tppiotr 27.12.05, 18:52 Chińczycy i tak wysłali więcej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lautre Re: W święta wysłaliśmy 388 milionów SMSów 27.12.05, 19:03 Liczy się jakość a nie ilość :) Odpowiedz Link Zgłoś
marianna_777 SMSy nabijaja kase firmom telefonicznym 27.12.05, 19:38 a glupki wysylaja i mysla ze jest fajnie i jeszcze za to placa - kompletne debile Odpowiedz Link Zgłoś
stinger47 a komu to przeszkadza? 27.12.05, 20:19 jak ktos ma ochote za cos placic to jego sprawa. a smsy sa tak samo dobrym sposobem przekazywania zyczen jak kazdy inny. i jaka w tym sensacja? pewnie tez wiecej wyslalismy emaili, kartek, wiecej dzwonilismy tel komorkowymi i stacjonarnymi, wiecej kupowalismy w sklepach, wiecej spalilismy benzyny, wiecej spalismy i wiecej ogladalismy tv. i tez za to wszystko placilismy, moze poza spaniem. swieta i tyle. a im wiekszy glupek tym wiecej moralow durnowatych. Odpowiedz Link Zgłoś
puba Re: a komu to przeszkadza? 27.12.05, 20:28 :) nie mowiac juz o pradzie i opłacie za głupi internet, ktory uzywamy do pisania głupich postów na forum:P stinger47 napisał: > jak ktos ma ochote za cos placic to jego sprawa. a smsy sa tak samo dobrym > sposobem przekazywania zyczen jak kazdy inny. i jaka w tym sensacja? pewnie tez > > wiecej wyslalismy emaili, kartek, wiecej dzwonilismy tel komorkowymi i > stacjonarnymi, wiecej kupowalismy w sklepach, wiecej spalilismy benzyny, wiecej > > spalismy i wiecej ogladalismy tv. i tez za to wszystko placilismy, moze poza > spaniem. swieta i tyle. a im wiekszy glupek tym wiecej moralow durnowatych. Odpowiedz Link Zgłoś
waqs Kłamstwo PLUS GSM 27.12.05, 19:29 Plus GSM nie udostepnia bramek sms w Sylwestra do wysylania darmowych sms-ow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ateistazwyboru A ja wysłałem w sumie 10 SMSów 27.12.05, 19:54 w całym moim życiu. Nie posiadam tel. komórkowego. Nie potrzebuję. Zarabiam 4000 netto ale nie interesują mnie komórki. Odpowiedz Link Zgłoś
stinger47 a co to ma do rzeczy??? 27.12.05, 20:14 a co ma do rzeczy twoj zarobek z potrzeba komorki? znam hydraulika co zarabia mniej niz ty ale komorke musi miec bo klienci dzwonia. ja zarabiam duzo wiecej niz ty a na przyklad nie mam potrzeby miec samochodu. i nie mam. a ty pewnie masz. czyli logiki w twoi, pisaniu zero Odpowiedz Link Zgłoś
in_di_ra Re: a co to ma do rzeczy??? 27.12.05, 21:10 Wyprszam sobie tekst, ze głupole wysyłają smsy. Ja w ogole nie dzwonie bo mi sie nie opłaca, smsy mam znacznie tansze. Odpowiedz Link Zgłoś
burakiprlu jake znowu obciazenia lini? 27.12.05, 21:12 co za debil sieje panike o obciazeniach lini! z wyprzedzeniem to mozecie isc do sracza, jestescie na zywo obdzierani ze skory przez telekomunikacje, bydlo powinno sie cieszyc ze ludzie chca kozystac z ich zlodziejskich i bydlecych cen. a tu debil o przeciazeniu systemu. o co wam chodzi durnie? o umiarkowane korzystanie? tak jak za komuny? nie przeciazac? ku.. mac debile!! Odpowiedz Link Zgłoś
kinga2 Re: W święta wysłaliśmy 388 milionów SMSów 27.12.05, 21:59 a moje sms-y docierały jeszcze dziś w nocy-trochę skandal--z plusa Odpowiedz Link Zgłoś