jerzy.kosecki Re: by nie było w nim osób, które miały konflikt z 24.11.05, 13:31 prawem", no to możemy być spokojni - nie znajdą. Odpowiedz Link Zgłoś
dhl01 Ciekawe czy lepper znajdzie w swoim klubie ludzi 24.11.05, 14:35 ktorzy nie weszli w konflikt z prawem (no i maja wyksztalcenie przynajmniej srednie...). To moze byc trudne. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekmt Re: Ciekawe czy lepper znajdzie w swoim klubie lu 24.11.05, 15:30 raczej tych którzy nie weszli w konflikt z Prawem....i Sprawiedliwoscią. To jest obecnie główny wyznacznik "prawości". Odpowiedz Link Zgłoś
walbrzych BRAKUJE BEGIER I HOJARSKIEJ 24.11.05, 15:01 Dlaczego w gabinecie cieni Samoobrony brakuje wybitnych ekspertów (ekspertek) w osobach Renaty Begier i Danuty Hojarskiej. Pierwsza z pewnością mogłaby objąć fotel ministra edukacji narodowej, gdyż wyśmienicie prowadziła egzaminy dla kandydatów na posłów ze znajomości programu Samoobrony. Świadczy o tym słynna już wypowiedź: "Proszę nie ściągać, bo wyrzucę z sali". Zdanie godne naśladowania podczas matur. Brakuje też wybitnej prawniczki, pani poseł Danuty Hojarskiej, która pokazała że zna prawo i wie jak je łamać. Panie marszałku Lepper, proszę dokonać korekty swojego gabinetu! Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.kosecki Re: uważam, że Beger i Hojarska 24.11.05, 20:37 mogłyby obie, co najwyżej objąć sedes (łac. sede - siedzieć), dopiero co, zwolniony....przez Leppera Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Lepper i jego gabinet cieni 24.11.05, 15:59 W "gabinecie" Andrzeja mogą być tylko cienie(czytaj cieniasy):)))) Odpowiedz Link Zgłoś
isa_stern dobry tekst!!! 24.11.05, 16:15 ale się uśmiałam :D Filipek - to jest gość, ale jednak brakowało mi w tym tekście innych asów: Beger, Hojarskiej, Łyżwińskich, Miśtala (to jest dopiero porażka) i tej jego miss Samoobrony! :D Mam funkcję dla Hojarskiej, ponoć ściągała na maturze, moze zostałaby tak.... komornikiem :D Pozdro dla wszystkich fanów Samoobrony, to musi być dopiero wesoła kompania Odpowiedz Link Zgłoś
milosz23 Dariusz Jesiotr Anna Kalata to nie pracownicy SGH 24.11.05, 16:39 Pagnę jednak zauważyć, że zarówno Pan Dariusz Jesiotr jak i Pani Anna Kalata nie są pracownikami i ekonomistami Szkoły Głównej Handlowej. Informacje tą można sprawdzić na stronie internetowej www.sgh.waw.pl, gdzie w lewym górnym rogu ekranu znajduje się wyszukiwarka pracowników (po wpisaniu się tych nazwisk dowiemy się, że takie osoby nie istnieją w bazie praconików SGH). Co więcej, osoby te nie prowadzą również zajęć dydaktycznych, co można sprawdzić w Inforatorze SGH, w którym znadują się nazwiska wszystkich pracowników SGH (można to sprawdzić na www.sgh.waw.pl -> Wirtualny Dziekanat -> Informator 2005/2005 i tam należy wpisać szukane nazwiska. Jak widać kolejny przekręt Samoobrony!!!!!!!!!!111 Odpowiedz Link Zgłoś
princealbert Lepper na prezesa galaktyki!!! 24.11.05, 16:51 To tylko na poczatek, bo pozniej musi zostac Panem Wszechswiata! Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Solarium za moje podatki. Koszmar 24.11.05, 16:53 A na dokładkę to my wszyscy płacimy podatki na śmietankę intelektualno-kryminalistyczną z Samejbrony. Państwo nasze, moja Polska sięga Dna jeśli w Sejmie zasiadają pospolici kryminaliści pokroju Leppera , Beger ,Hojarskiej,Łyżwińskich i tak dalej, i trochę jeszcze tych nazwisk jest. Najbardziej wkurza mnie uśmiechnięta gęba Wodza-Mulata, który bezczelnie śmieje się nam wszystkim w twarz, wiedząc, że nikt i nic nie sprawi, żeby poniósł tak zwaną odpowiedzialność karną za to robił. Państwo moje jest chore,sprawiedliwość jest ślepa i głucha, Sąd pakuje do więzienia nastolatka który podrobił podpis na legitymacji szkolnej, albo kobietę, która podpisała się na wezwaniu do Sądu za syna. Ten Sąd nie potrafi wsadzić za kratki przestępcy Leppera który dokonuje kolejnych przestępstw w warunkach recydywy. Zgodnie z kpk za drugie zawieszenie idzie się siedzieć. Lepper tymczasem chodzi w glorii męża stanu, rozdaje wywiady, ściga się czornymi limuzynami niczym małolaty Golfami mając w nosie przepisy, poucza wszystkich o wszystkim i przede wszystkim chodzi na solarium za moje podatki. Otwieram telewizor i wyskakuje Miś z okienka, czyli pan przewodniczący wypowiadający się na gruncie fenomenologicznej estetyki w temacie odróżnienia bytów realnych i bytów czysto intencjonalnych biorąc jako punkt odniesienia świadomość przeciwstawiającą się zastanej przyrodzie, czyli : blokady i widły na drogach. Otoczył się sobie podobnymi przestępcami i tuzami intelektu, każąc odmieniać deklinacyjnie Kofana Anana. Co absolutnie nie przeszkadza owym tuzom w przerwach między podrabianiem podpisów na wyborczych listach poparcia, zdawania matury z geografii Parzenczewa w dolinie Baryczy, a następnie studiowania politologii na bazie wypowiedzi doktora Andrzeja h.c Leppera. I jak ja mam spokojnie patrzeć w moje okienko na świat, widząc te prymitywne, śmiejące się i olewające prawo opalone gębulki ? Żona moja, kiedy w okienku pokazują po raz kolejny Mulata, ucieka ze strachu do drugiego pokoju, bojąc się, że spełnię w końcu groźby, i TV wyleci jak za starych studenckich czasów za okno. A ja za swoje podatki funduję wczasy w Sejmie bandzie przygłupów a sobie stres. Co robić ? Odpowiedz Link Zgłoś
gramic Re: Solarium za moje podatki. Koszmar 24.11.05, 17:10 Niestety chyba możemy tylko załamywać ręce. Ten cwany chamuś Lepper zmierza po władzę, wspierany przez cały ten post komunistyczny lektorat dziadów. Płakać się chce, bo w normalnym kraju taka szuja nie wyściubiła nosa zza krat. Trzeba tego palanta przeczekać. Cierpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
zeox Re: Solarium za moje podatki. Koszmar 24.11.05, 17:25 SamoOborę naród nasz wsapniały bedzie wspierał za nasze pieniądze - obawiam się - jeszcze przez wiele lat! A tv wyrzuć! Odpowiedz Link Zgłoś
ludzietez Re: Lepper i jego gabinet cieni 24.11.05, 18:25 "Chcemy uchodzić za wiarygodne ugrupowanie - mówią działacze tej partii." ....bo przeciez wystarczy jak beda uchodzic za takowa Odpowiedz Link Zgłoś
smentuff To nawet nie będzie gabinet figur woskowych, 24.11.05, 18:53 tylko jakieś panoptikum wymiaru sprawiedliwości. Piramida, gdzie o "zaszczytne" pierwsze miejsce walczą ilością rozpraw. Myślę, że Andrzej nie da się wyprzedzić. Odpowiedz Link Zgłoś
sine.ira Re: Lepper i jego gabinet cieni 24.11.05, 18:54 Raczej gabinet doktora Caligari. Odpowiedz Link Zgłoś
zenek2011 Re: Lepper i jego gabinet kpiarzy 24.11.05, 20:49 To jakies brednie, Lepper viceprezydentem, nie robta se jaj chlopy, bo swiat sie smieje heheheeee.... Odpowiedz Link Zgłoś
p.e.d.r.o Re: Lepper i jego gabinet cieni 24.11.05, 22:39 Największym cieniem, cieniem polskiej demokracji jest Lepper i cała jego partia, a także ci którzy ich popierają, w tym Jarosław Kaczyński i spółka. Odpowiedz Link Zgłoś
ta_blo Wicepremier Lepper 24.11.05, 22:41 Wicepremier Lepper - to brzmi jak ostrzezenie o potrzebie ewakuacji (zeby nie uzyc bardziej dosadnego okreslenia) z kraju zanim zabija Polske dechami ... Odpowiedz Link Zgłoś