Dodaj do ulubionych

W święta wysłaliśmy 388 milionów SMSów

27.12.05, 18:52
Chińczycy i tak wysłali więcej.
Obserwuj wątek
    • lautre Re: W święta wysłaliśmy 388 milionów SMSów 27.12.05, 19:03
      Liczy się jakość a nie ilość :)
      • marianna_777 SMSy nabijaja kase firmom telefonicznym 27.12.05, 19:38
        a glupki wysylaja i mysla ze jest fajnie

i jeszcze za to placa - kompletne debile
        • revalidon SMS'y - ROZRYWKA DLA GŁUPOLI !!! 27.12.05, 19:58
          jw.
        • stinger47 a komu to przeszkadza? 27.12.05, 20:19
          jak ktos ma ochote za cos placic to jego sprawa. a smsy sa tak samo dobrym
          sposobem przekazywania zyczen jak kazdy inny. i jaka w tym sensacja? pewnie tez
          wiecej wyslalismy emaili, kartek, wiecej dzwonilismy tel komorkowymi i
          stacjonarnymi, wiecej kupowalismy w sklepach, wiecej spalilismy benzyny, wiecej
          spalismy i wiecej ogladalismy tv. i tez za to wszystko placilismy, moze poza
          spaniem. swieta i tyle. a im wiekszy glupek tym wiecej moralow durnowatych.
          • puba Re: a komu to przeszkadza? 27.12.05, 20:28
            :)
            nie mowiac juz o pradzie i opłacie za głupi internet, ktory uzywamy do pisania
            głupich postów na forum:P

stinger47 napisał:

> jak ktos ma ochote za cos placic to jego sprawa. a smsy sa tak samo dobrym
            > sposobem przekazywania zyczen jak kazdy inny. i jaka w tym sensacja? pewnie
            tez
            >
            > wiecej wyslalismy emaili, kartek, wiecej dzwonilismy tel komorkowymi i
            > stacjonarnymi, wiecej kupowalismy w sklepach, wiecej spalilismy benzyny,
            wiecej
            >
            > spalismy i wiecej ogladalismy tv. i tez za to wszystko placilismy, moze poza
            > spaniem. swieta i tyle. a im wiekszy glupek tym wiecej moralow durnowatych.
    • waqs Kłamstwo PLUS GSM 27.12.05, 19:29
      Plus GSM nie udostepnia bramek sms w Sylwestra do wysylania darmowych sms-ow!!!
    • ateistazwyboru A ja wysłałem w sumie 10 SMSów 27.12.05, 19:54
      w całym moim życiu. Nie posiadam tel. komórkowego. Nie potrzebuję. Zarabiam 4000 netto ale nie interesują mnie komórki.
      • stinger47 a co to ma do rzeczy??? 27.12.05, 20:14
        a co ma do rzeczy twoj zarobek z potrzeba komorki? znam hydraulika co zarabia
        mniej niz ty ale komorke musi miec bo klienci dzwonia. ja zarabiam duzo wiecej
        niz ty a na przyklad nie mam potrzeby miec samochodu. i nie mam. a ty pewnie
        masz. czyli logiki w twoi, pisaniu zero
        • in_di_ra Re: a co to ma do rzeczy??? 27.12.05, 21:10
          Wyprszam sobie tekst, ze głupole wysyłają smsy.
          Ja w ogole nie dzwonie bo mi sie nie opłaca, smsy mam znacznie tansze.
    • burakiprlu jake znowu obciazenia lini? 27.12.05, 21:12
      co za debil sieje panike o obciazeniach lini! z wyprzedzeniem to mozecie isc do
      sracza, jestescie na zywo obdzierani ze skory przez telekomunikacje, bydlo
      powinno sie cieszyc ze ludzie chca kozystac z ich zlodziejskich i bydlecych cen.
      a tu debil o przeciazeniu systemu. o co wam chodzi durnie? o umiarkowane
      korzystanie? tak jak za komuny? nie przeciazac? ku.. mac debile!!
    • kinga2 Re: W święta wysłaliśmy 388 milionów SMSów 27.12.05, 21:59
      a moje sms-y docierały jeszcze dziś w nocy-trochę skandal--z plusa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka