taziuta Re: Szef "Wiadomości" TVP Rober Kozak odwołany 25.05.06, 22:55 I co z tego, że odwołany. Też mi nius... Nowa władza obsadza stanowiska swoimi ludźmi. Tak było i tak będzie, jak przyjdzie nowa władza. Władza (każda władza) tak już ma... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Szef "Wiadomości" TVP Rober Kozak odwołany 25.05.06, 22:57 tez mi autorytet: Sroda; czytalem te jej ostatnie wypociny w GW: Rousseau i Locke - wszytsko w jednym kotle, i tak "pomieszane", ze ogolnie niestrawne taziuta napisał: > I co z tego, że odwołany. Też mi nius... > Nowa władza obsadza stanowiska swoimi ludźmi. Tak było i tak będzie, jak > przyjdzie nowa władza. Władza (każda władza) tak już ma... > Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Szef "Wiadomości" TVP Rober Kozak odwołany 25.05.06, 23:01 Musisz Sil sięgać po bardziej lekko-strawną (dla Ciebie) lekturę... Tak mi się wydawało, że zatrzymałeś się na etapie Tutusa, Romka i Atomka :-))) silesius.monachijski0 napisał: > tez mi autorytet: Sroda; czytalem te jej ostatnie wypociny w GW: Rousseau i > Locke - wszytsko w jednym kotle, i tak "pomieszane", ze ogolnie niestrawne > > taziuta napisał: > > > I co z tego, że odwołany. Też mi nius... > > Nowa władza obsadza stanowiska swoimi ludźmi. Tak było i tak będzie, jak > > przyjdzie nowa władza. Władza (każda władza) tak już ma... > > Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Szef "Wiadomości" TVP Rober Kozak odwołany 25.05.06, 23:04 Nie taziuta; poprostu pani Sroda ma pewne klopoty ze zrozumieniem europejskiej filozofii politycznej XVIII wieku; wrzucenie do jednego worka Rousseau i Locke`a jest tego najlepszym dowodem; . P.S. Znikam na jakis czas; boje sie tez, ze za chwile zacznie tu grasowac admin, i pojawia sie bany, bo duzo postow nie na temat; Pozdrawiam taziuta napisał: > Musisz Sil sięgać po bardziej lekko-strawną (dla Ciebie) lekturę... > Tak mi się wydawało, że zatrzymałeś się na etapie Tutusa, Romka i Atomka :-))) > > silesius.monachijski0 napisał: > > > tez mi autorytet: Sroda; czytalem te jej ostatnie wypociny w GW: Rousseau > i > > Locke - wszytsko w jednym kotle, i tak "pomieszane", ze ogolnie niestrawn > e > > > > taziuta napisał: > > > > > I co z tego, że odwołany. Też mi nius... > > > Nowa władza obsadza stanowiska swoimi ludźmi. Tak było i tak będzie > , jak > > > przyjdzie nowa władza. Władza (każda władza) tak już ma... > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Dowód ostateczny. Jesteś klonem. 25.05.06, 23:17 Prawdziwy Sil świetnie zna ortografię i nigdy nie napisałby poprostu, tylko po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Dowód ostateczny. Jesteś klonem. 25.05.06, 23:20 Wyżej napisałem, Joli z Dywit się też naroiło bez liku. Ktoś musi mieć niezłą zabawę. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Dowód ostateczny. Jesteś klonem. 25.05.06, 23:25 Ja jak polubiłem Sila1, to nie będę się zadawał z jakimś klonem. Przeciwnika trzeba szanować a nie jeździć po nim jak po burej suce. Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Dowód ostateczny. Jesteś klonem. 25.05.06, 23:28 uu1 napisała: > Ja jak polubiłem Sila1, to nie będę się zadawał z jakimś klonem. Przeciwnika > trzeba szanować a nie jeździć po nim jak po burej suce. Jak widać po reakcji tego osobnika, zdemaskowaliśmy żartownisia i zamilknął! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 TW z forum FAZPiS-u robia swoja krecia robote 25.05.06, 23:29 Stare sb-ecki sztuczki; najpierw naskarzyli kapusie na mnie do adminow, w zwiazku z czym zablokowali mi cale konto silesius.monachijski1 (nie moge sie zalogowac - jest informacja, ze konto zostalo zablokowane za "zlamanie nietykiety" - chachacha: po prostu TW FAZPiS-u: uu1, vinc0, konread i cala falanga tamtejszej al kaidy "zakablowali"); teraz zas sugeruja, ze jestem "klonem", bo klonowanie tez w "nietykiecie" zabronione; widac, ze znaja sie na tych sb-eckich sztuczkach; o-"samka" bin ladenka doszkolila; nie ze mna tez sztuczki; a zreszta znudzilo mi sie juz dzisiaj forum. Dobranoc uu1 napisała: > Ja jak polubiłem Sila1, to nie będę się zadawał z jakimś klonem. Przeciwnika > trzeba szanować a nie jeździć po nim jak po burej suce. Odpowiedz Link Zgłoś
sigact1 Re: TW z forum FAZPiS-u robia swoja krecia robote 25.05.06, 23:33 a zreszta znudzilo mi sie juz dzisiaj forum. Dobranoc Dobranoc. Jak jesteś prawdziwy, nie zapomnij zażyć pigułek. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: TW z forum FAZPiS-u robia swoja krecia robote 25.05.06, 23:36 Prawdziwy nigdy by sie tak nie zachował. Obrzydliwe klonisko. Odpowiedz Link Zgłoś
sigact1 Re: Dowód ostateczny. Jesteś klonem. 25.05.06, 23:26 Prawdziwy sil już by zdążył się pochwalić jakimiś koneksjali a ten tu nic. On musi być klonem. No ale z drugiej strony, może ten jest zdrowszy? Odpowiedz Link Zgłoś
sigact1 Re: Dowód ostateczny. Jesteś klonem. 25.05.06, 23:27 Miało być koneksjami, przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Dowód ostateczny. Jesteś klonem. 25.05.06, 23:34 Ani razu nie nazwał mnie UBeckim łotrem. I nie bronił chłopaków z "honor i krew" Cuś mie tu śmierdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Dowód ostateczny. Jesteś klonem. 25.05.06, 23:38 Masz rację. Wyjątkowo perfidny osobnik. Na co taki klon liczy? Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Dowód ostateczny. Jesteś klonem. 25.05.06, 23:43 uu1 napisała: > Masz rację. Wyjątkowo perfidny osobnik. Na co taki klon liczy? To proste, wertuje i studiuje dokładnie teraz posty autentycznego Silla i liczy że się udolniej podszyje. A jutro pojawi się z inną cyferką i będzie udawał Greka. Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Dowód ostateczny. Jesteś klonem. 25.05.06, 23:47 konread napisał: > uu1 napisała: > > > Masz rację. Wyjątkowo perfidny osobnik. Na co taki klon liczy? > > To proste, wertuje i studiuje dokładnie teraz posty autentycznego Silla i liczy > że się udolniej podszyje. A jutro pojawi się z inną cyferką i będzie udawał Gre > ka. ------ No to normalnie jakieś nieprzymierzając ubeckie metody! Ja myślę że jest wtyką łże elit. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Dowód ostateczny. Jesteś klonem. 25.05.06, 23:47 Dobrze, że nie Zorbę. Chociaż taki to się gotów nawet pod pana Edgara podszyć. Zero opamiętania. Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Dowód ostateczny. Jesteś klonem. 25.05.06, 23:49 Dziś prawdziwych silów już nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Dowód ostateczny. Jesteś klonem. 25.05.06, 23:52 Właśnie. Gdzie te Sile z tamtych ...rozmów. Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Dowód ostateczny. Jesteś klonem. 25.05.06, 23:58 Prawdziwy sil to i postraszył i podpie..ł do administracji,było jakieś życie na osiedlu:) Odpowiedz Link Zgłoś
patriotajaipoeta Re: Szef "Wiadomości" TVP Rober Kozak odwołany 25.05.06, 23:00 taziuta napisał: > Nowa władza obsadza stanowiska swoimi ludźmi. Tak było i tak będzie, jak > przyjdzie nowa władza. Władza (każda władza) tak już ma... przychodzą takie momenty że wyrzuca się z TV męty! Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Szef "Wiadomości" TVP Rober Kozak odwołany 25.05.06, 23:02 Tia, te momenty przychodzą co 4 lata... Wyrzuca się męty z poprzedniego rozdania i wrzuca własne :-))) patriotajaipoeta napisał: > przychodzą takie momenty > że wyrzuca się z TV męty! Odpowiedz Link Zgłoś
patriotajaipoeta Re: Szef "Wiadomości" TVP Rober Kozak odwołany 25.05.06, 23:12 taziuta napisał: > Tia, te momenty przychodzą co 4 lata... > Wyrzuca się męty z poprzedniego rozdania i wrzuca własne :-))) "Michnik jest manipulatorem. To jest człowiek złej woli, kłamca, oszust intelektualny." - Zbigniew Herbert Jarosław Kaczyński, opisując kiedyś zachowanie Michnika, podkreślał jego niebywałą skłonność do kłamstwa, to, że potrafi łgać w żywe oczy, dosłownie iść w zaparte. Trzeba przyznać, że szczyt łgarstwa osiąga Michnik już przy najnowszych opisach rodowodu swojej rodziny, kiedy na przykład stara się maksymalnie wybielić postać swego ojca Ozjasza Szechtera, członka Komitetu Centralnego Komunistycznej Partii Zachodniej Ukrainy. Pisze o nim, że czuł się on jak "absolutnie polski Polak" ("Między panem a plebanem", Kraków 1995, s. 50). Nie wyjaśnia tylko nigdzie, czego ten "absolutnie polski Polak" szukał w Komunistycznej Partii Zachodniej Ukrainy i jak zawędrował na sam jej wierzchołek z tą swą rzekomą "dumą z polskiej tożsamości" (tamże, s. 50). Odpowiedz Link Zgłoś
patriotajaipoeta Re: Szef "Wiadomości" TVP Rober Kozak odwołany 25.05.06, 22:59 przychodzą takie momenty że wyrzuca się z TV męty Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Szef "Wiadomości" TVP Rober Kozak odwołany 25.05.06, 23:28 szef to na kompanii gacie fasuje podobnie: szef polskiej dyplomacji i niby o ministrze SZ, ale wiadomo że zawsze prezydent kieruje dyplomacją szef to wyraz nadużywany Odpowiedz Link Zgłoś
t-1984 Re: Szef "Wiadomości" TVP Rober Kozak odwołany 25.05.06, 23:35 Kazdy prezes zwalnia ludzi do ktorych ma watpliwosci czy jest obiektywny.Przypomne ze nie. Dlaczego nie zmontowano materialu Marii Wiernikowskiej z Klewek,ktore opisala w ksiazce Zwariowalam.Sa zdumiewajace,byc moze fantazja ale po jej zwolnieniu nikt nie protestowal,nikt tego faktu nie zauwazyl.Dziennikarze nabrali wody w usta.Czyzby dzialal tzw knebel. O ile tak to trzeba dac dziennikarzom wolna reke i nie ingerowac w ich programy. Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Re: Szef "Wiadomości" TVP Rober Kozak odwołany 25.05.06, 23:36 wyrzucić to należy tego wała, który twierdził, że b16 powitał wszystkich w języku polskim i “łacińskim” p.s. a może wysłać do włoch ? Odpowiedz Link Zgłoś
me-e ...tv zaczyna robic sie...publiczna... 26.05.06, 00:15 ...a nie jak dotychczas opanowana przez uklad bolszewicko ( tzw lewica moskiewska )-kolesiowy...kc lsd -PO-psl...panie bronku...lis szaleje... Odpowiedz Link Zgłoś
sigact1 Re: ...tv zaczyna robic sie...publiczna... 26.05.06, 00:24 A ty jak zwykle. Nic tylko meeee Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: ...tv zaczyna robic sie...publiczna... 26.05.06, 00:24 Masz racje me-e; zas forum jest opanowane przez 3 bolszewickich muszkieterow: uu1, vinc0 oraz konread; uwazaj: to sb-eccy agenci; kapuja na innych u adminow me-e napisał: > ...a nie jak dotychczas opanowana przez uklad bolszewicko ( tzw lewica > moskiewska )-kolesiowy...kc lsd -PO-psl...panie bronku...lis szaleje... Odpowiedz Link Zgłoś
sigact1 Re: ...tv zaczyna robic sie...publiczna... 26.05.06, 00:26 silesius.monachijski0 napisał: > Masz racje me-e; zas forum jest opanowane przez 3 bolszewickich muszkieterow: > uu1, vinc0 oraz konread; uwazaj: to sb-eccy agenci; kapuja na innych u adminow > No i nie wziąłeś leków. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: ...tv zaczyna robic sie...publiczna... 26.05.06, 00:31 spojrz me-e: jednego TW zostawili: pewnie ta o-"samka" bin ladenka z forum FAZPiS-u zlecila mu dyzur nocny; bezczelni agenci; powinien ich spotkac los podobny do Kozaka sigact1 napisał: > silesius.monachijski0 napisał: > > > Masz racje me-e; zas forum jest opanowane przez 3 bolszewickich muszkiete > row: > > uu1, vinc0 oraz konread; uwazaj: to sb-eccy agenci; kapuja na innych u ad > minow > > > > No i nie wziąłeś leków. Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: ...tv zaczyna robic sie...publiczna... 26.05.06, 00:42 Mieli rację,ty jesteś podróba. Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: ...tv zaczyna robic sie...publiczna... 26.05.06, 00:48 vinc0 napisał: > Mieli rację,ty jesteś podróba. Jak bez hologramu, to napewno DUPlikat;) Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: ...tv zaczyna robic sie...publiczna... 26.05.06, 00:40 ...wiadomo na jakim jestesmy forum...bo mee...zawsze sie wydaje, ze jestem u siebie... naczelnego forum- tego co przepraszal nie tylko kosciol czytaj: polakow...ale czyja to wina...nie mow mee...silesius... przypadkiem ,ze naczelnego...mee...jest u siebie...az do wyzwolenia...naczelnego...jak naczelny sie wyzwoli...mee...tu nie bedzie...pojde sobie w jakas inna ...gazete...a moze radio...nie mylic z RM... silesius.monachijski0 napisał: > Masz racje me-e; zas forum jest opanowane przez 3 bolszewickich muszkieterow: > uu1, vinc0 oraz konread; uwazaj: to sb-eccy agenci; kapuja na innych u adminow > > me-e napisał: > > > ...a nie jak dotychczas opanowana przez uklad bolszewicko ( tzw lewica > > moskiewska )-kolesiowy...kc lsd -PO-psl...panie bronku...lis szaleje... Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: ...tv zaczyna robic sie...publiczna... 26.05.06, 00:50 Meeee,prrrrr,eeeeeeeeeeeee,prrrssssss,ufff. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: ...tv zaczyna robic sie...publiczna... 26.05.06, 00:59 ...obawiam sie kolego...ze jak zwykle nic nie zrozumiales...ale ten text nie bylo do ciebie...tu cie przepraszam...ale text szedl do naczelnego...inspirowany zreszta nie przez mee...ale przez silesiusa...wiec jak masz...jakies watpliwosci...wyslam cie...jak w/s... ...motto: tyz pieknie...zrodlo- janosik... vinc0 napisał: > Meeee,prrrrr,eeeeeeeeeeeee,prrrssssss,ufff. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: ...tv zaczyna robic sie...publiczna... 26.05.06, 01:05 nie tlumacz sie "jabcokowi" me-e (vinc0 - czyli nic nie warto wino to belt, "jabcok"; i tyle sa warte komentarze i posty tego jegomoscia na forum); tak wie me-e, nie daj sie "jabolowi"; ja juz teraz ostatecznie ide spac; dobranoc me-e napisał: > ...obawiam sie kolego...ze jak zwykle nic nie zrozumiales...ale ten text nie > bylo do ciebie...tu cie przepraszam...ale text szedl do > naczelnego...inspirowany zreszta nie przez mee...ale przez silesiusa...wiec jak > > masz...jakies watpliwosci...wyslam cie...jak w/s... > > ...motto: tyz pieknie...zrodlo- janosik... > > > vinc0 napisał: > > > Meeee,prrrrr,eeeeeeeeeeeee,prrrssssss,ufff. > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: ...tv zaczyna robic sie...publiczna... 26.05.06, 01:18 ...tak miedzy nami ...zrob cos ze swym nickem...bo widze ,ze ciagle probujesz...a podroby robia swoje ( niczym stadion dziesciolecia- lewicy moskiewskiej )...wiec widze, ze wiesz...mee...nie jest doskonaly ( zycie ) jak dajmy nato ...naczelny...mietek...walesa...kiszczak...lis...lenin...stalin...hitler... i nasze tzw...polskie media...ktore ...o... zgrozo zaczely komentowac wizyte...benetyka- papieza-polaka... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: me-e..mówisz o burdelu, fakt publiczny.... 26.05.06, 14:49 burdel-papa zgodnik1 sie odezwal; no prosze: uderz w stol, a odezwa sie nozyce Odpowiedz Link Zgłoś
me-e orlos...ktory mee...probowal wychowc... 26.05.06, 00:26 ...ale sie nie dalem- co moge tak miedzy nami ale...oraganizm mee...nie przyjmowal- nie trawil...tej slodkosci orlosia...w jedna...politycznie sluszna lewa strone... Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Szef "Wiadomości" TVP Rober Kozak odwołany 26.05.06, 02:11 Nie ma nic gorszego niż mały parszywy przechrzta. Co za gnój. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e dlaczego naczelny ...nie lubi...wildsteina.. 26.05.06, 02:46 ...i dlaczego...nie wie jak sie do ...pana bronka, dobrac... ...www.aferyprawa.com/KWASNIEWSKI.html Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: To Bronek nie znosi Heterofobów :)))) 26.05.06, 03:11 ...dokladnie,...dlatego wywiazala sie ...walka...)))...dodam walka...dyskretana... Odpowiedz Link Zgłoś
luve Re: dlaczego naczelny ...nie lubi...wildsteina.. 26.05.06, 02:57 A... dlaczego... używasz...tylu... wielokropków... Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 Re: Czy to będzie BBC, czy telewizja Tirana ? 26.05.06, 03:14 Ciekawe w jaką stronę pójdą zmiany ? Czy to będzie telewizja kolesiów z nowego podwórka ? Wybór nie był najszczęśliwszy . Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: Czy to będzie BBC, czy telewizja Tirana ? 26.05.06, 03:24 ...chodzi o to...ze mozg twoj sklonowany...nie obejmuje pojecia...tv publiczna...czego jestes ...przypadkiem...wiec pytasz...cytat: ...ciekawe w jaka stone pojda sprawy-zmiany...a mee ...sie pyta...czy znasz jakies strony...oprocz ...strony obowiazujacej...klonie...zaklonowany poprAwnie... wojtek2784 napisał: > Ciekawe w jaką stronę pójdą zmiany ? > Czy to będzie telewizja kolesiów z nowego podwórka ? > Wybór nie był najszczęśliwszy Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 Re: Czy to będzie BBC, czy telewizja Tirana ? 26.05.06, 03:32 o czym bełkocze me-e , o swoim klonie ? Wybór nie był najszczęsliwszy, to oczywiste . Dziennikarze o radykalnych poglądach, dla których było wszystko jedno , czy piszą "Rzeczpospolitej" czy w WPROST , a kończy w TV publicznej , to budzi grozę ? Odpowiedz Link Zgłoś
weteran3 TVP powinna uruchomić kanał - odpowiednik TVN24 26.05.06, 03:21 oczywiście bez antypaństwowego lewackiego jadu.. Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Re: TVP powinna uruchomić kanał - odpowiednik TVN 26.05.06, 06:30 a to ci nowina-TVN24 antyrzadową z lewackim jadem.. To jaki ma być ten jad w tym nowym TVP24- moherowy z dodatkiem kaczej trucizny? Odpowiedz Link Zgłoś
me-e normalnie...marzec 1968 roku... 26.05.06, 03:38 ...dmucham na zimne...moge...? Odpowiedz Link Zgłoś
konrad9939 Re: Szef "Wiadomości" TVP Rober Kozak odwołany 26.05.06, 05:54 Co ten Wildstein wyprawia. Zamiast wziąć się za komuchów i zielonych wywala człowieka, który zbudował niezależną redakcję. Od 89 roku "Wiadomości" nie były tak wolne od nacisków politycznych jak za kozaka, który wcześniej pracował w BBC. To jest jakiś skandal. Odpowiedz Link Zgłoś
jur.jam Re: Szef "Wiadomości" TVP Rober Kozak odwołany 26.05.06, 06:08 Przecież ten Wilstain to psychol. Co za zwyczaj zapanował w telewizjach / wszystkich/ że na wizję wpuszczają sepleniących dzienikarzy / Wilstain, Zaręba / za komuny jednak pilnowano by gadające głowy w TVP mówiły czysto i wyraźnie po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodeusz Byłeś czerwonym Kozakiem....... 26.05.06, 07:35 prawie dońskim,teraz przyjdzie biały Kozak i wreszcie będzie OK.Komuszki trzeba wymieść!,to obraza dla historii,by panoszyli się w dwudziestym pierwszym wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
znj2 Re: Szef "Wiadomości" TVP Rober Kozak odwołany 26.05.06, 07:38 Nareszcie zostało rozpoczęte odcinanie czerwonych ryjów od koryt. Odpowiedz Link Zgłoś
brocha Kurskiego na szefa Wiadomości !!! 26.05.06, 07:46 tylko on daje gwarancje budowy IV RP :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bystrzej Re: Szef "Wiadomości" TVP Rober Kozak odwołany 26.05.06, 07:47 A wiec juz Kaczory opanowuja Newsy. Gratuluje! Cala wladza w rece parti a nie wierzacych w jej zbawcza moc na stos....... . Jak przeczytalem ten artykulto myslalem ze to prima a prlis ale widze ze nie:( A podobno media publiczne mialy byc apolityczne. Nie chce mi sie wiecej pisac wiec postawie tylko 1 pytanie- jaki sens wraca do takiej Polski??? Odpowiedz Link Zgłoś
opelek44 Re: Szef "Wiadomości" TVP Rober Kozak odwołany 26.05.06, 08:33 Nie potepiam posunięc Kaczyńskich bo w tym kraju jest wiele do zrobienia -aby wytepic zlo ale -CIEMNOGRÓD -to tez nic dobrego . Napewno nic zewgo nie ma w tym że ludzie w cos wierza ale kraj nasz to w większosci jest nawiedzony religijnie . A wiadomo ze to nic dobrego nie wróży -gdy ktos jest naprawdę wierzący to swój kosciół znajdzie aby się pomodlić natomiast to co u nas wyrabiaja politycy i ludzie wladzy to przesada-Papież-to taki sam czlowiek jak każdy tylko w kosciele katolickim zwierzchnik ,jak w kazdej instytucji. Swiętym napewno nie jeest bo nawet w Bibli pisze-:"NIE NAZYWAJCIE NA ZIEMI NIKOGO SWIĘTYM ALBOWIEM BÓG JEST TYLKO SWIETY" A Papiez Jest tylko obywatelem Niemiec ktory w kosciele kat. jest Przywodca. TO CO U NAS PODCZAS WIZYT PAPIESKICH SIE DZIEJE TO -PRZESADA B. DUŻA Polacy to w większosci obłudnicy -bo na codzień są podli . W wiekszosci to oszusci zlodzieje -jeden drugiego nie szanuje a w ogÓle widzi sie jak jest -po co tu udawac wiernoty Boskie ? CZY NIE SZKODA TYCH PIENIEDZY WYDANYCH NA TAKIE WIZYTY ? ALE PRAWDA JEST TAKA ŻE -CIEMNOGRODY PANUJA W BIEDNYCH I ZACOFANYCH KRAJACH -A MY DO NICH NALEŻYMY !!!. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper21 Re: Szef "Wiadomości" TVP Rober Kozak odwołany 26.05.06, 09:02 bystrzej napisał: > Nie chce mi sie wiecej pisac wiec postawie tylko 1 pytanie- jaki sens wraca do > takiej Polski??? Wracaj łatwiej będzie wymieść to kacze łajno za granice RP. Odpowiedz Link Zgłoś
honkers Re: Szef "Wiadomości" TVP Rober Kozak odwołany 26.05.06, 08:31 Kozak pewnie PiS'ać nie umiał ... Odpowiedz Link Zgłoś
gw_ubecja1 Deratyzację na Woronicza czas zacząć 26.05.06, 09:11 to juz nie będzie tuba morerców z PZPR i SLD ani GW, brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
monika.binkowska Re: Szef "Wiadomości" TVP Rober Kozak odwołany 26.05.06, 09:16 poprawcie błędy ort.w tyma artykule!! Odpowiedz Link Zgłoś
opelek44 Re: Szef "Wiadomości" TVP Rober Kozak odwołany 26.05.06, 09:35 monika.binkowska napisała: > poprawcie błędy ort.w tyma artykule!! .>BLEDY TO NIC STRASZNEGO -WYNIKAJA Z SZYBKOSCI ALE TO CO WIDAC W KRAJU NAD WISŁA-ŻE POLAK NIEMCA W RĘKĘ CALUJE TO NIEBARDZO ROZUMIEM CO SIE DZIEJE!!!CZY ZBOCZENIE ? CZY UWIELBIENIE SASIADÓW NIEMCOW ? Odpowiedz Link Zgłoś
opelek44 Re: Szef "Wiadomości" TVP Rober Kozak odwołany 26.05.06, 09:39 opelek44 napisał: > monika.binkowska napisała: > > > poprawcie błędy ort.w tyma artykule!! > .>BLEDY TO NIC STRASZNEGO -WYNIKAJA Z SZYBKOSCI ALE TO CO WIDAC W KRAJU NAD > WISŁA-ŻE POLAK NIEMCA W RĘKĘ CALUJE TO NIEBARDZO ROZUMIEM CO SIE DZIEJE!!!CZY > ZBOCZENIE ? CZY UWIELBIENIE SASIADÓW NIEMCOW ? > A MONISIA BINKOWSKA TO NAZWISKO I NIE PISZE SIE Z MAŁEJ LITERKI-CHYBA ŻE SIE NISKO CENI! Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper a jak można miec większą ogladalność? 26.05.06, 09:39 Pokazują c w kółko bełkot polityczny? Odpowiedz Link Zgłoś
hegemon1972 Re: Szef "Wiadomości" TVP Rober Kozak odwołany 26.05.06, 10:03 STWORZY BARDZEJ ATRAKCYJNY PROGRAM NO I MUSI BYC NASZ Odpowiedz Link Zgłoś
fartur78 Re: Szef "Wiadomości" TVP Rober Kozak odwołany 26.05.06, 10:10 A szefem wiadomości będzie Jan Pośpieszalski :))))) - i wteduy bedziemy mieli tylko dobre wiadomości. Pytanie tylko czy podobnie jak kiedyś o 19.30 miejskie parki wypełną się po brzegi spacerowiczami a na murach beda napisy "telewizja kłamie" Odpowiedz Link Zgłoś
kelob3 Re: Szef "Wiadomości" TVP Rober Kozak odwołany 26.05.06, 10:21 maruda.r napisał: > > Małpa z brzytwą zaczęła harce? > znaczy ,ze jestes na forum? Odpowiedz Link Zgłoś