Dodaj do ulubionych

Schetyna: ''Afera billboardowa'' może dotyczyć PiS

• rtg Re: *********Stare SBeckie numery kręci PO******* 20.06.06, 14:16
      _dywity1 napisała:

> Doradcy Platformy z SBeckim stażem,usiłują wyprowadzić kontrofensywę
      medialną,z
      > a
      > pomocą drugiego wzorcza moralności i uczciwości PO pana Schetyny.
      > To rzut na taśmę chwytającego brzytwę tonocęgo w własnych ekskrementach.
      > Dalej tylko smród i bagno.
      idz do okulisty bo dalej to co tak wystaje z bagna i ekstrementów to jest
      Samoobrona, PiSS i LPR a tego nie widzisz.
    • vitkabravo Ziobro powinien być odsunięty...dział we własnym. 20.06.06, 14:25
      interesie..!.. próby zatarcia śladów, pokazujących przekręty PIS-u i osobiście
      Ziobry!
    • piotrjakub11 Re: Schetyna: ''Afera billboardowa'' może dotyczy 20.06.06, 14:35
      Wszyscy nabrali wody w usta KURSKI nagle zamilkł, Ziobro jakoś zbladł, po tym
      jak okazało sie , że to z tych bilbordów korzystało PIS a nie PO. Panowie
      prokuratorzy do roboty i to szybko. Tylko nie niszczyć dokumentów i dowodów w
      sprawie
    • buntownik_z_powodami Pargraf 22 - Wszystkiemu winna jest PO 20.06.06, 14:48
      Jeśli nawet afera bilbordowa dotyczyła PiSu, to i tak WSZYSTKIEMU WINNA JEST PO.
      Oczywiście na podstawie paragrafu 22 :))

• tales1 LUDU czerwony(lewico) czemu jesteś taki głupi? 20.06.06, 15:21
        Nie wystarczy pół wieku doświadczeń naszych przodków i nas samych, ograniczenia
        wolności, poniżania, pełzania przed towarzyszami z Moskwy? Ludu czerwony masz
        amnezję, czy rzeczywiście głupi jesteś?
        • metall Chyba: LUDU glupi, czemu jestes wciaz czerwony? 20.06.06, 16:19
          De javu? - o ile tak sie to pisze.
          Pozdrowionka dla dyskutanta. ;-)
    • himhith Re: Schetyna: ''Afera billboardowa'' może dotyczy 20.06.06, 14:56
      Czyli PiS, probuje zwalic wine na PO? Fajna mi rewolucja moralna. :/
    • guatemalteco Re: Schetyna: ''Afera billboardowa'' może dotyczy 20.06.06, 15:00
      a ja podziwiam twych rodzicow,ze takiego debila na swiat wydali
      • pollack5 Re: Schetyna: ''Afera billboardowa'' może dotyczy 20.06.06, 15:18
        Spoko. Przyjdzie wcpremier Leber, da w papę jednemu i drugiem, będzie spokój do
        następnych majaków tego pisratlera. Trzy, może nawet i cztery dni...
    • himhith Re: *********Stare SBeckie numery kręci PO******* 20.06.06, 15:11
      Samoobrona sie na esbeckich metodach zna, prawde?
    • tales1 Cwana Schetynka chce zwalić winę na PiS? 20.06.06, 15:19
      Są uwikłani po uszy w machlojach!
      • pollack5 Re: Cwana Schetynka chce zwalić winę na PiS? 20.06.06, 15:21
        Tales czy tałes ???
        • ga1ba czytaj: tejls 20.06.06, 15:23
          pollack5 napisał:

> Tales czy tałes ???
        • tales1 Cwana i chora Schetynka chce zwalić winę na PiS? 20.06.06, 15:31
          Oczywiście chora na umysł!
          • zgodnik1 tales1, czy JKaczyński, to chora JKaczyńska? 20.06.06, 16:24
            taki język ci odpowiada,chamie?
      • carssc Re: Cwana Schetynka chce zwalić winę na PiS? 20.06.06, 15:23
        tales1 napisał:

> Są uwikłani po uszy w machlojach!

No więc kto wynajmował bilboardy po PZU? Jeśli wiesz coś więcej podziel się z
        nami wiedzą, a być może przekonasz nas do zmiany stanowiska. Jak na razie to
        wygląda, że PiS strzelił sobie w stopę.
        • tales1 Re: Cwana Schetynka chce zwalić winę na PiS? 20.06.06, 15:32
          Schetynek podnajął bilbordziki od PZU a resztę pieniążków pewnie w łapkę?!
          • carssc Re: Cwana Schetynka chce zwalić winę na PiS? 20.06.06, 15:54
            tales1 napisał:

> Schetynek podnajął bilbordziki od PZU a resztę pieniążków pewnie w łapkę?!

jak na razie to bardziej skłaniałbym się do mysli, że Kaczorki podnajęli te
            bilbordziki a wynika to z zaangazowanych w sprawę agencji reklamowych.
      • himhith Re: Cwana Schetynka chce zwalić winę na PiS? 20.06.06, 15:24
        Tak sobie to tlumacz...
        • tales1 Baronowie PO potrafią lewe "biznesy" kręcić! Widać 20.06.06, 15:34
          jak na dłoni, albo raczej jak na ...bilbordzie, ha, ha, ha! Format 5m X 2m!
          • ga1ba Tales1 to klon i prowokator!!!! 20.06.06, 15:37
            Wypisuje brednie na forum, ludzie myśleli, że zwolennicy PiSu to kretyni...
            • tales1 i kto to mówi? Nieudane GMO prawdziwego GALBY?! 20.06.06, 15:41
              On cię, synu, nosem wciąga!
              • ga1ba Tales1 to klon i prowokator!!!!!!!! 20.06.06, 15:44
                Wypisuje brednie na forum, ludzie myśleli, że zwolennicy PiSu to kretyni. Na dodatek twierdzi, że Galba
                pociąga nosem.
                • tales1 Widzę,że twoje możliwości są więcej niż ograniczon 20.06.06, 15:47
                  n! To charakterystyczne dla czerwonoróżowych umysłów!
                  • ga1ba Tales1 to klon i prowokator!!!! 20.06.06, 15:51
                    Wypisuje brednie na forum, żeby ludzie myśleli, że zwolennicy PiSu to kretyni.
                    • tales1 Ograniczony umysłowo ga1ba grasuje na forum? 20.06.06, 15:52
                      • ga1ba O, a teraz Galbę nazywa ograniczonym umysłowo! 20.06.06, 15:57
                        Re: Ograniczony umysłowo ga1ba grasuje na forum?

Tales1 to klon i prowokator!!!!
                        Wypisuje brednie na forum, żeby ludzie myśleli, że zwolennicy PiSu to kretyni.
                        • gosiewski.monachijski Re: O, a teraz Galbę nazywa ograniczonym umysłowo 20.06.06, 18:15
                          ga1ba napisał:
                          > Tales1 to klon i prowokator!!!!
                          > Wypisuje brednie na forum, żeby ludzie myśleli, że zwolennicy PiSu to kretyni.

A znasz jakiś powód żeby myśleć inaczej?
                          Bo ja niestety nie :(
                      • tles10 Zostaw dzieciaka, niech stuka dalej! 20.06.06, 15:58
      • aturek2005 Tales - Ty to jak Kurski. Wiesz, ale do prokuratu 20.06.06, 17:52
        ry sie nie kwapisz. W sumie, to moze Ty i faktycznie Kurski jestes? Spodnie w
        dol i udowodnij, ze nie.
        tales1 napisał:

> Są uwikłani po uszy w machlojach!
    • porannakawa Ostatni dolument obciazajacy PiS Ziobro zniszczyl 20.06.06, 15:23
      na oczach milionow widzow w buczacej niszczarce.
      Nie zaskoczyl, ze te wszystkie poniszczone dokumenty przez pisiorow dotyczace
      tej afery ksiegowosc moze zawsze odtworzyc.
      Tym latwiej bo bardziej podejrzane beda "biale" miejsca w dokumentacji.
      Pisiory znowu publicznie wpadly!
      Robili sobie jaja - Panie Kczynski Najglowniejszy i Panie Prezydencie takze - ja
      to zniszcze na oczach wszystkich. Ciemnota sie nie zorientuje i oni to kupia a
      Panowie z tego bedziecie mieli ubaw!
    • bojownik_syjamski To czyje dokumenty w PZU byly niszczone? 20.06.06, 15:24
      Bo juz sie pogubilem.. Kaczynskiego czy Tuska?
    • knurszczur PO raczej jest czysta... 20.06.06, 15:26
      Jeżeli to jedyne co na tą partię potrafią znaleść kundle pisu. Mnie osobiście
      mało obchodzi w jakiej firmie Tusk zamówił bilbordy. Nawet jeżeli u nich, to
      co? Chłopina pewnie sugerował się tylko ceną i zapewne w d...pie miał czy firma
      wcześniej współpracowała z PZU, KGB, czy NSDAP. Nawet jeżeli zasiadał tam syn
      Olechowskiego, to ponownie, co z tego?
      Czy prawo mi zabrania skorzystania z usług mojego teścia drukarza po cenie
      promocyjnej, gdy zechcę kandydować na prezydenta?
      Żygać się chce od tych wyzwisk, które nawet nie zasługują aby mówić o nich
      afery. Jeżeli okarze się, że Rokita przez 20 lat jeździł bezwypadkowo
      samochodem i ma 80% zniżki na OC w PZU to znaczy że też jest w układzie???
      • tales1 ...czysta i pusta jak ich...partyjna kasa, ha, ha! 20.06.06, 15:35
        • ga1ba Tales1 to klon i prowokator!!!!! 20.06.06, 15:38
          Wypisuje brednie na forum, ludzie myśleli, że zwolennicy PiSu to kretyni...
      • wet3 Do knuraszczura 20.06.06, 15:39
        knurszczur napisal: <PO raczej jest czysta ... >

Z pewnoscia jest czysciutka jak przyslowiowy krysztal. Jednak masz widac
        watpliwosci, bo wtracasz slowko "raczej". Ja natomiast mie mam zadnych
        watliwosci, ze PO jest ubabrana po uszy. Dlaczego? Chocby dlatego, ze GW tej
        partii NIGDY nie poddaje chocby najdelikatniejszej krytyce! GW czytam
        zawsze "miedzy linijkami" i ona mnie nigdy nie zawiodla!
        • wojtek2784 Re: Schetyna - to zła kopia Kurskiego ? 20.06.06, 15:45
          Tylko Kurski wie co mówi, a Schetyna stęka.
          • alterpars Dla mnei to logiczne dlaczego Ziobro sie tak 20.06.06, 15:48
            ochoczo wzial do pracy......
            • zgodnik1 cholera, wlazłem w leżącego talesa1, upaprałem but 20.06.06, 16:31
              muszę wtrzeć o trawe!..o,!obok leży Kurski!... uwaga gó.....
          • tales1 To jego zły brat bliźniak, ha, ha! 20.06.06, 15:48
            • ga1ba Tales1 to klon i prowokator!!!! 20.06.06, 15:55
              Re: To jego zły brat bliźniak, ha, ha!

Wypisuje brednie na forum, żeby ludzie myśleli, że zwolennicy PiSu to kretyni. O, teraz się
              zdemaskował - bliźniakom bluźni!
              • tles10 Też tak myślałem ale on jest bardzo inteligentny 20.06.06, 15:57
                • zgodnik1 ty też jesteś dyżurnym idiotą, jak tales1? 20.06.06, 16:58
                  on jak sika, to kuca, aty?
              • wet3 go ga1ba 20.06.06, 16:21
                ga1ba napisał:

> Re: Tales 1 to klon i prowokator!!! To jego zły brat bliźniak, ha, ha!
                >
                > Wypisuje brednie na forum, żeby ludzie myśleli, że zwolennicy PiSu to
                kretyni.
                > O, teraz się
                > zdemaskował - bliźniakom bluźni!

A ty jeste podwojnym klonem-swintuchem, ktory jest na tyle glupi iz uwaza, ze
                ludzie tego nie widza! Spie.... kloniku!!!
          • bykk Re: do "mutanta" np. "ga1ba"! 20.06.06, 15:59
            Koleś, Ty jak widać na "załączonym" obrazku, lubisz się zmieniać niczym
            kameleon! Jeno pomysłów Ci brak.
            A to pod Talesa siem:) podszyjesz, a to pod Sielesiusa (ze 3 nicki), a to pod
            innych porządnych, starych Forumowiczów, weź se na wstrzymanie pajacu!
            Nie jest ważne ilu, ważne kto i jak czerwony padalcu!!!
            Pozostałych F. przep., ale mnie okropelnie ten buc francowaty wdupcył i bez to
            nie wytrzymałem!
            pozdrawiam normalnych
            hej!
            takie zmieniacze "literek" (np. byyk, bykkk itp.) to byli już 5 lat temu, tu na
            F. GieWu idioto
            • ga1ba Re: do "mutanta" np. "ga1ba"! 20.06.06, 16:04
              bykk napisał:

> Koleś, Ty jak widać na "załączonym" obrazku, lubisz się zmieniać niczym
              > kameleon!

Lubię, lubię, ale nie w tym rzecz. Na inne pytanie mi odpowiedz:
              Przynosi wstyd tales1 swoimi tekstami PiSowi i panom Kaczyńskim, czy może to honor dla nich mieć
              TAKIEGO sympatyka?
              • tles10 Zmadrzej, to może TALES zaszczyci cię odpowiedzią! 20.06.06, 16:09
                Fąflu, uspokój się juz, bo dostaniesz "w papę"
                • realista1000 On nie zmądrzeje, bo nie ma..mózgu tylko czerwoną 20.06.06, 16:11
                  masę!
                  • ga1ba Ale kto, tles, tales, galba? bo się pogubilem... 20.06.06, 16:13
                    realista1000: On nie zmądrzeje, bo nie ma..mózgu tylko czerwoną
                    • realista1000 O tobie,dzieciątko, mowa!O tobie,czerwony kapturku 20.06.06, 16:20
                      • ga1ba Oooo, ty też musisz być prowokatorem 20.06.06, 16:25
                        Oooo, ty też musisz być prowokatorem, bo w taką czarną niewdzięczność nie uwierzę. Facet od
                        miesięcy ośmiesza sympatyków Prawa i Sprawiedliwości swymi bezsensownymi monosylabami. Czasem
                        nawet, o zgrozo, próbuje składać je w prymitywne rymy. I TY go jeszcze bronisz? Przykro mi to mówić,
                        ale cuchnie od Ciebie sympatią do SLD lub nawet PeDe.
                • ga1ba Co mi tam baje talesa... 20.06.06, 16:11
                  tles10 napisała:

> Fąflu, uspokój się juz, bo dostaniesz "w papę"

Trudno, natchniony przez "samo dobro" nadstawię drugi policzek.
                  • realista1000 Re: Co mi tam baje talesa... 20.06.06, 16:21
                    Malutki (w)sadomasochista?
                    • ga1ba Muszę jednak bronić talesa... 20.06.06, 16:28
                      realista1000 napisał:

> Malutki (w)sadomasochista?

Fe, nie mów tak o talesie1. Mądry on nie jest, ale jednak trzeba znać granice.
                  • zgodnik1 Ziobro firmuje afery PIS-u.. 20.06.06, 16:22
                    liczby nie kłamią!...Ziobro, jako bezpośrednio zainteresowany{prowadził
                    kampanie L>Kaczyńskiego},powinien zostać odsunięty!...już zdążył usunąć część
                    dokumentów, ale nie wszystkie!
                    • december70 Re: Ziobro firmuje afery PIS-u.. 20.06.06, 16:58
                      Należy wykorzystać całą wczorajszą konferencję z niszczarką w tle do
                      zdymisjowania pana Ziobry.
                      • bykk Re:do Ga1ba itp.! 20.06.06, 17:09
                        Widzisz gościu, tak siem:) składa, że wiem kim jesteś, a Ty nie wiesz kim ja
                        jestem, o!
                        Rozumiem Cię, żeś frustrat, ale nie podszywaj się pod poważnych Forumowiczów!
                        Nie uchodzi, nie przystoi! Ty wiesz, że ja wiem, Ty wiesz, że "mogie" Cię
                        "pstryknąć" i wyjdziesz na idiotę, nie? Daj już se siana, bo mnie osobiście
                        wdupcyłeś! A jak mnie ktosik wdupcy, to "pojadę" adresem, pamiętaj "kameleon"!
                        hej!
                        a tak nawiasem, to Galba ma rację, a te wszystkie gnypki won!
                        • ga1ba Re: do usług! 20.06.06, 17:28
                          bykk napisał:

> Widzisz gościu, tak siem:) składa, że wiem kim jesteś, a Ty nie wiesz kim ja
                          > jestem, o!
                          > Rozumiem Cię, żeś frustrat, ale nie podszywaj się pod poważnych Forumowiczów!
                          > Nie uchodzi, nie przystoi! Ty wiesz, że ja wiem, Ty wiesz, że "mogie" Cię
                          > "pstryknąć" i wyjdziesz na idiotę, nie? Daj już se siana, bo mnie osobiście
                          > wdupcyłeś! A jak mnie ktosik wdupcy, to "pojadę" adresem, pamiętaj "kameleon"!
                          > hej!
                          > a tak nawiasem, to Galba ma rację, a te wszystkie gnypki won!

Ale ja się pod nikogo nie podszywam! Mam tylko podobnie do Galby na imię!
                          Ja na przykład wcale cie nie oskarżam, że podszywasz się pod bydle,
                          albo buchaja. Masz po prostu podobnie na imię. Nic w tym złego.

Jeśli chodzi o poważnych forumowiczów to właśnie ja to wszystko dla nich!
                          Żeby wiedzieli co za jeden z tego Talesa1. Mi po prostu serce krwawi jak widzę co on tu wypisuje i co
                          sobie potem myślą inni o elektoracie PiSu.

Co do wdupcenia, to uważam, że publiczne manifetowanie swojego erotyzmu to objaw cywilizacji
                          śmierci, więc mnie tu proszę nie straszyć na forum tylko ewentualnie dupcyć sobie po wylogowaniu.
        • momy Re: Do knuraszczura 20.06.06, 19:16
          Moja rada: oprócz miejsc między wierszami, zacznij jeszcze czytac same wiersze.
          Dużo ciekawych rzeczy odkryjesz
    • uomonuovo najlepsza obrona jest atak czy kto czym wojuje...? 20.06.06, 16:35
    • slavik222 Re: Schetyna: ''Afera billboardowa'' może dotyczy 20.06.06, 17:29
      Schetyna czy Szumowina? Facet jest niewyuczalny.Takiemu nie pomoże nauka
      patriotyzmu. Faktycznie,Lepper to mistrz dyplomacji,a goscie z PO schodzą na
      psy.
    • aturek2005 PO nie ma serca!!! Przeciez, zeby Kurski mogl 20.06.06, 17:46
      zaplacic 100,000 PLN kary to trzeba bedzie z piec rodzin eksmitowac z
      lesniczowek i sprzedac przez "przypadek, bo nikt inny nie chcial" Kurskiemu,
      tak by on mogl je odsprzedac z zyskiem i uciulac na nawiazke. Dlaczego PO nie
      dba o zwyklych ludzi?
    • gosiewski.monachijski Co za matoły z tych PiSdzielców... 20.06.06, 18:12
      ... że chłopaki do żadnego "układu" się nie załapali?
      A teraz Zera i Kurduple leczą (a może raczej podsycają?) swoje obsesje za kasę
      podatników.
      • wet3 Biedny Schetyma! 20.06.06, 18:25
        Doszedl do wniosku, ze jak sie nie ma nic do powiedzenia, to trzeba jednak cos
        powiedziec, tak jak wrzeszczaca przekupka ... nawet glupstwa, ... ale trzeba!
    • momy 100 tys. ale na Kapmanie Przeciw Homofobii!!!! 20.06.06, 19:09
      albo OWSIAKA!!!! Albo na jakiś fundusz społeczny Kaszubów. Wtedy dopiero
      Kurskiemu pójdzie w pięty
    • momy Mam pytanie 20.06.06, 19:22
      Czy akcja prokuratury w PZU to było zabezpieczanie śladów po PO, czy zacieranie
      śladów po PiS?
      • s.flores Bardzo dobre pytanie... 20.06.06, 19:42
        momy napisała:

> Czy akcja prokuratury w PZU to było zabezpieczanie śladów po PO, czy zacieranie
        > śladów po PiS?

Ale, ale, czy ktoś pamięta kto był szefem sztabu wyborczego LK?
    • atheix_mail Re: Schetyna: ''Afera billboardowa'' może dotyczy 20.06.06, 22:30
      "Jutro pozew Platformy przeciw Kurskiemu"

Świetnie. A kiedy reformy państwa polskiego?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka