wlodek111 jak pojdzie siedziec to plakac nie bede.......... 03.03.06, 13:34 Moze i Jurczyk klamca, moze i Mikke to ostatni sprawiedliwy i madry... Faktem jest, ze na Jurczyka w Szczecinie oddano wiecej glosow niz na KM i jego partie.......... A ludziom to jakos nie przeszkadzalo aby poprzec Jurczyka, mimo iz wiedzieli, ze jego "przeszlosc polityczno-ubecka" jest kwestionowana przez MK i nie tylko..... I moze pozostawmy wyborcom aby decydowali kogo chca i z jaka przeszloscia... A Pan Korwin-Mikke? Im mniej popularny tym bardziej odwazny w jezyku - i za to powinno sie politykow, i nie tylko, rozliczac....Dotyczy to zreszta calej "elity politycznej" w Polsce. Takie giertychy, gosiewskie, kaczynskie - gdy tresci juz brak to nadrabiaja tupetem, arogancja i poziomem rynsztoka. Odpowiedz Link Zgłoś
chloppolski1 APEL.... 03.03.06, 13:42 ...do wszytkich odwaznych, ktorym lezy na sercu zrobienie porzadku z czerwonymi alfonsami i dziwkami, aby publicznie podpisali sie, za Korwinem-Mikke z nazwiska i imienia! Wszystkich nas zamkna, moze Ziobro i Prezydent im pomoze, musimy sie dowiedziec co jest co w tym kraju co nazywa sie Polska i Polacy, ..ja sie pierwszy podpisuje: nazywam sie Janusz Krzeski i nazywam sedziow w Polsce jak wyzej. Odpowiedz Link Zgłoś
rt7 Re: Ech... 03.03.06, 13:54 Czerwone, różowe, czarne... Za KM-em to się raczej nie podpiszę, jest kolorową kukiełką: podskakuje, macha rączkami a kiedy publiczność traci cierpliwość i idzie gdzie indziej, to obraża ludzi. Mam większe zaufanie do SNu niż do "myszki miki polskiej polityki". A to jak nazywasz sędziów w Polsce to już sprawa twojej osobistej kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
chloppolski1 Re: Ech... 03.03.06, 14:04 ...to nie jest sprawa mojej kultury, ze nazywam sedziow w Polsce czerwonymi prostytutkami, to jest sprawa faktow materialnych i podpisuje sie pelnym nazwiskiem, ktore tym prostytutkom jest znane a teraz i tobie, nie do ciebie poza tem mucho-plujko sie zwracalem. Odpowiedz Link Zgłoś
chloppolski1 [...] 03.03.06, 14:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.jarecki Re: APEL.... 03.03.06, 18:24 Taki przecie nick mam , jak się nazywam . Zamiast do kicia zapraszam wielce serdecznie do UPR. jacek.jarecki@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
manhu Re: jak pojdzie siedziec to plakac nie bede...... 03.03.06, 14:48 wlodek111 napisał: > Moze i Jurczyk klamca, moze i Mikke to ostatni sprawiedliwy i madry... Jakbyś miał trochę rozumu, to byś zauważył że nie o Jurczyka tu chodzi, ale o sędziów którzy stwierdzili, że: "oczywiście" 2+2=5 i nie podoba im się komentarz Korwina do ich wyroku. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.jarecki Re: jak pojdzie siedziec to plakac nie bede...... 03.03.06, 18:15 Wąśc się z uma urwł , czy jak ? Odpowiedz Link Zgłoś
australopitecus Re: Korwin-Mikke: proces za znieważenie sędziów 03.03.06, 13:43 sebar_rysiu napisała: > zastanawiam sie czy Korwin nie ma racji :))) Niby "oszolom", ale celnie > scharakteryzowal prace sadow juz w 2005 Drogi sebar_rysiu oszlomem jestes TY idz na piwo. JKM jest jedynym prawicowym politykiem w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
rt7 Re: Korwin-Mikke: proces za znieważenie sędziów 03.03.06, 13:55 Zgadzam się, że jest jedynym znanym politykiem prawicowym, ale to wcale nie znaczy, że nie jest oszołomem. Odpowiedz Link Zgłoś
towarzysz7 Re: Korwin-Mikke: proces za znieważenie sędziów 03.03.06, 13:56 Wyrok Sądu Najwyższego w sprawie kłamstwa lustracyjnego M.Jurczyka - jest oczywistm skandalem i arogancą śedziów SN względem prawdy historycznej i ewidentnym zaprzeczeniem dowodom w sprawie oraz wprowadzaniem nowych norm etycznych i moralnych przez SN w sprawach Tajnych Wspópracowników SB. Sędziowie mogą wszystko w tym kraju włacznie z łamaniem wszelich norm etycznych i moralnych, bo tak interpretują swoją niezawisłość. W związku z powyższym aboslutnie popieram w tej sprawie Korwina-Mikke - sady są niezawisłe to nie znaczy, że mogą interpretować dowody i fakty wg swojego widzi mi się, a przy tym są poza krytyką!!! Niestety Min. Ziobro ma rację, w tym kraju żądzą kliki i korporacje zawodowe a nie powołany do tego demokratycznie rząd!!! Odpowiedz Link Zgłoś
listawildsteina JKM-kiepski polityk, chce zwrócić na siebie uwagę 03.03.06, 14:04 jak zawsze lubi zwracać na siebie uwagę. Działalność Pana JKM rozpatrywałbym raczej z punktu widzenia psychologicznego, niż politologicznego. Odpowiedz Link Zgłoś
langston ...po prostu JKM nie jest sprzedajna dziwka 03.03.06, 14:29 ...po prostu JKM nie jest sprzedajna dziwka, a w euro-lewckim spoleczenstwkie kazdy kto nie jest dziwka uznawany zostaje za "oszoloma" Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.jarecki Re: JKM-kiepski polityk, chce zwrócić na siebie u 03.03.06, 18:22 Jeszcze Waszmości dodam , że jest to (niestety ) jedyny polityk w naszym miłym kraju . Przynajmniej , jedyny posiadający komplet cech , które wyrózniają polityka z grona oszołomów i karierowiczów . Aby to wiedzieć nalezy jednak np. czytać z tzw. zrozumieniem . Sądząc jednakoż z treści postu Waszmości mniemam , ze mogą z tym być problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
michalo8 Korwin ma rację 03.03.06, 14:21 www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_060303/publicystyka/publicystyka_a_1.html Odpowiedz Link Zgłoś
tenare Czasami trafność wypowiedzi Korwina-Mikke 03.03.06, 14:21 jest zadziwiająca.... Odpowiedz Link Zgłoś
natural7 Re: Czasami trafność wypowiedzi Korwina-Mikke 03.03.06, 15:14 Tak to już jest z ultraliberałami. Odpowiedz Link Zgłoś
oryganion Re: Korwin-Mikke: proces za znieważenie sędziów 03.03.06, 14:43 sa sytuacje kiedy trzeba walczyc - ta własnie taka jest. Obecny ale i ine rzady chcą nas ograbic - to juz mało - chcą nas upodlic - każdemu kto sie wychyli chcą zatkac gebę.Powoduje nimi strach - bo to jest jedyne czego sie na prawde interesuja - czasem zaczyna sie od Koriwna - i tu powinniśnmy go poprzeć Odpowiedz Link Zgłoś
jacekmw Igrzyska Narodowe: dziś lingwistyka 03.03.06, 14:46 Czekam na opinie SN o babci JKM, tudzież wejście do akcji M Jurczyka ... Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Re: Korwin-Mikke: proces za znieważenie sędziów 03.03.06, 14:48 Problemem jest, ze Janusz Korwin-Mikke ma racje! Paradoksem "sprawiedliwosci" w naszym kraju jest to, ze ta sprawa nie powinna byc problemem dla niego, a powinna byc dla sedziow! Jest niestety odwrotnie! Taki sam (albo jeszcze wiekszy) problem jak Korwin-Mikke ma rowniez min. Ziobro. Jak na razie nie maja go przekupni sedziowie, sprzedajni prokuratorzy i mataczacy adwokaci! Mam, nadzieje, ze do czasu! Odpowiedz Link Zgłoś
michalo8 kasta prawnicza broni sie przed Ziobro 03.03.06, 15:00 bo w swoich szeregach ma takich jak ten: www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_060303/kraj/kraj_a_1.html Odpowiedz Link Zgłoś
majka688 Re: Korwin-Mikke: proces za znieważenie sędziów 03.03.06, 15:17 Trafna diagnoza. A za JKM trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
gmork1 Re: Korwin-Mikke: proces za znieważenie sędziów 03.03.06, 14:50 No cóż Korwin może i jest narawany, ale jest jedynym politykiem w tym kraju, o którym można powiedzieć, że troszczy sie o naród, a nie o własny tyłek. A wyrok SN faktycznie jest skandaliczny, a fakt, że prokuratura odrzuciła wniosek w tej sprawie świadczy o niej jak najgorzej. Wszędzie prywata....jak zawsze w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
1pablo Dziękuję Panie Januszu za te lata starań aby 03.03.06, 14:55 w Polsce był po prostu normalnie. Słowa uznania, że w tym wieku chce się Panu jeszcze narażać na odsiadkę. Proszę ten proces mocno nagłośnić, bo w tym polskim grajdole już tylko wrzaskiem i tupaniem można jeszcze coś zdziałać. Na wałówkę może Pan u mnie liczyć. Może PIS odwróci bieg wydarzeń i zamiast Pana na ławie oskarżonych zasiądą agenci z SN. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
chloppolski1 Re: Dziękuję Panie Januszu za te lata starań aby 03.03.06, 14:59 ...poblo, dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelgkar Jak dobrze bedzie, kiedy pokolenie grzybow .... 03.03.06, 15:02 wiecznie analizujacych kto byl a kto nie byl konfidentem bezpieki odejdzie na gleboka emeryturke. Jeszcze jakies 10 lat bedzie gaslo to pokolenie ludzi zyjacych solidarnosciami, pezetpeerami, bezpieka i innymi demonami przeszlosci. Moze wreszcie nadejda czasy, kiedy bedzie mialo znaczenie jakie ktos ma osiagniecia naukowe a nie kto spal gdzie na styropianie. Odpowiedz Link Zgłoś
langston podobne marzenia maja kryminalisci 03.03.06, 15:31 ...o tym samym marza pewnie zlodzieje i kryminalisci: "jeszcze pare lat i sie przedawni" Niemcy i czesi ktorych pewnie wszedzie podajesz za przyklad uporali sie z tym problemem w 1990r...no ale oni nie mieli wybiorczej Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelgkar Langston, co ty palisz nieszczesniku? Kogo ja .... 03.03.06, 16:49 podaje za przyklad i gdzie? Masz chlopie jakies urojenia czy co? Ja mam tak samo gleboko w dupie lustracje czy SB jak to kto wspolpracowal z wywiadem Krzyzakow w czasie wojny trzynastoletniej! Takie bzdetne problemiki historyczne tego kraiku zostawiam takim jak ty roztrzesionym frajerom! Bardziej mnie interesuje pewna dupa z sasiedniego domu niz posrana historia tego kraiku. Odpowiedz Link Zgłoś
langston Lod na glowe - moze cos ci jeszcz pomoze 03.03.06, 17:42 Skoro Polska to wg ciebie "kraik" to wiedz ze inne panstwa juz sie z tym problemem uporaly. ...no ale coz skoro interesuje cie bardziej d... z sasiedztwa to nie dziwota ze "myslisz" h... a nie glowa. Tylko po co tu zabieresz glos. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.jarecki Re: Langston, co ty palisz nieszczesniku? Kogo ja 03.03.06, 18:30 o jaki kraik chodzi ? hę ? Odpowiedz Link Zgłoś
chuck.norris To moj wieczny kandydat na Prezydenta 03.03.06, 15:14 Polityczne oszołomy i media robią z niego błazna,mimo że jego koncepcje są trafne. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 JKM na Prezydenta ! , k...y z SN - do lochu! 03.03.06, 18:30 K...y z SN stwierdziły,że Jurczyk "w oczywisty sposób" nie był agentem - wbrew materialnym dowodom! Odpowiedz Link Zgłoś
babusz Przyganial kociol garnkowi 03.03.06, 15:14 Korwin Mikke sam wiernie sluzyl komunie przez 20 lat, jako czlonek sluzalczego wobec PZPR tzw. "Stronnictwa Demokratycznego", jednoczacego sie z komuchami w tzw. "Froncie Jednosci Narodu" Niestety ci ktorzy pamietaja owczesne powiazania sluzalczych skur..synow powoli wymieraja, a same skur...syny plujac na innych staraja sie siebie wybielac. Tymczasem wart Pac palaca a palac Paca. Odpowiedz Link Zgłoś
chloppolski1 Re: Przyganial kociol garnkowi 03.03.06, 15:32 ...same s.....syny, plujac na innych......Tak Czy owak potwierdzasz, ze sedziowie w Polsce to s....syny, a poza tem to JKM nie pluje a powiedzial prawde, tak jak ty sklamales nazywajac JKM s....synem a nazwiska swojego gnoju nie podasz bo dowodow zeby JKM lzyc nie masz, tchorzu zafajdany. Odpowiedz Link Zgłoś
shaibooze Re: Przyganial kociol garnkowi 03.03.06, 15:50 proponuję nerwosol - sprawdza się w takich sytuacjach Odpowiedz Link Zgłoś
r306 I sadzisz, ze ktos sie z Toba bedzie babral... 03.03.06, 15:52 ... i wloczyl po sadach, bo pod wyzwiskami podpisujesz sie nazwiskiem? Zabawny jestes - to fakt, ale z klaunami to sie chodzi do cyrku a nie do sadu... Odpowiedz Link Zgłoś
chloppolski1 Re: I sadzisz, ze ktos sie z Toba bedzie babral.. 03.03.06, 15:56 ...a jednak!....podpisuje sie pelnym nazwiskiem a ty.....??? Odpowiedz Link Zgłoś
chloppolski1 Re: I sadzisz, ze ktos sie z Toba bedzie babral.. 03.03.06, 15:59 ...czy mam rozumiec , ze Korwim-Mikke tez jest tylko zabawny? Ty uwazasz, ze my sie bawimy?! Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Re: I sadzisz, ze ktos sie z Toba bedzie babral.. 03.03.06, 16:12 > Ty uwazasz, ze my sie bawimy?! Zgadles :) Odpowiedz Link Zgłoś
aptymista PiSo-komuna zrobi porządekz sędziami. Jak Stalin, 03.03.06, 15:39 co rękę miał ciężką, ale sprawiedliwą. I będą sądzić nie tak, jak im (niewątpliwie komunistyczne) sumienie każe, ale jak oczekuje nowa Siła Przewodnia Narodu. Myślicie,że będzie lepiej? Uniewinnienie Jurczyka to skandal, ale zachowanie Korwina to zwykłe chamstwo. Od kogoś, kto uważa się za polityka, oczekuję innego zachowania (od bliźniaków nie oczekuję niczego, to beznadziejny klinicznie przypadek. Polska choruje na kaczą grypę, może ich ptasia dopadnie?) Mimo to JKM życzę wygranej, bo "obrażanie organów państwa" to Paranoja I Schizofrenia, i jeżeli JKM przegra, to PiSo-komuna będzie często ludzi z tych paragrafów ciągać. (Radio podało, że w Szczecinie przestali dokarmiać kaczki. Może powinniśmy pójść śladem Szczecinian? Niedokarmiane polecą sobie w cholerę....) Odpowiedz Link Zgłoś
o90 Re: Przyganial kociol garnkowi 03.03.06, 16:05 sprawa nie dotyczy Korwina. dotyczy absurdalnego wyroku SN Odpowiedz Link Zgłoś
r306 No i prosze... nie zrozumial tekstu... 03.03.06, 16:11 Jeeeeszzzczeeeeee raaaaaazzzzz pooooooowooooooliiiiii przeeeeeeczyyyytajjjjj fraaaaazeeeee dooooootyyyyyyczaaaaaacaaaaaa aaaaaaktuuuuuuuu ooooooooskaaaaaarzeeeeeeniaaaaaaa. Odpowiedz Link Zgłoś
maciundo Re: Korwin-Mikke: proces za znieważenie sędziów 03.03.06, 15:38 wiadomosci.onet.pl/1,15,11,18128772,-1,2065626,0,forum.html Odpowiedz Link Zgłoś
korekt Re: Korwin-Mikke kontra niezawisłe imunitety 03.03.06, 15:42 Oczywiście ,że Pan Korwin ma pełną , absolutną rację lecz w państwie "prawa" to nie argument. Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard461 Re: Korwin-Mikke: zawsze wywola jakis temat 03.03.06, 16:03 Ten temat sedziowania, oskarzania, obrony przez polskich prawnikow ciagle bedzie wracal jak bumerang jeszcze setki razy. Jedno jest dla mnie oczywiste ze nawet wielokrotnie sklonowani ludzie typu Korwin, Ziobro nie beda w stanie zwlczyc tych zepsutych do szpiku kosci prawnikow ktorym prawda nigdy nie bedzie prawda a wymyslaja sytuacje ktorych nigdy nie bylo bo po prostu byc nie moglo. I wlasnie ta grupa ludzi decyduje o losach naszego spoleczenstwa smiejac sie bedac we wlasnym gronie jak to skazali dzisiaj na takie lub inne wyroki ludzi bo im sie nie spodobali. Dopuki ktos cos ekstra nie wymysli to wszysto potoczy sie po staremu. Odpowiedz Link Zgłoś
antyrus ale Michalkiewicz bredzi jak Piekarski na mękach 03.03.06, 16:09 i co pan na to /pana uczeń/ Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 Korwin-Mikke - proces za mówienie prawdy? 03.03.06, 16:26 Brawo Panie Mikke - tak trzymać. smietnik historii już na nich wszystkich czeka. Nakogo? Zainteresowani wiedzą... Odpowiedz Link Zgłoś
nobody000 Re: Korwin-Mikke - proces za mówienie prawdy? 03.03.06, 17:48 Witam! Wiesz, ja podzielam Twoje umilowanie prawdy i w tym przypadku masz racje, bo widac jasno, ze to SN sie osmieszyl. Zeby Ci jednak nie bylo za wesolo, Marian Jurczyk, ktoremu sad tak chetnie uchylil wyrok lustracyjny, pochodzi z tejze samej strony barykady, co Twoi ulubieni bracia K. Tzw. polska (pies_ja_tracal) prawica. Wiec zastanow sie, o czym wlasciwie swiadczy ten wyrok i na czyja korzysc zapadl. A potem pogadamy o prawdomownosci polskich prawicowych politykow. Odpowiedz Link Zgłoś
mateo Re: Korwin-Mikke: proces za znieważenie sędziów 03.03.06, 16:32 Trzymaj się Reytaniaku. Jak trzeba będzie to Ci pomożemy. Jak tylko się da. Odpowiedz Link Zgłoś
klef Re: Korwin-Mikke: proces za znieważenie sędziów 03.03.06, 16:43 masz racje Mateo mozna sie z Korwinem-Mikke zgadzac albo nie rzecz wyboru ale jest to jedyny niezaklamany polityk ktory glosnym glosem mowi co jemu sie nie podoba jest tez politykiem ktory w odroznieniu od innych sie nie skundlil Odpowiedz Link Zgłoś
kerry1 Re: Korwin-Mikke: proces za znieważenie sędziów 03.03.06, 16:40 A mnie osobnik o nazwisku Janusz Korwin Mikke przekona, ale po spelnieniu n/w warunkow: - przestanie pluc przed siebie zamiast mowic, - zacznie leczyc sie z jakania, - podda sie lustracji psychiatrycznej na okolicznosc glupich i nieodpowiedzialnych wypowiedzi, artykulowanych w celu potwierdzenia, ze jeszcze istnieje /stosowne zaswiadczenie moze mu wydac jakikolwiek psychiatra, ktory odwazy sie stwierdzic, ze JKM jest jednak na umysle zdrowy/ To by bylo na tyle buraki ze stolycy. Daj te piwo. Odpowiedz Link Zgłoś
zbych39 Re: Korwin-Mikke: proces za znieważenie sędziów 03.03.06, 17:14 W pełni popieram dążenia JKM do udowodnienia tym ludziom w togach, że ich postępowanie jest niczym innym jak zamachem na polską racje stanu. Zamachem na swobody obywatelskie zagwarantowane w Ustawy Zasadniczej. Co oni wyczyniaja w polskich sądach woła o pomstę do Najwyższego. W jednym z postów przeczytałem, że obrażaja się jak mówi sie o nich "prostytutki w togach". Znam żywy przykład, że sami swym zachowaniem z urzędu prokuratorskiego w odpowiedzi na moje pisemnie skierowane uwagi do organu państwa "nie życzę sobie aby ta pani świadczyła mi jakiekolwiek usługi" skierowali akt oskarżenia do sądu i po oświadczeniu tej pani prokurator " ja jestem kobietą i tak to przyjęłam" zrobili z tego urządu poprostu urząd, w którym miałyby się odbywać nieetyczne "orgie." I w takim przypadku maja się prawo obrażać jak sami tak uważają? To jest utopia. To jest skandal, który raz na zawsze powinien pójść w niełąski. Panie Januszu jestem z Panem i ma Pan bardzo słuszną rację. Proponuje walczyć do końca. Może w końcu ktoś zrozumie, że intencja nas Polaków jest czyste i sprawiedliwe państwo. Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Re: Korwin-Mikke: proces za znieważenie sędziów 03.03.06, 17:47 Ale się Koewin uwziął na tego Jurczyka. Tylko o nim gada już parę lat. Z drugiej strony Jurczyk na mendę to wygląda jak 150. A sąd? Święte krowy i święte wyroki. To niedopuszczalne by sobie drwiły ze zdrowego rozsądku. W dupie mam ich niezawisłość jeśli w praktyce tak sięona objawia. Same środowisko w swoim i tym interesie niezawisłości powinny wyrzucać z grona "immunitetobiorców" takie zarazy sprzedajno-koniunkturalne. Odpowiedz Link Zgłoś
linski4 Wciskasz się jak robak 03.03.06, 17:49 Mało tego, jak robak, jak menda. Miałeś wytłumaczyć powód zminy swojego chamickiego nazwiska. Nawet i w tym temacie nic tu nie masz do roboty. Zostawiasz za sobą chamicki smród, którego nija wywietrzyć nie można. Wyjaśnij dlaczego: 3,5 tyś lat po Abrahamie zmieniliście swoją nazwę- Cham na Żyd? W jakim celu doklonaliście marszu na Egipt. Czy okolicze Semickie narody zaakceptowały wasz najazd pod przewodnictwem Isra ela i Mojżesza na naród osiadły w okolicah Kaanan (obecna Palestyna)? Jaka motywacja ogarnęła Zelotów,którzy z racji swojego barbarzyństwa w mordowaniu katolików, zostali określani mianem wściekłych Zelotów?Dlaczego teraz chcecie być Semitami, a nie jak przystało na genetyczne spadkobierstwo Chama (jednego z synów Noego)- Chamitami? Wytłumacz zapał NKWD-owskich Chamitów w esterminacji w 49 roku, Czeczenów? Jakie jeszcze chcecie zrobić pasożydnictwo w Polsce zajętej przez Chamo-żydów zgwidnientych do kupy nad Oką, która pod fałszywą nazwą" Armia Kościuszkowska zchamitowała (schamiła) nasz kraj? Dla kogo pracował wasz (także syn szatana) Wojtyła, który pod ścianą wykonania zbrodniarzom wyroków, wykazał przynależność do tych bandytów, by zniesławić Katolików, czyli ofiar wściekłych Zelotów? Odpowiedz Link Zgłoś