schorowany3 23.04.06, 01:09 Kolega z prawicy,Ludwik Dorn (Polak żydowskiego pochodzenia) wskaże wroga: Żydów ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piglowacki O!O! Nareszcie łżeelity „dały głos” !!! 23.04.06, 01:16 „….. Dramat rozgrywa się we właściwie jednym miejscu: w sercu „wielkiego” miasta. Ulica albo przejście. Podziemne. Miejsce uświęcone krwią Polaków. Kilka osób gra wiele postaci, które bardzo różnie się prowadzą. Wśród nich między innymi: Babka, co sprzedaje nerkę, żeby mieć coś z życia. Parę osób nieobecnych w książce telefonicznej. Pies Gryźli, który wywącha każdy nowotwór za skromną opłatą. Beneficjenci, którzy chcą zadzwonić po taksówkę, ale tracą zasięg. Widzewpedałdupesprzedał. Studentka z Kutna, która kocha. I nie chce wrócić do Kutna. Posuwisty Kolo. Niepełnosprawny Agent Ochrony. Pogodny Pan Hajhitla. Wszyscy wku..eni. Polska. Wiele postaci chce jednego: zmienić swe życie i wyprowadzić się na zadupie. Jednak nie dają rady. Wszyscy chcą się dobrze bawić. Jak my wszyscy. Czyli „Weź, przestań” zawiera: Życie zewnętrzne i jego wewnętrzne przejawy. Kulisy szalonej miejskiej nocy i tego, co potem. A w końcu: Ludzie idą do pracy, której nie ma. Ludzie, których nie ma, idą do pracy. Ale wcześniej: Bodiczki psychiczne! Ripleje emocjonalne!! Lekki nołfiuczer i totalna czkawa!!! Jeszcze kolorowsza forma egzystencji na zglobalizowanym świecie. Jeśli w tym dramacie nie znajdziesz siebie, to znaczy że Cię tu nie ma! Jan Klata” www.trwarszawa.pl/www/main.html Odpowiedz Link Zgłoś
skinhead.polski Re: O!O! Nareszcie łżeelity „dały głos̶ 23.04.06, 12:25 Jesteście wściekli? Koledzy z lewicy i centrum wskażą wam wroga: księża, Rydzyk z radiem Maryja i innymi mediami które on kontroluje,prawdziwi Polacy, Związek Bialorusi i Rosji, wojujący islam, tzw neofaszyści rasiści rewizjoniści holocaustu i tzw artyści chodnikowi typu twórcy disco polo Odpowiedz Link Zgłoś
nurnii miałeś założyć czapkę skinie..., 23.04.06, 17:00 ...nie załóżyłeś jak widzę i wywiało resztki mózgu...sszkoda skina...hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
findzia Ciekawe kto zaliczyl Sierakowskiego do elity? 23.04.06, 05:33 Moim zdaniem nalezy tez do tzw.motlochu,dlatego cierpi z tego powodu i probuje poszczuc motloch na tzw.elity.Mysli ,ze to Mu pomoze w awansie spolecznym.Jest wyrafinowany ,bo gdyby doszlo do rewolucji elito-motlochowej to by sie kreowal na przywodce motlochu.Po udanym buncie dorobil by sobie arystokratyczny zyciorys i stalby sie prawdziwa lze-elita.Ma ten gosc wysokie aspiracje,lecz mozliwosci obecnie male .Ot odezwala sie nastepna kreatura,ktora chce sie wybic na plecach motlochu. Odpowiedz Link Zgłoś
findzia Re: Ktoś go tam pewnie i "zaliczył"! Może Biedroń 23.04.06, 22:12 W lozku? Odpowiedz Link Zgłoś
d3b3 Re: Ciekawe kto zaliczyl Sierakowskiego do elity? 23.04.06, 23:35 Słowo, interpunkca, spacja. Odpowiedz Link Zgłoś
tzetze1 Re: Halo, motłochu! Tu elity! 23.04.06, 09:55 Wymaga to odrzucenia wiary w niezmienne prawa neoliberalnej ekonomii, fatalizmu, który każe nam traktować istniejący świat jako raz na zawsze dany i niezależny od naszej woli. Krytycznego zanalizowania własnych pozycji i interesów, zamiast koncentrowania się na cudzych niedostatkach. Jak zwykle czlowieczek po socjologii madrzy sie na tematy gospodarcze o ktorych ma nikle pojecie - synu, wez sie przyucz to pogadamy. Odpowiedz Link Zgłoś
skinhead.polski Halo, elity! Tu motloch! 23.04.06, 12:26 Jesteście wściekli? Koledzy z lewicy i centrum wskażą wam wroga: księża, Rydzyk z radiem Maryja i innymi mediami które on kontroluje,prawdziwi Polacy, Związek Bialorusi i Rosji, wojujący islam, tzw neofaszyści rasiści rewizjoniści holocaustu i tzw artyści chodnikowi typu twórcy disco polo Odpowiedz Link Zgłoś
neptun34 Re: Halo, elity! Tu motloch! 24.04.06, 23:08 skinhead.polski napisał: > Jesteście wściekli? Koledzy z lewicy i centrum wskażą wam wroga: księża, > Rydzyk z radiem Maryja i innymi mediami które on kontroluje,prawdziwi Polacy, > Związek Bialorusi i Rosji, wojujący islam, tzw neofaszyści rasiści > rewizjoniści holocaustu i tzw artyści chodnikowi typu twórcy disco polo Zaciął się i to chyba w główkę. Ciekawi mnie czemu umieszcza prawdziwych Polaków, wojujący islam, neofaszystów i Rydzyka razem. Jeśli tak rozumie prawdziwych Polaków, to ma poważny problem. Odpowiedz Link Zgłoś
obalmykaczyzm To bardzo szlachetny tekst. Doceniam go w pelni, 23.04.06, 13:36 gdyz podyktowany jest najlepszymi, najszlachetniejszymi intemncjami, tym wszystkim co jest tak atrakcyjne po lewej stronie. A jednak ... jak zaczynam czytac glosy tego motlochu (chocby na tym forum - pierwszy wpis w pierwszym zdaniu, o tym ze Dorn jest jakoby Zydem, dzizuz!) to po prostu ja ich n i e n a w i d z e. I ja widze ich po prostu na rynku w Jedwabnem, kopiacych jak pilke odcieta glowe najpiekniejszej dziewczyny w miescie. To jest ta scena, ktora sni mi sie po nocach, jak patrze i slucham niektorych moich rodakow.. To oni powoduja, ze mlodziez sie w tym kraju dusi u ucieka. To oni spowodowaqli, ze ja, ktory nigdy w zyciu nie powiedzialem publicznie slowa "dupa", klne najgorszym miesem ilekrtoc widze kolejna zakazana tepa morde w telewizji - Jurgiela, Wassermana, Giertycha, a najbardziej ze wszystkich te swolocz w podwojnym wydaniu, ktora mowi mi jak mam zyc i jaka sztuke, telewizje, teatr popeirac. Boze, wybacz mi, ze ja ich tak bardzo nienawidze, te holote pierd..na. Odpowiedz Link Zgłoś
ziuta38 Re: To bardzo szlachetny tekst. Doceniam go w pel 23.04.06, 15:13 tym negujacym Jedwabne to przypomne mord po meczu Cracovia -Wisla. Kibol wumierzyl sprawiedliwosc sympatykowi ubeckiego klubu. Pokolenie JPII ? Odpowiedz Link Zgłoś
tzetze1 Re: To bardzo szlachetny tekst. Doceniam go w pel 23.04.06, 16:31 Hehe dobre, dobre, Rotfl! Odpowiedz Link Zgłoś
seawolfie Re: To bardzo szlachetny tekst. Doceniam go w pel 23.04.06, 21:02 Kolego "obalmykaczyzm". Z autentycznym zatroskaniem przeczytałem twój post. To wypowiedź człowieka chorego, opętanego paranoiczna nienawiścią. I nie o to chodzi, kogo nienawidzisz. Zamiast tej głowy żydowskiej dziewczyny mógłbyś widzieć głowę przestrzeloną w katyńskim lesie, pętlę na szyi Popiełuszki, dziecko zabite i zjedzone przez rodziców w czasie wielkiego głodu na Ukrainie, powtarzam, nie o adresata tej nienawiści chodzi. Jakbyś w ten sposób pisał o Tusku, czy Millerze, moje zatroskanie i współczucie byłoby równie duże. Nie piszę tego z ironią. To ty massz problem, nie adresaci twojej obsesji. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Czytam niektóre wypowiedzi na tym forum.. 27.04.06, 06:07 i widzę, jak potwierdzają się zarzuty stawiane weszpolaczkowym gnidom i ich sojusznikom. Tak się niby odżegnujecie od komunizmu, a jesteście polakofaszystowskim pomiotem czerwonego szatana - w prostej linii dzieci i wnuki Gomułki z roku 1968. I dziwicie się później, że świat ma was za małych głupich polaczków gorszych od robactwa? Przeczytajcie własne posty i zestawcie je z tezami artykułu - potwierdzacie waszą motłochowatość, ksenofobię i polactwo. Moglibyście zamilknąć chociażby w dzień po Dniu Szoah. gnidy faszystowskie - pokolenie Ueberszatana JP II i jego kłobuka rydzola. Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Re: To bardzo szlachetny tekst. Doceniam go w pel 24.04.06, 18:51 Tylko że Dorn akurat jest Żydem, nikt nie robi z tego żadnej tajemnicy, i co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
swiatlo Hołota 24.04.06, 20:17 obalmykaczyzm napisała: > tepa morde w telewizji - Jurgiela, Wassermana, Giertycha, a najbardziej ze > wszystkich te swolocz w podwojnym wydaniu, ktora mowi mi jak mam zyc i jaka > sztuke, telewizje, teatr popeirac. > Boze, wybacz mi, ze ja ich tak bardzo nienawidze, te holote pierd..na. Brawo obalmykaczyzm. Piękny post. Też nienawidzę hołoty z całego serca. Gardzę nią. Łatwiej mi się dogadać na migi z Chińczykiem niż po polsku z hołotą. Zaliczam hołotę do innej rasy ludzkiej (pod-ludzkiej?). Oni nie są tego samego gatunku. Nieszczęście jest że musimy dzielić z hołotą ten sam internet, tą samą ulicę, ten sam dom i to samo terytorium. Że hołota ma prawo głosować i zabierać głos. Że hołota mi grozi baseballowym kijem i drewnianym krzyżem. Jedno warte drugiego. Dlatego my wszyscy powinniśmy wyjechać i zostawić hołotę samą sobie. Skazać to nieszczęście jakim jest Polska na samozagładę, bo hołota kiedy zostawiona sama sobie bardzo szybko zagryzie się wzajemnie i zamieni się w śmierdzącą padlinę. Bowiem hołota jest efektywna wyłącznie w destrukcji, hołota nie jest w stanie nic stworzyć, nic razem złożyć. Jest jak szarańcza - jak zniszczy wszystko co da się zniszczyć, to natychmiast zdechnie z głodu. I nie będzie to chwalebna śmierć patrioty ale śmierć psa w rynsztoku. Z wyjątkiem paru tutaj rozsądnych głósów, gardzę wami wy internetowi bojówkarze, wy forumowi dresiarze i blokersi. Gardzę wami wy nawiedzeni rydzyki, giertychy, wy łyse kaczyńskie karły, wy laudańscy, moskale i kobylańscy. Oto esencja hołoty! Hołoto, wygraliście! Kraj jest wasz! Bierzcie i niszczcie Polskę kijami baseballowymi i krzyżami. A potem zagryźcie samych siebie. A po was czarna dziura! Odpowiedz Link Zgłoś
seawolfie Re: Hołota 24.04.06, 22:09 Następny chory z nienawiści...frustracji... i pychy.. Hołota to wszyscy ci, którzy mają inne poglady? Bo innego kryterium nie widzę- ani kultury, ani logiki, ani wykształcenia... Odpowiedz Link Zgłoś
stachporaj Re: To bardzo szlachetny tekst. Doceniam go w pel 24.04.06, 20:26 Brawo, obalmykaczyzm! Podzielam twe piekne uczucia wzgledem holoty co ukradla Polske. Wierze jednak, ze nie na zawsze i ze pokolenie moich dzieci bedzie juz zylo w Polsce normalnej, swiatlej, przyzwoitej. A kaczyzm nalezy oczywiscie obalic - i tu tez masz racje. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Grzdylowaty komuszek na łamach wielkiego organu? 23.04.06, 17:51 Śledzę te jego teksty i czuję się jakbym czytał "Fakty i Mity", a w przerwach Urbanowe "Nie"! Jego tatuś chyba źle rozdystrybuował neurony w "wiadomej chwili" i Sławkowi poszło nie w głowę lecz w ... mowę! Bzdeci niemiłosiernie młodziuchny przedtawiciel "elyt", który przebiera nuniami, żeby go tylko wpuścili na "salony"! Bidulek intelektualny, a przy okazji męski "feminist" (skoro Szczuka, Środa i Jaruga Nowacka każą nam mówić np. architektka(!), to "feminist" nie jest dużym nadużyciem, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
janek-007 Zaczyna sie lewacka 'ucieczka do przodu'... 23.04.06, 19:46 Borowski dal znak i pier..al a Sierakowski zaczyna pedalowac jak nawiedzony. Odpowiedz Link Zgłoś
japoetaipatriota Re: Halo, motłochu! Tu elity! 23.04.06, 21:22 jak słychać w chlewiku pełno kwiku bo czerwone świnie ogarnia panika! Odpowiedz Link Zgłoś
skinhead.polski Re: Halo, motłochu! Tu elity! 23.04.06, 22:00 największa panika jest u tych rózowych swiń czy raczej hien z dawnego KORu Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Re: Halo, motłochu! Tu elity! 24.04.06, 18:53 Ciekawa jednomyślność z ubecją - ona też nienawidziła KOR-u. A może po prostu, nie mogąc opluwać jawnie, ubeki zaczęły opluwać anonimowo na Forum? Odpowiedz Link Zgłoś
r.altman hej, mądralo 23.04.06, 23:27 man kann nie pisze się mann kann. W ogóle cały tekst to potworne przemądrzalstwo, tyle warte co ta kulawa niemczyzna. Wnioski i recepty na końcu to jeden śmiech - jak dla panienek z pensji. Ale najgorsze, że ten Sierakowski zaczął chodzić do teatru i tak się nawzajem teraz ogłupiają z Pawłowskim i nasładzają. Oj, dałbyś spokój Sierakowski teatrowi, miej litość. Odpowiedz Link Zgłoś
d3b3 Ale o co chodzi... 24.04.06, 00:25 www.trybuna.com.pl/n_show.php?code=2006042213 Mam wrażenie że debata jest pozorowana. Rakowski jest passe, a Sierakowski wykręca piruety trudno czytelne nawet dla, za przeproszeniem, magistrów. Panowie ustalcie wspólny mianownik! Np. PRL wygrał z II Rzeczpospolitą wojnę o dusze, bo walczył z analfabetyzmem i elektryfikował wsie. Odpowiedz Link Zgłoś
alex200 Niech się motłoch weźmie do roboty :-) 24.04.06, 02:02 I odpieprzy od normalnych ludzi. Towarzyszu Sierakowski, wasz trud jest daremny, bo motłoch i tak nie chodzi na wybory :-). Motłoch się leni. Znajomy spawacz opowiada mi, że nie podejmie się fizycznej pracy, bo czuje się intelektualistą i wychodzi na to, że ja mu k. mać. finansuję zasiłek dla bezrobotnych. A wy towarzyszu Sierakowski też się pewnie czujecie intelektualistą, tylko dlaczego publikujecie opowiastki godne maturzysty? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hwadu Żydów wskarze Katarasińska z PO, Pedałów Niesiołow 24.04.06, 09:45 Żydów wskarze Katarasińska z PO - ona to robila skutecznie juz w 68 na lamach "Gazety Robotniczej". Pedałów wskaże Grobelny (PO)i Nowakowski (SLD) obja zakazali marszu rownosci w Poznaniu. A jak nie będą skuteczni, to pomoże im niezastąpiony Senator Niesiolowski (PO) powtarzając swoje słynne: " Nachalność, żądanie przywilejów, agresja ze strony homoseksualistów, pederastów i lesbijek przede wszystkim pedofile są na razie, że tak powiem, bardziej dyskretni, ukryci w cieniu, podobnie ekshibicjoniści, różne inne typy zboczeń; najbardziej agresywni są pederaści i lesbijki jest tak natrętna, jest tak wielka, że byłoby dobrze, gdyby politycy się wypowiedzieli, czy będą tego typu agresję popierać, czy będą ją zwalczać." (Gość Radia ZET) Odpowiedz Link Zgłoś
schorowany3 [...] 24.04.06, 13:19 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
swiatlo Brawo Obalmykaczyzm! 24.04.06, 20:20 Dla całej tej forumowej padliny i kaczyńskiej hołoty powtarzam mój post: Nienawidzę hołoty z całego serca. Gardzę nią. Łatwiej mi się dogadać na migi z Chińczykiem niż po polsku z hołotą. Zaliczam hołotę do innej rasy ludzkiej (pod-ludzkiej?). Oni nie są tego samego gatunku. Nieszczęście jest że musimy dzielić z hołotą ten sam internet, tą samą ulicę, ten sam dom i to samo terytorium. Że hołota ma prawo głosować i zabierać głos. Że hołota mi grozi baseballowym kijem i drewnianym krzyżem. Jedno warte drugiego. Dlatego my wszyscy powinniśmy wyjechać i zostawić hołotę samą sobie. Skazać to nieszczęście jakim jest Polska na samozagładę, bo hołota kiedy zostawiona sama sobie bardzo szybko zagryzie się wzajemnie i zamieni się w śmierdzącą padlinę. Bowiem hołota jest efektywna wyłącznie w destrukcji, hołota nie jest w stanie nic stworzyć, nic razem złożyć. Jest jak szarańcza - jak zniszczy wszystko co da się zniszczyć, to natychmiast zdechnie z głodu. I nie będzie to chwalebna śmierć patrioty ale śmierć psa w rynsztoku. Z wyjątkiem paru tutaj rozsądnych głósów, gardzę wami wy internetowi bojówkarze, wy forumowi dresiarze i blokersi. Gardzę wami wy nawiedzeni rydzyki, giertychy, wy łyse kaczyńskie karły, wy laudańscy, moskale i kobylańscy. Oto esencja hołoty! Hołoto, wygraliście! Kraj jest wasz! Bierzcie i niszczcie Polskę kijami baseballowymi i krzyżami. A potem zagryźcie samych siebie. A po was czarna dziura! Odpowiedz Link Zgłoś
seawolfie Re: Brawo Obalmykaczyzm! 24.04.06, 23:48 A ja powtarzam swój komentarz- biedny, chory z nienawiści człowieczku... ty i elita? A któż cię zaliczył do jakiejkolwiek elity? W czym jesteś lepszy i od kogo? Żałosny mitoman... Odpowiedz Link Zgłoś
hwadu Światło używa języka rynsztoka - czy z tamtąd poch 25.04.06, 10:57 Światło używa języka rynsztoka - czy z tamtąd pochodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
seawolfie Re: Światło używa języka rynsztoka - czy z tamtąd 25.04.06, 11:53 To znan w psychonanalityce prawidłowość- analfabeci wyzywają profesorów od głupków, nieprzystosowani prostacy normalnych ludzi od hołoty. Taka autoterapia. Odpowiedz Link Zgłoś
seawolfie Re: Światło używa języka rynsztoka - czy z tamtąd 25.04.06, 11:54 oops- "znana", sorki Odpowiedz Link Zgłoś
schorowany3 Cenzura 25.04.06, 22:54 Post,w którym wyjaśniałem sens mojej sobotniej wypowiedzi,został usunięty. Musiał to zrobić jakiś prawdziwie "inteligentny" cenzor. Co tam było takiego niecenzuralnego ? Czy to,że Sierakowski upowszechnia bezmyślnie stereotyp ? Czy może to,że wynurzenia obalmykaczyzm to bełkot i brednie ? Te słowa są dowodem umiaru.. Komentując twórczość,chorych z nienawiści, obalmykaczyzm i jego kompana swiatlo,należałoby chyba używać mocniejszych wyrażeń. Odpowiedz Link Zgłoś
kopawkaczomdupiel Re: Cenzura 26.04.06, 00:47 Ty schorowany nie podniecaj sie, bo dostaniesz wylewu. Idz sie zabaw przeliczaniem wszystkich Zydow w rzadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
schorowany3 Re: Cenzura 26.04.06, 02:14 Zniżyć się,choć na chwilę,do poziomu osoby,która wypowiedziała się powyżej,nie jestem w stanie. Już sam nick dowodzi,że mamy do czynienia z kimś wulgarnym i prymitywnym. Licząc na to,że to,co teraz piszę,czytać będą nie tylko - najłagodniej rzecz ujmując - inteligentni inaczej,powtórzę teraz fragment mojego postu,usuniętego przez cenzora : "Moja wypowiedź miała charakter ironiczny i była wymierzona w S. Sierakowskiego i inych ludzi,upowszechniających bezmyślnie stereotyp antysemickiej prawicy. Ludwik Dorn jest Polakiem pochodzenia żydowskiego. Przywołałem właśnie jego nazwisko,by unaocznić absurdalność tego,co napisał p. Sierakowski." W internecie nie ma co liczyć na inteligencję czytelników. Tutaj najczęściej używa się maczug i kamieni,a nie jakichś skomplikowanych narzędzi. Odpowiedz Link Zgłoś
lmblmb Re: Halo, motłochu! Tu elity! 26.04.06, 08:05 "Dla nas jednak móc nie przebaczyć, a przebaczyć to wielka przyjemność" Jedna z polskich Głupot Nadrzędnych. "Nie podoba nam się, że ciągle, z tych nerwów, rozprawiacie o Żydach i pedałach, chociaż nigdy żadnego na oczy nie widzieliście. " Nie jest prawdą jakoby. Oboje są wszędzie, tylko się przed wami ukrywają. Uczą wasze dzieci, są waszymi szefami, fotografami, sprzedawcami, fryzjerami. Odpowiedz Link Zgłoś
13deszcz Re: Halo, motłochu! Tu elity! 26.04.06, 11:14 Jakie mądrale tu się wypowiadają - a nikt jakoś nie odczytał ironii! Fajny tekst Sierakowskiego. Nareszcie coś się rusza na lewicy:) Odpowiedz Link Zgłoś
juhujuhu Re: Halo, motłochu! Tu elity! 10.02.07, 00:25 a kogo to obchodzi czy to parch czy inny wrzód na tzw. łonie?? a może ktoś by się zajął czymś ważniejszym?? Odpowiedz Link Zgłoś