maruda.r 18.01.06, 12:00 "Prezydium od początku pracowało w założeniu, że termin upływa 19 lutego" - dodał. *********************************** To o co się szarpaliscie z Kotlinowskim, towrzyszu Jurek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
galba Marszałek bardzo celnie obnażył kłamstwa Rokity 18.01.06, 12:07 Najpierw Jasio twierdził, że Marszałek przedłuża prace nad budżetem bo jest termin 19 II potem ten sam Jasio stwierdza, że Marszałkowi wcale nie zależało na tempie prac... Ciekawe co bajarz ludowy Rokita wymyśli jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
zed123 Nie zabieraj głosu, gdy nie wiesz o co chodzi. 18.01.06, 12:11 Dzieciaku. Odpowiedz Link Zgłoś
alkud PiS nie zdawał sobie sprawy, że wygranie wyborów 18.01.06, 12:19 to dopiero początek zabawy. Tusk przegrał, Rokita nie jest premierem, ale w odwodzie PO cały czas ma układ medialny który robi wszystko aby zgnoić (vide Radio Maryja, TV Trwam etc) i skompromitować tych którzy chcą wprowadzić faktyczne zmiany... A co do nowych wyborów - może faktycznie są potrzebne... PiS dostanie 50% i ostatecznie rozprawi się z hydrą polityczno-biznesowo-medialną... ISLAM KORAN EUROPA - dla dorosłych 18religiapokoju.blox.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
droch Re: PiS nie zdawał sobie sprawy, że wygranie wybo 18.01.06, 12:22 A świstak siedzi i zawija... Może się założymy o skrzynkę wódki, twardzielu? Odpowiedz Link Zgłoś
alkud Re: PiS nie zdawał sobie sprawy, że wygranie wybo 18.01.06, 12:25 jestem abstynentem... ISLAM KORAN EUROPA tylko dla dorosłych 18religiapokoju.blox.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
holyboy_666 Re: galba, dziecko we mgle 18.01.06, 12:23 w jednym zdaniu piszesz pogardliwie 'jasio' i czołobitnie 'marszałek'. w tym samym zdaniu zaprzeczasz sam sobie. co prawda to norma wśród socjalistycznych 'prawicowców', ale z drugiej strony możesz mieć też osobiste, prywatne kłopoty z rozumieniem języka polskiego. może ci trochę pomogę, oto dwa łatwe pytania: - która data jest wcześniejsza: 30 września, czy 19 listopada? - czy sformuowanie 'przedłużyć prace nad budżetem' jest w jakiejś logicznej koincydencji z 'tempo prac nad budżetem' (w domyśle: szybsze) wiem, że nawet to może być dla ciebie za trudne, szanowny analityku, ale zawsze możesz spojrzeć w kalendarz, oraz użyć słownika języka polskiego. kalendarz masz w komputerze (prawy dolny róg, takie cyferki z godziną, trzeba 2x kliknąć). oczywiście zdaję sobie sprawę, że słownika w domu nie masz, ale zawsze możesz pójść do biblioteki. spacer rozjaśnia umysł. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Jurek: prezydium pracowało w oparciu o datę 1 18.01.06, 12:09 maruda.r napisał: > > To o co się szarpaliscie z Kotlinowskim, towrzyszu Jurek? Jak to o co? - O laskę! Odpowiedz Link Zgłoś
signal To już wiem dlaczego nie chcieli marszałka z PO 18.01.06, 12:10 do tego planu wcześniejszych wyborów niezbędny był człowiek z PiS Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany Re: To już wiem dlaczego nie chcieli marszałka z 18.01.06, 12:17 dokladnie Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Jurek rżnie głupa 18.01.06, 12:13 a próba wyrwania laski Kotlinowskiemu - rzecz karygodna Odpowiedz Link Zgłoś