Dodaj do ulubionych

"Obiecujące" rozmowy o koalicji z Samoobroną ...

• dialog BIGDA IDZIE!!! 13.01.06, 22:21
      Nike pamiętam autora sztuki, ale inscenizacja Wajdy świetna. I prorocza. Warta
      powtórki w teatrze TV. Samo życie- juz nawet Gajosa nie trzeba Lepper zagra o
      wiele lepiej.
      • mordzinas Re: BIGDA IDZIE!!! 13.01.06, 22:22
        dialog napisał:

> Nike pamiętam autora sztuki, ale inscenizacja Wajdy świetna. I prorocza.
        Warta
        > powtórki w teatrze TV. Samo życie- juz nawet Gajosa nie trzeba Lepper zagra o
        > wiele lepiej.

No tak. Dla ubeków ,esbeków , aferzystów i złodzieji z PZPR-SLD
        idzie bida.
        Co prawda to prawda.
        • dialog Re: BIGDA IDZIE!!! 13.01.06, 22:32
          No tak. Dla ubeków ,esbeków , aferzystów i złodzieji z PZPR-SLD
          > idzie bida.
          > Co prawda to prawda.

Ot, poziom intelektu- wiesz chociaż kto to Bigda?
        • karbat Re: BIGDA IDZIE!!! 13.01.06, 22:32
          zmiana warty przestepcy ,dresiarze ,mohery demokratycznie przejmuja wladze ,
          teraz rozwina skrzydla i pokaza co potrafia ,nudno nie bedzie .
          Za wszystko zaplaci podatnik
        • aga1000 Re: BIGDA IDZIE!!! 13.01.06, 22:35
          Mordzinasie drogi,

A co z tymi co to troszkę jakby sa za młodzi na przynaleznośc do wymienionych
          grup? Albo z tymi co do niech nie przynalezeli a chcą normalnie zyć w normalnym
          kraju. Czy Tobie się wydaje, ze Polska sie dzieli na ubeków, sbeków i tym
          podobnych oraz obrońców PIS i odnowy moralnej według pana Kaczyńskiego? A co z
          resztą? Nie nadają sie do PISowe Polski?
          I co jeśli pan Kaczyński nie jest wcale takim prawym i szlachetnym człowiekiem z
          misją tylką żądnym władzy za wszelką cene gnomem, który chce się zapisać w
          historii i zrobi w tym celu wszystko? Czy naprawde uważasz, ze tak silna
          osobowość i wytrawny gracz nie zawiązał koalicji z PO, bo go Tusk (człowiek bądź
          co bądź znacznie od niego w te klocki słabszy) wyrolował?

mordzinas napisał:

> dialog napisał:
          >
          > > Nike pamiętam autora sztuki, ale inscenizacja Wajdy świetna. I prorocza.
          > Warta
          > > powtórki w teatrze TV. Samo życie- juz nawet Gajosa nie trzeba Lepper zag
          > ra o
          > > wiele lepiej.
          >
          > No tak. Dla ubeków ,esbeków , aferzystów i złodzieji z PZPR-SLD
          > idzie bida.
          > Co prawda to prawda.

• honkers Re: "Obiecujące" rozmowy o koalicji z Samoobron 13.01.06, 22:31
      Ponieważ wiedziałem iż Kaczyński dla iluzji władzy zrobi wszystko, nawet dopuści tego buraka do rządu, dlatego nie głosowałem i nigdy nie zagłosuję na formację gromadzącą to co najgorsze w naszej polityce i w naszym życiu. PiS to zwykła mieszanina oportunistów i populistów.
    • strong7 Re: "Obiecujące" rozmowy o koalicji z Samoobron 13.01.06, 22:37
      Może byc jak w przysłowiu- "nosił wilk razy kilka,ponieśli i wilka".
    • 44i Re: "Obiecujące" rozmowy o koalicji z Samoobron 13.01.06, 23:00
      To wstyd dla Polaków,a przede wszystkim Pis-u.Już lepsze nowe wybory, niż taka
      koalicja.Nareszcie Pis pokazał swoją twarz,dobrze,że PO nie chce rządzić z
      takimi warchołami.Wielka klęska "solidarności"i sierpnia 80.Dobrze,że papież
      tego nie dożył.
      • adas313 Re: "Obiecujące" rozmowy o koalicji z Samoobron 13.01.06, 23:04
        > Dobrze,że papież tego nie dożył.

Szkoda że nie dożył. Właśnie w takiej chwili przydałby się jego głos rozsądku.
    • ibir1 Nareszcie 13.01.06, 23:01
      Szybciutko wykończcie tych przeklętych liberałów z TUSKIEM na czele. Czy już
      zapomnieliście że tą PO tworzył również wielmożny pan Olechowski człowiek o
      "czystych rączkach" do brania kasiory gdzie się tylko dało. I właśnie ta PO to
      żarłoczni politycy, których trzeba nareszcie zepchnąć na boczny tor tak jak Unię
      Demokratyczną.
      • ibir1 Re: Nareszcie 13.01.06, 23:08
        Proszę zapoznać się z przeszłością wszystkich panów z PO. Co oni takiego dobrego
        zrobili w tej III RP. Zacznijcie od tych szanownych panów. Olechowski,
        Piskorski, Szlechtyna itd .........................
      • korby Re: Nareszcie 13.01.06, 23:18
        Oj ibir, ibir. A Ty pewnie w kolejce po wzrost stałeś kiedy Bozia dzieliła
        rozumkiem, co?
        • kosa44 Re: Nareszcie 13.01.06, 23:26
          Koło ciebie zresztą..tylko wziąłem ciut większy...
      • t.rydzyk Zostawic LPR, SO, SLD, PSL i w koncu 13.01.06, 23:19
        swieta poszkodowana jedynie i wylacznie, niekomunistyczna, nieliberalna (nie
        wymieniac zbyt czesto, zanim nie zmienimy Zyty, najlepiej nie wspominac,
        podpisano prezes 'prezio kaczusia' J. Kaczynski, pamieta gaska..! .. e!ehm! p.
        Gosiewicz! misja wykonana, wiec sztucce w dlon i zajadamy.) PiS!!!!! oczywiscie.
        namascil martwy papiez, organizacja UB-eckiego 'Bolka', nawrocona Zyta (ktora
        czaila sie zlowrogo pod lozeczkiem kazdego nowego, malego, dzielnego polaka
        [bracia K. wiedza co to ekumenizm w wersji 'hardcore'], nie wspominajac o
        zlowrogiej zycie w lodowce miedzy slonina,a wodka oraz w apteczce miedzy
        spirytusem do odkazania , a miedzy valium na globusy katolickiej malzonki. jak
        widac zyta stras'na nie jest. jako gorole mowio, o niestras'nych kobitach.
        • kosa44 Re: Zostawic LPR, SO, SLD, PSL i w koncu 13.01.06, 23:29
          Weż pigułki...bo zrozumieć się nie daje..albo prześpij się opoju...
    • sonda1 ZDRADA! 13.01.06, 23:06
    • d.simon Re: 13.01.06, 23:14
      ja to już chyba wszystko w dupie mam i kaczki i tuski i kwaśnice mam to wdupie
      w dupie to mam
      • philips8 To sobie DEBILU lewatywe zrob. 13.01.06, 23:19
    • dalfin KACZKA PROTESTUJĄCA 13.01.06, 23:25
      PONIŻEJ
    • jag.ski Re: "Obiecujące" rozmowy o koalicji z Samoobron 13.01.06, 23:26
      "wszystko jak sen wariata śniony nieprzytomnie"...
      Rzeczpospolita Obojga Kaczorów, Złotousty Kazimierz Krzywogęby,
      Wszystkowiedząca Zyta plus Lepper, to nie do zniesienia, pora emigrować...
      Albo umrzeć ze śmiechu.
      • kosa44 Re: "Obiecujące" rozmowy o koalicji z Samoobron 13.01.06, 23:38
        G...kogo obchodzi twoja emigracja..krzyż na drogę..najlepiej do Saudi Arabia..
        Chociaż i w Israelu nie jest najgorzej Good Luck.......
      • dialog Re: "Obiecujące" rozmowy o koalicji z Samoobron 13.01.06, 23:38
        Wszystkowiedząca Zyta plus Lepper, to nie do zniesienia, pora emigrować...
        Albo umrzeć ze śmiechu.

zostań- posmiejemy się razem...
    • wojtek2784 Re: Trzeba próbować stworzyć taką koalicję 13.01.06, 23:27
      Trzeba próbować stworzyć IV RP.
    • premier_pacynka Przegra jak zwykle Polska i zwykli obywatele 13.01.06, 23:28
      i to niestety jest smutne
    • roman_karoten Specyficzna odziez z teflonu i inne 13.01.06, 23:29
      Bacznosc!
      kolejno odlicz :

1. Trefne trybiki
      2. Oliwki ninja
      3. zniwelowane zaslonki
      4. piec duzych zukow i jeden ornamentujacy samochodzik
      6. ja was wszystkich rozlicze.
    • tomekjeden CZY NADCHODZI CZAS HAŃBY DLA POLSKI? 13.01.06, 23:44
      Właściwie czas hańby, sądząc po zamiarach, już nadszedł. Pan Prezes Kaczyński
      wydaje się być człowiekiem o duszy świni. Nie sposób mówić inaczej o polityku,
      który chce Polskę spuścić razem z odchodami LPR-u i Samoobrony. To samo można
      również powiedzieć o braciszku Pana Prezesa, który siedzi sobie cicho, i
      tchórzliwie, czekając na decyzje kurdupla większego. Bracia Kaczyńscy zawarli
      umowę ze społeczeństwem na koalicję z PO. Większość głosujących nie chciała
      kryminalnego ciemnogrodu Samoobrony z LPR-em. Naród to ludzie z tradycjami,
      aczkolwiek czasami mocno zapoznanymi, naród to nie jest ciemne bydło. Ktoś
      powinien o tym te dwa potworki u szczytu władzy w Polsce poinformować.
      • kosa44 Re: CZY NADCHODZI CZAS HAŃBY DLA POLSKI? 13.01.06, 23:50
        Cóż za rzeczowa analiza..wygląda na to że fachowego politologa....hm..gratulacje !!!
        • tomekjeden Re: CZY NADCHODZI CZAS HAŃBY DLA POLSKI? 14.01.06, 00:27
          kosa44 napisał:

> Cóż za rzeczowa analiza..wygląda na to że fachowego politologa....hm..gratulacj
          > e !!!

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Żaden ze mnie politolog. Raczej, dzisiaj przynajmniej, spamolog. Ale przeraża
          mnie ten pęd do zrujnowania tego co, mimo wiele przciwieństw, dokonano w Polsce
          po roku 1989. Kaczyńscy spychają Polskę do ruiny politycznej. Coś strasznego.
          Powtarzam to co napisałem wcześniej. W demokracjach z tradycjami elektorat by
          takich Kaczyńskich do władzy nie wybrał.
          • silesius.monachijski Re: CZY NADCHODZI CZAS HAŃBY DLA POLSKI? 14.01.06, 01:14
            oczywiscie, "yntelygentny" elektorat wybralby tuska, ktory, obojetnie czym sie
            nie zajal, to wszystko doprowadza na skraj przepasci; tylko zawsze mu brakuje
            odwagi, zeby zrobic ten jeden jedyny krok naprzod

tomekjeden napisał:

> kosa44 napisał:
            >
            > > Cóż za rzeczowa analiza..wygląda na to że fachowego politologa....hm..gra
            > tulacj
            > > e !!!
            >
            > xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
            >
            > Żaden ze mnie politolog. Raczej, dzisiaj przynajmniej, spamolog. Ale przeraża
            > mnie ten pęd do zrujnowania tego co, mimo wiele przciwieństw, dokonano w
            Polsce
            > po roku 1989. Kaczyńscy spychają Polskę do ruiny politycznej. Coś strasznego.
            > Powtarzam to co napisałem wcześniej. W demokracjach z tradycjami elektorat by
            > takich Kaczyńskich do władzy nie wybrał.
      • matekk Re: CZY NADCHODZI CZAS HAŃBY DLA POLSKI? 13.01.06, 23:53
        Zgadzam się z przedmówcą.Niestety zastanawiam się tylko po co ja się kształcę
        skoro taki A. Lepper, człowiek bez wykształcenia siedzi na wiejskiej już drugą
        kadencyję i posiedzi jeszcze z pewnościa dłuuugo.To cwaniak tak jak panowie z
        PISu.PIS okłamał naród że najlepszy koalicjant to PO.Jeśli PIS zrobi koalicję z
        Samoobroną to szykuje się zagłada dla Polski.Te bezmózgi i aferzyści od Leppera
        zaorają nam zakłady przemysłowe, obsieją nieużytki, może nawet każdy zamiast kur
        będzie miał strusie a bizony zastąpią nam krowy...Nie chcę mi się więcej pisać o
        tej żenadzie!Mam tylko pytanie: ile wytrzymuje bateria w rozruszniku serca i czy
        pan Lepper ma dobry model???
      • the.truth Kaczyński chciał i nadal chce koalicji z PO. 14.01.06, 00:00
        Nie wypisuj bzdur ;-)
        Lepper to strategia, koło zapasowe do czasu aż Platforma nie dojrzeje do
        poważnych rozmów.
        A dokładnie - Tusk.

www.polityka.pl/polityka/index.jsp?place=Menu02&news_cat_id=9&layout=1
    • malpa1230 Lepper byłby lepszym liderem PiS niż Kaczory 14.01.06, 17:06
      ten, to przynajmniej ma wzrost równie słuszny, co własne ego. Zawsze gorzej
      jest z mężczyznami, których kobiety określają mianem 'kurdupli'- ileż to
      zapiekłej zawiści, złości się w takich delikwentach zbiera- na kobiety, za to
      że ich nie chcą/ vide jeden kaczor bez kaczorowej/, na społeczeństwo bo 15 lat
      na oszołomów nie chce głosować, na kolegów, bo zdolniejsi, albo popularniejsi.
      Już lepiej taki Andy - opalony, gada równie głupio jak kaczory, ale poziom
      frustracji zdecydowanie mniejszy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka