mcgoo Re: Młodzież Wszechpolska szykuje walentynkową ak 07.02.06, 18:46 dzisiaj to wlasnie nad Europą jest ciemno i to tak ciemno jak juz dawno nie bylo McGoo Odpowiedz Link Zgłoś
an9991 trudno być dumnym z polski fundowanej nam przez mw 07.02.06, 18:48 rydzyka, jerzego roberta nowaka z ich czarnymi listami, polski wierzejskiego chcącego delegalizować organizacje gejowskie, polski cymańskiego wpisującego żonę do rejestru korzyści majątkowych, polski wildsteina demaskującego agentów, polski giertycha opluwającego bohaterów opozycji, trudno być dumnym z polski wyszkowskiego szkalującego największego polaka xx wieku. więc jeżeli mw chce by polacy byli dumni z polski może niech zacznie od siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l chłopaki MW wreszcie będa chodzić za rączki 07.02.06, 18:55 i dobrze, wolność dla kochających inaczej, niech wyjdą z podziemia. Romek G. pewnie już ma wzwód Odpowiedz Link Zgłoś
barr Dziecko... 07.02.06, 18:56 Jak ci ciemno i to zapal światło. A kiedy już włączysz światło, poczytaj trochę o historii swojego kraju, to przestaniesz wypisywać brednie. Odpowiedz Link Zgłoś
siersciuchspenetrowany Re: Młodzież Wszechpolska szykuje walentynkową ak 07.02.06, 18:59 Dlaczego, na miłość Boską, duma ma być zależna od tego, kto rządzi????? Czy Wyście ludzie zupełnie pogłupieli???? Mam wrażenie, że część pt. Forumowiczów działa jak byk podrażniony płachtą. Czekacie, zdołowani i sfrustrowani, przed kompem na sygnał z centrali. Dostajecie sygnalik, coś mniej lub bardziej związane z obecną władzą i jedziemy. Wylewa się medialnie generowana nienawiść i paranoja. Co Wy chcecie przez to powiedzieć? "Wstyd mi za tych z Radomia" przerobimy na "Wstyd mi za tych z Torunia"???? Skąd ten patos, jakieś pseudo-rejtańskie pozy? I jakaś taka niechęć do siebie samych i do wszystkich innych. To chyba to jest to "polskie piekiełko". Smutni jesteście... Sorki, nie smutni, troche straszni.. Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Ciebie razem ze swoja Polską mogą kopnąć w du.e! 07.02.06, 19:05 I tak powinni zrobić! Odpowiedz Link Zgłoś
laureno Re: Młodzież Wszechpolska szykuje walentynkową ak 07.02.06, 19:07 Tak droga MW - czasem wstydzimy się tego, że pochodzimy z Polski. Wszak to nieprzyjemne urodzić się i wychować tam, gdzie Wy. Odpowiedz Link Zgłoś
phun Powinni rozdawac Beciki albo 07.02.06, 19:12 swastyki w kolorach bialoczrwonych Odpowiedz Link Zgłoś
scolithos Walentynki to beznadziejny kicz a MW to beznadziej 07.02.06, 19:21 ni głupole To "święto" zasługuje jedynie na szyderczy śmiech cynika Tyle miałem do powiedzenia dziękuje za uwagę! Odpowiedz Link Zgłoś
wilmor1 Re: Młodzież Wszechpolska szykuje walentynkową ak 07.02.06, 19:43 młodzież wszechpolska... oni kochają inaczej!..im do miłości nie potrzebna żadna kobitka wszechpolska, im wystarcza Hitler ,Giertych i im podobni! Odpowiedz Link Zgłoś
equus3 Ja tam jestem dumny... 07.02.06, 19:45 Ja tam czuję się jak najbardziej dumny z tego, że jestem Polakiem i zawsze się do tego otwarcie, bez żadnych kompleksów przyznaję. Tylko tak myślę sobie, że ci z MW (i nie tylko oni) pewnie by mnie nie uznali za Polaka, bo nie dość że jestem niewierzący, to jeszcze pedał... Odpowiedz Link Zgłoś
scolithos Re: Ja tam jestem dumny... 07.02.06, 19:51 W polsce tylko prowokator mówi że jest gejem Zaraz cie tu zbluzga element oszołomski Odpowiedz Link Zgłoś
siersciuchspenetrowany Re: Ja tam jestem dumny... 07.02.06, 19:53 music.download.com/casiopiate/3600-8502_32-100689038.html?tag=mdl.artistfeed&part=rss&subj=mdl.new Taki właśnie wyraz twarzy ma Bóg kiedy patrzy na nas z góry. A raczej od dołu... Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 Re: Ja tam jestem dumny... 07.02.06, 21:10 siersciuchspenetrowany napisał: > music.download.com/casiopiate/3600-8502_32-100689038.html?tag=mdl.artistfeed&part=rss&subj=mdl.new > > Taki właśnie wyraz twarzy ma Bóg kiedy patrzy na nas z góry. A raczej od dołu.. NIE WIEM ,NIE WIDZIALEM,ALE MU UFAM.PARE RAZY MI POMOGL KIEDY GO O TO PROSILEM. ALE NAWET GDYBY MI POMOGL TO I TAK MU DZIEKUJE ZE JEST,BO GDYBY GO NIE BYLO TO I NAS BY NIE BYLO. > . Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 Re: Ja tam jestem dumny... 07.02.06, 21:08 scolithos napisał: > W polsce tylko prowokator mówi że jest gejem Zaraz cie tu zbluzga element > oszołomski Mialem doswiadczenia z prowokatorami.Tez ludzie.Moze ich tatus bil po twarzy.Moze byli ponizani przez starsze rodzenstwo.Tez trzeba im pomoc wyjsc z kompleksow. Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 Re: Ja tam jestem dumny... 07.02.06, 21:02 Kazdy z nas ma jakies ulomnosci trzeba je pokonywac i MW i Ja i TY pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
equus3 Re: Ja tam jestem dumny... 07.02.06, 21:41 Ale ja nie napisałem o żadnej swojej ułomności. :) Bo ani ułomnością nie jest dla mnie to, że czuję się dumny z bycia Polakiem, ani to, że jestem niewierzący ani to, że jestem gejem. Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 Re: Ja tam jestem dumny... 07.02.06, 21:56 equus3 napisał: > Ale ja nie napisałem o żadnej swojej ułomności. :) Bo ani ułomnością nie jest > dla mnie to, że czuję się dumny z bycia Polakiem, ani to, że jestem niewierzący > ani to, że jestem gejem. Ja tez mam dobre samopoczucie:jestem zdrowy,piekny i mlody i chce mi sie zyc w POLSCE > Odpowiedz Link Zgłoś
ciemny_fiolet Re: Młodzież Wszechpolska szykuje walentynkową ak 07.02.06, 20:05 jeśli chcą promować miłosć do ojczyzny - niech promują, jeśli ma ona dla nich tak wielką wartosć - proszę bardzo. nie zgadam sie natomiast z ich słowami o walentynkach na wzór amerykański. owszem, nie wszyscy przezywaja je głęboko, ale czy to znaczy, ze to świeto jest złe? patrząc w ten sposób, mozemy zacząć tak samo patzreć na religie (jakąkolwiek - czy to katolicyzm, czy judaizm, czy islam), bo nie wszyscy pojmuja je w sposób głęboki czy pracę - bo nie wszyscy pracuja chętnie. zresztą? czy to nie powinien być radosny dzień? zabawa?:P dla mnie osobiście walentynki są dniem, w którym mogę pokazać moim bliskim, ze są dla mnie ważni, niejedna para wspaniale spędzi ten dzień razem. to dobra zakochani i przyjaciele powinni mieć swoje święto:) Odpowiedz Link Zgłoś
teeheehee Zakompleksione prawiczki z MW 07.02.06, 20:16 muszą dorabiac ideologię do tego że nie przestaną byc prawiczkami w Walentynki. Smutne to i żałosne... Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka701 Re: Młodzież Wszechpolska szykuje walentynkową ak 07.02.06, 20:25 ..block-buster...jako wieloletni emigrant moge stwierdzic ze glllupii jestes az straszno....pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
meritum3 Re: Młodzież Wszechpolska szykuje walentynkową ak 07.02.06, 20:26 Młodzież Weszpolska w ataku. jeden z kurdupli straszył dzisiaj w Koszalinie - a może by tak na Białoruś ??? Odpowiedz Link Zgłoś
thekjur Re: Młodzież Wszechpolska szykuje walentynkową ak 07.02.06, 20:36 Czy mnie sie wydaje czy walentynki sa wszechamerykanskim swietem , a nie wszechpolskim. ja tych lizakow nie tkne bo pewnie bedzie w nich smiertelna dawka jakis prochow, bo kazdy sposob jest dobry zeby wspierac rzad ,za ktory kazdego dnia coraz bardziej musimy sie wstydzic Odpowiedz Link Zgłoś
kostka.s A nie lepiej pozostac przy tym co sie najlepiej 07.02.06, 20:38 umie tzn. przy operowaniu kijem bejsbolowym i rzucaniu kamieniami? Mlodziezy Wszypolska! pozostawcie myslenie innym. "Chodzi o to, żeby ze święta, które jest z natury płytkie, zrobić coś głębszego" - tłumaczył we wtorek dziennikarzom jeden z inicjatorów kampanii, poseł LPR, Marek Bosak. Ale to nie znaczy ze musza byc denne. Walentynki to swieto indywidualne a nie zbiorowy slub na Placu Czerwonym. A moze imieniny przerobicie tez na "Dzis takze Polska obchodzi imieniny" ?! Odpowiedz Link Zgłoś
the.gypsy Re: Młodzież Wszechpolska szykuje walentynkową ak 07.02.06, 20:49 w ostatnie walentynki, o malo co, a utopilbym sie w gorzale. niech bosak nie pie.., ze sa plytkie. Odpowiedz Link Zgłoś
alicita Re: Młodzież Wszechpolska szykuje walentynkową ak 07.02.06, 20:57 Kocham Polske i dlatego nie kocham Mlodziezy Wszechpolskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabina.adela Re: do block-bustera 07.02.06, 21:05 block-buster napisał: > Dzisiaj wyjatkowo trudno przyznac sie w Europie,ze pochodzi sie z Polski.Bo > tak ciemno jeszcze nad Polska nie bylo.Awaria trwa juz ponad trzy miesiace... Racja, trudno być dumnym z Polski po minionych postkomunistycznych rządach SLD i Kwasa, pełnych afer w stylu orlenowskim i rywinowskim - masz rację, że za Polskę, którą przeżarła rdza korupcji i wszelkich patologii za czasów Millera i spółki to można się tylko wstydzić. Na szczęście po ostatnich wyborach, rządy się zmieniły i miejmy nadzieję, że wreszcie będziemy dumni z Polski, że nareszcie doszli do władzy ludzie prawi i sprawiedliwi i uczciwi. Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 Re: do block-bustera 07.02.06, 21:13 hrabina.adela napisała: > block-buster napisał: > > > Dzisiaj wyjatkowo trudno przyznac sie w Europie,ze pochodzi sie z Polski. > Bo > > tak ciemno jeszcze nad Polska nie bylo.Awaria trwa juz ponad trzy miesiac > e... > > Racja, trudno być dumnym z Polski po minionych postkomunistycznych rządach SLD > i Kwasa, pełnych afer w stylu orlenowskim i rywinowskim - masz rację, że za > Polskę, którą przeżarła rdza korupcji i wszelkich patologii za czasów Millera i > > spółki to można się tylko wstydzić. Na szczęście po ostatnich wyborach, rządy > się zmieniły i miejmy nadzieję, że wreszcie będziemy dumni z Polski, że > nareszcie doszli do władzy ludzie prawi i sprawiedliwi i uczciwi. JEST DEMOKRACJA,BEDZIE ŹLE TO PO WYBORACH PRZYDZIE SLD I ZROBI DOBRZE. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabina.adela Re: do block-bustera 07.02.06, 21:50 slavik222 napisał: > JEST DEMOKRACJA,BEDZIE ŹLE TO PO WYBORACH PRZYDZIE SLD I ZROBI DOBRZE. Ano tak, roztropny chłopcze. SLD to umie robić dobre afery - w tym jednym się z tobą zgadzam. Odpowiedz Link Zgłoś
adamwojtalik Re: Młodzież Wszechpolska szykuje walentynkową ak 07.02.06, 21:12 Kocham Polske i nie znoszę MW! Odpowiedz Link Zgłoś
chomsky Re: Młodzież Wszechpolska szykuje walentynkową ak 07.02.06, 21:15 Jezeli dla kogos milosc jest uczuciem "plytkim", to wspolczuje. Odpowiedz Link Zgłoś
siersciuchspenetrowany Re: Młodzież Wszechpolska szykuje walentynkową ak 07.02.06, 21:20 chomsky napisała: > Jezeli dla kogos milosc jest uczuciem "plytkim", to wspolczuje. Chomsky!!!! To Ty? Za generative grammar to Cię powinni powiesić za jajca. Na tych Twoich drzewkach. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
g_perczak Re: Młodzież Wszechpolska szykuje walentynkową ak 07.02.06, 21:37 Jeśli miłość do drugiego człowieka nazywamy płytką to ja nie chcę być polakiem. Osobiście nie lubię świąt zachodnich, chciałbym by powrócił Dzien Kobiet czy Dzień Dziecka. Ale pewnie niezrownoważona młodzież nazwałaby je jako komunistyczne... . Cóż każda agresywne ...tego ugrupowania... Gabriel Odpowiedz Link Zgłoś
djago Re: Młodzież Wszechpolska szykuje walentynkową ak 07.02.06, 21:39 Płytka młodzież wszechpolska. dla nich swięto milosci jest plytkie, bo nie wymyslili go polacy. a moze w ramach milosci do ojczyzny kogos okopią swoimi wszechpolskimi bucikami. idioci Odpowiedz Link Zgłoś
symbolique Re: Młodzież Wszechpolska szykuje walentynkową ak 07.02.06, 22:05 a jak ktoś grzecznie nie weźmie plakatu czy innej pocztówki to usłyszy: "ty komunistyczny pedale", inny łysy kolega dorzuci: "to żyd", kolejny wywali imponującego kopa. i mamy walentynki w wydaniu małodych faszystowskich :) Odpowiedz Link Zgłoś