Dodaj do ulubionych

Dodą polskiej polityki

19.10.05, 08:01
Oj ta niedobra pletforma, najpierw wyprowadzila z rownowagi Cimke a potem ja
wyprowadzil kaczor a co chce Gazeta?
Obserwuj wątek
    • haen1950 Dodą polskiej polityki 19.10.05, 08:03
      Mam bardzo powazne obawy, że pieniądze wydane na Krajową Szkołę
      Administracji /Jarucka ją ukończyła/ to kiepska inwestycja.
      • pepperoni_prawdziwy Jeżeli Jarucka Dodą, to Michnik Majdanem 19.10.05, 14:56
        • testigo GW: ORGAN A NIE OBIEKTYWNA PRASA! 19.10.05, 15:29
          "Dziennikarstwo" w stylu autora tekstu to ja pamiętam z czasów komuny. Styl
          Samitowskiego. Tekst na zamówienie, aż śmiesznie konstatowac takie oczywistości.
          Mija się z prawdą, faktami. Imputuje brak rzetelności dziennikarzom z TVN?
          To przynajmniej sam by nie robił takich błędów jak zarzuty o brak konkretnych
          pytań (które w rzeczywistości padły: "Czy starała się u Cimoszewicza o protekcję
          dla swojego męża?").
          Domyślam sie, ze GW zbiera kubłami łzy po p.Cimoszewiczu - ale
          pseudo-dziennikarstwo w stylu "Wdzięcznie potrząsała grzywką i epatowała
          bardziej niż śmiałym dekoltem" jest doprawdy żałosne...
          Red.Czuchnowski ma stylistykę Ananiasza (Pieszczoszek Naszej Pani z ksiązek o
          Mikołajku)
          Moze jednak powienien poćwiczyć warsztat na tekstach w dziale Sportowym? -
          najlepiej na żywo z meczu.
          Ż-A-Ł-O-S-N-E
          • kubiktx Re: GW: ORGAN A NIE OBIEKTYWNA PRASA! 19.10.05, 15:42
            czyt. inna gazete nikt ci nie kaze wczodzic na to forum.
            • testigo A CO TO? SEGREGACJA IDEOLOGICZNA? BEREZA? 19.10.05, 16:45
              jako człowiek ciekawy świata czytam różne gazety... choć niektóre z rosnącą
              niechęcia i przykrością
              szczególnie dużą gdy widzę tytuł, który sobie zbudował pozycję na znaczku "S" a
              potem po plecach ludzi wdrapał się na górę mamony i udaje, że jest "wporzo"
              • marianna_777 ____NIE DODA, A MANDARYNA - NIE ZASPIEWA !!! 19.10.05, 23:17
            • milton.friedman Gazeta Wyborcza jest żałosna! 19.10.05, 21:27
              Każdy ma prawo czytać i komentować co chce.
              Ja od sprawy Cimoszewicza przestałem kupować Gazetę Wyborczą (szkoda pieniędzy),
              ale nikt nie zabroni mi poświęcać czasu na czytanie i komentowanie niektórych
              bzdur pisanych przez pismaków GW!

Testigo ma rację - tekst jest obrzydliwy, jak z dawnej Trybuny.
              Pisany językiem wszechwiedzącego, sprzeczny z faktami.

Chciałbym przypomnieć panu Wojciechowi Czuchnowskiemu, że kłopoty p.
              Cimoszewicza z nieprawdidłowym oświadczeniem majatkowym zaczęły się zanim p.
              Jarucka pojawiła się w mediach.

A jego wycofanie się z kampanii prezydenckiej nastąpiło w dniu, kiedy miał
              publicznie ujawnić swoje transakcje giełdowe.
              Transakcji do dziś nie ujawnił, wolał "uciec z ringu"...

Towarzysze z Trybuny Wyborczej, nie szukajcie kułaków i kozłów ofiarnych :P

• erg_samowzbudnik Re: Gazeta Wyborcza jest żałosna! 20.10.05, 07:14
                milton.friedman napisał
                Chciałbym przypomnieć panu Wojciechowi Czuchnowskiemu, że kłopoty p.
                > Cimoszewicza z nieprawdidłowym oświadczeniem majatkowym zaczęły się zanim p.
                > Jarucka pojawiła się w mediach.

Chciałbym zwrócić panu uwagę że nie mówimy o Cimoszewiczu , tylko o kłamstwach
                Jaruckiej .
            • elare72 Re: GW: ORGAN A NIE OBIEKTYWNA PRASA! 20.10.05, 11:26
              Chcesz się pokiśić we własnym sosiku? To siedź w garnku. A forum jest otwarte,
              na szczęście, dla wszystkich.
          • pantraktor Re: GW: ORGAN A NIE OBIEKTYWNA PRASA! 19.10.05, 15:51
            W pełni zgadzam się z "testigo". Sam miałem wrażenie, że albo jest to tekst
            pisany na zamówienie, albo autor nie może znieść Jaruckiej. Natomiast akapit ze
            śmiałym dekoltem wzbudził moją czujność. Czy aby autor tekstu nie bawi się w
            jakiegoś strażnika moralności?
          • mindhardcore Re: GW: ORGAN A NIE OBIEKTYWNA PRASA! 19.10.05, 19:45
            całowicie się zgadzam, niemalże sama argumentacja ad personam - szczebiotanie,
            zbytnie wydekoltowanie, zalotne podrzucanie grzywką. Szkoda, że autor nie był w
            studio bo pewnie jej jeszcze z ust brzydko pachniało.
            Jak na razie mimo całej dyspozycyjności miernot jak autor artykułu, Jarucka
            jest człowiekiem swobodnie poruszającym się po kraju. Ocenę czy była winna, czy
            nie zostawmy do czasu wyroku sądu. Jednak jak widzę w wybiórczej wyrok już
            zapadł.
            I tacy "dziennikarze" (sic!) jak Wroński, Beylin, Gadomski czy pacewicz dziwią
            sie, iż nakład ich śmiesznej gadzinówki spada...
            • papa.leone Re: GW: ORGAN A NIE OBIEKTYWNA PRASA! 19.10.05, 20:15
              Zgadzam się z przedmówcami. To są Żałosne podrygi Gazeciny Wyborczej.
            • pandada Coś dzwoni, ale w którym kościele... 20.10.05, 10:57
              Argumentacja ad personam jest naganna, ale w dyskusji z kimś na temat nie związany bezpośrednio z rozmówcą.

Ten artykuł natomiast jest relacją z występu Jaruckiej w TV, czyli musi, a nie tylko może, odnosić się do osoby.

Nagle potrzeba wam wyroku sądu! A to ciekawe. Jakoś Cimoszewicza mieszaliście z błotem (Także Wprostacy i Pospolita) bez wyroków, a nawet zarzutów prokuratorskich.
              Jeśli ktoś kłamie na oczach całego kraju, to każdy ma prawo kłamstwo napiętnować.
              Inaczej gazety musiałyby wkraczać do akcji dopiero ogłaszając wyroki

Jarucka na własne życzenie stała się osobą publiczną i teraz każdy ma prawo do własnej oceny jej.

Czy wy macie wyrok, że GW jest wobec kogokolwiek dyspozycyjna? Macie tylko przesłanki i to wyłącznie w waszych głowach.
    • jumzagijn.cedenbal Re: Dodą polskiej polityki 19.10.05, 08:38
      A może redaktorzy TVN nie chcieli podpaść kolesiom z Platformy, którzy mają
      gęby pełne frazesów o " najwyższych standardach moralnych", uczciwości, itd ?
      Przecież to co zrobił płk. Miodowicz to czysto ubecka zagrywka. A Hienna Gro-
      nkiewicz-Waltz w hospicjum ? Rzygać się chce. Kurski to przy nich niegrzeczny
      małolat.
    • piglowacki talk-show czy krawędź rynsztoku? 19.10.05, 09:53

A czego innego można się było spodziewać po Morozowskim. Od lat rywalizuje z
      Gawryluk o miano „pierwszej blondynki” dziennikarstwa politycznego RP. Ale co
      się dzieje z Siekielskim?

więcej o Morozowskim w wątku:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=30009235&v=2&s=0
      W piątek Lis w TOK FM doradzał jak „fachowo” robi się prowokację (na
      przykładzie dziadka Tuska), aby nie uderzyła ona w inicjatorów. Większość
      dziennikarzy wmawia nam, że sprawa Jaruckiej, dziadka Tuska, PORAŻONEJ komisji,
      …. to STANDARDOWE i NIEUCHRONNE elementy rywalizacji politycznej.

Czy „jutro” STANDARDEM stanie się plucie w twarz i okładanie po pysku?

Panie WALTER – wczorajsze „Teraz My” (i nie tylko) znacznie zbliżyło Pana firmę
      nad krawędź rynsztoku. SIC!

• bevern Re: talk-show czy krawędź rynsztoku? 19.10.05, 15:55
        Łaskawość Pana przy ocenie tych dwoch dżentelmenów jest bym powiedziała ogromna.
        Mam nadzieję,że następne oceny będą rzetelniej "lustrować" naszych dziennikarzy(nie tylko tych wymienionych przez Pana) tak jak oni to czynią z innymi ,najczęściej z osobami publicznymi.Tak jest sprawiedliwie,ale proszę mnie nie kojarzyć z PiS.
        • piglowacki Re: talk-show czy krawędź rynsztoku? 19.10.05, 18:18
          Polecam dobry merytorycznie tekst: Media a la Wasserman

serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34314,2945019.html
          … „W okresie przedwyborczym programy informacyjne stały się tubą partii
          politycznych, rzucając światło popularności jedynie na swoich wybrańców.
          Zamiast pytać, o czym informują nas dziś "Fakty" TVN, należało raczej pytać, co
          dziś sądzą o faktach politycy PO. Bodaj nigdy w historii dziennikarstwa zawód
          ten nie uległ tak daleko idącej ideologizacji. Nawet w czasach komunizmu -
          wówczas bowiem nikogo nie dziwił strach i oportunizm dziennikarzy. W wolnym
          kraju nachalna ekspresja poglądów, ocen i sympatii dziennikarza związana z
          wiodącą ideologią stacji telewizyjnej co najmniej zaskakuje.” …

i niezłą (jak na forum) dyskusję o nim.

PS. Ja też „będę musiał” głosować na Tuska.
    • frank_drebin Autor tego "artykulu" albo udaje idiote albo nim 19.10.05, 10:19
      jest cytuje"
      "Prowadzący program mieli na tacy podane twarde fakty, które dawno już wyszły
      na jaw. I gotowe - zdawałoby się - pytania, które w pierwszym rządzie należy
      postawić Jaruckiej: dlaczego sfałszowała dokument obciążający Cimoszewicza?
      dlaczego kłamała przed komisją ds. Orlenu? czy starała się u Cimoszewicza o
      protekcję dla swojego męża? To tylko niektóre z tych pytań."
      Przeciez TVN jak i GW stojan karnie w jednym szeregu popierania jedynego
      slusznego kandydata na prezia. Wiec jakby w tym programie przycisnieto Jarucka
      to jeszcze by sie kobieta pogubila i cos chlapnela nie tak i Miodowiczowi i PO,
      a co za tym idzie i jedynemu slusznemu kandydatowi by sie dostalo. Przeciez do
      tego nie mozna bylo dopuscic i poziom programu byl jaki byl.
      • maniek.siekiera raczej to drugie... ;) 19.10.05, 10:54
      • piwa2 dlaczego Wyborcza lubi pana WC 19.10.05, 13:43
        widam dlaczego w Wyborczej od miesięcy tak bardzo widać sympatię wobec
        Włodzimierza Cimoszewicza, przecież ten artykuł jest tendyncyjny. Można mieć
        swoje poglądy, wiadomo, +- jakie ma GW, ale by się do takiej tendencji
        skłaniać .Szkoda :(
        • w19f45 Re: dlaczego Wyborcza lubi pana WC 19.10.05, 14:18
          piwa2 napisał:

> widam dlaczego w Wyborczej od miesięcy tak bardzo widać sympatię wobec
          > Włodzimierza Cimoszewicza, przecież ten artykuł jest tendyncyjny. Można mieć
          > swoje poglądy, wiadomo, +- jakie ma GW, ale by się do takiej tendencji
          > skłaniać .Szkoda :(
          piwa to ty wypij cztery.... dla ciebi nie istnieje coś takiego jak obiektywizm ?
    • pashow.von Mi wystarczyły brawa na początku 19.10.05, 10:23
      Prowadzący zapowiadają że gościem będzie p. Jarucka, w tej chwili zrywają się
      brawa publiczności i triumfalnia zza kulis wchodzi gwiazda.
      Dla mnie to świat kretyna.
      • taki-i-owaki Show przede wszystkim 19.10.05, 13:56
        Publicystyka w TVN podporządkowana jest tylko i wyłącznie rozrywce. Poglądy, dyskusja, polemiki to tylko dodatek do efektownych świateł, scenografii, garniturów prowadzących. Ja z tą stacją dałem sobie spokój po śmierci papieża. Reklama w stylu "wydarzenia toczą się nadal, jesteśmy po to aby je pokazywać"; logo TVN w połączeniu z najbardziej wzruszającymi zdjęciami papieża; nazywanie transmisją mszy, gdy prowadzący toczą dyskusje; nerwowe przestepowanie z nogi na nogi Rymanowskiego w oczekiwaniu na "ten" news (musimy być pierwsi) - to już dla mnie żenada.
        Szkoda, że w tym kierunku podąża TVP...
    • michacz Morozowski i Sekielski -dno 19.10.05, 10:37
      Przede wszystkim zadziwiła mnie prostota i prostactwo prowadzących. Niedy już
      nie będę czekał tak długo by zobaczyć żałosne swady o krawat, czy pogłaskanie
      psa.
      Dla mnie dno !
      Gdzie te czasy, gdzie z kulturą, pasją i znawstwem swoich gości przepytywał ŚP.
      red. Woyciechowski

Poziomu żal
    • jojo55 IDEAŁ SIĘGNĄŁ BRUKU...MIMO TO DAM GŁOS NA TUSKA 19.10.05, 10:39
      • pashow.von Nie chcesz być w Drużynie IV Rzeczpospolitej? 19.10.05, 10:53
        Razem z Lepperem, Kurskim, Rydzykiem, Kobylańskim i Jarucką?
      • vitek25 CICHY CEL TUSKA: zachecac do głosowania "mimo to" 19.10.05, 15:35
        nie nalezy sie na to nabierać.
        Tusk nie zasługuje nawet na skreślenie go z listy.
    • havele15 Re: Brudna kampania-odwrócenie kota ogonem 19.10.05, 10:57
      Znani hunwejbini polskiego dziennikarstwa z TVN przedstawili wczoraj swoją
      gwiazdę, Jarucką. Wcześniej, występując jako psy gończe za Cimoszewiczem, teraz
      przedstawili swe wątpliwości, odwracając kota ogonem. Okazało się, że tenże
      Cimoszewicz to człowiek najuczciwszy na świecie, nie lubi nepotyzmu i jest
      człowiekiem honoru (wg Jaruckiej). Gołym okiem widać było reżyserkę programu i
      pytań, a Pani nauczona odpowiedzi pilnie baczyła, aby się nie wysypać. Mimo
      tego i tak się nie udało: poza banalnymi zaprzeczeniami Pani J. pokazała się
      jako osoba zupełnie niewarygodna, czasami miałem wrażenie, że cierpi na
      zaburzenia psychiczne. Dziennikarze zapomnieli zapytać, jak się czuje w roli
      podejrzanej popełnienia przestępstw pospolitych. I jeszcze to jej oświadczenie,
      że będzie głosować na L.Kaczyńskiego. Zupełnie w stylu kampanii Tuska, a dowcip
      a la Miodowicz. I tu sie wysypała najbardziej.
      • pashow.von Ktoś tutaj jest bardziej chory niż Jarucka 19.10.05, 11:02
        havele15 napisał:

> Pani J. pokazała się jako osoba zupełnie niewarygodna, czasami miałem
        > wrażenie, że cierpi na zaburzenia psychiczne.

> I jeszcze to jej oświadczenie,
        > że będzie głosować na L.Kaczyńskiego. Zupełnie w stylu kampanii Tuska,

?????

W ramach swojej kampanii Tusk zachęca żeby głosować na Kaczyńskiego?
        Cbyba trzeba mieć gorączkę żeby coś takiego naPISać.
        • havele15 Re: Ktoś tutaj jest bardziej chory niż Jarucka 19.10.05, 11:07
          Zostały Ci ino te obelgi, głupku. Mimo usilnych starań i pracy w pocie czoła,
          wedle wytycznych sztabu, a także w towarzystwie dzielnej damy Jaruckiej, Tusk
          nie ma szans.
          • pashow.von Re: Ktoś tutaj jest bardziej chory niż Jarucka 19.10.05, 11:28
            havele15 napisał:

> w towarzystwie dzielnej damy Jaruckiej, Tusk
            > nie ma szans.

Przecież ta dama wybrała towarzystwo Kaczyńskiego a nie Tuska.
            • pandada Naiwny czy co? 20.10.05, 11:22
              Przecież sztab Tuska mógł namówić taką kreaturkę jak Jarucka do publiczego poparcia Kaczora. Dzięki temu tuskowcy wydają się mieć z nią i jej kłamstwami nic wspólnego.
              Ja zresztą pamiętam wypowiedziWassermanna, który ufał Jaruckiej bezgranicznie.

Zawsze można pokazać, że tego typu mendy ciągną do PiS.
    • akwar1 Cos sie dzieje z Siekielskim i Morozowskim ? 19.10.05, 11:07
      strasznie sie zawiodlem na panach redaktorach. Program byl wyraznie zrobiony na
      zamowienie sztabu Tuska, zeby zapewnic lewicowych wyborcow ustami Jaruckiej, ze
      Tusk z jej rewelacjami nie mial nic wspolnego. Najbardziej zdziwil mnie brak
      pytania: dlaczego wychodzi z ukrycia wlasnie teraz na 5 dni przed wyborami ?
      Odpowiedz jest jasna i chyba dlatego to pytanie nie padlo. Zalosne dziennikastwo ...
      • slmako Siekielski i Morozowski alesta wczoraj dali tylka 19.10.05, 13:21
        Jarucka z was zakpila a Kaminski Miszka "trajkotal" fury bzdur jak by sie
        szaleju objadl a wy rycerzyki nic. Glupio i WCALE nie zaslugujecie na nazwe
        hunwejbinow tylko na smutasow. zrobiliscie posmiewisko z siebie. Wstyd trzymac
        ze sklonowanym kaczuchem wstyd i chanba.
        • maciek_m3 Re: Siekielski i Morozowski alesta wczoraj dali 19.10.05, 15:45
          w pełni zgadzam sie z moim poprzednikiem... Panowie Morozowski i Sekielski(!)
          co mu się stało, zbłaźnili sie doszczętnie. Zamiast przepytać delikwentkę o
          sprawy znane opinii publicznej o fałszerstwa i kradzież tajnych dokumentów,
          pozwalali jej na głupawe i faryzeuszowskie wywody, z których nic nie wynikało.
          Myślałem że TVN staje sie od jakiegoś czasu telewizja, która zmierza ku
          obiektywnemu przedstawianiu polskiej rzeczywistości politycznej. Ten program
          temu zaprzecza. I szkoda. Pozostanie oglądać TV Trwam. Przykre...
        • www.nasznocnik.pl Kamiński : "Na Lecha Kaczyńskiego głosowały... 19.10.05, 16:42
          ...miliony wyborców" ; a na Tuska to pewnie krasnoludki ?...;-)

W pierwszej chwili słowotok Kamińskiego i Ziobry może robić wrażenie - po chwili
          już widać wyraźnie, że Protasiewicz jest o klasę lepszy. Oczywiście ściemnia
          czasem, bo taka już rola członka, a zwłaszcza szefa kampanii wyborczej, ale
          nigdy nie mam wrażenia, że obraża moją inteligencję - tamci zaś biorą jakąś tezę
          (czy wprost slogan z plakatu wyborczego) i wałkują to do wyrzygania ; może taka
          "argumentacja" robi wrażenie na jakimś małorolnym po siedmiu klasach - na mnie nie.
          • jerzy.kosecki Re: rozumiem, że "małorolny" to synonim 19.10.05, 17:55
            niewiedzy, prawda ? Jesli tak, to śmiem twierdzić, że wielu Polaków, którzy
            głosowali na Kaczyńskiego i 100 %, co głosowalo na Leppera to "małorolni".
            Jakie społeczeństwo, taka i władza.
      • vitek25 dokładnie :) 19.10.05, 15:06
        ta larwa na żałosne zamówienie "poparła" Kaczyńskiego, a wierni polityce stacji
        dziennikarze dali d..y na całej linii..WSTYD!
      • voodeen TVN=T(usk)V(as)N(agrodzi)! 19.10.05, 16:44
        Pat i Pataszon oraz urwiszon - tak można skomentować wczorajszą farsę w tvn.
        Proponuję więc wszystkim rozczarowanym aby przestali oglądać te nędzne
        wypociny. jak im spadnie oglądalność sami ich zdejmą. A za propagande
        proTuskową T(usk)V(as)N(agrodzi)!

akwar1 napisała:

> strasznie sie zawiodlem na panach redaktorach. Program byl wyraznie zrobiony
        na
        > zamowienie sztabu Tuska, zeby zapewnic lewicowych wyborcow ustami Jaruckiej,
        ze
        > Tusk z jej rewelacjami nie mial nic wspolnego. Najbardziej zdziwil mnie brak
        > pytania: dlaczego wychodzi z ukrycia wlasnie teraz na 5 dni przed wyborami ?
        > Odpowiedz jest jasna i chyba dlatego to pytanie nie padlo. Zalosne
        dziennikastw
        > o ...
        • 52b1 Re: TVN=T(usk)V(as)N(agrodzi)! 20.10.05, 10:26
          Nie mozna bylo bardziej dosadnie i trafnie okreslić tej trojki- faktycznie Pat,
          Pataszon i urwiszon.
    • xtrin ??? 19.10.05, 14:10
      Odniosłam wrażenie, że umowa na to wystąpienie po prostu zakazywała rozmowy
      bezpośredniej o fałszerstwie, oświadczeniu i śledztwie.
      Natomiast - wbrew tezie z artykułu - pytanie o protekcję dla męża padło.
      Jeżeli ktoś uważa, że jakikolwiek wywiad wyjaśni tą sprawe to jest chyba
      niezwykle naiwny. Prawdy pewnie nie poznamy nigdy i trzeba się z tym pogodzić.
      • mondokane Re: ??? 19.10.05, 14:59
        Pan Czuchnowski najwyrazniej jest i redaktorem i sadem w jednej osobie. Juz
        wie, ze to byly falszerstwa, ze Jarucka skladala falszywe zeznania. Po co sobie
        dupe zawracac takim detalem jak "domniemanie niewinnosci" i czekac na wyrok
        sadu? Wazne, ze ma sie "k...a poczucie, ze racja jest k..a po mojej stronie!!"

Programu z Jarucka nie widzialem, chociaz uwazam ze stoi on na zenujacym
        poziomie. Bardziej pasowalby do niego tytul "Magiel z polityka". Kategorycznosc
        sadow i ocen Czuchnowskiego jest jednak nie do przyjecia.

• romulus_remulus Re: ??? 19.10.05, 15:16
          dokładnie :) gdyby ktoś potraktował w ten sposób powiedzmy Cimoszkę albo Kwasa
          to zaraz w GW byłby jęki "no bo jak tak można oskarżać bez wyroku sądu, tożto
          bezprawie, niszczenie zasady trójpodziału władzy, przypisywanie sobie
          kompetencji sądu bla bla bla ochyda bla bla bla nieprzyzwoitość"
    • zdzicho2 Re: Dodą polskiej polityki 19.10.05, 14:55
      Oglądałem ten program, więc wiem teraz jak nieobiektywne i Cimoszewiczowskie są
      poglądy "Gazety". Z wypowiedzi Jarucjiej można się było np. dowiedzieć, że ABW
      prześladowała ją długo przed jej wystąpieniem przed Komisją. Dlaczego w tym
      artykule nie ma o tym słowa? Z góry założyliście o winie Jaruckiej, a przecież
      sąd się jeszcze nie wypowiedział. To tylko w czasach stalinowskich prokurator
      decydował o winie.
      • jerzy.kosecki Re: zdzichowi2 19.10.05, 18:10
        bo wyniosła tajne dokumenty z pracy. A tak na marginesie, co to za "czujność"
        jeśli z MSZ urzędnik może wynieść tajne dokumenty !? W Polsce w wiekszości
        instytucji i na nieomal na każdzym szczeblu dominuje nieodpowiedzialnośc i
        bałagan. W IV i X Republice będzie to samo.Jakie społeczeństwo, taka i władza.
    • meritum3 Re: Dodą polskiej polityki 19.10.05, 14:59
      Dwie sprawy Pierwsza to nie Cimoszweicz jest aseksualny a p Jarucka ( w każdym
      razie daleko jej do Frytki) widzać z teg,że Cimoszweicz ma wyrobiony gust. I
      druga sprawa To Kostek Miodowicz przytargał Jarucką przed wysoką komisję, jednym
      słowem nieodrodny syn Alfreda Miodowicza, ojca nie tylko Kostka ale i pseudo
      związków zawodowych, szczerego wielbiciela generała i stanu wojennego. Jest
      prawie pewne, że Kostek wytnie Tuskowi niezły numer, jeżeli Pan prezydent Tusk
      nie przepędzi intryganta gdzie pieprz rośnie.
    • vitek25 SMSOWY GŁOS NA DODĘ TUSKA 19.10.05, 15:02
      nic się nie równa w plastiku i marketingowym chłamie z Dodą Tuskiem :P
    • ferencj Gdyby poparła Tuska toby była cacy ale jest be bo 19.10.05, 15:12
      Gdyby poparła Tuska toby była cacy ale jest be, bo poparła Kaczyńskiego.
      Tradycyjna filozofia Gazety Wyborczej.
      • vitek25 buehehe..."poparcie"... 19.10.05, 15:14
        kim jest ta larwa, zeby kogokowlwiek "popierac"...odstawiła znowu szopę, bo
        tego sztab tuska wymagał....czy ona nie powinna siedziec, zamiast byc
        zapraszaną do platformiarskiego TVN?
        • gg1968 Kaczyńskiego by nie było w II-giej turze gdyby nie 19.10.05, 15:24
          ONA. Tak więc JEJ poparcie jest jak najbardziej znaczące
          • vitek25 to TUSKA nie byłoby w drugiej turze 19.10.05, 15:31
            Kaczynski zachował sie bardzo przyzwoicie w czasie kiedy Tusk razem z
            giertolami i radiomaryjnymi urządził CYRK w oparciu o fałszywkę i prowokację.
    • vitek25 DLACZEGO TUSK MA WYBORCÓW ZA IDIOTÓW ? 19.10.05, 15:12
      ten rachityczny pinokiopodobny plastik na serio sądzi, że ściema z larwiastą
      jarucką zawezwaną do platformiarskiego TVN tuż przed drugą turą i "popierającą"
      kaczkę kogokolwiek zmyli?
      to fakt, ze w wyborach naród nie wykazał sie bystrością, ale AŻ TAKI głupi to
      nie jest!
      • pierwszywprawo Re: DLACZEGO TUSK MA WYBORCÓW ZA IDIOTÓW ? 19.10.05, 15:27
        Masz całkowitą rację, ale już wolę trio Tusk-Miodowicz-Jarucka od tria
        Kaczor-Lepper-Rydzyk. Kiepski wybór, niestety.
    • stan16 Wsciekla krowa chora na BSC 19.10.05, 15:51
      Nie okazujcie chorej psychcznie baby bo to nietakt i przestepstwo.Na postronek
      i do Kocborowa.
    • tannhauser kiedy sesja Jaruckiej dla PLAYBOYA??? 19.10.05, 16:05
      Myślę, że to by była rewelacja. Dopisujcie się kto chciałby ją zobaczyć w
      stroju króliczka :)))
    • jerzy.kosecki Re: Polska scene polityczna 19.10.05, 16:23
      kształtuja: o. Rydzyk, Wasser, Giertych, Lepper & Miodowicz oraz wszelka inna
      swołocz i hołota.
    • obywatelgkar Ta Doda ma calkiem ladny dekolcik, mniam mniam! 19.10.05, 16:55
    • wytrzeszczbryl Re: Dodą polskiej polityki 19.10.05, 17:03
      Jest seksowna. Można się z nią kochać w pociągu, na drągu i w przeciągu.
      • 28plk7b Re: Dodą polskiej polityki 19.10.05, 21:39
        Proponowałbym najpierw sprawdzić czy jest zdrowa na ciele /na umysle
        widać/,częste dawanie dupy moze grozić nie tylko ptasią grypą.

wytrzeszczbryl napisał:

> Jest seksowna. Można się z nią kochać w pociągu, na drągu i w przeciągu.
    • zibi1010 JACY DZIENNIKARZE - TAKIE I PROGRAMY 19.10.05, 17:32
      Ta dwojka moim skromnym zdaniem wogole nie zasluguje na miano dziennikarzy, a co
      dopiero 'publicystow zaangazowanych". Natomiast program (ew. dalsze programy) z
      Jarucka winny byc nadawane z zakladu karnego (kiedys w TVN szedl taki cykl), bo
      przeciez tam winna siedziec, oczywiscie po wyroku skazujacym. Z uwagi na duza
      szkodliwosc spoleczna zarzucanych jej czynow (dowody sa bezsprzeczne) nie
      wyobrazam sobie, aby dostala wyrok w "zawiasach". A na widzenia zapewne beda
      przychodzili Brochwicz i Miodzio - ich raczej nie uda sie zapudlowac, a szkoda.
      Pozdrawiam wszystkich zwolennikow "brudnej kampanii", zyczac im chocby w zyciu
      zawodowym podobnych "zyczliwych i przejetych troska o dobro np. firmy
      wspolpracownikow!
      • jerzy.kosecki Re: JACY DZIENNIKARZE - TAKIE I PROGRAMY 19.10.05, 17:40
        w Sybilli jest taka wizja konca "naszego świata": po zapowiedzianych
        kataklizmach, tak mało istot ludzkich zostanie na tym padole,
        że...człowiek....będzie całował ślad ludzkiej stopy, znaleziony w pyle.
        Poniewaz Twój głos w omawianej sprawie jest na tyle mi bliski, jak i na tym
        forum - odosobniopny, że ja, Cię ściskam, i pozdrawiam.
        • hilda1007 Re: JACY DZIENNIKARZE - TAKIE I PROGRAMY 19.10.05, 19:24
          A może by tak Dody nie obrażać, co?
    • jakarta Re: Dodą polskiej polityki 19.10.05, 19:22
      Wiadomo, że TVN to sprzedajne gnoje, a Siekielski i Morozowski tak pasują do
      wizerunku obiektywnego dziennikarza jak świnia do pereł!
      Z takiem podejściem do dziennikarstwa obaj mogą występować w jakiej
      klubokawiarni na Pokarpaciu, a nie w telewizji chyba, że jest to taka
      szmatława jak TVN.
      Porównanie zaś Jaruckiej do Dody uwłacza tej drugiej. Na miejscu Dody
      zaskarżyłbym tych dwóch papudroków do sądu za obrazę!
    • langston A COZ TAK ZABOLALO ORGAN MICHNIKA???? 19.10.05, 19:42
      ...ze skomla jak pies?
      Cimoszenko sie obrazil...biedaczek ajwaj
    • marekgdan Potrzasala grzywka i epatowala dekoltem hahahaha!! 19.10.05, 20:20
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka