me-e dunczycy zazadzili ...ewakulacje 04.02.06, 23:10 ...przeprosili a jednak ich pala...tylko...rzeczpospolita...moze muzulmanow powstrzymac... Odpowiedz Link Zgłoś
me-e reise og ferie...czy spala skandynawie... 04.02.06, 23:23 ...czy nie nalezalo by postwic w stan gotowosi bojowej...wojsko...nie wiem czy widac to przez satelity...ale to czuc ,ze muzulmanie sie gotuja... Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Bydło... 04.02.06, 23:26 Tak należy nazwać tych co podpalają ambasady. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.2x Czy to nauki Mahometa zalecaja palic ambasady ? 05.02.06, 02:29 Ja mam watpliwosci co do trafnosci dowcipow i karykatur dotyczacych postaci regijnych takich jak Jezus, Mahomet, Abraham czy kpin z Papieza. Jednak to co prezentuje obecnie Swiat Islamu jest albo zaprzeczeniem nauk ich Proroka albo potwierdza trafnosc karykatur. Nie znam Islamu na tyle aby roztrzygnac ta kwestie. Moze ktos z wyznawcow potrafi odpowiedziec. Jestem z Dunczykami - trzymajcie sie z cala EU. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Czy to nauki Mahometa zalecaja palic ambasady 05.02.06, 11:48 "...trzymajcie się z całą EU..." - napisał mój przedmówca Rzecz w tym, że Dania (także Norwegia i Niemcy) są członkiem NATO. Atak na ambasadę jest, według prawa międzynarodowego, równoznaczny z atakiem na terytorium państwa. Krótko mówiąc, NATO zostało zaatakowane zbrojnie przez nieumundurowanych dywersantów oraz przez funkcjonariuszy państwa Syrii. Jest tylko jedyna logiczna odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Teraz Izrael powinien zbombardować Irańskie 04.02.06, 23:35 Ośrodki uzdatniające Uran. I to nastąpi. Jak się wyraził mniemanolog. Nastąpi to prędzej niż później. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Islam: bedziecie posłuszni i szczęśliwi ... 05.02.06, 00:03 ...»Dzisiaj udoskonaliłem dla was waszą religię i obdarzyłem was w pełni Moją dobrocią; wybrałem dla was Islam jako religię.« (Surah Al-Ma'idah Odpowiedz Link Zgłoś
me-e szybki poradnik islamisty dla jeuropejczyka... 05.02.06, 00:12 ...jak przyjac islam...nic trudnego... ...Co mówisz, kiedy ogłaszasz przyjęcie Islamu ? Żeby przyjąć Islam wystarczy powiedzieć: " Oświadczam, iż nie ma Boga prócz Allaha" " oraz oświadczam, iż Muhammad jest Wysłannikiem Allaha" " Oświadczam również, iż Jezus jest sługą i Wysłannikiem Allaha" "Uwalniam się całkowicie od każdej religii sprzecznej z religią Islamu" Równie dobrze, gdybyś powiedział: Wierzę w Allaha, jego Aniołów, Księgi, Wysłanników, Dzień Ostatni, przeznaczenie dobre czy złe. Przysięgam w obliczu Allaha, że nigdy nie będę dodawał Mu jakiegokolwiek wspólnika. Że stale będę odprawiał modlitwę Że będę dawał Zakat Że nie będę kradł Że nie będę cudzołożył Że nie będę zabierał duszy, której nie wolno zabierać (Czyli - Nie będę zabijał, wbrew prawu Allaha). I, że nie będę nieposłuszny Allahowi. Dziękuję Allahowi, który wskazał mi drogę wiary. Uwaga! Osoba odpowiedzialna przy której ogłosisz przyjęcie Islamu powinna modlić się w twojej intencji mówiąc np. niech Allah rozgrzeszy mnie i ciebie, niech Allah przyjmie (akceptuje) ode mnie i od ciebie. Allahu spraw, aby był z tymi, którym ukazałeś łaskę spośród Proroków, prawdomównych, poległych (męczenników), pobożnych, zaiste są to najlepsi towarzysze. Odpowiedz Link Zgłoś
maciekno mahomet 05.02.06, 00:10 moim zdaniem to bylo kuszenie losu Dania mowi ze sie nie boi ale juz stracila wieksza czesc rynkow zbytu i natychmiast przeprasza .a polska taka odwazna ze tez musiala to publikowac dla mnie to kuszenie losu Odpowiedz Link Zgłoś
tege pierwsza myśl... 05.02.06, 00:24 O ile spokojniej by było na tym świecie gdyby pewnego, pięknego dnia wszyscy niewykształceni muzułmanie zniknęli... Niestety nie można przeprowadzić anihilacji... a szkoda, chciałoby się powiedzieć 8/ Odpowiedz Link Zgłoś
me-e 2025 r...sen o moherowych beretach... 05.02.06, 00:25 ...byliscie takie cieple -i przytulne -a dzisiaj was zabraklo ...nastawialiscie mee...policzek - gdy z was szydzilem -prosze wrodcie ...na tym kozim mleku nie da sie zyc... - Odpowiedz Link Zgłoś
stefa12 Re: Syria: Demonstranci podpalili ambasadę Danii 05.02.06, 00:41 dunski_mahmud napisał: > Europa po prostu nie rozumie ze islam jest taki strasznie pokojowy i to tylko > forma dialogu... -A poszli oni - muzułmanie w pi.... Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 Re: Syria: Demonstranci podpalili ambasadę Danii 05.02.06, 01:07 Ciekawy jestem czy reakcja tych muzulmanskich fanatykow znajdzie jeszcze jakichs zwolennikow na tym forum... Odpowiedz Link Zgłoś
marcin060482 GDYBY MAHMUTY OSMIESZYLYBY NP JEZUSA 05.02.06, 01:21 TO PODPALALIBYSMY AMBASADY SYRII IRAKU ITP??? NO ZASTANOWCIE SIE?:) NIE PODPALALIBYSMY BO NIE JESTESMY TACY PIER...... I TO CHYBA MOWI SAMO ZA SIEBIE Odpowiedz Link Zgłoś
lipniak Allach ich podpuszcza - na serio 05.02.06, 04:23 tak manifestuje sie w ich dzialaniu ich bog - wychodzi jego prawdziwa natura. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e sal allahu alejhi wa salaam... 05.02.06, 01:22 ...litosc dla wszystkich ludzi...subhana wa teala...alah wyslal proroka...subhana wa teala...my poslalismi ciebie jako litosc dla swiatow...subhana wa teala...niech niech nienawisc do jakiegokolwiek ludu nie sklania was do grzechu abyscie nie popelnili niesprawiedliwosci...subhana wa teala...bog nie zabrania wam, abyscie byli dobrzy i sprawiedliwi wzgledem tych, ktorzy was nie zwalczali z powodu religii... Odpowiedz Link Zgłoś
me-e szwecja...raport 05.02.06, 01:44 ...fear.jogger.pl/comment.php?eid=166911&startid=200511 Odpowiedz Link Zgłoś
ember11 Re: Syria: Demonstranci podpalili ambasadę Danii 05.02.06, 01:36 dunski_mahmud napisał: Skoncz z ta ironia kolego. Niech nareszcie ci "redaktorzy" zrozumieja, ze trzeba brac odpowiedzialnosc za to co sie mowi, pisze i rysuje. Moze nastepnym razem sie 5 razy zastanowia. Po prostu obrazili kogos i ten ktos sie mocno na to wkurzyl. Ciebie by obrazilo ublizanie twojej mamie, zonie dzieciom (mniemam) i pewnie tez bys nad soba nie panowal. Wiec pomysl zanim cos napiszesz i staraj si byc obiektywny. Notabene w jednej z norweskich gazet nie tak dawno ukazal sie artykul przypisujacy Polakom tworzenie obozow koncentracyjnych w czasie II wojny swiatowej i mimo protestow twardo oswiadzcyli, ze tego nie sprostuja. Bo nie poniesli zadnych konsekwencji. Wiec moze teraz nareszcie pewne rzeczy dotra do ich pustych nie doedukowanych skandynawskich lbow. > Europa po prostu nie rozumie ze islam jest taki strasznie pokojowy i to tylko > forma dialogu... Odpowiedz Link Zgłoś
bogalfa Re: Absolutna głupota redaktorów 05.02.06, 02:49 Wolność nie polega na tym, że się robi co się chce. Trzeba się także zastanowić nad konsekwencjami. Takie ideologizowanie wolności: mamy prawo, więc nam wolno, jest głupotą ludzi nieodpowiedzialnych. No i proszę, są konsekwencje. Czy na przykład nie przyszło im do głowy w jakiej sytuacji stawiają Prezydenta Afganistanu, który tak próbuje doprowadzić ten tragiczny kraj do jakiejś równowagi. Czy nie pomyśleli, jak to wpłynie na stosunek Palestyńczyków do Izraela, do chrześcijan? Czy nie pomyśleli ilu terrorystów przybędzie wodzom terroryzmu w resultacie? I jakie korzyści wyciągnie z tego teokracja irańska? Ludzka głupota nie zna granic. Odpowiedz Link Zgłoś
inkoguto Re: Absolutna głupota redaktorów 05.02.06, 04:10 Jeśli chcesz mi wmówić, że nie opublikowanie kilku średnio śmiesznych rysunków polepszyłoby atmosferę wśród Palestyńczyków to gratuluję optymizmu. P.S. A może tak europejskie kobiety zaczęłyby zakrywać twarze na ulicach? W końcu to taki drobny uszczerbek dla naszej wolności, a jakże przyjazny i pojednawczy gest dla ogólnoświatowego pokoju. I terrorystów by ubyło. Nie dajmy się zwariować. Reakcją na rysunkowe karykatury jest palenie ambasad, atakowanie ludzi "o wyglądzie obcokrajowców" oraz grożenie Europie "prawdziwym holokaustem". A może hasło jednego z obrażonych "Freedom go to hell" uznać za obrazę uczuć już nie religijnych ale ludzkich? Odpowiedz Link Zgłoś
marcin984 Re: Syria: Demonstranci podpalili ambasadę Danii 05.02.06, 02:55 www.courrierinternational.com/dessins/galeriedessin.asp?dos_id=2295&provenance=europe poogladajcie zebysmy wiedzieli o co ten szum:):) nic takiej reklamy nie robi tym obrazkom jak zadyma, kiepsko glowkuja muzulmanie, Dania ma 6mln ludzi i nikt tych obrazkow nawet nie zauwazyl a teraz caly swiat sie moze posmiac... bravo well done.. Odpowiedz Link Zgłoś
myslacyszaryczlowiek1 Re: Syria: Demonstranci podpalili ambasadę Danii 05.02.06, 03:23 W związku z publikacją w nieodpowiedzialnej gazecie Rzeczpospolita powstało DUŻE ZAGROŻENIE TERORYSTYCZNE.Dlatego dziwię się że nie zlikwidowano samoobsługi w hipermarketach. Przecież zatruć żywność dla piędziesięciu osób jest o wiele łatwiej niż ich zabić za pomocą bomby, szczególnie jak ma się dostęp do półek z towarem. Wystarczy strzykawka ukryta w rękawie. Szczególnie, że właścicielami sieci jest bardzo często najbardziej znienawidzona przez nich nacja. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Syria: Demonstranci podpalili ambasadę Danii 05.02.06, 11:55 Ja osobiście nie mam nic do Francuzów (Carrefour, Leclerc, Auchan, Norauto, Geant) ani Niemców (Real, MediaMarkt, Praktiker, Obi) czy Anglików (Tesco). Większość towarów żywnościowych sprzedawanych w supermarketach jest produkcji polskich firm. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 Re: A kto europejczyków podżega do nienawiści... 05.02.06, 03:46 W Stanach nikt nie publikuje karykatur proroków. Religia jest bardzo ważną częścią kultury człowieka i trzeba to szanować. Jednak bogaci kałmucy którzy kupili media europejskie kpią sobie z religijnych symboli. Odpowiedz Link Zgłoś
lipniak DEMONstranci, ale nie demonizujmy 05.02.06, 04:18 nie nie, nie demonizujmy, nie nie nie, TYLKO nie demonizujmy... Odpowiedz Link Zgłoś
burakiprlu czas odbezpieczyc atomy 05.02.06, 06:09 osobiscie uwazam ze trzeba wyraznie powiedziec muzulmanom ze jesli nie powsrzymaja swojego bandytyzmu wyparuja wszyscy, ja nie mam ochoty patrzec na islamistow odrzynajacych ludziom glowy, palacych budynki czy zabijajacych niewinych przechodniow. stane pierwszy w szeregu zeby strzelac do tego bydla. Odpowiedz Link Zgłoś
run_level_zero Nuke dirty arabs!!! 05.02.06, 07:14 Gnojne arabstwo. Wygazowac te smiecie. Swiat bylby czysty brez tych robakow. Odpowiedz Link Zgłoś
rdb a co z muzulmanami profanujacymi zydowska Tore? 05.02.06, 07:31 ciekawe ze jakos nikt z tych wielkich obroncow tolerancji nie protestowal kiedy muzulmanie sprofanowali zydowska Tore w Hebronie. Czyzby podwojna moralnosc? Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Re:Katolicy nie palili na stosie i nie zabijali w 05.02.06, 07:46 USA lekarzy wykonujących aborcję. Milcz waść,wstydu oszczędź. Odpowiedz Link Zgłoś
steku Re: Syria: Demonstranci podpalili ambasadę Danii 05.02.06, 08:13 i tak sie konczy poblazanie im i glupia poprawnosc polityczna. Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Za glupote trzeba placic... 05.02.06, 08:46 Dla nich kazdy pretekst jest dobry,by rozrabiac,podpalac i mordowac. Odpowiedz Link Zgłoś
alkud Płonąca AMBASADA to znak POKOJU 05.02.06, 08:47 od samych muzułman! docenmy to! KARYKATURY MAHOMETA religiapokoju.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
hetman_a Może my też powinniśmy podpalić arabskie ambasady! 05.02.06, 09:46 Spadajcie Araby do domu! Nikt Was tu nie prosił. Korzystacie z naszej gościny ale za nadużycie jej dostanie wp.... Odpowiedz Link Zgłoś
domk1 PRZECIEŻ EUROPA ZAWSZE POPIERAŁA ARABÓW !! 05.02.06, 10:58 Na złość Ameryce - nie pamiętacie tych marszy "pokojowych", tej kasy przekazanej palestyńskim złodziejom gnębionym przez Izrael? A tutaj taka niewdzięczność..... Ciekawe co teraz mówią pożyteczni idioci z Europy Zachodniej? Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: PRZECIEŻ EUROPA ZAWSZE POPIERAŁA ARABÓW !! 05.02.06, 11:57 Akurat USA mogą się zachowywać wobec świata arabskiego z dystansem. Owszem, Amerykanie przetrzepali skórę NIEKTÓRYM dyktatorskim państwom ale z innymi utrzymują sojusze. Stopień uzależnienia USA od ropy z krajów arabskich jest bardzo mały. Odpowiedz Link Zgłoś