Dodaj do ulubionych

Halo, motłochu! Tu elity!

23.04.06, 01:09
Kolega z prawicy,Ludwik Dorn (Polak żydowskiego pochodzenia) wskaże
wroga: Żydów ?
Obserwuj wątek
    • piglowacki O!O! Nareszcie łżeelity „dały głos” !!! 23.04.06, 01:16

„…..
      Dramat rozgrywa się we właściwie jednym miejscu: w sercu „wielkiego” miasta.
      Ulica albo przejście. Podziemne. Miejsce uświęcone krwią Polaków.
      Kilka osób gra wiele postaci, które bardzo różnie się prowadzą.
      Wśród nich między innymi:
      Babka, co sprzedaje nerkę, żeby mieć coś z życia.
      Parę osób nieobecnych w książce telefonicznej.
      Pies Gryźli, który wywącha każdy nowotwór za skromną opłatą.
      Beneficjenci, którzy chcą zadzwonić po taksówkę, ale tracą zasięg.
      Widzewpedałdupesprzedał.
      Studentka z Kutna, która kocha. I nie chce wrócić do Kutna.
      Posuwisty Kolo.
      Niepełnosprawny Agent Ochrony.
      Pogodny Pan Hajhitla.
      Wszyscy wku..eni. Polska.
      Wiele postaci chce jednego: zmienić swe życie i wyprowadzić się na zadupie.
      Jednak nie dają rady.
      Wszyscy chcą się dobrze bawić. Jak my wszyscy.
      Czyli „Weź, przestań” zawiera:
      Życie zewnętrzne i jego wewnętrzne przejawy.
      Kulisy szalonej miejskiej nocy i tego, co potem.
      A w końcu:
      Ludzie idą do pracy, której nie ma.
      Ludzie, których nie ma, idą do pracy.
      Ale wcześniej:
      Bodiczki psychiczne! Ripleje emocjonalne!! Lekki nołfiuczer i totalna
      czkawa!!! Jeszcze kolorowsza forma egzystencji na zglobalizowanym świecie.
      Jeśli w tym dramacie nie znajdziesz siebie, to znaczy że Cię tu nie ma!
      Jan Klata”

www.trwarszawa.pl/www/main.html

• skinhead.polski Re: O!O! Nareszcie łżeelity „dały głos̶ 23.04.06, 12:25
        Jesteście wściekli? Koledzy z lewicy i centrum wskażą wam wroga: księża,
        Rydzyk z radiem Maryja i innymi mediami które on kontroluje,prawdziwi Polacy,
        Związek Bialorusi i Rosji, wojujący islam, tzw neofaszyści rasiści
        rewizjoniści holocaustu i tzw artyści chodnikowi typu twórcy disco polo
        • nurnii miałeś założyć czapkę skinie..., 23.04.06, 17:00
          ...nie załóżyłeś jak widzę i wywiało resztki mózgu...sszkoda skina...hehe.
    • findzia Ciekawe kto zaliczyl Sierakowskiego do elity? 23.04.06, 05:33
      Moim zdaniem nalezy tez do tzw.motlochu,dlatego cierpi z tego powodu i probuje
      poszczuc motloch na tzw.elity.Mysli ,ze to Mu pomoze w awansie spolecznym.Jest
      wyrafinowany ,bo gdyby doszlo do rewolucji elito-motlochowej to by sie kreowal
      na przywodce motlochu.Po udanym buncie dorobil by sobie arystokratyczny
      zyciorys i stalby sie prawdziwa lze-elita.Ma ten gosc wysokie aspiracje,lecz
      mozliwosci obecnie male .Ot odezwala sie nastepna kreatura,ktora chce sie wybic
      na plecach motlochu.
      • tales1 Ktoś go tam pewnie i "zaliczył"! Może Biedroń? 23.04.06, 17:52
        • findzia Re: Ktoś go tam pewnie i "zaliczył"! Może Biedroń 23.04.06, 22:12
          W lozku?
      • d3b3 Re: Ciekawe kto zaliczyl Sierakowskiego do elity? 23.04.06, 23:35
        Słowo, interpunkca, spacja.
    • tzetze1 Re: Halo, motłochu! Tu elity! 23.04.06, 09:55
      Wymaga to odrzucenia wiary w niezmienne prawa neoliberalnej ekonomii, fatalizmu,
      który każe nam traktować istniejący świat jako raz na zawsze dany i niezależny
      od naszej woli. Krytycznego zanalizowania własnych pozycji i interesów, zamiast
      koncentrowania się na cudzych niedostatkach.

Jak zwykle czlowieczek po socjologii madrzy sie na tematy gospodarcze o ktorych
      ma nikle pojecie - synu, wez sie przyucz to pogadamy.
    • skinhead.polski Halo, elity! Tu motloch! 23.04.06, 12:26
      Jesteście wściekli? Koledzy z lewicy i centrum wskażą wam wroga: księża,
      Rydzyk z radiem Maryja i innymi mediami które on kontroluje,prawdziwi Polacy,
      Związek Bialorusi i Rosji, wojujący islam, tzw neofaszyści rasiści
      rewizjoniści holocaustu i tzw artyści chodnikowi typu twórcy disco polo
      • nurnii no zaciąłeś się skinie...załóż czapkę 23.04.06, 17:01
      • rmstemero Nie jakaj sie piszac 24.04.06, 11:38
      • neptun34 Re: Halo, elity! Tu motloch! 24.04.06, 23:08
        skinhead.polski napisał:

> Jesteście wściekli? Koledzy z lewicy i centrum wskażą wam wroga: księża,
        > Rydzyk z radiem Maryja i innymi mediami które on kontroluje,prawdziwi Polacy,
        > Związek Bialorusi i Rosji, wojujący islam, tzw neofaszyści rasiści
        > rewizjoniści holocaustu i tzw artyści chodnikowi typu twórcy disco polo

Zaciął się i to chyba w główkę. Ciekawi mnie czemu umieszcza prawdziwych Polaków, wojujący islam, neofaszystów i Rydzyka razem. Jeśli tak rozumie prawdziwych Polaków, to ma poważny problem.
    • obalmykaczyzm To bardzo szlachetny tekst. Doceniam go w pelni, 23.04.06, 13:36
      gdyz podyktowany jest najlepszymi, najszlachetniejszymi intemncjami, tym
      wszystkim co jest tak atrakcyjne po lewej stronie.
      A jednak ... jak zaczynam czytac glosy tego motlochu (chocby na tym forum -
      pierwszy wpis w pierwszym zdaniu, o tym ze Dorn jest jakoby Zydem, dzizuz!) to
      po prostu ja ich n i e n a w i d z e. I ja widze ich po prostu na rynku w
      Jedwabnem, kopiacych jak pilke odcieta glowe najpiekniejszej dziewczyny w
      miescie. To jest ta scena, ktora sni mi sie po nocach, jak patrze i slucham
      niektorych moich rodakow.. To oni powoduja, ze mlodziez sie w tym kraju dusi u
      ucieka. To oni spowodowaqli, ze ja, ktory nigdy w zyciu nie powiedzialem
      publicznie slowa "dupa", klne najgorszym miesem ilekrtoc widze kolejna zakazana
      tepa morde w telewizji - Jurgiela, Wassermana, Giertycha, a najbardziej ze
      wszystkich te swolocz w podwojnym wydaniu, ktora mowi mi jak mam zyc i jaka
      sztuke, telewizje, teatr popeirac.
      Boze, wybacz mi, ze ja ich tak bardzo nienawidze, te holote pierd..na.
      • ziuta38 Re: To bardzo szlachetny tekst. Doceniam go w pel 23.04.06, 15:13
        tym negujacym Jedwabne to przypomne mord po meczu
        Cracovia -Wisla.
        Kibol wumierzyl sprawiedliwosc sympatykowi
        ubeckiego klubu.
        Pokolenie JPII ?
      • tzetze1 Re: To bardzo szlachetny tekst. Doceniam go w pel 23.04.06, 16:31
        Hehe dobre, dobre, Rotfl!
      • seawolfie Re: To bardzo szlachetny tekst. Doceniam go w pel 23.04.06, 21:02
        Kolego "obalmykaczyzm". Z autentycznym zatroskaniem przeczytałem twój post. To
        wypowiedź człowieka chorego, opętanego paranoiczna nienawiścią. I nie o to
        chodzi, kogo nienawidzisz. Zamiast tej głowy żydowskiej dziewczyny mógłbyś
        widzieć głowę przestrzeloną w katyńskim lesie, pętlę na szyi Popiełuszki,
        dziecko zabite i zjedzone przez rodziców w czasie wielkiego głodu na Ukrainie,
        powtarzam, nie o adresata tej nienawiści chodzi. Jakbyś w ten sposób pisał o
        Tusku, czy Millerze, moje zatroskanie i współczucie byłoby równie duże. Nie
        piszę tego z ironią. To ty massz problem, nie adresaci twojej obsesji.
        • mark.parker Czytam niektóre wypowiedzi na tym forum.. 27.04.06, 06:07
          i widzę, jak potwierdzają się zarzuty stawiane weszpolaczkowym gnidom i ich
          sojusznikom. Tak się niby odżegnujecie od komunizmu, a jesteście
          polakofaszystowskim pomiotem czerwonego szatana - w prostej linii dzieci i wnuki
          Gomułki z roku 1968. I dziwicie się później, że świat ma was za małych głupich
          polaczków gorszych od robactwa? Przeczytajcie własne posty i zestawcie je z
          tezami artykułu - potwierdzacie waszą motłochowatość, ksenofobię i polactwo.
          Moglibyście zamilknąć chociażby w dzień po Dniu Szoah. gnidy faszystowskie -
          pokolenie Ueberszatana JP II i jego kłobuka rydzola.
          • antynazista mark.parker - nowy Hitler 27.04.06, 13:58
      • ar.co Re: To bardzo szlachetny tekst. Doceniam go w pel 24.04.06, 18:51
        Tylko że Dorn akurat jest Żydem, nikt nie robi z tego żadnej tajemnicy, i co z
        tego?
      • swiatlo Hołota 24.04.06, 20:17
        obalmykaczyzm napisała:

> tepa morde w telewizji - Jurgiela, Wassermana, Giertycha, a najbardziej ze
        > wszystkich te swolocz w podwojnym wydaniu, ktora mowi mi jak mam zyc i jaka
        > sztuke, telewizje, teatr popeirac.
        > Boze, wybacz mi, ze ja ich tak bardzo nienawidze, te holote pierd..na.

Brawo obalmykaczyzm. Piękny post.
        Też nienawidzę hołoty z całego serca. Gardzę nią.
        Łatwiej mi się dogadać na migi z Chińczykiem niż po polsku z hołotą. Zaliczam
        hołotę do innej rasy ludzkiej (pod-ludzkiej?). Oni nie są tego samego gatunku.

Nieszczęście jest że musimy dzielić z hołotą ten sam internet, tą samą ulicę,
        ten sam dom i to samo terytorium. Że hołota ma prawo głosować i zabierać głos.
        Że hołota mi grozi baseballowym kijem i drewnianym krzyżem. Jedno warte
        drugiego.

Dlatego my wszyscy powinniśmy wyjechać i zostawić hołotę samą sobie. Skazać to
        nieszczęście jakim jest Polska na samozagładę, bo hołota kiedy zostawiona sama
        sobie bardzo szybko zagryzie się wzajemnie i zamieni się w śmierdzącą padlinę.
        Bowiem hołota jest efektywna wyłącznie w destrukcji, hołota nie jest w stanie
        nic stworzyć, nic razem złożyć. Jest jak szarańcza - jak zniszczy wszystko co
        da się zniszczyć, to natychmiast zdechnie z głodu. I nie będzie to chwalebna
        śmierć patrioty ale śmierć psa w rynsztoku.

Z wyjątkiem paru tutaj rozsądnych głósów, gardzę wami wy internetowi
        bojówkarze, wy forumowi dresiarze i blokersi. Gardzę wami wy nawiedzeni
        rydzyki, giertychy, wy łyse kaczyńskie karły, wy laudańscy, moskale i
        kobylańscy. Oto esencja hołoty!
        Hołoto, wygraliście! Kraj jest wasz! Bierzcie i niszczcie Polskę kijami
        baseballowymi i krzyżami. A potem zagryźcie samych siebie. A po was czarna
        dziura!
        • seawolfie Re: Hołota 24.04.06, 22:09
          Następny chory z nienawiści...frustracji... i pychy..

Hołota to wszyscy ci, którzy mają inne poglady? Bo innego kryterium nie widzę-
          ani kultury, ani logiki, ani wykształcenia...
      • stachporaj Re: To bardzo szlachetny tekst. Doceniam go w pel 24.04.06, 20:26
        Brawo, obalmykaczyzm! Podzielam twe piekne uczucia wzgledem holoty co ukradla
        Polske. Wierze jednak, ze nie na zawsze i ze pokolenie moich dzieci bedzie juz
        zylo w Polsce normalnej, swiatlej, przyzwoitej. A kaczyzm nalezy oczywiscie
        obalic - i tu tez masz racje. Pozdro.
    • tales1 Grzdylowaty komuszek na łamach wielkiego organu? 23.04.06, 17:51
      Śledzę te jego teksty i czuję się jakbym czytał "Fakty i Mity", a w przerwach
      Urbanowe "Nie"! Jego tatuś chyba źle rozdystrybuował neurony w "wiadomej
      chwili" i Sławkowi poszło nie w głowę lecz w ... mowę! Bzdeci niemiłosiernie
      młodziuchny przedtawiciel "elyt", który przebiera nuniami, żeby go tylko
      wpuścili na "salony"! Bidulek intelektualny, a przy okazji męski "feminist"
      (skoro Szczuka, Środa i Jaruga Nowacka każą nam mówić np. architektka(!),
      to "feminist" nie jest dużym nadużyciem, nie?
    • janek-007 Zaczyna sie lewacka 'ucieczka do przodu'... 23.04.06, 19:46
      Borowski dal znak i pier..al a Sierakowski zaczyna pedalowac jak nawiedzony.
    • japoetaipatriota Re: Halo, motłochu! Tu elity! 23.04.06, 21:22
      jak słychać w chlewiku pełno kwiku
      bo czerwone świnie ogarnia panika!
      • skinhead.polski Re: Halo, motłochu! Tu elity! 23.04.06, 22:00
        największa panika jest u tych rózowych swiń czy raczej hien z dawnego KORu
        • ar.co Re: Halo, motłochu! Tu elity! 24.04.06, 18:53
          Ciekawa jednomyślność z ubecją - ona też nienawidziła KOR-u. A może po prostu,
          nie mogąc opluwać jawnie, ubeki zaczęły opluwać anonimowo na Forum?
    • r.altman hej, mądralo 23.04.06, 23:27
      man kann nie pisze się mann kann. W ogóle cały tekst to potworne
      przemądrzalstwo, tyle warte co ta kulawa niemczyzna. Wnioski i recepty na końcu
      to jeden śmiech - jak dla panienek z pensji. Ale najgorsze, że ten Sierakowski
      zaczął chodzić do teatru i tak się nawzajem teraz ogłupiają z Pawłowskim i
      nasładzają. Oj, dałbyś spokój Sierakowski teatrowi, miej litość.
    • d3b3 Ale o co chodzi... 24.04.06, 00:25
      www.trybuna.com.pl/n_show.php?code=2006042213
      Mam wrażenie że debata jest pozorowana.

Rakowski jest passe, a Sierakowski wykręca piruety trudno czytelne nawet dla, za
      przeproszeniem, magistrów.

Panowie ustalcie wspólny mianownik!

Np. PRL wygrał z II Rzeczpospolitą wojnę o dusze, bo walczył z analfabetyzmem i
      elektryfikował wsie.
    • alex200 Niech się motłoch weźmie do roboty :-) 24.04.06, 02:02
      I odpieprzy od normalnych ludzi. Towarzyszu Sierakowski, wasz trud jest
      daremny, bo motłoch i tak nie chodzi na wybory :-). Motłoch się leni. Znajomy
      spawacz opowiada mi, że nie podejmie się fizycznej pracy, bo czuje się
      intelektualistą i wychodzi na to, że ja mu k. mać. finansuję zasiłek dla
      bezrobotnych. A wy towarzyszu Sierakowski też się pewnie czujecie
      intelektualistą, tylko dlaczego publikujecie opowiastki godne maturzysty? :-)
      • stachporaj To co napisales jest obrzydliwe. Ulzylo ci? 24.04.06, 09:50
        • alex200 Kolejny spawacz - intelektualista? 24.04.06, 22:51
          :-)
    • hwadu Żydów wskarze Katarasińska z PO, Pedałów Niesiołow 24.04.06, 09:45
      Żydów wskarze Katarasińska z PO - ona to robila skutecznie juz w 68 na
      lamach "Gazety Robotniczej".

Pedałów wskaże Grobelny (PO)i Nowakowski (SLD) obja zakazali marszu rownosci w
      Poznaniu. A jak nie będą skuteczni, to pomoże im niezastąpiony Senator
      Niesiolowski (PO) powtarzając swoje słynne: " Nachalność, żądanie przywilejów,
      agresja ze strony homoseksualistów, pederastów i lesbijek przede wszystkim
      pedofile są na razie, że tak powiem, bardziej dyskretni, ukryci w cieniu,
      podobnie ekshibicjoniści, różne inne typy zboczeń; najbardziej agresywni są
      pederaści i lesbijki jest tak natrętna, jest tak wielka, że byłoby dobrze,
      gdyby politycy się wypowiedzieli, czy będą tego typu agresję popierać, czy będą
      ją zwalczać." (Gość Radia ZET)

• schorowany3 [...] 24.04.06, 13:19
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • swiatlo Brawo Obalmykaczyzm! 24.04.06, 20:20
        Dla całej tej forumowej padliny i kaczyńskiej hołoty powtarzam mój post:

Nienawidzę hołoty z całego serca. Gardzę nią.
        Łatwiej mi się dogadać na migi z Chińczykiem niż po polsku z hołotą. Zaliczam
        hołotę do innej rasy ludzkiej (pod-ludzkiej?). Oni nie są tego samego gatunku.

Nieszczęście jest że musimy dzielić z hołotą ten sam internet, tą samą ulicę,
        ten sam dom i to samo terytorium. Że hołota ma prawo głosować i zabierać głos.
        Że hołota mi grozi baseballowym kijem i drewnianym krzyżem. Jedno warte
        drugiego.

Dlatego my wszyscy powinniśmy wyjechać i zostawić hołotę samą sobie. Skazać to
        nieszczęście jakim jest Polska na samozagładę, bo hołota kiedy zostawiona sama
        sobie bardzo szybko zagryzie się wzajemnie i zamieni się w śmierdzącą padlinę.
        Bowiem hołota jest efektywna wyłącznie w destrukcji, hołota nie jest w stanie
        nic stworzyć, nic razem złożyć. Jest jak szarańcza - jak zniszczy wszystko co
        da się zniszczyć, to natychmiast zdechnie z głodu. I nie będzie to chwalebna
        śmierć patrioty ale śmierć psa w rynsztoku.

Z wyjątkiem paru tutaj rozsądnych głósów, gardzę wami wy internetowi
        bojówkarze, wy forumowi dresiarze i blokersi. Gardzę wami wy nawiedzeni
        rydzyki, giertychy, wy łyse kaczyńskie karły, wy laudańscy, moskale i
        kobylańscy. Oto esencja hołoty!
        Hołoto, wygraliście! Kraj jest wasz! Bierzcie i niszczcie Polskę kijami
        baseballowymi i krzyżami. A potem zagryźcie samych siebie. A po was czarna
        dziura!
        • seawolfie Re: Brawo Obalmykaczyzm! 24.04.06, 23:48
          A ja powtarzam swój komentarz- biedny, chory z nienawiści człowieczku... ty i
          elita? A któż cię zaliczył do jakiejkolwiek elity? W czym jesteś lepszy i od
          kogo? Żałosny mitoman...
        • hwadu Światło używa języka rynsztoka - czy z tamtąd poch 25.04.06, 10:57
          Światło używa języka rynsztoka - czy z tamtąd pochodzi?
          • seawolfie Re: Światło używa języka rynsztoka - czy z tamtąd 25.04.06, 11:53
            To znan w psychonanalityce prawidłowość- analfabeci wyzywają profesorów od
            głupków, nieprzystosowani prostacy normalnych ludzi od hołoty. Taka autoterapia.
            • seawolfie Re: Światło używa języka rynsztoka - czy z tamtąd 25.04.06, 11:54
              oops- "znana", sorki
    • schorowany3 Cenzura 25.04.06, 22:54
      Post,w którym wyjaśniałem sens mojej sobotniej wypowiedzi,został usunięty.
      Musiał to zrobić jakiś prawdziwie "inteligentny" cenzor. Co tam było takiego
      niecenzuralnego ? Czy to,że Sierakowski upowszechnia bezmyślnie stereotyp ? Czy
      może to,że wynurzenia obalmykaczyzm to bełkot i brednie ? Te słowa są dowodem
      umiaru.. Komentując twórczość,chorych z nienawiści, obalmykaczyzm i jego
      kompana swiatlo,należałoby chyba używać mocniejszych wyrażeń.
      • kopawkaczomdupiel Re: Cenzura 26.04.06, 00:47
        Ty schorowany nie podniecaj sie, bo dostaniesz wylewu. Idz sie zabaw
        przeliczaniem wszystkich Zydow w rzadzie.
        • schorowany3 Re: Cenzura 26.04.06, 02:14
          Zniżyć się,choć na chwilę,do poziomu osoby,która wypowiedziała się powyżej,nie
          jestem w stanie. Już sam nick dowodzi,że mamy do czynienia z kimś wulgarnym i
          prymitywnym.
          Licząc na to,że to,co teraz piszę,czytać będą nie tylko - najłagodniej rzecz
          ujmując - inteligentni inaczej,powtórzę teraz fragment mojego postu,usuniętego
          przez cenzora : "Moja wypowiedź miała charakter ironiczny i była wymierzona w
          S. Sierakowskiego i inych ludzi,upowszechniających bezmyślnie stereotyp
          antysemickiej prawicy. Ludwik Dorn jest Polakiem pochodzenia żydowskiego.
          Przywołałem właśnie jego nazwisko,by unaocznić absurdalność tego,co napisał p.
          Sierakowski."
          W internecie nie ma co liczyć na inteligencję czytelników. Tutaj najczęściej
          używa się maczug i kamieni,a nie jakichś skomplikowanych narzędzi.
    • lmblmb Re: Halo, motłochu! Tu elity! 26.04.06, 08:05
      "Dla nas jednak móc nie przebaczyć, a przebaczyć to wielka przyjemność"

Jedna z polskich Głupot Nadrzędnych.

"Nie podoba nam się, że ciągle, z tych nerwów, rozprawiacie o Żydach i pedałach,
      chociaż nigdy żadnego na oczy nie widzieliście. "

Nie jest prawdą jakoby. Oboje są wszędzie, tylko się przed wami ukrywają. Uczą
      wasze dzieci, są waszymi szefami, fotografami, sprzedawcami, fryzjerami.
      • 13deszcz Re: Halo, motłochu! Tu elity! 26.04.06, 11:14
        Jakie mądrale tu się wypowiadają - a nikt jakoś nie odczytał ironii! Fajny tekst Sierakowskiego. Nareszcie
        coś się rusza na lewicy:)
    • juhujuhu Re: Halo, motłochu! Tu elity! 10.02.07, 00:25
      a kogo to obchodzi czy to parch czy inny wrzód na tzw. łonie?? a może ktoś by
      się zajął czymś ważniejszym??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka