Dodaj do ulubionych

Młodzież Wszechpolska szykuje walentynkową akcj...

• mcgoo Re: Młodzież Wszechpolska szykuje walentynkową ak 07.02.06, 18:46
      dzisiaj to wlasnie nad Europą jest ciemno i to tak ciemno jak juz dawno nie bylo
      McGoo
    • an9991 trudno być dumnym z polski fundowanej nam przez mw 07.02.06, 18:48
      rydzyka, jerzego roberta nowaka z ich czarnymi listami, polski wierzejskiego
      chcącego delegalizować organizacje gejowskie, polski cymańskiego wpisującego
      żonę do rejestru korzyści majątkowych, polski wildsteina demaskującego agentów,
      polski giertycha opluwającego bohaterów opozycji, trudno być dumnym z polski
      wyszkowskiego szkalującego największego polaka xx wieku. więc jeżeli mw chce by
      polacy byli dumni z polski może niech zacznie od siebie.
    • kxx1 Łysi!! wypie...kac ciasta na karaibach!! 07.02.06, 18:55
    • r0b0l chłopaki MW wreszcie będa chodzić za rączki 07.02.06, 18:55
      i dobrze, wolność dla kochających inaczej, niech wyjdą z podziemia.
      Romek G. pewnie już ma wzwód
    • barr Dziecko... 07.02.06, 18:56
      Jak ci ciemno i to zapal światło. A kiedy już włączysz światło, poczytaj trochę
      o historii swojego kraju, to przestaniesz wypisywać brednie.
    • siersciuchspenetrowany Re: Młodzież Wszechpolska szykuje walentynkową ak 07.02.06, 18:59
      Dlaczego, na miłość Boską, duma ma być zależna od tego, kto rządzi?????
      Czy Wyście ludzie zupełnie pogłupieli????

Mam wrażenie, że część pt. Forumowiczów działa jak byk podrażniony płachtą.
      Czekacie, zdołowani i sfrustrowani, przed kompem na sygnał z centrali.
      Dostajecie sygnalik, coś mniej lub bardziej związane z obecną władzą i
      jedziemy. Wylewa się medialnie generowana nienawiść i paranoja.

Co Wy chcecie przez to powiedzieć? "Wstyd mi za tych z Radomia" przerobimy
      na "Wstyd mi za tych z Torunia"????

Skąd ten patos, jakieś pseudo-rejtańskie pozy? I jakaś taka niechęć do siebie
      samych i do wszystkich innych. To chyba to jest to "polskie piekiełko".

Smutni jesteście...

Sorki, nie smutni, troche straszni..
    • davidmors Ciebie razem ze swoja Polską mogą kopnąć w du.e! 07.02.06, 19:05
      I tak powinni zrobić!
    • laureno Re: Młodzież Wszechpolska szykuje walentynkową ak 07.02.06, 19:07
      Tak droga MW - czasem wstydzimy się tego, że pochodzimy z Polski.
      Wszak to nieprzyjemne urodzić się i wychować tam, gdzie Wy.
    • phun Powinni rozdawac Beciki albo 07.02.06, 19:12
      swastyki w kolorach bialoczrwonych

• scolithos Walentynki to beznadziejny kicz a MW to beznadziej 07.02.06, 19:21
      ni głupole To "święto" zasługuje jedynie na szyderczy śmiech cynika
      Tyle miałem do powiedzenia dziękuje za uwagę!
    • wilmor1 Re: Młodzież Wszechpolska szykuje walentynkową ak 07.02.06, 19:43
      młodzież wszechpolska... oni kochają inaczej!..im do miłości nie potrzebna
      żadna kobitka wszechpolska, im wystarcza Hitler ,Giertych i im podobni!
    • equus3 Ja tam jestem dumny... 07.02.06, 19:45
      Ja tam czuję się jak najbardziej dumny z tego, że jestem Polakiem i zawsze się
      do tego otwarcie, bez żadnych kompleksów przyznaję. Tylko tak myślę sobie, że ci
      z MW (i nie tylko oni) pewnie by mnie nie uznali za Polaka, bo nie dość że
      jestem niewierzący, to jeszcze pedał...
      • scolithos Re: Ja tam jestem dumny... 07.02.06, 19:51
        W polsce tylko prowokator mówi że jest gejem Zaraz cie tu zbluzga element
        oszołomski
        • siersciuchspenetrowany Re: Ja tam jestem dumny... 07.02.06, 19:53
          music.download.com/casiopiate/3600-8502_32-100689038.html?tag=mdl.artistfeed&part=rss&subj=mdl.new

Taki właśnie wyraz twarzy ma Bóg kiedy patrzy na nas z góry. A raczej od dołu...
          • slavik222 Re: Ja tam jestem dumny... 07.02.06, 21:10
            siersciuchspenetrowany napisał:

> music.download.com/casiopiate/3600-8502_32-100689038.html?tag=mdl.artistfeed&part=rss&subj=mdl.new
            >
            > Taki właśnie wyraz twarzy ma Bóg kiedy patrzy na nas z góry. A raczej od
            dołu..
            NIE WIEM ,NIE WIDZIALEM,ALE MU UFAM.PARE RAZY MI POMOGL KIEDY GO O TO PROSILEM.
            ALE NAWET GDYBY MI POMOGL TO I TAK MU DZIEKUJE ZE JEST,BO GDYBY GO NIE BYLO TO
            I NAS BY NIE BYLO.
            > .
        • slavik222 Re: Ja tam jestem dumny... 07.02.06, 21:08
          scolithos napisał:

> W polsce tylko prowokator mówi że jest gejem Zaraz cie tu zbluzga element
          > oszołomski
          Mialem doswiadczenia z prowokatorami.Tez ludzie.Moze ich tatus bil po
          twarzy.Moze byli ponizani przez starsze rodzenstwo.Tez trzeba im pomoc wyjsc z
          kompleksow.
      • slavik222 Re: Ja tam jestem dumny... 07.02.06, 21:02
        Kazdy z nas ma jakies ulomnosci trzeba je pokonywac i MW i Ja i TY pozdrawiam.
        • equus3 Re: Ja tam jestem dumny... 07.02.06, 21:41
          Ale ja nie napisałem o żadnej swojej ułomności. :) Bo ani ułomnością nie jest
          dla mnie to, że czuję się dumny z bycia Polakiem, ani to, że jestem niewierzący
          ani to, że jestem gejem.
          • slavik222 Re: Ja tam jestem dumny... 07.02.06, 21:56
            equus3 napisał:

> Ale ja nie napisałem o żadnej swojej ułomności. :) Bo ani ułomnością nie jest
            > dla mnie to, że czuję się dumny z bycia Polakiem, ani to, że jestem
            niewierzący
            > ani to, że jestem gejem.
            Ja tez mam dobre samopoczucie:jestem zdrowy,piekny i mlody i chce mi sie zyc w
            POLSCE
            >
    • ciemny_fiolet Re: Młodzież Wszechpolska szykuje walentynkową ak 07.02.06, 20:05
      jeśli chcą promować miłosć do ojczyzny - niech promują, jeśli ma ona dla nich
      tak wielką wartosć - proszę bardzo.
      nie zgadam sie natomiast z ich słowami o walentynkach na wzór amerykański.
      owszem, nie wszyscy przezywaja je głęboko, ale czy to znaczy, ze to świeto jest
      złe? patrząc w ten sposób, mozemy zacząć tak samo patzreć na religie
      (jakąkolwiek - czy to katolicyzm, czy judaizm, czy islam), bo nie wszyscy
      pojmuja je w sposób głęboki czy pracę - bo nie wszyscy pracuja chętnie.
      zresztą? czy to nie powinien być radosny dzień? zabawa?:P
      dla mnie osobiście walentynki są dniem, w którym mogę pokazać moim bliskim, ze
      są dla mnie ważni, niejedna para wspaniale spędzi ten dzień razem. to dobra
      zakochani i przyjaciele powinni mieć swoje święto:)
    • teeheehee Zakompleksione prawiczki z MW 07.02.06, 20:16
      muszą dorabiac ideologię do tego że nie przestaną byc prawiczkami w Walentynki.
      Smutne to i żałosne...
    • kaczka701 Re: Młodzież Wszechpolska szykuje walentynkową ak 07.02.06, 20:25
      ..block-buster...jako wieloletni emigrant moge stwierdzic ze glllupii jestes
      az straszno....pozdrawiam...
    • meritum3 Re: Młodzież Wszechpolska szykuje walentynkową ak 07.02.06, 20:26
      Młodzież Weszpolska w ataku. jeden z kurdupli straszył dzisiaj w Koszalinie -
      a może by tak na Białoruś ???
    • thekjur Re: Młodzież Wszechpolska szykuje walentynkową ak 07.02.06, 20:36
      Czy mnie sie wydaje czy walentynki sa wszechamerykanskim swietem , a nie
      wszechpolskim.
      ja tych lizakow nie tkne bo pewnie bedzie w nich smiertelna dawka jakis prochow,
      bo kazdy sposob jest dobry zeby wspierac rzad ,za ktory kazdego dnia coraz
      bardziej musimy sie wstydzic
    • kostka.s A nie lepiej pozostac przy tym co sie najlepiej 07.02.06, 20:38
      umie tzn. przy operowaniu kijem bejsbolowym i rzucaniu kamieniami?

Mlodziezy Wszypolska! pozostawcie myslenie innym.

"Chodzi o to, żeby ze święta, które jest z natury płytkie, zrobić coś
      głębszego" - tłumaczył we wtorek dziennikarzom jeden z inicjatorów kampanii,
      poseł LPR, Marek Bosak.

Ale to nie znaczy ze musza byc denne.

Walentynki to swieto indywidualne a nie zbiorowy slub na Placu Czerwonym.

A moze imieniny przerobicie tez na "Dzis takze Polska obchodzi imieniny" ?!
    • the.gypsy Re: Młodzież Wszechpolska szykuje walentynkową ak 07.02.06, 20:49
      w ostatnie walentynki, o malo co, a utopilbym sie w gorzale. niech bosak nie
      pie.., ze sa plytkie.
    • alicita Re: Młodzież Wszechpolska szykuje walentynkową ak 07.02.06, 20:57
      Kocham Polske i dlatego nie kocham Mlodziezy Wszechpolskiej.
    • hrabina.adela Re: do block-bustera 07.02.06, 21:05
      block-buster napisał:

> Dzisiaj wyjatkowo trudno przyznac sie w Europie,ze pochodzi sie z Polski.Bo
      > tak ciemno jeszcze nad Polska nie bylo.Awaria trwa juz ponad trzy miesiace...

Racja, trudno być dumnym z Polski po minionych postkomunistycznych rządach SLD
      i Kwasa, pełnych afer w stylu orlenowskim i rywinowskim - masz rację, że za
      Polskę, którą przeżarła rdza korupcji i wszelkich patologii za czasów Millera i
      spółki to można się tylko wstydzić. Na szczęście po ostatnich wyborach, rządy
      się zmieniły i miejmy nadzieję, że wreszcie będziemy dumni z Polski, że
      nareszcie doszli do władzy ludzie prawi i sprawiedliwi i uczciwi.
      • slavik222 Re: do block-bustera 07.02.06, 21:13
        hrabina.adela napisała:

> block-buster napisał:
        >
        > > Dzisiaj wyjatkowo trudno przyznac sie w Europie,ze pochodzi sie z Polski.
        > Bo
        > > tak ciemno jeszcze nad Polska nie bylo.Awaria trwa juz ponad trzy miesiac
        > e...
        >
        > Racja, trudno być dumnym z Polski po minionych postkomunistycznych rządach
        SLD
        > i Kwasa, pełnych afer w stylu orlenowskim i rywinowskim - masz rację, że za
        > Polskę, którą przeżarła rdza korupcji i wszelkich patologii za czasów Millera
        i
        >
        > spółki to można się tylko wstydzić. Na szczęście po ostatnich wyborach, rządy
        > się zmieniły i miejmy nadzieję, że wreszcie będziemy dumni z Polski, że
        > nareszcie doszli do władzy ludzie prawi i sprawiedliwi i uczciwi.
        JEST DEMOKRACJA,BEDZIE ŹLE TO PO WYBORACH PRZYDZIE SLD I ZROBI DOBRZE.
        • hrabina.adela Re: do block-bustera 07.02.06, 21:50
          slavik222 napisał:

> JEST DEMOKRACJA,BEDZIE ŹLE TO PO WYBORACH PRZYDZIE SLD I ZROBI DOBRZE.

Ano tak, roztropny chłopcze. SLD to umie robić dobre afery - w tym jednym się z
          tobą zgadzam.
    • adamwojtalik Re: Młodzież Wszechpolska szykuje walentynkową ak 07.02.06, 21:12
      Kocham Polske i nie znoszę MW!
    • chomsky Re: Młodzież Wszechpolska szykuje walentynkową ak 07.02.06, 21:15
      Jezeli dla kogos milosc jest uczuciem "plytkim", to wspolczuje.
      • siersciuchspenetrowany Re: Młodzież Wszechpolska szykuje walentynkową ak 07.02.06, 21:20
        chomsky napisała:

> Jezeli dla kogos milosc jest uczuciem "plytkim", to wspolczuje.

Chomsky!!!! To Ty? Za generative grammar to Cię powinni powiesić za jajca. Na
        tych Twoich drzewkach.

:-)
    • g_perczak Re: Młodzież Wszechpolska szykuje walentynkową ak 07.02.06, 21:37
      Jeśli miłość do drugiego człowieka nazywamy płytką to ja nie chcę być polakiem.
      Osobiście nie lubię świąt zachodnich, chciałbym by powrócił Dzien Kobiet czy Dzień Dziecka. Ale pewnie niezrownoważona młodzież nazwałaby je jako komunistyczne... .
      Cóż każda agresywne ...tego ugrupowania...
      Gabriel
      • djago Re: Młodzież Wszechpolska szykuje walentynkową ak 07.02.06, 21:39
        Płytka młodzież wszechpolska. dla nich swięto milosci jest plytkie, bo nie
        wymyslili go polacy. a moze w ramach milosci do ojczyzny kogos okopią swoimi
        wszechpolskimi bucikami. idioci
    • symbolique Re: Młodzież Wszechpolska szykuje walentynkową ak 07.02.06, 22:05
      a jak ktoś grzecznie nie weźmie plakatu czy innej pocztówki to usłyszy: "ty
      komunistyczny pedale", inny łysy kolega dorzuci: "to żyd", kolejny wywali
      imponującego kopa. i mamy walentynki w wydaniu małodych faszystowskich :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka