dialog BIGDA IDZIE!!! 13.01.06, 22:21 Nike pamiętam autora sztuki, ale inscenizacja Wajdy świetna. I prorocza. Warta powtórki w teatrze TV. Samo życie- juz nawet Gajosa nie trzeba Lepper zagra o wiele lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas Re: BIGDA IDZIE!!! 13.01.06, 22:22 dialog napisał: > Nike pamiętam autora sztuki, ale inscenizacja Wajdy świetna. I prorocza. Warta > powtórki w teatrze TV. Samo życie- juz nawet Gajosa nie trzeba Lepper zagra o > wiele lepiej. No tak. Dla ubeków ,esbeków , aferzystów i złodzieji z PZPR-SLD idzie bida. Co prawda to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
dialog Re: BIGDA IDZIE!!! 13.01.06, 22:32 No tak. Dla ubeków ,esbeków , aferzystów i złodzieji z PZPR-SLD > idzie bida. > Co prawda to prawda. Ot, poziom intelektu- wiesz chociaż kto to Bigda? Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: BIGDA IDZIE!!! 13.01.06, 22:32 zmiana warty przestepcy ,dresiarze ,mohery demokratycznie przejmuja wladze , teraz rozwina skrzydla i pokaza co potrafia ,nudno nie bedzie . Za wszystko zaplaci podatnik Odpowiedz Link Zgłoś
aga1000 Re: BIGDA IDZIE!!! 13.01.06, 22:35 Mordzinasie drogi, A co z tymi co to troszkę jakby sa za młodzi na przynaleznośc do wymienionych grup? Albo z tymi co do niech nie przynalezeli a chcą normalnie zyć w normalnym kraju. Czy Tobie się wydaje, ze Polska sie dzieli na ubeków, sbeków i tym podobnych oraz obrońców PIS i odnowy moralnej według pana Kaczyńskiego? A co z resztą? Nie nadają sie do PISowe Polski? I co jeśli pan Kaczyński nie jest wcale takim prawym i szlachetnym człowiekiem z misją tylką żądnym władzy za wszelką cene gnomem, który chce się zapisać w historii i zrobi w tym celu wszystko? Czy naprawde uważasz, ze tak silna osobowość i wytrawny gracz nie zawiązał koalicji z PO, bo go Tusk (człowiek bądź co bądź znacznie od niego w te klocki słabszy) wyrolował? mordzinas napisał: > dialog napisał: > > > Nike pamiętam autora sztuki, ale inscenizacja Wajdy świetna. I prorocza. > Warta > > powtórki w teatrze TV. Samo życie- juz nawet Gajosa nie trzeba Lepper zag > ra o > > wiele lepiej. > > No tak. Dla ubeków ,esbeków , aferzystów i złodzieji z PZPR-SLD > idzie bida. > Co prawda to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
honkers Re: "Obiecujące" rozmowy o koalicji z Samoobron 13.01.06, 22:31 Ponieważ wiedziałem iż Kaczyński dla iluzji władzy zrobi wszystko, nawet dopuści tego buraka do rządu, dlatego nie głosowałem i nigdy nie zagłosuję na formację gromadzącą to co najgorsze w naszej polityce i w naszym życiu. PiS to zwykła mieszanina oportunistów i populistów. Odpowiedz Link Zgłoś
strong7 Re: "Obiecujące" rozmowy o koalicji z Samoobron 13.01.06, 22:37 Może byc jak w przysłowiu- "nosił wilk razy kilka,ponieśli i wilka". Odpowiedz Link Zgłoś
44i Re: "Obiecujące" rozmowy o koalicji z Samoobron 13.01.06, 23:00 To wstyd dla Polaków,a przede wszystkim Pis-u.Już lepsze nowe wybory, niż taka koalicja.Nareszcie Pis pokazał swoją twarz,dobrze,że PO nie chce rządzić z takimi warchołami.Wielka klęska "solidarności"i sierpnia 80.Dobrze,że papież tego nie dożył. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: "Obiecujące" rozmowy o koalicji z Samoobron 13.01.06, 23:04 > Dobrze,że papież tego nie dożył. Szkoda że nie dożył. Właśnie w takiej chwili przydałby się jego głos rozsądku. Odpowiedz Link Zgłoś
ibir1 Nareszcie 13.01.06, 23:01 Szybciutko wykończcie tych przeklętych liberałów z TUSKIEM na czele. Czy już zapomnieliście że tą PO tworzył również wielmożny pan Olechowski człowiek o "czystych rączkach" do brania kasiory gdzie się tylko dało. I właśnie ta PO to żarłoczni politycy, których trzeba nareszcie zepchnąć na boczny tor tak jak Unię Demokratyczną. Odpowiedz Link Zgłoś
ibir1 Re: Nareszcie 13.01.06, 23:08 Proszę zapoznać się z przeszłością wszystkich panów z PO. Co oni takiego dobrego zrobili w tej III RP. Zacznijcie od tych szanownych panów. Olechowski, Piskorski, Szlechtyna itd ......................... Odpowiedz Link Zgłoś
korby Re: Nareszcie 13.01.06, 23:18 Oj ibir, ibir. A Ty pewnie w kolejce po wzrost stałeś kiedy Bozia dzieliła rozumkiem, co? Odpowiedz Link Zgłoś
kosa44 Re: Nareszcie 13.01.06, 23:26 Koło ciebie zresztą..tylko wziąłem ciut większy... Odpowiedz Link Zgłoś
t.rydzyk Zostawic LPR, SO, SLD, PSL i w koncu 13.01.06, 23:19 swieta poszkodowana jedynie i wylacznie, niekomunistyczna, nieliberalna (nie wymieniac zbyt czesto, zanim nie zmienimy Zyty, najlepiej nie wspominac, podpisano prezes 'prezio kaczusia' J. Kaczynski, pamieta gaska..! .. e!ehm! p. Gosiewicz! misja wykonana, wiec sztucce w dlon i zajadamy.) PiS!!!!! oczywiscie. namascil martwy papiez, organizacja UB-eckiego 'Bolka', nawrocona Zyta (ktora czaila sie zlowrogo pod lozeczkiem kazdego nowego, malego, dzielnego polaka [bracia K. wiedza co to ekumenizm w wersji 'hardcore'], nie wspominajac o zlowrogiej zycie w lodowce miedzy slonina,a wodka oraz w apteczce miedzy spirytusem do odkazania , a miedzy valium na globusy katolickiej malzonki. jak widac zyta stras'na nie jest. jako gorole mowio, o niestras'nych kobitach. Odpowiedz Link Zgłoś
kosa44 Re: Zostawic LPR, SO, SLD, PSL i w koncu 13.01.06, 23:29 Weż pigułki...bo zrozumieć się nie daje..albo prześpij się opoju... Odpowiedz Link Zgłoś
d.simon Re: 13.01.06, 23:14 ja to już chyba wszystko w dupie mam i kaczki i tuski i kwaśnice mam to wdupie w dupie to mam Odpowiedz Link Zgłoś
jag.ski Re: "Obiecujące" rozmowy o koalicji z Samoobron 13.01.06, 23:26 "wszystko jak sen wariata śniony nieprzytomnie"... Rzeczpospolita Obojga Kaczorów, Złotousty Kazimierz Krzywogęby, Wszystkowiedząca Zyta plus Lepper, to nie do zniesienia, pora emigrować... Albo umrzeć ze śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
kosa44 Re: "Obiecujące" rozmowy o koalicji z Samoobron 13.01.06, 23:38 G...kogo obchodzi twoja emigracja..krzyż na drogę..najlepiej do Saudi Arabia.. Chociaż i w Israelu nie jest najgorzej Good Luck....... Odpowiedz Link Zgłoś
dialog Re: "Obiecujące" rozmowy o koalicji z Samoobron 13.01.06, 23:38 Wszystkowiedząca Zyta plus Lepper, to nie do zniesienia, pora emigrować... Albo umrzeć ze śmiechu. zostań- posmiejemy się razem... Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 Re: Trzeba próbować stworzyć taką koalicję 13.01.06, 23:27 Trzeba próbować stworzyć IV RP. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 Re: Trzeba próbować stworzyć taką koalicję 13.01.06, 23:27 Trzeba próbować stworzyć IV RP. Odpowiedz Link Zgłoś
premier_pacynka Przegra jak zwykle Polska i zwykli obywatele 13.01.06, 23:28 i to niestety jest smutne Odpowiedz Link Zgłoś
roman_karoten Specyficzna odziez z teflonu i inne 13.01.06, 23:29 Bacznosc! kolejno odlicz : 1. Trefne trybiki 2. Oliwki ninja 3. zniwelowane zaslonki 4. piec duzych zukow i jeden ornamentujacy samochodzik 6. ja was wszystkich rozlicze. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjeden CZY NADCHODZI CZAS HAŃBY DLA POLSKI? 13.01.06, 23:44 Właściwie czas hańby, sądząc po zamiarach, już nadszedł. Pan Prezes Kaczyński wydaje się być człowiekiem o duszy świni. Nie sposób mówić inaczej o polityku, który chce Polskę spuścić razem z odchodami LPR-u i Samoobrony. To samo można również powiedzieć o braciszku Pana Prezesa, który siedzi sobie cicho, i tchórzliwie, czekając na decyzje kurdupla większego. Bracia Kaczyńscy zawarli umowę ze społeczeństwem na koalicję z PO. Większość głosujących nie chciała kryminalnego ciemnogrodu Samoobrony z LPR-em. Naród to ludzie z tradycjami, aczkolwiek czasami mocno zapoznanymi, naród to nie jest ciemne bydło. Ktoś powinien o tym te dwa potworki u szczytu władzy w Polsce poinformować. Odpowiedz Link Zgłoś
kosa44 Re: CZY NADCHODZI CZAS HAŃBY DLA POLSKI? 13.01.06, 23:50 Cóż za rzeczowa analiza..wygląda na to że fachowego politologa....hm..gratulacje !!! Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjeden Re: CZY NADCHODZI CZAS HAŃBY DLA POLSKI? 14.01.06, 00:27 kosa44 napisał: > Cóż za rzeczowa analiza..wygląda na to że fachowego politologa....hm..gratulacj > e !!! xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Żaden ze mnie politolog. Raczej, dzisiaj przynajmniej, spamolog. Ale przeraża mnie ten pęd do zrujnowania tego co, mimo wiele przciwieństw, dokonano w Polsce po roku 1989. Kaczyńscy spychają Polskę do ruiny politycznej. Coś strasznego. Powtarzam to co napisałem wcześniej. W demokracjach z tradycjami elektorat by takich Kaczyńskich do władzy nie wybrał. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: CZY NADCHODZI CZAS HAŃBY DLA POLSKI? 14.01.06, 01:14 oczywiscie, "yntelygentny" elektorat wybralby tuska, ktory, obojetnie czym sie nie zajal, to wszystko doprowadza na skraj przepasci; tylko zawsze mu brakuje odwagi, zeby zrobic ten jeden jedyny krok naprzod tomekjeden napisał: > kosa44 napisał: > > > Cóż za rzeczowa analiza..wygląda na to że fachowego politologa....hm..gra > tulacj > > e !!! > > xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx > > Żaden ze mnie politolog. Raczej, dzisiaj przynajmniej, spamolog. Ale przeraża > mnie ten pęd do zrujnowania tego co, mimo wiele przciwieństw, dokonano w Polsce > po roku 1989. Kaczyńscy spychają Polskę do ruiny politycznej. Coś strasznego. > Powtarzam to co napisałem wcześniej. W demokracjach z tradycjami elektorat by > takich Kaczyńskich do władzy nie wybrał. Odpowiedz Link Zgłoś
matekk Re: CZY NADCHODZI CZAS HAŃBY DLA POLSKI? 13.01.06, 23:53 Zgadzam się z przedmówcą.Niestety zastanawiam się tylko po co ja się kształcę skoro taki A. Lepper, człowiek bez wykształcenia siedzi na wiejskiej już drugą kadencyję i posiedzi jeszcze z pewnościa dłuuugo.To cwaniak tak jak panowie z PISu.PIS okłamał naród że najlepszy koalicjant to PO.Jeśli PIS zrobi koalicję z Samoobroną to szykuje się zagłada dla Polski.Te bezmózgi i aferzyści od Leppera zaorają nam zakłady przemysłowe, obsieją nieużytki, może nawet każdy zamiast kur będzie miał strusie a bizony zastąpią nam krowy...Nie chcę mi się więcej pisać o tej żenadzie!Mam tylko pytanie: ile wytrzymuje bateria w rozruszniku serca i czy pan Lepper ma dobry model??? Odpowiedz Link Zgłoś
the.truth Kaczyński chciał i nadal chce koalicji z PO. 14.01.06, 00:00 Nie wypisuj bzdur ;-) Lepper to strategia, koło zapasowe do czasu aż Platforma nie dojrzeje do poważnych rozmów. A dokładnie - Tusk. www.polityka.pl/polityka/index.jsp?place=Menu02&news_cat_id=9&layout=1 Odpowiedz Link Zgłoś
malpa1230 Lepper byłby lepszym liderem PiS niż Kaczory 14.01.06, 17:06 ten, to przynajmniej ma wzrost równie słuszny, co własne ego. Zawsze gorzej jest z mężczyznami, których kobiety określają mianem 'kurdupli'- ileż to zapiekłej zawiści, złości się w takich delikwentach zbiera- na kobiety, za to że ich nie chcą/ vide jeden kaczor bez kaczorowej/, na społeczeństwo bo 15 lat na oszołomów nie chce głosować, na kolegów, bo zdolniejsi, albo popularniejsi. Już lepiej taki Andy - opalony, gada równie głupio jak kaczory, ale poziom frustracji zdecydowanie mniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś