienawiśc do drugiego człowieka , Boże chroń nas od takiej partii i jej ideologii nie wiem juz co gorsze Ciemnogród i zakłamanie i cudo jej szef Brawo tylko jeszscze tego nie przerobiliśmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Głosuję_za_LPR ! Re: ... LPR jest lepszym wyborem niż wybór SLD. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 16:57 "Doto", na jakiej podstawie oparte są twoje opinie? Czy na podstawie lektury Tory lub talmudu? Bo to co napisałaś nijak się niema do rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_BLA Re: ... LPR jest lepszym wyborem niż wybór SLD. IP: *.sebastiana.ceti.pl 11.09.04, 17:21 Dota nie napisała niczego czemu mógłbyś zaprzeczyć swoją wypowiedzi. A nawet jeśli byłaby Żydówką ma to jakieś znaczenie faszysto ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyjaśnienie Re: ... LPR jest lepszym wyborem niż wybór SLD. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 17:32 Wywód "Doty" jest mętny i fałszywy, nie ma w nim prawdy. Po prostu mąci. Największymi specami od siania zamętu są właśnie Żydzi. Takie to ma znaczenie israelski faszysto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_BLADE Re: ... LPR jest lepszym wyborem niż wybór SLD. IP: *.sebastiana.ceti.pl 11.09.04, 17:36 Dota jest w stanie ułożyć wywód a nie szczekać ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zagłosuję_na_LPR ! Re: ... LPR jest lepszym wyborem niż wybór SLD. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 17:44 Mam nadzieję, że nadchodzące wybory i zwycięstwo w nich LPRu, przyniesie korzyści nam wszystkim. Z wyjątkiem gości uprzywilejowanych w starych układach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_BLADE Re: ... LPR jest lepszym wyborem niż wybór SLD. IP: *.sebastiana.ceti.pl 11.09.04, 17:50 Przeczysz sam sobie, przed chwilą wysyłałeś "nas" do Izraela. Nie ma "nas" chyba, że mówisz do swego lustrzanego odbicia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dla_dobra_Polski ! Re: ... LPR jest lepszym wyborem niż wybór SLD. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 18:01 Faktycznie, nie pomyślałem o "obcych" w Polsce. Nie mam zamiaru ich przekonywać. Oni mają skryte zadania do spełnienia tutaj i odmienny pogląd na sprawy narodowe. Ja jestem W Polsce u siebie i będę urzadzał swoją Ojczyznę tak, jak uważam najlepiej. Nie mam zamiaru słuchać porad "obcych", zagłosuję na LPR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: ... LPR jest lepszym wyborem niż wybór SLD. IP: 80.111.118.* 11.09.04, 20:27 Mozesz sobie glosowac jak chcesz - to wolny kraj, co do tego, ze bedziesz "urzadzał swoją Ojczyznę tak, jak uważam najlepiej" to pamietaj, ze ja jeszcze tu jestem i mojej ojczyzny bede bronil przed Toba i Tobie podobnym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zagłosuję_za_LPR ! Re: ... LPR jest lepszym wyborem niż wybór SLD. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 20:59 Twoja ojczyzna jest w Israelu. Tam możesz sobie urządzać co zechcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: ... LPR jest lepszym wyborem niż wybór SLD. IP: 80.111.118.* 11.09.04, 20:22 Nie. Przedwojennych pisemek z Niepokalanowa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gobi Re: ... LPR jest lepszym wyborem niż wybór SLD. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 18:54 Nic się nie zmieni. Nie ma znaczenia, kto jest na wierzchu: Gieremek, Gierek, czy giertych. Oni wszyscy myślą tak samo o Polakach, odpowiedzialności i uczciwości. Zdobywają głosy różnymi hasłami, ale ich działania są identyczne. TQM = Teraz Q.rwa My! Nie ma żadnej różnicy w mechanizmach nadzoru w tych partiach. To znaczy, że zawsze rządzą układy. Nie ma nic jawnego. Nie ma publicznej dyskusji. Nie ma precedensów pozbywania się z życia politycznego ludzi, którzy zawiedli. Towarzysz-pijak, towarzysz-złodziej, towarzysz-zdrajca zawsze może liczyć na towarzyszy. Będę głosować na tą partię, która udostępni na swojej stronie forum moderowane przez swoich działaczy, której kadra będzie pojawiać się w publicznych dyskusjach. Póki co, siedzą sobie w gabinetach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Re: ... LPR jest lepszym wyborem niż wybór SLD. IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 11.09.04, 23:07 no to prócz nędzy będą stosy jak im damy szansę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zorba Re: Liga Polskiego Robactwa - Polska zasluguje na IP: 62.29.137.* 11.09.04, 14:33 Smutne to, lae masz całkowitą rację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Głosuję_na_LPR ! Re: Liga Polskich Rodzin zwycięży w wyborach !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 16:46 Partii LPR nie można nic niegodnego zarzucić. LPR szanuje polskie tradycje, nie fałszuje polskiej historii, broni interesów narodowych Polski. To nasza partia i oddamy głosy na LPR. Komu się nie podoba? Polskojęzycznym, podstępnym wrogom narodu polskiego, żydokomunie i wszelkiej maści beneficjentom zmowy okragłostołowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_BLADE Re: Liga Polskich Rodzin zwycięży w wyborach !!! IP: *.sebastiana.ceti.pl 11.09.04, 17:17 Słuchaj kolego. Mi się to nie podoba. Więc z łaski swojej odwołaj te słowa bo nie czuje się ani wrogiem narodu polskiego ani spadkobiercą żydokomuny. Twojej partii można zarzucić bardzo wiele, a przede wszystkim deptanie polskiej tradycji pluralizmu, demokracji i wolności. Co zaś się tyczy historii to myślę, że tatuś Romcia G. wolałby żeby mu nie przypominano jakież to chlubne pisma maścił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sedno_sprawy Re: Liga Polskich Rodzin zwycięży w wyborach !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 17:38 O jakim deptaniu ty mówisz? Ty bredzisz, może masz gorączkę? Twoje pisanie, że się czymś tam nie czujesz, to nie znaczy, że jest to zgodne z prawdą. Może nie czujesz kim jesteś. "Czy gówno by śmierdziało, gdyby się samo siebie wąchało?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_BLADE Re: Liga Polskich Rodzin zwycięży w wyborach !!! IP: *.sebastiana.ceti.pl 11.09.04, 17:46 Posłuchaj średniorozgarnięty człowieku, który w zmianie ksywek próbuje stworzyć wrażenie poparcia dla swojego ugrupowania. Jeśli znałbyś i szanował historię swego kraju, wiedziałbyś, że Polska znana była jako kraj otwarty na inne nacje i kultury. Wiedziałbyś co znaczy demokracja. Problem polega na tym, że tobie bardzo odpowiada typ rządzenia o jakim bzdurzy pan o dziwnie brzmiącym nazwisku Giertych. Nie masz nic do powiedzenia oprócz obrażania innch. Ja nie potrzebuję szukać swojej tożsamości ponieważ ją posiadam. Natomiast powtarzam jeszcze raz. Jeśli jest tak pewien poglądów które głosisz podaj swoje dane. Wyzywanie mnie od gówien na pewno nie jest przejawem twojej kultury i chętnie ci to wytłumacze osobiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Popieram_LPR Re: Liga Polskich Rodzin zwycięży w wyborach !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 20:35 Autorem fraszki, którą zacytowałem jest przyzwoity Żyd polski. Nie powinieneś tak szybko przyznawać się, że jesteś g... Moze i nie jesteś, ja ciebie przecież nie znam i nie nazwałem. Ja już mam dosyć tego typu rządzenia w Polsce jak dotychczas, nazywam to rządami żydokomuny, ty możesz nazywać inaczej, otwartością lub demokracją. Jak go zwał tak go zwał, nie o nazwę chodzi tylko o nędzę w Polsce. Jest nadzieja, że LPR przyniesie zmiany na lepsze i nic nie straci na tym demokracja, ani otwartość. Stracić mogą złodzieje i cwaniaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosoń Re: Liga Polskiego Robactwa - Polska zasluguje na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 09:46 Sądząc po glosach to temat jest dla wielu Polaków bardzo ważki. Szkoda, że tak wielu młodych ludzi daje się nabrać takiemu cynicznemu łobuzowi jak Gertych. Co to za program suma populistycznych mżonek i hasła nienawiści. Ale Wy to lubicie. Polacy ! ten człowiek gotów Was poprowadzić do zguby, byleby tylko być na topie. Odpowiedz Link Zgłoś
feliks-50 Ale bedzie wybor ! 11.09.04, 13:31 z jednej strony kretacze i aferzysci a z drugiej oszolomy i kretacze ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pol Re: Ale bedzie wybor ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 15:13 Niestety, taki jest ten nasz kraj. Najpierw kompletne psucie Panstwa przez AWS i SLD a teraz propozycja faszystowskiego zamordyzmu... Czy na prawde jestesmy tacy glupi i podli sami dla siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Najlepszy_wybór_LP Re: Ale bedzie wybor ! Pakuj się i wyjeżdżaj ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 16:50 Najlepiej do Israela. Tam bedzie ci się podobało napewno. Tam masz lepszy wybór. Tutaj nikt cię nie bedzie zatrzymywał. W Polsce będzie rządzić LPR, ponieważ nie ma lepszego wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_BLADE Re: Ale bedzie wybor ! Pakuj się i wyjeżdżaj ! IP: *.sebastiana.ceti.pl 11.09.04, 17:23 Nie będzie rządzić, bo szerzenie haseł bazujących na pogardzie innych nacji i propagujących faszyzm jest karane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Re: Ale bedzie wybor ! Pakuj się i wyjeżdżaj ! IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 11.09.04, 23:25 karane przez prawo........ A rządzący mogą prawo zmienić lub odpowiednio zinterpretować i cała banda z tego forum powinna iść na kwarantannę np do Auszwicu zaraz po rozpoczęciu rządów przez Giertycha i jego pieski. Nie zapominaj że LPR i pochodne są na smyczy i misce faszysty Rydzyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk Sikora Re: Rozpoczął się kongres LPR IP: *.aster.pl 11.09.04, 14:00 Polska zasługuje na więcej ale w wyniku mądrego rządzenia, w wyniku ciężkiej pracy. To "więcej" można osiągnąć takimi metodami rządzenia i rozwoju jakimi się kierują Ci którzy osiągneli więcej a żaden z wysoko rozwiniętych krajów nie osiągnął swoojego statusu poprzez rządzenie nim przez nacjonalistów. Chyba, że ktoś stawia za wzrór niemcy hitelorowskie, które rozwijały się dynamicznie poprzez stosowanie pracy przymusowej, poprzez zakładanie obozów koncentracyjnych a do tego w swojej nienawiści byłaby zdolna Liga Polskich Rodzin. Gdyby tylko osiągnęła władzę absolutną to jak każda partia o ciągątkach autorytarnych sprawowalaby takie rządy, że Łukaszenka wyglądałby przy nich jak demokrata godny naśladowania. Wystarczy prześledzić program gospodarczy LPR, który jest zbiorem tez socjalistycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pol Re: Rozpoczął się kongres LPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 15:16 Masz racje albe spora grupa ludzi mysli o wiele bardziej "prostymi" kategoriami - "lac zlodziei!" ... i tyle... tylko tyle rozumieja z polityki. Do tego caloksztalt aferalny poprzednikow... Populizm przed wyborami to ostra bron odbierajaca czasem rozum tzw. :normalnym ludziom". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Otwarta_droga_LPR Re: Rozpoczął się kongres LPR, droga do zwycięstwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 17:05 Nacjonaliści to rządzą obecnie w Israelu, pod wodzą znanego faszysty Ariela Sharona. Jezeli boisz się, że LPR stanie w obronie narodowych interesów, to dla mnie oznacza, ze nie jesteś Henryk Sikora, tylko Hans Vogel (albo H.Stolzbaum ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_BLADE Re: Rozpoczął się kongres LPR, droga do zwycięstw IP: *.sebastiana.ceti.pl 11.09.04, 17:32 > Jezeli boisz się, że LPR stanie w obronie narodowych interesów... Problem w tym, że boję się realizacji haseł LPR-u które doprowadzą do KOMPLETNEJ destrukcji tego kraju. Jeśli wszyscy "działacze" mają tyle do powiedzenia co ty to skończy się na hasłach "syjoniści do syjonu" a to mi śmierdzi czym? KOMUNĄ w najgorszym wydaniu. I do tego sprowadza się wasz program, który w przeciwieństwie do ciebie przeczytałem.NARODOWY SOCJALIZM DOPRAWIONY TERROREM KOMUNISTYCZNYM !!! Ze strony partii tworzenie tego "programu" nadzorował Zygmunt nomen omen Wrzodak-(piekne polskie nazwisko). Do jakiej władzy przymierza się ta partia skoro wszystko zleca innym a sama ogranicza się do niszczenia eksponatów w galeriach? Chcecie zrobić porządek? To należy zacząć od własnych szeregów a szczególnie tzw. młodzieżówki czyli szkółki ideologicznej dla ulicznych bandytów !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Re: Rozpoczął się kongres LPR IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 11.09.04, 23:32 no i podobnie do hitlerowców się zaczyna: obecne jątrzenie spraw z sąsiadami. Żeby było dobrze musi być wróg, zewnętrznego sobie robimy a wewnętrznego się znajdzie. Na pierwszy ogień Żydzi, potem innowiercy, anarchiści, onaniści i cykliści. i feministki też. A potem czystki wewnętrzne w szeregach partii - wzorem tow. Stalina. Tylko czy naród to wytrzyma bo na emigracji nie bardzo nas już chcą Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Rozpoczął się kongres LPR 11.09.04, 14:14 Brawo! Świetny program! Oddam swój głos na Ligę Polskich Rodzin! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jamci Re: Rozpoczął się kongres LPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 15:18 Tak tak, swietny! Za morde ten caly kraj, miejsca na Berezy (moze nie koniecznie Kartuskie, ) tez sie znajda. A wszechpolska lysina zaprowadzi porzadek. Prawo bedzie stanowione przez doktorow prawa kanonicznego! I to nasza bedzie obrona przez zalewem islamskiej hordy! - tak przy okazji.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slough1 Re: Rozpoczął się kongres LPR IP: 217.67.139.* 11.09.04, 14:24 Ble,ble,ble i co tam jeszcze.Niech szybko skoncza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Rozpoczął się kongres LPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 15:19 Oni dopiero zaczynaja! Jeszcze nie oglosili glownego hasla : Heil Fuhrer! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brawo_LPR_popieram Re: Rozpoczął się kongres LPR, do zwycięstwa ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 17:53 Główne hasło teraz to: Heil Sharon! Ale takie hasła nikogo nie pociągają, tu chodzi zupełnie o coś innego. Tutaj chodzi o rozliczenie żydokomuny za kilkadziesiąt lat szkodliwych dla Polski rzadów. Tego nie zrobi przecież SLD, ani Gazeta Wyborcza, ani PO z UW. Może uda się to LPR. Dlatego ich poprzemy, oddamy im swoje siły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Giertych zapomniał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 14:46 o jeszcze jednym haśle: wielka klerykalizacja tego katolickiego kraju:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Re: Giertych zapomniał IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 11.09.04, 22:13 i obowiązkowy podatek na tacę, tak z 19%. Nie może dobrodziej jeździć byle golfem, bogaty kraj to i dobre autko dla każdego xiędza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Przedwyborczy belkot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 14:59 I robienie wody z mozgu nieswiadomym ludziom. Malzonki juz prasuja tym panom brunatne koszule... Rozsadni ludzie na czas kampanii wyborczej gasza telewizory albo ogladaja Discovery. Bo... po owocach ich poznacie a nie po gadaniu przed wyborami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porada Re: Przedwyborczy bełkot na forum GW ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 17:10 Mnie nie przeraża brunatny kolor koszuli. Mnie ten kolor się podoba, i będę taką nosił. A jeśli ktoś ma obsesje lękowe to niech się uda do psychiatry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felka znow czyjes gruszki na wierzbie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 15:00 Jendi o gruszkach inni o panstwie policyjnym... moze ludek sie zalapie na to lub tamto... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wolnościowiec Program OK, oprócz zakazu handlu w niedziele. IP: *.iscnet.pl 11.09.04, 16:06 Gdyby wyrzucili ten zakaz handlu w niedziele, i znieśli przymus ubezpieczeń i wprowadzili swobodę zawierania umów, to bym na nich zagłosował. Nie wiem co mają na myśli przez "obniżkę podatków", ale mam nadzieję, że zagrają ostro i wprowadzą pogłówny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pol Re: Program OK, oprócz zakazu handlu w niedziele. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 16:20 W ogole chyba nie wiesz co oni maja na mysli mowiac cokolwiek. Zorientujesz sie jak juz bedzie za pozno... Odpowiedz Link Zgłoś
aleksander_krzeszowice NA NARODOWY SOCJALIZM NADSZEDŁ ... 11.09.04, 16:26 czas ? Oby nie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Precz_żydokomuno! Re: ŻYDOKOMUNA ODEJDZIE, nareszcie i bezpowrotnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 16:53 A jak odejdzie żydokomuna, to cokolwiek zostanie, będzie od niej lepsze dla Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Re: ŻYDOKOMUNA ODEJDZIE, nareszcie i bezpowrotni IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 11.09.04, 22:10 komuna owszem , ale czemu Żydzi? Ich już prawie nie ma w tym durnowatym kraju, zostało trochę takich co kiedyś kolo Żyda stali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przyczajeni_ale_są Re: ŻYDOKOMUNA ODEJDZIE, nareszcie i bezpowrotni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 22:18 Znowu ta stara płyta nie do zdarcia "żydów w Polsce niema" jest w użyciu. A dla kogo "Polak" Dawid Warszawski redaguje Midrasz, dla cyklistów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Re: ŻYDOKOMUNA ODEJDZIE, nareszcie i bezpowrotni IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 11.09.04, 22:25 on tylko tak inteligentnie wygląda i nazwisko ma dziwne. Nazwisko Giertych też trąca z obca. A jak obce to pewnie... szalom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zobacz_jak_Niemcy! Re: Program OK, zakazu handlu w niedziele OK! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 17:16 Zobacz jak sprawę handlu w niedzielę rozwiązali przodujący i pod każdym względem nowocześniejsi Niemcy. Bardzo prosto ! W Niemczech nie znajdziesz ani jednego sklepu otwartego w niedzielę. Jak tam będziesz, to radzę zrobić zakupy do piątku, bo w sobote i niedzielę będziesz przymierał głodem. I nikt za to Niemców nie potępia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABeCe Re: Program OK, zakazu handlu w niedziele OK! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 17:22 problem nie lezy w tym czy handel jest w niedziele czy go nie ma (bo taki czlowiek bedzie mial niedziele swoja w srode albo w piatek - sam pracowalem w weekendy i jeszcze na dodatek na nocnej zmianie i nie przeszkadzalo mi to zupelnie). Kwestia tylko czy prawo pracy jest przestrzegane i tym powinna sie LPR zajac a nie bzdurami typu czy niedziela czy sroda. A moze ktos woli miec wolna srode a nie niedziele i pojsc do urzedu sprawy pozalatwiac w tym czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stosuj_dobre_wzory Re: Program OK, zakazu handlu w niedziele OK! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 18:04 Brałbym przykład z Niemców. Niemcy naprawdę potrafią myśleć. Podobnej bezmyślności jak w Polsce (na przykład handel w niedzielę) u nich nie znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABeCe Re: Program OK, zakazu handlu w niedziele OK! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 03:40 a Ty caly czas niemcy i niemcy. a ja na to prawo pracy trzeba przestrzegac i karac tych co sie go nie trzymaja a nie patrzec na niemcow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aśka ty może wolnoMYŚLOWIEC jesteś,a nie wolnościowiec! IP: 81.210.124.* 11.09.04, 17:18 Mysl szyciej, a przede wszystkim skuteczniej;) i WOLNOŚĆ TO WOLNOŚĆ,a nie cenzura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gniewko Re: Rozpoczął się kongres LPR IP: *.proxy.astra-net.com 11.09.04, 17:12 Gdyby partia ktos inny a nie buntowniczy Giertrych, to bym w jego obietnice uwierzyl-mam duza nadzieje ze to co mowi Pan Giertrych przerasta jego mozliwosci umyslowe bo fizyczne ma dobre, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie w naszym imien Katolicy na rzecz Wolnego Wyboru - NIE dla LPR IP: 81.210.124.* 11.09.04, 17:13 www.catholicsforchoice.org/spanish/International/Polish/ABORTION.pdf www.catholicsforchoice.org/lowbandwidth/howtotalk.htm KK nie wie czy płód można uznać za istotę ludzką!! „Prawo nie powiada, ze czyn ten [aborcja] równa sie zabójstwu, jako ze nie mozna jeszcze mówic o zywej duszy w ciele, które nie odczuwa, nie jest jeszcze uformowane i nie posiada zmyslów - pisal Augustyn. - Któz nie sklania sie raczej ku mysleniu, ze nieuksztaltowane plody wiedna jak ziarna, które nie wykielkowaly.” W 1140 roku Gracjan sporzadzil pierwsze zestawienie prawa kanonicznego, które zostalo przyjete przez Kosciól. Kodeks Gracjana zawieral kanon Aliquando, stwierdzajacy ze „aborcja jest zabójstwem tylko gdy plód jest uksztaltowany”. Jezeli plód nie byl uksztaltowany, dokonanie aborcji nie stanowilo zabójstwa. Sw. Tomasz utrzymywal, ze aborcja nie jest zabójstwem dopóki plód nie otrzymal duszy i nie stal sie w ten sposób osoba ludzka. W encyklice zatytulowanej Evangelium Vitae (Ewangelia zycia) papiez Jan Pawel II potwierdzil opinie Kosciola, przyznajac ze nie wiemy, kiedy plód staje sie osoba ludzka Katolicy na rzecz Wolnego Wyboru Organizacja na rzecz Sprawiedliwosci Spolecznej www.catholicsforchoice.org/spanish/International/Polish/ABORTION.pdf www.catholicsforchoice.org/lowbandwidth/howtotalk.htm "w 1974 roku Kościół katolicki w wydanej przez Swiętą Kongregacje Doktryny Wiary "Deklaracji o wykonywaniu aborcji", przyznał, iż nie jest jeszcze do końca jasne od którego momentu można uznać płód za istotę ludzką. Ponieważ jednak powszechnie przyjmuje się, że kobiety są istotami ludzkimi i w związku z tym posiadają pełnię praw do działania wedle własnych przekonań, dlatego jest całkowicie uzasadnione aby katolicy, bez względu na swoje osobiste przekonania na temat moralnego wymiaru aborcji, popierali prawa, które pozwalają kobietom chronić własne życie, zdrowie i przekonania. Z tego oraz szeregu innych powodów, politycy katoliccy na całym świecie popierają takie ustawodawstwo, ktróre gwarantuje bezpieczną, legalną i powszechnie dostępną aborcję." www.federa.org.pl/aktualnosci/listy/list_do_prezydenta.htm www.federa.org.pl „Federacji na Rzecz Kobiet i Planowania Rodziny”: „”Syndrom postaborcyjny" w świetle badań” www.federa.org.pl/publikacje/biuletyn/dodatki/dodatkowe1.htm#2 „Krytyka ideologicznego używania terminu "syndrom poaborcyjny"” www.federa.org.pl/publikacje/biuletyn/biuletyn21/biuletyn21_2.htm 61% Polaków jest za zlagodzeniem ustawy antyaborcyjnej Większość ankietowanych (61%) opowiada się za złagodzeniem przepisów dotyczących aborcji. Zwolennicy zaostrzenia prawa o przerywaniu ciąży stanowią jedną piątą badanych (20%), a niemal taka sama liczebnie grupa (19%) nie ma wykrystalizowanej opinii w tej sprawie. Ponad połowa respondentów (56%) uważa, że kobiety powinny mieć możliwość przerywania ciąży ze względu na szczególnie ciężkie warunki materialne lub trudną sytuację osobistą. Im badani są lepiej wykształceni, tym większy ich odsetek uważa, że prawo o przerywaniu ciąży należy zmienić, a im gorzej - tym więcej przeciwników zmiany, ale także tym więcej osób niemających zdania w tej sprawie. Opinie ankietowanych w tej sprawie silnie związane są z ich wykształceniem: im ono niższe, tym więcej zwolenników zaostrzenia prawa, a im wyższe, tym więcej pragnących jego liberalizacji. www.cbos.pl/SPISKOM.POL/2003/K_139_03.PDF Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prosty_wniosek Re: Wybór najlepszy dla wszystkich - TAK dla LPR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 17:18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie w naszym imien dla wszystkich wchechpolaczków może tak;) IP: 81.210.124.* 11.09.04, 17:22 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=15678036&a=15683676 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: No_pewnie_że_nie Re:przecież nie dla wszystkich Żydów wszechtułaczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 18:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABeCe rzeczywisty program LPRu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 17:19 a w rzeczywistosci bedzie walka z innowiercami, z ludzmi o odmiennej orientacji seksualnej, z unia europejska, z supermarketami, z almodovarem, z wystawami wszelakimi, z antykoncepcja itepe. Jednym slowem LPRowi mowie duze NIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brawo_LPR_popieram Re: rzeczywisty program LPRu - budzi uznanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 18:12 Niektórych bardzo przeraża, boją się, trzęsą portkami ze strachu przed LPR. Ależ bracia starsi (i młodsi) posłuchajcie: "Strach musi być uroczy, bo strach ma wielkie oczy." Więc głowy starozakonne do góry, bądźmy optymistami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: rzeczywisty program LPRu - budzi uznanie IP: *.bielsko.dialog.net.pl 11.09.04, 19:50 Trudno być optymistą słuchając Giertycha i widząc to co wyprawiają lpr-owcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brawo_LPR_popieram Re: rzeczywisty program LPRu - budzi uznanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 20:47 A cóż oni takiego zdrożnego wyprawiają? Napisz bo nie rozumiem. LPR nie fałszuje historii Polski. LPR nie przyprawia gęby Polakom, ani nikomu. LPR nie popiera złodziejskiej prywatyzacji. LPR powoła Prokuratorię Generalną, która zbada rozmaite przekręty. Trzeba być nierozumnym osłem, albo złodziejem, żeby obawiać się rządów LPR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Re: rzeczywisty program LPRu - budzi usranie IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 11.09.04, 22:22 nikt się nie obawia, wręcz przeciwnie: durny kraj i durni rządzący, tak być powinno. Ale czy będę mieć zagwarantowane że żaden klerykał nie wlezie mi do domu, że nadal będzie wolność słowa, że prezerwatywy można będzie kupić, że nie staniemy się krajem fundamentalistycznego katolicyzmy rydzykowego, Giertych i jego ekipa to banda durniów gotowa tępić inteligencję z większym zacięciem niż to robiła komuna. Jeśli naród ich wybierze bo popiera to zrobi to na swoją zgubę. Inteligencji jest kilka procent ale od tej nielicznej grupy zależy być i jak być całego narodu. Ale won dla wszystkich niezależnych i myślących z tego kraju, niech zostanie zdrowy pierwiastek narodu spod znaku Radia Ma ryja, faszystów z Mlodzieży Wszechpolskiej i kilku starych panien co zgłupiały z brakuy chlopa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Re: rzeczywisty program LPRu. IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 11.09.04, 22:37 czekaj, czekaj. LPR w imię POLSKI Tobie powie NIE. Bo założę się że jesteś antyklerykałem co używa środków niekatolickich, kupujesz w supermarketach, oglądasz brzydkie obrazy i pornosy, I pewnie jesteś cyklistą, masonem i Żydem w szczególności czyli inteligencką zakałą narodu polskiego spotkamy się na emigracji , pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Rozpoczął się kongres LPR IP: *.direct-adsl.nl 11.09.04, 17:46 Będe głosował na LPR. Będę namawiał znajomych na głosowanie na LPR. Moją rodzinę już prawie przekonałem. pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Swora psów na LPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 17:52 Jeśli tak by sie stalo, co zamierza ta rydzyjkowa partyjka, to Europa zrobi wszystko aby ten Katoland rozebrać na "czynniki pierwsze?to wszystko!!!! a na razie trzymam sforę psów.I,na Giertychowców, i nie zawacham sie poszczuć , mojej watachy. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SforaPiesków_zGW Re: Psy szczekają, a LPR idzie dalej do zwycięstwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 18:19 Czego ty się tak boisz człowieku, miłości głoszonej przez Radio Maryja? A może ty się głupot naczytał rozmaitych? Na przykład w kłamliwej Gazecie Wyborczej. Strach jest złym doradcą. Uwolnij się od fałszywych mediów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VlaD Re: Psy szczekają, a LPR idzie dalej do zwycięstw IP: *.localdomain / *.kim.pl 11.09.04, 18:40 > Czego ty się tak boisz człowieku, miłości głoszonej przez Radio Maryja? Chyba trafione. Rzczywiście należy się bać "miłości" głoszonej przez ojca Purchawę i "tolerancji" praktykowanej przez łysych bojówkarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Psy szczekają, a LPR idzie dalej do zwycięstw IP: *.direct-adsl.nl 11.09.04, 19:04 Za dużo czytasz Wyborczej ! Zacznij myśleć samodzielnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :. Re: Psy szczekają, a LPR idzie dalej do zwycięstw IP: *.local.pl / 195.117.123.* 11.09.04, 19:46 VlaD - g ł u p i ś do kwadratu. i tego nie wiesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gobi Na nic hasła i postulaty, będzie jak zawsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 19:08 Nic się nie zmieni w Polsce. Rządzą kliki a ludzkie głosy są lekceważone. Moim zdaniem tyko jeden przedwyborczy postulat obecnie ma rację bytu: żądanie jawności w polityce. Niech się politycy przestaną kryć w gabinetach. Niech wyjdą do ludzi na forum, chat albo grupy dyskusyjne. Chyba dwie godziny tygodniowo, to nie jest zbyt wielkie poświęcenie, jak na osoby zaangażowane w "działalność publiczną"? To jest warunek konieczny demokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesio Re: Rozpoczął się kongres LPR IP: *.tvsat364.lodz.pl 11.09.04, 19:51 Jest nas 7 milionow internautow.Liga Polskich Rodzin obiecala ze oplata za internet bedzie taka jak w krajach Unii/ o 50% taniej/ jak wygra wybory. Glosuj na LPR !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenno Re: Rozpoczął się kongres LPR IP: *.tvsat364.lodz.pl 11.09.04, 19:59 Jak 7 milionow bedzie za to LPR WYGRA ZDECYDOWANIE WYBORY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAJA Re: Rozpoczął się kongres LPR IP: *.tvsat364.lodz.pl 11.09.04, 20:06 mAJAC 7 MILIONOW GLOSOW TO BEDZIE I PARTIA WQ POLSCE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FANDRYCH Re: Rozpoczął się kongres LPR IP: *.tvsat364.lodz.pl 11.09.04, 20:13 Glosuje na LPR. Jezeli po wygraniu wyborow nie obniza ceny za internet to ich za j... powiesze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LESIO Re: Rozpoczął się kongres LPR IP: *.tvsat364.lodz.pl 11.09.04, 20:18 Na pewno obniza i bejdzie sie bez wieszania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sass Re: Rozpoczął się kongres LPR IP: *.tvsat364.lodz.pl 11.09.04, 20:49 Siedem millionow internautow ? skad te dane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Niemiec TYLKO MY I SDPL MAMY PROGRAM!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.09.04, 19:52 Polska musi sie uwolnic od koltunow i bigotek. Musimy byc otwarci na przyszlosc, a nie przeszlosc. Pary homoseksualne - we wlasciwy sposob pojmujace istote zwiszku partnerskiego, w tym poprzez adopcje dzieci, osoby nonkonformistyczne, nasze zaplecze w ruchu new age tudziez w postmodernizmie, stracenie klechow z piedestalu, to glowne cele. Dochodzi oczywiscie jeszcze walke o wolnosc decyzji: aborcja lub nie, jak tez przyznanie emerytur kombatanckich naszym dziadkow, babciom, ojcom i matkom - utwalaczom wladzy ludowej. Precz z ksenofobicznym programe Giertycha. To co, ze skonczyl 2 fakultety: jest strasznym kultunem, do szpiku kosci. Nasz prezydent Kwasniewski tytulu magistra nie ma, a jak ma gadane (przypomnijcie sobie wzruszajace do lez sceny na cmentarzu w Chrakowie, czy przy aucie w Minsku). Dosc koltunom, bigotom i klerykalom. Chcecie wiedziec, o co nam naprawde chodzi, to posluchajcie: . andy.auto-center.pl/mam_to_w_dupie/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: penisek Re: TYLKO MY I SDPL MAMY PROGRAM!!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 11.09.04, 19:59 Tak, masz rację.Ja też wolę wpychać penisa w odbyt swojego partnera a później po wyjęciu dać mu do oblizania i wyczyszczenia z pozostałości.LPR będzie nam w tym pzeszkadzać.A przecież my też stanowimy rodzinę.Mój partner robi za żonę (to ja go popycham) a niedługo zaadoptujemy dziecko które wychowamy nowocześnie w duchu europejskości tak jak my jesteśmy wychowani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jam Re: TYLKO MY I SDPL MAMY PROGRAM!!! IP: 80.111.118.* 11.09.04, 20:32 No i ty mialbys rzadzic w tym kraju? Duzo juz wytrzymalem: Buzka, Millera, Balcerowicza....ale przed Toba bede sie bronil wszystkimi mozliwymi srodkami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: INSTYTUT HIPPOCRAT BRUDNY HANDEL LEKAMI TO LUDOBOJSTWO IP: *.sympatico.ca 12.09.04, 00:19 To najwieksza afera w historii kraju. Efekt, to ludobojstwo niewinnych pacjentow. Prawdopodobnie to ponad 100.000 ofiar. Poslowie, ktorzy zablokowali powolanie sejmowej komisji do zbadania brudnego handlu lekam postawieni zostana przed Trybunalem Stanu. Wiadomo, ze to sa raczki LSD-up. Inne spojrzenie na ta tragedie, to jest duzy elektorat. Tysiace, tysiace beda glosowac na tych, ktorzy w swoim programie beda mieli zapis, ze rozlicza mordercow niewinnych pacjentow. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 PROGRAM, RAJSKIEGO ŻYCIaDla Katolibów!!! 11.09.04, 23:58 Gość portalu: penisek napisał(a): Tak, masz rację.Ja też wolę wpychać penisa w odbyt swojego partnera a później > po wyjęciu dać mu do oblizania i wyczyszczenia z pozostałości.LPR będzie nam w > tym pzeszkadzać.A przecież my też stanowimy rodzinę.Mój partner robi za żonę > (to ja go popycham) a niedługo zaadoptujemy dziecko które wychowamy nowocześnie >Penisek jest chyba prałacikowy. A dwadzieścia centymetrów ma każde ucho. Amen. > w duchu europejskości tak jak my jesteśmy wychowani. Heniu z Gdańska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Wsadzaj Giertychowi, naucz go europejskości IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 12.09.04, 00:27 i niech potem posmakuje tego co narobił pozdrawiam Cie Europejczyku ale nie zbliżaj się do mnie od tylu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silesius Ryszard Niemiec, Borowski, etc IP: *.mondial.de / *.61.75.150.host.de.colt.net 12.09.04, 01:35 Specjalnie podszylem sie pod tego komuchowatego aparatczyka Borowskiego i "oberpedala" w Polsce Niemca. Chcialem wszytskich "Ant-LPR--owcow" i cale lewicowe pedalstwo osmieszyc. Ku memu przerazeniu: udalo sie. Nie pozostaje mi nic innego, jak - oto glos zdrowego rozsadku - oddac glos na Giertycha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Re: Ryszard Niemiec, Borowski, etc IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 12.09.04, 02:46 a oddaj głos, przyjdzie też czas na Twoje gardlo. Bo Ci przypomną po latach co tu wygryzmoliłeś i skończysz jak Galileusz. Potem zrehabilitują i mszę odprawią. Oczywiście piszę o mocodawcach i duchowych opiekunach Przyszlych Wodzów Nowego i Wspaniałego Świata Nad Wisłą, bo u nich masz awansem łamanie kołem etc za używanie diabelskich wynalazków i prądu w szczególności. Już teraz masz u mnie zapaloną świeczkę i suszone chryzantemy pozdrawiam i łączę się w modlitwie Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Re: Ryszard Niemiec, Borowski, etc 12.09.04, 02:48 Stosujesz te same metody, co komuchy, a fe!!! Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silesius Re: Ryszard Niemiec, Borowski, etc IP: *.mondial.de / *.61.75.150.host.de.colt.net 12.09.04, 03:06 Niesamowite! Kozaczek3, wierny czytelnik GW i zawziety antyklerykal, ma rozum! I potrafi pojac, na czym polega prowokacje. Kochaneczku, zarowno tobie, jak i robolowi, gratuluje tej "krzty zdrowego rozsadku". Zaskoczyliscie mnie; tak "wysokich intelektualnych lotow" po was sie nie spodziealem. Co do przyszlosci i przesladowan przez Kosciol: nie mam zadnych obaw: o ile mnie pamiec nie myli, to po II wojnie swiatowej ludzie wPolsce (takze ksieza i biskupi) byli przesladowani przez rodziny: Bermanow-Borowskich, Szechterow- Michnikow, Gebertow-Warszawsich, itd., itp. Nie slyszalem, zeby Giertychowie "wsadzali" do pudla, lub - co gorsza - mordowali w swietle owczesnego "prawa". Za to Jakub Berman, jak i brat AM - redaktora naczelnego GW - ludzi inaczej myslacych mordowali. Jesli wiec macie obawy, to chyba tez z tymi mafijnymi "familiami" jestescie zwiazani. Ale to juz wasza sprawa. Ja sie Giertycha nie boje. Michnika, Borowskiego, i inne scierwa - oj, tych boje sie bardzo. Ich mafijne familie juz wiele krwi w Polsce przelaly!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Re: Ryszard Niemiec, Borowski, etc IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 12.09.04, 03:29 W pierwszej kolejności: do nóg Waści padam. W drugiej wyjaśniam: jako marny pyłek i człek z plebsu jaja sobie śmiem robić. Wierzę w ludzki rozum i rozsądek, jak jego zabraknie to koniec z nami naprawdę będzie W trzeciej kolejności: czarnych się nie boję bo choć z dna komunizmu pochodzę to z tego piaszczystego Po czwarte: z Żydostwem nie mam nic wspólnego prócz inteligentnego wyglądu pozdrawiam i łączę się w modlitwie ps. fajnie poczytać co mądrzy piszą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pink Re: Rozpoczął się kongres LPR IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 11.09.04, 19:52 Pierwsza podstawowa: dla obrzezanych wstęp zamknięty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Rozpoczął się kongres LPR IP: 80.111.118.* 11.09.04, 20:29 Frankenstein wzorcem rasowt prawdziwego LPR-aka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Re: Rozpoczął się kongres LPR IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 12.09.04, 03:16 ale mnie tylko stulejke operowali.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koniec_dyskusji Re: "Art" to prawdziwy imbecyl - pokazał dno ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 21:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lysyy nacjonaliści IP: *.chello.pl 11.09.04, 21:29 Nie zapominajcie co za ludzie tworzą LPR: Nacjonaliści z Młodzieży Wsszechpolskiej, czytelnicy antysemickiego Naszego Dziennika, stare baby co to protestują przeciwko aborcji itp. Trudny wybór: komuna (SLD, SDPL,)nacjonaliści (LPR), nacjonaliści w delikatnym wydaniu (PiS, partia władzy (PSL), chamy i kryminalisci (Samoobrona) popłuczyny po skompromitowanym AWS (PO). Pozostaje mi mniejszosć niemiecka ale jakoś czemuś im nie ufam:) Odpowiedz Link Zgłoś
na_opak Polacy polskiej narodowosci i Zydzi. 11.09.04, 21:53 Pycha amerykanskich i izraelskich Zydow, oraz ich oblakancza rola w materializmie i rzadza wladzy na calym swiecie sprawi, ze wszystkie kraje na swiecie poczuja sie w niebezpieczenstwie i obroca sie przeciwko USA i Izraelowi. Momentem krytycznym dla Zydow w Ameryce i na caym swiecie bedzie ta chwila w ktorej Amerykanie przypomna sobie korzenie skad sie wywodza, oraz zlosc ludnosci tubylczych na Zydow w pozostalych krajach na swiecie. To bedzie poczatek... Ratunkiem dla Zydow z calego swiata, ktorzy upokorza sie, przeprosza Polakow (oj maja za co) i obiecaja Polakom, ze nie beda wspierac panstwa w panstwie czyli Judeopoloni w Polsce, ZNOWU beda Polacy polskiego pochodzenia. Najwazniejszym celem dla Polakow i Zydow jest wlasnie to, aby Polacy polskiej narodowosci objeli rzady w Polsce jak najszybciej, bo to Oni beda ratunkiem dla tej garstki POKORNYCH Zydow z calego swiata. Teszta sie zajmie diabel... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Żydzi RATUNKU. Wracajcie do Polski IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 11.09.04, 22:07 w pełni się zgadzam. Tylko czy znajdą się Żydzi na tyle głupi żeby wracać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lysyy Re: Polacy polskiej narodowosci i Zydzi. IP: *.chello.pl 11.09.04, 23:57 Rety! Ja tego nie rozumiem. Skąd się ludziom takie rzeczy w głowach biorą. To jakieś zbjorowe urojenie. Te całe historie z Żydami, masonami, judeocośtam i zydocostam. Znam klika osób co mają tak samo popaprane w głowie, niby normalni a tu proszę. Zaczynam rozumieć czemu Holocaust był możliwy. Te niezrozumiałe dla mnie sceny bestialstwa z ,,Listy schindlera'' zaczynają łaczyć się w logiczna całość z tym co po niektórzy tu wypisują. Taka nienawiść i to jeszcze akurat do Żydów, których jest raptem kilka tysięcy w Polsce. Juz bardziej bym zrozumiał tych cyklistów. Jest ich przecież setki tysięcy a może i miliony. Rodacy! (ci jeszcze nie skrzywieni) Zobaczycie! jak LPR czy inni faszyści zdobęda władzę to dopiero będzie pokaz bezsensownej agresji. Mi to tam rybka bo i tak stąd wkrótce zmykam dokraju gdzie ludzie nie zieją nienawiścią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol zamiast LSD LPR : zamiast goowna padlina IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 11.09.04, 22:03 no to jak wygrają to będzie fajnie: stosy dla czarownic, palenie książek, palowanie Żydów, inowierców i cyklistów. Polska krajem tolerancji głównie własnej głupoty i jej właścicieli, którzy nie wiem komu spod tylka uciekli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: http://pamietamy.t [...] IP: 207.248.159.* 12.09.04, 05:53 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
magosiaa Re: Rozpoczął się kongres LPR 11.09.04, 22:49 i śmieszno i straszno, a może Zieloni? Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 "Polska zasługuje na więcej".niż LPR!!!! 11.09.04, 22:53 Tu się zgadzam z Liderem Podwładnych Radyja. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol polskokatolicki faszyzm zagraża Europie. IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 11.09.04, 23:57 rozebrać na części: proponuję część niemiecką, część szwedzką, część czeską, część litewsko-estońsko-rosyjską i dla opornych część bialoruską. Zostawić nieruszaną prowincję częstochowsko-licheńsko-toruńską, będzie skansen katopolski do zwiedzania za opłatą przeznaczoną dla podratowania budżetu upadającego watykanu. Mam nawet nazwę: Rzeczpospolita Rycerstwa Prawdziwego Krzyża Jezusmaryjnego A kto się czuje lub jest Żydem na Madagaskar wooon! Pozdrawiam niniejszym rodzimych rydzykowo-bursztynowych faszystów, kołtunów spod znaku sierpa i młota i Danuty Waniek, szeregowych eurosocjaldemokratów z LSD i jagódek ( ? ) co to cnoty swej się nie wstydzą okazywać publicznie, zwolenników oraz Członków stojących i wiszących W Samej Bronie i wszystkich innych współobywateli Kraju Spod Zdechłej Wrony Co Się Ma Za Orła W Koronie Cierniowej. Na pohybel wszystkim i wszystkiemu a szczególnie temu porąbanemu krajowi Finito. Caput. Coitus. Exit. Idę się napić Odpowiedz Link Zgłoś