Dodaj do ulubionych

Tusk i L.Kaczyński: Debata w TVN24

• ajkaj Re: Tusk i L.Kaczyński: Debata w TVN24 07.10.05, 07:34
      Trzymam kciuki za Lecha Kaczyńskiego, jest naturalny, wiarygodniejszy, nie
      udaje, chce wygrać. Tusk to jakiś sztuczny twór, jak wyhodowany na wybory. Ani
      manier, ani wiedzy, ani planów, ani sukcesów. Obstawienie się karierowiczami jak
      Waltz, Religa, bo wykształceni, o niczym nie świadczy. Wszędzie są tacy niby
      uczeni, którzy polują na dobry stołek za przyklaskiwanie. Nic nie zrobili dla
      partii, dla nas, ale mają tytuły. Ja też mam...
    • zamarajew Re: Tusk i L.Kaczyński: Debata w TVN24 07.10.05, 08:27
      Po obejrzeniu debaty jestem mocno zaniepokojony, ponieważ Kaczyński używa mocno
      socjalistycznych argumentów (jakbym sie cofnął do lat sprzed stanu wojennego)
      3000 mieszkań itp. to do ludzi trafia niestety jeszcze :( drzemie w nas jeszcze
      "rowność socjalistyczna" tęsknota za czasami girkowskimi a Kaczyniak to
      wykorzystuje myslaem ze ludzie juz troche zmadrzeli ale chyba jeszcze bedziemy
      musieli jeszcze troche poczekac ... Obawia sie, że Tusk przegra te wybory i
      jestem tym przerazony :(
    • antziel Re: Tusk i L.Kaczyński: Debata w TVN24 07.10.05, 09:05
      Jeśli po wczorajszej debacie wzrosła przewaga Tuska nad Kaczyńskim to Ci polacy
      są naprawdę ślepi,niedouczeni lub tak ogłupieni.Jako sympatyk innego kandydata
      stwierdzam że to co pokazał Tusk to dno dno i jeszcze raz dno a gdy wygłosił to
      coś co miało być orędziem prezydenta do narodu to postawił kropkę nad moją
      opinią o nim.Facet nazwany przez pewne grupy "słupem" to potwierdził że jest
      takim.Wyrazy współczucia dla tych sympatyków liczących na sukces głupoty i
      miernoty.
    • wrojoz Re: Tusk i L.Kaczyński: Debata w TVN24 07.10.05, 09:08
      Głosuję na Tuska. Tusk wygra.
      • m15 Re: Tusk i L.Kaczyński: Debata w TVN24 07.10.05, 09:29
        wrojoz napisał:

> Głosuję na Tuska. Tusk wygra.
        mimo wszystko na tuska?
      • pinia1a "Co z tą Polską"... 07.10.05, 09:29
        ...emitowane wczoraj na Polsacie wykazało, że będzie słabiutko.
        Czekają nas same kłótnie i spory.
        Pan Kurski z PIS-u i Pan Niesiołowski z PO wczoraj pięknie się spierali.
        Dla mnie i PIS i PO daleko Polski nie zaprowadzą.
        Jedynym dla mnie godnym kandydatem na Prezydenta jest Marek Borowski, a jeśli
        nie on to już tylko zostaje Stanisław Tymiński!
        Każdy, nawet niech to będzie Murzyn, będzie lepszy od Kaczyńskiego lub Tuska.
        • taziuta Re: Borowski murzynem? :-) 07.10.05, 10:14
          Popatrz jak się maskuje :-)
          Ale i tak będę na niego głosował!

pinia1a napisała:

> ...emitowane wczoraj na Polsacie wykazało, że będzie słabiutko.
          > Czekają nas same kłótnie i spory.
          > ...
          > Jedynym dla mnie godnym kandydatem na Prezydenta jest Marek Borowski,
          > ...
          > Każdy, nawet niech to będzie Murzyn, będzie lepszy od Kaczyńskiego lub Tuska.
        • korado9 Re: "Co z tą Polską"... 07.10.05, 10:47
          Bzdura! Kim jest Borowski - sam przyzna, że do niedawna kiedy widziałem w tv
          tylko jego migawki wydawał mi się facetem raz, że inteligentnym, dwa, że
          trzymającym pewien poziom. Niestety w ostatnim okresie rozwiał wszelkie
          złudzenia co do swojej osoby, zwykły krzykacz ze słabym charakterem, nie bardzo
          potrafiący sie odnaleźć w swojej roli. Pewnie ciekawy człowiek, ale jako
          polityk - całkowita miernota.
    • anna-dark IDZIEMY DO URN PO KACZYŃSKIGO ! 07.10.05, 09:15
      IDZIEMY DO URN PO KACZYŃSKIGO !!!
      Bliźniacy się nie kłócą, a Polska jest dla Polaków-wszystkich, a nie tylko
      bogatych!!! Głosujmy na Kaczyńskiego!
      • wrojoz Re: IDZIEMY DO URN PO KACZYŃSKIGO ! 07.10.05, 09:24
        Precz z Kaczyńskim. To chłopaczek bliżniaczek, do walki w piaskownicy.
        Tusk jest rzeczowy i zapewnia postęp dla Polski.
        Głosuję na Tuska.
        • grunio Re: IDZIEMY DO URN PO KACZYŃSKIGO ! 07.10.05, 11:11
          Wrojoz, nie fatyguj się, lepiej zostań w domu.
          • miss.take IDZCIE DO TRUMN PO KACZYŃSKIGO ! 07.10.05, 15:33

• ascasc Re: IDZIEMY DO URN PO KACZYŃSKIGO ! 07.10.05, 13:41
          wrojoz napisał:

> Precz z Kaczyńskim. To chłopaczek bliżniaczek, do walki w piaskownicy.

Przestan, anna sie w nim kocha :)))))
    • haen1950 Re: Tusk i L.Kaczyński: Debata w TVN24 07.10.05, 09:22
      kataryna.kataryna napisała:

> Ciekawa debata. Moje przekonanie, że wygra Tusk rośnie.

Bardzo ciekawa. Zgadzam się, że Tusk wygra. Zwłaszcza, że ostatnie sondaże
      wyborcze w Warszawie kompletnie nie odzwierciedlają rzeczywistości - ci co chcą
      głosować na Tuska to jego mało uświadomieni zwolennicy, reszta głosuje na
      Lecha, bo chce się go pozbyć z Warszawy.
      • atka5 Re: Tusk i L.Kaczyński: Debata w TVN24 07.10.05, 09:43
        Spodziewałam się czegoś więcej po Kaczyńskim. Klepał ciągle te same banały i
        mam wrażenie że z jego inteligencją i bystrością najlepiej nie jest. Jego
        obleśny, głupawy uśmieszek to już oczywiście detal...
        Głosuję na Tuska.
    • anbilina Re: Tusk i L.Kaczyński: Debata w TVN24 07.10.05, 09:55
      Jak można obiecywać gruszki na wierzbie wyborcom? To co robi Kaczyński nazywa
      się robieniem z Polaka przygupa.Ciekawe ilu takich przygupów podejdzie do urny i
      zagłosuje na pana Kaczyńskiego? Zdanie moje jest takie - W Polsce jeszcze nie ma
      kandydata godnego na fotel Prezydenta RP, ale jeżeli mam wybierać, to wybieram
      lepsze zło, które nazywa się TUSK.
    • kochanym Re: Tusk i L.Kaczyński: Debata w TVN24 07.10.05, 09:58
      Tusk zachowywał się arogancko. Był profesjonalnie wytresowany jak ma mówić.
      Był sztuczny w tych swoich doskonale przygotowanych odpowiedziach. Widać było,
      że walczy na śmierć i życie - swój polityczny byt.
    • wlodek31 Re:FRAJERSTWO, GŁUPOTA i NAIWNOŚĆ 07.10.05, 10:21
      Licznie na pozytywne / dla przeciętnego polaka / zmiany po obecnych wyborach,
      to FRAJERSTWO, GŁUPOTA i NAIWNOŚĆ. Poraz pierwszy od kilkudziesięciu lat
      nie uczestniczyłem i nie będę uczestniczył w tegorocznych wyborach. O słusznym
      wyborze codziennie utwierdzają mnie zachowania czołowych polityków PiS i PO
      oraz ich kandydatów na prezydenta. Zachowania godne pożałowania. Ci panowie
      powinni wrócić do przedszkola i tam od podstaw uczyć się dobrych obyczajów.
      • ukos "Głosowałeś" od KILKUDZIESIĘCIU lat?! 07.10.05, 10:37
        wlodek31 napisał:

> (...)Poraz pierwszy od kilkudziesięciu lat
        > nie uczestniczyłem i nie będę uczestniczył w tegorocznych wyborach.(...)

Ciekawe co też "wybierałeś" kilkadziesiąt lat temu i dlaczego Ci to nie
        przeszkadzało? A teraz już przeszkadza - widać odwaga staniała.
    • pawel_451 Re: Tusk i L.Kaczyński: Debata w TVN24 07.10.05, 10:35
      "dostęp nie powinien natomiast dotyczyć np. tych działaczy związkowych, którzy
      walczyli o Polskę dzielnie i dzisiaj są poza życiem.
      ...a więc dostęp wybiórczy. Najpierw dostęp dla Kaczyńskiego, a gdy ten ustali
      do czego ma być dostęp - wtedy dla innych, tak?
    • jurek41 Re: Tusk i L.Kaczyński: Debata w TVN24 07.10.05, 10:38
      Ciekawie tendencyjny jest opis przebiegu tej debaty gazety wyborczej. Własnie
      klase Pana Tuska a wlasciwie brak klasy mozna bylo zobaczyc na wczorajszej
      debacie. Brak swojego zdania... slabosc emocjonalna.... ia na koniec zamiast
      mowic do ludzi... olal nasz narod!
    • ezpa7z9 ,,Wolne media''znały wynik debaty przed nia.... 07.10.05, 10:38
      Nawet gdyby Tusk nie sklecił jednego zdania,a sklecił ich dwa lub trzy,to i tak
      by wygrał debatę według ,,wolnych mediów''.Rzepa ,GW ,TVN(Pani prowadząca aż
      nogami przebierała aby dać Tuskowi dodatkowe minuty) a za chwilę
      Kwasniewski,bp.Gocłowski,Glemp popierają III RP.Kaczyński i PiS to smiertelne
      zagrożenie.Tusk ,jest w w stanie powtórzyć szopkę z 1992 i obalić rząd
      PiS.Pawlak jest na sali mozna go znowu na premiera.
      Dlatego Tusk won.
      • pantanal jesli rzad PiS ma byc rownie nieudolny, jak Olszew 07.10.05, 14:36
        skiego, to rzeczywiscie, moze lepiej go odwolac
    • opt W CZYM TU WYBIERAĆ? 07.10.05, 10:44
      Kaczyński wiele obiecuje, ale niczego nie zrealizuje,Tusk nie obiecuje gruszek
      na wierzbie i też ich nie da,a więc efekt końcowy ten sam.Różnice są takie,że w
      Polsce tuskopodobnej będziesz mógł się modlić,a w kraju pisiorków będziesz
      musiał się modlić,bo i tak ci nic innego nie pozostanie.I w czym tu wybierać.
    • pawel_451 w kwestii rury 07.10.05, 10:46
      Kaczynski zaznaczył, że jeśli nie uda się w ten sposób zablokować budowy
      rurociągu, to "nie wystraszy się niczego" i, jeżeli będzie to z punktu widzenia
      prawa międzynarodowego możliwe, to i tak zablokuje jego budowę.
      Konflikt o rurę z Rosją to, o czym nasz potencjalny przywodca zapomnial, także
      konflikt z Niemcami a więc trzonem Unii Europejskiej. Poza tym rura biegłaby
      przez Polske, gdyby nie rusofobia kaczyńskopodobnych. Pamiętam że rozważano ten
      projekt, tylko nie chcieliśmy się z jakichś durnych powodów zgodzić. Gdy Niemcy
      postraszyli nas że połączą się z Rosją przez Bałtych, uznaliśmy to za
      nierealne. No i mamy. Kaczyński to grób polskiej racji stanu.
      • chateau Re: w kwestii rury 07.10.05, 11:30
        No bo wzdłuż rury na polskiej ziemi miał biec "eksterytorialny" światłowód,
        którym cholera wie co by biegało z Rosji do Niemiec i abarot ;) No i argumentem
        było potencjalne zagrożenie bezpieczeństwa państwa! Ja nie znam żadnego
        przypadku, żeby tranzyt był zagrożeniem dla kraju tranzytowego ale najwidoczniej
        kończyłem inne szkoły niż ówcześni decydenci.
        No a później była wolta w drugą stronę i skandaliczne negocjacje z udziałem
        Marka Pola, który od tamtego czasu ma u mnie tytuł pierwszego kretyna III RP. Bo
        na zdradę interesów Polski to jednak chyba jest za głupi.
    • opt I W CZYM TU WYBIERAĆ? 07.10.05, 10:53
      Kaczyński wiele obiecuje i jak wykazuje doświadczenie nic nie zrobi poza
      weryfikacją kadr,natomiast Tusk nie obiecuje gruszek na wierzbie,ale też
      zdecydowanej większości Polaków niczego nie da.Efekt końcowy ten sam:bogactwo
      dla bogatych i bieda dla biednych.Różnica to taka,że w kraju tuskopodobnym
      będzie można się modlić,a w kraju pisiorków będzie trzeba się modlić.I w czy tu
      wybierać?
      • m15 ostatni skok komuchów 07.10.05, 11:21
        Konsorcjum zlozone miedzy innymi z p. Nurowskiego-prezesa Polskiego Komitetu
        Olimpijskiego, p.Chojny-Duch bylej v-ce minister finansów i innych, zakupilo
        od SGGW 120h gruntów polozonych w Konstancinie po 4 USD za 1 metr (sasiednie
        dzialki wyceniane sa po 150 USD). W celu uniemozliwienia Gminie wykonania prawa
        pierwokupu blyskawicznie wprowadzono odpowiednie poprawki do Ustawy o
        Szkolnictwie Wyzszym ,a prezydent wszystkich Polaków -notabene tez
        komuch ,szybciutko zlozyl swój podpis- ustanawiajac jednodniowe vacatio
        legis.Calosc dziela dokonala sie przy wsparciu p.Danuty K. bylej sekretarz
        Urzedu Miasta.Za zaslugi zostala dyrektorem w Radzie Zarzadzajacej Elektrim
        S.A ,którego prezesem jest p.Nurowski.........czy jest to kolejny przyklad na
        koniecznosc budowy IV RP? czy Tusk Jest gwarantem koniecznych zmian ,czy raczej
        stabilizacji i trwania obcnego ukladu.Na koniec podziele sie jeszcze jedna
        refleksja-nie tylko Rywin kupowal ustawy
      • m15 ostatni skok GTW 07.10.05, 11:28
        Konsorcjum zlozone miedzy innymi z p. Nurowskiego-prezesa Polskiego Komitetu
        Olimpijskiego, p.Chojny-Duch bylej v-ce minister finansów i innych, zakupilo
        od SGGW 120h gruntów polozonych w Konstancinie po 4 USD za 1 metr (sasiednie
        dzialki wyceniane sa po 150 USD). W celu uniemozliwienia Gminie wykonania prawa
        pierwokupu blyskawicznie wprowadzono odpowiednie poprawki do Ustawy o
        Szkolnictwie Wyzszym ,a prezydent wszystkich Polaków -notabene tez
        komuch ,szybciutko zlozyl swój podpis- ustanawiajac jednodniowe vacatio
        legis.Calosc dziela dokonala sie przy wsparciu p.Danuty K. bylej sekretarz
        Urzedu Miasta.Za zaslugi zostala dyrektorem w Radzie Zarzadzajacej Elektrim
        S.A ,którego prezesem jest p.Nurowski.........czy jest to kolejny przyklad na
        koniecznosc budowy IV RP? czy Tusk Jest gwarantem koniecznych zmian ,czy raczej
        stabilizacji i trwania obcnego ukladu.Na koniec podziele sie jeszcze jedna
        refleksja-nie tylko Rywin kupowal ustawy
    • tytus41 Re: Tusk i L.Kaczyński: Debata w TVN24 07.10.05, 10:59
      Kaczor u mnie przegrał, jak poparł wcześniejsze emerytury dla górników.
      Nie idę na wybory, THE END
      • ostrowiczanin Re: Tusk i L.Kaczyński: Debata w TVN24 07.10.05, 11:12
        to żadni kandydaci na prezydenta. Już lepiej i sensowniej mówi taki egzotyczny
        kandydat Tymiński. Ciekawa była by debata Tusk lub Kaczyński i Korwin Mikke .
        Przy Korwinie te dwa purtki wyglądają jak ostatnie siroty.
      • grunio Re: Tusk i L.Kaczyński: Debata w TVN24 07.10.05, 11:14
        tytus41 napisał:

> Kaczor u mnie przegrał, jak poparł wcześniejsze emerytury dla górników.
        > Nie idę na wybory, THE END
        Masz rację, zostań w domu. Po co się fatygować?
    • kosama ŚMIERDZĄCA WYBORCZA KIEŁBASA 07.10.05, 11:14
      ODNIOSŁAM WRAŻENIE (NIE PO RAZ PIERWSZY) ŻE KACZOR POWIE WSZYSTKO, BY SIĘ
      PRZYPODOBAĆ WYBORCOM. ŚMIERDZĄCA WYBORCZA KIEŁBASA CHARAKTERYSTYCZNA DLA
      POPULISTÓW. tUSK POKAZAŁ KLASĘ. tO ON WYGRAŁ TĘ DEBATĘ!!!
      • ostrowiczanin Re: ŚMIERDZĄCA WYBORCZA KIEŁBASA 07.10.05, 11:32
        kosama napisała:

> ODNIOSŁAM WRAŻENIE (NIE PO RAZ PIERWSZY) ŻE KACZOR POWIE WSZYSTKO, BY SIĘ
        > PRZYPODOBAĆ WYBORCOM. ŚMIERDZĄCA WYBORCZA KIEŁBASA CHARAKTERYSTYCZNA DLA
        > POPULISTÓW. tUSK POKAZAŁ KLASĘ. tO ON WYGRAŁ TĘ DEBATĘ!!!

No no to ci dopiero klasa . Chyba II klasa szkoły podstawowej . Oni obydwaj
        mają "klasę " niestety. Przy takim Korwinie wyglądają jak dwa parobki.
        • kosama Re: ŚMIERDZĄCA WYBORCZA KIEŁBASA 07.10.05, 13:09
          No no to ci dopiero klasa . Chyba II klasa szkoły podstawowej . Oni obydwaj
          > mają "klasę " niestety. Przy takim Korwinie wyglądają jak dwa parobki.

KORWIN - BAJECZNY STWOREK Z WYSOKIM IQ I ZEROWYM EQ. JEST NASZYM FOLKLOREM, ALE
          POTRAFI PRZERAZIĆ SCHEMATYZMEM MYŚLENIA I SĄDAMI RODEM Z POLSKIEGO PIEKIEŁKA:
          KOBIETY DO GARÓW,HOMO NA MADAGSKAR, ZERO PODATKÓW. FANTASY MAN! :)
          • symbian1 Re: ŚMIERDZĄCA WYBORCZA KIEŁBASA 09.10.05, 01:48
            Wyłącz ten CapsLock i przestań drzeć koparę, a dopiero potem zacznij myśleć
      • m15 Re: ŚMIERDZĄCA WYBORCZA KIEŁBASA 07.10.05, 11:44
        kosama napisała:

> ODNIOSŁAM WRAŻENIE (NIE PO RAZ PIERWSZY) ŻE KACZOR POWIE WSZYSTKO, BY SIĘ
        > PRZYPODOBAĆ WYBORCOM. ŚMIERDZĄCA WYBORCZA KIEŁBASA CHARAKTERYSTYCZNA DLA
        > POPULISTÓW. tUSK POKAZAŁ KLASĘ. tO ON WYGRAŁ TĘ DEBATĘ!!!
        czy masz równo pod sufitem,moge zrozumiec ze wolisz tuska,lecz nie opowiadaj
        bredni ze on cos wygral ,okazal sie malutkim czlowieczkiem z kompleksem kaczora
        • kosama Re: ŚMIERDZĄCA WYBORCZA KIEŁBASA 07.10.05, 13:12
          > czy masz równo pod sufitem,moge zrozumiec ze wolisz tuska,lecz nie opowiadaj
          > bredni ze on cos wygral ,okazal sie malutkim czlowieczkiem z kompleksem
          kaczora

O TO WŁAŚNIE CHODZI. ZWOLENNICY KACZORA ODMAWIAJĄ WSZYSTKIM INNYM PRAWA DO
          MYŚLENIA INACZEJ NIŻ ONI. JEŚLI WOLISZ TUSKA: MASZ NIERÓWNO POD SUFITEM,
          OPOWIADASZ BREDNIE. ŻAŁOŚĆ...

• mars5 Re: Tusk i L.Kaczyński to III liga 07.10.05, 11:31
      Jedynym poważnym w gronie kandydatów ale nie lubiany przez media-to Marek BOROWSKI.Niestety u większość społeczeństwa musi nastąpić przełom w bulwie.
      • ostrowiczanin Re: Tusk i L.Kaczyński to III liga 07.10.05, 11:43
        Oni nawet do okręgówki są za słabi . Piłki podawać to tak.
    • pemon Re: OBYDWAJ DO BANI :((((((((((((((((((((((((((((( 07.10.05, 11:37
      JAK ICH PREZYDENTURA BĘDZIE TAKA JAK DEBATA TO CHYBA WSZYSCY Z POLSKI WYJADĄ
      DO "NORMALNYCH" KRAJÓW,A POLSKĘ ZAORAJĄ I POSIEJĄ TRAWE:(((((((((((((((((((((
    • langston WYBIERAMY PREZYDENTA, A NIE RZAD!!!!!! 07.10.05, 11:46
      Ludzie opamietajcie sie wreszcie!!!!!
      Teraz wybieramy PREZYDENTA a nie rzad!!!

Czy sadzicie ze Tusk potrafi rozmawiac ze Szrederem Chirackem Putinem Bushem???
      Przeciez Tusk boi sie nawet Kaczynskiego!!!!!!!
      ...a w dodatku nie zna jezykow!! sam to przyznal podczas wizyty Sarkozego!!!

TYLKO KACZYNSKI!!!!!!!!!
      • porter11 Znajomość języków jest nieprzydatna! 07.10.05, 11:48
        > Przeciez Tusk boi sie nawet Kaczynskiego!!!!!!!
        > ...a w dodatku nie zna jezykow!! sam to przyznal podczas wizyty Sarkozego!!!

Sakozy zna pięć, a i tak się Tuskiem nie dogadał.

-----------------------------------------
        Kibice piłki nożnej lubują sie w dobrych zespołach, nieważne skąd pochodzą.
        (c) bzyk7
        • langston Re: Znajomość języków jest nieprzydatna! 07.10.05, 11:50
          pOWIEDZ TO JAK BEDZIESZ SZUKAL JAKIEJS PRACY.
          HAHAHAHAHA
        • chateau Re: Znajomość języków jest nieprzydatna! 07.10.05, 12:07
          ну, держы каталан! :)
    • pomanorder TUSK to mierny hipokryta niedotrzymujący słowa 07.10.05, 12:10
      13 lat temu był przeciw lustracji a teraz chce wszystkie teczki
      upublicznić,mówił że jest za aborcją a teraz bierze ślub katolicki i fotografuje
      się z dziwiszem.pisał,że polskośc to nienormalność od której mu niedobrze a
      teraz chce byc prezydentem Polski.mówił że będzie wyrzucał skorumpowanych
      działaczy PO a nie wyrzucił piskorskiego i schetyny.do tego organizuje agitacje
      w hospicjach.udaje też wielkiego liberała a chce podwyższać większości ludzi
      podatki.w dodatku w Polsce mówi że jest przeciwko legalizacji gejowskich slubów
      a w brukseli oskarża PiS o homofobię.jego dawna partia KLD słynna z wielu afer
      nie weszła do sejmu gdy w kampanii użyła cynicznego hasła ,,milion nowych miejsc
      pracy'' podczas gdy w swoim rządzie bieleckiego zlikwidowali jeszcze więcej
      miejsc pracy.
      potem tusk został przygarnięty przez mazowieckiego i balcerowicza do unii
      wolności na stanowiska wiceszefa ale gdy tylko wypłynął na większe wody zdradził
      swoich wybawców i założył PO.
      tusk jest miernym tchórzem który nigdy nie dotrzymuje słowa.widać że tak
      naprawdę nie wyrósł ze spodenek i sam to czuje.we wczorajszej debacie na końcu
      kandydaci mieli przedstawić na koniec mini-orędzie a tusk zamiast mówić o
      programie krytykował program rywala.
      • chateau Re: TUSK to mierny hipokryta niedotrzymujący sł 07.10.05, 12:42
        Mierny hipokryta, oszust, cham, agresywny tchórz (!), pozer i krytykant.
        To wszystko prawda ale na tym forum mało kto chce głosować na Leppera ;)
    • rach_ciach Tusk___________________to kawał agresywnego chama! 07.10.05, 12:26
      • ciagciulaciag Ech, kochani, wszystko to g...warte! 07.10.05, 12:48
    • kucyp Re: znowu tendencyjnosc w Onecie 07.10.05, 12:41
      szkoda słow. taka koalicja to grozba dla Polski. Bo nie moze byc aby prezydent
      wetował posuniecia Rzadu a tak bedzie gdy prezydentem zostani DONALD.To on jest
      nastawiony i jego swita na nie! To oni są agresywni. Widział ktos jak Religa sie
      wypowiadał? On sie pienił, czysta agresja i to lekarz? NIech sie zajmie
      pacjentami ale tymi którzy nie maja zasobnego portfela bo tez zasługuja na
      zycie!Ale ich odstawia sie do lamausa. NIech umieraja jak nie maja kasy i byli w
      zyciu mało zaradni. Bo o Taka polityke Tuskowi chodzi mowiac o prywatyzacji
      słuzby zdrowia. A emeryci do grobu a nie brac emeryturę!
      • pantanal Jak PiS zgnoi Polske, to wszyscy pojdziemy z torba 07.10.05, 14:39
        mi
    • ewka.b Brawo Donald TUSK!!! 07.10.05, 12:45
      W końcu wyciągnął trochę brudów Kaczorowi na forum ogólnopolskim.Najpiękniejszy
      moment debaty był,jak Kaczor chciał zacząć wylicząc, gdzie był miedzy 11.00 a
      14.00.Nawet chyba nie pamiętał że ważą się losy inwestycji w kierowanym przez
      niego mieście.Niezła prognoza na przyszłość. Brawo panie Tusk, wreszcie pokazał
      się Pan jako człowiek, który nie będzie spokojnie patrzał na bufonadę Kaczora,
      tylko odbije piłeczkę.
    • ciagciulaciag Niech zyje prezydent Tuczynski! 07.10.05, 12:46

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka