wasyyl 20.06.06, 11:43 taki mały szantażyk wioskowego watażki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zigzaur Re: Lepper: stanowiska w TVP, albo kłopoty koalic 20.06.06, 11:45 Szantażyk wieśniaka, owszem, tak. Ale też i niezmierna głupota braci Kaczyńskich. Odpowiedz Link Zgłoś
navaira Rewolucja moralna, ram tam tam 20.06.06, 11:51 Rzeczywiście jest inaczej, niż w III RP Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz Lepper ma wyjątkowy "ciąg do koryta" 20.06.06, 12:16 Dramat. To przez takich ludzi w naszym kraju jest jak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
silezius.monachijski przez jego kaczych pryncypałów raczej 20.06.06, 12:20 którzy za wszelką cenę prą po lepperze do władzy absolutnej Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: __Wildstein - pa, pa ;-)))) Stara gadka! 20.06.06, 13:02 Przecież PiSiORy szykują go na prezydenta, potrzebna jest jemu telewizja publiczna, bo w połaczeniu z TV Trwam w odpowiednim czasie nadany zostanie apel, że Kaczyńscy to tacy ... i koniecznie należy ich zmienic. Nadane zostaną również programy, które zniechęcą intelgencje komuszą i solidarnościową z PRL do pójścia do wyborów. Na deser. Od lewego do prawego matoły śpiew! Litania wyborcza wodza i SamoPiSzzczków!. U tego liberalnego przygłupa zamiast programu gnoju kupa! Wolę być wodzem niż w PO portierem. Wolę być wodzem niż w SLD zerem. Jako wodzowi widzi mi się, nie chcę być kościelnym w PiSie. Moja wodza wola, nie być w UP za robola. Moja wola taka, nie być za Wszechpolaka. Nawet w LPR byłbym za przygłupa, a co gorsze za chłopaka biskupa. Odpowiedz Link Zgłoś
pozlotemu Brawo Lepper! Glebokie zmiany w telewizji. 20.06.06, 13:09 W tym wypadku popieram stanowisko Leppera. Zmiany, glebokie zmiany. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywil *******Sprywatyzować TVP********** 20.06.06, 15:17 Ale kto to zrobi, bo napewno nie moherowa koalicja. Odpowiedz Link Zgłoś
bartloo Re: *******Sprywatyzować TVP********** 20.06.06, 15:54 Teraz juz to nic nie da :). Za pozno!!! Odpowiedz Link Zgłoś
katecheta PiS nie dało władzy PO to durnie same se wezmą :)) 20.06.06, 17:06 No i chto bedzie tera żondził Polskom?! ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
zkyc Spoko!! To tylko aktywacja akcji dawno już zaplano 20.06.06, 19:59 wanej przez lepieja pod kryptonimem "stoliczku nakryj się!". Głupi jarek od początku nie wiedział, co się święci i głupi wasserman ze swoimi palantami nie był w stanie wykryć i rozszyfrować tej operacji!;)))) Poza moherkami i pisuarem to wszyscy znali cenę tej koalicji!!!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
linfan Re: Brawo Lepper! Glebokie zmiany w telewizji. 20.06.06, 15:36 pozlotemu napisał: > W tym wypadku popieram stanowisko Leppera. > Zmiany, glebokie zmiany. Ty poprzesz kazda decyzje koalicjantow - chocby glupia byla jak ######### IV RP to syf i dno Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: przez jego kaczych pryncypałów raczej 20.06.06, 12:55 Przez wyborców! Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_nowak PIS niedlugo znowu zacznie blagac PO o wybory? 20.06.06, 15:54 :D O nie... meczcie sie misiaczki jeszcze troszke :D Jeszcze tak z pol roczku :D Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Było do przewidzenia, na tym forum pisano o tym 20.06.06, 11:45 dziesiątki razy. Tylko "genialny strateg" nie wziął tego pod uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
puuchatek Lepper: stanowiska w TVP, albo kłopoty koalicji 20.06.06, 11:46 "Albo rządzimy w koalicji otwartej" - powiedział Lepper - "albo kończymy zabawę". TAAAAAK, prosimy, błagamy, popieramy: SKOŃCZCIE TĘ ZABAWĘ! Przydałby się wreszcie u włądzy ktoś, kto się nie bawi, tylko rządzi... Odpowiedz Link Zgłoś
navaira puuchatku, może jakaś petycja? 20.06.06, 11:52 Mój podpis masz jak w banku. Hmmm. Jak w banku, w którego zarządzie nie zasiadał nikt z LPR :) Odpowiedz Link Zgłoś
manekin1 Lepper: stanowiska w TVP, albo kłopoty koalicji 20.06.06, 11:47 "Ja nie jestem tylko wicepremierem ale jestem szefem partii, która jest w koalicji rządowej i jako szef partii mam prawo popierać kogoś kto nam odpowiada i jest kompetentny. Ja mam takie prawo. Nie mówcie mi, że nie mam" - powiedział. Dodał, że hipokryzją jest stwierdzenie, iż politycy nie mają wpływu na telewizję publiczną. ...a za dwa lata... Ja jestem nie tylko prezydentem, ale zwierzchnikiem sił zbrojnych, reprezentantem Polski w sprawach zagranicznych i mam prawo przywrócić karę śmierci, wprowadzić stan wojenny i godzinę policyjną, internować opozycję w obozach koncentracyjnych i wyeliminować zdrajców ojczyzny, wypowiedzieć traktaty międzynarodowe a w razie potrzeby wojnę państwom UE ingerującym w nasze sprawy wewnętrzne. Ja mam takie prawo. Nie mówcie mi, że nie mam. Dodał, że hipokryzją jest stwierdzenie, że władzę zdobywa się po to, żeby oddać ją w następnych wyborach... Odpowiedz Link Zgłoś
besserwisser no,ale najważniejsze,że.... 20.06.06, 11:48 no,ale najważniejsze,że Rokita nie dostał MSWiA Odpowiedz Link Zgłoś
maciek9989 Re: Lepper: stanowiska w TVP, albo kłopoty koalic 20.06.06, 11:48 Jeśli w zarządzie TVP może zasiadać faszysta, to dlaczego nie może burak w walonkach? Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Marcinkiewicz nie jest szefem partii 20.06.06, 11:50 Ja nie jestem tylko wicepremierem ale jestem szefem partii, która jest w koalicji rządowej i jako szef partii mam prawo popierać kogoś kto nam odpowiada i jest kompetentny. ********************************* Pisałem o tym w momencie, gdy Lepper został wicepremierem - prędzej czy później musiało dojść do sytuacji, w której Lepper przypomina Marcinkiewiczowi, że to nie z nim ustalał zasady gry koalicyjnej. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Marcinkiewicz nie jest szefem partii 20.06.06, 12:58 Nic nowego. Politykę głaskania Leppera prowadziły wszystkie orientacje (???) polityczne oprócz UW, KLD, PO, PD. "Łaskawy Panie Lepperze! Czego jeszcze raczysz zażądać, abyśmy mogli dołączyć do twojego szczekania na wolność i niepodległość Polski?" Odpowiedz Link Zgłoś
maqoofka to kompromitacja, a nie koalicja 20.06.06, 11:52 stado nieudaczników, gdzie nie spojrzeć... za stołek zrobią wszystko... ośmieszą siebie, kraj, zniszczą wszystko... fuj...:( Odpowiedz Link Zgłoś
yhy_yhy buraki mogą ustawiać dekoracje w studiu... 20.06.06, 11:53 ...będą mieli stanowiska ustawiaczy...bo tylko do tego się nadają Odpowiedz Link Zgłoś
tades1 Lepper: stanowiska w TVP, albo kłopoty koalicji 20.06.06, 11:55 Pan Przewodniczący zawsze fascynował głębią i przenikliwością spojrzenia . Rzuci się Jarkowi , który jest Wielkim Strategiem , do gardła ,nie ma siły żeby nie .Oj będzie się działo ........... Oni naprawdę rozwalą tę Naszą Rzplitą . Odpowiedz Link Zgłoś
zibi1010 Pisuary sa zbyt zachlanne, by dzielic sie stano- 20.06.06, 11:56 wiskami!Opalony Andriu mowi przynajmniej otwarcie o łupach, bez zbednej hipokryzji, a pisuar ciagle laduje na stanowiska swoich umoczonych w afery ludzikow i jeszcze krzyczy, ze to bezpartyjni fachowcy! Odpowiedz Link Zgłoś
sugarbox Lepper: stanowiska w TVP, albo kłopoty koalicji 20.06.06, 11:58 Zaczęła się kampania buraczana... Odpowiedz Link Zgłoś
jola_dywity1 ***S___A___M___0___0___B___R___0_ __N___A******** 20.06.06, 12:05 Samoobrona i miliony jej wyborców oczekują szybkiej i skutecznej transformacji Państwa. Nie jest możlime to w wypadku konserwowania starych chorych układów . Przykład zachowania telewizji publicznej jest tu nieodosobniony. Ekipa klaki Balcerowicza i legitymizacji mandatu politycznego do iście eksterminacyjnych rozwiązań gospodarczych i socjalnych.Doprowadziła do ruiny Polskę. Ludzie którzy to zrobili i są za to odpowiedzialni muszą odejść. Nad przebiegiem tych procesów musi czuwać Samoobrona.Mając swych przedstawicieli zarówno w publicznych mediach jak i w resortach siłowych. Koalicjanci muszą nas traktować poważnie i pracować na rzecz naprawy Ojczyzny w przeciwnym wypadku porozumienie nie jest możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
maqoofka Re: ***S___A___M___0___0___B___R___0_ __N___A**** 20.06.06, 12:06 Jolu... weź się za prace polowe... masz ku temu większe predyspozycje Odpowiedz Link Zgłoś
jola_dywity1 Re: ***S___A___M___0___0___B___R___0_ __N___A*** 20.06.06, 17:04 > Jolu... weź się za prace polowe... masz ku temu większe predyspozycje Właśnie trzebię pasożyty cudzożywne! Platformiaka bilbordziaka . Odpowiedz Link Zgłoś
2brat3 **K_A_Ł_O_L_I_C_J_A** 20.06.06, 12:23 Dzięki takim zakusom Samoobrony ( i nie tylko ) na dodatkowe łupy po dojściu do władzy, koalicja niepostrzeżenie (i płynnie :-)) może przerodzić się w KAŁOLICJĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
pollack5 Re: ***S___A___M___0___0___B___R___0_ __N___A**** 20.06.06, 12:32 jola_klewki napisała: > Samoobrona i miliony jej wyborców oczekują szybkiej i skutecznej transformacji > Państwa. > Nie jest możlime to w wypadku konserwowania starych chorych układów . > Przykład zachowania telewizji publicznej jest tu nieodosobniony. > Ekipa klaki Balcerowicza i legitymizacji mandatu politycznego do iście > eksterminacyjnych rozwiązań gospodarczych i socjalnych.Doprowadziła do ruiny > Ludzie którzy to zrobili i są za to odpowiedzialni muszą odejść. > Nad przebiegiem tych procesów musi czuwać Sam > zarówno w publicznych mediach jak i w resortach siłowych. > Koalicjanci muszą nas traktować poważnie i pracować na rzecz naprawy Ojczyzny .Jola ma dobrze nawalone, ale żle pomieszane.Miejsce Samoobory jest w oborze!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos na onecie tez mają takiego glupka o loginie 20.06.06, 12:50 jasiu_smietana, a my tu mamy jolkę:) Odpowiedz Link Zgłoś
lucky7pl Re: ***P___L___A___T___F___O___R___M_ __A___A**** 20.06.06, 12:56 My jednego oczekujemy. Reform gospodarczych, zaprzestania rozdawnictwa oraz pokazanie chamom i popaprańcom z LPR gdzie ich miejsce. Poza parlamentem. To Kaczo-Neoendecko-Chamska koalicja doprowadza ten kraj do ruiny i sprowadza na boczny tor. Ojczyznę mogą naprawić tylko reformy gospodarcze oraz skuteczne orzekanie wyroków przez wymiar sprawidliwości. To wystarczy aby proces naprawy się rozpoczął. Ja chcę dziś stąd emigrować, jak wielu innych rodaków. Przez takich popaprańców jak ty, przez twoich żałosnych przedstawicieli w sejmie, którzy zamiast wziąść się do roboty pieprzą trzy po trzy o układach i spiskach. Nic nie dostaniesz, dopóki nie wypracujesz ! Odpowiedz Link Zgłoś
jola_dywity1 ***W__E__R__M__A__C__H__T__F__0__ R__M__A*** 20.06.06, 17:22 pokazanie chamom i popaprańcom z LPR gdzie ich miejsce. Poza parlamentem. To KaczoNeoendecko-Chamska koalicja doprowadza ten kraj do ruiny. Działacze PO wyprowadzili z partii pieniądze? Według relacji rozmówców ''Newsweeka''po raz pierwszy operację wyprowadzenia pieniędzy przeprowadzili podczas kampanii wyborczej do europarlamentu w maju 2004 r; Fot. Wojciech Matusik / AG Według relacji rozmówców ''Newsweeka''po raz pierwszy operację wyprowadzenia pieniędzy przeprowadzili podczas kampanii wyborczej do europarlamentu w maju 2004 r Fot. Wojciech Matusik / AG PAP za "Newsweek-Polska": 19-06-2006, ostatnia aktualizacja 19-06-2006 09:56 PRZEGLĄD PRASY. Rozliczenia kampanii wyborczej Platformy Obywatelskiej i Donalda Tuska stały się gorącym tematem, gdy przed paroma dniami Państwowa Komisja Wyborcza odrzuciła sprawozdanie finansowe komitetu wyborczego kandydata PO na prezydenta, stwierdzając, że jako jedyny przekroczył on (o 2 mln zł) limit wydatków na reklamę wyborczą - pisze w najnowszym numerze tygodnika "Newsweek-Polska" Jerzy Jachowicz. Jak to możliwe, że potężna, doskonale zorganizowana ogólnopolska partia nie zmieściła się w ustawowych ograniczeniach i nie zauważyła tego? - stawia pytanie publicysta. Być może choć częściowym wyjaśnieniem tej tajemnicy jest historia młodych, przedsiębiorczych działaczy partyjnych cieszących się dużym zaufaniem liderów Platformy Obywatelskiej: Marcina Rosoła oraz blisko z nim współpracującego Piotra Wawrzynowicza. Ci dwaj 27-latkowie (rocznik 1979) używając banalnie prostych, wręcz wulgarnych metod, wyprowadzili z partyjnej kasy grube pieniądze - informuje tygodnik. Jachowicz zaznacza, że obaj są dziś w partyjnym aparacie ludźmi wpływowymi, by nie rzec - potężnymi. Marcin Rosół, będąc asystentem sekretarza generalnego partii Grzegorza Schetyny, jest jednocześnie od dwóch lat szefem biura klubu parlamentarnego PO. Od blisko pół roku pełni też obowiązki asystenta Donalda Tuska. Cieszy się ogromnym zaufaniem lidera Platformy (...). Natomiast Piotr Wawrzynowicz, asystent odpowiadającego za finanse partii Mirosława Drzewieckiego jest wiceskarbnikiem PO, jego prawą ręką. Dlatego świadkowie i uczestnicy przestępczego procederu zorganizowanego przez Rosoła i Wawrzynowicza początkowo rozmawiali z dziennikarzem "Newsweeka-Polska" niechętnie, gdyż - jak mówili - obawiają się ich zemsty. Jednak w trakcie wielotygodniowego śledztwa tygodnika, po sprawdzeniu wielu rachunków z kampanii, udało się w końcu dotrzeć do osób, które głośno potwierdziły to, o czym w biurach Platformy dotąd mówiło się tylko szeptem; do osób które gotowe są swoje opowieści powtórzyć przed sądem. Marcin Rosół i Piotr Wawrzynowicz pieniądze z kasy PO wyprowadzali zwykle w czasie kampanii wyborczych - czyli w momencie, gdy znacznie trudniej wykryć nieprawidłowości, bo na partyjnych kontach jest duży ruch - wciąż wpływają na nie i wypływają z nich kolejne sumy. Mechanizm, który zastosowali przedsiębiorczy działacze, był banalnie prosty i często stosowany w przestępczości gospodarczej. Chodzi o tak zwane "słupy", czyli osoby podstawione do przeprowadzania fikcyjnych transakcji - opisuje J. Jachowicz. Według niego, w Platformie Obywatelskiej wyglądało to w następujący sposób: najpierw podstawieni ludzie (wolontariusze lub pracownicy sztabu wyborczego) podpisywali umowy na wykonanie fikcyjnych zadań dla sztabu wyborczego. Potem sztab przelewał na ich konta pieniądze (zwykle po 3-5 tysięcy, ale bywało też, że powyżej 10 tys. zł). Następnie "słupy" oddawały większość tych sum Marcinowi Rosołowi (najczęściej w żywej gotówce, choć czasem przelewem na jego prywatne konto), sobie zostawiając niewielkie kieszonkowe. Według relacji rozmówców "Newsweeka-Polska", Rosół i Wawrzynowicz po raz pierwszy przeprowadzili taką operację podczas kampanii wyborczej do europarlamentu w maju 2004 r., a powtórzyli ją przed wyborami parlamentarnymi i prezydenckimi w 2005 r. - m.in. podczas prawyborów we Wrześni. Odpowiedz Link Zgłoś
areopag Re: W__e__r__M__A__C__H__T__f__o__ r__m__a 20.06.06, 18:03 jola_dywity1 napisała: > Według relacji rozmówców "Newsweeka-Polska", Rosół i Wawrzynowicz po raz > pierwszy przeprowadzili taką operację podczas kampanii wyborczej do > europarlamentu w maju 2004 r., a powtórzyli ją przed wyborami parlamentarnymi i > prezydenckimi w 2005 r. - m.in. podczas prawyborów we Wrześni. To PiS odpowiada za to. To wina układu jaki PiS wcześniej zaczął tworzyć z LPR i Samoobroną. Oni już wcześniej zaplanowali atak na PO bo czuli, że ta partia może ich wysadzić z rządzenia. Teraz tylko udają, że się specjalnie nie lubią. Na pewno są dowody ich tajnego porozumienia w sprawie atakowania PO. Scenariusz ten mają opracowany od 2003 roku. Na pewno są na to dowody, a jeżeli zostały zniszczone to tym bardziej jest to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
pio41 Re: ***Powazna koalicja**** 20.06.06, 13:02 jola_dywity1 napisała: > Koalicjanci muszą nas traktować poważnie i pracować na rzecz naprawy Ojczyzny w > > przeciwnym wypadku porozumienie nie jest możliwe. Jolu, jak mozna was traktowac powaznie, skoro powazni jestescie najwyzej z wlasnego punktu widzenia i to w sprawach tak przyziemnych, jak okradanie innych badz publiczne lincze (patrz na swojego Lenina-Leppera). Jezeli dodac do tego, ze wasi dwaj koalicjanci sa rownie niepowazni wpadamy w pewna spirale absurdu, z ktorej trudno zdroworozsadkowo sie wydobyc. Bo jak mialoby to wygladac: niepowazny PIS traktuje powaznie niepowazna SO. Czy z punktu widzenia niepowaznego PIS, ktory cynicznie uwaza sie za powaznego potraktowanie partii (SO), ktora wedlug ciebie (PIS) traktuje niepowaznie - jest powazne czy niepowazne? A czy z punktu widzeni PIS, ktore uwaza sie za powazna partie, potraktowanie partii niepowaznej w sposob niepowazny - jest powazne, czy niepowazne? Moim zdaniem powazne. A z punktu widzenia tych, ktorzy uwazaja PIS za partie niepowazna - czy takie potraktowanie SO jest powazne? No chyba niepowazne, choc mozna rownie dobrze powiedziec, ze powazne - poniewaz w ten sposob niepowazny PIS nie dopuszcza niepowaznej SO do resortow silowych; tym samym PIS staje sie bardziej powazne. Kumasz? NIebardzo? Powiem szczerze - tez sie w tym gubie, jednak tego rodzaju pseudologiczne, niezrozumiala rozwazania wydaja sie - i tu, revenons a nos moutons - rownie absurdalne, jak ideologia, ktora z taka determinacja chcesz na przekazac Jolu, dlatego post ten w twoim kontescie uwazam za calkiem na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_dywity1 Re: ***Powazny INTERL0KUT0R**** 20.06.06, 17:11 Oto część wywodu przeciwnika Samoobrony! Kumasz? NIebardzo? Powiem szczerze - tez sie w tym gubie, jednak tego rodzaju pseudologiczne, niezrozumiala rozwazania wydaja sie - i tu, revenons a nos moutons - rownie absurdalne, jak ideologia, ktora z taka determinacja chcesz na przekazac Jolu, dlatego post ten w twoim kontescie uwazam za calkiem na miejscu. No jestem spokojna o wyniki testów wyborczych i kompetencyjnych,jeśli taki poziom intelektualny mają nasi przeciwnicy polityczni. Odpowiedz Link Zgłoś
blackmoore Re: ***Powazny INTERL0KUT0R**** 20.06.06, 18:07 jola_dywity1 napisała: > No jestem spokojna o wyniki testów wyborczych i kompetencyjnych,jeśli taki > poziom intelektualny mają nasi przeciwnicy polityczni. Jeśli Jolu nie rozumiesz to masz problem, w szkole kucharskiej tego nie wykładali? NIe jesteście żadnym politycznym przeciwnikiem, bo z polityka nie macie nic wspólnego. Wasza ideologia jest na poziomie otępienia ludzi, którym poprzekładaliście w głowach. Idealnym przykładem jesteś Ty Jolu, nie potrafisz samodzielnie sklecić zdania, nie wchodzisz w żadne dyskusje gdzie jest wymagana odrobina logiki. Jedyne co możesz pokazać to swoja nienawiść do wszystkiego co polskie. Ja nie jestem spokojny, bo jakis dziwnym trafem banda nie mająca prawie poparcia pcha sie na stołki gdzie sie tylko da. Wasze pragnienie rządzenia już dawno posiada wszystkie cechy choroby umysłowej. Istnijecie tylko dzięki wystraszonemu Jareczkowi, któremu odbija powoli palma. Wam odbiła podwójna juz dawno. Odpowiedz Link Zgłoś
belial.666 Jolka, Jolka, pamiętasz? 20.06.06, 16:00 > Samoobrona i miliony jej wyborców oczekują szybkiej i skutecznej transformacji > Państwa. > Nie jest możlime to w wypadku konserwowania starych chorych układów . TKM trwa już pół roku. Stare, chore układy zastąpiły już w większości nowe, chore układy. > Koalicjanci muszą nas traktować poważnie i pracować na rzecz naprawy Ojczyzny > w przeciwnym wypadku porozumienie nie jest możliwe. Niech Endrju walczy, niech Kaczory nie myślą, że wszystko mogą. Odpowiedz Link Zgłoś
corradocatani Jolu, jakie miliony? 20.06.06, 16:14 Zacznijmy od podstawowej rzeczy, samooborna nie ma milionów zwolenników. Reszta wykłądu jak już przetrawisz tą informację. Odpowiedz Link Zgłoś
2brat3 Re: Wole Buraki i LPR niz GWnianych jeteligentow 20.06.06, 12:42 Wsuwasz buraki bezpośrednio czy jako kiszonkę ? Odpowiedz Link Zgłoś
pio41 Re: Wole Buraki i LPR niz GWnianych jeteligentow 20.06.06, 12:43 To ci wspolczuje. W kazdej populacji jest odsetek ludzi inteligentnych, przecietnych i zwierzat o zewnetrznych cechach homo sapiens posiadajacych ograniczona zdolnosc do komunikacji werbalnej, w tym do rozumienia niektorych pojec nieabstrakcyjnych. Zastanow sie do ktorej grupy nalezysz. Odpowiedz Link Zgłoś
lucky7pl Re: Wole Buraki i LPR niz GWnianych jeteligentow 20.06.06, 13:00 pio41 napisał: > To ci wspolczuje. W kazdej populacji jest odsetek ludzi inteligentnych, > przecietnych i zwierzat o zewnetrznych cechach homo sapiens posiadajacych > ograniczona zdolnosc do komunikacji werbalnej, w tym do rozumienia niektorych > pojec nieabstrakcyjnych. Zastanow sie do ktorej grupy nalezysz. pio41 - łun nie rozumi ! Odpowiedz Link Zgłoś
lucky7pl Re: Wole Buraki i LPR niz GWnianych jeteligentow 20.06.06, 12:59 bekłem se czytając twój wywód. tak swojsko i chamsko Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Bronek dostanie w papę :> 20.06.06, 12:07 W nagrodę za to że został lodołamaczem PiSu w TVP Odpowiedz Link Zgłoś
silezius.monachijski Brawo Jędruś, przyduś kwaki 20.06.06, 12:09 czas kończyć tę farsę Odpowiedz Link Zgłoś
jas Patrzajcie - tako wygląda CHAM cham cham 20.06.06, 12:12 Burak, cham, prostak, przestępca, zwykły bandyta i zlodziej. Odpowiedz Link Zgłoś
lucky7pl Re: Patrzajcie - tako wygląda CHAM cham cham 20.06.06, 13:08 jas napisał: > Burak, cham, prostak, przestępca, zwykły bandyta i zlodziej. czerstwy czereśniak, którego "wypchło" na salony. niestety ślady gnojówki i smród na parkiecie zostawia. Odpowiedz Link Zgłoś
visitor7 Re: Patrzajcie - tako wygląda CHAM cham cham 20.06.06, 14:23 To nie jest "zwykły" cham... To jest CHAM ZBUNTOWANY, najbardziej niebezpieczna, brutalna i bezwzgledna odmiana odmiana chama, w którą przepoczwarza się cham zwykły gdy poczuje władzę. Wtedy odegra się za wszystkie swoje doznane i wyimaginowane upokorzenia, kompleksy i głęboko skrywane i niemożliwe do wykorzenienia poczucie niższości. Gdy minie czas lisiej pokory, przymilności i taktycznych ukłonów przyjdzie czas "zapłaty za doznane krzywdy". Litości nie będzie, niech NIKT się nie łudzi!!! Kaczory też, KWA ICH MAĆ!!! "...Dał nam przykład Jakub Szela jak zwyciężać mamy!" Odpowiedz Link Zgłoś
at_work Lepper, kończ (zabawę), wstydu oszczędź! 20.06.06, 12:13 _ "forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=631&w=42788304" target="_blank">A teraz, kochani </ a>wyborcy... itd. Odpowiedz Link Zgłoś
pollack5 Re: Lepper: stanowiska w TVP, albo kłopoty koalic 20.06.06, 12:20 Avanti poppolo !!!!!!!!!Hojarska za Dorna, Beger za Gilowską, Dolniak za Ziobro! Ochlocratio subito!! Chcieli pisiaki koalicji to ją mają. Odpowiedz Link Zgłoś
aps Re: Lepper: stanowiska w TVP, albo kłopoty koalic 20.06.06, 12:20 Ale moze przynajmniej ta telewizja bylaby lepsza z Lepperem... Mniej ideologiczna, mniej zapieta po szyje, mniej koloratek. Moze nawet jakies ku..ki? Odpowiedz Link Zgłoś
sabrilla Re: Lepper: stanowiska w TVP, albo kłopoty koalic 20.06.06, 12:21 Swinie i pęd do koryta. Przetrawlismy AWS, przetrwalismy SLD , przetrwamy bandytów, wiesniaków i paranoików. Tylko czy Polska przetrwa i czy pozostanie wniej ktokolwiek poza wyżej wymienionymi? Ludzie, dlaczego my na to patrzymy i do tego dopuszczamy?! Odpowiedz Link Zgłoś
maqoofka Re: Lepper: stanowiska w TVP, albo kłopoty koalic 20.06.06, 13:15 chyba przyjdzie złapać za kosy i na Wiejską ruszyć... Odpowiedz Link Zgłoś
bartolomeo_prignano Re: Lepper: stanowiska w TVP, albo kłopoty koalic 20.06.06, 12:25 ...no i się kurduplowaty "genialny" strateg zakiwał na śmierć ...nawet jego kserokopia nic nie pomoże w sytuacji jak buraczany wucepremier zacznie się rozpychać łokciami przy korycie... Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Lepper: stanowiska w TVP, albo kłopoty koalic 20.06.06, 12:29 Może próbować sterroryzować SamooBronę teczkami i prokuraturą, ale to będzie dosyć ryzykowne. Odpowiedz Link Zgłoś
bartolomeo_prignano Re: Lepper: stanowiska w TVP, albo kłopoty koalic 20.06.06, 12:35 ...jak zaczną go straszyć teczkami to kserokurdupli na taczkach do gnoju wywiezie i na tym się skończy krótki epizod PiSiorków przy władzy... Odpowiedz Link Zgłoś
adoczego Re: Lepper: stanowiska w TVP, albo kłopoty koalic 20.06.06, 12:26 Jakiz to wstyd ta morda. Odpowiedz Link Zgłoś