Dodaj do ulubionych

LPR nie poprze kandydatury Kochanowskiego na RPO

• ksiaze.ciemnogrodu Re: LPR nie poprze kandydatury Kochanowskiego na 25.11.05, 17:07
      zdrada! PiS za pedałami!
    • ewania77 Brawo dla PIS za nieugiętośc wobec faszystów 25.11.05, 17:11
      Po raz pierwszy zrobiliście coś mądrego... oby nie ostatni
    • piglowacki Typowy sPiSkowy JANCZAR gotowy sfalandylizować 25.11.05, 17:20

Jeszcze niedawno Kochanowski był co drugi dzień eksploatowany w mediach
      (szczególnie w TVN 24) jako „ekspert prawny” przy kreacji sPiSkowego MATRIXU. W
      pewnym momencie media się obudziły, ale ręka już była w nocniku. SIC!

Wielokrotnie na forum GW opisywałem faladyzacje prawa w jego wykonaniu, mające
      na celu uczłowieczenie prawicowych oszołków. Np. jak w samych superlatywach
      wypowiadał się na temat Przew. Gruszki (chwalił jego inteligencję i znakomity
      sposób prowadzenia komisji), wyłuszczał „podstawy prawne” delegalizacji SLD,
      tłumaczył „malutkie pomyłeczki" Giertycha, Wassermana, itd., itd., ….

Typowy sPiSkowy JANCZAR gotowy sfalandylizować każde łamanie
      prawa, „wytłumaczyć każdą podłość, niegodziwość, nikczemność, ….

„Z tym Wermahtem to lipa, ale jedziemy w to, bo ciemny lud uwierzy”.- J.Kurski
    • faraon1981 i zaraz wyjdzie, że to "kandydat kompromisowy"... 25.11.05, 17:21
      Okaże się, że Kochanowski nie ulega ani podszeptom Ligi, ani "lewakom" (czyli
      wszystkiemu, co na lewo od PiS-u). Po prostu człowiek centrum, kompromisowa
      kandydatura! A ludzie to kupią, bo od paru miesięcy kupują wszystko, co im się
      sprzedaje.
      • shamann Re: i zaraz wyjdzie, że to "kandydat kompromisowy 25.11.05, 17:54
        najlepsze jest jego nazwisko, swietny parawan na agresywnosc przeciwnika. cos
        jak u malp, w razie ataku jakiegos podlotka trzeba wystawic pupe z napisem
        Kocham. Atmosfera sie rozrzedza, pisiory sztywnieja, agresja sie sublimuje,
        laczenie sie przeciwienstw wydaje sie wiecej niz mozliwe. Obietnica spelnien.
        Rozmarzenie w czasie i przestrzeni. Nocne uplawy. Kadencje mija. Kacza grypa
        staje sie norma. Normalnosc choroba. itd,itp.
    • isa.stern To dobrze o nim świadczy 25.11.05, 18:23
      Skoro LPR nie poprze Kochanowskiego podając taki argument, to tylko się
      ośmiesza, co jeśli chodzi o LPR i Wszechpolaków jest dość powszechnym
      zjawiskiem :)
      A jeśli chodzi o Kochanowskiego - to dobrze o nim świadczy!!!!
      • uu1 Re: To dobrze o nim świadczy 25.11.05, 18:29
        Uznasz za mędrca faceta o którym Koń Który Łże powie, że jest idiotą?
        • isa.stern czy to podchwytliwe pytanie? :D 25.11.05, 18:58
          • uu1 Re: Raczej retoryczne. :-)) 25.11.05, 19:06
    • w11mil Ludzie!!! Niech ktos powie co myslec 25.11.05, 19:42
      Bardzo prosze o wyjaśnienie jaki pogląd w tej kwestii powinien mieć
      zwolennik postępu i tolerancji?
      • uu1 Re: Własny. 25.11.05, 19:59
        • carlitos35 A kto byłby lepszy... 25.11.05, 20:03
          ... z tego ugrupowania ?
          • uu1 Re: A kto byłby lepszy... 25.11.05, 20:26
            W tym ugrupowaniu wszyscy są równi .. w swej niekompetencji.
    • tragish Re: LPR nie poprze kandydatury Kochanowskiego na 25.11.05, 21:33
      Roman tym razem przesadził. Sam byłem trochę zdziwiony ostatnią wypowiedzią Kochanowskiego. Jednak taki człowiek jak on musiał mieć jakiś konkretny powód, żeby tak a nie inaczej się wyrazić.

Kochanowski to człowiek o ponadprzeciętnej inteligencji. On coś knuje. "Poparcie" dla homo-parad to moim zdaniem taktyczne zmylenie przeciwnika, zmyłka, ściema.

Mam nadzieję, że jego kandydatura przejdzie. A w ogóle to jestem w szoku jak trafnie PIS obsadza poszczególne stanowiska: najpierw premier, potem marszałek itd. Kochanowski to po prostu wymarzony RPO!!!!!!!!!!!!!!!

tak trzymać!!!!!!!!!!!!!!!!!

• plateado Ja też byłem zdziwiony wypowiedzią Kochanowskiego 25.11.05, 21:49
        Tym bardziej że znam jego wcześniejsze wystąpienia i też sądzę że robi to z
        przyczyn taktycznych. Tylko że ja nad tym ubolewam bo akurat RPO powienien być
        właśnie rzecznikiem PRAW OBYWATELKICH a nie ideologii bliskiej sercom rządzącej
        konserwy. PiS pozwolił na taką wypowiedź kOCHANOWSKIEGO bo w tej sytuacji
        trudno będzie opozycji wytłumaczyć opinii publicznej dlaczego nie chcą
        starszego pana (swoją drogą w tym wieku powienin mieć coś więdzej niż marne dr
        przed nazwiskiem. Ale woli ględzić w mediach niż uprawiać naukę :-).
      • uu1 Re: LPR nie poprze kandydatury Kochanowskiego na 25.11.05, 22:22
        Ponadprzeciętną inteligencją odznacza się również Jan Maria Władysław Olaboga
        Trzy Czwarte Premiera z Krakowa ROKITA.
    • easy1965 Re: LPR nie poprze kandydatury Kochanowskiego na 25.11.05, 22:42
      No nie!!! Czy Roman ma problem ze zrozumieniem slowa pisanego?Przeciez to ma
      byc Rzecznik Praw Obywatelskich.A tak na marginesie to Kochanowski pasuje na to
      stanowisko jak kwiatek do kozucha.przepraszam kwiatki
    • mathyy Re: LPR nie poprze kandydatury Kochanowskiego na 25.11.05, 23:19
      nie to ten burak ćwiklowy z wrodzoną wadą mózgu znowu uraczyl nas jedna ze
      swoich złotych myśli.

Od dzis przestaje byc tolerancyjny, w zwiazku z tym kazdemu kto zaoferuje mi
      przednie zęby tej wsciekłej chabety, romanem czasem zwanej otrzyma 300 USD i 4
      alpagi (slownie cztery).

• agaciorkakaczorka Re: LPR nie poprze kandydatury Kochanowskiego na 26.11.05, 01:22
      aj hejt lpr!! do zywego!
    • wojtek2784 Re: marsze są złe , ale Kochanowski jest OK... 26.11.05, 04:22
      Oczywiście ,że LPR zupełnie zabłądziła. Nie wszyscy ludzie muszą popierać
      zabranianie "marszy równości". Ja jestem przeciwny tym wynaturzeniom , ale sam
      idea równości nie może być zabroniona.
    • neptus Re: LPR nie poprze kandydatury Kochanowskiego na 26.11.05, 09:33
      Oj, będą mieli mnóstwo roboty w Strasburgu...
    • lantra123 KOCHANOWSKI KOCHA ZASZCZYTY, NAWET ZA CENE PRAWDY 26.11.05, 09:56
      A ja pamiętam , jak PAn Kochanowski w zamian za wice prezesurę w polskim
      Transparency International pomógł Julii Piterze zatrzeć ślady po sfałszowanych
      wyborach. Pani Pitera i jej zwolennicy z naruszenim oboiwiazujących procedur
      opanowali Zarząd - Pitera dostała najmniej głosów na Walnym Zebraniu członków,
      ale kupiła sobie przychylność kilku osób i opanowała tę organizacje, mimo że
      wybory Prezesa powinny być bezpośrednie (na sali nei było regulaminu, a
      zebranie przygotowywałą Pitera, po 4 latach od ostanich wyborów niekt nei był
      pewien jak powinno być). Kilka osób sie wycofało z tego oszukańczego Zarządu i
      wtedy Pan Kochanowski zgodził się zostać wice Prezesem, drugim był podobnie nie
      wybrany, ale zaproszony przez Julię Piterę, Andzej Kojder.
    • t-800 Re: LPR nie poprze kandydatury Kochanowskiego na 26.11.05, 11:14
      A kogo obchodzi, kogo poprze albo nie poprze LPR?
      • falanga1 Re: LPR nie poprze kandydatury Kochanowskiego na 26.11.05, 14:44
        t-800 napisał:

> A kogo obchodzi, kogo poprze albo nie poprze LPR?

Ciebie palancie, skoro to czytasz.
        • t-800 Re: LPR nie poprze kandydatury Kochanowskiego na 26.11.05, 16:23
          Nie czytałem, dopisałem tylko posta.
    • sekwana2005 Kochanowski ???? 26.11.05, 11:36
      Pierwszy raz popieram LPR.
      Kochanowski to polityk skrajny, a jesli prawnik lepszy zaledwie od Ziobry, to
      żadna chwała. Sedni publicysta, a nie wybitny uczony.
      Po pracy w naszej ambasadzie z Londynie procesował się z rządem polskim bo
      uznał, iż na koszt państwa może wysyłac dzieci do najbardziej ekskluzywnych
      szkół - przecież szkołę sam mógł wybrać, ale chyba z pensji dyplomaty stać go
      było.
      Ale znalazł "haka", iż dzieciom pracowników ambasady należy zapewnić warunki do
      edukacji - więc zamiast wysłać do zwykłej szkoły poszalał.
      Jako RPO na pewno "bezstronnie i aktywnie" walczyć będzie - ale o wannę
      Wassermana.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka