kochas11 Wypisuje sie z takiej Polski! 05.05.06, 16:20 LEPPER - SKAZANY PRAWOMOCNYM WYROKIEM SADU ZOSTAL VICEPREMIEREM + GIERTYCH - SLUGUS KSIEDZA RYDZYKA ZOSTAL VICEPREMIEREM = WYPISUJE SIE Z TAKIEJ POLSKI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
annamarta8 Re: Wypisuje sie z takiej Polski! 05.05.06, 16:32 No dobrze. Tylko gdzie byliscie przez caly ten czas!? Wyglada na to, ze biadolenie to bylo i jest jedyna (wygodna) opozycja polityczna. Biernosc i smutek. Pasywna gorycz - ot co. Jaki jest duch w narodzie - ha? Ktos Wam da? Nie moscipanowie! - trzeba byc pozytywnie aktywnym i miec jakis polit.- gosp. program. Dobry, czy zly - w praktyce sie skoryguje. Ale AKTYWNY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oczysz Re: Andrzej Lepper i Roman Giertych wicepremieram 05.05.06, 16:20 wychodzimy na ulicę. chodźcie z nami... Odpowiedz Link Zgłoś
midwesterner Nazwa przystajaca do sytuacji 05.05.06, 16:22 Proponuje, aby nazwe Ministerstwo Edukacji Narodowej zmienic na Ministerstwo Upupiania. Odpowiedz Link Zgłoś
ecco1234 Re: Nazwa przystajaca do sytuacji 05.05.06, 16:26 A ja - na Ministerstwo Ciemnoty Narodowej. Odpowiedz Link Zgłoś
politologuwr Re: Andrzej Lepper i Roman Giertych wicepremieram 05.05.06, 16:21 Poprzestań karać, Boże zagniewany! Przed Twe ołtarze zanosim błaganie, Ojczyznę, wolność, racz nam wrócić Panie! Niedawnoś wolność zabrał z polskiej ziemi, A już krwi naszej popłynęły rzeki, O jakże musi być okropnie z tymi, Którzy ojczyznę utracą na wieki! Przed Twe ołtarze zanosim błaganie, Ojczyznę, wolność, racz nam wrócić Panie! Odpowiedz Link Zgłoś
jan.biniak Re: Andrzej Lepper i Roman Giertych wicepremieram 05.05.06, 16:22 nie myślałem że dożyję takiej kompromitacji państwa młodzi uciekajcie póki czas biz Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryna65 tak, te wypowiedzi są żenujące 05.05.06, 16:22 żenadą jest krytyka rządu, który jeszcze nic nie zdążył zrobić. To tylko dowód na to, jak niektórzy są zaprogramowani a ich mózgi wyprane. Większość forumowiczów ma zachowania piesków pawłowa. Odpowiedz Link Zgłoś
diverse69 no właśnie .... nic nie zrobił 05.05.06, 16:26 a to już przecież 7 miesięcy ??? około i nic żadnych zmian, żadnych ustaw, trudnych decyzji, konkretnych planów nawet ????? żeby wiedzieli przynajmniej co chcą zrobić. porażka, to jest żałosne co się dzieje w tym kraju.... NO I PUENTA: POLAKOM GRATULUJEMY!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sigact1 Re: tak, te wypowiedzi są żenujące 05.05.06, 21:10 >żenadą jest krytyka rządu, który jeszcze nic nie zdążył zrobić< Właśnie! Nic nie zdążył. Odpowiedz Link Zgłoś
emax4 Re: Andrzej Lepper i Roman Giertych wicepremieram 05.05.06, 16:23 Kolejne przykłady "taniego państwa". No ale to już początek końca PiS, Krzywoustego (nie ma się czym chwalić) i tej całej karczmy polskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
s-marek1 Re: Andrzej Lepper i Roman Giertych wicepremieram 05.05.06, 16:24 to jest ku#wa tragedia!!!... Odpowiedz Link Zgłoś
kuku85 Re: Andrzej Lepper i Roman Giertych wicepremieram 05.05.06, 16:24 hurrra! jestesmy najsmieszniejszym krajem w europie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: Andrzej Lepper i Roman Giertych wicepremieram 05.05.06, 16:25 Giertych ministrem edukacji, a Lepper wicepremierem...Super...Jeszcze Ojciec rydzyk papiezem i mamy w oryginale wojnę polsko-ruską pod flaga biało- czerwona ... Odpowiedz Link Zgłoś
midwesterner Re: Andrzej Lepper i Roman Giertych wicepremieram 05.05.06, 16:26 iluminacja256 napisał: > Giertych ministrem edukacji, a Lepper wicepremierem...Super...Jeszcze Ojciec > rydzyk papiezem i mamy w oryginale wojnę polsko-ruską pod flaga biało- > czerwona ... Na papiestwo za wczesnie. Na poczatek, o. Rydzyk powinine zostac Prymasem. Odpowiedz Link Zgłoś
inu1 Re: Andrzej Lepper i Roman Giertych wicepremieram 05.05.06, 16:33 słusznie ktoś zauwazył, że kilka dni temu pan Edgar w radio mówił o Giertychu jako destruktorze. Oj, te chłopaki to muszą mieć naprawdę giętkie kręgosłupy. Nie chcę zresztą krytykować, bo mi się już nie chce tym podniecac. Ale fakt faktem- gdyby nam to powiedziano kilka miesięcy temu. A nie gadano andronów o złym Lepperze i Giertychu. A tak... kac. Odpowiedz Link Zgłoś
seba777 Re: Andrzej Lepper i Roman Giertych wicepremieram 05.05.06, 16:27 To juz jest koniec nie ma juz nic...czas na emigracje...co za chory kraj...bandyta i faszysta na stanowiskach rządowych Odpowiedz Link Zgłoś
ska_kanka Re: Andrzej Lepper i Roman Giertych wicepremieram 05.05.06, 16:28 ja jestem w szoku... Giertych ministrem edukacji- jak to dobrze, ze nie mam dziecka w wieku szkolnym... Odpowiedz Link Zgłoś
seelma Re: Andrzej Lepper i Roman Giertych wicepremieram 05.05.06, 16:29 Jezu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 Co Ty gadasz. Właśnie gangsterzy nie dobili targu 05.05.06, 16:30 Zresztą cała ta mafijna struktura III Rppójdzie wreszcie w odstawkę i Polska wyzwoli się z niemocy i oparów absurdu. po prostu yes, yes, yes! :-) Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Mała analogia?? 05.05.06, 16:31 edukacja.demart.com.pl/_gAllery/15/85/1585.gif który to Giertych?? Odpowiedz Link Zgłoś
deratyzacja41 Duza analogia ;-))))))))))))))))))))))))))))))) ))) 05.05.06, 16:36 www.sodomylaws.org/world/israel/isnews002.htm Odpowiedz Link Zgłoś
deratyzacja41 Jeszcze wieksza analogia ;-))))))))))))))))))))))) 05.05.06, 16:39 abcnews.go.com/International/wireStory?id=1592821 ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) news.bbc.co.uk/1/hi/world/middle_east/4694328.stm\ ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) a ta analogie wasi skasowale ze wstydu :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Panie Michnik, gratuluje gustownego doboru sympatykow ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mangold To który z nich powinien umrzeć ?? Doprawdy nie 05.05.06, 17:00 rozumiem Twoich analogii.... Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Twojemu narodowi nikt nie ubliża. Odczep się 05.05.06, 17:47 Twojemu narodowi nikt nie ubliża. Odczep się od Polski i Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
premier_pacynka No to k.u.r.w.a mamy rzad - jaki narod taki rzad 05.05.06, 16:31 a rzad taki jacy wyborcy niestety:( Odpowiedz Link Zgłoś
deratyzacja41 No to k.u.r.w.a - gustowny jezyk niePolaka ;-) 05.05.06, 16:48 skoro niePOLAK nie naruszyl prawa lzac Polakow i narod Polski, mysle cenzorze ze ja takze nie narusze prawa cytujac ponizszy link www.iraqthejewswar.com/JEWISH%20HOLY%20SCRIPTURE.htm Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 Re: No to k.u.r.w.a - gustowny jezyk niePolaka ;- 05.05.06, 17:21 > skoro niePOLAK nie naruszyl prawa lzac Polakow i narod Polski, mysle cenzorze > ze ja takze nie narusze prawa cytujac ponizszy link alez gdzie zelzyl? powiedzial ze jaki radz taki narod, a rzad mamy swietny przeciez nie? btw ten twoj link do czego niby byl? mi sie wszystko z gola baba kojarzy ale ty masz chyba gorzej bo tobie wszystko z zydami Odpowiedz Link Zgłoś
danabr "Takie będą Rzeczypospolite... 05.05.06, 16:32 Takie będą Rzeczypospolite jakie ich młodzieży chowanie.." no i Roman Giertych ministrem edukacji...!!! "Tak! - czuły jestem , silny jestem i rozumny. - Nigdym nie czuł jak w tej chwili - dziś mój zenit..." (Dziady) Przewidział Mickiewicz (Giertycha)czy jak? Ale serio... dobrze że można stąd wyjechać. Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Wszystko ma wady i zalety.W księdze rekordów uzysk 05.05.06, 16:32 amy wpis: największa liczba premierów i wicepremierów, demagogów i populistów, w jednym rządzie. To jest coś.Trzeba wyciągać korzyści także z trudnej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d gratuluje 05.05.06, 16:33 juz kuwa nie wiadomo..smiac sie czy plakac... Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Spie..* !!!!!! 05.05.06, 16:36 camel_3d napisał: > juz kuwa nie wiadomo..smiac sie czy plakac... > > > Odpowiedz Link Zgłoś
hetman131 Re: I mamy Kanclerza !!! Hurrra !!!!!!!!!!!! 05.05.06, 17:07 Hurra ! Hurra!! Hurra !!! Teraz nowe godło!! Też z dziobem i piórami..!! Mochery! diabły! czarne pingwiny!! Zasłużone !!! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej_dr Re: Andrzej Lepper i Roman Giertych wicepremieram 05.05.06, 16:34 Skandal, Liberun Veto, itp. a fuj... Odpowiedz Link Zgłoś
jana2706 Re: Andrzej Lepper i Roman Giertych wicepremieram 05.05.06, 17:05 smutne to bardzo,jednak skoro PO wolalo unosic sie "honorem", a Polskie mialo w .....:( Odpowiedz Link Zgłoś
griso Do elektoratu PiS-u. O to Wam chodziło?!?!?! HAŃBA 05.05.06, 16:35 Wy, którzy wybraliście PiS, czy pomyśleliście co robicie głosując na tę partię?! Teraz to juz i tak nieważne... Może teraz zmądrzejecie?! Oby tylko nie było za póżno.... HAŃBA! HAŃBA!! HAŃBA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lukasznowicki Re: Do elektoratu PiS-u. O to Wam chodziło?!?!?! 05.05.06, 17:03 Ale się koleś podnieciłeś. To co obecnie się dzieje nie jest z winy elektoratu PiS-u lecz jest wynikiem zażartej gry politycznej, wywołanej przez jej wszystkich uczestników. Nie można zwalać wszystkiego na jedną partię bo antypaństwowo zachowywały się wszystkie, a szczególnie destrukcyjna była ta z frustratem Tuskiem na czele. Pewnie niewielu jest zadowolonych z obecnej sytuacji ale cóż nam zostało? Można chyba jedynie mieć nadzieję, że nie narobią nam wstydu i nie popsują dobrych trendów w gospodarce. Odpowiedz Link Zgłoś
lampka.nocna Re: Do elektoratu PiS-u. O to Wam chodziło?!?!?! 05.05.06, 17:50 Problem polega na tym, ze oni nigdy nie zmadrzeja. Jak sie spierze PIS to pojda glosowac na nastepnych cudotworcow, ktorzy obiecaja im solidarne panstwo czyli pieniedze z nieba... Odpowiedz Link Zgłoś