szkodnik 16.09.06, 13:24 ...czy są w naszym mieście jacyś miłośnicy tego sportu ?? Czy jest jakiś klub ?? Czy ktoś coś wie w tym temacie ?? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szkodnik Re: Paintball... 16.09.06, 20:24 Paintball na trawie w srodku miasta....czy widzisz tych kretynow ?? Nie to mam na mysli...nie tych amatorów... Znalazłem jedną stronkę...ale tam jest kilka osób i raczej krąg zamknięty. Ciekawe, czy w naszym rejonie nikt nie ma takiego bzika ?? Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: Paintball... 17.09.06, 18:44 szkodnik napisał: > Paintball na trawie w srodku miasta....czy widzisz tych kretynow ?? a co mam widzieć? jak dla mnie dziwne jest takie 'bieganie' zarowno po trawniku jak i polu poza miastem.. Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona AirSoftGun 17.09.06, 18:50 na forum lubińskim jest takie ogłoszenie forum.lubin.pl/viewtopic.php?t=2442 to nie paintball, ale może znają grupy z nim związane.. Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik Re: AirSoftGun 18.09.06, 20:15 Zaglądałem tam już wcześniej. AirSoftGun to taka tańsza odmiana Paintball'a. Ceny broni są bardzo niskie, pokusiłbym się nawet o stwierdzenie, że porównywalne do cen zabawek dla dzieci, gdyby nie fakt, iż ceny zabawek są wyższe. Wiem to :P Na allegro sprzedają pukawki....droższe będą same ciuszki czy tez hełm i okulary ochronne. To wszystko + zgrana ekipa może = fajna zabawa. :) Odpowiedz Link Zgłoś
aldaaaa Re: Paintball... 04.10.06, 11:38 Z tego co mi wiadomo to taka impreza odbywa sie co piatek w lasach kolo klopotowa, niemstowa itd. wypozyczenie stoju, pistoletu, kompletu kulek i cos tam jeszcze to ok 50zl i lecisz:) jak chcesz wiedziec wiecej to podejdz dwa pietra wyzej to skontaktuje cie z kim trzeba...:) Odpowiedz Link Zgłoś
etno_painter Re: Paintball... 06.10.06, 22:24 czołem. www.paintballsklep.pl/forum i zapewniam, to nie jest "zamknięty krąg" ;) Odpowiedz Link Zgłoś