palestrina2005 Co ten "koleś-Magister" takiego zrobił ? 20.01.06, 13:46 Ułaskawił Sobotkę... Faktycznie wielki wyczyn... Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Co ten "koleś-Magister" takiego zrobił ? 20.01.06, 13:48 Dobrze ze tylko Sobotke a nie ksiezy pedofili przy okazji!! Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Dobrze że tylko Sobotkę... 20.01.06, 14:45 a nie jeszcze Rywina i wszystkich zbrodnierzy z SB. Chociaż pewnie o wielu ułaskawieniach nie wiemy... Ciekawe dlaczego są tajne ?????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
mielis Re: Co ten "koleś-Magister" takiego zrobił ? 20.01.06, 14:58 Jednego księdza skazanego za wypadek drogowy ze skutkiem śmiertelnym także. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_46 Re: Co ten "koleś-Magister" takiego zrobił ? 20.01.06, 15:04 Co ten "koleś-Magister" takiego zrobił ? M A G I S T E R ??? Mgr to MAGAZYNIER Jolka podobno widziała dyplom ale na bazarze, kolor im się nie podobał więc nie kupili, Miller załatwił mu inny, też mgr tylko nie spojrzał, że to magazynier :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Powinienem napisać "Magister" 20.01.06, 15:52 Sorry powinienem napisać Koleś - "Magister", bo taki z niego magister jak ze mnie ksiądz. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: CBOS: Kwaśniewski politykiem roku w Polsce 20.01.06, 13:49 Prezydent wszystkich oszustów, przestępców i pijaków. Pozdrowienia dla kasjera mordercy Vogla. Odpowiedz Link Zgłoś
lolowedzynski [...] 20.01.06, 14:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
marek10004 Re: sondaz gazety 20.01.06, 14:03 To bardzo ciekawe. Po wybraniu J. Kaczynskiego na czlowieka roku przez "Wprost", czytalem wypowiedzi politykow roznych opcji, miedzy innymi Millera. Kazdy z nich wypowiadal sie, ze byl to wybor zupelnie oczywisty. Tymczasem w dzisiejszym sondazu gazety J. Kaczynski zajmuje dalekie miejsce. Oto jak w dalszym ciagu probuje sie manipulowac Polakami. To rowniez powod dla ktorego kazdy uczciwy Polak ma obowiazek wspomoc Kaczyskiego, Marcinkiewicza i PIS w rozbiciu tego zgnilego ssystemu. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus i co teraz? 20.01.06, 14:23 PiSiory chyba w majty popuściły ze złości.... A kacze kupry zzieleniały, zbladły i zażółciły się w kolejności... z bezsilnej złości.. Widać nie do reszty naród zgłupiał.. a już na pewno nie cały... Ciekawym wielce czy Rydza skręciło w korkociąg czy tylko w świński ogonek??? Odpowiedz Link Zgłoś
zenek68 dzieciaczyno idź sobie na dziewczynki,dobrze radzę 20.01.06, 14:32 a potem wróć na forum , będziesz przyjemniejszy.. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Sondaze na razie dla PiS 20.01.06, 14:48 Na razie PiS prowadzi we wszystkich sondażach a Marcinkiewicz jest najpopularniejszym politykiem. Pamiętam zresztą jak cieszyłeś się po wynikach sondazy Cimoszenki ????? Nagłośniono parę jego "wybrykow" i sondaże spadły. Kwaśniewski ma tyle związków z dziwnymi sprawami(Magister, ułaskawienie Sobotki, Orlen itp.) że łatwo będzie go skompromitować gdy przyjdzie do wyborów. PiS jest świetnie zorganizowany PRowo i rozwali komuchów. Szkoda tylko Platformy bo może trochę stracić kosztem SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Sondaze na razie dla PiS 21.01.06, 00:08 palestrina2005 napisał: > Na razie PiS prowadzi we wszystkich sondażach a Marcinkiewicz jest > najpopularniejszym politykiem. > > Pamiętam zresztą jak cieszyłeś się po wynikach sondazy Cimoszenki ????? > Nagłośniono parę jego "wybrykow" i sondaże spadły. > Kwaśniewski ma tyle związków z dziwnymi sprawami(Magister, ułaskawienie > Sobotki, Orlen itp.) że łatwo będzie go skompromitować gdy przyjdzie do wyborów > . > PiS jest świetnie zorganizowany PRowo i rozwali komuchów. > Szkoda tylko Platformy bo może trochę stracić kosztem SLD. nie uważasz paletrino, że to były wybryki Giertycha, Miodowicza & consortes??? A "ciemny naród" to kupił, jak ładnie zauważył Kurski... Jakś nie bardzo pamiętliwa ta twoja "jak pamiętam" ... Odpowiedz Link Zgłoś
kaisy7 [...] 20.01.06, 15:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
azael11 :))) hhhahahahah co to za ankieta Pinokio roku 20.01.06, 14:23 uchahałem się po pachy ten człowiek od goleni prawej człowiekem roku dodajcie że w Rosji Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: CBOS: Kwaśniewski politykiem roku w Polsce 20.01.06, 14:23 centrolew napisał: > Szkoda, że Kwaśniewski nie jest już czynnym politykiem... Kto wie, może jednak > wróci i pomoże centrolewicy w budowie wspólnego bloku. > w obozie pracy ,tam jego miejsce ,jak i wszystkich czerwonych ciemniaków Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: CBOS: Kwaśniewski politykiem roku w Polsce 20.01.06, 14:40 w obozie pracy ludzie siedzieli pod przymusem a u ksiedza dobrodzieja tyrają ci co bioja sie sakramentow nie uzyskac ,i co jest gorsze???ciemnota czy przemoc fizyczna?? Odpowiedz Link Zgłoś
widziane_inaczej [...] 20.01.06, 14:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
widziane_inaczej [...] 20.01.06, 14:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
andrew450 pytanie do ludzi normalnych, a nie zwolenników PIS 20.01.06, 14:35 Skąd tyle nienawiści, zawiści i nietolerancji w tym katolickim narodzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
widziane_inaczej Zapytaj Michnika to jest Generator Nienawiści... 20.01.06, 14:38 Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Zapytaj Michnika to jest Generator Nienawiści 20.01.06, 14:48 Michnika ,a ja mysłałem ze Rydza Odpowiedz Link Zgłoś
marek10004 Re: pytanie do ludzi normalnych, a nie zwolennikó 20.01.06, 14:44 To nie jest nienawisc. To wolanie o sprawiedliwosc po 60-latach niewoli. Mylisz pojecia sprawiedliwosci z nienawiscia. Jakby przyjac Twoj tok myslenia nalazaloby zlikwidowac caly aparat sprawiedliwosci, bo wedlug Ciebie to wlasnie ostoja nienawisci. Ale pewnie nie przyjmiesz mojej argumentacji, bo jednoczesnie jestem zadeklarowanym zwolennikiem PIS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: pytanie do ludzi normalnych, a nie zwolennikó 20.01.06, 14:46 Jak niewiesz ?z Torunia !! Odpowiedz Link Zgłoś
sarhenziel Re: CBOS: Kwaśniewski politykiem roku w Polsce 20.01.06, 14:36 Za wykończenie SLD należy mu się. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Typowy bełkot Czerwonego Barana, masz talent 20.01.06, 14:45 Baran to choć ma władze nad owieczkami , a wy miłosnicy kleru zdaje sie jestescie owieczkami[do strzyzenia ] z kasy bo po to jestescie klerowi potrzebni Odpowiedz Link Zgłoś
gizberniasty Dobre, dobre! 20.01.06, 15:36 kolter napisał: > Baran to choć ma władze nad owieczkami , a wy miłosnicy kleru zdaje sie > jestescie owieczkami[do strzyzenia ] z kasy bo po to jestescie klerowi > potrzebni Widzę, że są jeszcze w Polsce ludzie, którzy nie dali się otumanić i mają jakieś zdrowe spojrzenie na otaczającą rzeczywistość. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
sekwana2005 Polityk roku 20.01.06, 14:46 Uważam, iż sprawa powinna być zbadana i zweryfikowana przez 138 tajnych i jawnych służb Kaczyńskich. "nie po to wygraliśmy wybory"... Prościej było z człowiekiem roku wprost, gdy tytuł przyznawała redakcja i tylko jeden był nieposłuszny - zamiast na Jarosława K. głosował na OBU Kaczyńskich... Przy takim braku dyscypliny jest już chyba zwolniony, z dożywotnim zakazem pracy w zawodzie... A "jeśmy myśmy uchwaliliśmy" iż najlepszy jest Kaczyński - który to obojętne, ostatecznie wczoraj Tusk przyznał się że zaproszony do Pałacu Prezydnecnkiego nie ma pewności, z kim rozmawił "Melduję posłusznie" iż już nawet pojawiły się plotki, iz tak naprawdę nie ma dwóch Kaczyńskich (kto i kiedy ich naprawdę razem widział, szczególnie w ostatnich miesiącach?, podobno Jarosław Lecha już w porcjach wsadził do "weków") a jedynie jest Jarosław Lech Aleksander Donald Jan Maria Kaczyński bawi się w mediach w "złego i dobrego policjanta"... Zanim wprowadzony zostanie do Konstytucji zapis, iż Człowiekiem Roku może zostać tylko Kaczyński (Lech, Jaroslaw, albo ten - muzykalny), należy wyjaśnić czy istnieją w świecie realnym, nie tylko wirtualnym i pijarowskim... Stąd moje liberum veto Odpowiedz Link Zgłoś
mamuut boisz się? 20.01.06, 14:46 myślisz że prezio przyjedzie z odsieczą i pomoże takim jak ty - mam nadzieje że się mylisz hehe sondaze GW hehe Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern pewnie wygrałby w cuglach gdyby nie akcja "Sobotko 20.01.06, 14:49 u nas tzw. "klasa polityczna" jest rodem z IV ligii i za bardzo to nie ma na kogo głosować ;) ale dla Kaczyńskiego to niezły policzek, najpierw brat został czł. roku, a teraz Kwaśniewski totalnie kompromitujacy się pod koniec kadencji niewiele, ale jednak wygrywa z nim zresztą ta trójka - Kwaśniewski, Kaczyński i Lepper!!! - daje do myślenia ;D żeby to dla Kaczyńskiego nie był zły omen... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Pamiętacie Cimoszenkę... 20.01.06, 14:50 Miał wg Gazety prawie 40% poparcia. I jak skończył - w puszczy z sikającymi pieskami. Tak samo skończy nasz Koleś_Magister_Ułaskawiciel_Komuch Kwach. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaczepiel Re: Pamiętacie CIMOSZEWICZA 20.01.06, 15:52 Z żubrami, a nie z pieskami. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: Pamiętacie CIMOSZENKĘ 20.01.06, 15:54 Nie z żubrami, tylko z sikającymi pieskami o których tak mówił po przesłuchaniu na Komisji Orlenowskiej. Żubry to szlachetne zwięrzęta i do takich stworów jak Cimoszenko się nie zbliżają. Odpowiedz Link Zgłoś
henryad Re: Pamiętacie Cimoszenkę... 20.01.06, 22:58 ON kończy jako kuglarz. Niemal w każdej sytuacji Kwas był znakomitym kuglarzem negocjatorem. A teraz ten kuglarz siedzi na swych kuglach w Szwajcarii. Dobrze bybyło gdyby go można przywieść do jakiegoś nowootworzonego ZOO kuglarskiego w Polsce. Będąc w klatce mógłby pokazać publiczność wiele ze swych stuczek. Pośmiertnie może być pochowany obok swoich np Ariela Sharona. Odpowiedz Link Zgłoś
radak Re: CBOS: Kwaśniewski politykiem roku w Polsce 20.01.06, 14:52 Niedługo nacieszy się tym laurem.I tak go wsadza za przekrety (mam nadzieję). Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_46 [...] 20.01.06, 14:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Sondaz CBOS to czysta lipa w proszku! 20.01.06, 15:45 Nie mieszajcie! Wiadomo, ze politykiem roku wybrany zostal J.Kaczynski (nie moj bohater), ale nie mam majmniejszych watpliwosci, ze takiego wyboru juz dokonano! Odpowiedz Link Zgłoś
onatutrwa Re: CBOS: Kwaśniewski politykiem roku w Polsce 20.01.06, 15:40 I znowu CBOS sie osmiesza Sondaż został przeprowadzony w centrali SLD przez CBOS w dniach 6-9 stycznia 2006 na liczącej 1007 osób reprezentatywnej Czerwonej pro Faszystowsko komunisticznej próbie dorosłych Polaków. Ciekawe czy ten "magister" moze zostanie prezesam CBOS a moze CBOS wybieze Putina na Prezesa...te czerwone chamstwo wciska nam miernoty, ale poczekamy do nowych wyborow to wyczyscimy sejm ze smieci... Odpowiedz Link Zgłoś
rojczer Re: CBOS: Kwaśniewski politykiem roku w Polsce 20.01.06, 17:27 Inwektywami rzucają ci, którym brakuje argumentów. A mnie cieszy wynik sondażu CBOS przede wszystkim dlatego, że Polacy coraz lepiej odróżniają ziarno od plew (czytaj: polityków z klasą od populistycznych oszołomów). Odpowiedz Link Zgłoś
zwalonytrojanski Centrum Bardzo Oszołomionych S- jakie zakończenie? 20.01.06, 15:40 Widać polactwo ma genetycznie zakodowaną miłość do chorych goleni czy kłamstw na temat wykształcenia. Ale cóż. A co z ziobrem? Ponoć nie ukończył aplikacji prokuratorskiej. Jeżeli nie to ciekawe. Pewnie po nim jakiś tusk czy inny solidnie wykształcony na kominach oberjmie prokuratorię generalną. Może dorn? Albo jakiś mosze z pod budki z piwem legitymujący się niepełnym podstawowym? Odpowiedz Link Zgłoś
kaisy7 Re: CBOS: Kwaśniewski politykiem roku w Polsce 20.01.06, 15:43 Stawiam na Olejniczaka. Dlatego, że dzięki niemu czerwona partia uzyskała (pomimo wybryków i perspektywy bycia poza sejmem) ~12% Jestem antyczerwony, ale gratuluję za posunięcia, które pozwoliły ten wynik uzyskać. Odpowiedz Link Zgłoś
onatutrwa Re: CBOS: Kwaśniewski politykiem roku w Polsce 20.01.06, 15:47 kaisy7 napisał: > Stawiam na Olejniczaka. Dlatego, że dzięki niemu czerwona partia uzyskała > (pomimo wybryków i perspektywy bycia poza sejmem) ~12% > Jestem antyczerwony, ale gratuluję za posunięcia, które pozwoliły ten wynik > uzyskać. Gratuluje Kaisy7 odwagi ja jestem nie tylko antyczerwonym chodz czerwony kolor to moj ulubiony ale jestem oczywiscie przeciw faszystowsko komunistycznej mafii Putinowcom... Odpowiedz Link Zgłoś
kaisy7 Re: CBOS: Kwaśniewski politykiem roku w Polsce 20.01.06, 15:53 Ja rónież. Ale pytanie dotyczyło ankiety. Olejniczak gadał i robił. Dobrze towarzyszom, udała mu się ta trudna sztuka. Nie powiem abym się cieszył, bo sądziłem że popłuczyny pzpr znikną na zawsze ze sceny politycznej. Dzięki Olejniczakowi tak się nie stało Odpowiedz Link Zgłoś
aniaczepiel Premier Marek Belka na polityka roku! 20.01.06, 15:50 Ten premier tyle zrobił dla Polski, było zaangażowany w rządzenie krajem, a nie w aktualne afery i sprawy polityczne - pewnie z tego powodu powstały opinie, że był premierem niewidocznym i tak dalej. Teraz rząd PiS używa propagandy, kłóci się... Szczerze przyznaję, że tęsknię za rządem Marka Belki. Odpowiedz Link Zgłoś
mk0101 Re: Premier Marek Belka na polityka roku! 20.01.06, 16:09 Dobre, usmialam sie... Pomysly Pana Belki swego czasu ladnie wypunktowal WPROST. Radze poszukac w archiwum. Dziwnym trafem zawsze jak u wladzy byla SLD to mi pomysly przez nich zatwierdzane w czyn powodowaly utrudnienia, czy to biurokratyczne czy finansowe. Ogolnie z prywatyzacja za ich rzadow (czy to tych czy wczesnejszych) to z tego co wiem to byla tragedia. Za rzadnych rzadow w III RP tak zle nie bylo. Tempo prywatyzacji zawsze bylo skutecznie hamowane. I niech nikt nie wyskoczy o wzroscie gospodarczym, bo przy innych wschodnioeuropejskich krajach w tym samym czasie mielismy dwa raze gorsze wskazniki. Za czasow SLD juz nie tylko estonia nas wyprzedzila (spojrzcie jakie ma ten kraj podatki ;, pewnie dlatego nazywani sa tygrysem wschodu),ale juz wyprzedzamy chyba tylko bialorus i ukraine ;P Potencjal to Polska miala i nadal ma, jednak prosocjalna mentalnosc ja skutecznie niszczy Odpowiedz Link Zgłoś
gogol66 Re: Premier Marek Belka na polityka roku! 20.01.06, 16:14 Premier Marek Belka na polityka roku! ............ a kto to taki? Odpowiedz Link Zgłoś
stefa12 Re: CBOS: Kwaśniewski politykiem roku w Polsce 20.01.06, 16:10 Ludzie! , wam się już w głowach popi....., Kwach, politykiem roku, kto to wymyślił?, chyba jego krajanie Odpowiedz Link Zgłoś