Dodaj do ulubionych

Gdzie się uczyć jeździć

18.07.05, 23:05
Uwazajcie na autoszkole - nie wiem, jak reszta instruktorow, ale pare lat
temu byl tam jeden, ktory mnie molestowal. Szkola odmowila mi jego zmiany
imputujac, ze to ja jestem "trudnym klientem" - tak wiec chronia dziada. Poza
tym zle uczyl, nie pamietal, co robil na poprzedniej jezdzie, powtarzal te
same najletwiejsze manewry i ogolnie byl nastawiony na wyludzenie pieniedzy.
Po oblaniu egzaminu zmienilam szkolei instruktora i zdalam spiewajaco u
jednego z najtrudniejszych egzaminatorow - zainteresowanym chetnie podam jego
dane.
Obserwuj wątek
    • kasia_hanim Re: Gdzie się uczyć jeździć 19.07.05, 09:38
      Ja robilam prawo jazdy w "Novej" na Grudziadzkiej i wszystkim goraco polecam te
      szkole. Instruktorzy sa profesjonalni, a do tego sympatyczni, ale tez jak trzeba
      krzykna ;-). No i zdalam za pierwszym razem!
    • tiger59 Re: Gdzie się uczyć jeździć 20.07.05, 19:03
      Bardzo mnie interesuja dane instruktora który cie uczył z tym pozytywnym
      skutkiem jak również ten nieudacznik i zboczeniec. Czy zgodnie z obietnicą
      możesz je udostępnić ?
    • zordon2 Re: Gdzie się uczyć jeździć 21.07.05, 19:34
      Autoszkola to kompletne dno. Ludzie, ktorzy chodza tam na kurs nic nie wiedza i
      niezdaja egzaminow. Ja robilem prafko u "Orenta" i zdalem za pierwszym razem.
      Mila obsluga, profesjonalny instruktor - polecam. Moge podac dane instruktora
      jesli ktos chce zdac za pierwszym razem.
      • tiger59 Re: Gdzie się uczyć jeździć 24.07.05, 14:13
        Nie bardzo wiem co chciałeś powiedzieć bo nie wiem od kogo masz takie
        informacje odnośnie AS. Czy Ty się tam szkoliłeś czy może słyszałeś a może nie
        słyszałeś a pomyliłeś ośrodki. Dokop się w swej pamięci o co właściwie ci chodzi
    • regina1981 Re: Gdzie się uczyć jeździć 24.07.05, 12:55
      ja robiłam kurs w Auto-Moto na placu św. Katarzyny. Tę szkołę polecało mi wielu
      moich znajomych, dostałam też namiary na świetnego instruktora i zdałam egzamin
      za pierwszym razem. Mój instruktor (pan Wypij)stosował indywidualne podejście
      do swoich kursantów, może i był troche krytyczny i nie chwalił zbyt często, ale
      to dobrze bo dzięki temu podczas egzaminu uwagi egzaminatora nie wywoływały u
      mnie zdenerwowania. Cena kursu też jest przyzwoita, znam natomiast osoby, które
      skuszone atrakcyjną ceną zapisały się do innych szkół nauki jazdy i mają
      problem ze zdaniem egzaminu. Lepiej zapłacić wiecej, efekt jest tego wart.
      Gorąco polecam!
      • tiger59 Re: Gdzie się uczyć jeździć 24.07.05, 13:54
        Ale jesteś szczęściara. Ale coś średnio w to wierzę. Cóż albo muszę ci zaufać i
        wybrać tę szkołę, a co do instruktora to jest jakiś wybór ?
      • tiger59 Re: Gdzie się uczyć jeździć 24.07.05, 14:05
        tiger59@gazeta.pl oto mój email. Interesują mnie szczegóły szkolenia (sorki
        jestem niezwykle dociekliwy). Jeżeli na coś się zdecyduję to muszę być tego na
        100% pewny.Zastanawiam się nad wyborem szkoły oraz instruktora. Proszę napisz
        na podany wyżej adres i porozmawiamy bez "świadków".
    • skrzat55 Polecam szkołe na Bydgoskiej! 31.07.05, 18:08
      Uczylam sie tam jezdzic ja i kilkoro sposrod moich znajomoch - wszyscy zdalismy
      egzamin za pierwszym razem. Zajecia teoretyczne prowadzone sa bardzo
      profesjonalnie i "z sercem", mozna tez przyjsc i zapytac jesli sie czegos nie
      zrozumialo. Instruktorzy sa konkretni, sympatyczni, zawsze sluza dobra rada, a
      jesli nawet "pokrzycza" to znaczy, ze sie nalezalo. Po zakonczeniu nauki w tej
      szkole jezdzi sie niesamowicie dobrze jak na ilosc godzin koniecznych do
      zaliczenia "jazdy". Goraco polecam!
    • gazda65 Re: Gdzie się uczyć jeździć 01.08.05, 19:12
      polecam wszystkim potrzebujacym mala sympatyczna szkole jazdy BOSIU,bardzo
      profesjonalna i tania.do konca sierpnia wszyscy uczacy sie maja znizke.sam sie
      tam uczylem,zdalem za pierwszym razem,intruktorzy bomba,czyste,nowe
      auta.atmosfera na kursie i jazdach jak w porzadnej rodzinie,nawet na egzamin
      zajrzal i pocieszyl instruktor.szczerze polecam.
      • tiger59 Re: Gdzie się uczyć jeździć 02.08.05, 22:43
        Pytałem już na tym forum gdzie się uczyć. Jestem wdzięczny za dobrą radę ale
        niestety jestem nieufny. bardzo dobrą i szczegółową radę dała mi regina w
        prywatnej rozmowie na adres podany również na forum w mojej wypowiedzi.
        Chcesz mnie zachęcić podaj szczegóły. Czekam!!!!!!!
    • gazda65 Re: Gdzie się uczyć jeździć 04.08.05, 10:24
      awolicka podaj mi namiary na tego molestanta bo chce wyslac siostre do auto
      szkoly na kurs i chcialbym uniknac kontaktu z nim dziekuje za ostrzezenie.
      • tiger59 Re: Gdzie się uczyć jeździć 06.08.05, 19:33
        gazda . odpowiedz mi tylko skoro tak bardzo podobalo ci sie w bosiu to dla
        czego wysylasz siostre do as?
        • gazda65 Re: Gdzie się uczyć jeździć 08.08.05, 11:09
          tiger59,kotku czy nie jestes za mocno dociekliwy i aktywny na tej stronie?Jak
          juz ciekawosc cie zzera to siostra z kolezankami wybraly sobie ten osrodek i w
          zaden sposob nie moge jej przekonac do osk "BOSIU".Moze ty sprobujesz,bo juz
          masz wiedze po dlugiej inwigilacji w to srodowisko!Siostra 4 lata trenuje walki
          wschodu i moze chce wybic z glowy molestowanie instruktorowi AS-a i sprowadzic
          go do parteru.
          • tiger59 Re: Gdzie się uczyć jeździć 11.08.05, 21:08
            gazda65, Najbardziej przekonująca zachęta do wybrania ośrodka nalezala do
            reginy81. Odpowiedziala mi na moja dociekliwosc tak szeroko i szczegolowo jak
            tylko tego moglem oczekiwac w prywatnej korespondencji. Jezeli chcesz znac
            szczegoly napisz na podany gdzies wyzej adres - odpowiem. Zawsze boje sie ze
            forum to przepychanka osrodkow i instruktorow w walce o klienta.
    • pwdc Re: Gdzie się uczyć jeździć 08.08.05, 08:10
      Właśnie kończę kurs nauki jazdy w ośrodku Auto- Moto (plac św. Katarzyny).
      Serdecznie polecam to miejsce- miła atmosfera, świetni wykładowcy i fachowi
      instruktorzy :)
      Strona z testami online: www.grupaimage.com.pl/
      Pozdrawiam!
    • ruda_24 GRUDA na Dziewulskiego ? 08.08.05, 11:57
      Z doświadczenia moich dwóch koleżanek, uważajcie na OSK "Lekcja" na Kościuszki,
      bo tam też roi się od molestantów....

Ja teraz wybieram się na kurs, polecano mi OSK "Gruda" na Dziewulskiego, ale to
      zupełnie na drugim końcu miasta ode mnie....
      Czy ktoś się tam uczył i może coś powiedzieć o tej szkole???????
      Napiszcie.
    • funqrczak Re: Gdzie się uczyć jeździć 30.08.05, 18:09
      Dwa miesiące temu ukończyłem kurs w "Bosiu". Gorąco polecam!!! Razem ze mną
      kończył go również mój kolega- obaj zdaliśmy za pierwszym razem. Warto tam
      pójść.
      • miriam73 Re: Gdzie się uczyć jeździć 02.09.05, 08:59
        Ja się wyłamię i "zareklamuję" KURSANT-a. Nigdy, powtarzam NIGDY przed kursem
        nie siedziałam nawet za kierownicą, nie miałam możliwości "ćwiczyć" też poza
        kursem prowadzenia pojazdu. I zdałam egzamin za pierwszym razem!! Podobał mi
        się sposób prowadzenia zajęć teoretycznych i oczywiście instruktor, który
        naprawdę potrafi nauczyć jeździć. Robiłam wywaid wśród znajomych i muszę
        powiedzieć, że większość tak jak ja zdała w tej szkole egzamin bez poprawek.
        Szczerze polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka