allajah Re: Wierzejski o gejach: zlać ich pałami! 11.05.06, 14:12 Wierzejski ty sku..synu, pozwij mnie Odpowiedz Link Zgłoś
deratyzacja41 Dewiant potwierdza badania naukowe ;-))))))))))))) 11.05.06, 14:47 dewiant-przedmowca zdaje sie znakomicie odzwierciedlac wyniki badan naukowych na temat homoseksualistow. Cytat: Homoseksualisci zwykle maja poczucie wrazliwosci typowe dla neurotyków i sa bardziej rozchwiani emocjonalnie. Narzekaja na samotnosc, depresje i brak stabilnosci w kontaktach miedzyludzkich. Az 60 proc. "dobrze przystosowanych spolecznie" gejów korzystalo z pomocy psychiatrycznej lub psychologicznej - wykazaly badania naukowców z Uniwersytetu Stanowego Indiana (USA). Odpowiedz Link Zgłoś
deratyzacja41 Dobra wiadomosc dla dewiantow ;-)))))))))))))))))) 11.05.06, 14:59 Badania naukowe wskazuja ze srednia dlugosc zycia geja = 43 lata. Wcale nie trzeba cie pozywac. Natura sama ten problem zalatwi. A oto co nauka mowi o gejach: Cytat: 52 percent of male heterosexuals have shoplifted and that twelve percent have either attempted or committed murder. Gay men are responsible for up to one half of all child abuse cases (despite making up maybe two percent of the population), that they are ten to 20 times more likely to molest children than heterosexuals, and that fully half of all sex murderers are homosexuals. Odpowiedz Link Zgłoś
deratyzacja41 Dewianci a adopcja ;(((((((((((((((((((((((((((((( 11.05.06, 15:12 enewsblog.com/r7fel/post/2006-03-26_19:16:55/ Rodaku, zrob kopie tego linku zanim niePOLACY go skasuja. Link opisuje jak w South Africa zboczone lezbije zakatowaly 4 letniego chlopca bo nie chcial jednej z nich wolac "tatusiu". Nie wiem czy ten post ostoi sie. Podejrzewam ze jeden z cenzorow jest gejem i niePOLAKIEM. W przeszlosci kilkakrotnie cytowalem z BBC o Zydzie ktory wbil noz w 3 dewiantow na paradzie dewiantow w Izraelu. Link zostal zagazowany. Oto ten link: news.bbc.co.uk/1/hi/world/middle_east/4694328.stm\ Oto co pisalo w linku: JERUSALEM – An ultra-Orthodox man suspected of stabbing three people during Jerusalem’s Gay Pride Parade last week says he acted in God’s name. “I came to murder on behalf of God. We can’t have such abomination in the country,” Yishai Schlissel said during his interrogation. Tak zydowska propaganda pojmuje wolnosc slowa. Odpowiedz Link Zgłoś
deratyzacja41 Jak homoseksualizm przestal byc choroba umyslowa 11.05.06, 15:16 Cytat: 1973 roku Amerykanskie Towarzystwo Psychiatryczne usunelo haslo "homoseksualizm" z "Podrecznika zaburzen psychicznych", za decyzja ta opowiedzialo sie 58 proc. czlonków tej instytucji. Jednym z najwiekszych zwolenników wykreslenia homoseksualizmu z rejestru zaburzen byl wówczas doktor, dzis zas profesor psychiatrii Robert Spitzer z Uniwersytetu Columbia. W roku 2000 publicznie odzegnal sie on od swego stanowiska z roku 1973 i stwierdzil, ze oswiadczenie ATP bylo zbyt pochopne i nie poprzedzone nalezytymi badaniami Odpowiedz Link Zgłoś
deratyzacja41 Nauka a homoseksualizm - cytat dla cenzora 11.05.06, 15:19 Cytat: Doktor Bieber, który opiekowal sie wieloma gejami, stwierdzil, ze nie spotkal wsród nich ani jednego przypadku normalnej relacji miedzy synem a ojcem Odpowiedz Link Zgłoś
planitnyk w takim razie wiekszosc facetow w polsce i ..... 11.05.06, 15:26 na swiecie to geje hahahahahah bo problem kontaktow i relacji z ojcem to baaardzo powszechny problem a wiec geje stanowia WIEKSZOSC spoleczenstwa hehehehe uzywaj wiecej takich argumentow :) P.S a moze przede wszystkim POCZYTAJ DOKLADNIE ksiazki tych ludzi na ktorych sie powolujesz bo wiesz ze gdzies dzwonia ale nienawisc cie zaslepia. Odpowiedz Link Zgłoś
deratyzacja41 w takim razie wiekszosc genow w polsce ...... 11.05.06, 16:00 Wlasnie dales probke intelektualnych "mozliwosci" geja. ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Cytat: Alfred Adler i Wilhelm Stekel powiazali homosekualizm z zaburzeniami neurotycznymi. Pierwszy zdefiniowal go jako kompleks nizszosci, a drugi jako psychiczny infantylizm. do ktorej grupy siebie zaliczasz? ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ;-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Odpowiedz Link Zgłoś
deratyzacja41 Twoj post w kontekscie badan naukowych ;-) 11.05.06, 16:04 Cytat: W najwiekszym porównawczym badaniu próby losowej homoseksualistów i heteroseksualistów wzielo udzial 4340 doroslych osób z 5 amerykanskich metropolii. Wyniki ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))) Homoseksualizm powiazany byl z gorszym stanem zdrowia - homoseksualisci okolo dwóch razy czesciej przyznawali, ze przeszli choroby przenoszone droga plciowa; ponad dwa razy wiecej homoseksualistów przeszlo przynajmniej dwie choroby przenoszone droga plciowa; - homoseksualisci okolo 5 razy czesciej próbowali umyslnie zarazic inna osobe choroba przenoszona droga plciowa; - homoseksualisci okolo trzech razy czesciej przyznawali sie do otrzymania mandatu lub spowodowania wypadku drogowego w ciagu ostatnich 5 lat; - homoseksualisci trzy razy czesciej próbowali popelnic samobójstwo, 4 razy czesciej próbowali kogos zabic i okolo dwóch razy czesciej uczestniczyli w bójce w ostatnim roku; - homoseksualisci okolo 5 razy czesciej podejmowali praktyki seksualne zwiazane z dreczeniem (sadomasochizm, zwiazywanie); - homoseksualisci okolo 4 razy czesciej przyznawali sie, ze zostali zgwalceni. Homoseksualizm kojarzony byl z przestepczoscia - homoseksualisci okolo dwóch razy czesciej byli aresztowani za przestepstwa nie seksualne i okolo 8 razy czesciej za przestepstwo seksualne; - homoseksualisci okolo dwóch razy czesciej byli skazywani za przestepstwa seksualne i okolo dwóch razy czesciej trafiali do wiezienia za przestepstwa; - homoseksualisci okolo trzech razy czesciej przyznawali sie do odbywania nieprzyzwoitych rozmów telefonicznych; - homoseksualisci o okolo 50% czesciej twierdzili, ze dokonali kradziezy w sklepie, dokonali oszustw podatkowych lub nie zostali zlapani za przestepstwo. Homoseksualizm skutkowal oslabieniem wiezi miedzyludzkich - homoseksualisci dwa razy rzadziej zawierali malzenstwa, a jesli zawierali malzenstwa, to duzo rzadziej mieli dzieci; - homoseksualisci dochowywali wiernosci srednio przez niecaly rok w ciagu swojego najdluzszego zwiazku homoseksualnego lub heteroseksualnego (srednia wiernosci w przypadku heteroseksualistów wynosila od 5 do l0 lat); - homoseksualisci, jesli zawierali malzenstwa, okolo 3 razy czesciej zdradzali swojego wspólmalzonka. Odpowiedz Link Zgłoś
unidfg Re: Twoj post w kontekscie badan naukowych ;-) 12.05.06, 10:09 Zamiast cytować badania jakiegoś kleryka. Podaj proszę tytuł i miejsce opublikowania tych danych. Mniemam, że opublikowano ten artykuł w jakimś poważanym periodyku naukowym (najlepiej z listy filadelfijskiej) a nie Naszym Dzienniku:) Pozdrawiam i polecam do poduszki metodologie badań Odpowiedz Link Zgłoś
unidfg Re: w takim razie wiekszosc genow w polsce ...... 12.05.06, 17:45 deratyzacja41 napisała: > Wlasnie dales probke intelektualnych "mozliwosci" geja. > ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) > > Cytat: > Alfred Adler i Wilhelm Stekel powiazali homosekualizm z zaburzeniami > neurotycznymi. Pierwszy zdefiniowal go jako kompleks nizszosci, a drugi jako > psychiczny infantylizm. > > do ktorej grupy siebie zaliczasz? Adler...mhmm, czy to czasem nie ten przemądzrały uczeń Freuda, który stwiedził w cokolwiek młodym wieku, że jego Mistrz myli się do co istoty osobowości, skutkiem czego rozstali się w gniewie? Fakt, teoria osobowośco Adlera ma swoich zwolenników, jednakże nie wolno zapominać, że ma wcale nie mniej przeciwników. Powoływanie się na Jego poglądy jest dwuznaczne. A tak przy okazji deratyzacjo podajże źródło swojego cytatu. Proszę, bo wiesz są niektórzy, którzy podejrzewają, że Twój pseudonaukowy bełkot sam sobie wymyślasz!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
deratyzacja41 Oswiecenie dla dewianta 11.05.06, 16:03 Cameron i Ross przeprowadzili ankiete kwestionariuszowa wsród 2251 losowo wybranych respondentów i stwierdzili, ze heteroseksualisci wykazywali wieksza spójnosc spoleczna (ilosci i rodzaje bliskich zwiazków), mniej autodestrukcyjnych zachowan (palenie papierosów, zazywanie narkotyków, próby samobójcze) i rzadziej narazali innych na niebezpieczenstwo (poprzez niebezpieczna jazde samochodem, umyslne zabójstwo). Odpowiedz Link Zgłoś
deratyzacja41 Co zrobi cenzor wyborczej ???????????????????????? 11.05.06, 15:23 Cytat: A leading Jewish cleric has called for homosexuals to be killed. The statements have come in the week that members of leading lesbian and gay groups are to meet Israel’s prime minister Ariel Sharon. Rabbi David Batzri told the Israeli Ma’ariv newspaper that homosexuals should be "put to death" according to Jewish religious law. Batzri added: "Homosexuals and lesbians are not only a sickness, they are an abomination which should be removed from every city in the country, also from those districts where they feel protected, like in Tel Aviv." Cenzorze, nie moge podac linku. W przeszlosci podalem link o tym jak zyd wbil now w 3 "paradnikow" na paradzie w Izraelu i "tolerancyjna" "wolna prasa" BBC zagazowala ten link ze wstydu. Oto dowod: news.bbc.co.uk/1/hi/world/middle_east/4694328.stm\ Rodacy, walczmy z gazowaniem prawdy Odpowiedz Link Zgłoś
nikiwegier Re: Wierzejski o gejach: zlać ich pałami! 11.05.06, 14:20 Stereotypowy pan Wierzejski nadchodzi."Gej z natury to tchórz" - a skąd pan to wie, panie Wierzejski? Już nie powiem, że LPR to formacja jak chorągiewka na wietrze - raz mówi Kaczyńskiemu tak, a raz nie... Odpowiedz Link Zgłoś
mich64 No i wreszcie ktoś przyznał, że zyjemy w państwie. 11.05.06, 14:26 ....narodowo-socjalistycznym. Fuhrerki rosną w siłę, aby ludziom żyło się dostatniej!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pawka55 Re: Wierzejski o gejach: zlać ich pałami! 11.05.06, 14:30 niewyspany_pawian napisał: > Jawohl, mein Fuehrer! Kraj placzu i rozpaczy. Jak mogliscie sobie wybrac takie partie do sejmu??? Polak z US P.S. Nie glosowalem, gdyz nie mieszkam od dawna w kraju. Uwazam, ze wybor przedstawicieli do sejmu nalezy tylko do tych ludzi w kraju, ktorych program powinni ci przedstawiciele realizowac i za realizacje ktorego powinni byc przez wyborcow rozliczani. Ha, ha, ha! Dzisiejsza Polska pokazuje jak nonsensowne jest w jej przypadku to ostatnie stwierdzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
skuro Re: Wierzejski o gejach: zlać ich pałami! 11.05.06, 14:30 debil --- www.buhaha.pl Odpowiedz Link Zgłoś
planitnyk "Ein Volk, ein Reich, ein Führer!" ??? 11.05.06, 14:41 cos mi to zaczyna przypominac w Polsce... szkoda ze narod tak doswiadczony w czasie II WS ma tylu ludzi o pogladach faszystowskich wsrod siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
unidfg Re: "Ein Volk, ein Reich, ein Führer!" ??? 12.05.06, 10:13 planitnyk napisał: > cos mi to zaczyna przypominac w Polsce... szkoda ze narod tak doswiadczony w cz > asie II WS ma tylu ludzi o pogladach faszystowskich wsrod siebie. Ein Volk, Ein Reich, Zwei Kaczoren;) Odpowiedz Link Zgłoś
rilian Re: Wierzejski o gejach: zlać ich pałami! 11.05.06, 14:44 ktoś jeszcze ma jakieś wątpliwości?... prawdziwym polakom gratuluję prawdziwego polaka. Odpowiedz Link Zgłoś
3gr Adolf Hitler o gejach: zlać ich pałami! 11.05.06, 14:49 Hitler = Wierzejski. Odpowiedz Link Zgłoś
midwesterner Wierzejski mial byc wiceministrem 11.05.06, 14:56 Facet reprezentuje mentalnosc prosto z SA. Co jet o tyle ciekawe, ze w SA bylo sporo sado-masochistycznych gejow. Ciekawe, kiedy Wierzejski sie ujawni i co w koncu powie o swoich kolegach. Odpowiedz Link Zgłoś
matoos Re: Wierzejski o gejach: zlać ich pałami! 11.05.06, 14:51 Wierzejski, sam jestes tchorzem i idiotą! Ciebie trzeba pałami zlać i na granicę wydalic, jak wszystkich LPRowców, bo to ludzie bez odrobiny rozumu! Odpowiedz Link Zgłoś
szymon.niemiec List otwarty do Wierzejskiego... 11.05.06, 14:54 Zbulwersowany wypowiedzią posła Wojciecha Wierzejskiego (LPR) dla życia Warszawy, w której stwierdził, że geje są tchórzami i należy ich pałować, pozwoliłem sobie napisać do niego list, którego treść znajdziecie poniżej. Szanowny Panie Pośle, Pragnę z całego serca podziękować Panu za wypowiedź dla Życia Warszawy, w której stwierdził Pan, że jestem tchórzem i należy mi przylać pałą. Dzięki tej wypowiedzi przypomniał mi Pan o moim świętym obowiązku Polaka i Chrześcijanina. Obowiązku obrony słabszych i przeciwstawieniu się przemocy. Będąc posłusznym wezwaniu Chrystusa "Nie lękajcie się", oraz jego słowom "Ktokolwiek z was jest bez grzechu, niech pierwszy rzuci kamień" oświadczam Panu, że zarówno ja, jak i wszyscy moi znajomi, przyjaciele i rodzina, stawimy się na Paradzie Równości, aby pokazać Panu, że w Polsce nie ma zgody na głoszone przez Pana poglądy o treści faszyzującej. Pragnę również poinformować Pana, że wielu ludzi, którzy nie poszliby na paradę, bo nie czuli takiej potrzeby, postanowiła zareagować na Pańską wypowiedź i pojawić się tego dnia na ulicach Warszawy. Nazywa Pan tchórzami ludzi, którzy przejadą połowę Europy, by się Panu przeciwstawić. Ja ośmielę się stwierdzić, ze większym tchórzostwem jest zasłanianie się immunitetem poselskim i popełnianie przestępstw poprzez publiczne pochwalanie przestępstwa i namawianie do niego. Tchórzostwem jest dla mnie również stanie za kordonem policji i rzucanie kamieniami, jajkami i butelkami w pokojowy marsz. Tchórzostwem również nazwę odmowę podania ręki dyskutantom. Bo tchórzostwem jest Panie Pośle kneblowanie ust ludziom, by nie mogli mówić prawdy. Zapewniam Pana, że nikt, kto wraz ze mną pójdzie 10 czerwca ulicami Warszawy tchórzem nie jest. Bo trzeba mieć odwagę, by walczyć z tchórzliwymi politykami o faszyzujących poglądach, dla których jedynym rozwiązaniem problemów społecznych jest przemoc. My tą odwagę mamy Panie Pośle. I przekona się Pan do tego, obserwując tysiące ludzi na Paradzie Równości. Z poważaniem Hon. Szymon Niemiec Wiceprzewodniczący Unii Lewicy Diakon Wolnego Kościoła Reformowanego Redaktor Naczelny portalu Acoto.pl ............................... www.acoto.pl United Colors of Love Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_berlin Re: List otwarty do Wierzejskiego... 11.05.06, 15:04 No, no Szymonie... Niezly list "popelniles" ;-) Nawiasem mowiac zastanawiam sie, czy w przypadku wypowiedzi Wierzejskiego nie mozna zlozyc doniesienia do prokuratury; czy to nie podpada pod namawianie do przestepstwa? Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
szymon.niemiec Re: List otwarty do Wierzejskiego... 11.05.06, 15:08 Jak zwykle zostanie sprawa umorzona i skierowana na droge postepowania z oskarzenia prywatnego. A ja nie mam 600 pln na koszty sądowe. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_berlin Re: List otwarty do Wierzejskiego... 11.05.06, 15:17 tzn, ze to nie moze byc scigane z urzedu... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: List otwarty do Wierzejskiego... 11.05.06, 15:33 600zl? Zrzucimy sie na paradzie, pare groszy kazdy wysupla :). Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Szanowny panie Niemiec ! 11.05.06, 15:07 Homoseksualizm do chrzescijanstwa ma sie tak jak do do swini siodlo . Stary Testament,Nowy Testament potepia to zboczenie ! Jesli pan mysli o zmianie chrzescijanskiej wiary po mysli zboczencow, myli sie pan straszliwie . Te wojne to my wygramy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
szymon.niemiec Re: Szanowny panie Niemiec ! 11.05.06, 15:11 katolik_polski1 napisał: > Homoseksualizm do chrzescijanstwa ma sie tak jak do do swini siodlo . > Stary Testament,Nowy Testament potepia to zboczenie ! > Jesli pan mysli o zmianie chrzescijanskiej wiary po mysli zboczencow, > myli sie pan straszliwie . > Te wojne to my wygramy !!! > Szanowny Panie Katoliku, Gdyby wczytał się Pan w Pismo, na które się Pan powołuje, zobaczyłby Pan, ze Stary Testament potępia prostytucję i rozwiązłość seksualną a nie miłość. A Chrystus powiedział, że przyszedł wypełnić zakon i nakazał ludziom MIŁOWAĆ się wzajemnie. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: Szanowny panie Niemiec ! 11.05.06, 16:03 Przyznaje,macie bogatych i wplywowych sponsorow . Dosadniej mowiac ,sam szatan was sponsoruje ! Ale narod polski jest katolicki i konserwatywny ! Ty nazywasz go "zacofanym" ! Zwroc sie do ginekologow ,zeby uznali meski odbyt za narzad plciowy ! Odpowiedz Link Zgłoś
szymon.niemiec Re: Szanowny panie Niemiec ! 11.05.06, 16:09 Panie Katoliku, Prosiłbym o merytoryczne odpowiedzi, a nie szafowanie ideologią wyssaną z palca. Powołam się raz jeszcze na Chrystusa: "Nie lękajcie się, albowiem Syn Człowieczy nie przyszedł aby was sądzić, lecz by was zbawić" Nie sądźcie, abyście nie byli sądzeni. Jeżeli jest Pan katolikiem, w domyśle rzymskim, to czemu nie stosuje się Pan do przepisów katechizmu wydanego przez Pański ruch religijny? Odpowiedz Link Zgłoś
a_weasley Zamiast Katolika 11.05.06, 16:18 Jestem protestantem (to tak a propos bredni o "wymysłach katolików" w tej dziedzinie), ale Biblię znam. Tu obok jest moja notka pt. "Biblia i homoseksualizm", w której znajdzie Pan konkretną odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
a_weasley Re: Szanowny panie Niemiec ! 11.05.06, 16:23 szymon.niemiec napisał: > o merytoryczne odpowiedzi, A mojej Pan nie zauważył? O, proszę: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=41630126&wv.x=2&a=41653919 > a nie szafowanie ideologią wyssaną z palca. Nie tak ostro. Wyssane z palca to sobie mogą być wywody o zgodności homoseksualizmu z chrześcijaństwem. Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Szanowny panie Niemiec ! 11.05.06, 16:41 moze biskup Paetz wypowiedzialby sie autorytatywnie w tej kwestii ;-) Wiem, ze nie z Twojej parafii, ale wsrod protestanckich duchownych tez pewnie ktos taki by sie odnalazl. Z Twoich cytatow wynika mniej wiecej tyle, ze homoseksualizm to cos jak cudzolostwo. Wiec chyba nic niewybaczalnego, bo niebo bylo by puste. Ale nie jestem specjalista w tym zakresie. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: Szanowny panie Niemiec ! 11.05.06, 16:48 szymon.niemiec napisał: > Panie Katoliku, > > Prosiłbym o merytoryczne odpowiedzi, a nie szafowanie ideologią wyssaną z palca > . > Powołam się raz jeszcze na Chrystusa: "Nie lękajcie się, albowiem Syn Człowiecz > y > nie przyszedł aby was sądzić, lecz by was zbawić" > Nie sądźcie, abyście nie byli sądzeni. > Jeżeli jest Pan katolikiem, w domyśle rzymskim, to czemu nie stosuje się Pan do > przepisów katechizmu wydanego przez Pański ruch religijny? ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Panski ruch religijny :) Ciekawie powiedziane . A jaki jest panski ruch religijny ? Buddysta czy hinduista ? Odpowiedz Link Zgłoś
szymon.niemiec Re: Szanowny panie Niemiec ! 11.05.06, 17:05 Jestem protestantem. W dodatku duchownym, jak może się Pan zorientować z podpisu pod moim listem do posła Wierzejskiego. Twierdzi Pan, że katolicyzm nie jest ruchem religijnym? W takim razie widzę, że niskie ma Pan pojęcie o religioznawstwie... Odpowiedz Link Zgłoś
a_weasley Re: Szanowny panie Niemiec ! 11.05.06, 17:13 szymon.niemiec napisał: > Jestem protestantem. > W dodatku duchownym, jak może się Pan zorientować z podpisu pod moim listem do > posła Wierzejskiego. > Twierdzi Pan, że katolicyzm nie jest ruchem religijnym? > W takim razie widzę, że niskie ma Pan pojęcie o religioznawstwie... Odpowiedz Link Zgłoś
szymon.niemiec Re: Szanowny panie Niemiec ! 11.05.06, 17:20 Nie jest mądrością brak argumentów... Odpowiedz Link Zgłoś
a_weasley Każdemu wolno założyć sektę 11.05.06, 17:26 szymon.niemiec napisał: szymon.niemiec napisał: > Jestem protestantem. > W dodatku duchownym, Konkretnie współzałożycielem grupy inicjatywnej nowego wyznania. O dosyć sprytnie dobranej nazwie, > jak może się Pan zorientować z podpisu pod moim listem do > posła Wierzejskiego. nazwaliście się bowiem Wolnym Kościołem Reformowanym, co sugeruje związek z Kościołem Ewangelicko-Reformowanym. Byli już tacy, co założyli Kościół Głosicieli Dobrej Nowiny, żeby bezcłowo importować samochody. Żyjemy w wolnym kraju - każdy ma prawo, zebrawszy grupę inicjatywną założyć związek wyznaniowy, nazwać go kościołem, ogłosić się duchownym i zamiast siebie do nauki Jezusa dopasowywać naukę Jezusa do swoich zachcianek. Ale chrześcijaninem się przez to nie stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
szymon.niemiec Re: Każdemu wolno założyć sektę 11.05.06, 17:29 Nie takiego nowego szanowny Panie. Freereformed Church ma dosyć bogatą tradycję sięgającą 16 wieku. I nie ma nic wspolnego z wyznaniem luterańskim, gdyż wywodzi się z tradycji anglikańskiej. Co do bycia chrześcijaninem, to proszę sięgnąć do Biblii i sprawdzić, kto nim jest bardziej... ten co podaje rękę potrzebującemu, czy ten kto rzuca w niego kamieniem... Odpowiedz Link Zgłoś
a_weasley Re: Każdemu wolno założyć sektę 11.05.06, 17:42 szymon.niemiec napisał: > Nie takiego nowego szanowny Panie. Freereformed Church ma dosyć bogatą tradycję > sięgającą 16 wieku. I nie ma nic wspolnego z wyznaniem luterańskim, Ależ ja słowa nie napisałem o luteranizmie. Napisałem, że Wasza nazwa wykazuje całkowicie przypadkową zbieżność z nazwą jednego z od dawna w Polsce działających kościołów chrześcijańskich. Podobnie jak nazwa "reformaci" występująca w adresie Waszej strony zupełnie przypadkowo jest identyczna z nazwą jednego z zakonów katolickich. > Co do bycia chrześcijaninem, to proszę sięgnąć do Biblii i sprawdzić, kto nim > jest bardziej... ten co podaje rękę potrzebującemu, czy ten kto rzuca w niego > kamieniem... Proszę sobie darować slogany. Potrzebującemu? Grzesznik jest w potrzebie, ale trzeba mu prawdy, a nie pogłaskania po główce "Jezus cię kocha, więc rób co chcesz". Jezus nie rzucał w grzeszników kamieniem, owszem. Ale grzech potępiał. Obiecywał przebaczenie, ale tym, którzy rezygnują z grzechu, żałują i pokutują. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: Szanowny panie Niemiec ! 11.05.06, 17:36 szymon.niemiec napisał: > Jestem protestantem. > W dodatku duchownym, jak może się Pan zorientować z podpisu pod moim listem do > posła Wierzejskiego. > Twierdzi Pan, że katolicyzm nie jest ruchem religijnym? > W takim razie widzę, że niskie ma Pan pojęcie o religioznawstwie... ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Panie Niemiec ! Nie ma pan absolutnego pojecia o zyciu spoleczenstwa. Kto bedzie placil na emerytury,jesli mezczyzni zapalaja czystym seksem do siebie ? Milosc jest spoiwem loczacym kobiete i mezczyzne ! Odpowiedz Link Zgłoś
szymon.niemiec Re: Szanowny panie Niemiec ! 11.05.06, 17:42 A jak Pan myśli, kto płaci za emerytury obecnie? Geje i Lesbijki również płacą ZUS i podatki.. tak było, jest i będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: Szanowny panie Niemiec ! 11.05.06, 18:09 szymon.niemiec napisał: > A jak Pan myśli, kto płaci za emerytury obecnie? > Geje i Lesbijki również płacą ZUS i podatki.. tak było, jest i będzie... +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Panie Niemiec,narod potrzebuje dzieci ! A Pan jest wsteczny i zacowany ! Odpowiedz Link Zgłoś
szymon.niemiec Re: Szanowny panie Niemiec ! 11.05.06, 18:24 Nie wiem skąd wytrzasnął sobie Pan wymysł, jakobym sprzeciwiał się rodzeniu dzieci i rodzinom heteroseksualnym? Zaślepiony w swojej nienawiści do wszystkiego co inne, nie widzi Pan prostego faktu, że homoseksualiści nie chcą żadnych przywilejów, ani dodatkowych praw. Chcą jedynie być traktowani tak samo, jak wszyscy. I Pan im tego właśnie odmawia. Proszę mi powiedzieć, po co w takim razie mam płacić podatki, skoro nie mogę z nich korzystać na równi z Panem? Odpowiedz Link Zgłoś
3l337 Re: Szanowny panie Niemiec ! 11.05.06, 17:45 katolik_polski1 napisał: > Panie Niemiec ! > Nie ma pan absolutnego pojecia o zyciu spoleczenstwa. > Kto bedzie placil na emerytury,jesli mezczyzni zapalaja > czystym seksem do siebie ? > Milosc jest spoiwem loczacym kobiete i mezczyzne ! coż za socjalistyczne podejście do problemu. a może by tak samemu na swoją emeryturę odłożyć? odnośnie miłości: czy nie ma miłości ojca do syna i matki do córki? czy nie ma miłości braterskiej / siostrzanej? Odpowiedz Link Zgłoś
ismael Re: Szanowny panie Niemiec ! 11.05.06, 16:50 katolik_polski1 napisał: > Przyznaje,macie bogatych i wplywowych sponsorow . > Dosadniej mowiac ,sam szatan was sponsoruje ! o ja pierd...le zaraz zapalisz stosy pajacu??? człowieku..(upsss eufemizm) idź ty sie leczyć bo masz genetycznie gów.o zamiast mózgu. Zreszta ten organ nie wystepuje u xian. Nie da sie jednoczesnie myslec i wierzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
3l337 Re: Szanowny panie Niemiec ! 11.05.06, 15:14 katolik_polski1 napisał: > Homoseksualizm do chrzescijanstwa ma sie tak jak do do swini siodlo . > Stary Testament,Nowy Testament potepia to zboczenie ! > Jesli pan mysli o zmianie chrzescijanskiej wiary po mysli zboczencow, > myli sie pan straszliwie . > Te wojne to my wygramy !!! > cóż, więc stanowisko Watykanu odnośnie homoseksualizmu jest przejawem błędnej interpretacji Pisma? Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_berlin Re: Szanowny panie Niemiec ! 11.05.06, 15:16 ....a bedzie to "wojna sprawiedliwa", czyli taka, na ktora KK zezwala.... Przy okazji katoliku polski warto sie doedukowac; chrzescijanstwo to nie tylko KK; w Niemczech sa pastorzy, ktorzy sie ze swoja orientacja kryc nie musza.... Odpowiedz Link Zgłoś
ismael Re: Szanowny panie Niemiec ! 11.05.06, 16:46 katolik_polski1 napisał: > Te wojne to my wygramy !!! > wojne??? rotflll uwazaj kmiocie xiański...kto sieje wiatr ten zbiera burze..,zebysmy was płonacymi kosciołkami nie musieli oswiecic ciemniaki faszystowskie. Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: List otwarty do Wierzejskiego... 11.05.06, 15:08 Dobry list. Zmien tylko "tą odwagę" na "tę odwagę", bedzie ladniej :-) -- homo-niewiadomo.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
szymon.niemiec Re: List otwarty do Wierzejskiego... 11.05.06, 15:12 Dziękuję za merytoryczną poprawkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
rohan49 Precz z PiS-em! 11.05.06, 14:56 Wierzejski to gnida, która pluje się jak sie wypowiada przed mediami, to faszysta jak i ten Roman podobny z wyglądu i zachowania do Frankensteina. Nie jestem gejem, ale geje mi nie przeszkadzają, uważam, że więcej zła czynią tzw. katolicy i heteroseksualiści jak geje. Mam nadzieję, że faszyści spod znaku Młodzież Wszechpolska/jaka bzdurna i nie gramatyczna, nie polska nazwa!/ jak i ich pomioty w obecnym tzw. rządzie/ piszę świadomie małą literą, bo nie zasługuje na szacunek/szczezną niebawem i umrą polityczną, społeczną i intelektualną śmiercią, nie życzę im śmierci fizycznej, po to aby kiedyś zrozumieli jakimi głupkami beznadziejnymi byli! Odpowiedz Link Zgłoś
unidfg Re: Precz z PiS-em! 11.05.06, 17:13 rohan49 napisał: > Wierzejski to gnida, która pluje się jak sie wypowiada przed mediami, to > faszysta jak i ten Roman podobny z wyglądu i zachowania do Frankensteina. > Nie jestem gejem, ale geje mi nie przeszkadzają, uważam, że więcej zła czynią > tzw. katolicy i heteroseksualiści jak geje. > Mam nadzieję, że faszyści spod znaku Młodzież Wszechpolska/jaka bzdurna i nie > gramatyczna, nie polska nazwa!/ jak i ich pomioty w obecnym tzw. rządzie/ > piszę świadomie małą literą, bo nie zasługuje na szacunek/szczezną niebawem i > umrą polityczną, społeczną i intelektualną śmiercią, nie życzę im śmierci > fizycznej, po to aby kiedyś zrozumieli jakimi głupkami beznadziejnymi byli! A ja im zyczę przeprowadzki do wszechwatykanu, tam im będzie dobrze:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
read1 zlać ich pałami!? to raczej powód do święta? 11.05.06, 14:56 przynajmniej w świetle instrukcji prezentowanej w krakowskich szkołach... więc po co te protesty???? Odpowiedz Link Zgłoś
lauder Re: Wierzejski o gejach: zlać ich pałami! 11.05.06, 14:57 To sie palant zabezpieczyl! Bo jak mu dam jednak w twarz - to bede bandyta A jak nie dam - to mnie nazwie tchorzem... To co ja mam teraz zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś
freelancer_1 To ja się ogłaszam Ochotniczym Gejem! 11.05.06, 15:02 ... więc chodź buraku to ci sklepię miskę! Odpowiedz Link Zgłoś
ylemai Król Sparty, Leonidas 11.05.06, 15:03 wątpię, by pan Wierzejski dorównywał w odwadze gejom spod Termopil. wygląda toto tak, że na pierwsze odgłosy bitwy posrałoby się w spodenki. Aleksandrowi Macedońskiemu też chyba odwagi nie brakowało. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: Król Sparty, Leonidas 11.05.06, 15:11 A skąd to przesłanka że Leonidas miał w armii samych gejów??????????? Aleksander Macedoński był raczej biseksualny, a nie homo :P Odpowiedz Link Zgłoś
supersucker Napiszcie do Pana W... 11.05.06, 15:11 ...co o nim myślicie! biuro@wierzejski.pl Odpowiedz Link Zgłoś
nonpol Boze Ty moj co wstretne szambo ten wierzejski 11.05.06, 15:11 poslem wybrano go dla zabawy? za kilkadziesiat tys zl miesiecznie ta bezdennie glupia kreatura roznosi tylko wstyd po salonach. Ale jaki narod tacy poslowie... hehe:)) pozdrawiam z normalnego kraju:P Odpowiedz Link Zgłoś
nonpol wierzejski idz sie podmyj i uczesz pejsy! 11.05.06, 15:12 wieczorem tak jak zwykle, rodeo. Wezme jeszcze dwoch kumpli z mlodziezowki samoobrony. Podobno lubio na buraka - nie wiem jak to ale moze byc fajnie:) pa skarbie Odpowiedz Link Zgłoś
xprs Re: Wierzejski o gejach: zlać ich pałami! 11.05.06, 15:13 Teraz, po prostu, przegiął pałe. Odpowiedz Link Zgłoś
s.k.i.n Re: Wierzejski o gejach: zlać ich pałami! 11.05.06, 15:18 brawo panie Wierzejski!!!! Wreszcie ktoś powiedział prostu z mostu jak powinno się traktowac zbokoli! Odpowiedz Link Zgłoś
otosiu Re: Wierzejski o gejach: zlać ich pałami! 11.05.06, 16:47 s.k.i.n napisał: > brawo panie Wierzejski!!!! Wreszcie ktoś powiedział prostu z mostu jak powinno > się traktowac zbokoli! Może go jeszcze ucałuj?! Odpowiedz Link Zgłoś
dfsfdsf Wierzejski gejem 11.05.06, 15:21 Nie zdziwilabym sie gdyby Szanowny Pan Wierzejski sam byl gejem... Odpowiedz Link Zgłoś
adamk017 Re: Wierzejski o gejach: zlać ich pałami! 11.05.06, 15:21 to jest """""""""""""""" psychol """""""""""""""""" Odpowiedz Link Zgłoś