Dodaj do ulubionych

O spisku syjonistycznym na obchodach czerwca '76

• formozus1 Trzeba rozciąć ten wrzodak na doopie Kościoła 18.06.06, 23:48
      Ten ropniak mieni się miłością kościoła rzymskokatolickiego.
      Czy słusznie?

Ludu Polan powstań z kolan.
      Amen.
    • polacco2 Prawda w oczy kuje garbate szczury !? Co ?ha ha 18.06.06, 23:55
      Czekajcie wy tu jeszcze troszke......za zdrade narodu nie ma litości !
      Jedwabne nie nauczyło nikogo że zdrada,kolaboracja i budowanie pomników Lenina
      nie popłaca ?
      Chyba tylko Bronisław.W to zrozumiał- po tym jak dostał po łbie od MO i jak
      Szechter zatrudnił TW "hetmana" vel Meleszka w GW
    • rumcays słowa rozgoryczonego człowieka? 18.06.06, 23:55
      raczej słowa debila.

Mam zero szacunku dla takich ludzi. Nic dziwnego, że mu się nie powodzi. Czego
      się spodziewał, antysemicki bezmózgowiec?
      • vinc0 Re: słowa rozgoryczonego człowieka? 19.06.06, 02:11
        rumcays napisał:

> raczej słowa debila.
        >
        > Mam zero szacunku dla takich ludzi. Nic dziwnego, że mu się nie powodzi. Czego
        > się spodziewał, antysemicki bezmózgowiec?

----------

:D
    • biniu58 Re: O spisku syjonistycznym na obchodach czerwca 18.06.06, 23:59
      Pamietam ten czas jak dziś. Wśród tych zakładów były Zakłady Wytwórcze Maszyn
      Elektrycznych i Transformatorów " EMIT " w Żychlinie koło Kutna. Dziś z dawnego,
      wspaniałego EMIT-u pozostały tylko wspomnienia.
    • bob_l Chcę mieć krzywy nos! 19.06.06, 00:08
      Jeśli działacze KOR i Solidarności w tamtych latach mieli krzywe nosy, to ja
      również chcę go mieć.
      Jeśli wszyscy porządni ludzie byli Żydami, też nim chcę być.
      Wierzę jednak, że tylko nieliczni Polacy zgadzają się z bredniami wygłoszonymi
      przez Tarkowskiego. Kala on naszą historię i przynosi wstyd Narodowi. HAŃBA!
      • vinc0 Re: Chcę mieć krzywy nos! 19.06.06, 00:31
        Dam sobie rękę upie..ć że Tarkowski będzie jutro gościem "rozmów niedokończonych"
        • belaqua Idę o zakład, że Tarkowski ma krzywy nos!...:))) 19.06.06, 00:53
          Przecież to na kilometr pachnie prowokacją. W najbliższych dniach oczekują z tą
          wypowiedzią stanowiska światowego kongresu Żydów, PE, NYT etc. ... Przecież im
          tylko o to chodzi!:)))
          • vinc0 Re: Idę o zakład, że Tarkowski ma krzywy nos!...: 19.06.06, 00:59
            belaqua napisał:

> Przecież to na kilometr pachnie prowokacją. W najbliższych dniach oczekują z tą
            > wypowiedzią stanowiska światowego kongresu Żydów, PE, NYT etc. ... Przecież im
            > tylko o to chodzi!:)))

-
          • psychiatra_romana Re: Idę o zakład, że Tarkowski ma krzywy nos!...: 19.06.06, 01:11
            belaqua napisał:

> Przecież to na kilometr pachnie prowokacją. W najbliższych dniach oczekują z tą
            > wypowiedzią stanowiska światowego kongresu Żydów, PE, NYT etc. ... Przecież im
            > tylko o to chodzi!:)))

pie..sz..stas tarkowski ma prosty nos i posuwa nell rowlison ..zadna aryjka
            by nie dała gudłajowi...lol
        • psychiatra_romana Re: Chcę mieć krzywy nos! 19.06.06, 01:26
          vinc0 napisał:

> Dam sobie rękę upie..ć że Tarkowski będzie jutro gościem "rozmów niedokończonyc
          > h"

ekhm...rozumiem iz dostanie 9mm w potylice i nie dokończy swoich pierdoł???
          rotflllll
    • sympatyk_pis Re: O spisku syjonistycznym na obchodach czerwca 19.06.06, 00:34

Ciekawe dlaczego GW nie zacytowała głosy innych, którzy w 100% zgadzali się z
      wypowiedzią Tarkowskiego? Nie pasowało? Ja już przyzwyczaiłem się do
      manipulacji GW. Standard. I nikt nie próbuje zafałszować najnowszej historii
      Polski tak jak robi to GW robiąc bohaterów z tych, którzy nimi nie byli, ale za
      to byli w UW, KOR czyli "jedynych słusznych" ugrupowaniach. A Frasyniuk,
      Bujkak, Rulewski, Borusewicz są tego wymownym przykładem. Brakuje jeszcze przy
      nich Michnika, Mazowieckiego, Geremka, którzy niby "tak dużo zrobili dla
      Polski" (chyba tylko w ich mniemaniu). Teraz przez ich "grubą kreskę" mamy
      takie afery czerwonych bandytów ojakich świat nie słyszał! PZU, Orlen, spółki
      potworzone na kapitale państwowym, udziały powyprowadzane ze spółek z udziałem
      SP, z resztą co tu dużo mówić. Gdyby lewica nie była tak bardzo pewna siebie w
      zawłaszczaniu Polski i nie byli tacy zachłanni to pewnie doszliby do
      porozumienia co do wysokości "premii" za "i czasopisma" i nie mielibyśmy afery
      Rywina a Michnik nie musiałby bronić swojego "kryształowo" czystego (tak jak i
      on sam) przyjaciela Kwaśniewskiego z jakąś tam karteczką, że niby nie wiedział!
    • belaqua "garbatonose" przejawem antysemityzmu?? 19.06.06, 00:45
      Pilnie czekam na rezolucję Parlamentu Europejskiego w tej sprawie...:)))...
      która mogłaby zabrzmieć następująco:

Parlament Europejski domaga się od władz polskich poszanowania praw dla
      wszystkich garbatonosych obywateli Polski niezależnie od narodowości,
      światopoglądu, statusu majątkowego i orientacji seksualnej...:)))
      • weteran3 PE zajmuje się teraz obniżeniem wieku inicjacji .. 19.06.06, 00:50
        seksualnej i nie w głowie mu takie tam ...
        • mark.parker Re: PE zajmuje się teraz obniżeniem wieku inicjac 19.06.06, 00:52
          weteran3 napisała:

> seksualnej i nie w głowie mu takie tam ...

Tobie to dopiero twoja mamusia zafundowała inicjację: łeb w maszynkę do mielenia
          mięsa :))
          • weteran3 sam to wymyśliłeś? czy kupiłeś w kiosku na Rozbrat 19.06.06, 00:55
      • alterpars Re: "garbatonose" przejawem antysemityzmu?? 19.06.06, 00:50
        nie tak dawno wrzawe podniesiono o zacytowanie slow swietego za zycia i po
        smierci jp2 w niepoprawnym politycznie kontekscie. Wyznaczonych standardow
        trzeba sie wiec trzymac pomijajac fakt ze garbatonose uzyto w zestawieniu ze
        szczurami o ile mnie pamiec nie myli. Oczywiscie domorolsli inteligenci z LPR
        beda sie zastanawiac czy nazwanei kogos szczurem jest brazliwe. Tak czy inaczej
        Polska skazuje sie sama na izolacje. i dobrze powiedza "PRawdziwi patrioci".
        Tylko co wy biedacy zrobicie bez pieniedzy z Unii.
      • bim41 Re: "garbatonose" przejawem antysemityzmu?? 19.06.06, 00:52
        Tak to napewno nie ujdzie nam na sucho. Jutro prezydent i premier będą
        przepraszać i bić się w piersi za garbatenosy. A swoją drogą to co za cudak z
        tego Tarkowskiego.
    • bio.mum Admini 19.06.06, 00:47
      który post z tych, które napisałam ( tak się akurat złozyło, że dotyczył Waszej
      niekompetentnej pracy) był na tyle niezgodny z netykietą, że musieliscie go
      usunąć??

Ten post tez mi usuniecie czy mi na niego odpowiecie łaskawie?)

wiedzcie, że dzięki nowoczesnej technice nie tylko ja będę sledzić jego losy;))
      • alterpars Re: Admini 19.06.06, 00:51
        a co chciales powiedziec?
      • vinc0 Re: Admini 19.06.06, 00:54
        bio.mum napisała:

> który post z tych, które napisałam ( tak się akurat złozyło, że dotyczył Waszej
        >
        > niekompetentnej pracy) był na tyle niezgodny z netykietą, że musieliscie go
        > usunąć??
        >
        > Ten post tez mi usuniecie czy mi na niego odpowiecie łaskawie?)
        >
        > wiedzcie, że dzięki nowoczesnej technice nie tylko ja będę sledzić jego losy;))

----

Tobie usuwają ,a łachudry o zacięciu faszystowskim Mogą się realizowac bez
        ograniczeń.
        • bio.mum Re: Admini 19.06.06, 01:07
          vinc0 napisał:

> bio.mum napisała:
          >
          > > który post z tych, które napisałam ( tak się akurat złozyło, że dotyczył
          > Waszej
          > >
          > > niekompetentnej pracy) był na tyle niezgodny z netykietą, że musieliscie
          > go
          > > usunąć??
          > >
          > > Ten post tez mi usuniecie czy mi na niego odpowiecie łaskawie?)
          > >
          > > wiedzcie, że dzięki nowoczesnej technice nie tylko ja będę sledzić jego l
          > osy;))
          >
          > ----
          >
          > Tobie usuwają ,a łachudry o zacięciu faszystowskim Mogą się realizowac bez
          > ograniczeń.

Widocznie faszystowskich łachudr się nie obawiają:( Widocznie cięcię
          faszystkowskich łachudr łatwiej usprawiedliwić przed szefami:(((
      • silesius.monachijski0 Popieram bio mum; adminy daly dzisiaj d.... 19.06.06, 00:58
        I niech mnie to kosztuje bana na tydzien, albo calkowite zablokowanie konta
        (jedno jest juz zablokowane). Masz racje bio.mum: zdazylem przeczytac Twoje i
        ginusi komentarze, i nie bylo tam nic zdroznego, ani obrazliwego; i Was te
        bezmozgowe adminy skasowaly; z drugiej strony tzw. "pogromca_gamonia", znany
        forumowy glupek, moze wypisywac swoje obelgi i bluzgi bez problemu;
        inny "dowcipnis", klon (ponoc "sprzeczne z nietykieta") i debil w jedenj
        osobie: "silesius.monachjiski0" wypisuje chamskie posty, probujac mnie
        osmieszyc; i co? i nic; a moze te glupawe debilki to walsnie admiony GW? wiec
        nie tylko akcje Agory leca na leb na szyje, ale i adminy forum to najgorsze
        badziewie, znalezione na byle jakim internetowym smietniku? coraz bardziej sie
        sklaniam ku temu przekonaniu

bio.mum napisała:

> który post z tych, które napisałam ( tak się akurat złozyło, że dotyczył
        Waszej
        >
        > niekompetentnej pracy) był na tyle niezgodny z netykietą, że musieliscie go
        > usunąć??
        >
        > Ten post tez mi usuniecie czy mi na niego odpowiecie łaskawie?)
        >
        > wiedzcie, że dzięki nowoczesnej technice nie tylko ja będę sledzić jego
        losy;))
        • vinc0 Re: Popieram bio mum; adminy daly dzisiaj d.... 19.06.06, 01:02
          silesius.monachijski0 napisał:

> I niech mnie to kosztuje bana na tydzien, albo calkowite zablokowanie konta
          > (jedno jest juz zablokowane). Masz racje bio.mum: zdazylem przeczytac Twoje i
          > ginusi komentarze, i nie bylo tam nic zdroznego, ani obrazliwego; i Was te
          > bezmozgowe adminy skasowaly; z drugiej strony tzw. "pogromca_gamonia", znany
          > forumowy glupek, moze wypisywac swoje obelgi i bluzgi bez problemu;
          > inny "dowcipnis", klon (ponoc "sprzeczne z nietykieta") i debil w jedenj
          > osobie: "silesius.monachjiski0" wypisuje chamskie posty, probujac mnie
          > osmieszyc; i co? i nic; a moze te glupawe debilki to walsnie admiony GW? wiec
          > nie tylko akcje Agory leca na leb na szyje, ale i adminy forum to najgorsze
          > badziewie, znalezione na byle jakim internetowym smietniku? coraz bardziej sie
          > sklaniam ku temu przekonaniu

------

Twoje podlizywanie jest obrzydliwe,zbiera mi się na wymioty.
          • silesius.monachijski0 Re: Popieram bio mum; adminy daly dzisiaj d.... 19.06.06, 01:12
            odwal sie idioto! na takiego zasr.... "jabcoka" to i splunac nie warto;
            poszukaj sobie innego "interlokutora" na twoim debilarno-lewackim poziomie;
            skoro sie juz uchlales, to poloz sie spac, a nie obrazaj ludzi na forum, trollu

vinc0 napisał:

> Twoje podlizywanie jest obrzydliwe,zbiera mi się na wymioty.
            • vinc0 Re: Popieram bio mum; adminy daly dzisiaj d.... 19.06.06, 01:19

> odwal sie idioto! na takiego zasr.... "jabcoka" to i splunac nie warto;
              > poszukaj sobie innego "interlokutora" na twoim debilarno-lewackim poziomie;
              > skoro sie juz uchlales, to poloz sie spac, a nie obrazaj ludzi na forum, trollu
              >
              > vinc0 napisał:
              >
              > > Twoje podlizywanie jest obrzydliwe,zbiera mi się na wymioty.

-------

Obraziłeś mnie idioto,w tej chwili policzkuję cię wierzchem dłoni!
              Jak jesteś mężczyzną ,a nie byłym donosicielem powinieneś zażądać satysfakcji!
              • silesius.monachijski0 Re: Popieram bio mum; adminy daly dzisiaj d.... 19.06.06, 01:24
                a ty jestes mezczyzna czy pederasta trollu? idz juz spac, i zaczepiaj
                forumowych gamonii; ja to dla ciebie chlystku za wysokie progi; nie mam ochoty
                z kims takim wogole dyskutowac; zbiera ci sie na wymioty? to pusc pawia; a co
                to mnie obchodzi? a co mnie obchodzi jakis forumowy jabcok?
                .
                koniec odpowiedzi na twoje glupie i prymitywne zaczepki;

vinc0 napisał:

> silesius.monachijski0 napisał:
                >
                > > odwal sie idioto! na takiego zasr.... "jabcoka" to i splunac nie warto;
                > > poszukaj sobie innego "interlokutora" na twoim debilarno-lewackim poziomi
                > e;
                > > skoro sie juz uchlales, to poloz sie spac, a nie obrazaj ludzi na forum,
                > trollu
                > >
                > > vinc0 napisał:
                > >
                > > > Twoje podlizywanie jest obrzydliwe,zbiera mi się na wymioty.
                >
                >
                > -------
                >
                > Obraziłeś mnie idioto,w tej chwili policzkuję cię wierzchem dłoni!
                > Jak jesteś mężczyzną ,a nie byłym donosicielem powinieneś zażądać satysfakcji!
                • psychiatra_romana Re: Popieram bio mum; adminy daly dzisiaj d.... 19.06.06, 01:27
                  won pedały oblesne...
                • vinc0 Re: Popieram bio mum; adminy daly dzisiaj d.... 19.06.06, 01:36

> a ty jestes mezczyzna czy pederasta trollu? idz juz spac, i zaczepiaj
                  > forumowych gamonii; ja to dla ciebie chlystku za wysokie progi; nie mam ochoty
                  > z kims takim wogole dyskutowac; zbiera ci sie na wymioty? to pusc pawia; a co
                  > to mnie obchodzi? a co mnie obchodzi jakis forumowy jabcok?

----------------

Tak myślałem,psizda a nie mężczyzna hehehehehe.
                  Co u małżonki?za bardzo nie może na tobie polegać,nie?
        • bio.mum Re: Popieram bio mum; adminy daly dzisiaj d.... 19.06.06, 01:08
          Sil!!!! Nie obraź się, ale ostatnią rzeczą, która może mi pomóc w walce z
          niekompetentnymi adminami jest Twoje poparcie:))))
          • silesius.monachijski0 Re: Popieram bio mum; adminy daly dzisiaj d.... 19.06.06, 01:21
            zastanow sie, co piszesz; za chwile bedziecie mogli sobie podac z "jabcokiem"
            czyli "vinc0" reke: kompletny brak zrozumienia tego, o czym sie pisze; ja nie
            popieram Twoich pogladow (dobrze o tym wiesz), ani sposobu, w jaki
            jednostronnie i z klapkami na oczach (podobnie jak "jabcok" i reszta ferajny)
            interpretujesz otaczajaca Cie rzeczywistosc; mam na ten temat moj poglad i go
            nie zmienie (glupie posty Herrn "Jabcoka" tylko mnie w tym utwierdzaja); po
            prostu: nienawidze cenzury! i nie lubie, kiedy Twoje posty "wycinaja", bo masz
            prawo pisac to, co myslisz (nawet, jezeli jest zupelnie sprzeczne z moimi
            przekonaniami); rozumiesz teraz? dlatego nie podoba mi sie, ze Ciebie wycinaja,
            podobnie jak nie podoba mi sie cala ta kampania na rzecz "zamkniecia geby" RM:
            w wolnym kraju nie ma prawa istniec "polityczna poprawnosc": Ty masz prawo do
            swoich pogladow, ja mam prawo do swoich, a Rydzyk i Michnik do swoich; nikt nie
            moze nikomu jego wlasnej opinii zabraniac; a to nie ma nic wspolnego z
            popieraniem Twoich pogladow!

bio.mum napisała:

> Sil!!!! Nie obraź się, ale ostatnią rzeczą, która może mi pomóc w walce z
            > niekompetentnymi adminami jest Twoje poparcie:))))
            • vinc0 Re: Popieram bio mum; adminy daly dzisiaj d.... 19.06.06, 01:30

Oficerowi prowdzącemu też się tak "umiejętnie"podlizywałeś?
              • silesius.monachijski0 [...] 19.06.06, 01:39
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • bio.mum Re: Popieram bio mum; adminy daly dzisiaj d.... 19.06.06, 01:43
                vinc0 napisał:

>
                >
                > Oficerowi prowdzącemu też się tak "umiejętnie"podlizywałeś?

vin0 - przyjacielu;)
                • vinc0 Re: Popieram bio mum; adminy daly dzisiaj d.... 19.06.06, 01:48
                  Jak mu tylko wspomnę o jego donosicielskiej karierze,to krzyczy,obraża,poniża.
                  Widać z tego że nawet w byłym UBeku zachowały się restki sumienia,to wstyd
                  wyzwala te emocje...
                  • bio.mum Re: Popieram bio mum; adminy daly dzisiaj d.... 19.06.06, 01:52
                    vinc0 napisał:

> Jak mu tylko wspomnę o jego donosicielskiej karierze,to krzyczy,obraża,poniża.
                    > Widać z tego że nawet w byłym UBeku zachowały się restki sumienia,to wstyd
                    > wyzwala te emocje...

Gdzie są qrva Ci admini?? No właśnie...patrz pan...uzywa niecenzuralnego
                    języka, stosuje pomówienia a nadal nie ma bana!?? admini do wymiany!!!
                    • vinc0 Re: Popieram bio mum; adminy daly dzisiaj d.... 19.06.06, 01:54
                      Jesteś świadkiem jak okrutnie mną pomiata.
                      Czuję się brudny po tych jego obrzydliwych inwektywach.
                      • bio.mum Re: Popieram bio mum; adminy daly dzisiaj d.... 19.06.06, 01:58
                        vinc0 napisał:

> Jesteś świadkiem jak okrutnie mną pomiata.
                        > Czuję się brudny po tych jego obrzydliwych inwektywach.

Nic do Ciebie nie przylgnęło;)...wiedz o tym. Zresztą wiesz:)...
                • silesius.monachijski0 Re: Popieram bio mum; adminy daly dzisiaj d.... 19.06.06, 01:54
                  dziekuje za "slowa szacunku"; wiem, co w swoim czasie robilem, wiem ile razy
                  bylem bity, i ile razy siedzialem; przed gowniarzami, typu Ciebie i vinc0
                  (jabcoka) nie musze sie tlumaczyc; dla Was wolnosc to swawola hucp wszelkiej
                  masci pederastow; nic wiecej nie jestescie w stanie zrozumiec; bawcie sie wiec
                  dobrze; mam nadzieje, ze adminy pozwola Wam sie Wasza glupota nacieszyc; w
                  kazdym badz razie nie chce, zeby Was wycinali; piszta co chceta; dla mmni to
                  koniec rozmowy i dyskusji: macie chec i czelnosc mnie po chamsku obrazac i
                  pomawiac o "agenture", to piszcie; sorry, ale na takie gowniarskie i podle
                  insynuacje "leje sikiem prostym"; i niech mnie wytna czy zabanuja; ja nie
                  jestem - w przeciwienstwie do Ciebie bio.mum - "wielbicielem" tego medium i
                  tego forum; pisze i wkladam tutaj kij w mrowisko, bo mi sie podoba; dopoki
                  moge; i zwalczam wszelkiej masci chamow i lewakow (obojetnie czy faszystwo czy
                  komunistow) tudziez pederastwo i ich zwolennikow; Have you understood?

bio.mum napisała:

> vinc0 napisał:
                  >
                  > >
                  > >
                  > > Oficerowi prowdzącemu też się tak "umiejętnie"podlizywałeś?
                  >
                  > vin0 - przyjacielu;)
                  >
                  >
                  • bio.mum Re: Popieram bio mum; adminy daly dzisiaj d.... 19.06.06, 02:00

macie chec i czelnosc mnie po chamsku obrazac i
                    > pomawiac o "agenture", to piszcie;

zacytuj! Gdzie cię posadziłam o agneturę? Drugi Kurski?
                    • silesius.monachijski0 Re: Popieram bio mum; adminy daly dzisiaj d.... 19.06.06, 02:15
                      przepraszam bio.mum, ale nie "rznij glupa"; vinc0 napisal o "oficerze
                      prowadzacym", a Ty mu skwapliwie przytaknelas; sorry, ale nie "robmy sobie jaj
                      z pogrzebu"; w innym miejscu opisalem Ci wrazenia dwoch Brazylijczykow z tak
                      bardzo przez Ciebie slawionej "Gay pride"; naprawde odbrze, ze wybralem sie na
                      ten mecz, i na "nasiadowe" po meczu w " "Boteco Brasil": warto bylo sie
                      odideologizowac

bio.mum napisała:

>
                      > macie chec i czelnosc mnie po chamsku obrazac i
                      > > pomawiac o "agenture", to piszcie;
                      >
                      > zacytuj! Gdzie cię posadziłam o agneturę? Drugi Kurski?
                  • vinc0 Re: Popieram bio mum; adminy daly dzisiaj d.... 19.06.06, 02:02
                    Wypłacz się ,wypłacz.Napisz sobie nowy życiorys,powtykaj w niego różne
                    bohaterskie wątki,pochwal się swą niezłomnością.Powtórz to sobie tysiąc razy,a
                    nawet wariograf oszukasz.Smutny ,były posiadaczu honoru.
                    • silesius.monachijski0 Re: Popieram bio mum; adminy daly dzisiaj d.... 19.06.06, 02:17
                      pocaluj w d... krowe albo inszego byka, bo do mnie Ci sie zblizyc nie pozwole;
                      ja nie placze, ja po prostu gardze takimi popluczynami prl-u, takimi dupkami
                      jak ty, beznadziejny kmiocie; ty nie jestes w stanie mnie obrazic; takie g...
                      nigdy sie do mnie nie przylepi

vinc0 napisał:

> Wypłacz się ,wypłacz.Napisz sobie nowy życiorys,powtykaj w niego różne
                      > bohaterskie wątki,pochwal się swą niezłomnością.Powtórz to sobie tysiąc razy,a
                      > nawet wariograf oszukasz.Smutny ,były posiadaczu honoru.
                      • vinc0 Re: Popieram bio mum; adminy daly dzisiaj d.... 19.06.06, 02:28
                        pocaluj w d... krowe albo inszego byka, bo do mnie Ci sie zblizyc nie pozwole; ???

Pogratulować silesiusie (długie brawa)
                      • mark.parker Re: Popieram bio mum; adminy daly dzisiaj d.... 19.06.06, 02:35

> pocaluj w d... krowe albo inszego byka, bo do mnie Ci sie zblizyc nie pozwole;
                        > ja nie placze, ja po prostu gardze takimi popluczynami prl-u, takimi dupkami
                        > jak ty, beznadziejny kmiocie; ty nie jestes w stanie mnie obrazic; takie g...
                        > nigdy sie do mnie nie przylepi

Monachijski śmieć:

Najpierw był taki: silesius.monachijski
                        Teraz jest taki: silesius.monachijski0
                        Obaj wypadli
                        wprost z krowiej s...ki.

wet3:

They called him wet the Third:
                        turns out he's just a turd
                        • silesius.monachijski0 Re: Popieram bio mum; adminy daly dzisiaj d.... 19.06.06, 02:46
                          idz sie glupcze poonanizowac na waszym arcylewackim forum "autentycznych
                          zwolennikow pisu", tam mozesz pawia - i nie tylko - spuscic; glupota musi
                          znalezc dla siebie ujscie; lepiej na tym infantylnym forum, niz tutaj

mark.parker napisał:

> Monachijski śmieć:
                          >
                          > Najpierw był taki: silesius.monachijski
                          > Teraz jest taki: silesius.monachijski0
                          > Obaj wypadli
                          > wprost z krowiej s...ki.
                          >
                          >
                          > wet3:
                          >
                          > They called him wet the Third:
                          > turns out he's just a turd
                          >
                          >
                  • apoplaws Koles 19.06.06, 02:18
                    jestes wzorcowym przykladem faszysty. W Sevres powinni cie w formalinie trzymac.
                    Genius loci bawarskich piwiarni tak dziala?
                    Jezeli zas chodzi o chamstwo, to wsrod megachamow na tym forum, ktorych jest
                    sporo, dzierzysz niewatpliwie palme pierszenstwa, ktora komukolwiek trudno Ci
                    bedzie odebrac. Bo ten rodzaj chamstwa wykracza poza defninicje chamstwa jako
                    braku kultury i wpada juz raczej wg. mojej oceny w zakres zarezerwowany dla
                    slowa psychopatia.
                    • silesius.monachijski0 Re: Koles 19.06.06, 02:22
                      jasne: Twoje komentarze zas zasluguja na miano "kulturalnego chamstwa"
                      i "klinicznego bezmozgowia": nic nie wiem, nie wiem o co chodzi, ale sie
                      wpier...., i dowalam na oslep: komu i jak popadnie; aha:i uwazam sie za
                      czlowieka "kulturalnego"; trudno znalezc wieskzego trolla na tym forum

apoplaws napisał:

> jestes wzorcowym przykladem faszysty. W Sevres powinni cie w formalinie
                      trzymac
                      > .
                      > Genius loci bawarskich piwiarni tak dziala?
                      > Jezeli zas chodzi o chamstwo, to wsrod megachamow na tym forum, ktorych jest
                      > sporo, dzierzysz niewatpliwie palme pierszenstwa, ktora komukolwiek trudno Ci
                      > bedzie odebrac. Bo ten rodzaj chamstwa wykracza poza defninicje chamstwa jako
                      > braku kultury i wpada juz raczej wg. mojej oceny w zakres zarezerwowany dla
                      > slowa psychopatia.
                      • apoplaws Re: Koles 19.06.06, 02:28
                        > trudno znalezc wieskzego trolla na tym forum
                        Coz chcialbym. Ale tu trzeba miec prawdziwy wrodzony talent, ktory niewatpliwie
                        posiadasz.
                        Natomiast co do wiedzy o co chodzi, nie wiem czy jestes na tyle spostrzegawczy,
                        ale wszystkie posty w watkach sa dosc dobrze widoczne i nie jest tak trudno sie
                        dowiedziec.
                        W kazdym razie ide spac, zegnajac sie tym milym akcentem. Tobie, zycze rowniez
                        milych, krwawych snow pelnych z pewnoscia seksu i przemocy ;)
                        • silesius.monachijski0 Re: Koles 19.06.06, 02:31
                          jezeli chodzi o sny "krwawe i seksowne" to pomyliles mnie z "jabcokiem"
                          (vel "vínc0") i ferajna; tym niemniej: dobranoc

apoplaws napisał:

> > trudno znalezc wieskzego trolla na tym forum
                          > Coz chcialbym. Ale tu trzeba miec prawdziwy wrodzony talent, ktory
                          niewatpliwie
                          > posiadasz.
                          > Natomiast co do wiedzy o co chodzi, nie wiem czy jestes na tyle
                          spostrzegawczy,
                          > ale wszystkie posty w watkach sa dosc dobrze widoczne i nie jest tak trudno
                          sie
                          > dowiedziec.
                          > W kazdym razie ide spac, zegnajac sie tym milym akcentem. Tobie, zycze rowniez
                          > milych, krwawych snow pelnych z pewnoscia seksu i przemocy ;)
    • maxlowe Re: O spisku syjonistycznym na obchodach czerwca 19.06.06, 00:54

meloosyna napisala : prowokacja!
      Prowokacja do czego?
      • bim41 Re: O spisku syjonistycznym na obchodach czerwca 19.06.06, 00:56
        to nie prowokacja , to po prostu głupota ludzka.Ale te garbate nosy to iście
        kabaretowy tekścik.
    • ayrten Re: O spisku syjonistycznym na obchodach czerwca 19.06.06, 01:16
      "Kilku ludzi straciło życie w niejasnych okolicznościach"
      cała GW . Wszyscy wiedzą ile było tych "kilku" i w jakich okolicznościach
      stracili życie, tylko dla GW jest to "niejasne".
      Nie wolno źle pisać o kolegach Adasia, nawet jeśli byli z SB...
    • psychiatra_romana Re: O spisku syjonistycznym na obchodach czerwca 19.06.06, 01:17
      ta menda tarkowski po prostu za mało $ dostał od KOR-u i paszczy smiec, ale
      powinien stulic jape bo na swoich grafomańskich wypocinach dla bachorów
      sprzedawanych w tysiacach sztuk niezła kase tłucze egzaltowany paszczur.
    • bim41 Chichot historii 19.06.06, 01:27
      w 1976 r. w Ursusie podobno robotnicy przyspawali pociąg do szyn żeby nie
      wywoził naszych towarów do ZSRR, teraz nie możemy sie uporać z Rosyjskim
      embargiem na nasze mięso.
      • polonus3 Re: Chichot historii 19.06.06, 01:49
        No to teraz maja robole co wywalczyli. Puste hale, bezrobocie i rzady Polska
        tych z KOR-u. I ruszala wiara w pole aby Polska byla Polska, od Chicago do
        Tobolska. Zima wasza, wiosna nasza. Czy sie stoi czy sie lezy, dwa tysiace sie
        nalezy. Wypuscic Lecha wsadzic Wojciecha. RWPG to- Rosji Wszystko Polsce Gowno.
        • alterpars Smutna izolacja skansenu o nazwie Polska 19.06.06, 01:52
          Tylko tak dalej. Mysle ze zgodnym chorem nikt nie wspomni o tym wydarzeniu ktore
          tylko potwierdza ostatnia rezolucje parlamentu europejskiego.
    • d3b3 Ta orążada jest bez bę... bąbelków... 19.06.06, 01:31
      Gotowane leszcze...
      • hatra Pan Tarkowski 19.06.06, 01:42
        Nie sadza, zeby Pan Tarkowski znal ponizszy tekst.
        Zanim ktokolwiek cokolwiek bedzie jeszcze chcial napisac w tym watku, niech
        wezmie do reki slownik angielsko-polski i przetlumaczy sobie.

www.bastion.krakow.pl/index.php?nr=2&id=378

compuserb.com/tyran1-1.htm
        • hatra Re: Pan Tarkowski 19.06.06, 01:49
          Dla niecierpliwych.

www.angelfire.com/planet/objawienie/rosenthal.htm
        • mark.parker Re: Pan Tarkowski 19.06.06, 02:23
          hatra napisała:

> Nie sadza, zeby Pan Tarkowski znal ponizszy tekst.
          > Zanim ktokolwiek cokolwiek bedzie jeszcze chcial napisac w tym watku, niech
          > wezmie do reki slownik angielsko-polski i przetlumaczy sobie.

Zydzi po prostu olali te durne wynurzenia nt. fałszywki wyprodukowanej przez
          carską Ochranę i tobie też się to należy za twoją bezdenną głupotę.
          • hatra Re: Pan Tarkowski 19.06.06, 02:32
            Szanuje moje bezdenna glupote, dr Makowa tez.
    • wojtek2784 Re: Polska została ukarana - 20 % bezrobociem 19.06.06, 01:50
      Za zasługi w obaleniu reżimu PZPR-owskiego , Polska została ukarana
      20 procentowym bezrobociem.
      Wedłu Unii Europejskiej, każdy ma to na co sobie zasłużył.
      • alterpars Jasne bo to wina UE ..... 19.06.06, 01:54
        za to rzad Marcinkiewicza utworzyl nowe miejsca pracy dla wyksztalconej
        mlodziezy po studiach. tyle ze w Wlk Brytanii buahahahaha.
      • maxlowe Re: Polska została ukarana - 20 % bezrobociem 19.06.06, 02:08
        wojtek2784 napisał:

> Za zasługi w obaleniu reżimu PZPR-owskiego , Polska została ukarana
        > 20 procentowym bezrobociem.
        > Wedłu Unii Europejskiej, każdy ma to na co sobie zasłużył.

Swwiete slowa. Habsburgowie, Hohenzollerni, Romanowowie, Trzecia Rzesza,
        Zwiazek Sowiecki i Imperium Brytyjskie nad ktorym nigdy nie zachodzilo slonce,
        i mimo nawet ze Bog byl Anglikem - wszyscy zasluzyli sobie na to co otrzymali.
        Zobaczymy na co zasluzyla sobie UE.
    • silesius.monachijski0 Gay pride: wielkie swieto brazylijskiej mafii 19.06.06, 02:06
      (i nie tylko); to swieto pederastwo i handlarzy "zywym towarem", czyli
      chlopcami, ktorych wykorzystuja potem "kasiasci" i podtatusiali gejowie
      brazylijscy, zaawansowani wiekowo i z "brzuszkiem"; dzisiaj - po meczu
      Brazylia - Australia udalem sie na krotko do moich przyjaciol, wlascicieli
      brazylijskiej knajpy, i spotkalem tam dwoch chlopakow (obecnie juz 20 kilku
      letnich mezczyzn), pochodzacych z Salvador de Bahia, ktorzy mi opowiadali, jak
      to zostali "przygarnieci" podczas Gay pride przez podtatusialych gejow, potwem
      zas wielokrotnie przez tych gejow zgwalceni (mieli wtedy po 14-15 lat). A tutaj
      na forum pisze sie peany na czesc "najwiekszej gejowskiej parady w Brazylii";
      juz nawet nie che mi sie ironizowac po tym, co uslyszalem;
      • vinc0 Re: Gay pride: wielkie swieto brazylijskiej mafii 19.06.06, 02:20

> (i nie tylko); to swieto pederastwo i handlarzy "zywym towarem", czyli
        > chlopcami, ktorych wykorzystuja potem "kasiasci" i podtatusiali gejowie
        > brazylijscy, zaawansowani wiekowo i z "brzuszkiem"; dzisiaj - po meczu
        > Brazylia - Australia udalem sie na krotko do moich przyjaciol, wlascicieli
        > brazylijskiej knajpy, i spotkalem tam dwoch chlopakow (obecnie juz 20 kilku
        > letnich mezczyzn), pochodzacych z Salvador de Bahia, ktorzy mi opowiadali, jak
        > to zostali "przygarnieci" podczas Gay pride przez podtatusialych gejow, potwem
        > zas wielokrotnie przez tych gejow zgwalceni (mieli wtedy po 14-15 lat). A tutaj
        >
        > na forum pisze sie peany na czesc "najwiekszej gejowskiej parady w Brazylii";
        > juz nawet nie che mi sie ironizowac po tym, co uslyszalem;

---------------

Już wiem ,ty jesteś Tony Halik!!!Tylko on znał wszystkich.
        Ale przecież już nie żyje,więc jesteś zwykłym mitomanem?
    • d3b3 ahtung! herman! drei, zwei, einz... torpedo los! 19.06.06, 02:07
      • lech.walesa1 Rydzyka przeszłość jest ciemna jak teczka murzyna 19.06.06, 05:09
        Oczyszczenie musi być dokonane dla dobra Kościoła
        Nie ze sznurem do świątynii, ale z orczykiem do kurii biskupiej wchodzi dzisiaj
        Pan Jezus Chrystus, żeby pogonić z Kościoła Mariackiego bandę złoczyńców, która
        od kilkunastu lat kasuje za dopuszczanie Katolików i Polaków przed cudowne
        oblicze Maryii w ołtarzu Wita Stwosza.

Likwidacja Służby Bezpieczeństwa otworzyła w Krakowie nowe możliwości także
        przed 28 kapusiami w sutannach, którzy nie mogli już dlużej gnębić kapelana
        Solidarności z Nowej Huty, ks. Tadeusza Isakowicza-Zaleskiego w nadziei na
        osiąganie korzyści materialnych.

O 6 tysiącach ludzi pracujących jawnie dla Poczty Polskiej a tajnie dla Służby
        Bezpieczeństwa mówiło się w Polsce otwarcie za czasów prezydentury Wałęsy. Ci
        ludzie podsłuchiwali nasze rozmowy telefoniczne, naruszali tajemnicę
        korespondencji, wyjmowali banknoty i czeki z prywatnych listów, kradli
        zawartość przesyłanych pocztą paczek. Księża Kościoła Katolickiego nie
        wspominają, żeby kogoś z tej grupy złoczyńców ruszało sumienie, a tajemnica
        spowiedzi nie zabrania przecież tzw. syntetyzujących wypowiedzi ogólnych na
        temat. Czy w IV Rzeczypospolitej, Prawa i Sprawiedliwości, dowiemy się chociaż,
        co stało się z tymi podwójnymi etatami? Minister Spraw Wewnętrznych Ludwik Dorn
        nie jest w tej sprawie objęty mocą Kodeksu Prawa Kanonicznego, a Ustawa o
        dostępie do Informacji Publicznej zobowiązuje chyba do poinformowania obywateli
        Rzeczypospolitej obojga narodów o tym, czy tajni agenci nadal zbierają na
        poczcie znaczki ze śliną skinhedów dla kolegów z Laboratorium ABW?

Z myślą o korzyściach materialnych żydzi tańczyli wokół Złotego Cielca, zaś
        katolicy w Polsce uzyskali po 1989 roku prawo do zakładania firm, organizacji i
        stowarzyszeń, których działalność gospodarcza nastawiona jest na osiąganie
        zysku.

Afery związane z osiąganiem zysków przez drukarnie diecezjalne w Katowicach i w
        Gdańsku powinny jak orczyk zachęcić biskupów we wszystkich diecezjach do
        przeprowadzenia prawdziwej lustracji laikatu i duchowieństwa, osób prowadzących
        działalność gospodarczą, tudzież szkoły katolickie, uczelnie - a nie tylko do
        prześwietlenia przeszłości pracowników i współpracowników toruńskiej rozgłośni
        Radia Maryja.

Nie wystarczy więc powołanie w czterech polskich diecezjach komisji do
        przejrzenia akt IPN-u, spuścizny po agentach żydokomunistycznej Służby
        Bezpieczeństwa. I zapisanie kilku stron papieru mową teologiczną w stylu mowy
        nauczanej przez niemoralnego Czajkowskiego, profesora Teologii Moralnej
        Uniwersytetu Stefana Wyszyńskiego, który ukrywal przez żydami swoje pochodzenie
        i dlatego mógł latami uchodzić za katolickiego przewodniczącego Komisji ds.
        dialogu z Judaizmem. Nie wystarczy słowo "przepraszam" wypowiedziane przez
        biskupa, bo to jest przepraszanie za cudze winy, wyświechtana grzeczność,
        której nikt nie oczekuje i która niczego nie rozwiązuje, nic nie załatwia.

Lustracja w Kościele Katolickim nie może odbywać się z myślą o obronie
        złoczyńców i po to, żeby nie ujawnić ich szkodliwego i brudnego moralnie,
        haniebnego dzieła.

Oczyszczenie musi być dokonane dla dobra Kościoła, z myślą o milionach Bogu
        ducha winnych wiernych, którzy budują i pomnażają swoim wdowim groszem majątek
        i wielkość Kościoła. Lustracja musi mieć na celu naprawienie wyrządzonych
        krzywd i szkód. Kolegialne czytanie w polskich diecezjach akt antypolskiej
        Służby Bezpieczeństwa nie może służyć ukrywaniu wrogów Kościoła, bezbożników,
        agentów i zdrajców narodu.

Wytrwale Szukać Prawdy mają wierni i kapłani Jezusa Chrystusa, nie zrobi tego
        za nich ukoronowana dzisiaj w wizerunku Matka Boża Ursynowska Wytrwale
        Szukająca.

Nie ma zgody Polaków na ukrywanie prawdy przez biskupów, bo Prawda to Jezus
        Chrystus i jego słowa, które mówią Polakom, co to jest powinność i moralność,
        a plemię żmijowe bije ta prawda orczykiem po oczach:

Biada wam, uczeni w Piśmie i faryzeusze obłudnicy! Bo dbacie o czystość
        zewnętrznej strony kubka i misy, a wewnątrz pełne są ździerstwa i
        niepowściągliwości. Faryzeuszu ślepy! Oczyść wpierw wnętrze kubka, żeby
        zewnętrzna jego strona stała się czysta. Mt 23,25-26.

Amen,

Stan Dawid Ligoń

sowa.beeplog.de/17379_132763.htm
    • prof-antoni Jezus byl Zydem (lpr, RYDZYK, Jankowski) 19.06.06, 02:20
      O TYM NIE WIEDZA
      • silesius.monachijski0 Re: Jezus byl Zydem (lpr, RYDZYK, Jankowski) 19.06.06, 02:27
        ale Jezus nie byll Kuroniem (zalozycielem "czerwonego harcerstwa"), nie byl
        Michnikiem, synem Ozjasza Szechtera (bolszewickiego dzialacza) i Heleny Michnik
        (specjalistki od "komunistycznego wychowania") oraz bratem Stefana, zbrodniarza
        stalinowskiego; Jezus z Nazaretu, zydowski rabin, i Syn Boga, nie byl tez
        spokrewniony z Urbanem Jerzym, MilewiczEwa, Luczywo Helena, Gebertem
        Konstantym, etc, dziecmi bolszewickich kacykow, niszczacych po wojnie polskosc
        i niezaleznego ducha narodu polskiego - to tylko dla krotkiego przypomnienia

prof-antoni napisała:

> O TYM NIE WIEDZA
        • vinc0 Re: Jezus byl Zydem (lpr, RYDZYK, Jankowski) 19.06.06, 02:34
          Dlaczego sciga sie tylko neofaszystow, zas komunisci (post) spod znaku SLD moga
          dalej dzialac? przeciez w "Czarnej ksiedze komunizmu" udowodniono, ze ofiar
          komunizmu bylo wielokrotnie wiecej niz ofiar faszyzmu; skad ta dwulicowosc? czy
          tylko dlatego, ze wielu komunistycznych zbrodniarzy i lajdakow bylo pochodzenia
          zydowskiego? ale to bylby czysty rasizm!!! usprawiedliwia sie ludzi i system
          tylko dlatego, ze pewna grupa etniczna/religijna odegrala tam znaczaca role;
          ja - a nawet ze wzgledow rodzinnych nie byloby to mozliwe - nigdy nie bylem
          antysemita; potepiam jednak z cala moca atakowanie neofaszyzmu, a pozostawianie
          SLD w Sejmie; to drugie jest dla mnie wiekszym bluznierswtem przeciwko
          demokracji i panstwu prawa.

----

Plwam na ciebie faszysto!-to jest obelga .
          • silesius.monachijski0 Re: Jezus byl Zydem (lpr, RYDZYK, Jankowski) 19.06.06, 02:44
            glupi i bezrozumny lewaku: gdybys posiadal szczypte zdrowego rozsadku (nie
            mowie juz o rozumie, bo za wysokie na ciebie nogi), to zrozumialbys, ze faszyzm
            i komunizm wyrastaja z jednego pnia: lewackiej, prymitywnej ideologii mas; stad
            tez, bedac lewakiem (a ja lewactwo zwalczam), jestes tak samo komunista, jak i
            faszysta; to jedno lewackie lajno; tylko glupcy probuja sie temu przeciwstawic,
            i kwestionowac "Czarna ksiege komunizmu", pod redakcja Stephane Courtois;
            typowe lewackie p....... bez ladu i skladu, te twoje nedzne posty

vinc0 napisał:

> Dlaczego sciga sie tylko neofaszystow, zas komunisci (post) spod znaku SLD
            moga
            > dalej dzialac? przeciez w "Czarnej ksiedze komunizmu" udowodniono, ze ofiar
            > komunizmu bylo wielokrotnie wiecej niz ofiar faszyzmu; skad ta dwulicowosc?
            czy
            > tylko dlatego, ze wielu komunistycznych zbrodniarzy i lajdakow bylo
            pochodzenia
            > zydowskiego? ale to bylby czysty rasizm!!! usprawiedliwia sie ludzi i system
            > tylko dlatego, ze pewna grupa etniczna/religijna odegrala tam znaczaca role;
            > ja - a nawet ze wzgledow rodzinnych nie byloby to mozliwe - nigdy nie bylem
            > antysemita; potepiam jednak z cala moca atakowanie neofaszyzmu, a
            pozostawianie
            > SLD w Sejmie; to drugie jest dla mnie wiekszym bluznierswtem przeciwko
            > demokracji i panstwu prawa.
            >
            > ----
            >
            > Plwam na ciebie faszysto!-to jest obelga .
            • mark.parker Re: Jezus byl Zydem (lpr, RYDZYK, Jankowski) 19.06.06, 02:46
              Jezus był Wolakiem z Matki Wolki z Ziemi Wolski (za mini-prezesem mini-partyjki
              neonazistowskiej) :))
              • silesius.monachijski0 Re: Jezus byl Zydem (lpr, RYDZYK, Jankowski) 19.06.06, 02:49
                Wiesz co lewacki cwoku i pederasto: nie obrazaj Jezusa; zajmij sie Biedroniem,
                Niemcem, "ruda frycka" z Berlina, tudziesz inszym "zerem"; zostaw Jezusa w
                spokoju; On nie pasuje do twojego pedalskiego smietnika; OK?

mark.parker napisał:

> Jezus był Wolakiem z Matki Wolki z Ziemi Wolski (za mini-prezesem mini-
                partyjki
                > neonazistowskiej) :))
            • vinc0 Re: Jezus byl Zydem (lpr, RYDZYK, Jankowski) 19.06.06, 02:49
              To akurat jest twój autorski tekst mędrcze hłehłe.
              • silesius.monachijski0 Re: Jezus byl Zydem (lpr, RYDZYK, Jankowski) 19.06.06, 02:52
                poczytaj Le Bona; Ortege y Gasseta czy Pareto: ale czy ty wogole wiesz o czym
                mowa, biedny homusiu, "schwanz gesteuert"?

vinc0 napisał:

> To akurat jest twój autorski tekst mędrcze hłehłe.
                • vinc0 Re: Jezus byl Zydem (lpr, RYDZYK, Jankowski) 19.06.06, 02:55

> poczytaj Le Bona; Ortege y Gasseta czy Pareto: ale czy ty wogole wiesz o czym
                  > mowa, biedny homusiu, "schwanz gesteuert"?
                  >
                  > vinc0 napisał:
                  >
                  > > To akurat jest twój autorski tekst mędrcze hłehłe.

---

Po co mam czytać?Zaqpytam ciebie ,ty wiesz wszystko hehehehehehehehehehehe
                  wszystko widziałes ,wszystkich znasz,wszędzie byłeś,ile ty masz lat? 240?
              • mark.parker Re: Jezus byl Zydem (lpr, RYDZYK, Jankowski) 19.06.06, 02:52
                vinc0 napisał:

> To akurat jest twój autorski tekst mędrcze hłehłe.

Najbardziej tych nazioli wqrwia jak się ich nie traktuje poważnie, tylko z nich
                kpi. Ale im się nieortofraficznie piana z pyska leje :))))))))))))) Niech żyje
                Ziemia Wolska karykaturki prezesika!
                • vinc0 Re: Jezus byl Zydem (lpr, RYDZYK, Jankowski) 19.06.06, 02:57
                  Bo wku..ać ,to trzeba umić:)
                • silesius.monachijski0 Re: Jezus byl Zydem (lpr, RYDZYK, Jankowski) 19.06.06, 02:57
                  Nazisci, komunisci, lewacy i pedaly to jedna sfora; przypominam, ze najwiekszym
                  i najznaczniejszym pedalem=pederasta w historii Starego Kontynentu byl A.
                  Hitler, wasz lewacko-pedalski guru;

www.findarticles.com/p/articles/mi_m1571/is_7_18/ai_83553874
                  to dla mnie zupelne antypody: nie jestem ani lewakiem (znaczy faszysta czy
                  komunista) ani pedalem

mark.parker napisał:

> vinc0 napisał:
                  >
                  > > To akurat jest twój autorski tekst mędrcze hłehłe.
                  >
                  > Najbardziej tych nazioli wqrwia jak się ich nie traktuje poważnie, tylko z
                  nich
                  > kpi. Ale im się nieortofraficznie piana z pyska leje :))))))))))))) Niech żyje
                  > Ziemia Wolska karykaturki prezesika!
                  >
                  >
                  • vinc0 Re: Jezus byl Zydem (lpr, RYDZYK, Jankowski) 19.06.06, 03:00
                    Silesius ,mam do ciebie osobiste pytanie.Jak nie chcesz to nie odpowiadaj.
                    Siedziałeś kiedyś w wiezieniu?
                    • silesius.monachijski0 Re: Jezus byl Zydem (lpr, RYDZYK, Jankowski) 19.06.06, 03:08
                      tak; i co z tego? siedzialem za "polityke"? jakaos tak sie zdarzylo, ze ludzie
                      rozumieli, ze jestem zdeklarowanym antykomunista, i ze siedze za "polityke"; i -
                      te dni sepdzane na spacerniaku - byly takie, ze chociaz komuchy klawisze
                      napuszczaly ludzi na mnie, nigdy nic zlego mi sie nie stalo; dlatego mam duzo
                      wiekszy szacunek dla wiezniow kryminalistow, niz do postkomuchow, a la
                      Kwasniewski, Miller, Oleksy i reszta bandy, jak tez "oredownicy" okraglego
                      mebla, pokroju Michnika czy Mazowieckiego; pytales, wiemm odpowiadam: tak,
                      bardziej cenie sobie kryminalistow, z ktorymi przychodzilo mi (kilkakrotnie)
                      siedziec, niz tych wszystkich Michnikow, Mazowieckich, a przede wszytskich to
                      postkomunistyczne, lewackieg... typu Kwasnienwskiego, Millera czy
                      Oleksego; "poniatno"????

vinc0 napisał:

> Silesius ,mam do ciebie osobiste pytanie.Jak nie chcesz to nie odpowiadaj.
                      > Siedziałeś kiedyś w wiezieniu?
                      • vinc0 Re: Jezus byl Zydem (lpr, RYDZYK, Jankowski) 19.06.06, 03:23
                        Teraz rozumiem,skąd mieli informacje...
                        Agent specjalny w celi z politycznymi,pod specjalną ochroną służb specjalnych.
                        Dobrze płacili?na grzankę z kawiorem starczyło?
                        • silesius.monachijski0 Re: Jezus byl Zydem (lpr, RYDZYK, Jankowski) 19.06.06, 03:34
                          wiesz co, niedorajdo i lewacki gnojku? i "przyjacielu" bio.mum, uu1, sclavusa,
                          i tej waszej calej lewacko-wazeliniarskiej ferajny? wy mi mozecie na "pukiel"
                          naskoczyc, wszyscy razem, i kazde z osobna; wobec lewakow: obojetnie czy
                          neonazistow, czy postkomunistow czy pederastow, zawsze zachowywalem jedna
                          postawe: pelnego obrzydzenia; i tak tez jest obecnie; i to juz ostatni post w
                          ramach "odpowiedzi" (wzmiankowany juz Jezus z Nazaretu mawial, ze nie "wolno
                          perly rzucac przed swinie"); myslales, ze mnie twoimi chamskimi i durnowatymi
                          postami dotknales? otoz nie; jakosc tych twoich bazgrol, tudziez kwalifikacje
                          twoich "poplecznikow" pozwalaja mi lepiej zrozumiec, dlaczego reprezentacja
                          Polski w pilce noznej tak zle gra; za duzo badziewia i wszelkiej masci
                          prymitywow na roznych szczeblach (vide: jabcok czyli vinc0)

vinc0 napisał:

> Teraz rozumiem,skąd mieli informacje...
                          > Agent specjalny w celi z politycznymi,pod specjalną ochroną służb specjalnych.
                          > Dobrze płacili?na grzankę z kawiorem starczyło?
                          • mark.parker Re: Jezus byl Zydem (lpr, RYDZYK, Jankowski) 19.06.06, 03:40

> wiesz co, niedorajdo i lewacki gnojku? i "przyjacielu" bio.mum, uu1, sclavusa,
                            > i tej waszej calej lewacko-wazeliniarskiej ferajny?

Nie zapomnij zażyć środków uspokajających na noc, biedaczku-popłuczynko.
                            • silesius.monachijski0 Re: Jezus byl Zydem (lpr, RYDZYK, Jankowski) 19.06.06, 03:44
                              pojawienie sie twojego glupiego nicka na forum, od razu wplywa na oczyszczenie
                              mojego organizmu; niepotrzebne troski kolego: jak tylko przychodzi mi dostrzec
                              twojego nickea i te glupie komentarze, to boje dir, ze dostane rozwolnienia;
                              ale: po takim cienkim g... jak ty, wszystko przechodzi

mark.parker napisał:

>
                              > > wiesz co, niedorajdo i lewacki gnojku? i "przyjacielu" bio.mum, uu1, scla
                              > vusa,
                              > > i tej waszej calej lewacko-wazeliniarskiej ferajny?
                              >
                              > Nie zapomnij zażyć środków uspokajających na noc, biedaczku-popłuczynko.
                              >
                              >
                              • mark.parker Re: Jezus byl Zydem (lpr, RYDZYK, Jankowski) 19.06.06, 03:47

> pojawienie sie twojego glupiego nicka na forum, od razu wplywa na oczyszczenie
                                > mojego organizmu; niepotrzebne troski kolego: jak tylko przychodzi mi dostrzec
                                > twojego nickea i te glupie komentarze, to boje dir, ze dostane rozwolnienia;

Popuszczasz ze strachu? Prosto w te króciutkie spodenki-hitlerówki monachijskie?
                                • silesius.monachijski0 Re: Jezus byl Zydem (lpr, RYDZYK, Jankowski) 19.06.06, 03:52
                                  pomylilo ci sie; hitlerowcem jestes Ty, skoro jestes pedalem, to masz swojego
                                  ober-guru
                                  .
                                  www.findarticles.com/p/articles/mi_m1571/is_7_18/ai_83553874.
                                  a ze ten typ byl ober faszysta i nazista, to i ty, jako pederasta, jestes dla
                                  mnie faszysta i nazista

mark.parker napisał:

>
                                  > > pojawienie sie twojego glupiego nicka na forum, od razu wplywa na oczyszc
                                  > zenie
                                  > > mojego organizmu; niepotrzebne troski kolego: jak tylko przychodzi mi dos
                                  > trzec
                                  > > twojego nickea i te glupie komentarze, to boje dir, ze dostane rozwolnien
                                  > ia;
                                  >
                                  > Popuszczasz ze strachu? Prosto w te króciutkie spodenki-hitlerówki
                                  monachijskie
                                  > ?
                                  >
                                  • mark.parker Re: Jezus byl Zydem (lpr, RYDZYK, Jankowski) 19.06.06, 03:56

> pomylilo ci sie; hitlerowcem jestes Ty, skoro jestes pedalem, to masz swojego
                                    > ober-guru

Biedny, zakompleksiony człowieczku! Nie dawaj wiary wszystkiemu, co znajdziesz w
                                    necie! Pośpij sobie, popłuczynko, rano Ci przejdzie. Oby Ci się przyśniła Nasza
                                    Szkapa Edukacji, tylko nie popuść od razu w piżamkę - lepiej załóż pieluszkę :)
                                    • silesius.monachijski0 Re: Jezus byl Zydem (lpr, RYDZYK, Jankowski) 19.06.06, 03:59
                                      www.findarticles.com/p/articles/mi_m1571/is_7_18/ai_83553874.
                                      to jest znane wszystkim, ktorzy maja historyczne zainteresowania; A. Hitler i
                                      cale SA bylo pedalskie; Hitler zas mial od najmlodszych lat
                                      rozne wykretne wytlumaczenia - > podobnie jak lewackie lobby, ktore dzisiaj
                                      probuje odwrocic kota ogonem

mark.parker napisał:

>
                                      > > pomylilo ci sie; hitlerowcem jestes Ty, skoro jestes pedalem, to masz swo
                                      > jego
                                      > > ober-guru
                                      >
                                      >
                                      > Biedny, zakompleksiony człowieczku! Nie dawaj wiary wszystkiemu, co
                                      znajdziesz
                                      > w
                                      > necie! Pośpij sobie, popłuczynko, rano Ci przejdzie. Oby Ci się przyśniła
                                      Nasza
                                      > Szkapa Edukacji, tylko nie popuść od razu w piżamkę - lepiej załóż
                                      pieluszkę :)
                                      >
                                      >
                                      • mark.parker Re: Jezus byl Zydem (lpr, RYDZYK, Jankowski) 19.06.06, 04:00
                                        Znudziłeś mi się. Pa pa!
                          • tomxp przyjaciol nik nie bedzie mi wybieral.... 19.06.06, 03:45
                            byla (i jest dalej, dzieki bogu, piosenka o takim ze tytule...

jakze aktualna takze teraz. moze z wyjatkiem tego tymi zlymi niekoniecznie
                            musza byc pzprowcy. demokracja.

w jednym z twoch drogi silesjuszu, wczesniejszych postow mowiles o czyms, nie
                            pamietam dokladnie. odpowiadales uzywajac sformulowania kazdy (100%) to wie.
                            jestes w bledzie w mojej opinii. kazdy oddycha, i kazdy(100%) umiera.
                            moze jeszcz kilka innych. poza tym bardzo waskim gronem rozposciera sie cala ta
                            innosc ktora wedlog mnie czyni nas ludzmi.
                            innosc
                            a nie takosamosc

samo dobro wylwalo mu sie juz uszami...niech zyje!
                            • silesius.monachijski0 Re: przyjaciol nik nie bedzie mi wybieral.... 19.06.06, 03:49
                              skoro wykazujesz taka tolerancje wobec pzpr-owcow
                              (tak - m.in. - rozumiem Twoja wypowiedz), to dlaczego nie masz tolerancji wobec
                              faszystow i neonazistow? przeciez oni wszyscy maja wspolne korzenie

tomxp napisał:

> byla (i jest dalej, dzieki bogu, piosenka o takim ze tytule...
                              >
                              > jakze aktualna takze teraz. moze z wyjatkiem tego tymi zlymi niekoniecznie
                              > musza byc pzprowcy. demokracja.
                              >
                              > w jednym z twoch drogi silesjuszu, wczesniejszych postow mowiles o czyms, nie
                              > pamietam dokladnie. odpowiadales uzywajac sformulowania kazdy (100%) to wie.
                              > jestes w bledzie w mojej opinii. kazdy oddycha, i kazdy(100%) umiera.
                              > moze jeszcz kilka innych. poza tym bardzo waskim gronem rozposciera sie cala
                              ta
                              >
                              > innosc ktora wedlog mnie czyni nas ludzmi.
                              > innosc
                              > a nie takosamosc
                              >
                              >
                              >
                              > samo dobro wylwalo mu sie juz uszami...niech zyje!
                              • tomxp niekoniecznie musza nimi byc pzprowcy 19.06.06, 03:55
                                mnie niepokoii ze w dzisiejszej polsce wylacznosc na najgorsze wydaja sie miec
                                w 99% pzprowcy.
                                troche to wyglada jakby wszysko odrocilo sie o 180o

100 procenty w naturze zdarzaja sie niezmirnie rzadko, jezeli w ogole

u nas po prostu jest wyjatkowo nienaturalnie......lol
                              • tomxp Re: przyjaciol nik nie bedzie mi wybieral.... 19.06.06, 03:57
                                ja staram sie miec taka sama miarke na tych i na tamtych.
                                inaczej robi sie paranoja wraz z opowiesciami o samym dobrze. ktorego dokola
                                nadmiaru nie widac..... : (
                  • mark.parker Re: Jezus byl Zydem (lpr, RYDZYK, Jankowski) 19.06.06, 03:10

>nie jestem ani lewakiem (znaczy faszysta czy
                    > komunista) ani pedalem

Na "pedała" jesteś za głupi; jesteś naziolską popłuczyną - dziesiątą wodą po
                    Naszej Szkapie Edukacji, Która Spadła z PRONcia Komuszego Kolaboranta. Natomiast
                    zawsze wydawało mi się, że stoisz ciut wyżej od galby - jakże przykro się
                    rozczarowałem :(
                    • silesius.monachijski0 Re: Jezus byl Zydem (lpr, RYDZYK, Jankowski) 19.06.06, 03:17
                      Ciebie tez rozczaruje: skoro glowny "guru" nazizmu, A. Hitler, byl pedalem, to
                      raczej Ty sie osmieszasz, a nie ja; ja nie mialem i nie che miec nic wspolnego
                      z trzema kategoriami chorych i ideologicznie sterowanych (i sterowalnych)
                      ludzi: z komunistami, z faszystami, i z pederastami; mam ku temu racjonalne
                      powody; te trzy grupy to dla mnie najwieksze zagrozenie dla wspolczesnej
                      demokracji i panstwa prawa, z perspektywami na rozwoj; dlatego te trzy grupy
                      bede zawsze - takze i na tym forum - zwalczac

mark.parker napisał:

>
                      > >nie jestem ani lewakiem (znaczy faszysta czy
                      > > komunista) ani pedalem
                      >
                      > Na "pedała" jesteś za głupi; jesteś naziolską popłuczyną - dziesiątą wodą po
                      > Naszej Szkapie Edukacji, Która Spadła z PRONcia Komuszego Kolaboranta.
                      Natomias
                      > t
                      > zawsze wydawało mi się, że stoisz ciut wyżej od galby - jakże przykro się
                      > rozczarowałem :(
                      >
                      >
    • silesius.monachijski0 A mnie do teraz wkurza to "Ordem e progresso" na 19.06.06, 02:39
      brazylijskiej fladze ("Porzadek i postep"), podobnie jak wkurza mnie to, ze
      ambasada Brazylii w Paryzu do dzisiaj utrzymuje za swoje pieniadze dom Augusta
      Compte`a w dzielnicy Le Marais, siedzibe wszelkiej masci masonow. Bo w jakim
      stopniu ta "religia postepu" przyczynila sie do poprawy bytu milionow
      Brazylijczykow? w Zadnym; podobnie jest i w dyskusji o KOR-ze: patrzac na 3-
      milionowe bezrobocie w Polsce, na zdrade wszelkich idealow przez opozycje,
      na "skumanie sie" wielu KOR-owcow z bylymi aparatczykami bolszewickiej pzpr,
      tez nalezy sobie zadac pytanie: komu i co to dalo? i dlaczego? i kto sie
      sprzeniewierzyl, i kto zdradzil? w imie jakich celow? za ile? ot, takie
      pomeczowe pytania
      • y.y Re: A mnie do teraz wkurza to "Ordem e progresso" 19.06.06, 03:33
        I co z tego, że był pedałem? Czy to, że był pedałem determinowało w jakikolwiek
        sposób jego czyny określane ogólnie jako zbrodnie? Bo Stalin nie byl z kolei
        pedałem, a też masowo mordował? A więc gdzie logiczne wyjaśnienie przywołania
        faktu, że ktoś był lub nie był pedałem? Inaczej mówiąc, po co w ogóle o tym
        mówisz? Po to, aby stworzyć kłamliwe wrażenie, że skoro ktoś jest pedałem to
        znaczy że ma skłonności ku zbrodni? A może zbrodniarze to zazwyczaj pedały?
        Próbujesz postawić kłamliwy znak równości manipulując tymi słowami, dając wyraz
        jedynie swojemu prymitywizmowi.

Pewien arcybiskup z Poznania jest pedofilem. Czy to znaczy, że bycie księdzem
        determinuje bycie pedofilem? A może bycie pedofilem determinuje zostanie księdzem?

Nieładnie tak łgać i manipulować.
        • silesius.monachijski0 Re: A mnie do teraz wkurza to "Ordem e progresso" 19.06.06, 03:39
          przeciez sens mojej wypowiedzie byl jasny i czytelny: srodowiska homoseksualne
          to wspolczesne "tartufy", swietoszki, zawsze i wszedzie uwazajace sie za
          pokrzywdzonych i ofiary; tylko ot poddalem w watpliwosc; za duzo znam sk.....
          pedalow, zeby przejsc do porzadku dziennego nad proba kreowania z nich ofiar.
          Ich glowny "guru" byl jednym z najwiekszych zbrodniarzy XX wieku. I to tyle w
          tej sprawie

y.y napisał:

> I co z tego, że był pedałem? Czy to, że był pedałem determinowało w
          jakikolwiek
          > sposób jego czyny określane ogólnie jako zbrodnie? Bo Stalin nie byl z kolei
          > pedałem, a też masowo mordował? A więc gdzie logiczne wyjaśnienie przywołania
          > faktu, że ktoś był lub nie był pedałem? Inaczej mówiąc, po co w ogóle o tym
          > mówisz? Po to, aby stworzyć kłamliwe wrażenie, że skoro ktoś jest pedałem to
          > znaczy że ma skłonności ku zbrodni? A może zbrodniarze to zazwyczaj pedały?
          > Próbujesz postawić kłamliwy znak równości manipulując tymi słowami, dając
          wyraz
          > jedynie swojemu prymitywizmowi.
          >
          > Pewien arcybiskup z Poznania jest pedofilem. Czy to znaczy, że bycie księdzem
          > determinuje bycie pedofilem? A może bycie pedofilem determinuje zostanie
          księdz
          > em?
          >
          > Nieładnie tak łgać i manipulować.
          • mark.parker Re: A mnie do teraz wkurza to "Ordem e progresso" 19.06.06, 03:42

> przeciez sens mojej wypowiedzie byl jasny i czytelny

Przecież pisałeś, że poprzedni post jest Twoim ostatnim. To tak popłuczynka
            dotrzymuje słowa? :)))))))))))))))
            • hatra Pan Tarkowski a henry Ford 19.06.06, 04:21

www.biblebelievers.org.au/intern_jew.htm#Foreword

www.polonica.net/Miedzynarodowy_zyd_Henry_Ford.htm
              • mark.parker Re: Pan Tarkowski a henry Ford 19.06.06, 04:34
                Henry Ford był faszystą i wspierał zbrodniczy reżim nazistowski, za co koncern
                Forda musiał jeszcze u schyłku XX wieku płacić odszkodowania. Ciekawi mnie,
                dlaczego osoba o ksywce "hatra", osoba rzekomo polskiego pochodzenia, podpiera
                się jadem nienawiści znanego z historii faszysty, apologety Hotlera, i broni
                fałszywki carskiej Ochrany, czyli instytucji, która prześladowała i zsyłała
                Polaków na Sybir, pisząc na forum gazetowym w Polsce - kraju, który tyle z rąk
                nazistów i Rosji carskiej ucierpiał. Podejrzewam, że jest to osoby tej
                immanentna, nieuleczalna głupota albo zwykła prowokacja postmoczarowskiej agentki.
                • hatra Re: Pan Tarkowski a henry Ford 19.06.06, 05:00
                  mark.parker napisał:

> Henry Ford był faszystą i wspierał zbrodniczy reżim nazistowski, za co koncern
                  > Forda musiał jeszcze u schyłku XX wieku płacić odszkodowania. Ciekawi mnie,
                  > dlaczego osoba o ksywce "hatra", osoba rzekomo polskiego pochodzenia, podpiera
                  > się jadem nienawiści znanego z historii faszysty, apologety Hotlera, i broni
                  > fałszywki carskiej Ochrany, czyli instytucji, która prześladowała i zsyłała
                  > Polaków na Sybir, pisząc na forum gazetowym w Polsce - kraju, który tyle z rąk
                  > nazistów i Rosji carskiej ucierpiał. Podejrzewam, że jest to osoby tej
                  > immanentna, nieuleczalna głupota albo zwykła prowokacja postmoczarowskiej agent
                  > ki.

Wymien wszystkich, ktorzy finansowali Hitlera i ich narodowosc, nie obywatelstwo.

Kim byl Hitler po mamusi i babci ?

Kto finansowal Lenina (Blanca) i Trockiego (Bernsteina)? Podaj ich narodowosc.

Kto finansowal Napoleona i Wellingtona ? Podaj narodowosc.

Kto byl doradca Aleksandra Wielkiego i Gingis Ghana ? Podaj narodowosc.

Analizuje fakty, synteze pozostawiam czytelnikowi.
                • hatra Re: Pan Tarkowski a henry Ford 19.06.06, 05:04
                  Czy ks. Stanislaw tez byl faszysta, nazista ?

www.polonica.net/Programswiatowej-politykizydowskiej.htm
                  • mark.parker Re: Pan Tarkowski a henry Ford 19.06.06, 05:34
                    hatra napisała:

> Czy ks. Stanislaw tez byl faszysta, nazista ?
                    >
                    >
                    >
                    > www.polonica.net/Programswiatowej-politykizydowskiej.htm

Sama sobie odpowiedziałaś na to pytanie. Był, tak samo jak Kolbe, który potem
                    poniósł śmierć z rąk swoich idoli. Poczytaj sobie "Rycerza Niepokalanej" - to
                    taki odpowiednik hitlerowskiego "Sturmera".
                    • hatra Re: Pan Tarkowski a henry Ford 19.06.06, 07:22
                      www.isranet.org/DataBank/antisemtism.htm#shavit
                      • mark.parker Re: Pan Tarkowski a henry Ford 19.06.06, 07:30
                        hatra napisała:

> www.isranet.org/DataBank/antisemtism.htm#shavit

No i cóż z tego, że przytaczasz słowa antysemitów na poparcie swoich
                        antysemickich tez? Lecz się z tej nienawiści - to naprawdę możliwe, frustratko
                        faszystowska. Sama sobie wystawiasz świadectwo.
                        • hatra Re: Pan Tarkowski a Pranajtis 19.06.06, 07:56
                          www.naszawitryna.pl/ksiazki_105.html
                          • mark.parker Re: Pan Tarkowski a Pranajtis 19.06.06, 08:03
                            hatra napisała:

> www.naszawitryna.pl/ksiazki_105.html

Co ty mi tu jakichś szaulisów wklejasz, publikowanych przez polskich nazistów?
                            • hatra Re: Pan Tarkowski a Pranajtis 19.06.06, 08:26
                              mark.parker napisał:

> hatra napisała:
                              >
                              > > www.naszawitryna.pl/ksiazki_105.html
                              >
                              > Co ty mi tu jakichś szaulisów wklejasz, publikowanych przez polskich nazistów?

Mark, prawde nie zakrzyczysz, prawdy nie zaklamiesz. Moj pradziad znal
                              hebrajski. Podczas spaceru w zagajniku natknal sie na grupe zydowskich uczniow i
                              nauczyciela. Zakradl sie za drzewo i podsluchal, czego uczy. Nauczyciel zadawal
                              pytania. "Jak goj przyjdzie do sklepu, czy dacie mu dobry twar? " "Tak !"
                              (Dzieci wszystkich narodowosci sa uczciwe dopoki nie zostana zdeprawowane.)
                              Nauczyciel odpowiedzial: "Nie, gojowi dacie towar najgorszy". "A jak goj bedzie
                              przechodzil przez kladke, co zrobicie?"
                              "Przepuscimy go !" "Nie. Nie. Goja zepchniecie do rzeki, niech sie utopi !"
                              • mark.parker Re: Pan Tarkowski a Pranajtis 19.06.06, 09:51
                                hatra napisała:

> mark.parker napisał:
                                >
                                > > hatra napisała:
                                > >
                                > > > www.naszawitryna.pl/ksiazki_105.html
                                > >
                                > > Co ty mi tu jakichś szaulisów wklejasz, publikowanych przez polskich nazi
                                > stów?
                                >
                                > Mark, prawde nie zakrzyczysz, prawdy nie zaklamiesz. Moj pradziad znal
                                > hebrajski. Podczas spaceru w zagajniku natknal sie na grupe zydowskich uczniow
                                > i
                                > nauczyciela. Zakradl sie za drzewo i podsluchal, czego uczy. Nauczyciel zadawal
                                > pytania. "Jak goj przyjdzie do sklepu, czy dacie mu dobry twar? " "Tak !"
                                > (Dzieci wszystkich narodowosci sa uczciwe dopoki nie zostana zdeprawowane.)
                                > Nauczyciel odpowiedzial: "Nie, gojowi dacie towar najgorszy". "A jak goj bedzie
                                > przechodzil przez kladke, co zrobicie?"
                                > "Przepuscimy go !" "Nie. Nie. Goja zepchniecie do rzeki, niech sie utopi !"

Pieprzysz głupoty za jeszcze głupszym dziadkiem, który "znał hebrajski"
                                Hebrajski był w Polsce przedwojennej językiem Ksiąg; na codzień Zydzi
                                posługiwali się językiem jidysz, a więc już w tym widać Twoje kłamstwo i
                                odrażające kalumnie. Powinnaś się wstydzić.
                                • hatra Re: Pan Tarkowski a Pranajtis 19.06.06, 13:48
                                  Moj pradziad znal HEBRAJSKI.

Wiem, jaka jest miedzy nim roznica, a jidisz.

Nie mam najmniejszego powodu, zeby klamac.
                                  • silesius.monachijski0 Re: Pan Tarkowski a Pranajtis 19.06.06, 14:08
                                    roznica jest zasadnicza; starohebrajski jako taki nie byl jednolitym,
                                    skodyfikowanym jezykiem; wspolczesny hebrajski powstal dopiero w Palestynie na
                                    poczatku XX wieku; jidisz zas to jezyk potoczny, glownie zydowskiej biedoty na
                                    wschodnich terenach Rzeczypospolitej

hatra napisała:

> Moj pradziad znal HEBRAJSKI.
                                    >
                                    > Wiem, jaka jest miedzy nim roznica, a jidisz.
                                    >
                                    > Nie mam najmniejszego powodu, zeby klamac.
                          • mark.parker Re: Pan Tarkowski a Pranajtis 19.06.06, 08:21
                            hatra napisała:

> www.naszawitryna.pl/ksiazki_105.html

ks. tzw. prof. Pranajtis pokazał się z jak najgorszej strony w czasie słynnego
                            procesu Bejlisa, któremu zarzucano rytualny mord dziecka chrześcijańskiego.
                            Ksiądz Pranajtis występował na tym procesie jako teolog, który udowadniał, że
                            istniały w judaizmie rytualne mordy. Miał on grubą teczkę w ochranie, carskiej
                            policji politycznej. Najprawdopodobniej mieli go w ręku, skoro zgodził się na
                            absurdalne, nade wszystko kompromitujące jego, ale i Kościół, zeznania w
                            procesie. Ta teczka istnieje do dzisiaj w archiwum historycznym w Petersburgu.

I od tych ludzi KK się dotychczas nie odciął, ale dlaczego miał się odciąć,
                            skoro katoliccy duchowni pozdrawiali się hitlerowskim gestem (zdjęcia w linku
                            poniżej - nie sposób zaprzeczyć tym dokumentom), a w Watykanie wydawało się
                            przyjęcia na cześć hitlerowców. Tarkowski jest dziś kontynuatorem tej
                            nienawiści, a Ty przez swoje idiotyczne "wklejki" tę zbrodniczą działalność
                            popierasz, więc poprzez swój antysemityzm należysz do nurtu neonazistowskiego.
                            Więcej nic na ten temat nie powiem - możecie się tu, faszyści, kisić we własnym
                            sosie.
                            • wet3 Ptrzeczytalem sobie dyskusje "hatry" i 'marka' 19.06.06, 20:16
                              Juz nie moge wytrzymac Boki bola mnie jak cholera. Odnioslem wrazenie, ze
                              ZMP-owiec/pedal podyskutowal sobie z profesorem uniwerku. Czy ZMP-owcowi to cos
                              pomoze? - Nie! Bo na glupote NIE ma lekarstwa!
                    • hatra Re: Pan Tarkowski a henry Ford 19.06.06, 07:28
                      www.isranet.org/DataBank/antisemtism.htm#GERSTANFELD
    • karul a dobrze wam tak 19.06.06, 05:05
      matoly solidarnosciowe. miala byc czwarta japonia, a jest smierdzace polskie
      katolickie szambo.
      • wet3 Re: a dobrze wam tak 19.06.06, 20:21
        karul napisał:

> matoly solidarnosciowe. miala byc czwarta japonia, a jest smierdzace polskie
        > katolickie szambo.

Jak cos mowisz, to mow prawde! Odczep sie od katolikow! Hieno! Wyj pod wlasiwy
        adres do Bolka, Kiszczaka, Mr."gruba kreska" oraz wszystkich czerwonyzh
        zlodziei ktorzy okradli kraj w czasie prywatyzacji.
    • a.k.traper Teraz do głosu doszli debile i tchórze 19.06.06, 06:51
      Wiadomo co i kto w tamtych latach i późniejszych robił.I prawda jest że
      dorabiaja przeszłość wszelkiej masci popaprańce, którzy wtedy nie robili nic,
      nawet gazetki bali sie do ręki wziąć. Wiem cos na ten temat.Pozdrwaiam ludzi
      sierpnia.
    • 1309alek Re: O spisku syjonistycznym na obchodach czerwca 19.06.06, 07:51
      Tarkowski ma racje,zobaczcie jak sie ustawil min. obronca Frasyniuk z podartych
      gaci wyrosl na biznesmena ,skad mial pieniadze.Popieram Pana Tarkowskiego,tak
      myslacych w polsce jest wielu,tylko juz nic nie mozna powiedziec bo zawsze
      bedzie obraza majestatu.
      • mark.parker Re: O spisku syjonistycznym na obchodach czerwca 19.06.06, 07:55
        1309alek napisał:

> Tarkowski ma racje,zobaczcie jak sie ustawil min. obronca Frasyniuk z podartych
        >
        > gaci wyrosl na biznesmena ,skad mial pieniadze.Popieram Pana Tarkowskiego,tak
        > myslacych w polsce jest wielu,tylko juz nic nie mozna powiedziec bo zawsze
        > bedzie obraza majestatu.

Czy w tym kraju zawsze musi panować urawniłowka? Jak ktoś ma więcej to "kułak"
        albo "złodziej". Co za zawistni ludzie!
        • hatra Re: O spisku syjonistycznym na obchodach czerwca 19.06.06, 08:12
          mark.parker napisał:

> 1309alek napisał:
          >
          > > Tarkowski ma racje,zobaczcie jak sie ustawil min. obronca Frasyniuk z pod
          > artych
          > >
          > > gaci wyrosl na biznesmena ,skad mial pieniadze.Popieram Pana Tarkowskiego
          > ,tak
          > > myslacych w polsce jest wielu,tylko juz nic nie mozna powiedziec bo zawsz
          > e
          > > bedzie obraza majestatu.
          >
          > Czy w tym kraju zawsze musi panować urawniłowka? Jak ktoś ma więcej to "kułak"
          > albo "złodziej". Co za zawistni ludzie!
          >
          >
          Urawnilowke wprowadzil komunizm. Kim byli jego tworcy ? Kto ich oplacil ?
          100 milionow niewinnych ofiar w Rosji, 150 milionow w Chinach,Wietnam, Korea,
          rewolucja we Francji, rzez w Hiszpanii, Meksyku, w Ameryce Poludniowej, Afryce.
          I i II wojna swiatowa. Setki milionow. Na ich trupach zbudowano globalizm. Czyja
          to idea ? Komu sluzy ?
          Wez, mark, ksiegi Mojzeszowe. Znajdziesz odpowiedz. Wez Tore - znajdziesz
          odpowiedz. Wez Talmud - znajdziesz odpowiedz. Wez Koran - znajdziesz odpowiedz.
          Musisz jednak wiedziec, ze islam stworzyl rabin dla Arabow.
          Nie napadaj na piszacych. Oni tez mysla, niektorzy. Nie tylko w Polsce.
          W "Biblii" wyraznie jest powiedziane, ze pod koniec swiata wszyscy ludzie
          poznaja cala prawde. Czy chcesz byc ostatni ?
          • marius7m Re: O spisku syjonistycznym na obchodach czerwca 19.06.06, 09:25
            Wypisujesz idiotyzmy dla "ciemnego ludu". Żaden zawodowy historyk nie
            potwierdziłby tych teorii. Trzeba być ograniczonym umysłowo, żeby uwierzyć, że
            spiski decydują o wszystkim
            Ale taki Dan Brown zarabia na podobych bzdurach miliony...
            • hihihi.haha Re: O spisku syjonistycznym na obchodach czerwca 19.06.06, 12:49
              marius7m napisał:

> Wypisujesz idiotyzmy dla "ciemnego ludu". Żaden zawodowy historyk nie
              > potwierdziłby tych ...

-To je Teoria Socjologiczno-Stastystyczno-Kwantowa
              z rodziny niecalkiem przekladalnych ,ale prawdziwych
          • silesius.monachijski0 Gratulacje dla "hatry"; nie wiem, kim jestes, ale 19.06.06, 13:31
            masz wiedze i normalne, zdroworozsadkowe poglady, nie przezarte ideologia, jak
            u tego obrzydliwego homusia marka.parkera; jak to on napisal? Ks. Trzeciak
            (ktory w czasie wojny uratowal wiele dzieci zydowskich: poczytal bys troche
            wiecej debilku par´kerfze, tobys wiedzial)i o. Kolbe (ktory w hitlerowskim
            obozie Auschwitz oddal zycie za wspolwieznia) to "faszysci"; czy potrzeba
            jeszcze mocniejszego dowodu, zeby udowodnic, jakim skonczonym chamem i debilem
            jest mark.parker? no, ale coz: jest pederesta (jak Hitler(, a to wszystko
            wyjasnia.
            Droga "hatro": gratuluje raz jeszcze rozleglej wiedzy i polemicznego kunsztu;
            Twoje posty czyta sie z wielka przyjemnoscia

pozdrawiam

silesius

hatra napisała:

> mark.parker napisał:
            >
            > > 1309alek napisał:
            > >
            > > > Tarkowski ma racje,zobaczcie jak sie ustawil min. obronca Frasyniuk
            > z pod
            > > artych
            > > >
            > > > gaci wyrosl na biznesmena ,skad mial pieniadze.Popieram Pana Tarkow
            > skiego
            > > ,tak
            > > > myslacych w polsce jest wielu,tylko juz nic nie mozna powiedziec bo
            > zawsz
            > > e
            > > > bedzie obraza majestatu.
            > >
            > > Czy w tym kraju zawsze musi panować urawniłowka? Jak ktoś ma więcej to "k
            > ułak"
            > > albo "złodziej". Co za zawistni ludzie!
            > >
            > >
            > Urawnilowke wprowadzil komunizm. Kim byli jego tworcy ? Kto ich oplacil ?
            > 100 milionow niewinnych ofiar w Rosji, 150 milionow w Chinach,Wietnam, Korea,
            > rewolucja we Francji, rzez w Hiszpanii, Meksyku, w Ameryce Poludniowej,
            Afryce.
            > I i II wojna swiatowa. Setki milionow. Na ich trupach zbudowano globalizm.
            Czyj
            > a
            > to idea ? Komu sluzy ?
            > Wez, mark, ksiegi Mojzeszowe. Znajdziesz odpowiedz. Wez Tore - znajdziesz
            > odpowiedz. Wez Talmud - znajdziesz odpowiedz. Wez Koran - znajdziesz
            odpowiedz.
            > Musisz jednak wiedziec, ze islam stworzyl rabin dla Arabow.
            > Nie napadaj na piszacych. Oni tez mysla, niektorzy. Nie tylko w Polsce.
            > W "Biblii" wyraznie jest powiedziane, ze pod koniec swiata wszyscy ludzie
            > poznaja cala prawde. Czy chcesz byc ostatni ?
    • junkier Mógł powiedzieć "potomkowie b. KPP" i byłoby OK 19.06.06, 09:02
      Mógł powiedzieć "potomkowie b. KPP" i byłoby OK., nikt by się nie czepiał. Bez
      inwektyw i epitetów, a sens byłby ten sam. Bo taka jest przykra prawda o KOR.

To, co powiedział Wrzodak zresztą też, dlatego media będące na usługach
      środowiska b. KPP tak nachalnie bronią antypolskiej ideologii KOR.
      • marius7m Re: Mógł powiedzieć "potomkowie b. KPP" i byłoby 19.06.06, 09:26
        kolejny dureń...
        • junkier Re: Mógł powiedzieć "potomkowie b. KPP" i byłoby 19.06.06, 09:32
          marius7m napisał:
          > kolejny dureń...

No to dobrze ze sie przedstawiles
          • tomxp Re: Mógł powiedzieć ..... 19.06.06, 09:51
            co by bylo gdyby..

gdyby babcia miala wasy...

i tak dyskusja sie rozwija
            ave maryja..

mieso, slina, mieso slina, msza niedzielna mieso slina etc itdm itp

dobra, dobra nam trzeba
            z rana i z wieczora...

a tamtemu sie az dobro przelewa
            uszami wycieka..

niech zyje!
          • marius7m Re: Mógł powiedzieć "potomkowie b. KPP" i byłoby 19.06.06, 11:43
            Junker, zachowujesz się jak pijane dziecko we mgle... wciąż wierzysz np. w
            bociany i Św. Mikołaja?
            • junkier Re: Mógł powiedzieć "potomkowie b. KPP" i byłoby 19.06.06, 12:35
              A ty wierzysz w to, ze Kuron nie atakowal PRL-u z pozycji narodowo-
              patriotycznych, ale dogmatyczno-lewackich?
              • uniaeuropejska1 Re: Mógł powiedzieć "potomkowie b. KPP" i byłoby 19.06.06, 16:04
                Musiał atakować z pozycji narodowych? Czyżby istniał jakis przymus byxcia
                nacjonalistą?I co to znaczy dogmatyczno? Narodowcy są jak libertarianie
                zmieniają poglądy co tydzień? Dogmatów tam nie ma?
      • hihihi.haha Re: Mógł powiedzieć "potomkowie b. KPP" i byłoby 19.06.06, 13:27
        junkier napisał:

> Mógł
        powie
        dzieć
        "poto
        mk
        owie
        b. K
        PP
        " i
        był
        oby
        OK., nikt by s

- ciekawe bum bumkier cie
        • uniaeuropejska1 Re: Mógł powiedzieć "potomkowie b. KPP" i byłoby 19.06.06, 16:08
          Widać dla junkrów tylko ten ma prawo krytykować PRL kto jest narodowcem.Kuroń
          miał prawo do własnych poglądów politycznych i przed żadnymi narodowcami nie
          musiał się z niczego tłumaczyć.Ta banda i jej bożek-naród dość zła uczyniła w
          historii by rozliczać z czegokolwiek Kuronia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka