doktorakagi To samo dla Srody co 04.11.05, 13:52 krzyczy sie na stadionie jak zawodnik z przeciwnej druzyny dostanie kartke! Wy..... !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
xioncpb Re: Magdalena Środa zdymisjonowana 04.11.05, 13:52 Nareszcie ta @#$Z$ przestanie żreć za pieniądze podatników. Odpowiedz Link Zgłoś
kauzyperda Będzie można spokojnie molestować pracownice... 04.11.05, 13:53 Za to lubię ideologicznych polaków-katolikó. Można im obracać żonę w pracy i im to nie przeszkadza jeśli tylko mają ją potem prawo pobić w domu i nikt im w tym nie przeszkadza... Odpowiedz Link Zgłoś
vitmik Re: Będzie można spokojnie molestować pracownice. 04.11.05, 13:55 co za bełkot,pisz poprawnie to ci ktos rzetelnie odpowie Odpowiedz Link Zgłoś
gayboy Re: Magdalena Środa zdymisjonowana 04.11.05, 13:54 No szkoda - wszyscy się z niej śmiali, ale robiła kawał dobrej niewdziecznej roboty... Dziwię się ludziom, że jakoś jej nie żałują. Pierwsza przeciwastawiła się układowi z Kościołem w Polsce... No ale cóż. Teraz żyjemy w kraju w którym będziemy nawet kraść po katolicku ;)) WSZELKIE ODSTĘPSTWA NIEWSKAZANE!! Bo ptasią grypą zarażą! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
vitmik Re: Magdalena Środa zdymisjonowana 04.11.05, 13:56 czy wy pedryle zawsze musicie zabierac glos w sprawach was nie dotyczacych. rownouprawnienie kobiet i mezczyzn nie dotyczy ciot Odpowiedz Link Zgłoś
bikej5 Re: Magdalena Środa zdymisjonowana 04.11.05, 14:02 witmik !!!Pasuje do ciebie bardziej victim- czyli ofiara glupoty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pcat Kultura gejowska jest toksyczna. 04.11.05, 14:08 Nie niesie ze sobą żadnych wartości poza przyjemnością fizyczną. Osłabia związki międzyludzkie i rodzinę, która była i jest fundamentem cywilizacji. Niewiele macie do zaoferowania. Żeby była jasność - nikt w Polsce nie prześladuje gejów. I niech tak zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
onlyoner Re: Magdalena Środa zdymisjonowana 04.11.05, 13:58 wszak wiadomo że bóg stworzył najpierw mężczyznę... A kobietę tylko po to by uczynić mu "odpowiednią dla niego pomoc" i żadna Środa tego nie zmieni. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
vitmik Re: Magdalena Środa zdymisjonowana 04.11.05, 13:59 dlategoż też mowi sie" bracia i siostry" a nie "siostry i bracia" Odpowiedz Link Zgłoś
justynson Re: Magdalena Środa zdymisjonowana 04.11.05, 14:04 a tobie co?? ojciec dyrektor ci lobotomę zrobił? Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Magdalena Środa zdymisjonowana 04.11.05, 15:02 > wszak wiadomo że bóg stworzył najpierw mężczyznę... A kobietę tylko po to by > uczynić mu "odpowiednią dla niego pomoc" i żadna Środa tego nie zmieni. Amen. Nie bardzo znasz Biblię. W Księdze Rodzaju są dwa, niejako "konkurencyjne" opisy stworzenia świata. Całkiem mocno się różnią, wystarczy pobieżnie przeczytać. Kwestia jest taka, że w tym pierwszym stoi jedynie "...a stworzył mężczyznę i niewiastę..." Bezsensowna paplanina o żebrze pojawia się w tym drugim. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold To tak przy okazji :-)) 04.11.05, 15:05 kotek.filemon napisał: > > wszak wiadomo że bóg stworzył najpierw mężczyznę... A kobietę tylko po to > by > > uczynić mu "odpowiednią dla niego pomoc" i żadna Środa tego nie zmieni. A > men. > > Nie bardzo znasz Biblię. W Księdze Rodzaju są dwa, niejako "konkurencyjne" opis > y > stworzenia świata. Całkiem mocno się różnią, wystarczy pobieżnie przeczytać. > Kwestia jest taka, że w tym pierwszym stoi jedynie "...a stworzył mężczyznę i > niewiastę..." Bezsensowna paplanina o żebrze pojawia się w tym drugim. > > Pan Bóg pyta Adama i Ewę: - Kto chce sikać na stojąco? - Ja, ja, ja! - wyrywa się Adam. - W porządku. W takim razie dla Ewy zostaje wielokrotny orgazm. Odpowiedz Link Zgłoś
pamin1 Pisales mangold.... 04.11.05, 15:11 mangold napisał: > > Pan Bóg pyta Adama i Ewę: > - Kto chce sikać na stojąco? > - Ja, ja, ja! - wyrywa się Adam. > - W porządku. W takim razie dla Ewy zostaje wielokrotny orgazm. > > , ze im lepiej sie ciebie pozna, tym wieksze bierze czlowieka obrzydzenie. Zgadza sie. Widze, ze tatus nieskutecznie zatykal ci uszy, jak puszczali ubeckie nagranie z Walesa w stanie wojennym. Nasluchales sie brzydkich slowek i tak ci sie spodobaly, ze innych sie nie chciales uczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Pisales mangold.... 04.11.05, 15:12 pamin1 napisał: > mangold napisał: > > > > > Pan Bóg pyta Adama i Ewę: > > - Kto chce sikać na stojąco? > > - Ja, ja, ja! - wyrywa się Adam. > > - W porządku. W takim razie dla Ewy zostaje wielokrotny orgazm. > > > > > , ze im lepiej sie ciebie pozna, tym wieksze bierze czlowieka obrzydzenie. > Zgadza sie. Widze, ze tatus nieskutecznie zatykal ci uszy, jak puszczali > ubeckie nagranie z Walesa w stanie wojennym. Nasluchales sie brzydkich slowek i > > tak ci sie spodobaly, ze innych sie nie chciales uczyc. a gdzie tu brzydkie słówka ?? :-DD cosik mało dowcipny jesteś ... Odpowiedz Link Zgłoś
pamin1 Re: Pisales mangold.... 04.11.05, 15:24 mangold napisał: > pamin1 napisał: > > > , ze im lepiej sie ciebie pozna, tym wieksze bierze czlowieka obrzydzenie > . > > Zgadza sie. Widze, ze tatus nieskutecznie zatykal ci uszy, jak puszczali > > ubeckie nagranie z Walesa w stanie wojennym. Nasluchales sie brzydkich sl > owek i > > > > tak ci sie spodobaly, ze innych sie nie chciales uczyc. > > a gdzie tu brzydkie słówka ?? :-DD cosik mało dowcipny jesteś ... Nie podoba mi sie dowcip rodem spod budki z piwem. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Pisales mangold.... 04.11.05, 15:27 pamin1 napisał: > > Nie podoba mi sie dowcip rodem spod budki z piwem. To ?? Spod budki ?? Biedny pamin...:-(( Odpowiedz Link Zgłoś
pamin1 Re: Pisales mangold.... 04.11.05, 15:30 mangold napisał: > pamin1 napisał: > > > > > > Nie podoba mi sie dowcip rodem spod budki z piwem. > > To ?? Spod budki ?? Biedny pamin...:-(( No to przeczytaj swoje wczesniejsze posty....Co? Nie ma? Wycieli? Pewnie byly bardzo dowcipne. Biedny mangold. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Pisales mangold.... 04.11.05, 15:31 pamin1 napisał: > No to przeczytaj swoje wczesniejsze posty....Co? Nie ma? Wycieli? Pewnie byly > bardzo dowcipne. Biedny mangold. Nie , nie były dowcipne wqrwiła mnie jedna faszystka . Odpowiedz Link Zgłoś
pamin1 Re: Pisales mangold.... 04.11.05, 15:33 mangold napisał: > pamin1 napisał: > > > > No to przeczytaj swoje wczesniejsze posty....Co? Nie ma? Wycieli? Pewnie > byly > > bardzo dowcipne. Biedny mangold. > > Nie , nie były dowcipne wqrwiła mnie jedna faszystka . Cholera, ciebie wyprowadzic z rownowagi. Musiala byc dobra... Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Pisales mangold.... 04.11.05, 15:35 pamin1 napisał: > > Cholera, ciebie wyprowadzic z rownowagi. Musiala byc dobra... Cienka była szybko poszła kolejny karb na myszce... Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: Pisales mangold.... 04.11.05, 15:52 To brzydkie słowo to "orgazm". Pamin sie zawstydził. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Pisales mangold.... 04.11.05, 15:54 kocia_noga napisała: > To brzydkie słowo to "orgazm". Pamin sie zawstydził. Albo nie wie co to i Google juz odpala Pamin orgazm to przyjemność jaka masz z wytrysku, że też ci tak w skrócie wyjaśnię...czasem księdza nie pytaj bo Ci zdrowasiek dołoży Odpowiedz Link Zgłoś
pamin1 Re: Pisales mangold.... 04.11.05, 15:58 mangold napisał: > kocia_noga napisała: > > > To brzydkie słowo to "orgazm". Pamin sie zawstydził. > Albo nie wie co to i Google juz odpala > > Pamin orgazm to przyjemność jaka masz z wytrysku, że też ci tak w skrócie > wyjaśnię...czasem księdza nie pytaj bo Ci zdrowasiek dołoży > > Wyluzujcie sie towarzysze... Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Pisales mangold.... 04.11.05, 16:00 pamin1 napisał: > mangold napisał: > > > kocia_noga napisała: > > > > > To brzydkie słowo to "orgazm". Pamin sie zawstydził. > > Albo nie wie co to i Google juz odpala > > > > Pamin orgazm to przyjemność jaka masz z wytrysku, że też ci tak w skrócie > > wyjaśnię...czasem księdza nie pytaj bo Ci zdrowasiek dołoży > > > > > Wyluzujcie sie towarzysze... No tak..po orgaźmie jesteś wyluzowany... kiedyś zobaczysz jak to jest Odpowiedz Link Zgłoś
pamin1 Re: Pisales mangold.... 04.11.05, 16:03 mangold napisał: > pamin1 napisał: > > > mangold napisał: > > > > > kocia_noga napisała: > > > > > > > To brzydkie słowo to "orgazm". Pamin sie zawstydził. > > > Albo nie wie co to i Google juz odpala > > > > > > Pamin orgazm to przyjemność jaka masz z wytrysku, że też ci tak w s > krócie > > > wyjaśnię...czasem księdza nie pytaj bo Ci zdrowasiek dołoży > > > > > > > > Wyluzujcie sie towarzysze... > > No tak..po orgaźmie jesteś wyluzowany... kiedyś zobaczysz jak to jest Nie bede obrazal psa, mangold, yntelektualysto. Niestety, w chamstwie ci nie dorownam. Poddaje sie...Za co wycieli ci te posty??? Z powodu za duzego, czy za malego poczucia humoru? A moze za poczucie humoru inaczej? Mnie sie wydaje mangold, ze po prostu za chamstwo. Tyle, ze mangold nie potrafi sie do tego przyznac. Huston - mangold ma problem. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Pisales mangold.... 04.11.05, 16:07 pamin1 napisał: > Nie bede obrazal psa, mangold, yntelektualysto. Niestety, w chamstwie ci nie > dorownam. Poddaje sie...Za co wycieli ci te posty??? Z powodu za duzego, czy za > > malego poczucia humoru? A moze za poczucie humoru inaczej? Mnie sie wydaje > mangold, ze po prostu za chamstwo. Tyle, ze mangold nie potrafi sie do tego > przyznac. Huston - mangold ma problem. No tak ...czas na Ciebie paminie..orgazmy świata juz na Ciebie czekają narka i powodzenia, to nire jest trudne do osiągnięcia :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
pamin1 Re: Pisales mangold.... 04.11.05, 16:13 mangold napisał: > pamin1 napisał: > > > > Nie bede obrazal psa, mangold, yntelektualysto. Niestety, w chamstwie ci > nie > > dorownam. Poddaje sie...Za co wycieli ci te posty??? Z powodu za duzego, > czy za > > > > malego poczucia humoru? A moze za poczucie humoru inaczej? Mnie sie wydaj > e > > mangold, ze po prostu za chamstwo. Tyle, ze mangold nie potrafi sie do te > go > > przyznac. Huston - mangold ma problem. > > No tak ...czas na Ciebie paminie..orgazmy świata juz na Ciebie czekają narka i > powodzenia, to nire jest trudne do osiągnięcia :-)) No i jakos zlecial kolejny "dzien pracy". Zycze orgazmu...nie intelektualnego. Brak jakichkolwiek widokow na powodzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
pamin1 Re: Pisales mangold.... 04.11.05, 16:14 pamin1 napisał: > mangold napisał: > > > > > > > No tak ...czas na Ciebie paminie..orgazmy świata juz na Ciebie czekają n > arka > i > > powodzenia, to nire jest trudne do osiągnięcia :-)) > > Moze i mnie wytna. Ale w porownaniu z toba, to ja jestem przedszkole.....I pisz mangold powoli. Zaczynasz sie jakac. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Oj pamin, cos nie mozesz skończyć hehe..... 04.11.05, 16:20 ok juz nic o orgazmach nie pisze buahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
pamin1 Re: Oj pamin, cos nie mozesz skończyć hehe..... 04.11.05, 16:25 mangold napisał: > ok juz nic o orgazmach nie pisze buahahahaha. Wiesz co mangold.... jestes bardzo monotematyczny (lepiej monoorgazmatyczny). Od tego sa lekarze a nie forum. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Czyżby prawdziwy Polak-katolik nie używał słowa 04.11.05, 15:14 "orgazm"?? Leci bocian i ma orgazm...znasz to ?? Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Koniec operetkowego urzedu, moznaby sie cieszyc 04.11.05, 14:02 Koniec operetkowego urzedu, moznaby sie cieszyc gdyby nie swiadomosc ze PiSowcy bynajmniej nie po to odwolali Srode (notabene, gdyby miala poczucie rzeczywistosci sama zlozylaby dymisje zamiast naiwnie liczyc ze jej nie odwolaja) zeby zaoszczedzic na pasozytniczej biurokracji, ale po to zeby na miejsce jednego durnego, nikomu niepotrzebnego (poza zainteresowanymi) urzedu powstal inny rownie bzdurny, rownie niepotrzebny i rownie kosztowny. Teraz, K..., My, PiSowcy !! Odpowiedz Link Zgłoś
an9991 Re: Koniec operetkowego urzedu, moznaby sie ciesz 04.11.05, 14:12 junkier napisał: , ale po to zeby na > miejsce jednego durnego, nikomu niepotrzebnego (poza zainteresowanymi) urzedu > powstal inny rownie bzdurny, rownie niepotrzebny i rownie kosztowny. Teraz, > K..., My, PiSowcy !! tych zainteresowanych jest w polsce około 20 milionów. więcej niż np. rolników na rzecz których działa kilka agencji rządowych. Odpowiedz Link Zgłoś
matador10 Żegnaj piękności 04.11.05, 14:05 Żegnaj piękności, obiekcie westchnień wszystkich mężczyzn. Tyś sniła mi się po nocach (wraz z Babą Jagą). O nieostraszona wojowniczko, za wolość Waszą (pedalską) i naszą - samotnych, niedocenionej urody i mONDrości kobiet. Mam nadzieję, że wreszcie znajdziesz bijące podobnie jat Twoje serduszko - może Genowefa Pigwa? Odpowiedz Link Zgłoś
kazikowa Re: Magdalena Środa zdymisjonowana 04.11.05, 14:09 yeah, thanks fuckers from Pis Odpowiedz Link Zgłoś
mgorak Re: Magdalena Środa zdymisjonowana 04.11.05, 14:10 Bardzo mi żal. Tego mogłam się spodziewać po szowninistycznym PIS. NIe ma problemu dyskryminacji?? Odpowiedz Link Zgłoś
vvoitek Pani Magdaleno dziękujemy za wszystko! 04.11.05, 14:10 Dziękujemy za Pani postawę, działania, odwagę... Jest Pani wspaniałą osobą. Odpowiedz Link Zgłoś
wdakra Re: Pani Magdaleno dziękujemy za wszystko! 04.11.05, 21:47 vvoitek napisał: > Dziękujemy za Pani postawę, działania, odwagę... Jest Pani wspaniałą osobą. Szczegolnie za dzialania na rzecz ofiar przemocy domowej. Miejmy nadzieje, ze przynajmniej czesc Pani dorobku przetrwa. Odpowiedz Link Zgłoś
princealbert proponuje ustanowic pelnomocnika ds. zakonnic 04.11.05, 14:19 w koncu taki jest model kobity katoliczki - brzydka, tepa ale wierzaca. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Magdalena Środa zdymisjonowana 04.11.05, 14:28 zdr1 napisała: > Ty glupcze... Co tak kiepsko? Arsenal inwektyw sie skonczyl? Oj, cieniutko, cieniutko dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
malpka77 super wiadomosc- teraz operacja pyska 04.11.05, 14:29 i wyssanie jadu. Jedna z wiekszych pind jakie znam Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: super wiadomosc- teraz operacja pyska 04.11.05, 14:35 malpka77 napisała: > i wyssanie jadu. > Jedna z wiekszych pind jakie znam. Ty jestes dziewczyna? Jesli tak, to pewnie kolezanka zdr1. Z tego samego internatu klikacie? Rozumiem wasz bol...tam chlopaki za oknem, a u was w oknach kraty i ban na czaty randkowe zalozony przez siostre przelozona. Wspolczuje. Szczerze. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Magdalena Sroda zdymisjonowana. 04.11.05, 14:40 Wreszcie ta wredna, jadowita zmija zostala odcieta od swego stolka. Odpowiedz Link Zgłoś
an9991 Re: Magdalena Sroda zdymisjonowana. 04.11.05, 14:42 wet3 napisał: > Wreszcie ta wredna, jadowita zmija zostala odcieta od swego stolka. możesz mi wyjaśnić w czym niby przejawiał się ten jad? czyżby w tym, że pokazywała jak zakłamane jest polskie społeczeństwo? Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Magdalena Sroda zdymisjonowana. 04.11.05, 14:43 an9991 napisał: > wet3 napisał: > > > Wreszcie ta wredna, jadowita zmija zostala odcieta od swego stolka. > > możesz mi wyjaśnić w czym niby przejawiał się ten jad? czyżby w tym, że > pokazywała jak zakłamane jest polskie społeczeństwo? Środa uzmysłowiła wszystkim miałkość przykościółkowóch mózgów...stad ta nienawiść Odpowiedz Link Zgłoś
nocny.lot Re: Magdalena Sroda zdymisjonowana. 04.11.05, 15:01 Niestety, malo komu. Polskie mozgi sa doskonale zaimpregnowane. Obecna moda na "politycznie poprawna niepoprawnosc" robi furore. Sprytny biznesmen zrobi majatek na sprzedazy t-shirtow z podobizna rydzyka i napisem: "Mam odwage byc glupim" lub "Raczej umre niz pomysle". Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Magdalena Sroda zdymisjonowana. 05.11.05, 01:50 Niestety, nie uswiadomila tego tobie! Odpowiedz Link Zgłoś
angelangel Re: Bosze... Co za cham...... 04.11.05, 14:31 Cham, no i sfrustrowany bo nie ma tego wazonika do spuszczania a juz by cos tu tego Odpowiedz Link Zgłoś
zdr1 Re: Bosze... Co za cham...... 04.11.05, 14:32 angelangel napisała: > Cham, no i sfrustrowany bo nie ma tego wazonika do spuszczania a juz by cos tu > tego Ograna spiewka feministycznego dziadostwa. Wymysl cos lepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
nocny.lot Re: Bosze... Co za cham...... 04.11.05, 14:35 Ciesz sie, ze ktos odpowiada, bo wazonik Ci nie odpowie. Odpowiedz Link Zgłoś
angelangel Re: Bosze... Co za cham...... 04.11.05, 14:36 Po 1 przestan uzywac obrazliwych sformulowan, po 2 nie chce mi sie z toba gadac. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Bosze... Co za cham...... 04.11.05, 14:38 angelangel napisała: > To do tego od wazonika Tak się spiął że ten wazonik juz dawno w drzazgi poszedł hehe Odpowiedz Link Zgłoś
angelangel Re: Bosze... Co za cham...... 04.11.05, 14:39 A moze sie skaleczyl wrecz? Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Bosze... Co za cham...... 04.11.05, 14:40 angelangel napisała: > A moze sie skaleczyl wrecz? Dlatego taki wkurzony ?? niech lepiej krew tamuje a nie klika :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
pinokkio Re: Piastuje wazonik:) n/t 05.11.05, 00:34 nocny.lot napisał (w sygnaturce): Powinno byc wiecej ludzi takich jak Wasserman, ktorzy ciagaja tych bandytow budowlanych po sadach --------------- Ciągać bandytów po sadach - pewnie i po ogrodach... coś jakby z Pintera. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Hau, hau, hau..... buahahaha 04.11.05, 14:31 ale na mnie kiełbasa nie działa i tak Cię nie polubię buahahahahaa Odpowiedz Link Zgłoś
zdr1 Re: Hau, hau, hau..... buahahaha 04.11.05, 14:33 mangold napisał: > ale na mnie kiełbasa nie działa i tak Cię nie polubię buahahahahaa Co teraz napad niekontrolowanej wesolosci? Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Hau, hau, hau..... buahahaha 04.11.05, 14:34 zdr1 napisała: > mangold napisał: > > > ale na mnie kiełbasa nie działa i tak Cię nie polubię buahahahahaa > > Co teraz napad niekontrolowanej wesolosci? Zawsze tak mam czytajac wypociny różnych pajaców :-)) buahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
zdr1 Re: Hau, hau, hau..... buahahaha 04.11.05, 14:35 mangold napisał: > Zawsze tak mam czytajac wypociny różnych pajaców :-)) buahahahahahaha A czasami bez powodu, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Hau, hau, hau..... buahahaha 04.11.05, 14:36 zdr1 napisała: > mangold napisał: > > > Zawsze tak mam czytajac wypociny różnych pajaców :-)) buahahahahahaha > > A czasami bez powodu, prawda? Jak widze Rydzyka...fakt, jakiż to powód buahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
dem0kryt Środa odchodzi, problemy zostają... 04.11.05, 14:39 Nigdy nie ceniłem Pani Minister. Głównie za niezrozumienie zasad demokracji - wspieranie idei parytetów i próby wprowadzenia cenzury. Tego, że ją wyautują należało się spodziewać od razu po ogłoszeniu wyników wyborów parlamentarnych. Nikt chyba nie miał wątpliwości. Należy się spodziewać też, że zlikwidują sam urząd lub przynajmniej obniżą jego umiejscowienie w hierachii i znacznie uszczuplą budżet. To też może nie będzie tragedia - urzędników mamy aż nadto, od wszystkiego. Środy więc nie ma. Pozostają jednak pewne problemy, jakby na to nie patrzeć. Na przykład taki, że jeśli nie poprawimy sytuacji kobiet na rynku pracy, nie zapewnimy im poczucia bezpieczeństwa - kryzys demograficzny będzie trwał, a może nawet się pogłębić. Nie wierzę w powrót tradycyjnego podziału ról społecznych typu facet do pracy, a kobieta do domu i dzieci. Panie zbyt się wyemancypowały. Wystarczy popatrzeć na to, co się dzieje na wsi, wciąż przecież tak tradycyjnej i konserwatywnej (i popierającej PiS)... Na wsi, którą to właśnie kobiety trzymają na swoich barkach... Odpowiedz Link Zgłoś
vitmik Re: Środa odchodzi, problemy zostają... 04.11.05, 14:41 hehe jajco to ty? Odpowiedz Link Zgłoś
dem0kryt Re: Środa odchodzi, problemy zostają... 04.11.05, 14:58 Nie. Jajco jest z Gigantami... Odpowiedz Link Zgłoś
orellafellaci .... poziom komentarzy dem0kryta ..? 08.11.05, 19:43 uzmysławia Ci swój własny, baranku ? Odpowiedz Link Zgłoś
idavdk Re: Środa odchodzi, problemy zostają... 04.11.05, 15:07 Akurat w Polsce to by mnie nawet nie zdiwil powrod do tradycji...:)))) Tylko wtedy panowie mieliby klopot, bo wiekszosc pan zmienilaby kraj zamieszkania:))) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
dem0kryt Re: Środa odchodzi, problemy zostają... 04.11.05, 15:14 Wiesz, niektórzy mogliby odpowiedzieć, że są jeszcze "grzeczne" Ukrainki, albo Filipinki. Pozostaje tylko rozwiązać problem czystości polskiej krwi... :))) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
idavdk Re: Środa odchodzi, problemy zostają... 04.11.05, 15:18 Auć...nie wywoluj giertycha z lasu:))) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
fanta9 [...] 04.11.05, 14:43 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wgruncierzeczywiscie Komisja prawdy... 04.11.05, 14:46 "Rząd postanowił o zlikwidowaniu biura pełnomocnika rządu ds. równego statusu kobiet i mężczyzn" - a w zamian bedziemy mieli KOMISJE PRAWOSCI I SPRAWIEDLIWOSCI, BRAWO QWA! bosko! ktos wie, gdzie moge kupic przenosny klecznik? Odpowiedz Link Zgłoś
siersciuchspenetrowany Re: Komisja prawdy... 04.11.05, 15:11 wgruncierzeczywiscie napisał: > "Rząd postanowił o zlikwidowaniu biura pełnomocnika rządu ds. równego statusu k > obiet i mężczyzn" - a w zamian bedziemy mieli KOMISJE PRAWOSCI I SPRAWIEDLIWOSC > I, BRAWO QWA! bosko! ktos wie, gdzie moge kupic przenosny klecznik? Mogę Ci opchnąć po taniości, chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Magdalena Środa - wyjątkowo głupia 04.11.05, 15:01 ddddd9 napisał: > baba Nie to co Maria Kaczynska - mistrzyni intelektu. Odpowiedz Link Zgłoś
nocny.lot Re: Magdalena Środa - wyjątkowo głupia 04.11.05, 15:05 Na szczescie sa jeszcze w Polsce tacy madrzy jak Ty!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
siersciuchspenetrowany www.asianheat.com 04.11.05, 15:07 No poleciała.. QED. To było do przewidzenia. Tylko taka uwaga. Słucham radia wczoraj a tam p. Środa nawija. że jaka teraz będzie tragedia jak Jej zabraknie. Średniowiecze, Unia nas wyklnie, potop i szarańcza.. Czy zauważyliście, że kiedykolwiek ktokolwiek dostaje w Polsce dymisje to najpierw uderza do mediów i gromy rzuca jaki to On/Ona był genialny, jedyny i niezastąpiony. P. Jakubowska zaczęła kiedyś tę nową świecką tradycję i tak to trwa. Mam apel: Szanowna Pani, jest Pani urzędnikiem żyjącym z pieniędzy podatników, którzy przez swoich przedstawicieli odwołali Panią. I tyle. Proszę się rozejrzeć za inną pracą. Odpowiedz Link Zgłoś
qc Smialo, wypelzajcie ze swoich 04.11.05, 15:07 szczurzych nor. Teraz mozecie wiecej. Nadszedl wasz dzien. ----------------------------- How is Polish sausage made? First. Get a retarded pig... Odpowiedz Link Zgłoś
siersciuchspenetrowany Re: Smialo, wypelzajcie ze swoich 04.11.05, 15:20 qc napisał: > szczurzych nor. > Teraz mozecie wiecej. Nadszedl wasz dzien. > ----------------------------- > How is Polish sausage made? > First. Get a retarded pig... Świnia w szczurzej norze?????? Odpowiedz Link Zgłoś
szczypiorkowski A dlaczego zdjęcie sprzed 20 lat? 04.11.05, 15:03 GW zwyczajnie popiera Środę umieszczając zdjęcie sprzed na oko 20 lat. W ogóle po zdjęciach w GW widać kto jest be a kto jest cacy. Kaczyńscy jakoś ciągle źle wychodzą na zdjęciach w GW. Ha, ha! Czarny piątek dla Środy! Odpowiedz Link Zgłoś
idavdk Re: A dlaczego zdjęcie sprzed 20 lat? 04.11.05, 15:04 haha...czarny piatek to jest mysle dla ciebie, i dla calej reszty Polakow, ktora sie dala nabrac na socjal... Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Re: . sprzed 20 lat? Bo mógłbyś nie przeżyć Meduzy 04.11.05, 17:00 Asekuranctwo GW, w ten sposób nie będzie pozwów o spowodowanie gwałtownej śmierci. Odpowiedz Link Zgłoś
mumbas szkoda!!! 04.11.05, 15:04 Środa nasza, niedziela wasza! To mądra kobieta i sprawny minister. Odpowiedz Link Zgłoś
qc Bogobojny, czerstwy narod Polski C 04.11.05, 15:17 liczyl na wiecej... jakis stos inkwizycji ? Ukamieniowanie ? topinie czarownic w stawie ? EEeee. Odpowiedz Link Zgłoś
siersciuchspenetrowany Re: Bogobojny, czerstwy narod Polski C 04.11.05, 15:25 qc napisał: > liczyl na wiecej... > jakis stos inkwizycji ? > Ukamieniowanie ? > topinie czarownic w stawie ? > EEeee. Skąd Ty masz takie pomysły?? Odpowiedz Link Zgłoś
jesiotrr a co gdy nie zaprzysiężą rządu ... 04.11.05, 15:10 a co gdy nie zaprzysiężą rządu to co wszystko co było nie jest ? :p Odpowiedz Link Zgłoś