Dodaj do ulubionych

Korwin-Mikke: proces za znieważenie sędziów

• wlodek111 jak pojdzie siedziec to plakac nie bede.......... 03.03.06, 13:34
      Moze i Jurczyk klamca, moze i Mikke to ostatni sprawiedliwy i madry...
      Faktem jest, ze na Jurczyka w Szczecinie oddano wiecej glosow niz na KM i jego partie..........
      A ludziom to jakos nie przeszkadzalo aby poprzec Jurczyka, mimo iz wiedzieli, ze jego "przeszlosc polityczno-ubecka" jest kwestionowana przez MK i nie tylko.....
      I moze pozostawmy wyborcom aby decydowali kogo chca i z jaka przeszloscia...
      A Pan Korwin-Mikke? Im mniej popularny tym bardziej odwazny w jezyku - i za to powinno sie politykow, i nie tylko, rozliczac....Dotyczy to zreszta calej "elity politycznej" w Polsce. Takie giertychy, gosiewskie, kaczynskie - gdy tresci juz brak to nadrabiaja tupetem, arogancja i poziomem rynsztoka.
      • chloppolski1 APEL.... 03.03.06, 13:42
        ...do wszytkich odwaznych, ktorym lezy na sercu zrobienie porzadku z czerwonymi
        alfonsami i dziwkami, aby publicznie podpisali sie, za Korwinem-Mikke z
        nazwiska i imienia!
        Wszystkich nas zamkna, moze Ziobro i Prezydent im pomoze, musimy sie dowiedziec
        co jest co w tym kraju co nazywa sie Polska i Polacy,
        ..ja sie pierwszy podpisuje:
        nazywam sie Janusz Krzeski i nazywam sedziow w Polsce jak wyzej.
        • rt7 Re: Ech... 03.03.06, 13:54
          Czerwone, różowe, czarne...
          Za KM-em to się raczej nie podpiszę, jest kolorową kukiełką: podskakuje, macha
          rączkami a kiedy publiczność traci cierpliwość i idzie gdzie indziej, to obraża
          ludzi.

Mam większe zaufanie do SNu niż do "myszki miki polskiej polityki".

A to jak nazywasz sędziów w Polsce to już sprawa twojej osobistej kultury.
          • chloppolski1 Re: Ech... 03.03.06, 14:04
            ...to nie jest sprawa mojej kultury, ze nazywam sedziow w Polsce czerwonymi
            prostytutkami, to jest sprawa faktow materialnych i podpisuje sie pelnym
            nazwiskiem, ktore tym prostytutkom jest znane a teraz i tobie, nie do ciebie
            poza tem mucho-plujko sie zwracalem.
            • chloppolski1 [...] 03.03.06, 14:09
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • jacek.jarecki Re: APEL.... 03.03.06, 18:24
          Taki przecie nick mam , jak się nazywam . Zamiast do kicia zapraszam wielce
          serdecznie do UPR. jacek.jarecki@gazeta.pl
      • manhu Re: jak pojdzie siedziec to plakac nie bede...... 03.03.06, 14:48
        wlodek111 napisał:
        > Moze i Jurczyk klamca, moze i Mikke to ostatni sprawiedliwy i madry...
        Jakbyś miał trochę rozumu, to byś zauważył że nie o Jurczyka tu chodzi, ale o sędziów którzy stwierdzili, że: "oczywiście" 2+2=5 i nie podoba im się komentarz Korwina do ich wyroku.
      • jacek.jarecki Re: jak pojdzie siedziec to plakac nie bede...... 03.03.06, 18:15
        Wąśc się z uma urwł , czy jak ?
    • australopitecus Re: Korwin-Mikke: proces za znieważenie sędziów 03.03.06, 13:43
      sebar_rysiu napisała:

> zastanawiam sie czy Korwin nie ma racji :))) Niby "oszolom", ale celnie
      > scharakteryzowal prace sadow juz w 2005

Drogi sebar_rysiu oszlomem jestes TY idz na piwo. JKM jest jedynym prawicowym
      politykiem w Polsce.
      • rt7 Re: Korwin-Mikke: proces za znieważenie sędziów 03.03.06, 13:55
        Zgadzam się, że jest jedynym znanym politykiem prawicowym, ale to wcale nie
        znaczy, że nie jest oszołomem.
    • towarzysz7 Re: Korwin-Mikke: proces za znieważenie sędziów 03.03.06, 13:56
      Wyrok Sądu Najwyższego w sprawie kłamstwa lustracyjnego M.Jurczyka - jest
      oczywistm skandalem i arogancą śedziów SN względem prawdy historycznej i
      ewidentnym zaprzeczeniem dowodom w sprawie oraz wprowadzaniem nowych norm
      etycznych i moralnych przez SN w sprawach Tajnych Wspópracowników SB.
      Sędziowie mogą wszystko w tym kraju włacznie z łamaniem wszelich norm etycznych
      i moralnych, bo tak interpretują swoją niezawisłość. W związku z powyższym
      aboslutnie popieram w tej sprawie Korwina-Mikke - sady są niezawisłe to nie
      znaczy, że mogą interpretować dowody i fakty wg swojego widzi mi się, a przy
      tym są poza krytyką!!! Niestety Min. Ziobro ma rację, w tym kraju żądzą kliki i
      korporacje zawodowe a nie powołany do tego demokratycznie rząd!!!
    • listawildsteina JKM-kiepski polityk, chce zwrócić na siebie uwagę 03.03.06, 14:04
      jak zawsze lubi zwracać na siebie uwagę. Działalność Pana JKM rozpatrywałbym
      raczej z punktu widzenia psychologicznego, niż politologicznego.
      • langston ...po prostu JKM nie jest sprzedajna dziwka 03.03.06, 14:29
        ...po prostu JKM nie jest sprzedajna dziwka, a w euro-lewckim spoleczenstwkie
        kazdy kto nie jest dziwka uznawany zostaje za "oszoloma"
      • jacek.jarecki Re: JKM-kiepski polityk, chce zwrócić na siebie u 03.03.06, 18:22
        Jeszcze Waszmości dodam , że jest to (niestety ) jedyny polityk w naszym miłym
        kraju . Przynajmniej , jedyny posiadający komplet cech , które wyrózniają
        polityka z grona oszołomów i karierowiczów .
        Aby to wiedzieć nalezy jednak np. czytać z tzw. zrozumieniem . Sądząc jednakoż
        z treści postu Waszmości mniemam , ze mogą z tym być problemy.
    • michalo8 Korwin ma rację 03.03.06, 14:21
      www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_060303/publicystyka/publicystyka_a_1.html
    • tenare Czasami trafność wypowiedzi Korwina-Mikke 03.03.06, 14:21
      jest zadziwiająca....
      • natural7 Re: Czasami trafność wypowiedzi Korwina-Mikke 03.03.06, 15:14
        Tak to już jest z ultraliberałami.
    • pether_23 Trzymam kciuki, panie Januszu! 03.03.06, 14:26
    • oryganion Re: Korwin-Mikke: proces za znieważenie sędziów 03.03.06, 14:43
      sa sytuacje kiedy trzeba walczyc - ta własnie taka jest. Obecny ale i ine rzady
      chcą nas ograbic - to juz mało - chcą nas upodlic - każdemu kto sie wychyli chcą
      zatkac gebę.Powoduje nimi strach - bo to jest jedyne czego sie na prawde
      interesuja - czasem zaczyna sie od Koriwna - i tu powinniśnmy go poprzeć
    • jacekmw Igrzyska Narodowe: dziś lingwistyka 03.03.06, 14:46
      Czekam na opinie SN o babci JKM, tudzież wejście do akcji M Jurczyka ...
    • amdrzej11 Re: Korwin-Mikke: proces za znieważenie sędziów 03.03.06, 14:48
      Problemem jest, ze Janusz Korwin-Mikke ma racje! Paradoksem "sprawiedliwosci"
      w naszym kraju jest to, ze ta sprawa nie powinna byc problemem dla niego,
      a powinna byc dla sedziow! Jest niestety odwrotnie! Taki sam (albo jeszcze
      wiekszy) problem jak Korwin-Mikke ma rowniez min. Ziobro. Jak na razie nie maja
      go przekupni sedziowie, sprzedajni prokuratorzy i mataczacy adwokaci! Mam,
      nadzieje, ze do czasu!
      • michalo8 kasta prawnicza broni sie przed Ziobro 03.03.06, 15:00
        bo w swoich szeregach ma takich jak ten:

www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_060303/kraj/kraj_a_1.html
      • majka688 Re: Korwin-Mikke: proces za znieważenie sędziów 03.03.06, 15:17
        Trafna diagnoza.
        A za JKM trzymam kciuki.
    • gmork1 Re: Korwin-Mikke: proces za znieważenie sędziów 03.03.06, 14:50
      No cóż Korwin może i jest narawany, ale jest jedynym politykiem w tym kraju, o którym można powiedzieć, że troszczy sie o naród, a nie o własny tyłek.
      A wyrok SN faktycznie jest skandaliczny, a fakt, że prokuratura odrzuciła wniosek w tej sprawie świadczy o niej jak najgorzej. Wszędzie prywata....jak zawsze w Polsce.
    • 1pablo Dziękuję Panie Januszu za te lata starań aby 03.03.06, 14:55
      w Polsce był po prostu normalnie. Słowa uznania, że w tym wieku chce się Panu
      jeszcze narażać na odsiadkę. Proszę ten proces mocno nagłośnić, bo w tym
      polskim grajdole już tylko wrzaskiem i tupaniem można jeszcze coś zdziałać. Na
      wałówkę może Pan u mnie liczyć. Może PIS odwróci bieg wydarzeń i zamiast Pana
      na ławie oskarżonych zasiądą agenci z SN. Powodzenia!
      • chloppolski1 Re: Dziękuję Panie Januszu za te lata starań aby 03.03.06, 14:59
        ...poblo, dziekuje!
    • obywatelgkar Jak dobrze bedzie, kiedy pokolenie grzybow .... 03.03.06, 15:02
      wiecznie analizujacych kto byl a kto nie byl konfidentem bezpieki odejdzie na
      gleboka emeryturke. Jeszcze jakies 10 lat bedzie gaslo to pokolenie ludzi
      zyjacych solidarnosciami, pezetpeerami, bezpieka i innymi demonami przeszlosci.
      Moze wreszcie nadejda czasy, kiedy bedzie mialo znaczenie jakie ktos ma
      osiagniecia naukowe a nie kto spal gdzie na styropianie.
      • langston podobne marzenia maja kryminalisci 03.03.06, 15:31
        ...o tym samym marza pewnie zlodzieje i kryminalisci:
        "jeszcze pare lat i sie przedawni"

Niemcy i czesi ktorych pewnie wszedzie podajesz za przyklad uporali sie z tym
        problemem w 1990r...no ale oni nie mieli wybiorczej
        • obywatelgkar Langston, co ty palisz nieszczesniku? Kogo ja .... 03.03.06, 16:49
          podaje za przyklad i gdzie? Masz chlopie jakies urojenia czy co? Ja mam tak
          samo gleboko w dupie lustracje czy SB jak to kto wspolpracowal z wywiadem
          Krzyzakow w czasie wojny trzynastoletniej! Takie bzdetne problemiki historyczne
          tego kraiku zostawiam takim jak ty roztrzesionym frajerom! Bardziej mnie
          interesuje pewna dupa z sasiedniego domu niz posrana historia tego kraiku.
          • langston Lod na glowe - moze cos ci jeszcz pomoze 03.03.06, 17:42
            Skoro Polska to wg ciebie "kraik" to wiedz ze inne panstwa juz sie z tym
            problemem uporaly.

...no ale coz skoro interesuje cie bardziej d... z sasiedztwa to nie dziwota
            ze "myslisz" h... a nie glowa.
            Tylko po co tu zabieresz glos.
          • jacek.jarecki Re: Langston, co ty palisz nieszczesniku? Kogo ja 03.03.06, 18:30
            o jaki kraik chodzi ? hę ?
    • chuck.norris To moj wieczny kandydat na Prezydenta 03.03.06, 15:14
      Polityczne oszołomy i media robią z niego błazna,mimo że jego koncepcje są
      trafne.
      • mg2005 JKM na Prezydenta ! , k...y z SN - do lochu! 03.03.06, 18:30
        K...y z SN stwierdziły,że Jurczyk "w oczywisty sposób" nie był agentem
        - wbrew materialnym dowodom!
    • babusz Przyganial kociol garnkowi 03.03.06, 15:14
      Korwin Mikke sam wiernie sluzyl komunie przez 20 lat, jako czlonek sluzalczego
      wobec PZPR tzw. "Stronnictwa Demokratycznego", jednoczacego sie z komuchami w
      tzw. "Froncie Jednosci Narodu"

Niestety ci ktorzy pamietaja owczesne powiazania sluzalczych skur..synow
      powoli wymieraja, a same skur...syny plujac na innych staraja sie siebie
      wybielac. Tymczasem wart Pac palaca a palac Paca.
      • chloppolski1 Re: Przyganial kociol garnkowi 03.03.06, 15:32
        ...same s.....syny, plujac na innych......Tak Czy owak potwierdzasz, ze
        sedziowie w Polsce to s....syny, a poza tem to JKM nie pluje a powiedzial
        prawde, tak jak ty sklamales nazywajac JKM s....synem a nazwiska swojego gnoju
        nie podasz bo dowodow zeby JKM lzyc nie masz, tchorzu zafajdany.
        • shaibooze Re: Przyganial kociol garnkowi 03.03.06, 15:50
          proponuję nerwosol - sprawdza się w takich sytuacjach
        • r306 I sadzisz, ze ktos sie z Toba bedzie babral... 03.03.06, 15:52
          ... i wloczyl po sadach, bo pod wyzwiskami podpisujesz sie nazwiskiem? Zabawny
          jestes - to fakt, ale z klaunami to sie chodzi do cyrku a nie do sadu...
          • chloppolski1 Re: I sadzisz, ze ktos sie z Toba bedzie babral.. 03.03.06, 15:56
            ...a jednak!....podpisuje sie pelnym nazwiskiem a ty.....???
            • r306 A ja nie, no i? n/t 03.03.06, 16:12
          • chloppolski1 Re: I sadzisz, ze ktos sie z Toba bedzie babral.. 03.03.06, 15:59
            ...czy mam rozumiec , ze Korwim-Mikke tez jest tylko zabawny?
            Ty uwazasz, ze my sie bawimy?!
            • r306 Re: I sadzisz, ze ktos sie z Toba bedzie babral.. 03.03.06, 16:12
              > Ty uwazasz, ze my sie bawimy?!
              Zgadles :)
      • aptymista PiSo-komuna zrobi porządekz sędziami. Jak Stalin, 03.03.06, 15:39
        co rękę miał ciężką, ale sprawiedliwą.
        I będą sądzić nie tak, jak im (niewątpliwie komunistyczne) sumienie każe, ale
        jak oczekuje nowa Siła Przewodnia Narodu.
        Myślicie,że będzie lepiej?
        Uniewinnienie Jurczyka to skandal, ale zachowanie Korwina to zwykłe chamstwo.
        Od kogoś, kto uważa się za polityka, oczekuję innego zachowania (od bliźniaków
        nie oczekuję niczego, to beznadziejny klinicznie przypadek. Polska choruje na
        kaczą grypę, może ich ptasia dopadnie?)

Mimo to JKM życzę wygranej, bo "obrażanie organów państwa" to Paranoja I
        Schizofrenia, i jeżeli JKM przegra, to PiSo-komuna będzie często ludzi z tych
        paragrafów ciągać.

(Radio podało, że w Szczecinie przestali dokarmiać kaczki. Może powinniśmy pójść
        śladem Szczecinian? Niedokarmiane polecą sobie w cholerę....)
      • o90 Re: Przyganial kociol garnkowi 03.03.06, 16:05
        sprawa nie dotyczy Korwina.
        dotyczy absurdalnego wyroku SN
        • r306 No i prosze... nie zrozumial tekstu... 03.03.06, 16:11
          Jeeeeszzzczeeeeee raaaaaazzzzz pooooooowooooooliiiiii przeeeeeeczyyyytajjjjj
          fraaaaazeeeee dooooootyyyyyyczaaaaaacaaaaaa aaaaaaktuuuuuuuu
          ooooooooskaaaaaarzeeeeeeniaaaaaaa.
    • maciundo Re: Korwin-Mikke: proces za znieważenie sędziów 03.03.06, 15:38
      wiadomosci.onet.pl/1,15,11,18128772,-1,2065626,0,forum.html
    • korekt Re: Korwin-Mikke kontra niezawisłe imunitety 03.03.06, 15:42
      Oczywiście ,że Pan Korwin ma pełną , absolutną rację lecz w państwie "prawa" to
      nie argument.
    • ryszard461 Re: Korwin-Mikke: zawsze wywola jakis temat 03.03.06, 16:03
      Ten temat sedziowania, oskarzania, obrony przez polskich prawnikow ciagle
      bedzie wracal jak bumerang jeszcze setki razy. Jedno jest dla mnie oczywiste ze
      nawet wielokrotnie sklonowani ludzie typu Korwin, Ziobro nie beda w stanie
      zwlczyc tych zepsutych do szpiku kosci prawnikow ktorym prawda nigdy nie bedzie
      prawda a wymyslaja sytuacje ktorych nigdy nie bylo bo po prostu byc nie moglo.
      I wlasnie ta grupa ludzi decyduje o losach naszego spoleczenstwa smiejac sie
      bedac we wlasnym gronie jak to skazali dzisiaj na takie lub inne wyroki ludzi
      bo im sie nie spodobali. Dopuki ktos cos ekstra nie wymysli to wszysto potoczy
      sie po staremu.
    • antyrus ale Michalkiewicz bredzi jak Piekarski na mękach 03.03.06, 16:09
      i co pan na to /pana uczeń/
    • the.bill1 Korwin-Mikke - proces za mówienie prawdy? 03.03.06, 16:26
      Brawo Panie Mikke - tak trzymać. smietnik historii już na nich wszystkich czeka.
      Nakogo? Zainteresowani wiedzą...
      • nobody000 Re: Korwin-Mikke - proces za mówienie prawdy? 03.03.06, 17:48
        Witam!

Wiesz, ja podzielam Twoje umilowanie prawdy i w tym przypadku masz racje, bo
        widac jasno, ze to SN sie osmieszyl.
        Zeby Ci jednak nie bylo za wesolo, Marian Jurczyk, ktoremu sad tak chetnie
        uchylil wyrok lustracyjny, pochodzi z tejze samej strony barykady, co Twoi
        ulubieni bracia K. Tzw. polska (pies_ja_tracal) prawica. Wiec zastanow sie, o
        czym wlasciwie swiadczy ten wyrok i na czyja korzysc zapadl. A potem pogadamy o
        prawdomownosci polskich prawicowych politykow.
    • mateo Re: Korwin-Mikke: proces za znieważenie sędziów 03.03.06, 16:32
      Trzymaj się Reytaniaku. Jak trzeba będzie to Ci pomożemy. Jak tylko się da.
      • klef Re: Korwin-Mikke: proces za znieważenie sędziów 03.03.06, 16:43
        masz racje Mateo mozna sie z Korwinem-Mikke zgadzac albo nie rzecz wyboru ale
        jest to jedyny niezaklamany polityk ktory glosnym glosem mowi co jemu sie nie
        podoba jest tez politykiem ktory w odroznieniu od innych sie nie skundlil
    • kerry1 Re: Korwin-Mikke: proces za znieważenie sędziów 03.03.06, 16:40
      A mnie osobnik o nazwisku Janusz Korwin Mikke przekona, ale po spelnieniu n/w
      warunkow:
      - przestanie pluc przed siebie zamiast mowic,
      - zacznie leczyc sie z jakania,
      - podda sie lustracji psychiatrycznej na okolicznosc glupich i
      nieodpowiedzialnych wypowiedzi, artykulowanych w celu potwierdzenia, ze jeszcze
      istnieje /stosowne zaswiadczenie moze mu wydac jakikolwiek psychiatra, ktory
      odwazy sie stwierdzic, ze JKM jest jednak na umysle zdrowy/
      To by bylo na tyle buraki ze stolycy. Daj te piwo.
    • zbych39 Re: Korwin-Mikke: proces za znieważenie sędziów 03.03.06, 17:14
      W pełni popieram dążenia JKM do udowodnienia tym ludziom w togach, że ich
      postępowanie jest niczym innym jak zamachem na polską racje stanu. Zamachem na
      swobody obywatelskie zagwarantowane w Ustawy Zasadniczej. Co oni wyczyniaja w
      polskich sądach woła o pomstę do Najwyższego. W jednym z postów przeczytałem,
      że obrażaja się jak mówi sie o nich "prostytutki w togach". Znam żywy przykład,
      że sami swym zachowaniem z urzędu prokuratorskiego w odpowiedzi na moje
      pisemnie skierowane uwagi do organu państwa "nie życzę sobie aby ta pani
      świadczyła mi jakiekolwiek usługi" skierowali akt oskarżenia do sądu i po
      oświadczeniu tej pani prokurator " ja jestem kobietą i tak to przyjęłam"
      zrobili z tego urządu poprostu urząd, w którym miałyby się odbywać
      nieetyczne "orgie." I w takim przypadku maja się prawo obrażać jak sami tak
      uważają? To jest utopia. To jest skandal, który raz na zawsze powinien pójść w
      niełąski. Panie Januszu jestem z Panem i ma Pan bardzo słuszną rację. Proponuje
      walczyć do końca. Może w końcu ktoś zrozumie, że intencja nas Polaków jest
      czyste i sprawiedliwe państwo.
    • zhk Re: Korwin-Mikke: proces za znieważenie sędziów 03.03.06, 17:47
      Ale się Koewin uwziął na tego Jurczyka. Tylko o nim gada już parę lat.
      Z drugiej strony Jurczyk na mendę to wygląda jak 150. A sąd? Święte krowy i
      święte wyroki. To niedopuszczalne by sobie drwiły ze zdrowego rozsądku. W dupie
      mam ich niezawisłość jeśli w praktyce tak sięona objawia. Same środowisko w
      swoim i tym interesie niezawisłości powinny wyrzucać z
      grona "immunitetobiorców" takie zarazy sprzedajno-koniunkturalne.
    • linski4 Wciskasz się jak robak 03.03.06, 17:49
      Mało tego, jak robak, jak menda. Miałeś wytłumaczyć powód zminy swojego
      chamickiego nazwiska. Nawet i w tym temacie nic tu nie masz do roboty.
      Zostawiasz za sobą chamicki smród, którego nija wywietrzyć nie można. Wyjaśnij
      dlaczego: 3,5 tyś lat po Abrahamie zmieniliście swoją nazwę- Cham na Żyd? W
      jakim celu doklonaliście marszu na Egipt. Czy okolicze Semickie narody
      zaakceptowały wasz najazd pod przewodnictwem Isra ela i Mojżesza na naród
      osiadły w okolicah Kaanan (obecna Palestyna)? Jaka motywacja ogarnęła
      Zelotów,którzy z racji swojego barbarzyństwa w mordowaniu katolików, zostali
      określani mianem wściekłych Zelotów?Dlaczego teraz chcecie być Semitami, a nie
      jak przystało na genetyczne spadkobierstwo Chama (jednego z synów Noego)-
      Chamitami? Wytłumacz zapał NKWD-owskich Chamitów w esterminacji w 49 roku,
      Czeczenów? Jakie jeszcze chcecie zrobić pasożydnictwo w Polsce zajętej przez
      Chamo-żydów zgwidnientych do kupy nad Oką, która pod fałszywą nazwą" Armia
      Kościuszkowska zchamitowała (schamiła) nasz kraj? Dla kogo pracował wasz (także
      syn szatana) Wojtyła, który pod ścianą wykonania zbrodniarzom wyroków, wykazał
      przynależność do tych bandytów, by zniesławić Katolików, czyli ofiar wściekłych
      Zelotów?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka