stankot 22.09.05, 16:56 a dwie ukradły krasnoludki!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
warzaw_bike_killerz Wypadek Gabierla Janowskiego 22.09.05, 16:57 Ktos pijany zakladal to kolo? Czy moze zamach stanu? Odpowiedz Link Zgłoś
jola_dywity JAK PORZĄDNY TO GO MORDUJĄ LUB DYSKREDYTUJĄ 22.09.05, 18:49 To nie pierwszy wypadek napaści na posła,W Samoobronie ciągle prowokują, Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Komuchy ?? 22.09.05, 17:03 bio.mum napisała: > Komuchy i pederasci. Wespol zespol; )) No co Ty ? Naprawdę LPR ?? Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Komuchy ?? 22.09.05, 17:06 mangold napisał: > bio.mum napisała: > > > Komuchy i pederasci. Wespol zespol; )) > > No co Ty ? Naprawdę LPR ?? Ja obstawiam MacKaczki. Pewnie poczuly sie zaniepokojone ze Ruch Patriotyczny zaczyna ich wyprzedzac w sondazach:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
robert_gladzki Komuchy ?? OSTATNIA ZEMSTA BEZPIEKI ?????? 22.09.05, 17:18 to dziwne ! Odpowiedz Link Zgłoś
alkud Bezpieka ma długie ręce 22.09.05, 17:02 Aczkolwiek nie sądze, żeby miała jakiś szczególny uraz do skaczącego Janowskiego... bo to w sumie mało poważny człowiek Czerwony Krzyż Odpowiedz Link Zgłoś
andrze_n sprawa podskokow jest znana - to byly narkotyki 22.09.05, 17:20 img279.imageshack.us/img279/9899/donaldplusk4rl.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
x-y-z Re: Bezpieka ma długie ręce 23.09.05, 22:15 Taki Janowski skaczący, jak Gruszka miał wylew, a Janowski wypadek samochodowy Przyczyny takie same wszystkich wymienionych przypadków, czyli dostrzeganie więcej Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Samochodem nie wolno przeciez skakać !!! 22.09.05, 17:17 Moze nie alkomatem trzeba bylo go przebadac, tylko kazac do fiolki nasiusiac i test antynarkotykowy zrobic; ) no chyba ze benzyne nie do tego otworu zatankowal; )ale to chyba alkomat by wykrył hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Wypadek Gabierla Janowskiego 22.09.05, 17:54 Gabriel Janowski oświadczył po wypadku, że w urwanym kole samochodu brakowało trzech śrub mocujących. ********************************** To trzeba oddawać samochód do warsztatu, a nie samemu rzeźbić, jak się nie potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Wypadek Gabierla Janowskiego 22.09.05, 23:36 Przeważnie koła są mocowane nakrętkami a nie śrubami. Śruby to były w pf126p. Odpowiedz Link Zgłoś
co.ty.powiesz Re: Wypadek Gabierla Janowskiego 22.09.05, 18:17 "w noc poprzedzającą wypadek samochód stał na parkingu sejmowym w Warszawie." No to jak nic Cimoszenko wypadł na chwilę z kniei i ukradł dwie śrubki. Albo biedny Nałęcz zbiera złom, bo nici z interesu, jaki chciał zrobić u boku Leśnego Ludka. Odpowiedz Link Zgłoś
jan62 Re: Wypadek Gabierla Janowskiego 22.09.05, 18:18 Masoneria nie próżnuje,tak się likwiduje P=OL=S=K=I=C=H P=AT=R=I=O=T=Ó=W.Popieuszko,Papała,Pyjas,Adwent,Gruszka,Jankowski.Prof.Strzbosz, i wielu,wielu i-n-n-y-c-h bezimiennych,Ale p=r=a=w=d=y nigdy nie zabijecie czas, bestii mija, Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: Wypadek Gabierla Janowskiego 22.09.05, 18:40 jan62 i Gabryś mają chyba tego samego dilera... Poza tym uważam, że do tego wypadku by nie doszło, gdyby ktoś lekkomyślnie wcześniej Gabriela z innego szpitala nie wypuścił... Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Wypadek Gabierla Janowskiego 22.09.05, 19:57 3promile napisał: > jan62 i Gabryś mają chyba tego samego dilera... I lekarza napewno tez.... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
improwizacja Re: Wypadek Gabierla Janowskiego 23.01.06, 01:44 Wczoraj obudziłem się z ogromnym stanem lękowym - wisiał nade mną jęczący maszkaron - podawał jakieś niewyjaśnione konstrukcje zdań - "Poszukiwany napalm, poszukiwany napalm..." Wył i szlochał. Obróciłem się na drugi bok i już chciałem zasnąć... Ale nie mogłem - śmierdział jak kalafior. Męczyłem się 2 godziny. Schowałem się pod stół i zniknął. Potem myslałem, że jest wojna. Słyszałem tupot legionów wojskowych. Czułem smród palonego prochu. Gdzieś w oddali spadały bomby. Wiecie co - piszę to bo wiem , że już nic na mnie nie działa. Żaden lek. Na co dzień wykładam na uczelni fizykę jądrową... Boję się, że strace kontakt z naszą rzeczywistością. Seroxat już na mnienie działa. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Wypadek Gabierla Janowskiego 22.09.05, 20:05 > czas, bestii mija, jak czas bestii mija to az strach pomyslec czyj czas nadchodzi; ) Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur zważywszy pewne zachowania Cukrowego Gabriela... 22.09.05, 23:35 O ile wiem, to jednym z warunków posiadania prawa jazdy jest dobry stan psychiki. Nie da się tego powiedzieć o osobniku znanym z takich publicznych zachowań, jak: - obsypywanie cukrem, - całowanie mężczyzn po rękach, - podskoki, - publiczna masturbacja, - skoki na bungee. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: zważywszy pewne zachowania Cukrowego Gabriela 22.09.05, 23:50 zigzaur napisał: > O ile wiem, to jednym z warunków posiadania prawa jazdy jest dobry stan psychik > i. > Nie da się tego powiedzieć o osobniku znanym z takich publicznych zachowań, jak > : > - obsypywanie cukrem, > - całowanie mężczyzn po rękach, > - podskoki, > - publiczna masturbacja, > - skoki na bungee. Publiczna masturbacja?? gdzie ja wtedy bylam ze tego nie widzialam??:D Mam nadzieje, ze to nie w trakcie skoku na bungee moglby sobie cos urwac; ))Chociaz to eksremista, lubi mocne rozrywki. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: zważywszy pewne zachowania Cukrowego Gabriela 23.09.05, 11:05 A czy ja wymieniłem jakiekolwiek nazwisko? Odpowiedz Link Zgłoś
tojajurek Gabrielowi już dawno... 22.09.05, 23:52 ...zaczęły śrubki wypadać. Do czego jeszcze dojdzie? Nie wiem, czy w nowym Sejmie będzie równie wesoło bez Gabrysia. Odpowiedz Link Zgłoś
paraklet J0LA deBILITY ma rację-Samogwałt ciągle prowokuje 23.09.05, 01:21 chociaż jest to tylko przejaw głupoty, a nie świadomego działania. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: czyżby kreska znów? 23.09.05, 08:29 Trzeba by mu przegrode nosowa przeswietlic; )) Odpowiedz Link Zgłoś
kwak31 Re: Wypadek Gabierla Janowskiego 23.09.05, 11:08 Czy ten Gabierl już się tak zakręcił, że mu się literki w imieniu przestawiły? Odpowiedz Link Zgłoś
borsuk14 A jednak Mercedesem 23.09.05, 19:57 Nie widzialem ,ze ten pan jezdzi mercedesem.Zawsze tak dzielnie podnosil glos w obronie najbiedniejszych.Sadze ,ze gdyby mial odrobine zasad moralnych to jezdzilby polonezem , tym bardziej ze byl zwolennikiem hasla Polak kupuje polskie towary.A wiec ten pan jest klamca .Cala jego dzialalnosc mozna okreslic jako kradziz spolecznych pieniedzy.Jest wiec takze zlodziejem. Odpowiedz Link Zgłoś