silenius.monachijski 26.06.06, 18:44 Kolejny brudny fortel szurnietego zawistnego knypa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tales1 Dawni koledzy z PO wrobili Zytę jak nic! 26.06.06, 18:46 Czyżby PO rąsiami kolesiów z SLD wymanewrowała Zytę z rzadu? Kto miec zem wojuje od miecza ginie, kochani politycy Platformy! A ja chciałem koalicji POPiS! Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Przecież jest POPiS a przepychanki o Zytę 26.06.06, 18:51 świadczą jakim śmietnikiem jest tzw. prawica. Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: Dawni koledzy z PO wrobili Zytę jak nic! 26.06.06, 19:50 nie kolego .. Zyte wrobili koledzy z pisu : 1. dlatego ze była niewygodan 2. aby zasłonić niedawną gafe kurskiego które w końcu uderzyła w pis... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Dawni koledzy z PO wrobili Zytę jak nic! 26.06.06, 20:24 tylko czlowiek wyjatkowo glupi, slepy i gluchy, moze uwierzyc w te zapewnienia Tuska, Rokity i reszty POpluczyn o "solidyrnosci" z Z.Gilowska; te krokodyle lzy, ktore teraz leja, niech sobie lepiej zostawia na dzien po wyborach samorzadowych; wtedy napewno beda musieli lac lzy; POpluczyny zaatakowaly (wraz z SLD: przeciez Olszewski to stary komunista i czlowiek Kwacha) Gilowska, bo za dlugo dyskutowano w mediach sprawe bilboardow i tych gownairzy - asystentow Tuska et kohortes, ktorzy nz PO kase wyprowadzali; ale zobaczycie zafajdani POlszewicy: przyjdzie kryska na Matyska, a powroz na Tuska tales1 napisał: > Czyżby PO rąsiami kolesiów z SLD wymanewrowała Zytę z rzadu? Kto miec zem > wojuje od miecza ginie, kochani politycy Platformy! A ja chciałem koalicji > POPiS! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Dawni koledzy z PO wrobili Zytę jak nic! 26.06.06, 20:52 Tylko czlowek pozbawiony umyslu, czy tez czlowiek z PiSumyslem, moglby powiedziec i napisac cos takiego : silesius.monachijski (Data: 29.03.06, 23:04) oceniam po czynach; napisalem list do kacelarii prezydenta RP; albo odbiora order wieprzowi jaruzelowi, albo koniec z poparciem dla PiS-u forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=39327496&a=39373944 silesius.monachijski (Data: 29.03.06, 03:02) jezeli L. Kaczynski nie zareaguje na moj list, i podtrzyma decyzje o przyznaniu orderu dla tej oblesniej swini jaruzela, to koniec poarcia dla PiS-uz forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=39327496&a=39373974 Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Idz, sie wyPOlej (inaczej wysikaj) kralik111 26.06.06, 20:56 masz za duzo amoniaku i innych trucizm w organizmie kralik111 napisał: > Tylko czlowek pozbawiony umyslu, czy tez czlowiek z PiSumyslem, moglby > powiedziec i napisac cos takiego : > Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Idz, sie wyPOlej (inaczej wysikaj) kralik111 26.06.06, 21:48 silesius.monachijski (Data: 29.03.06, 23:04) silesius.monachijski0 napisał: > masz za duzo amoniaku i innych trucizm w organizmie > > kralik111 napisał: > > > Tylko czlowek pozbawiony umyslu, czy tez czlowiek z PiSumyslem, moglby > > powiedziec i napisac cos takiego : > > oceniam po czynach; napisalem list do kacelarii prezydenta RP; albo odbiora order wieprzowi jaruzelowi, albo koniec z poparciem dla PiS-u forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=39327496&a=39373944 silesius.monachijski (Data: 29.03.06, 03:02) jezeli L. Kaczynski nie zareaguje na moj list, i podtrzyma decyzje o przyznaniu orderu dla tej oblesniej swini jaruzela, to koniec poarcia dla PiS-uz forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=39327496&a=39373974 Amoniak? Trucizna? O czym ty PiSdzielisz folksdojczu? Lepiej pochwal sie ty, czego masz za duzo w oranizmie piszac takie PiSdzioluchy :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tadddd Re: Dawni koledzy z PO wrobili Zytę jak nic! 26.06.06, 21:15 was takiego języka, nienawiści i tworzenia pomówień to uczą na zbiórkach partyjnych ? Odpowiedz Link Zgłoś
silesuis.monachijski0 A i owszem, w partii PNiREM 26.06.06, 21:22 w Partii Nieudacznych i Rozpitych Emigrantow Monachijskich, kundli tego pieknego bawarskiego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: A i owszem, w partii PNiREM 26.06.06, 21:50 silesuis.monachijski0 napisał: > w Partii Nieudacznych i Rozpitych Emigrantow Monachijskich, kundli tego piekneg > o bawarskiego miasta. Mowisz o sobie folksdojczu, czy powtazasz to co mowia o POLAKACH twoi niemieccy ziomkowie? ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silesuis.monachijski0 Tak, przepraszam za wszystko! Błądziłem.Wiwat Tusk 26.06.06, 21:52 Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Tak, przepraszam za wszystko! Błądziłem.Wiwat 26.06.06, 21:59 Widzisz sil, byles, jestes i bedziesz juz zawsze glupcem, antypolskim wywrotowcem ktory po 89 roku uciekl do Niemiec zeby przed dzika lustracja uciec ze swoim esbeckim zyciorysem, takich jak ty jest w Niemczych tysiace i nie dziwi teraz dlaczego najwiecej zwolennikow PiS jest wlasnie w Niemczech, ale teraz zal ci dupe sciska bo stara gwardia SB powrocila do wladzy a ty zostales bezpanstwowcem w niemczech i nie mozesz dorwac sie do koryta w Polsce i stad ten twoj jad nienawisci i poczucie niesprawiedliwosci w stosunku do tych ktorzy sie nie bali i w kraju zostali jak naprzyklad kaczynscy :)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijskio Jestem lepszy bo mieszkam w Monachium a ty nie.Ha! 26.06.06, 22:12 Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijskio Byłem tez w Lizbonie i w Kanadzie. Zatkało? 26.06.06, 22:13 Odpowiedz Link Zgłoś
silesuis.monachijski0 Jestem klasa facet, pisuje listy do L.Kaczynskiego 26.06.06, 22:16 Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Jestem klasa facet, pisuje listy do L.Kaczyns 26.06.06, 22:29 silesius.monachijski (Data: 29.03.06, 23:04) oceniam po czynach; napisalem list do kacelarii prezydenta RP; albo odbiora order wieprzowi jaruzelowi, albo koniec z poparciem dla PiS-u forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=39327496&a=39373944 silesius.monachijski (Data: 29.03.06, 03:02) jezeli L. Kaczynski nie zareaguje na moj list, i podtrzyma decyzje o przyznaniu orderu dla tej oblesniej swini jaruzela, to koniec poarcia dla PiS-uz forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=39327496&a=39373974 Te listy glupcze? Odpowiedz Link Zgłoś
silesuis.monachijski0 Tak! Sztab Prezydenta redaguje odpowiedz do mnie!! 26.06.06, 22:42 Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 i pogadal kralik111 z soba samym, czyli z moim 27.06.06, 00:38 konem (tym razem "sileniusem"); przygladam sie temu zjawisku z zaciekawieniem, i probuje zrozumiec, czy to tylko jeden glupiec pod roznymi nickami (byloby lepiej dla ludzkosci: lepszy jede glupiec niz ich legion), czy tez grupa uciekinierow z Tworek? a moez Wy, forumowicze, macie na ten temat swoje zdanie: kralik111, zgodnik1, pogromca_gamonia, czy tez te rozne "sileniuse" i "monachjiskie": czy to jeden i ten sam duren, czy tez glupota sie rozmnozyla? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Dawni koledzy z PO wrobili Zytę jak nic! 26.06.06, 20:35 tales1 napisał: > Czyżby PO rąsiami kolesiów z SLD wymanewrowała Zytę z rzadu? Kto miec zem > wojuje od miecza ginie, kochani politycy Platformy! A ja chciałem koalicji > POPiS! tales to PiSesbecja z agetami kaczynskimi na czele wymanewrowala Zyte! Dlczego burosuczysz i trzepiasz sie PO, nie pamietasz kto donosil na swoich kolegow z Solidarnosci w 80-tych latach? Kaczynscy tales, twoi wodzowie, kaczynscy i to samo robia teraz, bo to juz taka esbecka natura, ale ty to znasz, tatus byl esbekiem, prawda tales? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
prof-antoni macie dowody, czy tylko chore urojenia 26.06.06, 19:02 Kurski w Radyju mówi "dajcie świadectwo" Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Jak to rzeczywiscie jest? 26.06.06, 19:11 Z tego, co dotychczas napisano na temat Gilowskiej nie mam najmniejszej watpliwosci, ze p.Zyta padla (ale tylko na krotki czas) ofiara ohydnej walki politycznej lewizny (poslugujacej sie Olszewskim) z rzadem. Efekt jest krotkotrwaly, a lewizna drogo za to zaplaci! Inaczej byc nie moze. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Jak to rzeczywiscie jest? 26.06.06, 19:15 Walka "politycznej lewizny" z rządem? Sugerujesz, że dni Macinkiewicza są policzone bo Jarek odstrzeliwuje mu kolejnych ministrów? "Lewizna drogo zapłaci"? Chodzi ci o upadek PiS w najbliższych wyborach? Ja tam nie byłbym taki pewien - jeszcze lewica "narodowa" trochę porządzi... Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: maaac 26.06.06, 19:17 maaac napisał: > Walka "politycznej lewizny" z rządem? Sugerujesz, że dni Macinkiewicza są > policzone bo Jarek odstrzeliwuje mu kolejnych ministrów? "Lewizna drogo > zapłaci"? Chodzi ci o upadek PiS w najbliższych wyborach? Ja tam nie byłbym > taki pewien - jeszcze lewica "narodowa" trochę porządzi... Sugeruje, ze dni szantazystow sa policzone! Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: maaac 26.06.06, 19:30 :) Cieszę się. Nareszcie PiS przestanie szantażować ludzi na około. Tylko z czego takie wnioski wysnuwasz? Jak na razie upadku tej partii "lewizny" za bardzo nie widać... Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: maaac 26.06.06, 19:48 maaac napisał: > :) Cieszę się. Nareszcie PiS przestanie szantażować ludzi na około. Tylko z > czego takie wnioski wysnuwasz? Jak na razie upadku tej partii "lewizny" za > bardzo nie widać. A ja mysle akurat odwrotnie - ze w koncu lewactwo dostanie po lbie tak jak trzeba! Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: maaac 26.06.06, 19:52 odpowiedz mi drogi internałto kto był tym szantażystą .. kogo szantażował.. czym i po co? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: k_r 26.06.06, 19:59 k_r napisał: > odpowiedz mi drogi internałto kto był tym szantażystą .. kogo szantażował.. czym i po co? Odpowiedzilem na to powyzej i nie mam zamiaru powtarzac sie. Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: k_r 26.06.06, 20:22 tak tak ..napisałes jeszcze tylko zostało to udowadnić Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: maaac 26.06.06, 22:01 wet3 napisał: > maaac napisał: > > > :) Cieszę się. Nareszcie PiS przestanie szantażować ludzi na około. Tylko > z > > czego takie wnioski wysnuwasz? Jak na razie upadku tej partii "lewizny" z > a > > bardzo nie widać. > > A ja mysle akurat odwrotnie - ze w koncu lewactwo dostanie po lbie tak jak > trzeba! No ale jak lewactwo moze dostac po lbie jak lewactwo jest u wladzuni? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: kralik111 27.06.06, 00:41 kralik111 napisał: > wet3 napisał: > > > maaac napisał: > > > > > :) Cieszę się. Nareszcie PiS przestanie szantażować ludzi na około. > Tylko > > z > > > czego takie wnioski wysnuwasz? Jak na razie upadku tej partii "lewi > zny" z > > a > > > bardzo nie widać. > > > > A ja mysle akurat odwrotnie - ze w koncu lewactwo dostanie po lbie tak ja > k > > trzeba! > > No ale jak lewactwo moze dostac po lbie jak lewactwo jest u wladzuni? Widacj jak na dloni, ze myslisz na opak: prawa jest kewa, a lewa jest prawa. A moze masz na dodatek dysleksje? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: kralik111 27.06.06, 01:04 kralik111 jest - jak to niektorzy tutaj mawiaja: "schwanz gestuert", czyli - coz za eufemizm - kieruje sie "ogonem"; poza tym pustka wet3 napisał: > Widacj jak na dloni, ze myslisz na opak: prawa jest kewa, a lewa jest prawa. A > moze masz na dodatek dysleksje? > > Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: kralik111 27.06.06, 05:02 > kralik111 jest - jak to niektorzy tutaj mawiaja: "schwanz gestuert", czyli - > coz za eufemizm - kieruje sie "ogonem"; poza tym pustka No cóż - jeżeli nazywanie prawdy - prawdą, czyli PiS - lewicą jest dla was głupotą... Jestem ciekaw co musi się stać byście przejrzeli na oczy co jest, a co nie, przywracaniem komunizmu w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
sabala_1 Re: RIP stosował wobec Gilowskiej elementy nacisk 26.06.06, 19:05 Co nas obchodzą przygody tej pani z SBecją w czasach prehistorycznych, natomiast zupełnie nie jest zrozumiałe jak Panowie Kaczyński i Marcinkiewicz mogli powierzyć funkcje Ministra Finansów RP pani wywalonej z innej partii za niejasne działanie w gospodarowaniu powierzonymi funduszami (to syn, to synowa, to ...etc.)oraz posiadającej jednoznaczną opinię w środowisku akademickim, a ujętą nickiem "półlitra Zyta". No i te zależności środowiskowe rocznika 68, coś tam się nam obiło o uszy czyli gładkie wywalenio-przyjęcie niejakiej Morgenstein na UW. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Kaczka w wazelinie 26.06.06, 19:05 "Byłem zdziwiony tymi kolejnymi terminami, jakby skłanianiem pani premier, żeby złożyła dymisję, czyli żeby znalazła się w takiej sytuacji, w której nie może się bronić" - powiedział w poniedziałek dziennikarzom Kaczyński. "A w każdym razie media mogłyby powiedzieć, że ktoś inny doprowadził do odejścia czy obalenia pani premier" - dodał. ******************************** To wiedział o tych kolejnych terminach i nic? Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: RIP stosował wobec Gilowskiej elementy nacisk 26.06.06, 19:09 Jarek kazał, premierj zdymisjonował. Jarek też naciskał. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: RIP stosował wobec Gilowskiej elementy nacisk 26.06.06, 19:15 maureen2 napisała: > Jarek kazał, premierj zdymisjonował. Jarek też naciskał. Czemu takie glupoty piszesz? Skoro jest podejrzenie o klamstwo lustracyjne, to zgodnie z prawem, rzad MUSI Gilowska zwolnic. Innego wyjscia nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
andrexp Re: RIP stosował wobec Gilowskiej elementy nacisk 26.06.06, 19:29 chodzi o to, kto za tym stał, żeby rzucić podejrzenie (bo takie podejrzenie można rzucić wobec każdej osoby w więcej niz średnim wieku - o czym wielokrotnie mogliśmy się przekonać). Po kształcie tej akcji pasuje mi ona do "lewicy", a ściślej mówiąc: "narodowej lewicy", a jeszcze ściślej: do tej "narodowej lewicy", która obecnie jest przy władzy... Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: RIP stosował wobec Gilowskiej elementy nacisk 26.06.06, 19:32 Zwłasza że podejrzenia wokół szefa PZU sobie chodzą i chodzą a jakoś nikomu dymisja jego nie jest w głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: RIP stosował wobec Gilowskiej elementy nacisk 26.06.06, 20:00 andrexp napisał: > chodzi o to, kto za tym stał, żeby rzucić podejrzenie (bo takie podejrzenie > można rzucić wobec każdej osoby w więcej niz średnim wieku - o czym > wielokrotnie mogliśmy się przekonać). Po kształcie tej akcji pasuje mi ona > do "lewicy", a ściślej mówiąc: "narodowej lewicy", a jeszcze ściślej: do > tej "narodowej lewicy", która obecnie jest przy władzy... Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: andrexp 26.06.06, 20:09 andrexp napisał: > chodzi o to, kto za tym stał, żeby rzucić podejrzenie (bo takie podejrzenie > można rzucić wobec każdej osoby w więcej niz średnim wieku - o czym > wielokrotnie mogliśmy się przekonać). Po kształcie tej akcji pasuje mi ona > do "lewicy", a ściślej mówiąc: "narodowej lewicy", a jeszcze ściślej: do > tej "narodowej lewicy", która obecnie jest przy władzy... No, to juz mamy pomieszanie z poplataniem najwyzszego stopnia. Nie wiedzialem, ze istnieje cos takiego jak "narodowa lewica"!!! A Ty skad takiego olsnienia dostales??? Lewica jest zawsze ANTYNARODOWA oraz internacjonalistyczna lub jak terazniejsze eurolewactwo - globalistyczna. Teraz jest globalistyczna z pobudek czysto monetarnych bo jej za to placa, a prawdziwa ideologia lewicy zmarla bardzo dawno smiercia naturalna. Odpowiedz Link Zgłoś
paragraf222 Re: andrexp 26.06.06, 20:51 > dostales??? Lewica jest zawsze ANTYNARODOWA oraz internacjonalistyczna lub jak Obiektywnie tak, ale nie w sensie deklaracji. NSDAP to była wszka partia narodowo-socjalistyczna, czyli lewicowa. To, że komuniści przyklejali swoim ideowym pobratymcom etykietkę partii "prawicowej" nic nie znaczy. Czy paria głosząca socjalistyczne hasła może uchodzić za prawicową, nawe jeśli się taką nazywa? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: andrexp 26.06.06, 21:09 Drugi dostal pomieszania z poplataniem! A ja zawsze myslalem, ze NSDAP jest partia faszystowska! Odpowiedz Link Zgłoś
paragraf222 Re: andrexp 26.06.06, 21:36 > Drugi dostal pomieszania z poplataniem! A ja zawsze myslalem, ze NSDAP jest > partia faszystowska! To nie ja mieszam pojęcia pojęcia, tylko "prawica socjalistyczna". Według twoich kryteriów partia narodowo-socjalistyczna to partia lewicowa, prawicowa, czy partia Trzeciej Drogi? Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: RIP stosował wobec Gilowskiej elementy nacisk 26.06.06, 19:53 hmm czy sugerujesz ża Kaczynski u którego w aktach sa jakoby "sfałszowane" papiery na czas wyjaśnienia tej sprawy musi złożyć urząd? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: RIP stosował wobec Gilowskiej elementy nacisk 26.06.06, 22:10 wet3 napisał: > maureen2 napisała: > > > Jarek kazał, premierj zdymisjonował. Jarek też naciskał. > > Czemu takie glupoty piszesz? Skoro jest podejrzenie o klamstwo lustracyjne, to > zgodnie z prawem, rzad MUSI Gilowska zwolnic. Innego wyjscia nie ma. Zgadza sie, ale w takim razie co robia jescze na wolnosci bracia kaczynscy, ktorzy ewidetnie sa klamcami lusracyjnymi, oni wspolpracowali z SB i na to sa dowody w postaci ich wlasnorecznych podpisow, na Gilowska nie ma praktycznie NIC. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: RIP stosował wobec Gilowskiej elementy nacisk 26.06.06, 19:10 A mnie się obiło o uszy, że to RIP był szantażowany groźbą likwidacji. Czy to też forma szantażu lustracyjnego? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: RIP stosował wobec Gilowskiej elementy nacisk 26.06.06, 19:23 wariant_b napisał: > A mnie się obiło o uszy, że to RIP był szantażowany groźbą likwidacji. > Czy to też forma szantażu lustracyjnego? Nie byl szantazowany. Urzad ten mial uledz likwidacji bo Olszewski siedzial 9 miesiecy i nic nie robil. Nadodatek mial "pomagiera", ktory byl zamieszany w niszczenie akt. Nagle wyskoczyl jak Filip z konopii z klamstwem lustracyjnym Gilowskiej. Mysl! Czy na to potrzeba bylo az 9 miesiecy? A moze Olszewski byl w ciazy? Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: RIP stosował wobec Gilowskiej elementy nacisk 26.06.06, 19:30 wet3 napisał: > Mysl! Czy na to potrzeba bylo az 9 miesiecy? A moze Olszewski byl w ciazy? Dzięki za informację, że Waniek nie była w ciąży. Trochę poprawiło mi to samopoczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
sabala_1 Re: beszczelne, kłamliwe sierściuchy 26.06.06, 19:25 Do kogo to?, do kaczek (sierść?), kotów ( nie udowodnione!), może do dziobaka australijskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
sabala_1 Re: nie obrażaj dziobaka. to takie miłe stworzeni 26.06.06, 19:27 Uważaj, ma kolec jadowy :(. Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: nie obrażaj dziobaka. to takie miłe stworzeni 26.06.06, 19:54 i od kotów też wara :) Odpowiedz Link Zgłoś
unicef123 Re: Kolej na lustrację Rodzika 26.06.06, 19:34 najpierw sprawy wyprostowała , a teraz mozna "wsadzić" - pewnie też na krótko - swojego kolesia. Gratulacje dla rządu , który zamiast rządzić skłóca ze sobą ludzi. Brak decyzji o ustawie o ratownictwie . W Sejmie pusto jak diabli nasi deputowani najpierw poczuli wiosnę a teraz jest im za gorąco. Gdyby tak zechcieli czasami przeczytać to o nich sądzimy . Dowiedzieliby się kto tu jest dla kogo. WSTYD !!!!!!!!!!!!ale jak mawiał jeden mój znajomy to leberka a leberkę się je. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: RIP stosował wobec Gilowskiej elementy nacisk 26.06.06, 19:49 Pan Jarosław Kaczyński - Pierwszy Żartowniś RP 3,5. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: RIP stosował wobec Gilowskiej elementy nacisk 26.06.06, 19:58 frazesy,a liczą się tylko czyny. Odpowiedz Link Zgłoś
paragraf222 Drodzy prawnicy z PiS, coś mi tu nie gra 26.06.06, 20:07 "Jeśli się kogoś oskarża o takie rzeczy, to trzeba mu dać prawo do obrony, a tutaj była próba skłonienia pani premier, żeby nie mogła się bronić" - podkreślił Kaczyński Wisi mi czy Zyta w spółpracowała z SB w jakikolwiek sposób, czy nie, ale takie wyjaśnienia wydają mi się idiotyczne. Jeśli całe stada prawników z PiS z Jarosławem K. na czele wiedziały że jest takie zagrożenie, to co szkodziło dymisję odłożyć do czasu skierowania sprawy do sądu? Co by zmieniło te kilka dni za wyjątkiem braku powodu do narzekań że oskarżona nie może się bronić? Przecież można było nawet oświadczyć wprost, że dymisja będzie miała miejsce po skierowaniu sprawy do sądu właśnie z tego powodu. Nie zauważyli tej opcji, bo tacy "wybitni" z nich prawnicy, czy nie chcieli zauważyć, bo tak było z jakichś powodów wygodniej? Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: RIP stosował wobec Gilowskiej elementy nacisk 26.06.06, 20:12 nowa ustawa o finansach publicznych będzie za 5-10 lat,po wyroku sądu lustracyj nego i wtedy być może prof.Gilowska będzie mogła wrócić. Odpowiedz Link Zgłoś
holewiusz Re: RIP stosował wobec Gilowskiej elementy nacisk 26.06.06, 20:17 Rodzik, podziękuj Gilowskiej. Dzięki niej teraz wiesz kim jesteś. Jesteś urzędowym szantażystą. Potrzebne były ci studia do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
ivrp baba z wozu koniom lżej! 26.06.06, 20:18 Zyta to tylko medialna gwiazda, jej propozycje reform to zmienić wiele, by wszysko pozostało po staremu! Pierwsze odczuwalne zmniejszenie obciążeń pitowych dopiero za 2 lata! To żałosne, z drugiej strony zwiększenie podatku od sprzedaży nieruchomości, czyli ograniczenie mobilności obywateli - warunku wzrostu gospodarczego! Wizja godna kury domowej. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 doszedlem do wniosku, ze sa fajniejsze rzeczy niz 26.06.06, 20:24 SB, teczki, bielany, bilbordy sram na to kompletnie, teraz bedzie mecz, a tak wogole to zaczynam czytac ksiazke Gorlice 1915 Odpowiedz Link Zgłoś
paragraf222 A dzban? 26.06.06, 20:55 A z tego swojego dzbana już coś łyknąłeś? Bo jako kibol na pewno masz już jakieś siodełko i ostre narzędzia. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Słuszny wniosek! 26.06.06, 20:55 Też idę na mecz :) gekon1979 napisał: > SB, teczki, bielany, bilbordy > sram na to kompletnie, > teraz bedzie mecz, a tak wogole to zaczynam czytac ksiazke Gorlice 1915 > Odpowiedz Link Zgłoś
ivrp Re: RIP i tak jest do odstawki więc nie żal 26.06.06, 20:47 Kaczorowi wskazać na winnego. Odpowiedz Link Zgłoś
silesuis.monachijski0 Patrze na ten PiSowski bajzel i rzygac mi sie chce 26.06.06, 20:59 Odpowiedz Link Zgłoś
zwiatrem1 Re: RIP stosował wobec Gilowskiej elementy nacisk 26.06.06, 21:00 Ta kaczolandia to bagno!!!! teraz Jarus udaje zdziwionego. Spieprzaj DZIADU!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
belial13 Re: RIP stosował wobec Gilowskiej elementy nacisk 26.06.06, 21:47 To ten bidny rzecznik nie ma już kogo przyciskać?Jak patrzę na Ziutę to nie tylko na przyciskanie mi chęć odchodzi.Smaku gość nie ma czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
salta1 Re: RIP stosował wobec Gilowskiej elementy nacisk 27.06.06, 00:05 Cuchnie to wszystko niczym działania p.Kurskiego,którego ciagle ktoś podkręca.Ja wiem dla siebie kto to może być.A Wy? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: RIP stosował wobec Gilowskiej elementy nacisk 27.06.06, 00:07 salta1 napisał: > Cuchnie to wszystko niczym działania p.Kurskiego,którego ciagle ktoś podkręca.Ja wiem dla siebie kto to może być.A Wy? A my wiemy dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
freedomwarrior Re: RIP stosował wobec Gilowskiej elementy nacisk 27.06.06, 02:05 Ależ to absurd! Kim jest ten Radzik? Nie pokazał Gilowskiej materiałów na jej temat, twierdząc, że nie ma takiego obowiązku (a gdzie zwykła przyzwoitość), jednocześnie umarzając śledztwo, bo przestała pełnić funkcję publiczną. Zatem się nie dowiemy, o co chodzi,a facet będzie nietykalny? To kolejna kłoda pod PiS. Kto w tym kraju rządzi? Rzecznicy tzw. interesu publicznego? A za nimi kto stoi? Pozbywać się najlepszych ludzi o bzdety, to nie wróży dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
findzia Re: RIP stosował wobec Gilowskiej elementy nacisk 27.06.06, 05:39 Masz racje Silessus.Piszesz dokladnie tak jak ja mysle.To te knypy z WSI za pomoca Popluczyn i komucha Olszowskiego wygryzly Gilowska.Trzeba ich tez wygrysc a raczej dogrysc gardziolka w czasie wyborow samorzadowych.Ciekawe w kogo nastepnego te hieny uderza.Ja przewiduje ,ze beda jeszcze kasac i intrygowac przed ich zupelnym uniecystwieniem.Maja wielozerowe konta do ukrycia to kopia doly przed kazdym ,kto te konta moze wykopac na swiatlo dzienne.W wyniku tego probuja spieklic koalicje za wszelka cene. Odpowiedz Link Zgłoś