ktysio Re: ''Jak nie znajdę większości, zmienię konstytu 08.07.06, 17:01 ... a potem rozpocznie konsultacje w sprawie wyjścia Polski z UE. I znowu będą wizy i paszporty... Odpowiedz Link Zgłoś
leszekadam Re: ''Jak nie znajdę większości, zmienię konstytu 08.07.06, 17:05 fraglesi67 napisał: > Tego człowieka trzeba powstrzymać i izolować oszołomy to najgorszy gatunek rządzących Odpowiedz Link Zgłoś
mysza9913 Re: ''Jak nie znajdę większości, zmienię konstytu 08.07.06, 17:09 Niech mnie ktoś,proszę, mocno uszczypnie!Chcę się obudzić w normalnym kraju! Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 Re: Absolutna racja , trzeba zmienić... 08.07.06, 17:10 Nareszcie znalazł się ktoś kto ma pomysły i inicjatywę. Pozbyć się "alfonsów" z byłej PZPR... Odpowiedz Link Zgłoś
battosai Re: Absolutna racja , trzeba zmienić... 08.07.06, 17:52 > Pozbyć się "alfonsów" z byłej PZPR... Nie powinno się używać słów, których znaczenia się nie rozumie... Odpowiedz Link Zgłoś
jezupomoz123 Łapy precz od konstytucji 08.07.06, 17:13 On zrobi z Polski Kaczogród. Będzie miał władzę całkowitą. Odpowiedz Link Zgłoś
patthecat Apel: Zanim Polska się w KLOZET Europy zamieni 08.07.06, 17:15 Apel do 60% społeczeństwa, które uporczywie w dniu wyborów siedzi na czterech literach w domu. Ludzie, ruszcie się w październiku, bo tu się zaczyna robić jak w powieści Kafki. Rządy szurniętych kaczek pospołu z koniem polskim i wieśniakiem zafundowało nam defacto 1/5 społeczeństwa. Tego betonu się nie ruszy, bo mohery, pacjenci zakładów psychiatrycznych i nieudacznicy życiowi, którzy całe zło w swoim życiu zwalają na "Układ" na wybory na pewno pójdą. Więc albo WY w końcu się ruszycie i wywalicie tą ferajnę, albo nasz kraj zamieni się w pośmiewisko i kuriozum XXI wieku, z którego ludzie będą się śmiali i którym będą w normalnych krajach dzieci straszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
emes-nju Wywalic latwo. To bardzo kuszace. Ale... 08.07.06, 17:24 Ale co w zamian? Nie bardzo jest alternatywa. Cala nasza scena polityczna to raczej arena... Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Apel: Zanim Polska się w KLOZET Europy zamien 08.07.06, 17:25 Niestety w tym kraju nie ma alternatywy. Jak już wspominałem jestem skrajnym FASZYSTO-NACJONALISTĄ oświeconym i na kogo mam głosować?: Na złodziei z SLD? Durnego,pogrążonego w depresji od ostatnich wyborów Tuska? Odpowiedz Link Zgłoś
esperanta Re: Apel: Zanim Polska się w KLOZET Europy zamien 08.07.06, 17:32 Faszysto-nacjonalista oswiecony?! Czy to cos jak olej beztluszczowy albo drapieznik roslinozerny? Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Apel: Zanim Polska się w KLOZET Europy zamien 08.07.06, 17:43 Tak. Polska-kraj kontrastów;) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: pkt1. wyłączyć postkomunistów z życia publicz 08.07.06, 17:31 No to przedewszystkim kaczych dupków... przecie oni postkomuniści całą gębą... i to prawdziwi - za PRLu się dochrapali tergo czym dzisiaj szermują....Indoktrynację Kaczorów widać jak na dłoni - aż po oczach bije... Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: bierz rispolept już nie 1g a od razu 3g , zdr 08.07.06, 17:45 i nawzajem.... prawdy oczywiste bolą najmocniej ??? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: musi cię bardzo boleć głowa przy tym.. 08.07.06, 17:49 Nic innego nie potrawisz - widać... Więc spadnij - dojrzałeś.... A może po prostu nie wiesz co to znaczy "zaindoktrynować" kogoś.... Odpowiedz Link Zgłoś
borrus W młodości ukradli księżyc 08.07.06, 18:06 teraz daliśmy im w prezencie Polskę. Rzem z naszymi bliżniakami powrocimy wszyscy do Zapiecka i bedziemy żyć tak jak sie należy żyć w 19 wieku. O ostatnim bochnie chleba zadecyduje sprawiedliwe losowanie... Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: no niech ci będzie ale przegrałeś.. 08.07.06, 18:01 a co to.. prowadzisz kolejną wojnę, w której musisz być "wygranym"... może i jesteś "starym zgredem" (tu: cytat z Ciebie), ale prowadzisz rozmowę na poziomie przedszkolnym...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: pkt1. wyłączyć postkomunistów z życia publicz 08.07.06, 17:37 właśnie!!! i postawić na Odzież wszechpolską...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
weteran3 nie , lepiej postawić na kochających odwrotnie.. 08.07.06, 17:43 ja stary zgred prowadzę dialog z młodziutką dziewczyną z ,,brigade rose,, , the end of the world... Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: nie , lepiej postawić na kochających odwrotni 08.07.06, 17:51 weteran3 napisała: > ja stary zgred prowadzę dialog z młodziutką dziewczyną z ,,brigade rose,, , the > end of the world... widocznym juest że to są przróżnego rodzaju atrofie... - twój wiek to usprawiedliwia :( Sprzedaj kompa - kup se piwo.... będziesz miał lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: diagnoza trafiona - w próżnię... 08.07.06, 17:56 At, głupiś... diagnostyku od siedmiu boleści.... :( Odpowiedz Link Zgłoś
weteran3 to że odpisujesz świadczy że coś szwankuje... 08.07.06, 17:58 tak z dobrego serca... Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: to że odpisujesz świadczy że coś szwankuje... 08.07.06, 17:59 weteran3 napisała: > tak z dobrego serca... A ty... tobie się "tak samo" odpisuje, co ?? Ty nic - ty nawet nie wiesz po kiego ta klawiatura przed tobą leży.... :((( Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: nie , lepiej postawić na kochających odwrotni 08.07.06, 17:59 a to dobrze trafiłeś...Odzież wszechpolska - wbrew obiegowej opinii - jest wszechstronna...;)) w tv pokazywali film na ten temat...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
gladiusz Re: Zaraz zaraz 08.07.06, 17:40 A czy ktoś już wie co ma zawierać ten projekt i ew poźniejsza Konstytucja ? Bo zanim zacznę wrzeszczeć i rzucać kamieniami to chciałbym przynajmniej wiedziec w co i za co ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Zaraz zaraz 08.07.06, 17:45 gladiusz napisał: > A czy ktoś już wie co ma zawierać ten projekt i ew poźniejsza Konstytucja ? > Bo zanim zacznę wrzeszczeć i rzucać kamieniami to chciałbym przynajmniej > wiedziec w co i za co ;) > Jak To ZA CO??? Romanowi należy się za twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Zaraz zaraz 08.07.06, 17:52 wiarusik napisał: > gladiusz napisał: > > > A czy ktoś już wie co ma zawierać ten projekt i ew poźniejsza Konstytucja > ? > > Bo zanim zacznę wrzeszczeć i rzucać kamieniami to chciałbym przynajmniej > > wiedziec w co i za co ;) > > > > Jak To ZA CO??? > Romanowi należy się za twarz. Oj wiarusiku, chyba nie otwarłeś pliku, który ci podesłałem... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Zaraz zaraz 08.07.06, 18:27 Poczytam ta konstytucję w wolnym czasie. I niech se PISowiec jeden z drugim nie myślą,że po łebkach. W tym roku będę miał przecież prawo konstytucyjne. Ech...czeka mnie rok nauki czegoś,co i tak się za raz zmieni. Ponoć zeszłoroczne podręczniki z prawa administracyjnego są już nieaktualne. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Zaraz zaraz 08.07.06, 18:51 wiarusik napisał: > Poczytam ta konstytucję w wolnym czasie. > I niech se PISowiec jeden z drugim nie myślą,że po łebkach. > W tym roku będę miał przecież prawo konstytucyjne. > Ech...czeka mnie rok nauki czegoś,co i tak się za raz zmieni. > Ponoć zeszłoroczne podręczniki z prawa administracyjnego są już > nieaktualne. Nie życzę ci ale... połapiesz się za głowę.... czytając :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Zwracam się do lekarzy psychiatrów 08.07.06, 17:49 weżcie się za Kaczyńskiego,facet ma objawy maniakalne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pollack5 Re: Zwracam się do lekarzy psychiatrów 08.07.06, 17:54 Sprawa pilna!!! Zapowiadane przywrócenie kary śmierci stanie się faktem. Pierwsza zawiśnie Basia Mika z Komprachcic, uważana przez bikartofel za herszta światowego antykaczyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
weteran3 dr: z przykrością stwierdzam u wielu internautów 08.07.06, 17:56 na tym forum liczne przypadki zespołu lękowo-depresyjnego wywołanego zmianą władzy w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
maria-anna Re: dr: z przykrością stwierdzam u wielu internau 08.07.06, 18:24 weteran3 napisała: > na tym forum liczne przypadki zespołu lękowo-depresyjnego wywołanego zmianą > władzy w Polsce. ------------------------------------------------------------------------------- Nic dziwnego,gdyż od dłuższego czasu docierały do nas informacje o kłopotach jelitowych Prezydenta,odwołaniu kilku wizyt,satyryczny art.w TAZ,itd, nic dziwnego,że my, wyborcy martwimy się o naszych polityków,a szczególnie ich zdrowie psychiczne nas martwi,a i my cierpimy na rózne lęki z tego powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
hehenio Ja mam odruch wymiotny. Na widok bliźniąt. 08.07.06, 19:35 Jak widzę gdzieś bliźnięta, to muszę bardzo uważać, żeby się nie pożygać. A kiedyś nie robiły na mnie wrażenia, a nawet znałem paru porządnych. Co robić, Panie Doktorze? Odpowiedz Link Zgłoś
mickey.mouse Fraglesi iles tam 08.07.06, 17:54 Zanim zabierzesz sie do komenowania, naucz sie czytac ze zrozumieniem, albo pozbadz sie zlej woli. Odpowiedz Link Zgłoś
gelimer Jeśli uderzą tylko w mafię prawniczą to dobrze. 08.07.06, 18:02 Ale obawiam się, że oprócz tej niewąpliwie koniecznej zmiany narobią jeszcze wiele złego. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 Panie Kaczyński - konstytucja to nie prostytucja 08.07.06, 18:27 i zmieniac jej na pana zachcianki nikt nie zamierza Odpowiedz Link Zgłoś
blackscrew blablabla 08.07.06, 18:39 No i co skad wiesz, ze bedzie tak zle? A jak komunisci rzadli SLD to bylo ci dobrze ? Skad wiesz jak bedzie wygladała ta konstytucja? Znasz wszystkie szczegóły ? Dobry jesteś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: blablabla 08.07.06, 22:28 blackscrew napisał: > No i co skad wiesz, ze bedzie tak zle? A jak komunisci rzadli SLD to bylo ci > dobrze ? Skad wiesz jak bedzie wygladała ta konstytucja? Znasz wszystkie > szczegóły ? Dobry jesteś ;) Postkomuniści z SLD zdawali sobie sprawę że mniej im wolno. Poza tym SLD był zawsze pragmatyczny a nie ideowy (co wreszcie obróciło się przeciw niemu) - Kaczyński jest ideowy do bólu i doskonale wie jak ma wyglądać jego utopijny projekt i nie zawaha się go zrealizować. A co do samej kontytucji: zapowiedzi są takie, by był to system półprezydenxki. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus No i tu chłopie rację byś miał... 08.07.06, 18:49 Wykopią cię w tym referendum razem z twoją konstytucją.... Ciekawe tylko, czy na miarę de Gaulle'a, po przegranym referendum odejdziesz w cień zapomnienia czy też może sięgniesz po czołgi.... Fakt! Na czołgu będziesz mógł powyglądać na "wielkiego człowieka"... - tylko(!) na czołgu :((( i tylko parę minut.... Odpowiedz Link Zgłoś
uskarbnika Re: ''Jak nie znajdę większości, zmienię konstytu 08.07.06, 18:56 Kaczynskich plany wypalily....., a reszta sie nie liczy !!!! ciekawe co dalej ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
topolpavel Re: ''Jak nie znajdę większości, zmienię konstytu 08.07.06, 19:19 kaczory przychodza i odchodza a polska zostaje ta sama, a moze coraz gorsza Odpowiedz Link Zgłoś
nikiwegier Re: ''Jak nie znajdę większości, zmienię konstytu 08.07.06, 19:22 Panie Jarosławie, a gdzie jest ważne wydarzenie?? Bo trzy wcześniejsze konstytucje wprowadzono wskutek arcy-ważnych wydarzeń. Poza tym zmiana na "IV RP" będzie chyba tylko zmianą kosmetyczną... Odpowiedz Link Zgłoś
hehenio Nowego Eligiusza Niewiadomskiego racz nam zesłać.. 08.07.06, 19:29 ...Panie! Tylu wariatów chodzi po świecie. Może z bożego dopuszczenia znajdzie się jakiś, który tego pyzatego kurdupla załatwi? Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: Nowego Eligiusza Niewiadomskiego racz nam zes 08.07.06, 22:32 Myślę, że to nie jest dobry sposób na kreowanie polskiej polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
dobosz2 Re: ''Jak nie znajdę większości, zmienię konstytu 08.07.06, 19:35 ordynacja powinna być większościowa. Żadnych koalicji więcej ! Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: ''Jak nie znajdę większości, zmienię konstytu 08.07.06, 22:36 Cała władza w ręce PiS! Odpowiedz Link Zgłoś
qweta0 a może zacząć walczyć z nimi ich własną bronią? 08.07.06, 23:25 Bo czy to jest zgodne z prawem, że prawdopodobny przyszły premier, poseł III RP mówi w demokratycznym kraju o jego obaleniu i proklamowaniu IV RP? :P Odpowiedz Link Zgłoś
666kgb precz z kaczyńskimi 09.07.06, 08:29 chore umysły nie powinny NIKIM rządzić !! Odpowiedz Link Zgłoś