formozus1 Trzeba rozciąć ten wrzodak na doopie Kościoła 18.06.06, 23:48 Ten ropniak mieni się miłością kościoła rzymskokatolickiego. Czy słusznie? Ludu Polan powstań z kolan. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
polacco2 Prawda w oczy kuje garbate szczury !? Co ?ha ha 18.06.06, 23:55 Czekajcie wy tu jeszcze troszke......za zdrade narodu nie ma litości ! Jedwabne nie nauczyło nikogo że zdrada,kolaboracja i budowanie pomników Lenina nie popłaca ? Chyba tylko Bronisław.W to zrozumiał- po tym jak dostał po łbie od MO i jak Szechter zatrudnił TW "hetmana" vel Meleszka w GW Odpowiedz Link Zgłoś
rumcays słowa rozgoryczonego człowieka? 18.06.06, 23:55 raczej słowa debila. Mam zero szacunku dla takich ludzi. Nic dziwnego, że mu się nie powodzi. Czego się spodziewał, antysemicki bezmózgowiec? Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: słowa rozgoryczonego człowieka? 19.06.06, 02:11 rumcays napisał: > raczej słowa debila. > > Mam zero szacunku dla takich ludzi. Nic dziwnego, że mu się nie powodzi. Czego > się spodziewał, antysemicki bezmózgowiec? ---------- :D Odpowiedz Link Zgłoś
biniu58 Re: O spisku syjonistycznym na obchodach czerwca 18.06.06, 23:59 Pamietam ten czas jak dziś. Wśród tych zakładów były Zakłady Wytwórcze Maszyn Elektrycznych i Transformatorów " EMIT " w Żychlinie koło Kutna. Dziś z dawnego, wspaniałego EMIT-u pozostały tylko wspomnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
bob_l Chcę mieć krzywy nos! 19.06.06, 00:08 Jeśli działacze KOR i Solidarności w tamtych latach mieli krzywe nosy, to ja również chcę go mieć. Jeśli wszyscy porządni ludzie byli Żydami, też nim chcę być. Wierzę jednak, że tylko nieliczni Polacy zgadzają się z bredniami wygłoszonymi przez Tarkowskiego. Kala on naszą historię i przynosi wstyd Narodowi. HAŃBA! Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Chcę mieć krzywy nos! 19.06.06, 00:31 Dam sobie rękę upie..ć że Tarkowski będzie jutro gościem "rozmów niedokończonych" Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Idę o zakład, że Tarkowski ma krzywy nos!...:))) 19.06.06, 00:53 Przecież to na kilometr pachnie prowokacją. W najbliższych dniach oczekują z tą wypowiedzią stanowiska światowego kongresu Żydów, PE, NYT etc. ... Przecież im tylko o to chodzi!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Idę o zakład, że Tarkowski ma krzywy nos!...: 19.06.06, 00:59 belaqua napisał: > Przecież to na kilometr pachnie prowokacją. W najbliższych dniach oczekują z tą > wypowiedzią stanowiska światowego kongresu Żydów, PE, NYT etc. ... Przecież im > tylko o to chodzi!:))) - Odpowiedz Link Zgłoś
psychiatra_romana Re: Idę o zakład, że Tarkowski ma krzywy nos!...: 19.06.06, 01:11 belaqua napisał: > Przecież to na kilometr pachnie prowokacją. W najbliższych dniach oczekują z tą > wypowiedzią stanowiska światowego kongresu Żydów, PE, NYT etc. ... Przecież im > tylko o to chodzi!:))) pie..sz..stas tarkowski ma prosty nos i posuwa nell rowlison ..zadna aryjka by nie dała gudłajowi...lol Odpowiedz Link Zgłoś
psychiatra_romana Re: Chcę mieć krzywy nos! 19.06.06, 01:26 vinc0 napisał: > Dam sobie rękę upie..ć że Tarkowski będzie jutro gościem "rozmów niedokończonyc > h" ekhm...rozumiem iz dostanie 9mm w potylice i nie dokończy swoich pierdoł??? rotflllll Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyk_pis Re: O spisku syjonistycznym na obchodach czerwca 19.06.06, 00:34 Ciekawe dlaczego GW nie zacytowała głosy innych, którzy w 100% zgadzali się z wypowiedzią Tarkowskiego? Nie pasowało? Ja już przyzwyczaiłem się do manipulacji GW. Standard. I nikt nie próbuje zafałszować najnowszej historii Polski tak jak robi to GW robiąc bohaterów z tych, którzy nimi nie byli, ale za to byli w UW, KOR czyli "jedynych słusznych" ugrupowaniach. A Frasyniuk, Bujkak, Rulewski, Borusewicz są tego wymownym przykładem. Brakuje jeszcze przy nich Michnika, Mazowieckiego, Geremka, którzy niby "tak dużo zrobili dla Polski" (chyba tylko w ich mniemaniu). Teraz przez ich "grubą kreskę" mamy takie afery czerwonych bandytów ojakich świat nie słyszał! PZU, Orlen, spółki potworzone na kapitale państwowym, udziały powyprowadzane ze spółek z udziałem SP, z resztą co tu dużo mówić. Gdyby lewica nie była tak bardzo pewna siebie w zawłaszczaniu Polski i nie byli tacy zachłanni to pewnie doszliby do porozumienia co do wysokości "premii" za "i czasopisma" i nie mielibyśmy afery Rywina a Michnik nie musiałby bronić swojego "kryształowo" czystego (tak jak i on sam) przyjaciela Kwaśniewskiego z jakąś tam karteczką, że niby nie wiedział! Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua "garbatonose" przejawem antysemityzmu?? 19.06.06, 00:45 Pilnie czekam na rezolucję Parlamentu Europejskiego w tej sprawie...:)))... która mogłaby zabrzmieć następująco: Parlament Europejski domaga się od władz polskich poszanowania praw dla wszystkich garbatonosych obywateli Polski niezależnie od narodowości, światopoglądu, statusu majątkowego i orientacji seksualnej...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
weteran3 PE zajmuje się teraz obniżeniem wieku inicjacji .. 19.06.06, 00:50 seksualnej i nie w głowie mu takie tam ... Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: PE zajmuje się teraz obniżeniem wieku inicjac 19.06.06, 00:52 weteran3 napisała: > seksualnej i nie w głowie mu takie tam ... Tobie to dopiero twoja mamusia zafundowała inicjację: łeb w maszynkę do mielenia mięsa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Re: "garbatonose" przejawem antysemityzmu?? 19.06.06, 00:50 nie tak dawno wrzawe podniesiono o zacytowanie slow swietego za zycia i po smierci jp2 w niepoprawnym politycznie kontekscie. Wyznaczonych standardow trzeba sie wiec trzymac pomijajac fakt ze garbatonose uzyto w zestawieniu ze szczurami o ile mnie pamiec nie myli. Oczywiscie domorolsli inteligenci z LPR beda sie zastanawiac czy nazwanei kogos szczurem jest brazliwe. Tak czy inaczej Polska skazuje sie sama na izolacje. i dobrze powiedza "PRawdziwi patrioci". Tylko co wy biedacy zrobicie bez pieniedzy z Unii. Odpowiedz Link Zgłoś
bim41 Re: "garbatonose" przejawem antysemityzmu?? 19.06.06, 00:52 Tak to napewno nie ujdzie nam na sucho. Jutro prezydent i premier będą przepraszać i bić się w piersi za garbatenosy. A swoją drogą to co za cudak z tego Tarkowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Admini 19.06.06, 00:47 który post z tych, które napisałam ( tak się akurat złozyło, że dotyczył Waszej niekompetentnej pracy) był na tyle niezgodny z netykietą, że musieliscie go usunąć?? Ten post tez mi usuniecie czy mi na niego odpowiecie łaskawie?) wiedzcie, że dzięki nowoczesnej technice nie tylko ja będę sledzić jego losy;)) Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Admini 19.06.06, 00:54 bio.mum napisała: > który post z tych, które napisałam ( tak się akurat złozyło, że dotyczył Waszej > > niekompetentnej pracy) był na tyle niezgodny z netykietą, że musieliscie go > usunąć?? > > Ten post tez mi usuniecie czy mi na niego odpowiecie łaskawie?) > > wiedzcie, że dzięki nowoczesnej technice nie tylko ja będę sledzić jego losy;)) ---- Tobie usuwają ,a łachudry o zacięciu faszystowskim Mogą się realizowac bez ograniczeń. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Admini 19.06.06, 01:07 vinc0 napisał: > bio.mum napisała: > > > który post z tych, które napisałam ( tak się akurat złozyło, że dotyczył > Waszej > > > > niekompetentnej pracy) był na tyle niezgodny z netykietą, że musieliscie > go > > usunąć?? > > > > Ten post tez mi usuniecie czy mi na niego odpowiecie łaskawie?) > > > > wiedzcie, że dzięki nowoczesnej technice nie tylko ja będę sledzić jego l > osy;)) > > ---- > > Tobie usuwają ,a łachudry o zacięciu faszystowskim Mogą się realizowac bez > ograniczeń. Widocznie faszystowskich łachudr się nie obawiają:( Widocznie cięcię faszystkowskich łachudr łatwiej usprawiedliwić przed szefami:((( Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Popieram bio mum; adminy daly dzisiaj d.... 19.06.06, 00:58 I niech mnie to kosztuje bana na tydzien, albo calkowite zablokowanie konta (jedno jest juz zablokowane). Masz racje bio.mum: zdazylem przeczytac Twoje i ginusi komentarze, i nie bylo tam nic zdroznego, ani obrazliwego; i Was te bezmozgowe adminy skasowaly; z drugiej strony tzw. "pogromca_gamonia", znany forumowy glupek, moze wypisywac swoje obelgi i bluzgi bez problemu; inny "dowcipnis", klon (ponoc "sprzeczne z nietykieta") i debil w jedenj osobie: "silesius.monachjiski0" wypisuje chamskie posty, probujac mnie osmieszyc; i co? i nic; a moze te glupawe debilki to walsnie admiony GW? wiec nie tylko akcje Agory leca na leb na szyje, ale i adminy forum to najgorsze badziewie, znalezione na byle jakim internetowym smietniku? coraz bardziej sie sklaniam ku temu przekonaniu bio.mum napisała: > który post z tych, które napisałam ( tak się akurat złozyło, że dotyczył Waszej > > niekompetentnej pracy) był na tyle niezgodny z netykietą, że musieliscie go > usunąć?? > > Ten post tez mi usuniecie czy mi na niego odpowiecie łaskawie?) > > wiedzcie, że dzięki nowoczesnej technice nie tylko ja będę sledzić jego losy;)) Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Popieram bio mum; adminy daly dzisiaj d.... 19.06.06, 01:02 silesius.monachijski0 napisał: > I niech mnie to kosztuje bana na tydzien, albo calkowite zablokowanie konta > (jedno jest juz zablokowane). Masz racje bio.mum: zdazylem przeczytac Twoje i > ginusi komentarze, i nie bylo tam nic zdroznego, ani obrazliwego; i Was te > bezmozgowe adminy skasowaly; z drugiej strony tzw. "pogromca_gamonia", znany > forumowy glupek, moze wypisywac swoje obelgi i bluzgi bez problemu; > inny "dowcipnis", klon (ponoc "sprzeczne z nietykieta") i debil w jedenj > osobie: "silesius.monachjiski0" wypisuje chamskie posty, probujac mnie > osmieszyc; i co? i nic; a moze te glupawe debilki to walsnie admiony GW? wiec > nie tylko akcje Agory leca na leb na szyje, ale i adminy forum to najgorsze > badziewie, znalezione na byle jakim internetowym smietniku? coraz bardziej sie > sklaniam ku temu przekonaniu ------ Twoje podlizywanie jest obrzydliwe,zbiera mi się na wymioty. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Popieram bio mum; adminy daly dzisiaj d.... 19.06.06, 01:12 odwal sie idioto! na takiego zasr.... "jabcoka" to i splunac nie warto; poszukaj sobie innego "interlokutora" na twoim debilarno-lewackim poziomie; skoro sie juz uchlales, to poloz sie spac, a nie obrazaj ludzi na forum, trollu vinc0 napisał: > Twoje podlizywanie jest obrzydliwe,zbiera mi się na wymioty. Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Popieram bio mum; adminy daly dzisiaj d.... 19.06.06, 01:19 silesius.monachijski0 napisał: > odwal sie idioto! na takiego zasr.... "jabcoka" to i splunac nie warto; > poszukaj sobie innego "interlokutora" na twoim debilarno-lewackim poziomie; > skoro sie juz uchlales, to poloz sie spac, a nie obrazaj ludzi na forum, trollu > > vinc0 napisał: > > > Twoje podlizywanie jest obrzydliwe,zbiera mi się na wymioty. ------- Obraziłeś mnie idioto,w tej chwili policzkuję cię wierzchem dłoni! Jak jesteś mężczyzną ,a nie byłym donosicielem powinieneś zażądać satysfakcji! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Popieram bio mum; adminy daly dzisiaj d.... 19.06.06, 01:24 a ty jestes mezczyzna czy pederasta trollu? idz juz spac, i zaczepiaj forumowych gamonii; ja to dla ciebie chlystku za wysokie progi; nie mam ochoty z kims takim wogole dyskutowac; zbiera ci sie na wymioty? to pusc pawia; a co to mnie obchodzi? a co mnie obchodzi jakis forumowy jabcok? . koniec odpowiedzi na twoje glupie i prymitywne zaczepki; vinc0 napisał: > silesius.monachijski0 napisał: > > > odwal sie idioto! na takiego zasr.... "jabcoka" to i splunac nie warto; > > poszukaj sobie innego "interlokutora" na twoim debilarno-lewackim poziomi > e; > > skoro sie juz uchlales, to poloz sie spac, a nie obrazaj ludzi na forum, > trollu > > > > vinc0 napisał: > > > > > Twoje podlizywanie jest obrzydliwe,zbiera mi się na wymioty. > > > ------- > > Obraziłeś mnie idioto,w tej chwili policzkuję cię wierzchem dłoni! > Jak jesteś mężczyzną ,a nie byłym donosicielem powinieneś zażądać satysfakcji! Odpowiedz Link Zgłoś
psychiatra_romana Re: Popieram bio mum; adminy daly dzisiaj d.... 19.06.06, 01:27 won pedały oblesne... Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Popieram bio mum; adminy daly dzisiaj d.... 19.06.06, 01:36 silesius.monachijski0 napisał: > a ty jestes mezczyzna czy pederasta trollu? idz juz spac, i zaczepiaj > forumowych gamonii; ja to dla ciebie chlystku za wysokie progi; nie mam ochoty > z kims takim wogole dyskutowac; zbiera ci sie na wymioty? to pusc pawia; a co > to mnie obchodzi? a co mnie obchodzi jakis forumowy jabcok? ---------------- Tak myślałem,psizda a nie mężczyzna hehehehehe. Co u małżonki?za bardzo nie może na tobie polegać,nie? Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Popieram bio mum; adminy daly dzisiaj d.... 19.06.06, 01:08 Sil!!!! Nie obraź się, ale ostatnią rzeczą, która może mi pomóc w walce z niekompetentnymi adminami jest Twoje poparcie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Popieram bio mum; adminy daly dzisiaj d.... 19.06.06, 01:21 zastanow sie, co piszesz; za chwile bedziecie mogli sobie podac z "jabcokiem" czyli "vinc0" reke: kompletny brak zrozumienia tego, o czym sie pisze; ja nie popieram Twoich pogladow (dobrze o tym wiesz), ani sposobu, w jaki jednostronnie i z klapkami na oczach (podobnie jak "jabcok" i reszta ferajny) interpretujesz otaczajaca Cie rzeczywistosc; mam na ten temat moj poglad i go nie zmienie (glupie posty Herrn "Jabcoka" tylko mnie w tym utwierdzaja); po prostu: nienawidze cenzury! i nie lubie, kiedy Twoje posty "wycinaja", bo masz prawo pisac to, co myslisz (nawet, jezeli jest zupelnie sprzeczne z moimi przekonaniami); rozumiesz teraz? dlatego nie podoba mi sie, ze Ciebie wycinaja, podobnie jak nie podoba mi sie cala ta kampania na rzecz "zamkniecia geby" RM: w wolnym kraju nie ma prawa istniec "polityczna poprawnosc": Ty masz prawo do swoich pogladow, ja mam prawo do swoich, a Rydzyk i Michnik do swoich; nikt nie moze nikomu jego wlasnej opinii zabraniac; a to nie ma nic wspolnego z popieraniem Twoich pogladow! bio.mum napisała: > Sil!!!! Nie obraź się, ale ostatnią rzeczą, która może mi pomóc w walce z > niekompetentnymi adminami jest Twoje poparcie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Popieram bio mum; adminy daly dzisiaj d.... 19.06.06, 01:30 Oficerowi prowdzącemu też się tak "umiejętnie"podlizywałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 [...] 19.06.06, 01:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Popieram bio mum; adminy daly dzisiaj d.... 19.06.06, 01:43 vinc0 napisał: > > > Oficerowi prowdzącemu też się tak "umiejętnie"podlizywałeś? vin0 - przyjacielu;) Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Popieram bio mum; adminy daly dzisiaj d.... 19.06.06, 01:48 Jak mu tylko wspomnę o jego donosicielskiej karierze,to krzyczy,obraża,poniża. Widać z tego że nawet w byłym UBeku zachowały się restki sumienia,to wstyd wyzwala te emocje... Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Popieram bio mum; adminy daly dzisiaj d.... 19.06.06, 01:52 vinc0 napisał: > Jak mu tylko wspomnę o jego donosicielskiej karierze,to krzyczy,obraża,poniża. > Widać z tego że nawet w byłym UBeku zachowały się restki sumienia,to wstyd > wyzwala te emocje... Gdzie są qrva Ci admini?? No właśnie...patrz pan...uzywa niecenzuralnego języka, stosuje pomówienia a nadal nie ma bana!?? admini do wymiany!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Popieram bio mum; adminy daly dzisiaj d.... 19.06.06, 01:54 Jesteś świadkiem jak okrutnie mną pomiata. Czuję się brudny po tych jego obrzydliwych inwektywach. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Popieram bio mum; adminy daly dzisiaj d.... 19.06.06, 01:58 vinc0 napisał: > Jesteś świadkiem jak okrutnie mną pomiata. > Czuję się brudny po tych jego obrzydliwych inwektywach. Nic do Ciebie nie przylgnęło;)...wiedz o tym. Zresztą wiesz:)... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Popieram bio mum; adminy daly dzisiaj d.... 19.06.06, 01:54 dziekuje za "slowa szacunku"; wiem, co w swoim czasie robilem, wiem ile razy bylem bity, i ile razy siedzialem; przed gowniarzami, typu Ciebie i vinc0 (jabcoka) nie musze sie tlumaczyc; dla Was wolnosc to swawola hucp wszelkiej masci pederastow; nic wiecej nie jestescie w stanie zrozumiec; bawcie sie wiec dobrze; mam nadzieje, ze adminy pozwola Wam sie Wasza glupota nacieszyc; w kazdym badz razie nie chce, zeby Was wycinali; piszta co chceta; dla mmni to koniec rozmowy i dyskusji: macie chec i czelnosc mnie po chamsku obrazac i pomawiac o "agenture", to piszcie; sorry, ale na takie gowniarskie i podle insynuacje "leje sikiem prostym"; i niech mnie wytna czy zabanuja; ja nie jestem - w przeciwienstwie do Ciebie bio.mum - "wielbicielem" tego medium i tego forum; pisze i wkladam tutaj kij w mrowisko, bo mi sie podoba; dopoki moge; i zwalczam wszelkiej masci chamow i lewakow (obojetnie czy faszystwo czy komunistow) tudziez pederastwo i ich zwolennikow; Have you understood? bio.mum napisała: > vinc0 napisał: > > > > > > > Oficerowi prowdzącemu też się tak "umiejętnie"podlizywałeś? > > vin0 - przyjacielu;) > > Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Popieram bio mum; adminy daly dzisiaj d.... 19.06.06, 02:00 silesius.monachijski0 napisał: macie chec i czelnosc mnie po chamsku obrazac i > pomawiac o "agenture", to piszcie; zacytuj! Gdzie cię posadziłam o agneturę? Drugi Kurski? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Popieram bio mum; adminy daly dzisiaj d.... 19.06.06, 02:15 przepraszam bio.mum, ale nie "rznij glupa"; vinc0 napisal o "oficerze prowadzacym", a Ty mu skwapliwie przytaknelas; sorry, ale nie "robmy sobie jaj z pogrzebu"; w innym miejscu opisalem Ci wrazenia dwoch Brazylijczykow z tak bardzo przez Ciebie slawionej "Gay pride"; naprawde odbrze, ze wybralem sie na ten mecz, i na "nasiadowe" po meczu w " "Boteco Brasil": warto bylo sie odideologizowac bio.mum napisała: > silesius.monachijski0 napisał: > > macie chec i czelnosc mnie po chamsku obrazac i > > pomawiac o "agenture", to piszcie; > > zacytuj! Gdzie cię posadziłam o agneturę? Drugi Kurski? Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Popieram bio mum; adminy daly dzisiaj d.... 19.06.06, 02:02 Wypłacz się ,wypłacz.Napisz sobie nowy życiorys,powtykaj w niego różne bohaterskie wątki,pochwal się swą niezłomnością.Powtórz to sobie tysiąc razy,a nawet wariograf oszukasz.Smutny ,były posiadaczu honoru. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Popieram bio mum; adminy daly dzisiaj d.... 19.06.06, 02:17 pocaluj w d... krowe albo inszego byka, bo do mnie Ci sie zblizyc nie pozwole; ja nie placze, ja po prostu gardze takimi popluczynami prl-u, takimi dupkami jak ty, beznadziejny kmiocie; ty nie jestes w stanie mnie obrazic; takie g... nigdy sie do mnie nie przylepi vinc0 napisał: > Wypłacz się ,wypłacz.Napisz sobie nowy życiorys,powtykaj w niego różne > bohaterskie wątki,pochwal się swą niezłomnością.Powtórz to sobie tysiąc razy,a > nawet wariograf oszukasz.Smutny ,były posiadaczu honoru. Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Popieram bio mum; adminy daly dzisiaj d.... 19.06.06, 02:28 pocaluj w d... krowe albo inszego byka, bo do mnie Ci sie zblizyc nie pozwole; ??? Pogratulować silesiusie (długie brawa) Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Popieram bio mum; adminy daly dzisiaj d.... 19.06.06, 02:35 silesius.monachijski0 napisał: > pocaluj w d... krowe albo inszego byka, bo do mnie Ci sie zblizyc nie pozwole; > ja nie placze, ja po prostu gardze takimi popluczynami prl-u, takimi dupkami > jak ty, beznadziejny kmiocie; ty nie jestes w stanie mnie obrazic; takie g... > nigdy sie do mnie nie przylepi Monachijski śmieć: Najpierw był taki: silesius.monachijski Teraz jest taki: silesius.monachijski0 Obaj wypadli wprost z krowiej s...ki. wet3: They called him wet the Third: turns out he's just a turd Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Popieram bio mum; adminy daly dzisiaj d.... 19.06.06, 02:46 idz sie glupcze poonanizowac na waszym arcylewackim forum "autentycznych zwolennikow pisu", tam mozesz pawia - i nie tylko - spuscic; glupota musi znalezc dla siebie ujscie; lepiej na tym infantylnym forum, niz tutaj mark.parker napisał: > Monachijski śmieć: > > Najpierw był taki: silesius.monachijski > Teraz jest taki: silesius.monachijski0 > Obaj wypadli > wprost z krowiej s...ki. > > > wet3: > > They called him wet the Third: > turns out he's just a turd > > Odpowiedz Link Zgłoś
apoplaws Koles 19.06.06, 02:18 jestes wzorcowym przykladem faszysty. W Sevres powinni cie w formalinie trzymac. Genius loci bawarskich piwiarni tak dziala? Jezeli zas chodzi o chamstwo, to wsrod megachamow na tym forum, ktorych jest sporo, dzierzysz niewatpliwie palme pierszenstwa, ktora komukolwiek trudno Ci bedzie odebrac. Bo ten rodzaj chamstwa wykracza poza defninicje chamstwa jako braku kultury i wpada juz raczej wg. mojej oceny w zakres zarezerwowany dla slowa psychopatia. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Koles 19.06.06, 02:22 jasne: Twoje komentarze zas zasluguja na miano "kulturalnego chamstwa" i "klinicznego bezmozgowia": nic nie wiem, nie wiem o co chodzi, ale sie wpier...., i dowalam na oslep: komu i jak popadnie; aha:i uwazam sie za czlowieka "kulturalnego"; trudno znalezc wieskzego trolla na tym forum apoplaws napisał: > jestes wzorcowym przykladem faszysty. W Sevres powinni cie w formalinie trzymac > . > Genius loci bawarskich piwiarni tak dziala? > Jezeli zas chodzi o chamstwo, to wsrod megachamow na tym forum, ktorych jest > sporo, dzierzysz niewatpliwie palme pierszenstwa, ktora komukolwiek trudno Ci > bedzie odebrac. Bo ten rodzaj chamstwa wykracza poza defninicje chamstwa jako > braku kultury i wpada juz raczej wg. mojej oceny w zakres zarezerwowany dla > slowa psychopatia. Odpowiedz Link Zgłoś
apoplaws Re: Koles 19.06.06, 02:28 > trudno znalezc wieskzego trolla na tym forum Coz chcialbym. Ale tu trzeba miec prawdziwy wrodzony talent, ktory niewatpliwie posiadasz. Natomiast co do wiedzy o co chodzi, nie wiem czy jestes na tyle spostrzegawczy, ale wszystkie posty w watkach sa dosc dobrze widoczne i nie jest tak trudno sie dowiedziec. W kazdym razie ide spac, zegnajac sie tym milym akcentem. Tobie, zycze rowniez milych, krwawych snow pelnych z pewnoscia seksu i przemocy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Koles 19.06.06, 02:31 jezeli chodzi o sny "krwawe i seksowne" to pomyliles mnie z "jabcokiem" (vel "vínc0") i ferajna; tym niemniej: dobranoc apoplaws napisał: > > trudno znalezc wieskzego trolla na tym forum > Coz chcialbym. Ale tu trzeba miec prawdziwy wrodzony talent, ktory niewatpliwie > posiadasz. > Natomiast co do wiedzy o co chodzi, nie wiem czy jestes na tyle spostrzegawczy, > ale wszystkie posty w watkach sa dosc dobrze widoczne i nie jest tak trudno sie > dowiedziec. > W kazdym razie ide spac, zegnajac sie tym milym akcentem. Tobie, zycze rowniez > milych, krwawych snow pelnych z pewnoscia seksu i przemocy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maxlowe Re: O spisku syjonistycznym na obchodach czerwca 19.06.06, 00:54 meloosyna napisala : prowokacja! Prowokacja do czego? Odpowiedz Link Zgłoś
bim41 Re: O spisku syjonistycznym na obchodach czerwca 19.06.06, 00:56 to nie prowokacja , to po prostu głupota ludzka.Ale te garbate nosy to iście kabaretowy tekścik. Odpowiedz Link Zgłoś
ayrten Re: O spisku syjonistycznym na obchodach czerwca 19.06.06, 01:16 "Kilku ludzi straciło życie w niejasnych okolicznościach" cała GW . Wszyscy wiedzą ile było tych "kilku" i w jakich okolicznościach stracili życie, tylko dla GW jest to "niejasne". Nie wolno źle pisać o kolegach Adasia, nawet jeśli byli z SB... Odpowiedz Link Zgłoś
psychiatra_romana Re: O spisku syjonistycznym na obchodach czerwca 19.06.06, 01:17 ta menda tarkowski po prostu za mało $ dostał od KOR-u i paszczy smiec, ale powinien stulic jape bo na swoich grafomańskich wypocinach dla bachorów sprzedawanych w tysiacach sztuk niezła kase tłucze egzaltowany paszczur. Odpowiedz Link Zgłoś
bim41 Chichot historii 19.06.06, 01:27 w 1976 r. w Ursusie podobno robotnicy przyspawali pociąg do szyn żeby nie wywoził naszych towarów do ZSRR, teraz nie możemy sie uporać z Rosyjskim embargiem na nasze mięso. Odpowiedz Link Zgłoś
polonus3 Re: Chichot historii 19.06.06, 01:49 No to teraz maja robole co wywalczyli. Puste hale, bezrobocie i rzady Polska tych z KOR-u. I ruszala wiara w pole aby Polska byla Polska, od Chicago do Tobolska. Zima wasza, wiosna nasza. Czy sie stoi czy sie lezy, dwa tysiace sie nalezy. Wypuscic Lecha wsadzic Wojciecha. RWPG to- Rosji Wszystko Polsce Gowno. Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Smutna izolacja skansenu o nazwie Polska 19.06.06, 01:52 Tylko tak dalej. Mysle ze zgodnym chorem nikt nie wspomni o tym wydarzeniu ktore tylko potwierdza ostatnia rezolucje parlamentu europejskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
hatra Pan Tarkowski 19.06.06, 01:42 Nie sadza, zeby Pan Tarkowski znal ponizszy tekst. Zanim ktokolwiek cokolwiek bedzie jeszcze chcial napisac w tym watku, niech wezmie do reki slownik angielsko-polski i przetlumaczy sobie. www.bastion.krakow.pl/index.php?nr=2&id=378 compuserb.com/tyran1-1.htm Odpowiedz Link Zgłoś
hatra Re: Pan Tarkowski 19.06.06, 01:49 Dla niecierpliwych. www.angelfire.com/planet/objawienie/rosenthal.htm Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Pan Tarkowski 19.06.06, 02:23 hatra napisała: > Nie sadza, zeby Pan Tarkowski znal ponizszy tekst. > Zanim ktokolwiek cokolwiek bedzie jeszcze chcial napisac w tym watku, niech > wezmie do reki slownik angielsko-polski i przetlumaczy sobie. Zydzi po prostu olali te durne wynurzenia nt. fałszywki wyprodukowanej przez carską Ochranę i tobie też się to należy za twoją bezdenną głupotę. Odpowiedz Link Zgłoś
hatra Re: Pan Tarkowski 19.06.06, 02:32 Szanuje moje bezdenna glupote, dr Makowa tez. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 Re: Polska została ukarana - 20 % bezrobociem 19.06.06, 01:50 Za zasługi w obaleniu reżimu PZPR-owskiego , Polska została ukarana 20 procentowym bezrobociem. Wedłu Unii Europejskiej, każdy ma to na co sobie zasłużył. Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Jasne bo to wina UE ..... 19.06.06, 01:54 za to rzad Marcinkiewicza utworzyl nowe miejsca pracy dla wyksztalconej mlodziezy po studiach. tyle ze w Wlk Brytanii buahahahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
maxlowe Re: Polska została ukarana - 20 % bezrobociem 19.06.06, 02:08 wojtek2784 napisał: > Za zasługi w obaleniu reżimu PZPR-owskiego , Polska została ukarana > 20 procentowym bezrobociem. > Wedłu Unii Europejskiej, każdy ma to na co sobie zasłużył. Swwiete slowa. Habsburgowie, Hohenzollerni, Romanowowie, Trzecia Rzesza, Zwiazek Sowiecki i Imperium Brytyjskie nad ktorym nigdy nie zachodzilo slonce, i mimo nawet ze Bog byl Anglikem - wszyscy zasluzyli sobie na to co otrzymali. Zobaczymy na co zasluzyla sobie UE. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Gay pride: wielkie swieto brazylijskiej mafii 19.06.06, 02:06 (i nie tylko); to swieto pederastwo i handlarzy "zywym towarem", czyli chlopcami, ktorych wykorzystuja potem "kasiasci" i podtatusiali gejowie brazylijscy, zaawansowani wiekowo i z "brzuszkiem"; dzisiaj - po meczu Brazylia - Australia udalem sie na krotko do moich przyjaciol, wlascicieli brazylijskiej knajpy, i spotkalem tam dwoch chlopakow (obecnie juz 20 kilku letnich mezczyzn), pochodzacych z Salvador de Bahia, ktorzy mi opowiadali, jak to zostali "przygarnieci" podczas Gay pride przez podtatusialych gejow, potwem zas wielokrotnie przez tych gejow zgwalceni (mieli wtedy po 14-15 lat). A tutaj na forum pisze sie peany na czesc "najwiekszej gejowskiej parady w Brazylii"; juz nawet nie che mi sie ironizowac po tym, co uslyszalem; Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Gay pride: wielkie swieto brazylijskiej mafii 19.06.06, 02:20 silesius.monachijski0 napisał: > (i nie tylko); to swieto pederastwo i handlarzy "zywym towarem", czyli > chlopcami, ktorych wykorzystuja potem "kasiasci" i podtatusiali gejowie > brazylijscy, zaawansowani wiekowo i z "brzuszkiem"; dzisiaj - po meczu > Brazylia - Australia udalem sie na krotko do moich przyjaciol, wlascicieli > brazylijskiej knajpy, i spotkalem tam dwoch chlopakow (obecnie juz 20 kilku > letnich mezczyzn), pochodzacych z Salvador de Bahia, ktorzy mi opowiadali, jak > to zostali "przygarnieci" podczas Gay pride przez podtatusialych gejow, potwem > zas wielokrotnie przez tych gejow zgwalceni (mieli wtedy po 14-15 lat). A tutaj > > na forum pisze sie peany na czesc "najwiekszej gejowskiej parady w Brazylii"; > juz nawet nie che mi sie ironizowac po tym, co uslyszalem; --------------- Już wiem ,ty jesteś Tony Halik!!!Tylko on znał wszystkich. Ale przecież już nie żyje,więc jesteś zwykłym mitomanem? Odpowiedz Link Zgłoś
lech.walesa1 Rydzyka przeszłość jest ciemna jak teczka murzyna 19.06.06, 05:09 Oczyszczenie musi być dokonane dla dobra Kościoła Nie ze sznurem do świątynii, ale z orczykiem do kurii biskupiej wchodzi dzisiaj Pan Jezus Chrystus, żeby pogonić z Kościoła Mariackiego bandę złoczyńców, która od kilkunastu lat kasuje za dopuszczanie Katolików i Polaków przed cudowne oblicze Maryii w ołtarzu Wita Stwosza. Likwidacja Służby Bezpieczeństwa otworzyła w Krakowie nowe możliwości także przed 28 kapusiami w sutannach, którzy nie mogli już dlużej gnębić kapelana Solidarności z Nowej Huty, ks. Tadeusza Isakowicza-Zaleskiego w nadziei na osiąganie korzyści materialnych. O 6 tysiącach ludzi pracujących jawnie dla Poczty Polskiej a tajnie dla Służby Bezpieczeństwa mówiło się w Polsce otwarcie za czasów prezydentury Wałęsy. Ci ludzie podsłuchiwali nasze rozmowy telefoniczne, naruszali tajemnicę korespondencji, wyjmowali banknoty i czeki z prywatnych listów, kradli zawartość przesyłanych pocztą paczek. Księża Kościoła Katolickiego nie wspominają, żeby kogoś z tej grupy złoczyńców ruszało sumienie, a tajemnica spowiedzi nie zabrania przecież tzw. syntetyzujących wypowiedzi ogólnych na temat. Czy w IV Rzeczypospolitej, Prawa i Sprawiedliwości, dowiemy się chociaż, co stało się z tymi podwójnymi etatami? Minister Spraw Wewnętrznych Ludwik Dorn nie jest w tej sprawie objęty mocą Kodeksu Prawa Kanonicznego, a Ustawa o dostępie do Informacji Publicznej zobowiązuje chyba do poinformowania obywateli Rzeczypospolitej obojga narodów o tym, czy tajni agenci nadal zbierają na poczcie znaczki ze śliną skinhedów dla kolegów z Laboratorium ABW? Z myślą o korzyściach materialnych żydzi tańczyli wokół Złotego Cielca, zaś katolicy w Polsce uzyskali po 1989 roku prawo do zakładania firm, organizacji i stowarzyszeń, których działalność gospodarcza nastawiona jest na osiąganie zysku. Afery związane z osiąganiem zysków przez drukarnie diecezjalne w Katowicach i w Gdańsku powinny jak orczyk zachęcić biskupów we wszystkich diecezjach do przeprowadzenia prawdziwej lustracji laikatu i duchowieństwa, osób prowadzących działalność gospodarczą, tudzież szkoły katolickie, uczelnie - a nie tylko do prześwietlenia przeszłości pracowników i współpracowników toruńskiej rozgłośni Radia Maryja. Nie wystarczy więc powołanie w czterech polskich diecezjach komisji do przejrzenia akt IPN-u, spuścizny po agentach żydokomunistycznej Służby Bezpieczeństwa. I zapisanie kilku stron papieru mową teologiczną w stylu mowy nauczanej przez niemoralnego Czajkowskiego, profesora Teologii Moralnej Uniwersytetu Stefana Wyszyńskiego, który ukrywal przez żydami swoje pochodzenie i dlatego mógł latami uchodzić za katolickiego przewodniczącego Komisji ds. dialogu z Judaizmem. Nie wystarczy słowo "przepraszam" wypowiedziane przez biskupa, bo to jest przepraszanie za cudze winy, wyświechtana grzeczność, której nikt nie oczekuje i która niczego nie rozwiązuje, nic nie załatwia. Lustracja w Kościele Katolickim nie może odbywać się z myślą o obronie złoczyńców i po to, żeby nie ujawnić ich szkodliwego i brudnego moralnie, haniebnego dzieła. Oczyszczenie musi być dokonane dla dobra Kościoła, z myślą o milionach Bogu ducha winnych wiernych, którzy budują i pomnażają swoim wdowim groszem majątek i wielkość Kościoła. Lustracja musi mieć na celu naprawienie wyrządzonych krzywd i szkód. Kolegialne czytanie w polskich diecezjach akt antypolskiej Służby Bezpieczeństwa nie może służyć ukrywaniu wrogów Kościoła, bezbożników, agentów i zdrajców narodu. Wytrwale Szukać Prawdy mają wierni i kapłani Jezusa Chrystusa, nie zrobi tego za nich ukoronowana dzisiaj w wizerunku Matka Boża Ursynowska Wytrwale Szukająca. Nie ma zgody Polaków na ukrywanie prawdy przez biskupów, bo Prawda to Jezus Chrystus i jego słowa, które mówią Polakom, co to jest powinność i moralność, a plemię żmijowe bije ta prawda orczykiem po oczach: Biada wam, uczeni w Piśmie i faryzeusze obłudnicy! Bo dbacie o czystość zewnętrznej strony kubka i misy, a wewnątrz pełne są ździerstwa i niepowściągliwości. Faryzeuszu ślepy! Oczyść wpierw wnętrze kubka, żeby zewnętrzna jego strona stała się czysta. Mt 23,25-26. Amen, Stan Dawid Ligoń sowa.beeplog.de/17379_132763.htm Odpowiedz Link Zgłoś
prof-antoni Jezus byl Zydem (lpr, RYDZYK, Jankowski) 19.06.06, 02:20 O TYM NIE WIEDZA Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Jezus byl Zydem (lpr, RYDZYK, Jankowski) 19.06.06, 02:27 ale Jezus nie byll Kuroniem (zalozycielem "czerwonego harcerstwa"), nie byl Michnikiem, synem Ozjasza Szechtera (bolszewickiego dzialacza) i Heleny Michnik (specjalistki od "komunistycznego wychowania") oraz bratem Stefana, zbrodniarza stalinowskiego; Jezus z Nazaretu, zydowski rabin, i Syn Boga, nie byl tez spokrewniony z Urbanem Jerzym, MilewiczEwa, Luczywo Helena, Gebertem Konstantym, etc, dziecmi bolszewickich kacykow, niszczacych po wojnie polskosc i niezaleznego ducha narodu polskiego - to tylko dla krotkiego przypomnienia prof-antoni napisała: > O TYM NIE WIEDZA Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Jezus byl Zydem (lpr, RYDZYK, Jankowski) 19.06.06, 02:34 silesius.monachijski0 napisał: Dlaczego sciga sie tylko neofaszystow, zas komunisci (post) spod znaku SLD moga dalej dzialac? przeciez w "Czarnej ksiedze komunizmu" udowodniono, ze ofiar komunizmu bylo wielokrotnie wiecej niz ofiar faszyzmu; skad ta dwulicowosc? czy tylko dlatego, ze wielu komunistycznych zbrodniarzy i lajdakow bylo pochodzenia zydowskiego? ale to bylby czysty rasizm!!! usprawiedliwia sie ludzi i system tylko dlatego, ze pewna grupa etniczna/religijna odegrala tam znaczaca role; ja - a nawet ze wzgledow rodzinnych nie byloby to mozliwe - nigdy nie bylem antysemita; potepiam jednak z cala moca atakowanie neofaszyzmu, a pozostawianie SLD w Sejmie; to drugie jest dla mnie wiekszym bluznierswtem przeciwko demokracji i panstwu prawa. ---- Plwam na ciebie faszysto!-to jest obelga . Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Jezus byl Zydem (lpr, RYDZYK, Jankowski) 19.06.06, 02:44 glupi i bezrozumny lewaku: gdybys posiadal szczypte zdrowego rozsadku (nie mowie juz o rozumie, bo za wysokie na ciebie nogi), to zrozumialbys, ze faszyzm i komunizm wyrastaja z jednego pnia: lewackiej, prymitywnej ideologii mas; stad tez, bedac lewakiem (a ja lewactwo zwalczam), jestes tak samo komunista, jak i faszysta; to jedno lewackie lajno; tylko glupcy probuja sie temu przeciwstawic, i kwestionowac "Czarna ksiege komunizmu", pod redakcja Stephane Courtois; typowe lewackie p....... bez ladu i skladu, te twoje nedzne posty vinc0 napisał: > silesius.monachijski0 napisał: > Dlaczego sciga sie tylko neofaszystow, zas komunisci (post) spod znaku SLD moga > dalej dzialac? przeciez w "Czarnej ksiedze komunizmu" udowodniono, ze ofiar > komunizmu bylo wielokrotnie wiecej niz ofiar faszyzmu; skad ta dwulicowosc? czy > tylko dlatego, ze wielu komunistycznych zbrodniarzy i lajdakow bylo pochodzenia > zydowskiego? ale to bylby czysty rasizm!!! usprawiedliwia sie ludzi i system > tylko dlatego, ze pewna grupa etniczna/religijna odegrala tam znaczaca role; > ja - a nawet ze wzgledow rodzinnych nie byloby to mozliwe - nigdy nie bylem > antysemita; potepiam jednak z cala moca atakowanie neofaszyzmu, a pozostawianie > SLD w Sejmie; to drugie jest dla mnie wiekszym bluznierswtem przeciwko > demokracji i panstwu prawa. > > ---- > > Plwam na ciebie faszysto!-to jest obelga . Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Jezus byl Zydem (lpr, RYDZYK, Jankowski) 19.06.06, 02:46 Jezus był Wolakiem z Matki Wolki z Ziemi Wolski (za mini-prezesem mini-partyjki neonazistowskiej) :)) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Jezus byl Zydem (lpr, RYDZYK, Jankowski) 19.06.06, 02:49 Wiesz co lewacki cwoku i pederasto: nie obrazaj Jezusa; zajmij sie Biedroniem, Niemcem, "ruda frycka" z Berlina, tudziesz inszym "zerem"; zostaw Jezusa w spokoju; On nie pasuje do twojego pedalskiego smietnika; OK? mark.parker napisał: > Jezus był Wolakiem z Matki Wolki z Ziemi Wolski (za mini-prezesem mini- partyjki > neonazistowskiej) :)) Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Jezus byl Zydem (lpr, RYDZYK, Jankowski) 19.06.06, 02:49 To akurat jest twój autorski tekst mędrcze hłehłe. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Jezus byl Zydem (lpr, RYDZYK, Jankowski) 19.06.06, 02:52 poczytaj Le Bona; Ortege y Gasseta czy Pareto: ale czy ty wogole wiesz o czym mowa, biedny homusiu, "schwanz gesteuert"? vinc0 napisał: > To akurat jest twój autorski tekst mędrcze hłehłe. Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Jezus byl Zydem (lpr, RYDZYK, Jankowski) 19.06.06, 02:55 silesius.monachijski0 napisał: > poczytaj Le Bona; Ortege y Gasseta czy Pareto: ale czy ty wogole wiesz o czym > mowa, biedny homusiu, "schwanz gesteuert"? > > vinc0 napisał: > > > To akurat jest twój autorski tekst mędrcze hłehłe. --- Po co mam czytać?Zaqpytam ciebie ,ty wiesz wszystko hehehehehehehehehehehe wszystko widziałes ,wszystkich znasz,wszędzie byłeś,ile ty masz lat? 240? Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Jezus byl Zydem (lpr, RYDZYK, Jankowski) 19.06.06, 02:52 vinc0 napisał: > To akurat jest twój autorski tekst mędrcze hłehłe. Najbardziej tych nazioli wqrwia jak się ich nie traktuje poważnie, tylko z nich kpi. Ale im się nieortofraficznie piana z pyska leje :))))))))))))) Niech żyje Ziemia Wolska karykaturki prezesika! Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Jezus byl Zydem (lpr, RYDZYK, Jankowski) 19.06.06, 02:57 Bo wku..ać ,to trzeba umić:) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Jezus byl Zydem (lpr, RYDZYK, Jankowski) 19.06.06, 02:57 Nazisci, komunisci, lewacy i pedaly to jedna sfora; przypominam, ze najwiekszym i najznaczniejszym pedalem=pederasta w historii Starego Kontynentu byl A. Hitler, wasz lewacko-pedalski guru; www.findarticles.com/p/articles/mi_m1571/is_7_18/ai_83553874 to dla mnie zupelne antypody: nie jestem ani lewakiem (znaczy faszysta czy komunista) ani pedalem mark.parker napisał: > vinc0 napisał: > > > To akurat jest twój autorski tekst mędrcze hłehłe. > > Najbardziej tych nazioli wqrwia jak się ich nie traktuje poważnie, tylko z nich > kpi. Ale im się nieortofraficznie piana z pyska leje :))))))))))))) Niech żyje > Ziemia Wolska karykaturki prezesika! > > Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Jezus byl Zydem (lpr, RYDZYK, Jankowski) 19.06.06, 03:00 Silesius ,mam do ciebie osobiste pytanie.Jak nie chcesz to nie odpowiadaj. Siedziałeś kiedyś w wiezieniu? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Jezus byl Zydem (lpr, RYDZYK, Jankowski) 19.06.06, 03:08 tak; i co z tego? siedzialem za "polityke"? jakaos tak sie zdarzylo, ze ludzie rozumieli, ze jestem zdeklarowanym antykomunista, i ze siedze za "polityke"; i - te dni sepdzane na spacerniaku - byly takie, ze chociaz komuchy klawisze napuszczaly ludzi na mnie, nigdy nic zlego mi sie nie stalo; dlatego mam duzo wiekszy szacunek dla wiezniow kryminalistow, niz do postkomuchow, a la Kwasniewski, Miller, Oleksy i reszta bandy, jak tez "oredownicy" okraglego mebla, pokroju Michnika czy Mazowieckiego; pytales, wiemm odpowiadam: tak, bardziej cenie sobie kryminalistow, z ktorymi przychodzilo mi (kilkakrotnie) siedziec, niz tych wszystkich Michnikow, Mazowieckich, a przede wszytskich to postkomunistyczne, lewackieg... typu Kwasnienwskiego, Millera czy Oleksego; "poniatno"???? vinc0 napisał: > Silesius ,mam do ciebie osobiste pytanie.Jak nie chcesz to nie odpowiadaj. > Siedziałeś kiedyś w wiezieniu? Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Jezus byl Zydem (lpr, RYDZYK, Jankowski) 19.06.06, 03:23 Teraz rozumiem,skąd mieli informacje... Agent specjalny w celi z politycznymi,pod specjalną ochroną służb specjalnych. Dobrze płacili?na grzankę z kawiorem starczyło? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Jezus byl Zydem (lpr, RYDZYK, Jankowski) 19.06.06, 03:34 wiesz co, niedorajdo i lewacki gnojku? i "przyjacielu" bio.mum, uu1, sclavusa, i tej waszej calej lewacko-wazeliniarskiej ferajny? wy mi mozecie na "pukiel" naskoczyc, wszyscy razem, i kazde z osobna; wobec lewakow: obojetnie czy neonazistow, czy postkomunistow czy pederastow, zawsze zachowywalem jedna postawe: pelnego obrzydzenia; i tak tez jest obecnie; i to juz ostatni post w ramach "odpowiedzi" (wzmiankowany juz Jezus z Nazaretu mawial, ze nie "wolno perly rzucac przed swinie"); myslales, ze mnie twoimi chamskimi i durnowatymi postami dotknales? otoz nie; jakosc tych twoich bazgrol, tudziez kwalifikacje twoich "poplecznikow" pozwalaja mi lepiej zrozumiec, dlaczego reprezentacja Polski w pilce noznej tak zle gra; za duzo badziewia i wszelkiej masci prymitywow na roznych szczeblach (vide: jabcok czyli vinc0) vinc0 napisał: > Teraz rozumiem,skąd mieli informacje... > Agent specjalny w celi z politycznymi,pod specjalną ochroną służb specjalnych. > Dobrze płacili?na grzankę z kawiorem starczyło? Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Jezus byl Zydem (lpr, RYDZYK, Jankowski) 19.06.06, 03:40 silesius.monachijski0 napisał: > wiesz co, niedorajdo i lewacki gnojku? i "przyjacielu" bio.mum, uu1, sclavusa, > i tej waszej calej lewacko-wazeliniarskiej ferajny? Nie zapomnij zażyć środków uspokajających na noc, biedaczku-popłuczynko. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Jezus byl Zydem (lpr, RYDZYK, Jankowski) 19.06.06, 03:44 pojawienie sie twojego glupiego nicka na forum, od razu wplywa na oczyszczenie mojego organizmu; niepotrzebne troski kolego: jak tylko przychodzi mi dostrzec twojego nickea i te glupie komentarze, to boje dir, ze dostane rozwolnienia; ale: po takim cienkim g... jak ty, wszystko przechodzi mark.parker napisał: > silesius.monachijski0 napisał: > > > wiesz co, niedorajdo i lewacki gnojku? i "przyjacielu" bio.mum, uu1, scla > vusa, > > i tej waszej calej lewacko-wazeliniarskiej ferajny? > > Nie zapomnij zażyć środków uspokajających na noc, biedaczku-popłuczynko. > > Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Jezus byl Zydem (lpr, RYDZYK, Jankowski) 19.06.06, 03:47 silesius.monachijski0 napisał: > pojawienie sie twojego glupiego nicka na forum, od razu wplywa na oczyszczenie > mojego organizmu; niepotrzebne troski kolego: jak tylko przychodzi mi dostrzec > twojego nickea i te glupie komentarze, to boje dir, ze dostane rozwolnienia; Popuszczasz ze strachu? Prosto w te króciutkie spodenki-hitlerówki monachijskie? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Jezus byl Zydem (lpr, RYDZYK, Jankowski) 19.06.06, 03:52 pomylilo ci sie; hitlerowcem jestes Ty, skoro jestes pedalem, to masz swojego ober-guru . www.findarticles.com/p/articles/mi_m1571/is_7_18/ai_83553874. a ze ten typ byl ober faszysta i nazista, to i ty, jako pederasta, jestes dla mnie faszysta i nazista mark.parker napisał: > silesius.monachijski0 napisał: > > > pojawienie sie twojego glupiego nicka na forum, od razu wplywa na oczyszc > zenie > > mojego organizmu; niepotrzebne troski kolego: jak tylko przychodzi mi dos > trzec > > twojego nickea i te glupie komentarze, to boje dir, ze dostane rozwolnien > ia; > > Popuszczasz ze strachu? Prosto w te króciutkie spodenki-hitlerówki monachijskie > ? > Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Jezus byl Zydem (lpr, RYDZYK, Jankowski) 19.06.06, 03:56 silesius.monachijski0 napisał: > pomylilo ci sie; hitlerowcem jestes Ty, skoro jestes pedalem, to masz swojego > ober-guru Biedny, zakompleksiony człowieczku! Nie dawaj wiary wszystkiemu, co znajdziesz w necie! Pośpij sobie, popłuczynko, rano Ci przejdzie. Oby Ci się przyśniła Nasza Szkapa Edukacji, tylko nie popuść od razu w piżamkę - lepiej załóż pieluszkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Jezus byl Zydem (lpr, RYDZYK, Jankowski) 19.06.06, 03:59 www.findarticles.com/p/articles/mi_m1571/is_7_18/ai_83553874. to jest znane wszystkim, ktorzy maja historyczne zainteresowania; A. Hitler i cale SA bylo pedalskie; Hitler zas mial od najmlodszych lat rozne wykretne wytlumaczenia - > podobnie jak lewackie lobby, ktore dzisiaj probuje odwrocic kota ogonem mark.parker napisał: > silesius.monachijski0 napisał: > > > pomylilo ci sie; hitlerowcem jestes Ty, skoro jestes pedalem, to masz swo > jego > > ober-guru > > > Biedny, zakompleksiony człowieczku! Nie dawaj wiary wszystkiemu, co znajdziesz > w > necie! Pośpij sobie, popłuczynko, rano Ci przejdzie. Oby Ci się przyśniła Nasza > Szkapa Edukacji, tylko nie popuść od razu w piżamkę - lepiej załóż pieluszkę :) > > Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Jezus byl Zydem (lpr, RYDZYK, Jankowski) 19.06.06, 04:00 Znudziłeś mi się. Pa pa! Odpowiedz Link Zgłoś
tomxp przyjaciol nik nie bedzie mi wybieral.... 19.06.06, 03:45 byla (i jest dalej, dzieki bogu, piosenka o takim ze tytule... jakze aktualna takze teraz. moze z wyjatkiem tego tymi zlymi niekoniecznie musza byc pzprowcy. demokracja. w jednym z twoch drogi silesjuszu, wczesniejszych postow mowiles o czyms, nie pamietam dokladnie. odpowiadales uzywajac sformulowania kazdy (100%) to wie. jestes w bledzie w mojej opinii. kazdy oddycha, i kazdy(100%) umiera. moze jeszcz kilka innych. poza tym bardzo waskim gronem rozposciera sie cala ta innosc ktora wedlog mnie czyni nas ludzmi. innosc a nie takosamosc samo dobro wylwalo mu sie juz uszami...niech zyje! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: przyjaciol nik nie bedzie mi wybieral.... 19.06.06, 03:49 skoro wykazujesz taka tolerancje wobec pzpr-owcow (tak - m.in. - rozumiem Twoja wypowiedz), to dlaczego nie masz tolerancji wobec faszystow i neonazistow? przeciez oni wszyscy maja wspolne korzenie tomxp napisał: > byla (i jest dalej, dzieki bogu, piosenka o takim ze tytule... > > jakze aktualna takze teraz. moze z wyjatkiem tego tymi zlymi niekoniecznie > musza byc pzprowcy. demokracja. > > w jednym z twoch drogi silesjuszu, wczesniejszych postow mowiles o czyms, nie > pamietam dokladnie. odpowiadales uzywajac sformulowania kazdy (100%) to wie. > jestes w bledzie w mojej opinii. kazdy oddycha, i kazdy(100%) umiera. > moze jeszcz kilka innych. poza tym bardzo waskim gronem rozposciera sie cala ta > > innosc ktora wedlog mnie czyni nas ludzmi. > innosc > a nie takosamosc > > > > samo dobro wylwalo mu sie juz uszami...niech zyje! Odpowiedz Link Zgłoś
tomxp niekoniecznie musza nimi byc pzprowcy 19.06.06, 03:55 mnie niepokoii ze w dzisiejszej polsce wylacznosc na najgorsze wydaja sie miec w 99% pzprowcy. troche to wyglada jakby wszysko odrocilo sie o 180o 100 procenty w naturze zdarzaja sie niezmirnie rzadko, jezeli w ogole u nas po prostu jest wyjatkowo nienaturalnie......lol Odpowiedz Link Zgłoś
tomxp Re: przyjaciol nik nie bedzie mi wybieral.... 19.06.06, 03:57 ja staram sie miec taka sama miarke na tych i na tamtych. inaczej robi sie paranoja wraz z opowiesciami o samym dobrze. ktorego dokola nadmiaru nie widac..... : ( Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Jezus byl Zydem (lpr, RYDZYK, Jankowski) 19.06.06, 03:10 silesius.monachijski0 napisał: >nie jestem ani lewakiem (znaczy faszysta czy > komunista) ani pedalem Na "pedała" jesteś za głupi; jesteś naziolską popłuczyną - dziesiątą wodą po Naszej Szkapie Edukacji, Która Spadła z PRONcia Komuszego Kolaboranta. Natomiast zawsze wydawało mi się, że stoisz ciut wyżej od galby - jakże przykro się rozczarowałem :( Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Jezus byl Zydem (lpr, RYDZYK, Jankowski) 19.06.06, 03:17 www.findarticles.com/p/articles/mi_m1571/is_7_18/ai_83553874 Ciebie tez rozczaruje: skoro glowny "guru" nazizmu, A. Hitler, byl pedalem, to raczej Ty sie osmieszasz, a nie ja; ja nie mialem i nie che miec nic wspolnego z trzema kategoriami chorych i ideologicznie sterowanych (i sterowalnych) ludzi: z komunistami, z faszystami, i z pederastami; mam ku temu racjonalne powody; te trzy grupy to dla mnie najwieksze zagrozenie dla wspolczesnej demokracji i panstwa prawa, z perspektywami na rozwoj; dlatego te trzy grupy bede zawsze - takze i na tym forum - zwalczac mark.parker napisał: > silesius.monachijski0 napisał: > > >nie jestem ani lewakiem (znaczy faszysta czy > > komunista) ani pedalem > > Na "pedała" jesteś za głupi; jesteś naziolską popłuczyną - dziesiątą wodą po > Naszej Szkapie Edukacji, Która Spadła z PRONcia Komuszego Kolaboranta. Natomias > t > zawsze wydawało mi się, że stoisz ciut wyżej od galby - jakże przykro się > rozczarowałem :( > > Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 A mnie do teraz wkurza to "Ordem e progresso" na 19.06.06, 02:39 brazylijskiej fladze ("Porzadek i postep"), podobnie jak wkurza mnie to, ze ambasada Brazylii w Paryzu do dzisiaj utrzymuje za swoje pieniadze dom Augusta Compte`a w dzielnicy Le Marais, siedzibe wszelkiej masci masonow. Bo w jakim stopniu ta "religia postepu" przyczynila sie do poprawy bytu milionow Brazylijczykow? w Zadnym; podobnie jest i w dyskusji o KOR-ze: patrzac na 3- milionowe bezrobocie w Polsce, na zdrade wszelkich idealow przez opozycje, na "skumanie sie" wielu KOR-owcow z bylymi aparatczykami bolszewickiej pzpr, tez nalezy sobie zadac pytanie: komu i co to dalo? i dlaczego? i kto sie sprzeniewierzyl, i kto zdradzil? w imie jakich celow? za ile? ot, takie pomeczowe pytania Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Re: A mnie do teraz wkurza to "Ordem e progresso" 19.06.06, 03:33 I co z tego, że był pedałem? Czy to, że był pedałem determinowało w jakikolwiek sposób jego czyny określane ogólnie jako zbrodnie? Bo Stalin nie byl z kolei pedałem, a też masowo mordował? A więc gdzie logiczne wyjaśnienie przywołania faktu, że ktoś był lub nie był pedałem? Inaczej mówiąc, po co w ogóle o tym mówisz? Po to, aby stworzyć kłamliwe wrażenie, że skoro ktoś jest pedałem to znaczy że ma skłonności ku zbrodni? A może zbrodniarze to zazwyczaj pedały? Próbujesz postawić kłamliwy znak równości manipulując tymi słowami, dając wyraz jedynie swojemu prymitywizmowi. Pewien arcybiskup z Poznania jest pedofilem. Czy to znaczy, że bycie księdzem determinuje bycie pedofilem? A może bycie pedofilem determinuje zostanie księdzem? Nieładnie tak łgać i manipulować. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: A mnie do teraz wkurza to "Ordem e progresso" 19.06.06, 03:39 przeciez sens mojej wypowiedzie byl jasny i czytelny: srodowiska homoseksualne to wspolczesne "tartufy", swietoszki, zawsze i wszedzie uwazajace sie za pokrzywdzonych i ofiary; tylko ot poddalem w watpliwosc; za duzo znam sk..... pedalow, zeby przejsc do porzadku dziennego nad proba kreowania z nich ofiar. Ich glowny "guru" byl jednym z najwiekszych zbrodniarzy XX wieku. I to tyle w tej sprawie www.findarticles.com/p/articles/mi_m1571/is_7_18/ai_83553874 y.y napisał: > I co z tego, że był pedałem? Czy to, że był pedałem determinowało w jakikolwiek > sposób jego czyny określane ogólnie jako zbrodnie? Bo Stalin nie byl z kolei > pedałem, a też masowo mordował? A więc gdzie logiczne wyjaśnienie przywołania > faktu, że ktoś był lub nie był pedałem? Inaczej mówiąc, po co w ogóle o tym > mówisz? Po to, aby stworzyć kłamliwe wrażenie, że skoro ktoś jest pedałem to > znaczy że ma skłonności ku zbrodni? A może zbrodniarze to zazwyczaj pedały? > Próbujesz postawić kłamliwy znak równości manipulując tymi słowami, dając wyraz > jedynie swojemu prymitywizmowi. > > Pewien arcybiskup z Poznania jest pedofilem. Czy to znaczy, że bycie księdzem > determinuje bycie pedofilem? A może bycie pedofilem determinuje zostanie księdz > em? > > Nieładnie tak łgać i manipulować. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: A mnie do teraz wkurza to "Ordem e progresso" 19.06.06, 03:42 silesius.monachijski0 napisał: > przeciez sens mojej wypowiedzie byl jasny i czytelny Przecież pisałeś, że poprzedni post jest Twoim ostatnim. To tak popłuczynka dotrzymuje słowa? :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hatra Pan Tarkowski a henry Ford 19.06.06, 04:21 www.biblebelievers.org.au/intern_jew.htm#Foreword www.polonica.net/Miedzynarodowy_zyd_Henry_Ford.htm Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Pan Tarkowski a henry Ford 19.06.06, 04:34 Henry Ford był faszystą i wspierał zbrodniczy reżim nazistowski, za co koncern Forda musiał jeszcze u schyłku XX wieku płacić odszkodowania. Ciekawi mnie, dlaczego osoba o ksywce "hatra", osoba rzekomo polskiego pochodzenia, podpiera się jadem nienawiści znanego z historii faszysty, apologety Hotlera, i broni fałszywki carskiej Ochrany, czyli instytucji, która prześladowała i zsyłała Polaków na Sybir, pisząc na forum gazetowym w Polsce - kraju, który tyle z rąk nazistów i Rosji carskiej ucierpiał. Podejrzewam, że jest to osoby tej immanentna, nieuleczalna głupota albo zwykła prowokacja postmoczarowskiej agentki. Odpowiedz Link Zgłoś
hatra Re: Pan Tarkowski a henry Ford 19.06.06, 05:00 mark.parker napisał: > Henry Ford był faszystą i wspierał zbrodniczy reżim nazistowski, za co koncern > Forda musiał jeszcze u schyłku XX wieku płacić odszkodowania. Ciekawi mnie, > dlaczego osoba o ksywce "hatra", osoba rzekomo polskiego pochodzenia, podpiera > się jadem nienawiści znanego z historii faszysty, apologety Hotlera, i broni > fałszywki carskiej Ochrany, czyli instytucji, która prześladowała i zsyłała > Polaków na Sybir, pisząc na forum gazetowym w Polsce - kraju, który tyle z rąk > nazistów i Rosji carskiej ucierpiał. Podejrzewam, że jest to osoby tej > immanentna, nieuleczalna głupota albo zwykła prowokacja postmoczarowskiej agent > ki. Wymien wszystkich, ktorzy finansowali Hitlera i ich narodowosc, nie obywatelstwo. Kim byl Hitler po mamusi i babci ? Kto finansowal Lenina (Blanca) i Trockiego (Bernsteina)? Podaj ich narodowosc. Kto finansowal Napoleona i Wellingtona ? Podaj narodowosc. Kto byl doradca Aleksandra Wielkiego i Gingis Ghana ? Podaj narodowosc. Analizuje fakty, synteze pozostawiam czytelnikowi. Odpowiedz Link Zgłoś
hatra Re: Pan Tarkowski a henry Ford 19.06.06, 05:04 Czy ks. Stanislaw tez byl faszysta, nazista ? www.polonica.net/Programswiatowej-politykizydowskiej.htm Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Pan Tarkowski a henry Ford 19.06.06, 05:34 hatra napisała: > Czy ks. Stanislaw tez byl faszysta, nazista ? > > > > www.polonica.net/Programswiatowej-politykizydowskiej.htm Sama sobie odpowiedziałaś na to pytanie. Był, tak samo jak Kolbe, który potem poniósł śmierć z rąk swoich idoli. Poczytaj sobie "Rycerza Niepokalanej" - to taki odpowiednik hitlerowskiego "Sturmera". Odpowiedz Link Zgłoś
hatra Re: Pan Tarkowski a henry Ford 19.06.06, 07:22 www.isranet.org/DataBank/antisemtism.htm#shavit Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Pan Tarkowski a henry Ford 19.06.06, 07:30 hatra napisała: > www.isranet.org/DataBank/antisemtism.htm#shavit No i cóż z tego, że przytaczasz słowa antysemitów na poparcie swoich antysemickich tez? Lecz się z tej nienawiści - to naprawdę możliwe, frustratko faszystowska. Sama sobie wystawiasz świadectwo. Odpowiedz Link Zgłoś
hatra Re: Pan Tarkowski a Pranajtis 19.06.06, 07:56 www.naszawitryna.pl/ksiazki_105.html Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Pan Tarkowski a Pranajtis 19.06.06, 08:03 hatra napisała: > www.naszawitryna.pl/ksiazki_105.html Co ty mi tu jakichś szaulisów wklejasz, publikowanych przez polskich nazistów? Odpowiedz Link Zgłoś
hatra Re: Pan Tarkowski a Pranajtis 19.06.06, 08:26 mark.parker napisał: > hatra napisała: > > > www.naszawitryna.pl/ksiazki_105.html > > Co ty mi tu jakichś szaulisów wklejasz, publikowanych przez polskich nazistów? Mark, prawde nie zakrzyczysz, prawdy nie zaklamiesz. Moj pradziad znal hebrajski. Podczas spaceru w zagajniku natknal sie na grupe zydowskich uczniow i nauczyciela. Zakradl sie za drzewo i podsluchal, czego uczy. Nauczyciel zadawal pytania. "Jak goj przyjdzie do sklepu, czy dacie mu dobry twar? " "Tak !" (Dzieci wszystkich narodowosci sa uczciwe dopoki nie zostana zdeprawowane.) Nauczyciel odpowiedzial: "Nie, gojowi dacie towar najgorszy". "A jak goj bedzie przechodzil przez kladke, co zrobicie?" "Przepuscimy go !" "Nie. Nie. Goja zepchniecie do rzeki, niech sie utopi !" Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Pan Tarkowski a Pranajtis 19.06.06, 09:51 hatra napisała: > mark.parker napisał: > > > hatra napisała: > > > > > www.naszawitryna.pl/ksiazki_105.html > > > > Co ty mi tu jakichś szaulisów wklejasz, publikowanych przez polskich nazi > stów? > > Mark, prawde nie zakrzyczysz, prawdy nie zaklamiesz. Moj pradziad znal > hebrajski. Podczas spaceru w zagajniku natknal sie na grupe zydowskich uczniow > i > nauczyciela. Zakradl sie za drzewo i podsluchal, czego uczy. Nauczyciel zadawal > pytania. "Jak goj przyjdzie do sklepu, czy dacie mu dobry twar? " "Tak !" > (Dzieci wszystkich narodowosci sa uczciwe dopoki nie zostana zdeprawowane.) > Nauczyciel odpowiedzial: "Nie, gojowi dacie towar najgorszy". "A jak goj bedzie > przechodzil przez kladke, co zrobicie?" > "Przepuscimy go !" "Nie. Nie. Goja zepchniecie do rzeki, niech sie utopi !" Pieprzysz głupoty za jeszcze głupszym dziadkiem, który "znał hebrajski" Hebrajski był w Polsce przedwojennej językiem Ksiąg; na codzień Zydzi posługiwali się językiem jidysz, a więc już w tym widać Twoje kłamstwo i odrażające kalumnie. Powinnaś się wstydzić. Odpowiedz Link Zgłoś
hatra Re: Pan Tarkowski a Pranajtis 19.06.06, 13:48 Moj pradziad znal HEBRAJSKI. Wiem, jaka jest miedzy nim roznica, a jidisz. Nie mam najmniejszego powodu, zeby klamac. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Pan Tarkowski a Pranajtis 19.06.06, 14:08 roznica jest zasadnicza; starohebrajski jako taki nie byl jednolitym, skodyfikowanym jezykiem; wspolczesny hebrajski powstal dopiero w Palestynie na poczatku XX wieku; jidisz zas to jezyk potoczny, glownie zydowskiej biedoty na wschodnich terenach Rzeczypospolitej hatra napisała: > Moj pradziad znal HEBRAJSKI. > > Wiem, jaka jest miedzy nim roznica, a jidisz. > > Nie mam najmniejszego powodu, zeby klamac. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Pan Tarkowski a Pranajtis 19.06.06, 08:21 hatra napisała: > www.naszawitryna.pl/ksiazki_105.html ks. tzw. prof. Pranajtis pokazał się z jak najgorszej strony w czasie słynnego procesu Bejlisa, któremu zarzucano rytualny mord dziecka chrześcijańskiego. Ksiądz Pranajtis występował na tym procesie jako teolog, który udowadniał, że istniały w judaizmie rytualne mordy. Miał on grubą teczkę w ochranie, carskiej policji politycznej. Najprawdopodobniej mieli go w ręku, skoro zgodził się na absurdalne, nade wszystko kompromitujące jego, ale i Kościół, zeznania w procesie. Ta teczka istnieje do dzisiaj w archiwum historycznym w Petersburgu. I od tych ludzi KK się dotychczas nie odciął, ale dlaczego miał się odciąć, skoro katoliccy duchowni pozdrawiali się hitlerowskim gestem (zdjęcia w linku poniżej - nie sposób zaprzeczyć tym dokumentom), a w Watykanie wydawało się przyjęcia na cześć hitlerowców. Tarkowski jest dziś kontynuatorem tej nienawiści, a Ty przez swoje idiotyczne "wklejki" tę zbrodniczą działalność popierasz, więc poprzez swój antysemityzm należysz do nurtu neonazistowskiego. Więcej nic na ten temat nie powiem - możecie się tu, faszyści, kisić we własnym sosie. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Ptrzeczytalem sobie dyskusje "hatry" i 'marka' 19.06.06, 20:16 Juz nie moge wytrzymac Boki bola mnie jak cholera. Odnioslem wrazenie, ze ZMP-owiec/pedal podyskutowal sobie z profesorem uniwerku. Czy ZMP-owcowi to cos pomoze? - Nie! Bo na glupote NIE ma lekarstwa! Odpowiedz Link Zgłoś
hatra Re: Pan Tarkowski a henry Ford 19.06.06, 07:28 www.isranet.org/DataBank/antisemtism.htm#GERSTANFELD Odpowiedz Link Zgłoś
karul a dobrze wam tak 19.06.06, 05:05 matoly solidarnosciowe. miala byc czwarta japonia, a jest smierdzace polskie katolickie szambo. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: a dobrze wam tak 19.06.06, 20:21 karul napisał: > matoly solidarnosciowe. miala byc czwarta japonia, a jest smierdzace polskie > katolickie szambo. Jak cos mowisz, to mow prawde! Odczep sie od katolikow! Hieno! Wyj pod wlasiwy adres do Bolka, Kiszczaka, Mr."gruba kreska" oraz wszystkich czerwonyzh zlodziei ktorzy okradli kraj w czasie prywatyzacji. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Teraz do głosu doszli debile i tchórze 19.06.06, 06:51 Wiadomo co i kto w tamtych latach i późniejszych robił.I prawda jest że dorabiaja przeszłość wszelkiej masci popaprańce, którzy wtedy nie robili nic, nawet gazetki bali sie do ręki wziąć. Wiem cos na ten temat.Pozdrwaiam ludzi sierpnia. Odpowiedz Link Zgłoś
1309alek Re: O spisku syjonistycznym na obchodach czerwca 19.06.06, 07:51 Tarkowski ma racje,zobaczcie jak sie ustawil min. obronca Frasyniuk z podartych gaci wyrosl na biznesmena ,skad mial pieniadze.Popieram Pana Tarkowskiego,tak myslacych w polsce jest wielu,tylko juz nic nie mozna powiedziec bo zawsze bedzie obraza majestatu. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: O spisku syjonistycznym na obchodach czerwca 19.06.06, 07:55 1309alek napisał: > Tarkowski ma racje,zobaczcie jak sie ustawil min. obronca Frasyniuk z podartych > > gaci wyrosl na biznesmena ,skad mial pieniadze.Popieram Pana Tarkowskiego,tak > myslacych w polsce jest wielu,tylko juz nic nie mozna powiedziec bo zawsze > bedzie obraza majestatu. Czy w tym kraju zawsze musi panować urawniłowka? Jak ktoś ma więcej to "kułak" albo "złodziej". Co za zawistni ludzie! Odpowiedz Link Zgłoś
hatra Re: O spisku syjonistycznym na obchodach czerwca 19.06.06, 08:12 mark.parker napisał: > 1309alek napisał: > > > Tarkowski ma racje,zobaczcie jak sie ustawil min. obronca Frasyniuk z pod > artych > > > > gaci wyrosl na biznesmena ,skad mial pieniadze.Popieram Pana Tarkowskiego > ,tak > > myslacych w polsce jest wielu,tylko juz nic nie mozna powiedziec bo zawsz > e > > bedzie obraza majestatu. > > Czy w tym kraju zawsze musi panować urawniłowka? Jak ktoś ma więcej to "kułak" > albo "złodziej". Co za zawistni ludzie! > > Urawnilowke wprowadzil komunizm. Kim byli jego tworcy ? Kto ich oplacil ? 100 milionow niewinnych ofiar w Rosji, 150 milionow w Chinach,Wietnam, Korea, rewolucja we Francji, rzez w Hiszpanii, Meksyku, w Ameryce Poludniowej, Afryce. I i II wojna swiatowa. Setki milionow. Na ich trupach zbudowano globalizm. Czyja to idea ? Komu sluzy ? Wez, mark, ksiegi Mojzeszowe. Znajdziesz odpowiedz. Wez Tore - znajdziesz odpowiedz. Wez Talmud - znajdziesz odpowiedz. Wez Koran - znajdziesz odpowiedz. Musisz jednak wiedziec, ze islam stworzyl rabin dla Arabow. Nie napadaj na piszacych. Oni tez mysla, niektorzy. Nie tylko w Polsce. W "Biblii" wyraznie jest powiedziane, ze pod koniec swiata wszyscy ludzie poznaja cala prawde. Czy chcesz byc ostatni ? Odpowiedz Link Zgłoś
marius7m Re: O spisku syjonistycznym na obchodach czerwca 19.06.06, 09:25 Wypisujesz idiotyzmy dla "ciemnego ludu". Żaden zawodowy historyk nie potwierdziłby tych teorii. Trzeba być ograniczonym umysłowo, żeby uwierzyć, że spiski decydują o wszystkim Ale taki Dan Brown zarabia na podobych bzdurach miliony... Odpowiedz Link Zgłoś
hihihi.haha Re: O spisku syjonistycznym na obchodach czerwca 19.06.06, 12:49 marius7m napisał: > Wypisujesz idiotyzmy dla "ciemnego ludu". Żaden zawodowy historyk nie > potwierdziłby tych ... -To je Teoria Socjologiczno-Stastystyczno-Kwantowa z rodziny niecalkiem przekladalnych ,ale prawdziwych Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Gratulacje dla "hatry"; nie wiem, kim jestes, ale 19.06.06, 13:31 masz wiedze i normalne, zdroworozsadkowe poglady, nie przezarte ideologia, jak u tego obrzydliwego homusia marka.parkera; jak to on napisal? Ks. Trzeciak (ktory w czasie wojny uratowal wiele dzieci zydowskich: poczytal bys troche wiecej debilku par´kerfze, tobys wiedzial)i o. Kolbe (ktory w hitlerowskim obozie Auschwitz oddal zycie za wspolwieznia) to "faszysci"; czy potrzeba jeszcze mocniejszego dowodu, zeby udowodnic, jakim skonczonym chamem i debilem jest mark.parker? no, ale coz: jest pederesta (jak Hitler(, a to wszystko wyjasnia. Droga "hatro": gratuluje raz jeszcze rozleglej wiedzy i polemicznego kunsztu; Twoje posty czyta sie z wielka przyjemnoscia pozdrawiam silesius hatra napisała: > mark.parker napisał: > > > 1309alek napisał: > > > > > Tarkowski ma racje,zobaczcie jak sie ustawil min. obronca Frasyniuk > z pod > > artych > > > > > > gaci wyrosl na biznesmena ,skad mial pieniadze.Popieram Pana Tarkow > skiego > > ,tak > > > myslacych w polsce jest wielu,tylko juz nic nie mozna powiedziec bo > zawsz > > e > > > bedzie obraza majestatu. > > > > Czy w tym kraju zawsze musi panować urawniłowka? Jak ktoś ma więcej to "k > ułak" > > albo "złodziej". Co za zawistni ludzie! > > > > > Urawnilowke wprowadzil komunizm. Kim byli jego tworcy ? Kto ich oplacil ? > 100 milionow niewinnych ofiar w Rosji, 150 milionow w Chinach,Wietnam, Korea, > rewolucja we Francji, rzez w Hiszpanii, Meksyku, w Ameryce Poludniowej, Afryce. > I i II wojna swiatowa. Setki milionow. Na ich trupach zbudowano globalizm. Czyj > a > to idea ? Komu sluzy ? > Wez, mark, ksiegi Mojzeszowe. Znajdziesz odpowiedz. Wez Tore - znajdziesz > odpowiedz. Wez Talmud - znajdziesz odpowiedz. Wez Koran - znajdziesz odpowiedz. > Musisz jednak wiedziec, ze islam stworzyl rabin dla Arabow. > Nie napadaj na piszacych. Oni tez mysla, niektorzy. Nie tylko w Polsce. > W "Biblii" wyraznie jest powiedziane, ze pod koniec swiata wszyscy ludzie > poznaja cala prawde. Czy chcesz byc ostatni ? Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Mógł powiedzieć "potomkowie b. KPP" i byłoby OK 19.06.06, 09:02 Mógł powiedzieć "potomkowie b. KPP" i byłoby OK., nikt by się nie czepiał. Bez inwektyw i epitetów, a sens byłby ten sam. Bo taka jest przykra prawda o KOR. To, co powiedział Wrzodak zresztą też, dlatego media będące na usługach środowiska b. KPP tak nachalnie bronią antypolskiej ideologii KOR. Odpowiedz Link Zgłoś
marius7m Re: Mógł powiedzieć "potomkowie b. KPP" i byłoby 19.06.06, 09:26 kolejny dureń... Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Mógł powiedzieć "potomkowie b. KPP" i byłoby 19.06.06, 09:32 marius7m napisał: > kolejny dureń... No to dobrze ze sie przedstawiles Odpowiedz Link Zgłoś
tomxp Re: Mógł powiedzieć ..... 19.06.06, 09:51 co by bylo gdyby.. gdyby babcia miala wasy... i tak dyskusja sie rozwija ave maryja.. mieso, slina, mieso slina, msza niedzielna mieso slina etc itdm itp dobra, dobra nam trzeba z rana i z wieczora... a tamtemu sie az dobro przelewa uszami wycieka.. niech zyje! Odpowiedz Link Zgłoś
marius7m Re: Mógł powiedzieć "potomkowie b. KPP" i byłoby 19.06.06, 11:43 Junker, zachowujesz się jak pijane dziecko we mgle... wciąż wierzysz np. w bociany i Św. Mikołaja? Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Mógł powiedzieć "potomkowie b. KPP" i byłoby 19.06.06, 12:35 A ty wierzysz w to, ze Kuron nie atakowal PRL-u z pozycji narodowo- patriotycznych, ale dogmatyczno-lewackich? Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: Mógł powiedzieć "potomkowie b. KPP" i byłoby 19.06.06, 16:04 Musiał atakować z pozycji narodowych? Czyżby istniał jakis przymus byxcia nacjonalistą?I co to znaczy dogmatyczno? Narodowcy są jak libertarianie zmieniają poglądy co tydzień? Dogmatów tam nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
hihihi.haha Re: Mógł powiedzieć "potomkowie b. KPP" i byłoby 19.06.06, 13:27 junkier napisał: > Mógł powie dzieć "poto mk owie b. K PP " i był oby OK., nikt by s - ciekawe bum bumkier cie Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: Mógł powiedzieć "potomkowie b. KPP" i byłoby 19.06.06, 16:08 Widać dla junkrów tylko ten ma prawo krytykować PRL kto jest narodowcem.Kuroń miał prawo do własnych poglądów politycznych i przed żadnymi narodowcami nie musiał się z niczego tłumaczyć.Ta banda i jej bożek-naród dość zła uczyniła w historii by rozliczać z czegokolwiek Kuronia. Odpowiedz Link Zgłoś