Dodaj do ulubionych

Ziobro: jeśli nie ma przedawnienia, to odpowied...

05.06.06, 14:17
Rokita beknie?
Obserwuj wątek
    • tles01 ministerstwo sprawiedliwości--prywatna instytucj. 05.06.06, 14:21
      prywatna instytucja, na potrzeby PISokomuny!..pod ochroną
      Rydzyk,Leper,Giertych i swołocz faszystowska, kryminaliści!...to prawdziwa
      twarz Kaczyńskich i ich PIS-u...
      • galb_a Zi0br0 nie wie czy jest przedawnienie. 05.06.06, 15:41
        • konread Re: Zi0br0 nie wie czy jest przedawnienie. 05.06.06, 18:37
          A może warto też wyjaśnić, okoliczności powstania pracy doktorskiej pana
          prezydenta, mógł ją też przecież sfałszować Lesiak, dopisując cytaty powołujące
          sie na wodza Wielkiej Rewolucji?
          • almagus Re: Zi0br0 nie wie czy jest przedawnienie. 05.06.06, 18:56
            Rzuca oskarżenia jak zwykle, teraz na Lesiaka!
            Okaże się, że i tak winna jest Platforma Obywatelska i dziadek Tuska.
            Wołasz mnie, wołasz mnie spod ziemi.
            Wciągasz w zapaść łapami swojemi.
            Grozisz mi w radiu, w TV „palcyma”,
            oczywiście jak w Sejmie Pan Cyma.
            Chcecie być przyszłością narodu,
            a ciągniecie wszystko z i do grobu.

Prawo i spieprzaj !
            Lipa ta teczka ostrzega Polaków Ziobro!
            Nie chcę , ale muszę być kaczki ziobro?
            Nasze jest prawo, ostrzega paluszkiem Ziobro
            Nie ma w tym prawdy kiwasz ogonkiem kobro!
            • rafi13 Re: Zi0br0 nie wie czy jest przedawnienie. 05.06.06, 19:52
              Szlag mnie trafia jak czytam o tym chloptasiu.

Reforma wymiaru sprawiedliwosci?
              Sklocil sie z calym srodowiskiem, obrzucil blotem autorytety prawnicze kraju. I
              to tyle jego "merytorycznej" dzialalnosci.
              Zamiast tego grzebanie sie w historii sprzed 15 i wiecej lat. Ciagle tematy
              zastepcze dla ciemnego ludu.
              I jeszcze ta Komisja Prawdy i Sprawiedliwosci - toz to juz Orwell!!!

Jak dlugo polskie spoleczenstwo bedzie jeszcze lykac ten syf? Bo ja rozumiem ze
              ludzie sie mogli naciac na ich rzekoma uczciwosc - wszak nacieli sie takze
              Rokita, Tusk i inni.. Ale popierac te miernoty nadal?? Po tym jak w pol roku po
              wyborach zaprzeczyli niemal wszystkim swoim deklaracjom? Po tym jak kazdego
              dnia daja dowod swojej niekompetencji i glupoty?
              Ile jeszcze musza zepsuc???
              • fakopis Polska z PiSem forever !!!! NA samo dno !!!!!!!!!! 05.06.06, 20:05
                a pozniej za 3.5 roku moze byc tylko lepiej !!!!!!! CIEMNY POLSKI LUDZIE @
                • wrojoz Re: Polska z PiSem forever !!!! NA samo dno !!!!! 05.06.06, 20:12
                  Biedna Polsko, ciezko jestes doswiadczana PiSem. Jest tak jak za komuny,
                  dyktatura ciemniakow.
              • wrojoz Re: Zi0br0 nie wie czy jest przedawnienie. 05.06.06, 20:11
                rafi13 napisał:

> Szlag mnie trafia jak czytam o tym chloptasiu.
                >
                > Reforma wymiaru sprawiedliwosci?
                > Sklocil sie z calym srodowiskiem, obrzucil blotem autorytety prawnicze kraju.
                I
                >
                Bo moze szlag trafic, jak ma sie do czynienia z takim palantem.
                > to tyle jego "merytorycznej" dzialalnosci.
                > Zamiast tego grzebanie sie w historii sprzed 15 i wiecej lat. Ciagle tematy
                > zastepcze dla ciemnego ludu.
                > I jeszcze ta Komisja Prawdy i Sprawiedliwosci - toz to juz Orwell!!!
                >
                > Jak dlugo polskie spoleczenstwo bedzie jeszcze lykac ten syf? Bo ja rozumiem
                ze
                >
                > ludzie sie mogli naciac na ich rzekoma uczciwosc - wszak nacieli sie takze
                > Rokita, Tusk i inni.. Ale popierac te miernoty nadal?? Po tym jak w pol roku
                po
                >
                > wyborach zaprzeczyli niemal wszystkim swoim deklaracjom? Po tym jak kazdego
                > dnia daja dowod swojej niekompetencji i glupoty?
                > Ile jeszcze musza zepsuc???
            • wrojoz Re: Zi0br0 nie wie czy jest przedawnienie. 05.06.06, 20:10
              PiS i Kaczynscy to klika, ktora zniknie. I odpowie za swoje czyny.
        • wrojoz Re: Zi0br0 nie wie czy jest przedawnienie. 05.06.06, 20:08
          Ziobro to Zero. Prawdziwe.
        • palekh Re: Zi0br0 nie wie czy jest przedawnienie. 05.06.06, 22:42
          Ziobro nie wie czy jest przedawnienie bo mu Jarosław K nie powiedział.Kodeksy
          nie mają tu nic do roboty.A czy było przestępstwo-chyba nie bo Lech mądry
          Kaczyński załatwił by przestępców na amen gdy był ministrem sprawiedliwości.
        • ute_ute Re: Zi0br0 nie wie czy jest przedawnienie. 06.06.06, 06:59
          może wobec tego minister powinien wrócić na studia...

"Zdaniem Ziobry, nie należy jednak porównywać sprawy fałszerstwa teczki
          Jarosława Kaczyńskiego z twierdzeniami innych osób, że ich teczki zostały
          sfałszowane." - taa teraz ktoś ma jedną nóżkę bardziej, tulko prezes może się
          bronić w ten sposób, innym wara od takich stwierdzeń
      • fallenknight Wspólnik zbrodni fałszerstwa 05.06.06, 18:34
        Zbrodniarz znaleziony i skazany - po co tracić czas na sądy, skoro minister
        uznał go winnym. Po prostu żenada na całego. Spalcie jeszcze gmach sejmu (mała
        litera celowo). W takim państwie to zaszczyt być wspólnikiem zbrodni określanej
        przez światły rząd z jego ministrami. Dopiszcie mnie do listy i zamknijcie w
        ciupie jak dawniej czynili to komuniści.
        • wrojoz Re: Wspólnik zbrodni fałszerstwa 05.06.06, 20:14
          Ten Ziobro nie wie juz co mowi. Kompletna kompromitacja.
        • aleyaya Mądry facet ten Lesiak. Już wtedy wiedział jakim 05.06.06, 23:29
          zagrożeniem dla Rzeczpospolitej są kaczory
      • plyn.ludwik Re: ministerstwo sprawiedliwości--prywatna insty 05.06.06, 19:46
        Typowy bolszewik tak gada :-)))
        • wrojoz Re: ministerstwo sprawiedliwości--prywatna insty 05.06.06, 20:15
          plyn.ludwik napisał:

> Typowy bolszewik tak gada :-)))

Cale PiSowskie bolszewickie nasienie.
          • jola_z_klewek Re: ministerstwo sprawiedliwości--prywatna insty 06.06.06, 14:35
            wrojoz to ss-manskie nasienie rodem mengele
      • wrojoz Re: ministerstwo sprawiedliwości--prywatna insty 05.06.06, 20:07
        Kaczynski, Ziobro, i cala klila PiS, to uklad przestepczy, ktory odpowie za
        swoje czyny. To jest PiS-komuna.
        • borrus Ziobro- szkoda Cie człowieku 06.06.06, 06:19
          zginiesz Ty i Twoja reputacja na tej kaczej fermie. A mogłeś zrobić tyle
          dobrego- ludzie Ci wierzyli...Gdybyś sie wzniósł ponad partyjne interesy i
          dokończył sprawy FOZ-u i ewentualnego w tym udziału PC. i kaczorków .byłbyś wielki.
      • planeta123 Re: ministerstwo sprawiedliwości--prywatna insty 05.06.06, 20:49
        Masz calkowicie racje !
        Wszyscy moga falszowac.
        Jaka gwarancja, ze oni nie, czyli PIS......
        Wspaniale kaczuszki.
        Nie ma przeciez zadnej kontroli.
        Pozdrawiam
      • planeta123 Re: ministerstwo sprawiedliwości--prywatna insty 05.06.06, 20:56
        Masz 100% racji
        Jak nikt nie moze sprawdzic, to beda sobie wpisywac co jest im na reke.
        Kraj zalosnie upada !!!!!!!
      • stefa12 Re: ministerstwo sprawiedliwości--prywatna insty 05.06.06, 23:18
        Że też tacy jak ty(sfrustrowani geje)do puszczani są do głosu(pisania postów)
    • bikeman Re: Ziobro: jeśli nie ma przedawnienia, to odpowi 05.06.06, 14:22
      a to juz mamy winnego, ktory podkladal te lewe swistki do teczki jarusia? ;)
      to bylo wiadome od samego poczatku ;)
      lapaj go!
      • marek10004 Re: do rowerzysty 05.06.06, 14:29
        Nie zaszkodziloby nieco wiecej szacunku dla czlowieka, ktory od zawsze narazal
        sie po to, aby takie cos ja ty moglo teraz wybebniac swoje glupoty na
        klawiaturze.
        • maureen2 Re: do rowerzysty 05.06.06, 14:38
          wiadomo,że był w opozycji. Natomiast sukcesem jest znalezienie dowodów po 13 la
          tach,że coś fałszowano,rewelacja, bo może wszystko jest już wielokrotnie falszy
          we.
        • panbox Re: do rowerzysty 05.06.06, 14:51
        • kaczyjar Re: do rowerzysty 05.06.06, 14:59
          marek10004 napisał:

> Nie zaszkodziloby nieco wiecej szacunku dla czlowieka, ktory od zawsze narazal
          > sie po to, aby takie cos ja ty moglo teraz wybebniac swoje glupoty na
          > klawiaturze.
          ....................................
          nie ciesz sie za wczasu bo twoja klawa też może być narażon - Wasserman czówa.
        • premier_pacynka Pamietaj ze nie tylko Jarek byl w opozycji!! 05.06.06, 18:09
          chociaz niedlugo wg nowej prawdziwej historii moze sie okazac ze byl tylko on
          • droch Re: Pamietaj ze nie tylko Jarek byl w opozycji!! 05.06.06, 18:21
            No nie, był jeszcze JEGO BRAT.
          • maaac Re: Pamietaj ze nie tylko Jarek byl w opozycji!! 05.06.06, 18:22
            Bo była opozycja i łżeopozycja. Jedyna opozycja prawdziwa to Jarek z bratem i
            aktualni sojusznicy (tzw. przystawki).
        • tzetze1 Re: do rowerzysty 05.06.06, 18:25
          marek10004 napisał:

> Nie zaszkodziloby nieco wiecej szacunku dla czlowieka, ktory od zawsze narazal
          > sie po to, aby takie cos ja ty moglo teraz wybebniac swoje glupoty na
          > klawiaturze.

Buahahaha! Ten mol ksiazkowy? O nim mowisz czy moze o kims innym? Nawet go nie
          internowali, teczka cienka jak premier cienias z gorzowa. Miej litosc, buahahaha!
        • andrexp Re: do rowerzysty 05.06.06, 19:21
          Nominalnie - fakt, był w opozycji, ale jakos tak minimalnie - nie słyszalem by
          się jakos specjalnie narażał. Ani raz go nie zapuszkowali, nawet nie
          internowali, jak tych, co naprawde sie narażali: Michnika, Kuronia,
          Niesiołowskiego i wielu innych, ale nie było wśród nich Jarka, ...może
          faktycznie jakąs lojalność zadeklarował?
        • 1korektor Chyba nie on jeden.. co? Ile przesiedział za PRL ? 05.06.06, 20:31
        • vas-b Re: do rowerzysty 06.06.06, 07:59
          Jaka walka co ty bredzisz,ubekom nawet internowac sie nie chcialo
          blizniakow,byli nieszkodliwi dla prl,gdyby nie prez. Walesa,ktory lubil otaczac
          sie ludzmi nizszymi od niego. to kaczorki zostalyby tylko na tasmie filmowej.
    • zyks Zbyniu, nie bełkocz,tylko w końcu pokaż tą szafę. 05.06.06, 14:26
      8 mieisęcy temu powiedziałeś, że "zara będzie w internecie". Poczytałeś i
      przeszła ochota :( ?
      • premier_pacynka Pokaza jak ja przygotuja!! Trzeba dac chwile czasu 05.06.06, 18:08
        !
        • rafi13 Re: Pokaza jak ja przygotuja!! Trzeba dac chwile 05.06.06, 18:32
          Musza tylko ustalic ktore papiery uznac za falszywe, a ktorych w ogole publika
          nie powinna ogladac.
    • qaaq Cichy pierd 05.06.06, 15:01
      Kaczyńscy od lat zapowiadają upublicznienie porażających dowodów na wszelakie
      tematy. A jak doszli do władzy, to jakoś nie bardzo mają co upubliczniać. Cóż,
      nie od dzisiaj wiadomo, że prawdziwą siłą haka jest grożba jego użycia, a nie
      użycie.
      A poza tym, rejwach przy otwieraniu teczki Jarosława był taki, że zastanawiałem
      się czy nie budować arki, a wyszło z tego ciche pierdnięcie. Ciągle mam
      wrażenie, że najbardziej dramatycznie rozwija się Jaccuzi-gate. Wydaje mi się,
      ze tylko dni juz tylko nas dzielą od spektakularnego skazania łże-emerytki. Ale
      cóż, jedna jaskółka wiosny nie czyni.... Do roboty Panie Zero, przepraszam -
      Ziobro.
    • patriotajaipoeta Re Ziobro: jeśli nie ma przedawnienia, to odpowi 05.06.06, 16:31
      dobrać się do dupy Bolkowi, Kapciowemu
      i Jasiowi Marysi Władziowi Rokiciemu!
    • patriotajaipoeta Re: Ziobro: jeśli nie ma przedawnienia, to odpowi 05.06.06, 16:33
      Ubecja panikuje
      bo to same szuje
    • peer2 Zbysiu! 05.06.06, 16:36
      Przecież pierwsza rzecz, którą się sprawdza to właśnie termin przedawnienia.
      Przedawnienie jest- odmawia się wszczęcia postępowania, przedawnienia nie ma -
      sprawę się prowadzi. A tu wychodzi na to, że przedawnienie zbada się na końcu i
      nic ze sprawy nie wyjdzie. Tylko prokuraturze zleci się trochę niepotrzebnej
      roboty. Chyba, że celem tego postepowania nie jest żaden z celów określonych w
      kpk, a po prostu oczyszczenie Prezesiunia....
      • jerzy30 i tak jest po uszy w .............. 05.06.06, 18:17
        uwalany
      • maureen2 Re: Zbysiu! 05.06.06, 20:06
        być może sprawa się "wyterminowała" i jest już "półkownikem" ?
    • 7uop krzesło dla Rokity (elektryczne) 05.06.06, 16:59
    • premier_pacynka Czy dobrze rozumiem jestem wspoluczestnikiem 05.06.06, 18:04
      przestepstwa wg tego wybitnego prawnika???? NIe no Ziobro jestes KROLEM!!
    • premier_pacynka Czy wg PISSdu mozna miec w Polsce odmienny poglad 05.06.06, 18:07
      od pogladu PISSdu???
      • tzetze1 Nie mozna. Cos jeszcze chcecie wiedziec tow? 05.06.06, 18:27
        premier_pacynka napisał:

> od pogladu PISSdu???
    • piwosz8 nikomu nie sfaszowano teczki tylko jarkowi)litości 05.06.06, 18:08
      • premier_pacynka No to tlumaczenie to sa jakiej jaja,smiech na sali 05.06.06, 18:09
        brak szacunku dla Polakow, nie wiem jak to inaczej nazwac
      • jerzy30 bo to wybraniec narodu - i juz 15 lat temu przewid 05.06.06, 18:16
        przewidzial co dzisiaj bedzie sie dzialo
        • mario.osh a znane jest drzewo pod którym, mając 5 lat 05.06.06, 19:34
          siedział i myślał nad przyszłością narodu?
          a tem kamień na którym zazwyczaj odpoczywał od zabaw rówieśniczych kiedy
          planował genialne posunięcia w walce z UKŁADEM?

trzeba tam muzeum martyrologii polskiej urzadzić.
      • michalng Re: nikomu nie sfaszowano teczki tylko jarkowi)li 06.06.06, 07:03
        Przeciez Ziobro powiedział ze SB-cja za komuny nie fałszowała teczek tylko w juz
        po zmianach w 89r, raz na próbe, w latach 90 sfałszowali teczke Jarosława.
    • peer2 Jak ja mogę być wsplnikiem, skoro niczego nie 05.06.06, 18:10
      fałszowałem, nie miałem takiego zamiaru i nie znam potencjalnych sprawców (z
      czego wychodzi, że współdziałać z nimi nie mogłem). Douczcie się Ziobro, to
      może adwokaci Was przyjmą!
    • jerzy30 wy ziobro jestescie psychicznie chorzy 05.06.06, 18:15
      w tej obsesji łże-elit, "lewych teczek" kaczyńskiego - przecież podpisal te
      lojalke
    • maureen2 Re: Ziobro: jeśli nie ma przedawnienia, to odpowi 05.06.06, 18:16
      wielka deprawacja i sensacja w demokratycznym państwie, fałszowanie,techniki
      operacyjne,inne działania, "za nic", chyba rozpłaczę się ze śmiechu.
    • tzetze1 Panie Ziobro, jebn... sie pan w leb! 05.06.06, 18:20
      Co za cyrk! Ludzie, czy ktos o zdrowych zmyslach jeszcze wierzy w tej brednie ?
      ? ? Cynizm, klamstwa, obsesje...
    • isa.stern Re: Ziobro: jeśli nie ma przedawnienia, to odpowi 05.06.06, 18:22
      to już min. sprawiedliwości nie ma innych pilniejszych i ważniejszych spraw
      tylko prez. Kaczyńskim musi się osobiście zajmować?!...;)
      • jola135 MSW za czasów Macierewicza 05.06.06, 18:28
        ciekawe czy nie fałszowało dokumentów ?
        • isa.stern Re: MSW za czasów Macierewicza 05.06.06, 18:37
          w polskiej polityce są rzeczy i sprawy, które się nawet filozofom nie śniły...;)
          • maureen2 Re: MSW za czasów Macierewicza 05.06.06, 18:41
            a tam, zaraz w polityce, i jeszcze tak dawno. Dobry dowcip.
            • isa.stern Re: MSW za czasów Macierewicza 05.06.06, 18:47
              :)))))
              a o co chodzi?!...;))))))
              • maureen2 Re: MSW za czasów Macierewicza 05.06.06, 18:54
                podobno można to robić każdemu,nie trzeba należeć do żadnej partii ani do gangu
                • isa.stern Re: MSW za czasów Macierewicza 05.06.06, 19:01
                  przynależność do kółka różańcowego wystarczy?!...;)
                  • maureen2 Re: MSW za czasów Macierewicza 05.06.06, 19:15
                    wystarczy przynależnośc do niczego.
    • galba Rokita z Bolkiem - bać się! 05.06.06, 18:28
      Nadchodzi dzień rozliczenia za pseudo-demokrację lat 90ych.
      • jerzy30 galba - komuchu - zeby nie bolek to bys dupe lizal 05.06.06, 18:31
        komunistom
        • galba Chcesz to wierz sobie w św.Bolka 05.06.06, 19:24
          Ja już wyrosłem z tego.
          • michalng Re: Chcesz to wierz sobie w św.Bolka 05.06.06, 20:00
            A teraz w kogo wierzysz ? W Swietego Jarosława ?
      • maaac Galba się myli!!!! 05.06.06, 19:00
        > Nadchodzi dzień rozliczenia za pseudo-demokrację lat 90ych.

Nie pseudo a oczywiście "łżedemokrację".
        • galba Jestem wszechstronny 05.06.06, 19:25
          > Nie pseudo a oczywiście "łżedemokrację".

Lubię urozmaicenie monotonii językowej.
          • util Re: Jestem wszechstronny 05.06.06, 20:43
            galba napisał:

> > Nie pseudo a oczywiście "łżedemokrację".
            >
            > Lubię urozmaicenie monotonii językowej.

Umysłowej. Monotonii umysłowej.
      • dzimbim Re: Rokita z Bolkiem - bać się! 06.06.06, 01:44
        ale teraz to przynajmniej wiemy,kto spiskował i był najbardziej poszukiwanym
        spiskowcem
    • jacek230 Panie Ziobro rozpracuj pan tego Lesniaka i daj 05.06.06, 18:30
      ludziom swiety spokoj! Mala notka gdzies w kacie GW wystarczy. Jak juz pan
      bedzisz wiedzial co robil Lesniak i z kim. Tak Bogiem a prawda to nie obchodzi.
      Lesniak tu Lesniak tam. To wyglad zupelnie jak moj kot, ktory ma pchly i sie
      iska. Jestescie S M I E S Z N I z waszymi Lesniakami. JK podpiszl lojalke i co?
      Tez mnie to nie obchodzi. Musial podpisac, biedny, to podpisal. Ja to
      chromole!!! Do kwadratu. Jestescie zalosni z tymi lamentami nad lojalka
      prezesa. Macie prezesa wrzoda i OK. Wasz problem. Lepiej to niz Wrzodak.
      Jestescie zalosni. Jak te dupki, placza, bo JK podpisal lojalke. Nie pierwszy i
      nie ostatni. To ma byc ta IV RP? To wychodek, a nie jakas RP.
    • wifan niezbite dowody? hehehehe 05.06.06, 18:31
      to jest haslo dla ciemnego ludu, bo my wiemy ze o dowodach orzeka niezawisly
      sad i to w wielu instancjach !
    • kabu12 Re: Ziobro: picer ! 05.06.06, 18:32
      Co on mówi o komisjach , przedawnieniach .Jak znamy jego pokrętną mentalność to
      już w tej chwili wiadomo co ustali prokkurator "0".Papiery kaczora są napewno
      sfałszowane , robił to Lesiak , a mocodawcami jego byli Kwaśniewski lub Miller.
      Co może tak nie będzie - ZOBACZYMY !!!
      • ready4freddy Re: Ziobro: picer ! 05.06.06, 19:37
        Lesiak i owszem, robil, ale chyba kaczkom nie uda sie udowodnic, ze mocodawcami
        byli "Kwasniewski i Miller". bo na nich tez zbierali i preparowali kwity, te
        same Lesiaki zreszta. tylko kaczkom to przez dzioby nie przejdzie w razie czego..
    • fakopis Zbychu nie kompromituj sie juz calkowicie !!!! 05.06.06, 18:37
      przedstaw szafe narodowi jak cos w niej jest a jak nie ma to tez powiedz zamiast
      robic z nas kretynow !!!!!!!!!!
    • mrlusiek Re: Ziobro ma też swoich mocodawców 05.06.06, 18:43

• dominik.olsztyn Re: Ziobro: jeśli nie ma przedawnienia, to odpowi 05.06.06, 18:46
      Normalnie, jakbym słyszał Gebelsa. Takiej dozy propagandy i demskatorstwa nie
      powstydziłaby się III rzesza.
    • palestrina2005 No to leżysz Tow. Lesiak 05.06.06, 18:46

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka