Dodaj do ulubionych

Ekspert: coraz młodsze osoby wstępują do ruchów...

27.04.05, 13:45
Z satanizmem trzeba walczyc!
Obserwuj wątek
    • mangold Re: Ekspert: coraz młodsze osoby wstępują do ruch 27.04.05, 13:50
      Ryszard Nowak ?????? Co to za ekspert??? Obserwując go, śmiem twierdzić, że to
      chyba jego diabeł opętał....buahahahaha
      • proboszcz_z_tylawy Zanim coś napiszesz to cenzor z GW Ci to wywali 27.04.05, 14:57
        Napisałem pół godziny temu posting z linkiem do strony www.satan.pl, na której
        można się sporo dowiedzieć na temat poruszony w artykule. Nie zdążyłem wrócić z
        lunchu a już jakiś szmondak z administracji tego forum wykasował mój posting!!!
        Ciekawe dlaczego, czy dlatego że link potraktował jako reklamę (nie mam z nią
        żadnego związku, po prostu niedawno na nią trafiłem) czy dlatego, że ma
        specyficzne rozumienie 'swobody religijnej', skądinąd gwarantowanej
        konstytucyjnie.
        Hę?
        • mangold Re: Zanim coś napiszesz to cenzor z GW Ci to wywa 27.04.05, 15:37
          No cóż, Ty już tu samym nickiem podpadasz...:-)))) na osłodę -
          juhas.ict.pwr.wroc.pl/~bieniek/koza.swf
        • zbyszko Re: Zanim coś napiszesz to cenzor z GW Ci to wywa 27.04.05, 20:34
          fakt, widzialem twoj post, na stronie NIE BYŁO TAM NIC niezgodnego z prawem
          ..nie obraziles uczuc, nie zlamales prawa ..a linki do stron nie sa zwyczajowo
          usuwane z forum -jedyny wniosek ze adminem jest jakis nadgorliwy fanatyk papista
    • tppiotr Re: Ekspert: coraz młodsze osoby wstępują do ruch 27.04.05, 13:51
      Tak samo jak z katolicyzmem !
    • jan_jansen Coraz młodsi wstępują do ruchów satanistycznych 27.04.05, 14:04
      Cóż... nie zbyt cieszą oko te dane jednak wydaje mi się że satanizm ciągnie
      do siebie swoją innością i ogólną swobodą. Jednak musze przyznać że rzaden
      szanyjący się satanista nie poświęci żywego stworzenia ani zwierzęcia ani tym
      bardziej człowieka. Gdzieś to nawet jest zapisane w biblii satanistów.
      Satanista może być człowiekiem na poziomie jednak w/g mnie najbardziej
      zatrważające jest to że tworzą się związki pseudosatanistyczne których
      działalność ogranicza się do dewastacji cmentarzy, rytualnych mordów i orgii.
      Jak sądzę do takich właśnie związków wstępują coraz młodsi.
      • proboszcz_z_tylawy Re: Coraz młodsi wstępują do ruchów satanistyczny 27.04.05, 15:05
        Rytualne mordy (choćby żabny czy karalucha) i dewastacja cmentarzy to
        przestępstwa i należy z nimi walczyć a sprawców łapać i karać, niezależnie od
        tego do jakiej sekty należą.
        A orgie? Każdy sobie robi co lubi, po co mamy organizować życie innym. Chcą -
        niech robią. Nawet jak się to Romanowi , braciom K. czy ojcu Tadeuszowi nie
        podoba.
        • poglawnik Jak wygląda rytualna morda żaby? 27.04.05, 15:08
    • jan_jansen Właśnie szczególnie polecam ten adres: 27.04.05, 14:08
      www.satan.pl/o_nas.php - kim są sataniści a nie pseudosataniści o
      których jest tu mowa.
    • zbyszko Re: Ekspert: coraz młodsze osoby wstępują do ruch 27.04.05, 14:37
      coraz mlodsi ..a kiedy bezwłasnowolne NIEMOWLĘTA wstępują do koscoła kat.
      -najkrwawszej sekty w dziejach ludzkosci ...to tu dopiero mamy zgrozę!

• meritum3 Re: Ekspert: coraz młodsze osoby wstępują do ruch 27.04.05, 14:49
        zbyszko napisał:

> coraz mlodsi ..a kiedy bezwłasnowolne NIEMOWLĘTA wstępują do koscoła kat.
        > -najkrwawszej sekty w dziejach ludzkosci ...to tu dopiero mamy zgrozę!
        >
        Bingo Kolego Mnie także jak miałem 5 miesięcy zapisali do jakiejś sekty i tkwię
        tam do diś mimo że nie biorę w niej aktywnego udziału ale statystkę tej sekcie
        .. poprawiam.
        • zbyszko statystyke mozna zepsuć :) 27.04.05, 20:29
          polecam dyskusję:
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=22936133
          meritum3 napisał:
          >Mnie także jak miałem 5 miesięcy zapisali do jakiejś sekty i tkwię
          > tam do diś mimo że nie biorę w niej aktywnego udziału ale statystkę tej sekcie
          > .. poprawiam.
    • meritum3 Re: Ekspert: coraz młodsze osoby wstępują do ruch 27.04.05, 14:41
      Z tego co powszechnie wiadomo ... od satanistów bardziej niebezpieczny sam Nowak
      samozwańczy ( niedouczony ) spec od sekt.
    • bojownik_syjamski Jak sie slucha Radia Maryja, to az chce sie 27.04.05, 14:44
      wstapic do takiej sekty. Zlem odpowiadac na zlo!
    • meritum3 Re: Ekspert: coraz młodsze osoby wstępują do ruch 27.04.05, 14:45
      Słusznie kolego z satanizmem należy walczyć ...z Nowakiem także
    • navaira Coraz młodsze osoby widywane są w kościołach!!! 27.04.05, 14:48
      Nie, no, kochani. Co za różnica, jedna sekta czy druga sekta? Tylko dlatego, że
      jedna ma więcej wyznawców jedna jest cacy, a druga be?
      • mangold Re: Coraz młodsze osoby widywane są w kościołach! 27.04.05, 14:50
        navaira napisał:

> Nie, no, kochani. Co za różnica, jedna sekta czy druga sekta? Tylko dlatego, że
        >
        > jedna ma więcej wyznawców jedna jest cacy, a druga be?

Tu nie chodzi o wiarę ...tu chodzi o kasę !!!
    • fnoll SZAAAATAN 27.04.05, 14:51
      www.kekomiks.net/komiks.phtml?odc=70
      ;)
    • mangold Czyń zło.....;-))))))))))))..... 27.04.05, 15:21
      juhas.ict.pwr.wroc.pl/~bieniek/koza.swf :-)))))))
    • adamdark01 Re: Ekspert: coraz młodsze osoby wstępują do ruch 27.04.05, 15:24
      Artykol pisany przez Pana Ryszarda Nowaka,nie wymaga komentarzy,jedynie
      moge podkreslic,jaka waznosc jest,azeby wladze odpowiednio zorganizowali
      jednostke specialna do likwidacji totalitarnej takich sekcji w kraju i podobnych
      poniewaz to sie rozrosnie jak rak nie uleczalny,i bedzie za pozno.
      Zabijanie,lub znecanie sie nad zwierzetami,jest poczatek,po tym nastepuja
      morderstwa,znecania sie nad ludzmi.Walka musi byc bezwzgledna,bez kompromisow.
      • mangold Re: Ekspert: coraz młodsze osoby wstępują do ruch 27.04.05, 15:36
        Mam już nawet nazwę dla takiej jednostki specjalnej-PSY PANA ......
        • zbyszko Re: Ekspert: coraz młodsze osoby wstępują do ruch 27.04.05, 20:26
          rozumiemy ze pijesz do dominicanów

..chciałbym zwrócić uwage na okeślenie "totalitarna likwidacja" , mocne :)
    • u-boot_88 Re: Ekspert: coraz młodsze osoby wstępują do ruch 27.04.05, 15:50
      Nowy papież posiada chyba stosowne kwalifikacje... czegoś sie w tym HJ i
      Wehrmachcie nauczył. Chośby obsługi "acht-komma-acht".
    • jb777 Tak szczeglnie strata pracy jest powodem 27.04.05, 16:05
      wstępowania do sekt przez młodzież gimnazjalną. Trzeba się troszkę wysilić żeby
      coś poprawnie napisać. Czy nalezy się domyślać? A może to są tylko domysły?
    • tomek_1971 Ciekawy wątek 27.04.05, 16:37
      Jak z hororów o Draculi czy z S. Kinga.
      Jedyną fajną rzeczą jest ów seks;-)))

• zbyszko PYTANIE DO PANA EKSPERTA 27.04.05, 20:50
      Już kiedyś o tym pisałem, ale powtórze bo sprawa poważna a widze, że mam do
      czynienia z dobrze poinformowana osobą. Czy moze pan więcej wiadomosci o
      szatanistach? Interesują mnie powiązania ojca Rydzyka z Szatanowcami? To dla
      mnie bardzo ważana sprawa - obiło mi się coś o uszy ale nie uzyskałem dotąd
      żadnych rzetelnych informacji. Każdy normalny człowiek domyśla się , że ojciec
      Rydzyk służy ciemnej stronie mocy jednak ja chciałbym poznać także jakieś
      konkrety. Czy to prawda , że jego pseudonim; OJCIEC(6 liter) RYDZYK(6 liter)
      powstał na chwałę bestii? Przecież gdy dodamy do tego nazwę jego organizacji;
      MARYJA(także 6 liter!) otrzymamujemy (sic!!!) TRZY SZÓSTKI! Słyszałem także że
      słowa; "KYZ DYR CEIC JO" (czyli pseudonim czytany od końca)to pradawne magiczne
      zaklęcie nieodzowne w trakcie niektórych szatanistowskich obrzędów. (Zabicie
      czarnego kota, ewentualnie jednookiej traszki podczas recytacji owych słów może
      przynieść skutki, ktorych nie idzie opisac!)
      • zbyszko PS 27.04.05, 21:24
        pytam o ojca rydzyka ponieważ na początku zaufałem (o nieszczęsny!) temu
        podstępnemu słudze Belzebuba. Wierzyłem w niego, był mi ojcem
        świątobliwym....Lecz na szczęście w porę przyszło opamiętanie. Pierwsze
        wątpliwości pojawiły się już jakiś czas temu gdy zaczął się mylić w czsie mszy
        (to znaczy wtedy wydawało mi się, że to pomyłki) i na przykład; zamiast: "a
        słowo ciałem sie stało" , mówił: "a ciało słowem sie stało", albo zamiast głoski
        "Ł" wymawiał zwyczajne "L" w zwrocie "Łaska Pana Jezusa niechaj będzie z wami
        wszystkimi". Kiedy zaś mówił "...który gładzi grzechy świata" wykonywał ręka
        charakterystyczny gest głaskania(!!!). Z czasem zauważałem coraz więcej tego
        rodzaju "kruczków". Na zadawane przez radiosłuchaczy pytania najchętniej
        odpowiadał: "NE MA" , -czego "nie ma" zastanawiali się wierni, a ja wraz z nimi;
        czy nie ma odpowiedzi?, pieniędzy na radio? awansu na przeora? biskupa? czego
        nie ma????????
        WTEDY NAGLE MNIE OLŚNIŁO! "NEMA" to przecież odwrócony "AMEN" (!!!), kiedy
        skojarzyłem to z trzema szóstkami (ojciec-6, rydzyk-6, maryja-6) i festiwalem
        pieśni religijnej sponsorowanym przez radio-maryja na pólwyspie Hel(od
        angielskiego "hell"=piekło) byłem już prawie pewien! ZŁO ZACZAIŁO SIĘ W TAM
        GDZIE NAJMNIEJ SIĘ GO SPODZIEWAŁEM. Teraz już znam prawdę o tym sprytnym
        zwyrodniałym szatanowcu. Od tego czasu tropię i plenię tę zarazę wszelkimi
        siłami jakie jeszcze pozostały mi po owym straszliwym wstrząsie. Nie poznałem
        jeszcze wszystkich tajemnic i przejawów szatanizmu, ale dąże do celu.....

wg moich badań Rydzyk jest obecnie przywódcą herezji (na tle głównego nurtu
        szatanowskiego). Czy jest to jedynie sekta, a może można mówić tu czymś w
        rodzaju schizmy w łonie kościoła szatanowskiego (zważywszy na to jak ogromną
        organizacją kieruje ojciec redaktor)?

Natomiast odnośnie pseudonimu to widać tu doskonale jak wielopłaszczyznowa może
        być symbolika szatanowskich haseł. Sposobów interpretacji jest wiele -ale zawsze
        okazuje sie, że przekazywane treści to szatanowski sygnał dla podświadomości
        niewinnych śmiertelników.
        Zauważmy, że imię "ojciec rydzyk" można także odczytać porzez nalizę
        semantyczną. "Rydzyk" to przecież "grzyb" (albo "grzybek" - a zdrobnienie może
        mieć związek z typowym dla rytuału szatanowskiego szyderstwem) a "grzyb" bywa
        (najczęściej w Chinach -tym na wskroś szatańskim kraju) symbolem długiego życia,
        mądrego przewodnictwa lub nowonarodzonej duszy ludzkiej. Znaczenie słowa
        "ojciec" wydaję się natomiast oczywiste. Rydzyk przemawia zatem do nas; "to ja
        wasz ojciec, będę w mądry sposób prowadził was ku ziemskiej nieśmiertelności a
        wasze dusze odrodzone zostaną w imie pana naszego szatana"
        • zbyszko dowody 27.04.05, 21:26
          Ponadto anagramy hasła; "ojciec rydzyk" mogą wiele tłumaczyć. Na przykład, z
          liter; O,J,C,I,E,C,R,Y,D,Z i K układamy czsownik trzeciej osoby liczby
          pojedyńczej czasu teraźniejszego
          "RODZI".
          Pozostałe litery to; C,C,Y,Y,J,E,K, -jak można je odczytać? Otóż w bardzo
          prosty sposób, zdając sobie sprawę jak istotnymi symbolami w szatanowskim
          rytuale są liczby odczytujemy je własnie jako liczby. Sprawdzamy którymi
          kolejnymi literami w alfabecie są dane litery; C -to 3 litera alfabetu, Y -to
          25 litera, J -10, E -4, K -11. Tym sposobem otrzymujemy ciąg liczb:
          3,3,25,25,10,4,11

Jeżeli je zsumujemy otrzymamy wiele wyjaśniającą liczbę 81. Przecież 81 jest
          kwadratem dziewiątki (!!!)
          81 = 9x9
          liczba 9 to nic innego jak zakamuflowane trzy szóstki! Jak by nie odczytywać
          liczby bestii zawsze otrzymujemy dziewiątkę. (iloczyn trzech szóstek to przcież
          216=6x6x6, natomiast suma trzech szóstek to
          18=6+6+6, po popularnym zabiegu numerologicznym(zsumowanie cyfr) liczby te
          zawsze zamieniają się (sic!) w dziewiątkę; 2+1+6=9 i 1+8=9, zresztą odwrócona
          szóstka również staje się dziewiątką)

Dziewiątka - symbol ukrytego antychrysta, podniesina dodatkowo do kwadratu
          (czyli antychryst przemnożony sam przez siebie!) wyjaśnia wszystko. "OJCIEC
          RYDZYK" czyli ten który "RODZI 81" innymi słowy pseudo można odczytać:
          "TEN, KTÓRY RODZI ANTYCHRYSTA DO POTĘGI" (!!!!!)
          • zbyszko wątpliwości 27.04.05, 21:27

Cóż natomiast może oznaczać tajemniczy i z pozoru bezsensowny zwrot "RADIO
            MARYJA" uchodzący za nazwę tej tajemniczej instytucji?

Spróbujmy postąpić tak jak ostatnim razem. W końcu anagramy to znana sztuczka
            szatanowców.
            Według mnie "RADIO MARYJA" to anagram kamuflujący czas nadejścia antychrysta
            (tego którego ma porodzić rydzyk, co udowodniłem powyżej)
            Przypatrzmy się wyrazom "RADIO MARYJA", po pozostawieniu jedynie skrajnych
            liter; R-adi-O M-aryj-A otrzymamy wyraz:

"ROMA"

"ROMA" - to oczywiście po łacinie Rzym. Może sie wydawać, że oznacza to miejsce,
            w którym objawi się antychryst, jest to całkiem prawdopodobne(w końcu Watykan
            byłby wymarzonym miejscem). Jednak osobiście skłaniam sie ku hipotezie iż Rzym
            w tym przypadku symbolizuje cały świat na który zstąpi bestia(antychryst).
            Pamiętajmy przecież , że jedna z interpretacji biblijnych trzech szóstek mówi o
            tym iż trzy szóstki to imię Nerona (które po hebrajsku daje sumę 666). Neron
            czyli ten który spalił Rzym (tu świat) i jako pierwszy prześladował chrześcijan
            to symboliczny antychryst, który ma nadeść w czasie , który oznaczaja pozostałe
            litery w zwrocie "RadiO MaryjA".

Po utworzeniu wyrazu "ROMA" pozostają nam litery;
            ADIARYJ

jeśli nadal posługiwać będziemy się łaciną dwie pierwsze czyli AD oczywiście
            oznaczają zwrot ANNO DOMINI (czyli po prostu rok). Mamy zatem; "ROMA AD.
            IARYJ" czyli po polsku;

RZYM, ROKU PAŃSKIEGO.....IARYJ

-Pozostaje tylko odcyfrować jaką datę oznaczają litery IARYJ, nie jest to
            niestety proste zadanie gdyż posługując się różnym metodami otrzymałem jak
            dotąd kilka interesujących dat i nie wiem, która jest właściwa, być może
            któraś z nich oznacz rok założenia organizacji rydzyka gdyż trzy z nich dotyczą
            lat dziewiędziesiatych, niestety nie wiem kiedy powstała ta organizacja gdyż na
            jej oficjalnej stronie takowych informacji nie odnalazłem.

Bede wdzieczny za pomoc w rozwiązaniu tej jakze waznej tajemnicy
            • 2yoo4yoocorne2 Zbyszku!Idz do psychiatry... 28.04.05, 16:59
              • zbyszko Re: Zbyszku!Idz do psychiatry... 29.04.05, 14:39
                on coś moze wiedziec???

..a dlaczego twoj post jest pusty? i czemu masz takie dziwne imie??
    • kawamarago Re: Ekspert: coraz młodsze osoby wstępują do ruch 28.04.05, 18:43
      "Młodzież się pogubiła, nie ma autorytetów,"...
      Nie bluznij synu, po jednym autorytwcie jeszcze nam łzy nie obeschły.
      ...amoże to to był fałszywy autorytet?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka