Dodaj do ulubionych

Lepper: stanowiska w TVP, albo kłopoty koalicji

20.06.06, 11:43
taki mały szantażyk wioskowego watażki
Obserwuj wątek
    • zigzaur Re: Lepper: stanowiska w TVP, albo kłopoty koalic 20.06.06, 11:45
      Szantażyk wieśniaka, owszem, tak.
      Ale też i niezmierna głupota braci Kaczyńskich.
      • navaira Rewolucja moralna, ram tam tam 20.06.06, 11:51
        Rzeczywiście jest inaczej, niż w III RP
        • jimmyjazz Lepper ma wyjątkowy "ciąg do koryta" 20.06.06, 12:16
          Dramat.
          To przez takich ludzi w naszym kraju jest jak jest.
          • silezius.monachijski przez jego kaczych pryncypałów raczej 20.06.06, 12:20
            którzy za wszelką cenę prą po lepperze do władzy absolutnej
            • przemjod __Wildstein - pa, pa ;-)))) 20.06.06, 12:34

• almagus Re: __Wildstein - pa, pa ;-)))) Stara gadka! 20.06.06, 13:02
                Przecież PiSiORy szykują go na prezydenta, potrzebna jest jemu telewizja
                publiczna, bo w połaczeniu z TV Trwam w odpowiednim czasie nadany zostanie
                apel, że Kaczyńscy to tacy ... i koniecznie należy ich zmienic.
                Nadane zostaną również programy, które zniechęcą intelgencje komuszą i
                solidarnościową z PRL do pójścia do wyborów.
                Na deser.

Od lewego do prawego matoły śpiew!

Litania wyborcza wodza i SamoPiSzzczków!.

U tego liberalnego przygłupa
                zamiast programu gnoju kupa!
                Wolę być wodzem niż w PO portierem.
                Wolę być wodzem niż w SLD zerem.
                Jako wodzowi widzi mi się,
                nie chcę być kościelnym w PiSie.
                Moja wodza wola,
                nie być w UP za robola.
                Moja wola taka,
                nie być za Wszechpolaka.
                Nawet w LPR byłbym za przygłupa,
                a co gorsze za chłopaka biskupa.
                • pozlotemu Brawo Lepper! Glebokie zmiany w telewizji. 20.06.06, 13:09
                  W tym wypadku popieram stanowisko Leppera.
                  Zmiany, glebokie zmiany.
                  • jola_z_dywil *******Sprywatyzować TVP********** 20.06.06, 15:17
                    Ale kto to zrobi, bo napewno nie moherowa koalicja.
                    • bartloo Re: *******Sprywatyzować TVP********** 20.06.06, 15:54
                      Teraz juz to nic nie da :).
                      Za pozno!!!
                      • katecheta PiS nie dało władzy PO to durnie same se wezmą :)) 20.06.06, 17:06
                        No i chto bedzie tera żondził Polskom?! ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha
                        • plmlp Dobrze Lepper! Nie będziesz zrobił za pomietło:-) 20.06.06, 18:15
                          • zkyc Spoko!! To tylko aktywacja akcji dawno już zaplano 20.06.06, 19:59
                            wanej przez lepieja pod kryptonimem "stoliczku nakryj się!".
                            Głupi jarek od początku nie wiedział, co się święci i głupi wasserman ze swoimi
                            palantami nie był w stanie wykryć i rozszyfrować tej operacji!;))))
                            Poza moherkami i pisuarem to wszyscy znali cenę tej koalicji!!!:)))))
                  • linfan Re: Brawo Lepper! Glebokie zmiany w telewizji. 20.06.06, 15:36
                    pozlotemu napisał:

> W tym wypadku popieram stanowisko Leppera.
                    > Zmiany, glebokie zmiany.

Ty poprzesz kazda decyzje koalicjantow - chocby glupia byla jak #########

IV RP to syf i dno
            • zigzaur Re: przez jego kaczych pryncypałów raczej 20.06.06, 12:55
              Przez wyborców!
              • sierzant_nowak PIS niedlugo znowu zacznie blagac PO o wybory? 20.06.06, 15:54
                :D O nie... meczcie sie misiaczki jeszcze troszke :D Jeszcze tak z pol roczku :D
    • adas313 Było do przewidzenia, na tym forum pisano o tym 20.06.06, 11:45
      dziesiątki razy.

Tylko "genialny strateg" nie wziął tego pod uwagę.
    • puuchatek Lepper: stanowiska w TVP, albo kłopoty koalicji 20.06.06, 11:46
      "Albo rządzimy w koalicji otwartej" - powiedział Lepper - "albo kończymy zabawę".

TAAAAAK, prosimy, błagamy, popieramy: SKOŃCZCIE TĘ ZABAWĘ!

Przydałby się wreszcie u włądzy ktoś, kto się nie bawi, tylko rządzi...
      • navaira puuchatku, może jakaś petycja? 20.06.06, 11:52
        Mój podpis masz jak w banku. Hmmm. Jak w banku, w którego zarządzie nie zasiadał
        nikt z LPR :)
    • manekin1 Lepper: stanowiska w TVP, albo kłopoty koalicji 20.06.06, 11:47
      "Ja nie jestem tylko wicepremierem ale jestem szefem partii, która jest w
      koalicji rządowej i jako szef partii mam prawo popierać kogoś kto nam
      odpowiada i jest kompetentny. Ja mam takie prawo. Nie mówcie mi, że nie mam" -
      powiedział. Dodał, że hipokryzją jest stwierdzenie, iż politycy nie mają
      wpływu na telewizję publiczną.

...a za dwa lata...

Ja jestem nie tylko prezydentem, ale zwierzchnikiem sił zbrojnych,
      reprezentantem Polski w sprawach zagranicznych i mam prawo przywrócić karę
      śmierci, wprowadzić stan wojenny i godzinę policyjną, internować opozycję w
      obozach koncentracyjnych i wyeliminować zdrajców ojczyzny, wypowiedzieć
      traktaty międzynarodowe a w razie potrzeby wojnę państwom UE ingerującym w
      nasze sprawy wewnętrzne. Ja mam takie prawo. Nie mówcie mi, że nie mam.
      Dodał, że hipokryzją jest stwierdzenie, że władzę zdobywa się po to, żeby
      oddać ją w następnych wyborach...
    • besserwisser no,ale najważniejsze,że.... 20.06.06, 11:48
      no,ale najważniejsze,że Rokita nie dostał MSWiA
    • maciek9989 Re: Lepper: stanowiska w TVP, albo kłopoty koalic 20.06.06, 11:48
      Jeśli w zarządzie TVP może zasiadać faszysta, to dlaczego nie może burak w
      walonkach?
    • maruda.r Marcinkiewicz nie jest szefem partii 20.06.06, 11:50

Ja nie jestem tylko wicepremierem ale jestem szefem partii, która jest w
      koalicji rządowej i jako szef partii mam prawo popierać kogoś kto nam odpowiada
      i jest kompetentny.

Pisałem o tym w momencie, gdy Lepper został wicepremierem - prędzej czy później
      musiało dojść do sytuacji, w której Lepper przypomina Marcinkiewiczowi, że to
      nie z nim ustalał zasady gry koalicyjnej.

• zigzaur Re: Marcinkiewicz nie jest szefem partii 20.06.06, 12:58
        Nic nowego.

Politykę głaskania Leppera prowadziły wszystkie orientacje (???) polityczne
        oprócz UW, KLD, PO, PD.

"Łaskawy Panie Lepperze! Czego jeszcze raczysz zażądać, abyśmy mogli dołączyć do
        twojego szczekania na wolność i niepodległość Polski?"
    • maqoofka to kompromitacja, a nie koalicja 20.06.06, 11:52
      stado nieudaczników, gdzie nie spojrzeć... za stołek zrobią wszystko...
      ośmieszą siebie, kraj, zniszczą wszystko... fuj...:(
    • yhy_yhy buraki mogą ustawiać dekoracje w studiu... 20.06.06, 11:53
      ...będą mieli stanowiska ustawiaczy...bo tylko do tego się nadają
    • tades1 Lepper: stanowiska w TVP, albo kłopoty koalicji 20.06.06, 11:55
      Pan Przewodniczący zawsze fascynował głębią i przenikliwością spojrzenia .
      Rzuci się Jarkowi , który jest Wielkim Strategiem , do gardła ,nie ma siły
      żeby nie .Oj będzie się działo ...........
      Oni naprawdę rozwalą tę Naszą Rzplitą .
    • zibi1010 Pisuary sa zbyt zachlanne, by dzielic sie stano- 20.06.06, 11:56
      wiskami!Opalony Andriu mowi przynajmniej otwarcie o łupach, bez zbednej
      hipokryzji, a pisuar ciagle laduje na stanowiska swoich umoczonych w afery
      ludzikow i jeszcze krzyczy, ze to bezpartyjni fachowcy!
    • sugarbox Lepper: stanowiska w TVP, albo kłopoty koalicji 20.06.06, 11:58
      Zaczęła się kampania buraczana...
    • jola_dywity1 ***S___A___M___0___0___B___R___0_ __N___A******** 20.06.06, 12:05
      Samoobrona i miliony jej wyborców oczekują szybkiej i skutecznej transformacji
      Państwa.
      Nie jest możlime to w wypadku konserwowania starych chorych układów .
      Przykład zachowania telewizji publicznej jest tu nieodosobniony.
      Ekipa klaki Balcerowicza i legitymizacji mandatu politycznego do iście
      eksterminacyjnych rozwiązań gospodarczych i socjalnych.Doprowadziła do ruiny Polskę.
      Ludzie którzy to zrobili i są za to odpowiedzialni muszą odejść.
      Nad przebiegiem tych procesów musi czuwać Samoobrona.Mając swych przedstawicieli
      zarówno w publicznych mediach jak i w resortach siłowych.
      Koalicjanci muszą nas traktować poważnie i pracować na rzecz naprawy Ojczyzny w
      przeciwnym wypadku porozumienie nie jest możliwe.
      • maqoofka Re: ***S___A___M___0___0___B___R___0_ __N___A**** 20.06.06, 12:06
        Jolu... weź się za prace polowe... masz ku temu większe predyspozycje
        • jola_dywity1 Re: ***S___A___M___0___0___B___R___0_ __N___A*** 20.06.06, 17:04

> Jolu... weź się za prace polowe... masz ku temu większe predyspozycje

Właśnie trzebię pasożyty cudzożywne!
          Platformiaka bilbordziaka .
      • adas313 Jola, a Tobie co obiecali? n/t 20.06.06, 12:16
        • lucky7pl Re: Jola, a Tobie co obiecali? n/t 20.06.06, 13:01
          pewnie świniaka ;)
      • 2brat3 **K_A_Ł_O_L_I_C_J_A** 20.06.06, 12:23
        Dzięki takim zakusom Samoobrony ( i nie tylko ) na dodatkowe łupy po dojściu
        do władzy, koalicja niepostrzeżenie (i płynnie :-)) może przerodzić się w
        KAŁOLICJĘ.
      • pollack5 Re: ***S___A___M___0___0___B___R___0_ __N___A**** 20.06.06, 12:32
        jola_klewki napisała:

> Samoobrona i miliony jej wyborców oczekują szybkiej i skutecznej transformacji
        > Państwa.
        > Nie jest możlime to w wypadku konserwowania starych chorych układów .
        > Przykład zachowania telewizji publicznej jest tu nieodosobniony.
        > Ekipa klaki Balcerowicza i legitymizacji mandatu politycznego do iście
        > eksterminacyjnych rozwiązań gospodarczych i socjalnych.Doprowadziła do ruiny
        > Ludzie którzy to zrobili i są za to odpowiedzialni muszą odejść.
        > Nad przebiegiem tych procesów musi czuwać Sam
        > zarówno w publicznych mediach jak i w resortach siłowych.
        > Koalicjanci muszą nas traktować poważnie i pracować na rzecz naprawy Ojczyzny
        .Jola ma dobrze nawalone, ale żle pomieszane.Miejsce Samoobory jest w oborze!!!!
      • el_bigos na onecie tez mają takiego glupka o loginie 20.06.06, 12:50
        jasiu_smietana, a my tu mamy jolkę:)
      • lucky7pl Re: ***P___L___A___T___F___O___R___M_ __A___A**** 20.06.06, 12:56
        My jednego oczekujemy. Reform gospodarczych, zaprzestania rozdawnictwa oraz pokazanie chamom i popaprańcom z LPR gdzie ich miejsce. Poza parlamentem. To Kaczo-Neoendecko-Chamska koalicja doprowadza ten kraj do ruiny i sprowadza na boczny tor.
        Ojczyznę mogą naprawić tylko reformy gospodarcze oraz skuteczne orzekanie wyroków przez wymiar sprawidliwości. To wystarczy aby proces naprawy się rozpoczął. Ja chcę dziś stąd emigrować, jak wielu innych rodaków. Przez takich popaprańców jak ty, przez twoich żałosnych przedstawicieli w sejmie, którzy zamiast wziąść się do roboty pieprzą trzy po trzy o układach i spiskach.
        Nic nie dostaniesz, dopóki nie wypracujesz !
        • jola_dywity1 ***W__E__R__M__A__C__H__T__F__0__ R__M__A*** 20.06.06, 17:22
          pokazanie chamom i popaprańcom z LPR gdzie ich miejsce. Poza parlamentem. To
          KaczoNeoendecko-Chamska koalicja doprowadza ten kraj do ruiny.

Działacze PO wyprowadzili z partii pieniądze?

Według relacji rozmówców ''Newsweeka''po raz pierwszy operację wyprowadzenia
          pieniędzy przeprowadzili podczas kampanii wyborczej do europarlamentu w maju
          2004 r; Fot. Wojciech Matusik / AG
          Według relacji rozmówców ''Newsweeka''po raz pierwszy operację wyprowadzenia
          pieniędzy przeprowadzili podczas kampanii wyborczej do europarlamentu w maju 2004 r
          Fot. Wojciech Matusik / AG

PAP za "Newsweek-Polska": 19-06-2006, ostatnia aktualizacja 19-06-2006 09:56

PRZEGLĄD PRASY. Rozliczenia kampanii wyborczej Platformy Obywatelskiej i Donalda
          Tuska stały się gorącym tematem, gdy przed paroma dniami Państwowa Komisja
          Wyborcza odrzuciła sprawozdanie finansowe komitetu wyborczego kandydata PO na
          prezydenta, stwierdzając, że jako jedyny przekroczył on (o 2 mln zł) limit
          wydatków na reklamę wyborczą - pisze w najnowszym numerze tygodnika
          "Newsweek-Polska" Jerzy Jachowicz.

Jak to możliwe, że potężna, doskonale zorganizowana ogólnopolska partia nie
          zmieściła się w ustawowych ograniczeniach i nie zauważyła tego? - stawia pytanie
          publicysta.

Być może choć częściowym wyjaśnieniem tej tajemnicy jest historia młodych,
          przedsiębiorczych działaczy partyjnych cieszących się dużym zaufaniem liderów
          Platformy Obywatelskiej: Marcina Rosoła oraz blisko z nim współpracującego
          Piotra Wawrzynowicza. Ci dwaj 27-latkowie (rocznik 1979) używając banalnie
          prostych, wręcz wulgarnych metod, wyprowadzili z partyjnej kasy grube pieniądze
          - informuje tygodnik.

Jachowicz zaznacza, że obaj są dziś w partyjnym aparacie ludźmi wpływowymi, by
          nie rzec - potężnymi. Marcin Rosół, będąc asystentem sekretarza generalnego
          partii Grzegorza Schetyny, jest jednocześnie od dwóch lat szefem biura klubu
          parlamentarnego PO. Od blisko pół roku pełni też obowiązki asystenta Donalda
          Tuska. Cieszy się ogromnym zaufaniem lidera Platformy (...). Natomiast Piotr
          Wawrzynowicz, asystent odpowiadającego za finanse partii Mirosława Drzewieckiego
          jest wiceskarbnikiem PO, jego prawą ręką.

Dlatego świadkowie i uczestnicy przestępczego procederu zorganizowanego przez
          Rosoła i Wawrzynowicza początkowo rozmawiali z dziennikarzem "Newsweeka-Polska"
          niechętnie, gdyż - jak mówili - obawiają się ich zemsty. Jednak w trakcie
          wielotygodniowego śledztwa tygodnika, po sprawdzeniu wielu rachunków z kampanii,
          udało się w końcu dotrzeć do osób, które głośno potwierdziły to, o czym w
          biurach Platformy dotąd mówiło się tylko szeptem; do osób które gotowe są swoje
          opowieści powtórzyć przed sądem.

Marcin Rosół i Piotr Wawrzynowicz pieniądze z kasy PO wyprowadzali zwykle w
          czasie kampanii wyborczych - czyli w momencie, gdy znacznie trudniej wykryć
          nieprawidłowości, bo na partyjnych kontach jest duży ruch - wciąż wpływają na
          nie i wypływają z nich kolejne sumy. Mechanizm, który zastosowali
          przedsiębiorczy działacze, był banalnie prosty i często stosowany w
          przestępczości gospodarczej. Chodzi o tak zwane "słupy", czyli osoby podstawione
          do przeprowadzania fikcyjnych transakcji - opisuje J. Jachowicz.

Według niego, w Platformie Obywatelskiej wyglądało to w następujący sposób:
          najpierw podstawieni ludzie (wolontariusze lub pracownicy sztabu wyborczego)
          podpisywali umowy na wykonanie fikcyjnych zadań dla sztabu wyborczego. Potem
          sztab przelewał na ich konta pieniądze (zwykle po 3-5 tysięcy, ale bywało też,
          że powyżej 10 tys. zł). Następnie "słupy" oddawały większość tych sum Marcinowi
          Rosołowi (najczęściej w żywej gotówce, choć czasem przelewem na jego prywatne
          konto), sobie zostawiając niewielkie kieszonkowe.

Według relacji rozmówców "Newsweeka-Polska", Rosół i Wawrzynowicz po raz
          pierwszy przeprowadzili taką operację podczas kampanii wyborczej do
          europarlamentu w maju 2004 r., a powtórzyli ją przed wyborami parlamentarnymi i
          prezydenckimi w 2005 r. - m.in. podczas prawyborów we Wrześni.
          • areopag Re: W__e__r__M__A__C__H__T__f__o__ r__m__a 20.06.06, 18:03
            jola_dywity1 napisała:

> Według relacji rozmówców "Newsweeka-Polska", Rosół i Wawrzynowicz po raz
            > pierwszy przeprowadzili taką operację podczas kampanii wyborczej do
            > europarlamentu w maju 2004 r., a powtórzyli ją przed wyborami parlamentarnymi
            i
            > prezydenckimi w 2005 r. - m.in. podczas prawyborów we Wrześni.

To PiS odpowiada za to. To wina układu jaki PiS wcześniej zaczął tworzyć z LPR
            i Samoobroną. Oni już wcześniej zaplanowali atak na PO bo czuli, że ta partia
            może ich wysadzić z rządzenia. Teraz tylko udają, że się specjalnie nie lubią.
            Na pewno są dowody ich tajnego porozumienia w sprawie atakowania PO. Scenariusz
            ten mają opracowany od 2003 roku. Na pewno są na to dowody, a jeżeli zostały
            zniszczone to tym bardziej jest to prawda.

• yhy_yhy ***S___A___M___E___B___U___R___A_ __K___I**** 20.06.06, 12:57
      • pio41 Re: ***Powazna koalicja**** 20.06.06, 13:02
        jola_dywity1 napisała:

w
        >
        > przeciwnym wypadku porozumienie nie jest możliwe.

Jolu, jak mozna was traktowac powaznie, skoro powazni jestescie najwyzej z
        wlasnego punktu widzenia i to w sprawach tak przyziemnych, jak okradanie innych
        badz publiczne lincze (patrz na swojego Lenina-Leppera).
        Jezeli dodac do tego, ze wasi dwaj koalicjanci sa rownie niepowazni wpadamy w
        pewna spirale absurdu, z ktorej trudno zdroworozsadkowo sie wydobyc. Bo jak
        mialoby to wygladac: niepowazny PIS traktuje powaznie niepowazna SO. Czy z
        punktu widzenia niepowaznego PIS, ktory cynicznie uwaza sie za powaznego
        potraktowanie partii (SO), ktora wedlug ciebie (PIS) traktuje niepowaznie -
        jest powazne czy niepowazne? A czy z punktu widzeni PIS, ktore uwaza sie za
        powazna partie, potraktowanie partii niepowaznej w sposob niepowazny - jest
        powazne, czy niepowazne? Moim zdaniem powazne. A z punktu widzenia tych, ktorzy
        uwazaja PIS za partie niepowazna - czy takie potraktowanie SO jest powazne? No
        chyba niepowazne, choc mozna rownie dobrze powiedziec, ze powazne - poniewaz w
        ten sposob niepowazny PIS nie dopuszcza niepowaznej SO do resortow silowych;
        tym samym PIS staje sie bardziej powazne. Kumasz? NIebardzo? Powiem szczerze -
        tez sie w tym gubie, jednak tego rodzaju pseudologiczne, niezrozumiala
        rozwazania wydaja sie - i tu, revenons a nos moutons - rownie absurdalne, jak
        ideologia, ktora z taka determinacja chcesz na przekazac Jolu, dlatego post ten
        w twoim kontescie uwazam za calkiem na miejscu.
        • jola_dywity1 Re: ***Powazny INTERL0KUT0R**** 20.06.06, 17:11
          Oto część wywodu przeciwnika Samoobrony!

Kumasz? NIebardzo? Powiem szczerze -
          tez sie w tym gubie, jednak tego rodzaju pseudologiczne, niezrozumiala
          rozwazania wydaja sie - i tu, revenons a nos moutons - rownie absurdalne, jak
          ideologia, ktora z taka determinacja chcesz na przekazac Jolu, dlatego post ten
          w twoim kontescie uwazam za calkiem na miejscu.

No jestem spokojna o wyniki testów wyborczych i kompetencyjnych,jeśli taki
          poziom intelektualny mają nasi przeciwnicy polityczni.

• blackmoore Re: ***Powazny INTERL0KUT0R**** 20.06.06, 18:07
            jola_dywity1 napisała:
            > No jestem spokojna o wyniki testów wyborczych i kompetencyjnych,jeśli taki
            > poziom intelektualny mają nasi przeciwnicy polityczni.
            Jeśli Jolu nie rozumiesz to masz problem, w szkole kucharskiej tego nie
            wykładali? NIe jesteście żadnym politycznym przeciwnikiem, bo z polityka nie
            macie nic wspólnego. Wasza ideologia jest na poziomie otępienia ludzi, którym
            poprzekładaliście w głowach. Idealnym przykładem jesteś Ty Jolu, nie potrafisz
            samodzielnie sklecić zdania, nie wchodzisz w żadne dyskusje gdzie jest wymagana
            odrobina logiki. Jedyne co możesz pokazać to swoja nienawiść do wszystkiego co
            polskie. Ja nie jestem spokojny, bo jakis dziwnym trafem banda nie mająca
            prawie poparcia pcha sie na stołki gdzie sie tylko da. Wasze pragnienie
            rządzenia już dawno posiada wszystkie cechy choroby umysłowej. Istnijecie tylko
            dzięki wystraszonemu Jareczkowi, któremu odbija powoli palma. Wam odbiła
            podwójna juz dawno.
      • belial.666 Jolka, Jolka, pamiętasz? 20.06.06, 16:00
        > Samoobrona i miliony jej wyborców oczekują szybkiej i skutecznej transformacji
        > Państwa.
        > Nie jest możlime to w wypadku konserwowania starych chorych układów .
        TKM trwa już pół roku. Stare, chore układy zastąpiły już w większości nowe,
        chore układy.
        > w przeciwnym wypadku porozumienie nie jest możliwe.
        Niech Endrju walczy, niech Kaczory nie myślą, że wszystko mogą.
      • corradocatani Jolu, jakie miliony? 20.06.06, 16:14
        Zacznijmy od podstawowej rzeczy, samooborna nie ma milionów zwolenników. Reszta
        wykłądu jak już przetrawisz tą informację.
    • ak813 Wole Buraki i LPR niz GWnianych jeteligentow 20.06.06, 12:07
      • 2brat3 Re: Wole Buraki i LPR niz GWnianych jeteligentow 20.06.06, 12:42
        Wsuwasz buraki bezpośrednio czy jako kiszonkę ?
      • pio41 Re: Wole Buraki i LPR niz GWnianych jeteligentow 20.06.06, 12:43
        To ci wspolczuje. W kazdej populacji jest odsetek ludzi inteligentnych,
        przecietnych i zwierzat o zewnetrznych cechach homo sapiens posiadajacych
        ograniczona zdolnosc do komunikacji werbalnej, w tym do rozumienia niektorych
        pojec nieabstrakcyjnych. Zastanow sie do ktorej grupy nalezysz.
        • lucky7pl Re: Wole Buraki i LPR niz GWnianych jeteligentow 20.06.06, 13:00
          pio41 napisał:

> To ci wspolczuje. W kazdej populacji jest odsetek ludzi inteligentnych,
          > przecietnych i zwierzat o zewnetrznych cechach homo sapiens posiadajacych
          > ograniczona zdolnosc do komunikacji werbalnej, w tym do rozumienia niektorych
          > pojec nieabstrakcyjnych. Zastanow sie do ktorej grupy nalezysz.

pio41 - łun nie rozumi !
      • lucky7pl Re: Wole Buraki i LPR niz GWnianych jeteligentow 20.06.06, 12:59
        bekłem se czytając twój wywód. tak swojsko i chamsko
      • czarek62 Twoj problem buraku!!! 20.06.06, 15:44
        no comment!
    • rydzyk_fizyk Bronek dostanie w papę :> 20.06.06, 12:07
      W nagrodę za to że został lodołamaczem PiSu w TVP
    • silezius.monachijski Brawo Jędruś, przyduś kwaki 20.06.06, 12:09
      czas kończyć tę farsę
    • jas Patrzajcie - tako wygląda CHAM cham cham 20.06.06, 12:12
      Burak, cham, prostak, przestępca, zwykły bandyta i zlodziej.
      • lucky7pl Re: Patrzajcie - tako wygląda CHAM cham cham 20.06.06, 13:08
        jas napisał:

> Burak, cham, prostak, przestępca, zwykły bandyta i zlodziej.

czerstwy czereśniak, którego "wypchło" na salony. niestety ślady gnojówki i smród na parkiecie zostawia.
      • visitor7 Re: Patrzajcie - tako wygląda CHAM cham cham 20.06.06, 14:23
        To nie jest "zwykły" cham...
        To jest CHAM ZBUNTOWANY, najbardziej niebezpieczna, brutalna i bezwzgledna
        odmiana odmiana chama, w którą przepoczwarza się cham zwykły gdy poczuje władzę.
        Wtedy odegra się za wszystkie swoje doznane i wyimaginowane upokorzenia,
        kompleksy i głęboko skrywane i niemożliwe do wykorzenienia poczucie niższości.
        Gdy minie czas lisiej pokory, przymilności i taktycznych ukłonów przyjdzie
        czas "zapłaty za doznane krzywdy".
        Litości nie będzie, niech NIKT się nie łudzi!!! Kaczory też, KWA ICH MAĆ!!!

"...Dał nam przykład Jakub Szela jak zwyciężać mamy!"
    • at_work Lepper, kończ (zabawę), wstydu oszczędź! 20.06.06, 12:13
      _
      "forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=631&w=42788304" target="_blank">A teraz, kochani </
      a>wyborcy... itd.
    • pollack5 Re: Lepper: stanowiska w TVP, albo kłopoty koalic 20.06.06, 12:20
      Avanti poppolo !!!!!!!!!Hojarska za Dorna, Beger za Gilowską, Dolniak za Ziobro!
      Ochlocratio subito!! Chcieli pisiaki koalicji to ją mają.
    • aps Re: Lepper: stanowiska w TVP, albo kłopoty koalic 20.06.06, 12:20
      Ale moze przynajmniej ta telewizja bylaby lepsza z Lepperem...
      Mniej ideologiczna, mniej zapieta po szyje, mniej koloratek.
      Moze nawet jakies ku..ki?
    • sabrilla Re: Lepper: stanowiska w TVP, albo kłopoty koalic 20.06.06, 12:21
      Swinie i pęd do koryta. Przetrawlismy AWS, przetrwalismy SLD , przetrwamy
      bandytów, wiesniaków i paranoików. Tylko czy Polska przetrwa i czy pozostanie
      wniej ktokolwiek poza wyżej wymienionymi?
      Ludzie, dlaczego my na to patrzymy i do tego dopuszczamy?!
      • maqoofka Re: Lepper: stanowiska w TVP, albo kłopoty koalic 20.06.06, 13:15
        chyba przyjdzie złapać za kosy i na Wiejską ruszyć...
    • wlodarek Endrju, Glemp ustępuje, może tam spróbuj 20.06.06, 12:24
    • bartolomeo_prignano Re: Lepper: stanowiska w TVP, albo kłopoty koalic 20.06.06, 12:25
      ...no i się kurduplowaty "genialny" strateg zakiwał na śmierć ...nawet jego
      kserokopia nic nie pomoże w sytuacji jak buraczany wucepremier zacznie się
      rozpychać łokciami przy korycie...
      • adas313 Re: Lepper: stanowiska w TVP, albo kłopoty koalic 20.06.06, 12:29
        Może próbować sterroryzować SamooBronę teczkami i prokuraturą, ale to będzie
        dosyć ryzykowne.
        • bartolomeo_prignano Re: Lepper: stanowiska w TVP, albo kłopoty koalic 20.06.06, 12:35
          ...jak zaczną go straszyć teczkami to kserokurdupli na taczkach do gnoju
          wywiezie i na tym się skończy krótki epizod PiSiorków przy władzy...
    • adoczego Re: Lepper: stanowiska w TVP, albo kłopoty koalic 20.06.06, 12:26
      Jakiz to wstyd ta morda.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka