Dodaj do ulubionych

Lepper i jego gabinet cieni

• jerzy.kosecki Re: by nie było w nim osób, które miały konflikt z 24.11.05, 13:31
      prawem", no to możemy być spokojni - nie znajdą.
    • dhl01 Ciekawe czy lepper znajdzie w swoim klubie ludzi 24.11.05, 14:35
      ktorzy nie weszli w konflikt z prawem (no i maja wyksztalcenie przynajmniej
      srednie...). To moze byc trudne.
      • wojtekmt Re: Ciekawe czy lepper znajdzie w swoim klubie lu 24.11.05, 15:30
        raczej tych którzy nie weszli w konflikt z Prawem....i Sprawiedliwoscią.
        To jest obecnie główny wyznacznik "prawości".
    • walbrzych BRAKUJE BEGIER I HOJARSKIEJ 24.11.05, 15:01
      Dlaczego w gabinecie cieni Samoobrony brakuje wybitnych ekspertów (ekspertek) w osobach Renaty Begier i Danuty Hojarskiej. Pierwsza z pewnością mogłaby objąć fotel ministra edukacji narodowej, gdyż wyśmienicie prowadziła egzaminy dla kandydatów na posłów ze znajomości programu Samoobrony. Świadczy o tym słynna już wypowiedź: "Proszę nie ściągać, bo wyrzucę z sali". Zdanie godne naśladowania podczas matur. Brakuje też wybitnej prawniczki, pani poseł Danuty Hojarskiej, która pokazała że zna prawo i wie jak je łamać. Panie marszałku Lepper, proszę dokonać korekty swojego gabinetu!
      • jerzy.kosecki Re: uważam, że Beger i Hojarska 24.11.05, 20:37
        mogłyby obie, co najwyżej objąć sedes (łac. sede - siedzieć), dopiero co,
        zwolniony....przez Leppera
    • jarek.jam Co to jest klasa rządząca? Co to jest klasa? 24.11.05, 15:45
    • veglie Re: Lepper i jego gabinet cieni 24.11.05, 15:59
      W "gabinecie" Andrzeja mogą być tylko cienie(czytaj cieniasy):))))
    • isa_stern dobry tekst!!! 24.11.05, 16:15
      ale się uśmiałam :D
      Filipek - to jest gość, ale jednak brakowało mi w tym tekście innych asów:
      Beger, Hojarskiej, Łyżwińskich, Miśtala (to jest dopiero porażka) i tej jego
      miss Samoobrony! :D
      Mam funkcję dla Hojarskiej, ponoć ściągała na maturze, moze zostałaby tak....
      komornikiem :D
      Pozdro dla wszystkich fanów Samoobrony, to musi być dopiero wesoła kompania
    • milosz23 Dariusz Jesiotr Anna Kalata to nie pracownicy SGH 24.11.05, 16:39
      Pagnę jednak zauważyć, że zarówno Pan Dariusz Jesiotr jak i Pani Anna Kalata
      nie są pracownikami i ekonomistami Szkoły Głównej Handlowej. Informacje tą
      można sprawdzić na stronie internetowej www.sgh.waw.pl, gdzie w lewym górnym
      rogu ekranu znajduje się wyszukiwarka pracowników (po wpisaniu się tych nazwisk
      dowiemy się, że takie osoby nie istnieją w bazie praconików SGH). Co więcej,
      osoby te nie prowadzą również zajęć dydaktycznych, co można sprawdzić w
      Inforatorze SGH, w którym znadują się nazwiska wszystkich pracowników SGH
      (można to sprawdzić na www.sgh.waw.pl -> Wirtualny Dziekanat -> Informator
      2005/2005 i tam należy wpisać szukane nazwiska. Jak widać kolejny przekręt
      Samoobrony!!!!!!!!!!111
    • princealbert Lepper na prezesa galaktyki!!! 24.11.05, 16:51
      To tylko na poczatek, bo pozniej musi zostac Panem Wszechswiata!
    • gilu33 Solarium za moje podatki. Koszmar 24.11.05, 16:53
      A na dokładkę to my wszyscy płacimy podatki na śmietankę
      intelektualno-kryminalistyczną z Samejbrony. Państwo nasze, moja Polska sięga
      Dna jeśli w Sejmie zasiadają pospolici kryminaliści pokroju Leppera , Beger
      ,Hojarskiej,Łyżwińskich i tak dalej, i trochę jeszcze tych nazwisk jest.
      Najbardziej wkurza mnie uśmiechnięta gęba Wodza-Mulata, który bezczelnie śmieje
      się nam wszystkim w twarz, wiedząc, że nikt i nic nie sprawi, żeby poniósł tak
      zwaną odpowiedzialność karną za to robił. Państwo moje jest chore,sprawiedliwość
      jest ślepa i głucha, Sąd pakuje do więzienia nastolatka który podrobił podpis
      na legitymacji szkolnej, albo kobietę, która podpisała się na wezwaniu do Sądu
      za syna. Ten Sąd nie potrafi wsadzić za kratki przestępcy Leppera który dokonuje
      kolejnych przestępstw w warunkach recydywy. Zgodnie z kpk za drugie zawieszenie
      idzie się siedzieć. Lepper tymczasem chodzi w glorii męża stanu, rozdaje
      wywiady, ściga się czornymi limuzynami niczym małolaty Golfami mając w nosie
      przepisy, poucza wszystkich o wszystkim i przede wszystkim chodzi na solarium
      za moje podatki. Otwieram telewizor i wyskakuje Miś z okienka, czyli pan
      przewodniczący wypowiadający się na gruncie fenomenologicznej estetyki w temacie
      odróżnienia bytów realnych i bytów czysto intencjonalnych biorąc jako punkt
      odniesienia świadomość przeciwstawiającą się zastanej przyrodzie, czyli :
      blokady i widły na drogach. Otoczył się sobie podobnymi przestępcami i tuzami
      intelektu, każąc odmieniać deklinacyjnie Kofana Anana. Co absolutnie nie
      przeszkadza owym tuzom w przerwach między podrabianiem podpisów na wyborczych
      listach poparcia, zdawania matury z geografii Parzenczewa w dolinie Baryczy, a
      następnie studiowania politologii na bazie wypowiedzi doktora Andrzeja h.c
      Leppera. I jak ja mam spokojnie patrzeć w moje okienko na świat, widząc te
      prymitywne, śmiejące się i olewające prawo opalone gębulki ? Żona moja, kiedy w
      okienku pokazują po raz kolejny Mulata, ucieka ze strachu do drugiego pokoju,
      bojąc się, że spełnię w końcu groźby, i TV wyleci jak za starych studenckich
      czasów za okno. A ja za swoje podatki funduję wczasy w Sejmie bandzie przygłupów
      a sobie stres. Co robić ?

• gramic Re: Solarium za moje podatki. Koszmar 24.11.05, 17:10
        Niestety chyba możemy tylko załamywać ręce. Ten cwany chamuś Lepper zmierza po
        władzę, wspierany przez cały ten post komunistyczny lektorat dziadów. Płakać
        się chce, bo w normalnym kraju taka szuja nie wyściubiła nosa zza krat. Trzeba
        tego palanta przeczekać. Cierpliwości.
      • zeox Re: Solarium za moje podatki. Koszmar 24.11.05, 17:25
        SamoOborę naród nasz wsapniały bedzie wspierał za nasze pieniądze - obawiam
        się - jeszcze przez wiele lat! A tv wyrzuć!
    • philips9 Lepper na ministra rolnictwa Grenlandii! 24.11.05, 18:10
    • ludzietez Re: Lepper i jego gabinet cieni 24.11.05, 18:25
      "Chcemy uchodzić za wiarygodne ugrupowanie - mówią działacze tej partii."
      ....bo przeciez wystarczy jak beda uchodzic za takowa
    • smentuff Z tego gabinetu wyjdzie niezły horror. Już wolałby 24.11.05, 18:26
    • smentuff To nawet nie będzie gabinet figur woskowych, 24.11.05, 18:53
      tylko jakieś panoptikum wymiaru sprawiedliwości. Piramida, gdzie o "zaszczytne"
      pierwsze miejsce walczą ilością rozpraw. Myślę, że Andrzej nie da się
      wyprzedzić.
    • sine.ira Re: Lepper i jego gabinet cieni 24.11.05, 18:54
      Raczej gabinet doktora Caligari.
    • zenek2011 Re: Lepper i jego gabinet kpiarzy 24.11.05, 20:49
      To jakies brednie, Lepper viceprezydentem, nie robta se jaj chlopy, bo swiat sie
      smieje heheheeee....
    • votek na prima aprilis chyba jeszcze za wczesnie....... 24.11.05, 21:06
    • p.e.d.r.o Re: Lepper i jego gabinet cieni 24.11.05, 22:39
      Największym cieniem, cieniem polskiej demokracji jest Lepper i cała jego
      partia, a także ci którzy ich popierają, w tym Jarosław Kaczyński i spółka.
    • ta_blo Wicepremier Lepper 24.11.05, 22:41
      Wicepremier Lepper - to brzmi jak ostrzezenie o potrzebie ewakuacji (zeby nie
      uzyc bardziej dosadnego okreslenia) z kraju zanim zabija Polske dechami ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka