wojtek2784 Re: Media europejskie są w kieszeni oligarchii 23.03.06, 14:17 Nasz prezydent jest w porządku. Polska ma ważniejsze problemy niż podporządkowanie się neokolonializmowi europejskiemu. Problem numer jeden, to kompromitujące Polskę bezrobocie. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Media europejskie są w kieszeni oligarchii 23.03.06, 15:03 wojtek2784 napisał: > Nasz prezydent jest w porządku. Polska ma ważniejsze problemy niż > podporządkowanie się neokolonializmowi europejskiemu. > Problem numer jeden, to kompromitujące Polskę bezrobocie. A układ??? A stolik??? To pies... tfu!! To kot ??? Odpowiedz Link Zgłoś
horode Czeska "wolna" gazeta w niemieckich rękach łże, 23.03.06, 14:42 aby utrudnić współpracę sąsiadów. Dowodzi prawdziwości opinii prezydenta o tym,że "mamy w Niemczech nieprzyjaciół". Dzieli, aby rządzić. Zawstydzonym wypowiedziami prezydenta i wstydzącym się własnego kraju polecam uwadze pogardliwy, zostawiony bez komentarza, post niemieckiego kretyna zwracających się do czytających per "polaczki". L.Kaczyński nie jest przeciwnikiem europejskiego traktatu konstytucyjnego, ani wrogiem Niemiec. Nie uważa też, że UE jest tworem sztucznym. Gazetkowi po raz kolejny pokazują,że zależy im na niszczeniu dumy narodowej Polaków. Prezydent RP nie jest pierwszym europejskim politykiem, któremu zdarzają się gafy. Co powiecie o premierze Włoch? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Czeska "wolna" gazeta w niemieckich rękach łż 23.03.06, 15:08 horode napisał: > aby utrudnić współpracę sąsiadów. Dowodzi prawdziwości opinii prezydenta o > tym,że "mamy w Niemczech nieprzyjaciół". Dzieli, aby rządzić. > Zawstydzonym wypowiedziami prezydenta i wstydzącym się własnego kraju polecam > uwadze pogardliwy, zostawiony bez komentarza, post niemieckiego kretyna > zwracających się do czytających per "polaczki". > L.Kaczyński nie jest przeciwnikiem europejskiego traktatu konstytucyjnego, ani > wrogiem Niemiec. Nie uważa też, że UE jest tworem sztucznym. > > Gazetkowi po raz kolejny pokazują,że zależy im na niszczeniu dumy narodowej > Polaków. > > Prezydent RP nie jest pierwszym europejskim politykiem, któremu zdarzają się > gafy. Co powiecie o premierze Włoch? Widzi ci się pojedynek Kaczora z Berlusconim na ... paranoje ???? Zakładam remis... ze wskazaniem na Kaczora... Odpowiedz Link Zgłoś
l005 Duma narodowa jest dobrym wykretem na wszystko 23.03.06, 19:05 horode napisał: > Gazetkowi po raz kolejny pokazują,że zależy im na niszczeniu dumy narodowej > Polaków. --------------------------- Tylko kiepskie potrzebuja dumy na swa obrone. Logika broni sie sama Odpowiedz Link Zgłoś
creesn Re: "Berlin nie będzie nam dyktował, co mamy robi 23.03.06, 14:44 Prezydent Kaczyński godnie reprezentuje Polskę.Baśka Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: "Berlin nie będzie nam dyktował, co mamy robi 23.03.06, 15:09 creesn napisała: > Prezydent Kaczyński godnie reprezentuje Polskę.Baśka Baśka godnie reprezentuje prezydenta... Kaczor. Odpowiedz Link Zgłoś
5xx Re: "Berlin nie będzie nam dyktował, co mamy robi 23.03.06, 14:47 Wodzu! Prowadz na Berlin!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: "Berlin nie będzie nam dyktował, co mamy robi 23.03.06, 14:53 galba napisał: > W końcu nasz dumny kraj ma prezydenta broniącego jego godności. Za Kwasa RP > była wycieraczką przed drzwiami urzędu kanclerskiego i Białego Domu. Nikt jej > nie szanował, każdy wycierał w nią swoje buciory. > Jak na galbę, jest to post zrównoważony i oszczędny w słowach.... A głupi!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Galba, jak zawsze pierwszy, i jak zawsze glup 23.03.06, 15:11 i tylko dlatego poluje na pierwszeństwo.... palmę pierwszeństwa gupoty... :) Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Przyjemnie miec prezydenta prezentujacego Polske 23.03.06, 15:28 godnie. Po 10 latach Prezydentury Kvasmana az wierzyc sie nie chce. Przedtem mielismy komplerna spolegliwpsc wobec Zachodu oraz wybryki w rodzaju Charkowa, Jedwabnego czy tez wyslania wojsk do Iraku wbrew woli narodu! Odpowiedz Link Zgłoś
nemonews Re: Galba, jak zawsze pierwszy, i jak zawsze glup 23.03.06, 18:28 sclavus primus pojebus debilus. Odpowiedz Link Zgłoś
szpati Berlin popatrzy na nas z politowaniem 23.03.06, 15:06 Berlin nawet nie znizy sie do takiego poziomu popatrzy na nas z politowaniem pokreci glowa i stwierdzi dosc Polski w EU przestanmy traktowac ja powaznie trzeba ja zepchnac na margines Unii niech sobie tam krzyczy i fika nogami kto ja bedzie sluchal (bo nawet na Slowenii sie juz z nas smieja) a jak dojrzy i zrozumie to moze zaczniemy o czyms rozmawiac przykrecmy jej kurek z pieniedzmi to od razu zrozumie fikajmy sobie dalej fajnie sie troche pobawic przeciez dzieci maja kompleksy i musza pokazac kim sa chca koniecznie,zeby ktos je zauwazyl Pan Kaczynski ma tez kompleksy teraz moze sie wybic powiedziec o to ja wybitny i niezastapiony supermen Polska jest tak rozwinietym technologicznie krajem gospodarka az kwitnie mozemy technologia konkurowac z Tajwanem albo Pekinem ma tyle zloz (takie bogactwa, ze norwegia nam zazdrosci) tyle rak do pracy, co trzeci Polak siedzi w domu i czeka na prace mamy to bogactwo mamy mlodych ludzi, bierzcie ich niech pracuja na zmywakach w Angli my zalozymy dom starcow w Polsce Niemcy beda mogli taniej spedzic starosc Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 do szpati 23.03.06, 15:13 Masz niepospolity talent do wypisywania andronow. Gratuluje. Odpowiedz Link Zgłoś
szpati do wet3 23.03.06, 15:39 Dziekuje za gratulacje ! Jednak pozostane przy swoim pisaniu i swojej opinii doskonale znam Niemcy, znam tez jezyk znam mentalnosc tego kraju i jest mi wstyd nie widzialam,zeby Angela Merkel wypowiadala sie zle o Polsce natomiast wypowiedz naszego prezydenta swiadczy o braku kultury i dyplomacji a powaznie mowiac, Polska jest tak technologicznie i gspodarczo do tylu ze tylko mi zal tych biednych ludzi,ktorzy nie maja za co zyc nie maja pracy i nie maja szans na prace tych ludzi,kotrzy koncza dwa kierunki na studiach ktorzy znaja jezyki obce i walcza o staz pracy i zal mi tych ludzi,ktorzy musza mieszkac na 30 metrach bo o wiekszym mieszkaniu nie ma mowy a jezeli chodzi o Niemcy ich Polska i wypowiedz prezydenta nie za bardzo bedzie interesowala maja tak silna pozycje w Europie, ze szkoda im bedzie czasu Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 do szpati 23.03.06, 15:51 szpati napisała: > Dziekuje za gratulacje ! > Jednak pozostane przy swoim pisaniu > i swojej opinii > doskonale znam Niemcy, znam tez jezyk > znam mentalnosc tego kraju i jest mi wstyd > nie widzialam,zeby Angela Merkel wypowiadala > sie zle o Polsce > natomiast wypowiedz naszego prezydenta > swiadczy o braku kultury i dyplomacji > > a powaznie mowiac, Polska jest tak technologicznie > i gspodarczo do tylu > ze tylko mi zal tych biednych ludzi,ktorzy nie maja za co zyc > nie maja pracy i nie maja szans na prace > tych ludzi,kotrzy koncza dwa kierunki na studiach > ktorzy znaja jezyki obce > i walcza o staz pracy > i zal mi tych ludzi,ktorzy musza mieszkac na 30 metrach > bo o wiekszym mieszkaniu nie ma mowy > a jezeli chodzi o Niemcy ich Polska i wypowiedz prezydenta > nie za bardzo bedzie interesowala > maja tak silna pozycje w Europie, ze szkoda im bedzie czasu Niemcow znam az "za doskonale". Przezylem okupacje i zmuszany bylem do mowienia po szwabsku. Ojciec moj zostal spalony zywcem w Stutthofie. W Niemczech bylem wiele razy i nie widze, aby prawdziwie zmienili sie. Przebaczylem im, nienawisci nie mam, ale zapopmniec nie jestem w stanie, szczegolnie gdy widze co oni mowia i robia. Odpowiedz Link Zgłoś
szpati do wet3 23.03.06, 16:04 Nic nie mowia i nic nie robia Niemcy biora odpowiedzialnosc za to co zrobili maja odmienna od nas mentalnosc jest mi przykro, ze musial Pan lub Pani przejsc przez to ale nienawisc niczego tutaj nie zmieni po za tym zyjemy juz w 21 wieku swiat idzie na przod i my tez weszlismy do Europy i mamy przed soba integracje Europejska moj dziadek byl tez w obozie mowil biegle po Niemiecku nigdy nie bylo w moim domu nienawisci i nietolerancji i za to szanuje mojego dziadka mielismy rodzine w Niemczech, ciocia jest Niemka i nie widzialam,zeby moj dziadek kiedykolwiek sie do niej w ten sposob odnosil pomimo tego co przezyl szanuje go jako czlowieka a Niemcow lubie tacy jacy sa nie sa nacja wylewna i dla slowian napewno nie sa mili ale sa szczerzy i uczciwi krytykuja nas i czasami slusznie sa pragmatyczni mam przyjaciol i kolegow wsrod Niemcow sa to bardzo mili ludzie a przede wszystkim sa dla mnie ludzmi nie Niemcami nie Angolami tylko Ludzmi przyjaciolmi, zyczliwimi innym i Tobie tez zycze tolerancji i zrozumienia otwartosci na nowe i pogodzenia sie z przeszloscia jakkoliwek bolesna by nie byla Odpowiedz Link Zgłoś
szpati jeszcze raz do wet3 23.03.06, 15:47 Juz teraz wiem dlaczego trace moj czas na dykusje na forum zeby uswiadamiac tak zaslepionych ludzi jak TY widac, ze mam doczynienia z nacjonalizmem i to w wrogim wydaniu takze gratulacje przyjmuje i zachecilo mnie to tylko do dalszej tworczosci moze cos z tego wyniknie Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 do szpati 23.03.06, 15:56 szpati napisała: > Juz teraz wiem dlaczego trace moj czas > na dykusje na forum > zeby uswiadamiac tak zaslepionych ludzi jak TY > widac, ze mam doczynienia z nacjonalizmem > i to w wrogim wydaniu > takze gratulacje przyjmuje > i zachecilo mnie to tylko do dalszej tworczosci > moze cos z tego wyniknie Chyba nie przeczytalas mojej wypowiedzi o 15;51? (powyzej). A swoja droga to uwazam Ciebie za naiwne ddziecko. Dobrze - to z pewnoscia chcesz. Ale czy sie to uda? - Watpie! Odpowiedz Link Zgłoś
cirano Re: "Berlin nie będzie nam dyktował, co mamy robi 23.03.06, 15:14 Panie Kochany {tam na górze]. Za jakie znowu grzechy poderwaliśmy to PiS i takiego "ORŁA" prezydenta. Jemu bliżej do brudnej sanacji jak do XXI wieku. W moim imieniu tej wody nie zamącił - nie podpisuję się pod jego "głeboko przemyślaną" prawdą. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: .....kraj ma prezydenta nieudacznika. 23.03.06, 15:59 Byc moze, ale z pewnoscia reprezentuje nasz kraj godnie - nie tak jak niejaki spolegliwy wobec wszystkich Kvasman. Odpowiedz Link Zgłoś
gmork1 Re: "Berlin nie będzie nam dyktował, co mamy robi 23.03.06, 15:48 Kończą się Kaczyńskiemu okazje do walki wewnątrz kraju, to próbuje zachęcić do walki sąsiadów. Jest dokładnie tak jak mówił przed wyborami Wałęsa. Kaczyńscy nie potrafią poprostu rządzić mając na celowniku dobro narodu. Oni muszą cięgle z kimś walczyć. I właśnie to obserwujemy, wyszukiwanie na siłę "wrogów", których trzeba zwalczać. To chyba jakieś kompleksy, którymi powinien się zająć psychiatra. Odpowiedz Link Zgłoś
szpati Zgadzam sie z gmork1 23.03.06, 15:53 Zgadzam sie w 100% ciagle wszedzie doszukuja sie wrogow nawet Owsiakowi sie juz dostalo najpierw prawnicy, potem dziennikarze lekarze, PO, itd... kapital zagraniczny tez jets wrogiem wszyscy sa wrogami to jets naprawde potrzbny psychiatra Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 do szpati 23.03.06, 16:05 szpati napisała: > Zgadzam sie w 100% > ciagle wszedzie doszukuja sie wrogow > nawet Owsiakowi sie juz dostalo > najpierw prawnicy, potem dziennikarze > lekarze, PO, > itd... > kapital zagraniczny tez jets wrogiem > wszyscy sa wrogami > to jets naprawde potrzbny psychiatra Nonsens! Oczywiscie, ze lepiej miec prezydenta z oslabiona golenia wysylajacego wojska do Iraku wbrew woli narodu. Poza tym przeczytaj moje odpowiedzi do Ciebie, bo odnosze wrazenie, ze tego nie zrobilas. Cododzi mi o odp. o godz 15;51. Odpowiedz Link Zgłoś
szpati do wet3 23.03.06, 16:46 napisalam odpowiedz o 16:04 jest pomiedzy innymi zal mi jak ktos nie rozumie gospodarki rynkowej naplywu obcego kapitalu i deficytu terza rozumiem dlaczego PiS zyskalo takich wyborcow jak ty to jets stare pokolenie,kotrego mentalnosci nikt nie jest wstanie zmienic Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 do szpati 23.03.06, 17:02 szpati napisała: > napisalam odpowiedz o 16:04 > jest pomiedzy innymi > zal mi jak ktos nie rozumie gospodarki rynkowej > naplywu obcego kapitalu i deficytu > terza rozumiem dlaczego PiS zyskalo takich > wyborcow jak ty > to jets stare pokolenie,kotrego mentalnosci nikt > nie jest wstanie zmienic Powtarzasz sie jak papuga. Widac, ze rozumem nie grzeszysz, nie mowiac juz o Twojej sferze uczuciowej. Odpowiedz Link Zgłoś
historyk12 Re: "Berlin nie będzie nam dyktował, co mamy robi 23.03.06, 15:56 "To absolutne kłamstwo, to o mnie napisały "Lidove noviny" (opiniotwórczy dziennik czeski - PAP), to absurdalne i jest to absolutne nieporozumienie" - uznał Lech Kaczyński. "Ale opublikowały to także niemieckie gazety" "Mamy w Niemczech nieprzyjaciół, to stara sprawa. Chodzi o najnormalniejsze kłamstwo. Znowu nagadał od rzeczy, a teraz wszystko zwala na spiski. To chyba najgorsze co mogło nas spotkać - prezydent idiota i jego brat psychopata Odpowiedz Link Zgłoś
sabala_1 Re: "Berlin nie będzie nam dyktował, co mamy robi 23.03.06, 17:34 nie jest coś gorszego - polska świnia podlizująca się niemieckiemu wieprzowi. Odpowiedz Link Zgłoś
qbel2 Re: "Berlin nie będzie nam dyktował, co mamy robi 23.03.06, 20:27 Jesteś prawdziwym idiotą czy tylko udajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
caudillo1 Re: "Berlin nie będzie nam dyktował, co mamy robi 23.03.06, 15:58 A co powiecie, jak Niemcy będą x kolejnych lat w stagnacji, co może grozić bombą społeczną (tysiące emerytów!!!) , a od tego już blisko do kumulacji nastrojów nacjonalistyczno-wielkogermańskich! I co wtedy gazetki napiszą, że "biedni i uciskani przezm sojusz polsko- hiszpańsko-????ski Niemcy walczą o wolność i demokrację" :) Odpowiedz Link Zgłoś
lehoo Re: "Berlin nie będzie nam dyktował, co mamy robi 23.03.06, 16:09 Że też Niedotlenionemu nie wpadło do głowy powiedzieć tego kanclerce Merkel przy okazji odwiedzin w Berline. Zapomniał, czy co ? Odpowiedz Link Zgłoś
bladekiller Re: "Berlin nie będzie nam dyktował, co mamy robi 23.03.06, 16:22 Heh a popatrzcie, Warszawa Belinowi już dyktować może, czy gazociąg będzie szedł przez Polskę czy bałtyk.. Odpowiedz Link Zgłoś
wami41 Re: Jezu, pozwol nam wrocic do cywilizacji 23.03.06, 16:24 Jezuniu, pozwol nam wrocic do cywilizowanego swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
nononsens twardy jest !!!!!!!!! 23.03.06, 16:30 ...ze tez przytocze haslo plskiej prawicy, tak starannie implementowane w zycie przez prezydenta tysiaclecia "teraz k_urwa my". Odpowiedz Link Zgłoś
artemon Re: "Berlin nie będzie nam dyktował, co mamy robi 23.03.06, 16:34 Gratulacje dla Kaczynienki, Grautluję Prezydencie Kaczynienko obycia w dyplomacji. I tak od "spieprzaj dziadu..." zrobił Pan postęp. Dyplomacja w Pana wydaniu jest mniej więcej taki jak pański wzrost i lepiej już nie będzie. Odcinam się od Pana, (od klona również) jak i duża część narodu. Pozostaje przeczekać 5 lat Pana kandydatury o ile nie zrujnuje Pan z bratem swojej piaskownicy do reszty. Szkoda, że nie mozna Panu zabrać zabawek i wygonić z PISkownicy wcześniej, ale takie są wymogi demokracji o której Pan może kiedyś czytał. Arti Odpowiedz Link Zgłoś
sabala_1 Re: "Berlin nie będzie nam dyktował, co mamy robi 23.03.06, 17:31 rozległ się syk V kolumienki, lub innego śmiecia co za możność czyszczenia sraczy w "reichu" gotów im w d..... bez mydła wleść. Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciatko_o_dyrektora Re: "Berlin nie będzie nam dyktował, co mamy robi 23.03.06, 18:24 jareczka kochasz platonicznie , czy to cos wiecej ? Odpowiedz Link Zgłoś
dyskutant81 Re: "Berlin nie będzie nam dyktował, co mamy robi 23.03.06, 16:35 co za bufon z kaczynskiego. co on chce tym osiagnac? za granica przez takie wypowiedzi postrzegaja nas jak wariatow i odludkow. jesesmy w uni wiec szukajmy przyjaciol a nie wrogow, a pis szuka tylko wszedzie wrogow. wstyd miec taiego prezydenta. az sie czerwony robie jak takie rzeczy czytam. Wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
sabala_1 Re: "Berlin nie będzie nam dyktował, co mamy robi 23.03.06, 17:32 nie robisz się tylko jesteś czerwonym złodziejem tak jak twój idol z KC niejaki "balcur". Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciatko_o_dyrektora Re: "Berlin nie będzie nam dyktował, co mamy robi 23.03.06, 18:23 :) strach sie bac . Czy w pisie sa sami idioci ? Odpowiedz Link Zgłoś
meritum3 Re: "Berlin nie będzie nam dyktował, co mamy robi 23.03.06, 16:35 No i vice versa nie b jakiś kaczorek o b małym rozumku dyktował co i z kim ma robić "Berlin" Odpowiedz Link Zgłoś
sabala_1 Re: "Berlin nie będzie nam dyktował, co mamy robi 23.03.06, 17:29 może i ma do tego prawo, a ty śmieciu masz prawo wyłącznie do swego wychodka (jak go wykupisz). Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciatko_o_dyrektora Re: "Berlin nie będzie nam dyktował, co mamy robi 23.03.06, 18:21 Prawo to on ma tam gdzie i sprawiedliwosc - czyli w dupie . Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciatko_o_dyrektora Ordynacje wyborcza juz mu podyktowali . 23.03.06, 18:20 Biedaczek , taki zagubiony . Odpowiedz Link Zgłoś
oraw nie będę niczyją wycieraczką...................... 23.03.06, 18:20 nie będę niczyją wycieraczką...................... nie będę niczyją wycieraczką...................... nie będę niczyją wycieraczką...................... nie będę niczyją wycieraczką...................... nie będę niczyją wycieraczką...................... nie będę niczyją wycieraczką...................... nie będę niczyją wycieraczką...................... nie będę niczyją wycieraczką...................... nie będę niczyją wycieraczką...................... nie będę niczyją wycieraczką...................... nie będę niczyją wycieraczką...................... nie będę niczyją wycieraczką...................... nie będę niczyją wycieraczką...................... nie będę niczyją wycieraczką...................... nie będę niczyją wycieraczką...................... nie będę niczyją wycieraczką...................... nie będę niczyją wycieraczką...................... nie będę niczyją wycieraczką...................... nie będę niczyją wycieraczką...................... nie będę niczyją wycieraczką...................... nie będę niczyją wycieraczką...................... nie będę niczyją wycieraczką...................... nie będę niczyją wycieraczką...................... nie będę niczyją wycieraczką...................... nie będę niczyją wycieraczką...................... nie będę niczyją wycieraczką...................... nie będę niczyją wycieraczką...................... nie będę niczyją wycieraczką...................... nie będę niczyją wycieraczką...................... nie będę niczyją wycieraczką...................... nie będę niczyją wycieraczką...................... nie będę niczyją wycieraczką...................... nie będę niczyją wycieraczką...................... nie będę niczyją wycieraczką...................... nie będę niczyją wycieraczką...................... nie będę niczyją wycieraczką...................... nie będę niczyją wycieraczką...................... nie będę niczyją wycieraczką...................... nie będę niczyją wycieraczką...................... nie będę niczyją wycieraczką...................... nie będę niczyją wycieraczką...................... nie będę niczyją wycieraczką...................... nie będę niczyją wycieraczką...................... nie będę niczyją wycieraczką...................... nie będę niczyją wycieraczką...................... nie będę niczyją wycieraczką...................... nie będę niczyją wycieraczką...................... nie będę niczyją wycieraczką...................... nie będę niczyją wycieraczką...................... nie będę niczyją wycieraczką...................... nie będę niczyją wycieraczką...................... nie będę niczyją wycieraczką...................... nie będę niczyją wycieraczką...................... nie będę niczyją wycieraczką...................... nie będę niczyją wycieraczką...................... nie będę niczyją wycieraczką...................... Odpowiedz Link Zgłoś
lpatezag Kaczor ma jednak racje 23.03.06, 19:12 Trzeba mowic wprost o wszytkim bo cala Europa od stuleci robi nas w wuja.Kiedys byly rozbiory,komunizm a teraz tracimy wolnosc przez biale kolnierzyki.Nikt juz nie bedzie zagarnial polskiej ziemi,po co!Wystarczy przejac przemysl,banki,uslugi.media i niewolnictwo XXI wieku gotowe.Przejrzyjcie na oczy ludzie! Jedyne wole media,ktore walcza o Polske to Radio Maryjan i TRWAM.Rydzyk zbiera kase ale wydaje na szczytne cele,to co on zbudowal do tej pory nikomu innemu sie nie udalo! jego dzielo zostanie na wieki!I wszytko za kase od luidzi,zadnych obych wplywow!Inne media robia nam pranie mozgow w imie nowoczesnosci,europejskosci,niedlugo bedziemy niewolnikami w swoim kraju.Polska co 30-40lat traci wolnosc niestety...Niedlugo bedziemy republika eurolandu... Odpowiedz Link Zgłoś
lpatezag Re: Kaczor ma jednak racje 23.03.06, 19:21 A unia niedlugo piefdolnie - w niemczech kryzys gospodarczy,we francji tak samo a do tego burdel z imigrantami,ruskie nas robia w wala,ciagle prowokacje i Kaczor na przytakiwac wszystkim tak jak Kwas? Unia wyciagnie ostatnie soki z nowoprzyjetych panstw w tym Polski zeby zabezpieczyc swoje interesy,wszytko oczywiscie w pieknej otoczce-integracji,bla bla...a Hamerykanom wprowadzic wizy niech bula 100usd za wjazd do Pl.Wtedy moze beda wiedziec gdzie lezy Polska bo niektorzy mysla ze w Azji. Odpowiedz Link Zgłoś
123rbr Re: "Berlin nie będzie nam dyktował, co mamy robi 23.03.06, 19:07 Wstyd, że ktoś taki jest prezydentem 40 - to milionowego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: "Berlin nie będzie nam dyktował, co mamy robi 23.03.06, 19:09 123rbr napisał: > Wstyd, że ktoś taki jest prezydentem 40 - to milionowego kraju. Chcesz mi powiedziec, ze lepsze jest namietne lizanie czyjegos podogonia - jak to robil poprzednik Kaczora? Odpowiedz Link Zgłoś
langston Kaczynski ma racje! 23.03.06, 19:08 Dla wszyskich na zachodzie jest oczywiste ze ostatnie poszerzenie UE bylo mozliwe tylko jako zwiekszenie niemieckiej strefy wplywow. (Czytalem o tym w sierpniu w International Harald Tribune-dodatek grecki) Kaczynski sie przeciwko temu sprzeciwia i stad UE jest zaszokowana!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pocalujta_wujta Lepiej przegrac niz miec "niekorzystny" remis 23.03.06, 19:27 Ot logiczne rozumowanie prezydenta Slowacji. Slowianska i hcrzescijanska dusza mowi mu ze lepiej podejsc towarysko i nadstawic drugi policzek lub wrecz dup. A z kolei Kaczynski zreaguje nadpobudliwie i pograza sie budza stare animozje polsko-niemieckie. Nikt pewno w Niemczech nie jest wrogiem Polski, ale z pewnoscia sa konflikty interesow. Nikt tez nie planuje "dyktowac Warszawie" Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 do "pocalujta _wujta" 23.03.06, 19:36 pocalujta_wujta napisał: > Ot logiczne rozumowanie prezydenta Slowacji. > > Slowianska i hcrzescijanska dusza mowi mu ze lepiej podejsc towarysko i > nadstawic drugi policzek lub wrecz dup. > > > A z kolei Kaczynski zreaguje nadpobudliwie i pograza sie budza stare animozje > polsko-niemieckie. Nikt pewno w Niemczech nie jest wrogiem Polski, ale z > pewnoscia sa konflikty interesow. Nikt tez nie planuje "dyktowac Warszawie" I bardzo dobrze ze tak robi. Od czasu zakonczenia wojny nie widze zasadniczej zmiany w zachowaniu sie Niemcow stosunku do nas. Odszkodowan wojennych nie dostalismy. Straty jakie nam wyrzadzili szacowane sa na ponad 650 miliardow dolarow. Zabili nam ponad 6 milionow naszych obywateli, a terytorium naszego panstwa pomniejszone zostalo o 78 tysiecy kilometrow kwadratowych - czyli prawie tyle ile wynosi obszar Republiki Czeskiej. Natomiast maja czelnosc kwiczec na temat "wypedzonych". A teraz powiedz, ze klamie! Odpowiedz Link Zgłoś
qbel2 Re: do "pocalujta _wujta" 23.03.06, 20:30 Więc co proponujesz półgłówku? Wojna!? Ty głupi błaźnie Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 do qbe12 23.03.06, 21:17 qbel2 napisał: > Więc co proponujesz półgłówku? Wojna!? Ty głupi błaźnie Tylko polglowek twego kalibru daje takie odpowiedzi. Nadajesz sie tylko na sortowanie smieci w Heimacie! Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: "Berlin nie będzie nam dyktował, co mamy robi 23.03.06, 19:47 Panie prazydencie, czy nie warto znaleźć nowego profesora Falandysza, aby objaśniał Pańskie słowa, tak, by nie stawiać w kłopotliwej sytuacji Pana interlokutorów. Prezydent Wałęsa to stosował, nawet z niezłym skutkiem. Odpowiedz Link Zgłoś