Dodaj do ulubionych

Olmert: Izrael nie przeprosi za ofensywę w Libanie

• bernard46 Tak...tak bedzie...terror..nie przejdzie!!!! 15.08.06, 00:39
      Izrael cywilizacyjnie nalezy do kultury zachodu, a obecnie jestesmy u progu
      wielkiego konfliktu cywilizacyjnego miedzy kultura nasza a arabska.
      -----------------------------------------------------------------

Rezolucja ONZ bedzie o dupe potluc, jezli sie nie rozbroi Hezbolah i nie
      przykreci kurka iransko-syryjskiego. Wycofanie kilkadziesiat kilometrow
      terrorystow, bez calkowitego rozbrojenia i kontroli Libanu nad tymi
      ze "bojownikami" niczego nie zmienia. Wszystko wskazuje na to , ze sily ONZ nie
      bedea w stanie konsekwetnie kontrolowac nad Hezbolah i jedynie w tym czasie
      dozbroja sie lepiej, by pozniej znowu zaczac dzialania agresywne wobec Izraela.
      Czyje zwyciestw? Terrorysci nigdy nie zwyciezaja - niszcza, destabilizuja,
      morduja.....bo taki maja cel sam w sobie. Izrael nie musi byc uznawany przez
      nikogo, bo i tak istnieje.
    • matkajoanna Re: Olmert: Izrael nie przeprosi za ofensywę w Li 15.08.06, 00:45
      fzp.jconserv.net/index.php
      miłej lektury
      • presentation1 To ciekawe 15.08.06, 00:58
        fzp.jconserv.net/viewtopic.php?t=2168
        • matkajoanna Re: To ciekawe 15.08.06, 01:01
          może niektórzy uczestnicy tego forum się zgłoszą ? np. taki tles01 - jest
          bardzo aktywny
          • presentation1 Re: To ciekawe 15.08.06, 01:04
            Swego czasu analizowalem to forum.
            niejeden mialby sie z pyszna co oni sadza o nas.Ale...
            • matkajoanna Re: To ciekawe 15.08.06, 01:07
              całkiem podobne do tego forum; jakby podobni uczestnicy....:-)
              to ciekawe: fzp.jconserv.net/viewtopic.php?t=2173
    • oneofthem Re: Olmert: Izrael nie przeprosi za ofensywę w Li 15.08.06, 00:56
      Ten artykuł powinien się chyba znaleźć w dziale "Deser".
    • mokrysedes Re: Tragedia... 15.08.06, 01:28
      Izrael nie należy do europejskiej kultury. Przez swoją hermetyczność może
      ewentualnie być traktowany jako coś odrebnego, choć w rzeczywistości jest taką
      samą bliskowschodnią chałastrą jak i Arabowie. Jedyne co trzyma ich przy
      kulturze zachodniej to dolar. O Europe się nie bój, zapoznaj się z Koranem.
      Pewnie ci sie przyda.
      • kielbasakrakowska Re: Tragedia... 15.08.06, 10:02
        mokrysedes napisał:

> Izrael nie należy do europejskiej kultury. Przez swoją hermetyczność może
        > ewentualnie być traktowany jako coś odrebnego, choć w rzeczywistości jest taką
        > samą bliskowschodnią chałastrą jak i Arabowie. Jedyne co trzyma ich przy
        > kulturze zachodniej to dolar. O Europe się nie bój, zapoznaj się z Koranem.
        > Pewnie ci sie przyda.

Domyslam sie, ze ty sie z Koranem zapoznales. Dla ciebie to "taka sama samą
        bliskowschodnia chałastra jak i Arabowie". O tyle dziwne, ze obywatelami
        Izraela sa w duzej czesci emigranci z Europy. Ah wiem - dla Ciebie to ta gorsza
        czesc ludzkosci. Byl taki jeden maly pan z wasikiem, ktory myslal dokladnie tak
        samo. Dyskusja na temat wkladu ludzi narodowosci zydowskiej do swiatowej nauki,
        kultury i sztuki byla wielokrotnie poruszana, nie bede wiec sie powtarzal.
        A poniewaz jestem malym, plytkim i tepym antysemita, bo argumentow nie
        przedstawiasz zadnych, nie bede z toba dyskutowal.
        • carramba7 Re: Tragedia... 15.08.06, 10:15
          Pan z wąsikiem był półkrwi Zydem..że stuprocentowym Eichmannie nie wspomnę..
          • kielbasakrakowska Re: Tragedia... 15.08.06, 10:19
            carramba7 napisał:

> Pan z wąsikiem był półkrwi Zydem..że stuprocentowym Eichmannie nie wspomnę..

Oj glupi ten nasz narod po prostu...
            • carramba7 Re: Tragedia... 15.08.06, 10:29
              Ządny krwi..i tyle....
    • ak813 Izrael = nieudany polityczny experyment. 15.08.06, 02:04
    • zwiatrem1 Re: Olmert: Izrael nie przeprosi za ofensywę w Li 15.08.06, 02:06
      Gazetko czemu zmienilas tytul artykulu? Zgrabna jestes!!!
    • charlatans Re: Olmert: Izrael nie przeprosi za ofensywę w Li 15.08.06, 02:07
      Olmert powinien przeprosic ludzi w Izraelu, bo nie potrafil wygrac tej wojny!
      • wet3 Przeciez Zydzi czekali na te wojne! 15.08.06, 02:45
        Szukali tylko pretekstu do uderzenia na Liban i byli juz dawno przygotowani do
        ataku, bo nie mogli zapomniec Libanczykom, ze iles tam lat temu zmuszeni byli
        poludniowy Liban opuscic. Choc narobili wiele szkod, to jednak celu ataku -
        rozbicia Hezbollahu nie osiagneli. Okazuje sie, ze Hezbollah jest dobrze
        zorganizowany i walczy o wiele lepiej niz Zydzi. Nie wiem czy po tej lekcji
        Zydzi zmadrzeja, czy tez beda robic jeszcze wieksze glupoty?
    • enlightened Lewacy/Islamofaszysci - czytajcie i placzcie... 15.08.06, 03:10
      serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34591,3544890.html
    • arturs69 piszesz o nasrallahu?? 15.08.06, 06:21
      a może a ahmadineżadzie?
    • boguslaw81 Re: Olmert: Izrael nie przeprosi za ofensywę w Li 15.08.06, 07:49
      Precz z islamskim faszyzmem!
      • werbus Martwy syjonista to dobry syjonista 15.08.06, 08:30
        Z faszyzmu najlepsze wzory to czerpie ten wasz Omlet,pogonicie go sami za danie
        d,py patriotom z Hezbollahu.

boguslaw81 napisał:

> Precz z islamskim faszyzmem!

• alkud *** Niech już Mossad załatwi Nasrallaha *** 15.08.06, 09:14
      prosimyyyyyyyy...

---
      religiapokoju.blox.pl/2006/08/Ahmadiyya-Muslim-Community.html
      • carramba7 politruk alkud........ 15.08.06, 10:10
        Jak zwykle nawołuje do nienawiści ....
    • ufo54 Re: Olmert: Izrael nie przeprosi za ofensywę w Li 15.08.06, 09:28
      > Nasrallah powiedział, że ogromne zniszczenia, spowodowane w Libanie są
      > odzwierciedleniem izraelskiego "fiaska i niemocy".

Im bardziej zniszczone będą obiekty Hezbollahu tym bardziej będzie to
      świadczyło o "fiasku i niemocy" Izraela. Fiasko Izraela będzie kompletne kiedy
      Hezbollah przestanie istnieć.
      III Rzesza największy sukces odniosła 8 maja 1945 roku. Podpisanie kapitulacji
      przez Jodla i Keitela świadczy o "fiasku i niemocy" aliantów.
      ble ble ble ;-)

==========================================================================
      Tak że proszę zachować SZCZEGÓLNĄ ostrożność!
      Zofia Ch. (Radio Kierowców)
    • valhala Re: Olmert: Izrael nie przeprosi za ofensywę w Li 15.08.06, 09:55
      Wszyscy to durnie, araby i zydzi. Araby bo zabijaja cywilow w restauracjach i autobausach(religia pokoju he he). Zydzi bo z holocaustu zrobili sposob na robienie pieniedzy. Kazda agresja na nich to to przygotowanie do holocaustu.

Posumowujac:
      Zydzi: tyle w nich dobrego co i zlego (jak w u wiekszosci ludzi)
      Arabowie: Dajcie im wladze a sami sie wykoncza

A pro pop po (:))cywilne ofiary podczas wojny byly sa i beda, a jak ktos tego nie rozumie to czytac kubusia puchatka.
    • trueapasz Szkoda ze już koniec ofensywy :( 15.08.06, 09:58
      Zydzi skutecznie rozprawiali się z tą arabską chołotą.
      Wolna Europa Bez Meczetów !!!
    • hrabia_von_teuss Re: Olmert: Izrael nie przeprosi za ofensywę w Li 15.08.06, 10:04
      Naprawdę olśniewające zwycięstwo Hezbollahu. To teraz libańscy wojownicy mogą
      spokojnie wrócić z Iranu bo w kraju już spokój.
    • kaczkiprecz Re: Olmert: Izrael nie przeprosi za ofensywę w Li 15.08.06, 10:16
      zlikwidować Nasrallaha!
      • puchowy Szkoda że już koniec ofensywy 15.08.06, 10:32
        Szkoda że już koniec ofensywy
        myślałem że wykończą hezbollah

a tak oni czuja sie zwycięzcami

Wielka szkoda
        • trzezwy1 Re: Szkoda że już koniec ofensywy 15.08.06, 10:53
          Co się dziwisz.Przecież araby wszystkie wojny z Izraelem wygrali.ha..ha
    • ws21 Idealna wojna? 15.08.06, 10:43
      Obydwie strony wygrały. Ta radość przypomina mi radość "zwycięskiej" armii
      Jugosławiańskiej, wycofującej się z Kosowa. Oni też ogłaszali zwycięstwo.
    • planitnyk Terrorysci maja poczucie humoru hahahahahah 15.08.06, 11:16
      zwyciestwo :))))) ......
      • mike2006 Hezbollah to przeciez Libanczycy 15.08.06, 12:15
        Libanczycy maja prawo do obrony swej ojczyzny wiec nie uwazam, że to terrorysci.
    • slawekczarko Re: Olmert: Izrael nie przeprosi za ofensywę w Li 15.08.06, 12:04
      Olmert jest beszczelny. Nietylko powinien przeprosić Żydów za to co narobił,
      ale wręcz powinien podać się do dymisji. Izrael tej wojny nie przegrał. Ale
      Izrael przez miesiąc czasu dreptał w miejscu i tej wojny nie wygrał. Nie
      wszystkie cele, które zamierzał osiagnąć w tej wojnie Izrael zostały
      osiągnięte. Niestety nie wiem jakie cele chciał osiągnąć Hezbollach porywająć
      tych 2 żołnierzy ? Na pewno doprowadził do śmierci 1.100 libańczyków i
      zniszczenia ogromnej ilosci infrastruktury kraju. Jeśli chciał wciagnąć Izrael
      w wojnę obronną i tej wojny nie przegrać, to mu się to udało. Tylko właśnie za
      jaką cenę. Izrael w tej wojnie stracił 100 żołnierzy (to jest całą kompanię).
      To jest niedopuszczalne. To nie byli ludzie wychowywani w ideologii islamu. To
      byli ludzie tacy sami jak my. Słuchali Pink Floyd, Spreengstina itp. Niemcy
      przynajmniej w 1939 r. w ciągu 2 tygodni załatwili całą Polskę. Nie da się rady
      wygrać wojny, ogladając się na tzw. światową opinię publiczną. Jak się chce
      wygrac wojnę z Hezbollachem, to trzeba z nimi walczyć jak gen. Radko Mladić.
      Trzeba pamietać, że kiedy oni załatwią Izraela, wtedy przyjdą po nas. Wystarczy
      poczytać koran i kojarzyć fakty.
    • pavlikmedvid Narod Polski zyczy dalszych sukcesow Hezbollahowi! 15.08.06, 12:36
      Jako przyjaciele Izraela - i bron Boze nie antysemici! - zyczymy wielu dalszych powodzen na linii walki naszym braciom islamistom!

Podzielamy Wasz system wartosci, z ta roznica, ze u nas panuje fundamentalizm katolicki...
    • pawel_zet Re: Olmert: Izrael nie przeprosi za ofensywę w Li 15.08.06, 20:24
      Fiasko Izraela jest przytłaczające.
      O ile jeszcze miesiąc temu uważałem za pewnik konieczność istnienia państwa
      Izrael, dzisiaj widzę, że lekarstwem na terroryzm i gwarantem pokoju na świecie
      jest likwidacja Izraela. Myślę, że w swoich wnioskach nie jestem osamotniony.
      Izraelscy Żydzi są społeczeństwem głęboko sfaszyzowanym i jedyną możliwość
      reedukacji Żydów izraelskcih jest ich upadek militarny.
      Dla mnie, pacyfisty, wniosek ten jest przykry, ponieważ koniec Izraela będzie
      oznaczał śmierć setek tysięcy niewinnych ludzi. Uważam, że to, co zrobił rząd
      Olmerta, było niewyobrażalną głupotą. Odpowiedzią będzie nowa fala terroru,
      która dosięgnie zwykłych ludzi, także nas, mimo że nie mamy z Żydami
      izraelskimi nic wspólnego.
      • killarney5 Re: Olmert: Izrael nie przeprosi za ofensywę w Li 15.08.06, 21:09
        > O ile jeszcze miesiąc temu uważałem za pewnik konieczność istnienia państwa
        > Izrael, dzisiaj widzę, że lekarstwem na terroryzm i gwarantem pokoju na
        świecie
        >
        > jest likwidacja Izraela. Myślę, że w swoich wnioskach nie jestem osamotniony.

Absolutnie nie - to samo sądzi Ahmadeindżad z Iranu, Hezbollach, Hamas, Osama
        bin Laden.

> Dla mnie, pacyfisty, wniosek ten jest przykry, ponieważ koniec Izraela będzie
        > oznaczał śmierć setek tysięcy niewinnych ludzi.

Czy ja dobrze rozumiem - pacyfista to ten co dla pokoju chce likwidować czyjąś
        ojczyznę i pozbawiać życia klkaset tysięcy niewinnych ludzi? Gratuluję...

Ale muszę cię rozczarować - nawet gdybyś pobił rekord Hitlera i wymordował
        wszystkich Żydów - wymarzonego pokoju nie uzyskasz. Muzułmanie nienawidza całej
        cywilizacji Zachodu, której sukces uwidacznia im fakt, jak daleko pozostali w
        tyle - co jest dla nich potwornym upokorzeniem. Ponadto celem fundamentalistów
        islamskich jest światowa "umma" - wspólnota muzułmańska, obejmująca wszystko i
        rządząca się prawem szariatu. Alkaida atakowała przecież Arabię Saudyjską,
        sunnici walczą z szyitami w Iraku - a ty sądzisz, że będą żyli pokojow z
        cywilizacją Zachodu, gdy zabraknie Izraela???

Na szczęście, twoje mordercze zamiary to tylko mrzonki - ale wskazują jasno,
        kim naprawdę jesteś.

• unicef123 Re: Olmert: Izrael nie przeprosi za ofensywę w Li 15.08.06, 22:24
          nikt nikogo nie musi przeprazać .....a niech was wszyscy diabli....wezmą
          do "kupy" dziady , dziady, głupki i świnie skonczone : komu potrzebe są
          wojny !!!!!!!!!!! MASZ RODZNIE ? to bądź facet dla niej!
        • pawel_zet Re: Olmert: Izrael nie przeprosi za ofensywę w Li 15.08.06, 22:52
          > Absolutnie nie - to samo sądzi Ahmadeindżad z Iranu, Hezbollach, Hamas, Osama
          > bin Laden.

I mają rację.
          Nie należy oceniać poglądów przez pryzmat tego, kto je wygłasza. Jeśli Osama
          bin Laden twierdzi, że świeci słońce, to nie oznacza to, że słońce nie świeci.
          Izrael odniósł wielkie fiasko propagandowe. Miesiąc temu miałem wątpliwości i -
          jeśli sobie przypominasz - wyrażałem je choćby w dyskusji z Tobą. Dziś już nie
          mam większych wątpliwości. Rząd Olmerta i żywiołowe poparcie izraelskich Żydów
          dla zbrodniczej i kretyńskiej decyzji o ataku na Liban pomógł mi uzyskać
          głębszą wiedzę o konflikcie na Bliskim Wschodzie. Nie tylko mi, ale - jak
          sądzę - także dużej liczbie europejskich inteligentów.

> Czy ja dobrze rozumiem - pacyfista to ten co dla pokoju chce likwidować
          czyjąś
          > ojczyznę i pozbawiać życia klkaset tysięcy niewinnych ludzi? Gratuluję...

Nie, pacyfista to ten, który uważa, że wojna jest złym rozwiązaniem. Nie
          prowadzi też w dłuższej perspektywie do niczego dobrego - także dla zwycięzców.
          Z wojny cieszą się ci, którzy robią na niej interesy - wojskowi i producenci
          broni. Oraz cała rzesza tych, którym ich propaganda wsparta grubą kasą zrobiła
          wodę z mózgu. Nie ukrywam, że Ciebie też zaliczam do tej grupy. I mimo że
          śmiało zakwalifikowałaś mnie do grupy naśladowców Hitlera, wybaczam Ci ten
          nietakt, bo rozumiem, że stan Twojego umysłu wyklucza obiektywne pojmowanie
          faktów.
          Ja nie chcę likwidować niczyjej ojczyzny. Stwierdzam po prostu pewien
          obiektywny fakt - tj. że brak ojczyzny dla Żydów oznaczały dla pozostałej
          części ludzkości więcej pokoju i mniej terroryzmu. Nie nawołuję też do
          likwidacji Izraela. Izrael sam siebie zlikwiduje, jeśli będzie postępował w
          równie barbarzyński sposób ze swoimi sąsiadami. Już jedno państwo islamskie ma
          bombę atomową. Po świecie krążą bezrobotni naukowcy z dawnego ZSRR. Jest tylko
          kwestią czasu, gdy terroryści będą dysponowali inną bronią niż dynamit. Izrael
          podejmując starania o wyprodukowanie większej liczby terrorystów oraz
          umacniając antyuzraelskie nastroje wśród swoich sąsiadów, sam sobie strzela
          gola.
          Jest mi niewymownie przykro, że Żydzi sami sobie gotują zagładę.

> Ale muszę cię rozczarować - nawet gdybyś pobił rekord Hitlera i wymordował
          > wszystkich Żydów - wymarzonego pokoju nie uzyskasz. Muzułmanie nienawidza
          całej
          >
          > cywilizacji Zachodu,

Czynisz mi jakieś niedorzeczne zarzuty, a sama jesteś zwykłą ksenofobką i
          rasistką. Muzułmanie to wyznawcy pewnej religii opartej na Księdzę, którą dał
          im ten sam Jahwe, który dał 10 przykazań i żydom, i chrześcijanom. Jest wielu
          światłych muzułmanów i wielu zwykłych ludzi, którzy wierzą w Jahwe i odprawiają
          muzułmańskie obrządki, wierząc, że w ten sposób stoją po stronie Dobra.
          Terroryści wśród nich to niewielki margines, wyprodukowany przez politykę
          cywilizowanych państw Zachodu symbolizowanych w ich mniemaniu przez USA, które
          postanowiły uczynić z Erec Izrael swój niezatapialny lotniskowiec. Powinnaś się
          wstydzić za wygłaszanie równie niedorzecznych opinii, których konsekwencją jest
          zgoda na mordowanie przez Żydów dzieci tylko dlatego, że są muzułmańskie.

> której sukces uwidacznia im fakt, jak daleko pozostali w
          >
          > tyle - co jest dla nich potwornym upokorzeniem.

W tyle też zostali afrykańscy murzyni oraz indianie amerykańscy - ich też
          chciałabyś spalić napalmem?
          Ponadto co rozumiesz przez wyższą cywilizacyjną? Lepsze bomby? O tak, w tym my
          jesteśmy lepsi (a razem z nami Żydzi).

> Ponadto celem fundamentalistów
          > islamskich jest światowa "umma" - wspólnota muzułmańska, obejmująca wszystko i
          >
          > rządząca się prawem szariatu.
          > Alkaida atakowała przecież Arabię Saudyjską,

Nie za brak fundamelizmu. Wahabizm należy do dość fundamentalnych odmian
          islamu, ale za poparcie dla USA. Tu problemem jest polityka, a nie religia.

> sunnici walczą z szyitami w Iraku - a ty sądzisz, że będą żyli pokojow z
          > cywilizacją Zachodu, gdy zabraknie Izraela???

Sunnici nie przepadają za szyitami, jak prawosławni za katolikami. Walki w
          Izraelu wynikają jednak głównie z ogólnej destabilizacji tego państwa oraz z
          zawirowań politycznych, na które nakłada się religia.
          Przez wieki muzułmanie nie prowadzili wojen religijnych. Chrześcijanie mogli
          spokojnie praktykować swą religię na terenach kalifatu. To krzyżowcy prowadzili
          wojny religijne. To Europejczycy mordowali się wzajemnie w okresie reformacji.

> Na szczęście, twoje mordercze zamiary to tylko mrzonki - ale wskazują jasno,
          > kim naprawdę jesteś.

Powkładałaś mi w usta mordercze zamiary. Nic podobnego. Jestem obiektywny i żal
          mi Żydów - to, co robią, to głupota, która obróci się przeciwko nim.
          W swoim polemicznym zacietrzewieniu odsłoniłaś jednak swoje prawdziwe oblicze -
          ksenofobki chorobliwie nienawidzącej muzułmanów. Przykre, że tacy ludzie są
          między nami. Mam szczerą nadzieję, że kiedyś znikną z tego świata, bo przynoszą
          jedynie cierpienie innym.
          • killarney5 Re: Olmert: Izrael nie przeprosi za ofensywę w Li 16.08.06, 00:20
            Oraz cała rzesza tych, którym ich propaganda wsparta grubą kasą zrobiła
            > wodę z mózgu. Nie ukrywam, że Ciebie też zaliczam do tej grupy.

To się trochę mylisz - po prostu Izrael i Izraelczycy, których dobrze znam, są
            mi bardzo bliscy. I uważam, że nie zasługują na następny Holocaust, który chcą
            im zgotować sąsiedzi.

I mimo że
            > śmiało zakwalifikowałaś mnie do grupy naśladowców Hitlera,

Hitler uważał, że bez Żydów będzie na świecie lepiej, bo to oni są przyczyną
            wszelkiego zła - czy ty nie masz podobnej opinii?

> W tyle też zostali afrykańscy murzyni oraz indianie amerykańscy - ich też
            > chciałabyś spalić napalmem?

Czy gdziekolwiek napisałam, że kogoś chciałabym spalic napalmem??? Czy
            gdziekolwiek napisałam, że chciałabym zlikwidować jakieś państwo bądź rasę
            ludzi?

A czy ty z kolei zwróciłeś uwagę, że ludzie innych wyznań mimo często trudnej
            sytuacji jakoś nie wysadzają sie powszechnie w tłumie cywili i nie porywają
            samolotów? Więc gdzie tkwi róznica?

>
            > W swoim polemicznym zacietrzewieniu odsłoniłaś jednak swoje prawdziwe
            oblicze -
            >
            > ksenofobki chorobliwie nienawidzącej muzułmanów.

Gdzie powiedziałam, że nienawidzę muzułmanów? Czy choć raz użyłam wobec nich
            jakiegoklwiek obraźliwego czy nienawistnego określenia? Mówiłam tylko o znanym
            problemie z ich kulturą (patrz artykul we wczorajszej Gazecie) - i nigdzie nie
            proponowałam, takich rozwiązań, jakie ty zastosowałbyś dla Izraela. Tak,
            jestem wobec nich nieufna - bo jest wsród nich grupa, które chce zniszczyć
            świat, w którym żyję. Wiem, że to mała grupa - ale obawiam się, że ma milczące
            pozwolenie i wsparcie znacznie większej grupy muzułmnanów: bo bez niego by juz
            ich dawno nie było.

> Przykre, że tacy ludzie są
            > między nami. Mam szczerą nadzieję, że kiedyś znikną z tego świata, bo
            przynoszą
            > jedynie cierpienie innym.

Dziękuję za dobre życzenia. Masz córkę - czy mógłbyś spojrzeć jej w oczy, gdyby
            kiedyś przeczytała to, co tu napisałeś? Jak byś jej wytłumaczył, że można
            życzyć całym krajomi i poszeczególnym ludziom zniknięcia - dla "dobra" innych?

No cż, szkoda mi, że zwycięża teraz chyba w tobie zło. Ale - "while there's
            life there's hope" - więc może kiedyś zrozumieć, że ci "niewygodni" też mają
            prawo do życia. Jak na razie, spełnię jednak twoje życzenie, znikając dla
            ciebie.
    • yurek11111 Wszyscy przegrali,a najwyzsza cene zaplacil Liban 15.08.06, 20:54
      • unicef123 Re: Wszyscy przegrali,a najwyzsza cene zaplacil L 15.08.06, 22:17
        wynocha za morze Czerwone z powrotem, macie drugiego Mojżesza ?
    • parq Re: Olmert: Izrael nie przeprosi za ofensywę w Li 16.08.06, 00:03
      indymedia napisał:

> Faszystowski belkot...
      prawdziwy faszystowksi belkot to sprawka Pallywood i Hisbollahwood

mooszka.blogspot.com/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka