pndzelek kadry leppera ? 20.02.06, 17:12 smiech na sali, pis nie jest doskonaly pod wzgledem dobrych ludzi ale samoobrona nie ma prawie nikogo Odpowiedz Link Zgłoś
michal.krupa Sondaż: Lepszych fachowców ma Pis, SO czy LPR? 20.02.06, 17:16 Stawiam na SamąBronę. Ma najlepszych fachowców od wyłudzania kredytów. Odpowiedz Link Zgłoś
rnrr Perfekcyjni I Spragnieni czyli PIS to I liga 20.02.06, 17:37 jeśli chodzi o kadry! co prawda w Nigerii, ale i tak lepiej niż w Burkinie Faso Odpowiedz Link Zgłoś
tinakon Re: Perfekcyjni I Spragnieni czyli PIS to I liga 20.02.06, 20:34 Zapomniałeśo "Leszoto". Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hiob102 A w czym jest lepszy Ziobro od Leppera? 20.02.06, 22:50 Jestem za koalicją PiS - Samoobrona. Nawet urodą (a właściwie jej brakiem) do siebie pasują. Odpowiedz Link Zgłoś
magdusia001 Re: Sondaż: Lepszych fachowców ma Pis, SO czy LPR 20.02.06, 21:16 Mnie brakuje w sondażu odpowiedzi: "nikt z wymienionych" lub coś w tym rodzaju Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit SAMOOBRONA JEDYNE PRAGMATYCZNE UGRUPOWANIE 20.02.06, 21:34 W Samoobronie są Ludzie prawdziwego formatu ci co żywią i bronią. Stanowiska okołorządowe resortu rolnictwa i gospodarki przetwórczo-rolnej muszą się znaleść w rękach odpowiedzialnych praktyków,znających tę problematykę.Jest to między innymi gwarancja dobrej współpracy rządu z obszarami wiejskimi,bez protestów i zawirowań. Domeną Pisu nie jest rolnictwo,dlatego brak kordynatorów w tej materi jest oczywisty. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.kosecki Re: Joli_z Dywit 20.02.06, 21:42 No nareszcie będziesz maiała wspólnie z P. Hojarską godziwą, i odpowiedią dla waszych umysłów pracę ! Nie masz to jak właściwi ludzie na właściwych miejscach ! Całe Dywity pękną z zazdrości. A Ty im powiesz: A co ku.., a co !? Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.kosecki Re: Joli_z Dywit 20.02.06, 21:49 Żuczek moze i mały, ale za to miłość ma ogromną do larw i ważek ! Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Jola, Ty chyba do "Prawdy" za komuny pisałaś... 20.02.06, 21:59 taki sam styl, taki sam bełkot. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.kosecki Re: adas313 20.02.06, 22:05 Zostaw Jolę w spokoju ! Jej posty to moja radość i po pracy wytchnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
clowley Re: SAMOOBRONA JEDYNE PRAGMATYCZNE UGRUPOWANIE 20.02.06, 22:56 podaj nam nazwisko takiego specjalisty jolu. Możety obejmiesz ten resort jako pierwsza dama samoobrony ? ------------------------------------------- "Śmiejmy się z głupich, choć i przewielebnych" Ignacy Krasicki Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 przeciez polowa Samoobrony to kryminalisci 20.02.06, 22:05 wlaczajac samego Leppera wyludzanie pieniedzy, pobicia, oszustwa, burdy pijackie fachowcy od prawa karnego Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.kosecki Re: przeciez polowa Samoobrony to kryminalisci 20.02.06, 22:11 Połowa !? Zobacz te, niezmącone myśleniem, mordy ! Nie jestem wyznawca teorii P. Lombrosso, ale w ciemno po 10 lat, bez zastanowienia kazdemu ! Odpowiedz Link Zgłoś
18261826www Fachowcy w Dywitach wiedza jak produkowac paliwo 20.02.06, 17:30 C2H5(OH)czasem im wyjdzie CH3OH. zciemni sie na chwile,ale potem i tak sloneczko zaswieci. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuk14 Re: A Parodia Obywatelska obejdzie sie smakiem. 20.02.06, 18:46 Nie obejdzie sie smakiem , bo nigdy nie ostrzyla sobie apetytu na ze stanowiska. Odpowiedz Link Zgłoś
krychola Re: A Parodia Obywatelska obejdzie sie smakiem. 20.02.06, 19:37 borsuk14 napisał: > Nie obejdzie sie smakiem , bo nigdy nie ostrzyla sobie apetytu na ze stanowiska > . Tak naprawdę to trudno powiedzieć czy tak to było. Odpowiedz Link Zgłoś
jurcio Całe szczęście, że mamy Leppera 20.02.06, 17:18 Smutno byłoby na polskiej scenie politycznej bez Pana Marszałka, bo od lat daje nam świetny kabaret. A serio, to właśnie PiS pokazuje, że ma jak na razie wybitnych polityków jurcio.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
1korektor Re: Całe szczęście, że mamy Leppera 20.02.06, 20:27 Całe nieporozumienie bierze się stąd że PiS rzeczywiście nie ma fachowców. Dlatego tyle razy podchodziła do PO. Nie tylko głosy PO, ale i kadry były tu wabikiem. PO dała kosza i dyrektorów trzeba brać "z łapanki". Jak kto chce zrobić karierę - droga otwarta. Wystarczy naprawdę coś umieć i chcieć. Kadry IV RP czekają Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekmt Re: Całe szczęście, że mamy Leppera 21.02.06, 10:23 Wystarczy ślepe posłuszeństwo kaczorowi. I brak skrupułów. Kompetencje w PiS'ie są na ostatnim miejscu - jeśzcze by sie ktos taki mógł uniezależnić Odpowiedz Link Zgłoś
tpolar1 Re: Całe szczęście, że mamy Leppera 20.02.06, 21:54 jurcio napisał: > A serio, to właśnie PiS pokazuje, że ma jak na razie > wybitnych polityków Polityk to facet ktory umie zdobyc i utrzymac wladze. Wiec prezes partii ktora pzdobyla wladze i az 28% glosow w wyborach, a umie wladze utzrymac i powiekszac jest politykiem wybitnym. Problem tylko, ze takich wybitnych jest i bedzie wielu. Wielu cwanszych od Jaroslawa o 100% (chocby przywodcy panstw arabskich ktorych chyba tylko smierc potrafi odsunac od pelnej wladzy). Ale sa jeszcze Mezowie stanu: politycy ktorzy naprawde zminili swoje kraje i to nie tylko w expose rzadowym! Ale uwaga: mozna zmienic na lepsze (pewna kobieta ktora swoj kraj wyciegnela za uszy z bagna rozanarchizowanych zwiazkow zawodowych, bez cienia watpliowsci dala w d...jakims podsakujacym rzezimieszkom itp itd), ale i na gorsze. Trybun ludu, wybraniec prostych ludzi niejaki Peron potrzebowal z 5 lat aby z bogatego kwitnacego kraju przed ktorym staly jeszcze wieksze mozliwosci zrobic ruine! Na razie wiec politycy PiS wybitni sa bardzo, bo trzymaja krzepka reka wladze otrzymana w znikomo wygranych wyborach. Jak sobie poradza (nie mowie o ich karierze, rzecz jasna) zobaczymy. Peron tez zaczynal wspaniale. I chcial dobra ludu..... Odpowiedz Link Zgłoś
clowley Re: Lepper: damy fachowców, PiS cierpi na braki l 20.02.06, 17:23 jak to nie mają ludzi a Beger ??? swojego czasu chciała byc minstrem finansów, a Hojarska ??? a Łyżwińska ??? Andrzej uważaj bo jak Hojarska wyjmie na ciebie kwity to dopiero bedzie kabaret !!! ------------------------------------------- "Śmiejmy się z głupich, choć i przewielebnych" Ignacy Krasicki Odpowiedz Link Zgłoś
block-buster Wszyscy mniej wiecej poziom Joli z Dywit 20.02.06, 17:28 Belkot,belkot,belkot i pare spraw sadowych plus nigdy nie oddane kredyty.A i na samego oborowego marszalka gnojowicy tez przyjdzie kryska.Wystarczy jeden przytomny prokurator i poplynie.I zniknie z Sejmu.Jeden czlowiek moze to uczynic,gdyz samych zawieszen ma z dziewiec... Odpowiedz Link Zgłoś
clowley Re: Wszyscy mniej wiecej poziom Joli z Dywit 20.02.06, 17:36 no własnie kiedy wkroczy do akcji Jola z Dywit hehehehehe ------------------------------------------- "Śmiejmy się z głupich, choć i przewielebnych" Ignacy Krasicki Odpowiedz Link Zgłoś
krychola Re: Wszyscy mniej wiecej poziom Joli z Dywit 20.02.06, 19:38 block-buster napisał: > Belkot,belkot,belkot i pare spraw sadowych plus nigdy nie oddane kredyty.A i na > > samego oborowego marszalka gnojowicy tez przyjdzie kryska.Wystarczy jeden > przytomny prokurator i poplynie.I zniknie z Sejmu.Jeden czlowiek moze to > uczynic,gdyz samych zawieszen ma z dziewiec... Gdyby miał siedzieć to by już siedział. A tak jeszcze za karę dostał samochód służbowy z kierowcą. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit POLITYCZNE WYROKI NIE PRZESTRASZYŁY MNIE! 20.02.06, 21:37 I nie przestraszą członków Samoobrony. Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: POLITYCZNE WYROKI NIE PRZESTRASZYŁY MNIE! 20.02.06, 21:45 jola_z_dywit napisała: > I nie przestraszą członków Samoobrony. I bardzo dobrze bo to nie chodzi o to zebyscie sie bali tylko w pole i zajmowac sie rola a nie polityka!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Re: POLITYCZNE WYROKI NIE PRZESTRASZYŁY MNIE! 20.02.06, 22:44 To czemy mają służyć polityczne wyroki na działaczy Samoobrony i inwigilacja prawicy. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.kosecki Re: POLITYCZNE WYROKI NIE PRZESTRASZYŁY MNIE! 20.02.06, 22:01 Jola, Jola Ty masz jednak fantazję ! Jako wybitna bojowniczka o wolnośc i demokrację z Hojarską, Lepperem i innymi obwiesiami...proponuję Wam wstąpić...do ZBOWiD-u ! Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: POLITYCZNE WYROKI NIE PRZESTRASZYŁY MNIE! 20.02.06, 22:11 > wstąpić...do ZBOWiD-u ! Związku Bojówkarzy o Władzę i Dochody??? Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Hehehe... wezmę kredyt i nie oddam... 20.02.06, 22:03 a gdy z tego powodu będę mieć kłopoty, powiem, że to "polityczne" i ogłoszę się "więźniem sumienia"... Odpowiedz Link Zgłoś
clowley Re: POLITYCZNE WYROKI NIE PRZESTRASZYŁY MNIE! 20.02.06, 22:54 jola nawet jak pójdziesz do paki ?? ------------------------------------------- "Śmiejmy się z głupich, choć i przewielebnych" Ignacy Krasicki Odpowiedz Link Zgłoś
tales11 Re: Lepper: damy fachowców, PiS cierpi na braki l 20.02.06, 17:29 TO DOBRE!.. nowa mutacja czerwonej zarazy...PISOWSKA ZJEDNOCZONA PARTIA ROBOTNICZA!! Odpowiedz Link Zgłoś
clowley Re: Lepper: damy fachowców, PiS cierpi na braki l 20.02.06, 17:37 PZPR ani nie była polska ani zjednoczona ani robotnicza --------------------------------- "Śmiejmy się z głupich, choć i przewielebnych" Ignacy Krasicki Odpowiedz Link Zgłoś
tales11 Re: Lepper: damy fachowców, PiS cierpi na braki l 20.02.06, 17:40 TAK JAK PIS!... ANI PRAWY.. ANI SPRAWIEDLIWY! Odpowiedz Link Zgłoś
clowley Re: Lepper: damy fachowców, PiS cierpi na braki l 20.02.06, 17:42 to sa dopiero paradoksy hehehehe ------------------------------------------- "Śmiejmy się z głupich, choć i przewielebnych" Ignacy Krasicki Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Re: Lepper: damy fachowców, PiS cierpi na braki l 20.02.06, 19:10 tales11 napisał: > TAK JAK PIS!... ANI PRAWY.. ANI SPRAWIEDLIWY! Przyjacielu, oni jak "herbatniki" spod celi. Oba Kaczyńskie , kłopoty z prawem. Leper, no wiadomo. Kadry? Z której celi? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Lepper: damy fachowców, PiS cierpi na braki l 20.02.06, 17:56 tales11 napisał: > TO DOBRE!.. nowa mutacja czerwonej zarazy...PISOWSKA ZJEDNOCZONA PARTIA > ROBOTNICZA!! No coś ty, tales... Taka wolta???? Chyba, że ty już tylko i wyłącznie "łojcem dyrektorem" żyjesz... Odpowiedz Link Zgłoś
tales11 Re: Lepper: damy fachowców, PiS cierpi na braki l 20.02.06, 20:17 sclavus... nie dowalaj mi do pieca.. rydzyk to... tfu! Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Lepper: damy fachowców, PiS cierpi na braki l 20.02.06, 17:58 tales11 napisał: > TO DOBRE!.. nowa mutacja czerwonej zarazy...PISOWSKA ZJEDNOCZONA PARTIA > ROBOTNICZA!! Ups! Pardon.... Jedna jedynka umknęła mojej uwagi.... Te słowa, to -co oczywista - do "tales1" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
clowley Re: Lepper: damy fachowców, PiS cierpi na braki l 20.02.06, 18:29 mnie też to zmyliło heheheheh ------------------------------------------- "Śmiejmy się z głupich, choć i przewielebnych" Ignacy Krasicki Odpowiedz Link Zgłoś
tales11 Re: Lepper: damy fachowców, PiS cierpi na braki l 20.02.06, 20:18 sclavus...hi..hi..hi... Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.kosecki Re: Tales, ja Ciebie ku.., nie poznaje ? 20.02.06, 20:22 Czyś przejrzał na oczy, czy też raczej za kretynizm i sianie faszystowskich poglądów na zbitą mordę wywalili !? Tym niemniej Twój przypadek to niezbity dowód, że każy może przejżeć na oczy. Będę Cię obserwował. Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: Tales, ja Ciebie kurcze.., nie poznaje ? 20.02.06, 20:45 jerzy.kosecki napisał: > Czyś przejrzał na oczy, Zdarzaja sie cuda, co sie stalo???? Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.kosecki Re: Ginusi, poważnie mnie pytasz, czy 20.02.06, 21:16 "duraka walajesz" ? Nie wiesz kto (czy raczej co) na forach jest Tales !? To był obskurant i wyjatkowa..., Zaintrygowała mnie ta jego mentalna metamorfoza (co za piekne greckie słowo Metha - "przemiana" phoza - "stanu") zresztą niech sobie zyje. Odpowiedz Link Zgłoś
tomassi.rollo Re: Ginusi, poważnie mnie pytasz, czy 20.02.06, 21:25 tales 11 a tales 1 to dwie różny ksywy. talesowi 1 w sąsiednich wątkach niezła piana idzie z ryja wespół z rzążeniem i pierdzeniem... Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.kosecki Re: tomassi.rollo 20.02.06, 21:36 Stary bardzo Ci dziękuję, że też sam na To nie wpadłem !? Przeciez Tales 1 nie mógł się zmienić. Kamień spadł mi z serca. Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: Ginusi, poważnie mnie pytasz, czy 20.02.06, 21:42 tomassi.rollo napisał: > tales 11 a tales 1 to dwie różny ksywy. talesowi 1 w sąsiednich wątkach niezła > piana idzie z ryja Ojej, rzeczywiscie, ta jedna jedyneczka mi umknela. Sorry :) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Tales, ja Ciebie ku.., nie poznaje ? 20.02.06, 21:45 jerzy.kosecki napisał: > Czyś przejrzał na oczy, czy też raczej za kretynizm i sianie faszystowskich > poglądów na zbitą mordę wywalili !? Tym niemniej Twój przypadek to niezbity > dowód, że każy może przejżeć na oczy. Będę Cię obserwował. ...on jest 11 a nie 1... taka mała zmyłka... Nie jesteś pierwszy, który się nabrał... ja, cowley... i chyba jeszcze no bo "tales1" to persona... znana.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
az100 Re: Lepper: damy fachowców, PiS cierpi na braki l 20.02.06, 18:08 Ubawiła minie sonda ! Tam brakuje jeszcze jednej możliwości: KRLD Odpowiedz Link Zgłoś
ukos KRLD też już mamy! 20.02.06, 18:46 az100 napisał: > Ubawiła minie sonda ! > Tam brakuje jeszcze jednej możliwości: KRLD To przecież rada paktu stabilizacyjnego: Krajowa Rada Ludowej Demokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
way270 fachowcy od unikania rozpraw i wyrokow sadowych !! 20.02.06, 18:53 Fachowcy w Samoobronie.... hojarska, berger i reszta tej zorganizowanej grupy przestepczej Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: fachowcy od unikania rozpraw i wyrokow sadowy 20.02.06, 22:04 Będą doradzać Ziobrze jak rozgryźć cwaniaczków ;o))))) Odpowiedz Link Zgłoś
djago Re: Lepper: damy fachowców, PiS cierpi na braki l 20.02.06, 18:53 Widzi Pan, Panie Andrzeju. Znalazło się coś dla Pana. Nie pchajta się do NBP, bo tam Was tylko wyśmieją. Rolnictwo to jest coś na czym się znacie i w czym sobie dacie radę. A i maturka niepotrzebna i nie trzeba będzie oszukiwać i komisji przekuywać. Odpowiedz Link Zgłoś
ezpa7z9 Panie Andrzeju Pan sie nie boi Ojciec Dyr. za ... 20.02.06, 18:58 Panem stoi. Odpowiedz Link Zgłoś
premier_pacynka Fachowcy z Samoobrony!! Jak to komicznie brzmi 20.02.06, 19:26 ale to komizm tragiczny niestety:(( Odpowiedz Link Zgłoś
krychola Re: Lepper: damy fachowców, PiS cierpi na braki l 20.02.06, 19:35 usiruf napisał: > Z tym że PiS cierpi na brak dobrych ludzi to ja z Lepperem jak nigdy się zgodzę. Nie myślałem że dożyje takiej chwili! Odpowiedz Link Zgłoś
czarek62 Re: Lepper: damy fachowców, PiS cierpi na braki l 20.02.06, 19:47 PIS cierpi na brak mozgu, myslacëgo i inteligentnego, przynajmniej tak na miare normalu IQ=100-115(wg. testu Wechslera) Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Re: Lepper: damy fachowców, PiS cierpi na braki l 20.02.06, 20:10 Oczywiście, że dacie jak zawsze ale dupy! Nie może być inaczej z takimi specjalistami jak Beger, Hojarska czy Łyżwiński Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Lepper: damy fachowców, PiS cierpi na braki l 20.02.06, 22:05 A pan Misztal (ten od hummera) na speca od polityki społecznej :o)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mielis PIs Lpr i Samoobrona nie ma fachowcow w zadnej 20.02.06, 20:30 dziedzinie, są tam jedynie karierowicze, którzy chcą stołków i decydować. Fachowcy wpuszczą ich w maliny. Muszą jednak być by pracować. To będzie grupa nie związana z żadną z tych partii. Tzw personel. Odpowiedz Link Zgłoś
123zly Re: Samoobrona ma fachowcow od owsa i maszyn 20.02.06, 20:40 BONDA , CH..ARSKA, BEGER , LEPPER ,ŁYWISKI ;itd . itd, Odpowiedz Link Zgłoś
123zly Re: Samoobrona ma fachowcow od owsa i maszyn 20.02.06, 20:43 i jeszcze w bankowosci Odpowiedz Link Zgłoś
clowley Re: Samoobrona ma fachowcow od owsa i maszyn 20.02.06, 23:02 może im się uda namówić dodę i mandarynkę ------------------------------------------- "Śmiejmy się z głupich, choć i przewielebnych" Ignacy Krasicki Odpowiedz Link Zgłoś
bananekk SONDAŻOWE PYTANIE JEST ZATRWAŻAJĄCE... 20.02.06, 21:34 jak można postawić pytanie kto ma lepszych fachowców: PiS, LPR czy Samoobrona?! Przecież to żenujące, oj gazeto.pl... Tak samo jak pytanie czy za prezydentury Kaczyńskiego stosunki z Rosją ulegną pogorszeniu czy polepszeniu. Głupie pytanie, muszą się poprawić, gorsze być nie mogą i innej opcji najzwyczajniej w świecie nie ma <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
2560a Re: Lepper: damy fachowców-dobrze mowisz 20.02.06, 21:50 Dobrze mowisz Jedrus. W kraju sa potrzebni fachowcy szczegolnie w kampanii buraczanej. W samoobronie az roi sie od burakow. Odpowiedz Link Zgłoś
honkers Re: Lepper: damy fachowców, PiS cierpi na braki l 20.02.06, 22:06 Mieliśmy "fachowców" od Millera, teraz grożą nam "fachowcy" od Leppera. to nie żarty czas umierać. Odpowiedz Link Zgłoś
novina111 Re: Lepper: damy fachowców, PiS cierpi na braki l 20.02.06, 22:12 ...ŻYCIE POBIŁO KABARET !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ugsokol Re: Lepper: damy fachowców, PiS cierpi na braki l 20.02.06, 22:26 Czy w Waszym pytaniu o lepszych fachowców nie można było dodać odpowiedzi d) np. Marsjanie???!!!! Myslę, że obecnie na rynku politycznym nie ma dobrych specjalistów od rolnictwa. Albo są to goście, którzy wmawiają rolnikom, że im się wszystko należy i nie muszą się rozwijać, albo goście, którzy w życiu nie mieli nic wspólnego z rolnictwem, ..... no może wypili mleko prosto z butelki!!!! Paradoksem jest, że chyba najlepszym ministerm rolnitwa w ostatnich latach był obecny szef SLD Olejniczak. A jeśli chodzi o kompetemcje kogoś z Samoobrony, PiS-u czy LRP w sprawach rolnictwa i zarządzania instytucjami około rolniczymi to twierdzenie, że posiadają takie kompetencję nadaje sie na dowcip miesiąca. W skali ostatnich zdarzeń niestety nie ma szans z braćmi ......... Odpowiedz Link Zgłoś
lutekstg Re: Lepper: damy fachowców, PiS cierpi na braki l 20.02.06, 22:54 usiruf napisał: > Niewatpliwie dacie. Lepper na ministra finansów, Hojarska - min. sprawiedliwości, Beger - min. edukacji..... Odpowiedz Link Zgłoś