liberau 23.01.06, 03:41 WOW! Cóż za odważne i bezkompromisowe postawienie sprawy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grom3 Re: Lider PiS: Koalicja z PO albo wybory 23.01.06, 04:41 Po nie potrzebuje laski od Kaczorow ani zadnej koalicji,roznosi sie glosnym echem w Toronto ze ma zamiar powrocic do Polski i pomoc Platformie Obywatelskiej pan Benedykt Gondek.Najlepszy towar exportowy Poloni Kanadyjskiej majac Benedykta Gondka u siebie Platforma PIS rozjedzie na popiol. Odpowiedz Link Zgłoś
jaro_ss PO- lider wyborów do opozycji !!!! 23.01.06, 06:10 Już drugi raz tego błedu nie popełnię... i figę ode mnie dostaną Nowe wybory to dobre rozwiązanie..... Jak PO chce być w opozycji, to po co im tyle miejsc w parlamencie..... A Tusk dał się pioznać... jako wspaniały smarkacz w polityce.... Odpowiedz Link Zgłoś
spin68 No i jak zwykle wykręcili 23.01.06, 06:14 kota ogonem. Od samych wyborów starali się zrobić PO odpowiedzialną za brak koalicji albo ew. nowe wybory. No i proszę, PO sie wiło, wykręcało no i sie nie udało... Odpowiedz Link Zgłoś
adrem63 Re: No i jak zwykle wykręcili 23.01.06, 10:44 spin68 napisał: > kota ogonem. Od samych wyborów starali się zrobić PO odpowiedzialną za brak > koalicji albo ew. nowe wybory. No i proszę, PO sie wiło, wykręcało no i sie > nie udało... No proszę, a ja już myślałem, że to PO zablokowała koalicję z PIS-em swoim pięknym hasłem " MSW albo śmierć ". Odpowiedz Link Zgłoś
adrem63 MSW albo śmierć 23.01.06, 18:02 Czy to hasło już odwołano ? Jeśli nie to koalicję widzę szaro, bowiem Żelazny Dorn mocno utkwił w MSW i zdążył już chyba ważniejsze teczki przejrzeć :-). Odpowiedz Link Zgłoś