zasmucony1 Nina odchodzi 07.06.06, 11:22 O JAK TO DOBRZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kolar.gol Re: Nina odchodzi 07.06.06, 13:06 Wszyscy robia atak personalny na NT. A czy ktoś się zastanowił co w tym czasie do obejrzenia proponowała Jedynka????Który z tych dwóch gigantów TVP zszedł niżej w poszukiwaniu widza? Ambitne filmy na dwójce są przed 23.00, a na jedynce rzadko, a jeśli już to grubo po północy? A i tak Dwójka zawsze była bardziej ambitna od Jedynki i w tej sprawie nic się nie zmieniło. Co do "układu" z niejaką Młynarską, to jak najbardziej kibicuję, żeby ów upadł jak najszybciej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Fakt, trudny wybór co gorsze TVP1 czy TVP2 ! 07.06.06, 22:13 Ja proponuję pogonić obie grupy trzymające ryje w telewizji polskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
wobed WOW, "Pani Mortadela" odchodzi! 07.06.06, 11:37 To fajna wiadomosc. Ciekawe kiedy tak glupia Mlynarska zniknie. Ogladal ktos w latach dziewiecdziesiatych jak jeden czlowiek (chyba Broda sie nazywal) wystepowal u Mana i robil z roznych materialow twarze znanych ludzi? Tierientiew robił policzki za pomocą plastrów mortdeli :) Od tej pory nie mówię na nią inaczej niż "Pani Mortadela". Odpowiedz Link Zgłoś
pokla Re:I tak oto 2TVP spadnie na psy 07.06.06, 11:45 podobnie zresztą, jak to zrobiła 1TV.Ale co tam,nieważne co się pokazuje w TV, tylko kto to robi Odpowiedz Link Zgłoś
gazeciarz30 Nina Terentiew odchodzi z telewizji 07.06.06, 11:59 Szkoda, że tak późno. Z TVP ta Pani powinna wylecieć zdecydowanie wcześniej. Nigdy, jako telewidz, nie mogłem pogodzić się z faktem, że za publiczne pieniądze promowane były w dwójce różnego rodzaju upodobania artystyczne Pani Terentiew. W szczególności Ich troje. Odejście to będzie prawdziwe, gdy ta Pani nie będzie pojawiać się - tak jak było dotychczas - na każdej "liście płac" programu realizowanego przez TVP 2 jak i programów zamawianych przez tą stację. Odpowiedz Link Zgłoś
przyszlydziennikarz I bardzo dobrze! 07.06.06, 12:15 Myśle, że wystarczy!Moim zdaniem telewizje powinny pokazuwać młodych ludzi.Oczywiście nieche tu nikogo dyskryminować. Odpowiedz Link Zgłoś
barbara444 I bardzo dobrze! 07.06.06, 12:40 Dlaczego odchodzi tylko ona. Za wolne tempo czyszczenie TV z szumowin. Odpowiedz Link Zgłoś
pl2512 Papa Ninko, wreszcie przestaniesz sie tandetnie... 07.06.06, 12:47 podlizywac i wchodzic w odbyt bez wazeliny roznym polskim gwiazdeczkom. Nareszcie przestana puszczac te wazeliniasrskie gadki przy barku. Zydowski mason i zlodziej chociaz raz sie przydal! Odpowiedz Link Zgłoś
m15 w ten sposób po kolei wymieciemy wszystkich komuch 07.06.06, 13:34 ów -to był najwyższy czas Odpowiedz Link Zgłoś
ezpa7z9 Re: Papa Ninko, wreszcie przestaniesz sie tandetn 07.06.06, 15:38 pl2512 napisał: Zydowski > mason i zlodziej chociaz raz sie przydal! p12512 tyś szabes-goj czy zwykły gudłaj?POLAK pochodzenia zydowskiego dla was gorszy od Hitlera! Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 A może była na liście Wildsteina ? 07.06.06, 14:36 Ten pan ma ułatwione zadanie jako prezes. Czy to będzie telewizja "Tirana" , czy też inna odmiana oszołomstwa ? Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg I tak jej nie lubilem. 07.06.06, 15:09 Kiedys przyleciala do Szczecina. Kierowca telewizji regionalnej pojechal odebrac ja z lotniska w Goleniowie. Poniewaz nie oglada telewizji nie wiedzial jak "gwiazda" wyglada. Przygotowal sobie plansze z jej nazwiskiem i stala z nia na widoku. "Gwiazda" pozniej zrobila straszna awanture. Odpowiedz Link Zgłoś
doktorkupa Re: I tak jej nie lubilem. 07.06.06, 15:26 Mam nadzieję,że wymiecie również tę całą utuczoną na naszym abonamencie bandę pasożytów ,wazeliniarzy i pospolitych głupków w rodzaju Agaty Młynarskiej i reszty biesiadników. Odpowiedz Link Zgłoś
rmichal2 I żegnajcie Złotopolscy 07.06.06, 16:52 Familiada Kręcioła i inne żenujące programy na które szkoda pieniędzy z abonamentu. Jedyny program który nadaje się do ogladania w dwójce to Tygodnik Moralnego Niepokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
konrad31345 Wreszcie... miłego pobytu na bezludnej wyspie! 07.06.06, 17:06 Jakoś trudno mi było wyobrazić sobie ją w telewizji Wuildsteina. Mam nadzieję, że nie będzie "nowej Niny Terentiew' Życzęmiłego pobytu na bezludnej wyspie! Odpowiedz Link Zgłoś
zzazzu rezygnacja? 07.06.06, 17:20 a moze by na emeryture poszla? jeszcze pare lat i bedzie musiala robic przerwy na zmiane pampersa Odpowiedz Link Zgłoś
brynk "spieprzaj babo" ! Najwyzszy czas, że na tą babę 07.06.06, 18:08 .../Jage/ przyszedł czas . Jak widzę tą babę to rzygać mi się chce ,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Wildstein -ujawnij jej pensje, bo to z abonamentu. 07.06.06, 18:21 - z naszych pieniedzy. Mamy w koncu prawo wiedziec ile ta baba zarabiała i ile wy- telezłodzieje zarabiacie Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz1965 Nareszcie! "Bezludna wyspa" to szczyty ględzenia 07.06.06, 18:40 i wazeliniarstwa. Festiwal glupich pytan i rownie glupich odpowiedzi. A sama Nina nadaje się do pokazywania w TV ze wzgledu na wyjatkowo fatalny styl jak rowniez koszmarna dykcje. Pa Odpowiedz Link Zgłoś
brynk jeszcze Wojtek Mann,Monisia Olejnik, Młynarska, 07.06.06, 18:59 , Kamil, .... i teszta zgnuśniałego, oślizgłego, zestarzałego światka prezenterskiego. Dość mamy oglądania jednych i tych samych ryjów. TVP wymaga nowych twarzy , młodych ,ładnych , przystojnych, a przede wszystkim niezarozumiałych ,madrych i inteligentnych. Waldstein - wez to pod uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
consultingf Nina odchodzi 07.06.06, 20:25 Pani Nino co Pani robi? za Panią pójdą inni i inne dziennikarze/rki, trzeba poczekać bo czas PiS-u niedługo się skończy. Pani odejdzie i Prezes odejdzie bo przecież On nie ma żadnego doświadczenia w tym kierunku a opublikował tylko swoją listę i w nagrodę dali Mu tę intratną posadę. Odpowiedz Link Zgłoś
kelob3 dziekuje Pani ! 07.06.06, 20:41 dziekuje p.Nino to jedna z najwspanialszych wiadomosci w temacie TVP.Mam nadzieje,ze w Pani slady pojdzie jeszcze cala ta "dwojkowa rodzinka"(Mlynarska,Dowbor)bo przez ostatnie lata dosyc nastraszyli(Dowbor K. czasami przez kilka dni nie zmieniala ciuchow-brudas).Nareszcie ktos ruszyl dwojkowa mafie.W TVN pewnie juz ma Pani nowa posade wiec zycze powodzenia bo TVN nie ogladam. Odpowiedz Link Zgłoś