lukasgonzo 19.10.05, 08:01 Oj ta niedobra pletforma, najpierw wyprowadzila z rownowagi Cimke a potem ja wyprowadzil kaczor a co chce Gazeta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
haen1950 Dodą polskiej polityki 19.10.05, 08:03 Mam bardzo powazne obawy, że pieniądze wydane na Krajową Szkołę Administracji /Jarucka ją ukończyła/ to kiepska inwestycja. Odpowiedz Link Zgłoś
testigo GW: ORGAN A NIE OBIEKTYWNA PRASA! 19.10.05, 15:29 "Dziennikarstwo" w stylu autora tekstu to ja pamiętam z czasów komuny. Styl Samitowskiego. Tekst na zamówienie, aż śmiesznie konstatowac takie oczywistości. Mija się z prawdą, faktami. Imputuje brak rzetelności dziennikarzom z TVN? To przynajmniej sam by nie robił takich błędów jak zarzuty o brak konkretnych pytań (które w rzeczywistości padły: "Czy starała się u Cimoszewicza o protekcję dla swojego męża?"). Domyślam sie, ze GW zbiera kubłami łzy po p.Cimoszewiczu - ale pseudo-dziennikarstwo w stylu "Wdzięcznie potrząsała grzywką i epatowała bardziej niż śmiałym dekoltem" jest doprawdy żałosne... Red.Czuchnowski ma stylistykę Ananiasza (Pieszczoszek Naszej Pani z ksiązek o Mikołajku) Moze jednak powienien poćwiczyć warsztat na tekstach w dziale Sportowym? - najlepiej na żywo z meczu. Ż-A-Ł-O-S-N-E Odpowiedz Link Zgłoś
kubiktx Re: GW: ORGAN A NIE OBIEKTYWNA PRASA! 19.10.05, 15:42 czyt. inna gazete nikt ci nie kaze wczodzic na to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
testigo A CO TO? SEGREGACJA IDEOLOGICZNA? BEREZA? 19.10.05, 16:45 jako człowiek ciekawy świata czytam różne gazety... choć niektóre z rosnącą niechęcia i przykrością szczególnie dużą gdy widzę tytuł, który sobie zbudował pozycję na znaczku "S" a potem po plecach ludzi wdrapał się na górę mamony i udaje, że jest "wporzo" Odpowiedz Link Zgłoś
milton.friedman Gazeta Wyborcza jest żałosna! 19.10.05, 21:27 Każdy ma prawo czytać i komentować co chce. Ja od sprawy Cimoszewicza przestałem kupować Gazetę Wyborczą (szkoda pieniędzy), ale nikt nie zabroni mi poświęcać czasu na czytanie i komentowanie niektórych bzdur pisanych przez pismaków GW! Testigo ma rację - tekst jest obrzydliwy, jak z dawnej Trybuny. Pisany językiem wszechwiedzącego, sprzeczny z faktami. Chciałbym przypomnieć panu Wojciechowi Czuchnowskiemu, że kłopoty p. Cimoszewicza z nieprawdidłowym oświadczeniem majatkowym zaczęły się zanim p. Jarucka pojawiła się w mediach. A jego wycofanie się z kampanii prezydenckiej nastąpiło w dniu, kiedy miał publicznie ujawnić swoje transakcje giełdowe. Transakcji do dziś nie ujawnił, wolał "uciec z ringu"... Towarzysze z Trybuny Wyborczej, nie szukajcie kułaków i kozłów ofiarnych :P Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: Gazeta Wyborcza jest żałosna! 20.10.05, 07:14 milton.friedman napisał Chciałbym przypomnieć panu Wojciechowi Czuchnowskiemu, że kłopoty p. > Cimoszewicza z nieprawdidłowym oświadczeniem majatkowym zaczęły się zanim p. > Jarucka pojawiła się w mediach. Chciałbym zwrócić panu uwagę że nie mówimy o Cimoszewiczu , tylko o kłamstwach Jaruckiej . Odpowiedz Link Zgłoś
elare72 Re: GW: ORGAN A NIE OBIEKTYWNA PRASA! 20.10.05, 11:26 Chcesz się pokiśić we własnym sosiku? To siedź w garnku. A forum jest otwarte, na szczęście, dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
pantraktor Re: GW: ORGAN A NIE OBIEKTYWNA PRASA! 19.10.05, 15:51 W pełni zgadzam się z "testigo". Sam miałem wrażenie, że albo jest to tekst pisany na zamówienie, albo autor nie może znieść Jaruckiej. Natomiast akapit ze śmiałym dekoltem wzbudził moją czujność. Czy aby autor tekstu nie bawi się w jakiegoś strażnika moralności? Odpowiedz Link Zgłoś
mindhardcore Re: GW: ORGAN A NIE OBIEKTYWNA PRASA! 19.10.05, 19:45 całowicie się zgadzam, niemalże sama argumentacja ad personam - szczebiotanie, zbytnie wydekoltowanie, zalotne podrzucanie grzywką. Szkoda, że autor nie był w studio bo pewnie jej jeszcze z ust brzydko pachniało. Jak na razie mimo całej dyspozycyjności miernot jak autor artykułu, Jarucka jest człowiekiem swobodnie poruszającym się po kraju. Ocenę czy była winna, czy nie zostawmy do czasu wyroku sądu. Jednak jak widzę w wybiórczej wyrok już zapadł. I tacy "dziennikarze" (sic!) jak Wroński, Beylin, Gadomski czy pacewicz dziwią sie, iż nakład ich śmiesznej gadzinówki spada... Odpowiedz Link Zgłoś
papa.leone Re: GW: ORGAN A NIE OBIEKTYWNA PRASA! 19.10.05, 20:15 Zgadzam się z przedmówcami. To są Żałosne podrygi Gazeciny Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Coś dzwoni, ale w którym kościele... 20.10.05, 10:57 Argumentacja ad personam jest naganna, ale w dyskusji z kimś na temat nie związany bezpośrednio z rozmówcą. Ten artykuł natomiast jest relacją z występu Jaruckiej w TV, czyli musi, a nie tylko może, odnosić się do osoby. Nagle potrzeba wam wyroku sądu! A to ciekawe. Jakoś Cimoszewicza mieszaliście z błotem (Także Wprostacy i Pospolita) bez wyroków, a nawet zarzutów prokuratorskich. Jeśli ktoś kłamie na oczach całego kraju, to każdy ma prawo kłamstwo napiętnować. Inaczej gazety musiałyby wkraczać do akcji dopiero ogłaszając wyroki Jarucka na własne życzenie stała się osobą publiczną i teraz każdy ma prawo do własnej oceny jej. Czy wy macie wyrok, że GW jest wobec kogokolwiek dyspozycyjna? Macie tylko przesłanki i to wyłącznie w waszych głowach. Odpowiedz Link Zgłoś
jumzagijn.cedenbal Re: Dodą polskiej polityki 19.10.05, 08:38 A może redaktorzy TVN nie chcieli podpaść kolesiom z Platformy, którzy mają gęby pełne frazesów o " najwyższych standardach moralnych", uczciwości, itd ? Przecież to co zrobił płk. Miodowicz to czysto ubecka zagrywka. A Hienna Gro- nkiewicz-Waltz w hospicjum ? Rzygać się chce. Kurski to przy nich niegrzeczny małolat. Odpowiedz Link Zgłoś
piglowacki talk-show czy krawędź rynsztoku? 19.10.05, 09:53 A czego innego można się było spodziewać po Morozowskim. Od lat rywalizuje z Gawryluk o miano „pierwszej blondynki” dziennikarstwa politycznego RP. Ale co się dzieje z Siekielskim? więcej o Morozowskim w wątku: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=30009235&v=2&s=0 W piątek Lis w TOK FM doradzał jak „fachowo” robi się prowokację (na przykładzie dziadka Tuska), aby nie uderzyła ona w inicjatorów. Większość dziennikarzy wmawia nam, że sprawa Jaruckiej, dziadka Tuska, PORAŻONEJ komisji, …. to STANDARDOWE i NIEUCHRONNE elementy rywalizacji politycznej. Czy „jutro” STANDARDEM stanie się plucie w twarz i okładanie po pysku? Panie WALTER – wczorajsze „Teraz My” (i nie tylko) znacznie zbliżyło Pana firmę nad krawędź rynsztoku. SIC! Odpowiedz Link Zgłoś
bevern Re: talk-show czy krawędź rynsztoku? 19.10.05, 15:55 Łaskawość Pana przy ocenie tych dwoch dżentelmenów jest bym powiedziała ogromna. Mam nadzieję,że następne oceny będą rzetelniej "lustrować" naszych dziennikarzy(nie tylko tych wymienionych przez Pana) tak jak oni to czynią z innymi ,najczęściej z osobami publicznymi.Tak jest sprawiedliwie,ale proszę mnie nie kojarzyć z PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
piglowacki Re: talk-show czy krawędź rynsztoku? 19.10.05, 18:18 Polecam dobry merytorycznie tekst: Media a la Wasserman serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34314,2945019.html … „W okresie przedwyborczym programy informacyjne stały się tubą partii politycznych, rzucając światło popularności jedynie na swoich wybrańców. Zamiast pytać, o czym informują nas dziś "Fakty" TVN, należało raczej pytać, co dziś sądzą o faktach politycy PO. Bodaj nigdy w historii dziennikarstwa zawód ten nie uległ tak daleko idącej ideologizacji. Nawet w czasach komunizmu - wówczas bowiem nikogo nie dziwił strach i oportunizm dziennikarzy. W wolnym kraju nachalna ekspresja poglądów, ocen i sympatii dziennikarza związana z wiodącą ideologią stacji telewizyjnej co najmniej zaskakuje.” … i niezłą (jak na forum) dyskusję o nim. PS. Ja też „będę musiał” głosować na Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Autor tego "artykulu" albo udaje idiote albo nim 19.10.05, 10:19 jest cytuje" "Prowadzący program mieli na tacy podane twarde fakty, które dawno już wyszły na jaw. I gotowe - zdawałoby się - pytania, które w pierwszym rządzie należy postawić Jaruckiej: dlaczego sfałszowała dokument obciążający Cimoszewicza? dlaczego kłamała przed komisją ds. Orlenu? czy starała się u Cimoszewicza o protekcję dla swojego męża? To tylko niektóre z tych pytań." Przeciez TVN jak i GW stojan karnie w jednym szeregu popierania jedynego slusznego kandydata na prezia. Wiec jakby w tym programie przycisnieto Jarucka to jeszcze by sie kobieta pogubila i cos chlapnela nie tak i Miodowiczowi i PO, a co za tym idzie i jedynemu slusznemu kandydatowi by sie dostalo. Przeciez do tego nie mozna bylo dopuscic i poziom programu byl jaki byl. Odpowiedz Link Zgłoś
piwa2 dlaczego Wyborcza lubi pana WC 19.10.05, 13:43 widam dlaczego w Wyborczej od miesięcy tak bardzo widać sympatię wobec Włodzimierza Cimoszewicza, przecież ten artykuł jest tendyncyjny. Można mieć swoje poglądy, wiadomo, +- jakie ma GW, ale by się do takiej tendencji skłaniać .Szkoda :( Odpowiedz Link Zgłoś
w19f45 Re: dlaczego Wyborcza lubi pana WC 19.10.05, 14:18 piwa2 napisał: > widam dlaczego w Wyborczej od miesięcy tak bardzo widać sympatię wobec > Włodzimierza Cimoszewicza, przecież ten artykuł jest tendyncyjny. Można mieć > swoje poglądy, wiadomo, +- jakie ma GW, ale by się do takiej tendencji > skłaniać .Szkoda :( ***************************************************** piwa to ty wypij cztery.... dla ciebi nie istnieje coś takiego jak obiektywizm ? Odpowiedz Link Zgłoś
pashow.von Mi wystarczyły brawa na początku 19.10.05, 10:23 Prowadzący zapowiadają że gościem będzie p. Jarucka, w tej chwili zrywają się brawa publiczności i triumfalnia zza kulis wchodzi gwiazda. Dla mnie to świat kretyna. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-i-owaki Show przede wszystkim 19.10.05, 13:56 Publicystyka w TVN podporządkowana jest tylko i wyłącznie rozrywce. Poglądy, dyskusja, polemiki to tylko dodatek do efektownych świateł, scenografii, garniturów prowadzących. Ja z tą stacją dałem sobie spokój po śmierci papieża. Reklama w stylu "wydarzenia toczą się nadal, jesteśmy po to aby je pokazywać"; logo TVN w połączeniu z najbardziej wzruszającymi zdjęciami papieża; nazywanie transmisją mszy, gdy prowadzący toczą dyskusje; nerwowe przestepowanie z nogi na nogi Rymanowskiego w oczekiwaniu na "ten" news (musimy być pierwsi) - to już dla mnie żenada. Szkoda, że w tym kierunku podąża TVP... Odpowiedz Link Zgłoś
michacz Morozowski i Sekielski -dno 19.10.05, 10:37 Przede wszystkim zadziwiła mnie prostota i prostactwo prowadzących. Niedy już nie będę czekał tak długo by zobaczyć żałosne swady o krawat, czy pogłaskanie psa. Dla mnie dno ! Gdzie te czasy, gdzie z kulturą, pasją i znawstwem swoich gości przepytywał ŚP. red. Woyciechowski Poziomu żal Odpowiedz Link Zgłoś
pashow.von Nie chcesz być w Drużynie IV Rzeczpospolitej? 19.10.05, 10:53 Razem z Lepperem, Kurskim, Rydzykiem, Kobylańskim i Jarucką? Odpowiedz Link Zgłoś
vitek25 CICHY CEL TUSKA: zachecac do głosowania "mimo to" 19.10.05, 15:35 nie nalezy sie na to nabierać. Tusk nie zasługuje nawet na skreślenie go z listy. Odpowiedz Link Zgłoś
havele15 Re: Brudna kampania-odwrócenie kota ogonem 19.10.05, 10:57 Znani hunwejbini polskiego dziennikarstwa z TVN przedstawili wczoraj swoją gwiazdę, Jarucką. Wcześniej, występując jako psy gończe za Cimoszewiczem, teraz przedstawili swe wątpliwości, odwracając kota ogonem. Okazało się, że tenże Cimoszewicz to człowiek najuczciwszy na świecie, nie lubi nepotyzmu i jest człowiekiem honoru (wg Jaruckiej). Gołym okiem widać było reżyserkę programu i pytań, a Pani nauczona odpowiedzi pilnie baczyła, aby się nie wysypać. Mimo tego i tak się nie udało: poza banalnymi zaprzeczeniami Pani J. pokazała się jako osoba zupełnie niewarygodna, czasami miałem wrażenie, że cierpi na zaburzenia psychiczne. Dziennikarze zapomnieli zapytać, jak się czuje w roli podejrzanej popełnienia przestępstw pospolitych. I jeszcze to jej oświadczenie, że będzie głosować na L.Kaczyńskiego. Zupełnie w stylu kampanii Tuska, a dowcip a la Miodowicz. I tu sie wysypała najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
pashow.von Ktoś tutaj jest bardziej chory niż Jarucka 19.10.05, 11:02 havele15 napisał: > Pani J. pokazała się jako osoba zupełnie niewarygodna, czasami miałem > wrażenie, że cierpi na zaburzenia psychiczne. > I jeszcze to jej oświadczenie, > że będzie głosować na L.Kaczyńskiego. Zupełnie w stylu kampanii Tuska, ????? W ramach swojej kampanii Tusk zachęca żeby głosować na Kaczyńskiego? Cbyba trzeba mieć gorączkę żeby coś takiego naPISać. Odpowiedz Link Zgłoś
havele15 Re: Ktoś tutaj jest bardziej chory niż Jarucka 19.10.05, 11:07 Zostały Ci ino te obelgi, głupku. Mimo usilnych starań i pracy w pocie czoła, wedle wytycznych sztabu, a także w towarzystwie dzielnej damy Jaruckiej, Tusk nie ma szans. Odpowiedz Link Zgłoś
pashow.von Re: Ktoś tutaj jest bardziej chory niż Jarucka 19.10.05, 11:28 havele15 napisał: > w towarzystwie dzielnej damy Jaruckiej, Tusk > nie ma szans. Przecież ta dama wybrała towarzystwo Kaczyńskiego a nie Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Naiwny czy co? 20.10.05, 11:22 Przecież sztab Tuska mógł namówić taką kreaturkę jak Jarucka do publiczego poparcia Kaczora. Dzięki temu tuskowcy wydają się mieć z nią i jej kłamstwami nic wspólnego. Ja zresztą pamiętam wypowiedziWassermanna, który ufał Jaruckiej bezgranicznie. Zawsze można pokazać, że tego typu mendy ciągną do PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
akwar1 Cos sie dzieje z Siekielskim i Morozowskim ? 19.10.05, 11:07 strasznie sie zawiodlem na panach redaktorach. Program byl wyraznie zrobiony na zamowienie sztabu Tuska, zeby zapewnic lewicowych wyborcow ustami Jaruckiej, ze Tusk z jej rewelacjami nie mial nic wspolnego. Najbardziej zdziwil mnie brak pytania: dlaczego wychodzi z ukrycia wlasnie teraz na 5 dni przed wyborami ? Odpowiedz jest jasna i chyba dlatego to pytanie nie padlo. Zalosne dziennikastwo ... Odpowiedz Link Zgłoś
slmako Siekielski i Morozowski alesta wczoraj dali tylka 19.10.05, 13:21 Jarucka z was zakpila a Kaminski Miszka "trajkotal" fury bzdur jak by sie szaleju objadl a wy rycerzyki nic. Glupio i WCALE nie zaslugujecie na nazwe hunwejbinow tylko na smutasow. zrobiliscie posmiewisko z siebie. Wstyd trzymac ze sklonowanym kaczuchem wstyd i chanba. Odpowiedz Link Zgłoś
maciek_m3 Re: Siekielski i Morozowski alesta wczoraj dali 19.10.05, 15:45 w pełni zgadzam sie z moim poprzednikiem... Panowie Morozowski i Sekielski(!) co mu się stało, zbłaźnili sie doszczętnie. Zamiast przepytać delikwentkę o sprawy znane opinii publicznej o fałszerstwa i kradzież tajnych dokumentów, pozwalali jej na głupawe i faryzeuszowskie wywody, z których nic nie wynikało. Myślałem że TVN staje sie od jakiegoś czasu telewizja, która zmierza ku obiektywnemu przedstawianiu polskiej rzeczywistości politycznej. Ten program temu zaprzecza. I szkoda. Pozostanie oglądać TV Trwam. Przykre... Odpowiedz Link Zgłoś
www.nasznocnik.pl Kamiński : "Na Lecha Kaczyńskiego głosowały... 19.10.05, 16:42 ...miliony wyborców" ; a na Tuska to pewnie krasnoludki ?...;-) W pierwszej chwili słowotok Kamińskiego i Ziobry może robić wrażenie - po chwili już widać wyraźnie, że Protasiewicz jest o klasę lepszy. Oczywiście ściemnia czasem, bo taka już rola członka, a zwłaszcza szefa kampanii wyborczej, ale nigdy nie mam wrażenia, że obraża moją inteligencję - tamci zaś biorą jakąś tezę (czy wprost slogan z plakatu wyborczego) i wałkują to do wyrzygania ; może taka "argumentacja" robi wrażenie na jakimś małorolnym po siedmiu klasach - na mnie nie. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.kosecki Re: rozumiem, że "małorolny" to synonim 19.10.05, 17:55 niewiedzy, prawda ? Jesli tak, to śmiem twierdzić, że wielu Polaków, którzy głosowali na Kaczyńskiego i 100 %, co głosowalo na Leppera to "małorolni". Jakie społeczeństwo, taka i władza. Odpowiedz Link Zgłoś
vitek25 dokładnie :) 19.10.05, 15:06 ta larwa na żałosne zamówienie "poparła" Kaczyńskiego, a wierni polityce stacji dziennikarze dali d..y na całej linii..WSTYD! Odpowiedz Link Zgłoś
voodeen TVN=T(usk)V(as)N(agrodzi)! 19.10.05, 16:44 Pat i Pataszon oraz urwiszon - tak można skomentować wczorajszą farsę w tvn. Proponuję więc wszystkim rozczarowanym aby przestali oglądać te nędzne wypociny. jak im spadnie oglądalność sami ich zdejmą. A za propagande proTuskową T(usk)V(as)N(agrodzi)! akwar1 napisała: > strasznie sie zawiodlem na panach redaktorach. Program byl wyraznie zrobiony na > zamowienie sztabu Tuska, zeby zapewnic lewicowych wyborcow ustami Jaruckiej, ze > Tusk z jej rewelacjami nie mial nic wspolnego. Najbardziej zdziwil mnie brak > pytania: dlaczego wychodzi z ukrycia wlasnie teraz na 5 dni przed wyborami ? > Odpowiedz jest jasna i chyba dlatego to pytanie nie padlo. Zalosne dziennikastw > o ... Odpowiedz Link Zgłoś
52b1 Re: TVN=T(usk)V(as)N(agrodzi)! 20.10.05, 10:26 Nie mozna bylo bardziej dosadnie i trafnie okreslić tej trojki- faktycznie Pat, Pataszon i urwiszon. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin ??? 19.10.05, 14:10 Odniosłam wrażenie, że umowa na to wystąpienie po prostu zakazywała rozmowy bezpośredniej o fałszerstwie, oświadczeniu i śledztwie. Natomiast - wbrew tezie z artykułu - pytanie o protekcję dla męża padło. Jeżeli ktoś uważa, że jakikolwiek wywiad wyjaśni tą sprawe to jest chyba niezwykle naiwny. Prawdy pewnie nie poznamy nigdy i trzeba się z tym pogodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
mondokane Re: ??? 19.10.05, 14:59 Pan Czuchnowski najwyrazniej jest i redaktorem i sadem w jednej osobie. Juz wie, ze to byly falszerstwa, ze Jarucka skladala falszywe zeznania. Po co sobie dupe zawracac takim detalem jak "domniemanie niewinnosci" i czekac na wyrok sadu? Wazne, ze ma sie "k...a poczucie, ze racja jest k..a po mojej stronie!!" Programu z Jarucka nie widzialem, chociaz uwazam ze stoi on na zenujacym poziomie. Bardziej pasowalby do niego tytul "Magiel z polityka". Kategorycznosc sadow i ocen Czuchnowskiego jest jednak nie do przyjecia. Odpowiedz Link Zgłoś
romulus_remulus Re: ??? 19.10.05, 15:16 dokładnie :) gdyby ktoś potraktował w ten sposób powiedzmy Cimoszkę albo Kwasa to zaraz w GW byłby jęki "no bo jak tak można oskarżać bez wyroku sądu, tożto bezprawie, niszczenie zasady trójpodziału władzy, przypisywanie sobie kompetencji sądu bla bla bla ochyda bla bla bla nieprzyzwoitość" Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicho2 Re: Dodą polskiej polityki 19.10.05, 14:55 Oglądałem ten program, więc wiem teraz jak nieobiektywne i Cimoszewiczowskie są poglądy "Gazety". Z wypowiedzi Jarucjiej można się było np. dowiedzieć, że ABW prześladowała ją długo przed jej wystąpieniem przed Komisją. Dlaczego w tym artykule nie ma o tym słowa? Z góry założyliście o winie Jaruckiej, a przecież sąd się jeszcze nie wypowiedział. To tylko w czasach stalinowskich prokurator decydował o winie. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.kosecki Re: zdzichowi2 19.10.05, 18:10 bo wyniosła tajne dokumenty z pracy. A tak na marginesie, co to za "czujność" jeśli z MSZ urzędnik może wynieść tajne dokumenty !? W Polsce w wiekszości instytucji i na nieomal na każdzym szczeblu dominuje nieodpowiedzialnośc i bałagan. W IV i X Republice będzie to samo.Jakie społeczeństwo, taka i władza. Odpowiedz Link Zgłoś
meritum3 Re: Dodą polskiej polityki 19.10.05, 14:59 Dwie sprawy Pierwsza to nie Cimoszweicz jest aseksualny a p Jarucka ( w każdym razie daleko jej do Frytki) widzać z teg,że Cimoszweicz ma wyrobiony gust. I druga sprawa To Kostek Miodowicz przytargał Jarucką przed wysoką komisję, jednym słowem nieodrodny syn Alfreda Miodowicza, ojca nie tylko Kostka ale i pseudo związków zawodowych, szczerego wielbiciela generała i stanu wojennego. Jest prawie pewne, że Kostek wytnie Tuskowi niezły numer, jeżeli Pan prezydent Tusk nie przepędzi intryganta gdzie pieprz rośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
vitek25 SMSOWY GŁOS NA DODĘ TUSKA 19.10.05, 15:02 nic się nie równa w plastiku i marketingowym chłamie z Dodą Tuskiem :P Odpowiedz Link Zgłoś
ferencj Gdyby poparła Tuska toby była cacy ale jest be bo 19.10.05, 15:12 Gdyby poparła Tuska toby była cacy ale jest be, bo poparła Kaczyńskiego. Tradycyjna filozofia Gazety Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
vitek25 buehehe..."poparcie"... 19.10.05, 15:14 kim jest ta larwa, zeby kogokowlwiek "popierac"...odstawiła znowu szopę, bo tego sztab tuska wymagał....czy ona nie powinna siedziec, zamiast byc zapraszaną do platformiarskiego TVN? Odpowiedz Link Zgłoś
gg1968 Kaczyńskiego by nie było w II-giej turze gdyby nie 19.10.05, 15:24 ONA. Tak więc JEJ poparcie jest jak najbardziej znaczące Odpowiedz Link Zgłoś
vitek25 to TUSKA nie byłoby w drugiej turze 19.10.05, 15:31 Kaczynski zachował sie bardzo przyzwoicie w czasie kiedy Tusk razem z giertolami i radiomaryjnymi urządził CYRK w oparciu o fałszywkę i prowokację. Odpowiedz Link Zgłoś
vitek25 DLACZEGO TUSK MA WYBORCÓW ZA IDIOTÓW ? 19.10.05, 15:12 ten rachityczny pinokiopodobny plastik na serio sądzi, że ściema z larwiastą jarucką zawezwaną do platformiarskiego TVN tuż przed drugą turą i "popierającą" kaczkę kogokolwiek zmyli? to fakt, ze w wyborach naród nie wykazał sie bystrością, ale AŻ TAKI głupi to nie jest! Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszywprawo Re: DLACZEGO TUSK MA WYBORCÓW ZA IDIOTÓW ? 19.10.05, 15:27 Masz całkowitą rację, ale już wolę trio Tusk-Miodowicz-Jarucka od tria Kaczor-Lepper-Rydzyk. Kiepski wybór, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
stan16 Wsciekla krowa chora na BSC 19.10.05, 15:51 Nie okazujcie chorej psychcznie baby bo to nietakt i przestepstwo.Na postronek i do Kocborowa. Odpowiedz Link Zgłoś
tannhauser kiedy sesja Jaruckiej dla PLAYBOYA??? 19.10.05, 16:05 Myślę, że to by była rewelacja. Dopisujcie się kto chciałby ją zobaczyć w stroju króliczka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.kosecki Re: Polska scene polityczna 19.10.05, 16:23 kształtuja: o. Rydzyk, Wasser, Giertych, Lepper & Miodowicz oraz wszelka inna swołocz i hołota. Odpowiedz Link Zgłoś
wytrzeszczbryl Re: Dodą polskiej polityki 19.10.05, 17:03 Jest seksowna. Można się z nią kochać w pociągu, na drągu i w przeciągu. Odpowiedz Link Zgłoś
28plk7b Re: Dodą polskiej polityki 19.10.05, 21:39 Proponowałbym najpierw sprawdzić czy jest zdrowa na ciele /na umysle widać/,częste dawanie dupy moze grozić nie tylko ptasią grypą. wytrzeszczbryl napisał: > Jest seksowna. Można się z nią kochać w pociągu, na drągu i w przeciągu. Odpowiedz Link Zgłoś
zibi1010 JACY DZIENNIKARZE - TAKIE I PROGRAMY 19.10.05, 17:32 Ta dwojka moim skromnym zdaniem wogole nie zasluguje na miano dziennikarzy, a co dopiero 'publicystow zaangazowanych". Natomiast program (ew. dalsze programy) z Jarucka winny byc nadawane z zakladu karnego (kiedys w TVN szedl taki cykl), bo przeciez tam winna siedziec, oczywiscie po wyroku skazujacym. Z uwagi na duza szkodliwosc spoleczna zarzucanych jej czynow (dowody sa bezsprzeczne) nie wyobrazam sobie, aby dostala wyrok w "zawiasach". A na widzenia zapewne beda przychodzili Brochwicz i Miodzio - ich raczej nie uda sie zapudlowac, a szkoda. Pozdrawiam wszystkich zwolennikow "brudnej kampanii", zyczac im chocby w zyciu zawodowym podobnych "zyczliwych i przejetych troska o dobro np. firmy wspolpracownikow! Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.kosecki Re: JACY DZIENNIKARZE - TAKIE I PROGRAMY 19.10.05, 17:40 w Sybilli jest taka wizja konca "naszego świata": po zapowiedzianych kataklizmach, tak mało istot ludzkich zostanie na tym padole, że...człowiek....będzie całował ślad ludzkiej stopy, znaleziony w pyle. Poniewaz Twój głos w omawianej sprawie jest na tyle mi bliski, jak i na tym forum - odosobniopny, że ja, Cię ściskam, i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
hilda1007 Re: JACY DZIENNIKARZE - TAKIE I PROGRAMY 19.10.05, 19:24 A może by tak Dody nie obrażać, co? Odpowiedz Link Zgłoś
jakarta Re: Dodą polskiej polityki 19.10.05, 19:22 Wiadomo, że TVN to sprzedajne gnoje, a Siekielski i Morozowski tak pasują do wizerunku obiektywnego dziennikarza jak świnia do pereł! Z takiem podejściem do dziennikarstwa obaj mogą występować w jakiej klubokawiarni na Pokarpaciu, a nie w telewizji chyba, że jest to taka szmatława jak TVN. Porównanie zaś Jaruckiej do Dody uwłacza tej drugiej. Na miejscu Dody zaskarżyłbym tych dwóch papudroków do sądu za obrazę! Odpowiedz Link Zgłoś
langston A COZ TAK ZABOLALO ORGAN MICHNIKA???? 19.10.05, 19:42 ...ze skomla jak pies? Cimoszenko sie obrazil...biedaczek ajwaj Odpowiedz Link Zgłoś