bsc1 To tragifarsa z wyroku -jak przydał się Wyrok T.K. 04.04.06, 17:21 O to na co przydał się wyrok Trybunału Konstytucyjnego. Odwracanie kota ogonem. Odpowiedz Link Zgłoś
bsc1 Kruk krukowi oka nie wykole! 04.04.06, 17:24 Pod hasłami prawa i sprawiedliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Jak wielce trzeba byc naiwnym aby myslec, ze ta 04.04.06, 17:37 skarga mogla wywolac jakakolwiek reakcje? Odpowiedz Link Zgłoś
the.gypsy nie moze sie zajac..... 04.04.06, 17:41 ani z jednej manki, ani z drugiej manki. ku..two totalne. Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Posel Cymanski twierdzi, ze w RM jest antysemityzm 04.04.06, 17:49 jak wszedzie. Prezydent Kaczynski twierdzi, ze w Polsce antysemityzmu nie ma. Albo "wszedzie" to nie Polska, albo niech geniusze w koncu uzgodnia zeznania miedzy soba. Odpowiedz Link Zgłoś
cool3 KRRiT - ... 04.04.06, 17:56 GDZIE BYLISCIE WY, WYBORCY, KTORZY JESTESCIE AUTORAMI CALEGO TEGO BURDELU??? DZIEKUJE ZA ZJE..IE ZYCIA Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: KRRiT - ... 04.04.06, 21:11 A co ty qrwa sobie myślisz??? Że głosowałem na Kaczyńskich??? Pamięć to ja mam dobrą ,i pamiętam co ten pomiot wykonywał od zawsze. Ja jestem wyborcą głosującym i mam zasady: -nie głosuję na czerwonych (bo za dobrze pamiętam co nam zafundowali ) -nie głosuję na ekstremistów,fanatyków,faszystów. Większość tu obecnych ma podobne poglądy,więc te gorzkie żale wylewaj raczej na forum radyja rydzykowego. Odpowiedz Link Zgłoś