anorektyk2006 Sz. Majewski chce zadośćuczynienia od Giertycha 28.08.06, 22:14 jeśli się nie mylę to pomiędzy 1987 a 2006 rokiem jest 19 a nie 26 lat różnicy... Panu ministrowi gratuluje znajomości matematyki... anor Odpowiedz Link Zgłoś
hala52 Sz. Majewski chce zadośćuczynienia od Giertycha 28.08.06, 22:36 a on wogóle ma mature????????? ten majewski Odpowiedz Link Zgłoś
hala52 Sz. Majewski chce zadośćuczynienia od Giertycha 28.08.06, 22:40 przykro, że w Polsce za satyryka uważa się odmóżdżonego smutasa, na którego postępuje epidemia alergii Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Możesz napisać to jeszcze raz - po polsku? 28.08.06, 22:42 > przykro, że w Polsce za satyryka uważa się odmóżdżonego smutasa, na którego > postępuje epidemia alergii Odpowiedz Link Zgłoś
moki1 Szymuś za głupotę nie przysługuje odszkodowanie. 28.08.06, 23:07 Nie powiedzieli ci otym? Odpowiedz Link Zgłoś
guma.donald Re: Szymuś za głupotę nie przysługuje odszkodowan 28.08.06, 23:10 głupota to pół biedy, ale tych jego wypocin oglądać się nie da; to jest na poziomie wygłupów g.ówniarzy z podstawówki Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Szymuś za głupotę nie przysługuje odszkodowan 28.08.06, 23:13 > to jest na poziomie wygłupów g.ówniarzy z podstawówki Albo czołówki Najmądrzejszej Koalicji. Odpowiedz Link Zgłoś
guma.donald Re: Szymuś za głupotę nie przysługuje odszkodowan 28.08.06, 23:16 Racja. Na poziomie koalicji PO-SLD, bo to jego "plecy" Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Szymuś za głupotę nie przysługuje odszkodowan 28.08.06, 23:28 Czekaj. Albo PiS albo PO. PiS wygrała wybory - ma pierwszeństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Szymuś za głupotę nie przysługuje odszkodowan 29.08.06, 10:01 > głupota to pół biedy, ale tych jego wypocin oglądać się nie da; A kto Ci każe? Odpowiedz Link Zgłoś
mikonek Sz. Majewski chce zadośćuczynienia od Giertycha 28.08.06, 23:21 ale chojrak! Za rządów esbecji mówił tylko o łódce bols i innych takich pierdach. Dopiero w tym faszystowskim kraju rządzonym przez kaczki odnalazł swoją odwagę cywilną. pajac Odpowiedz Link Zgłoś
koczis123 Re: Sz. Majewski chce zadośćuczynienia od Giertyc 28.08.06, 23:35 Biedna Beger. Powinna iść w ślady Szymona M. Tak ją do wiatru koalicjant wystawił. Zmarnowała cały rok!! Renia warcz o swoje!! Odpowiedz Link Zgłoś
conrad11 niesmaczne To nie żart tylko polityczna hucpa 28.08.06, 23:36 Przyznam, że jestem zniesmaczony całą tą polityczną hucpą w wykonaniu pana Szymona. I ci pełnomocnicy - wątpliwej sławy senator Smoktunowicz z PO i SLDowski exminister... Czy Majewski zamierza kandydować na radnego Pcimia czy tylko zaszkodziły mu wakacyjne upały? Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Szymon ma maturę?Szkolnictwo czerwone pod konie 28.08.06, 23:48 c komunizmu zeszło zupełnie na psy.I kogo on rozśmiesza?Najbardziej sam się śmieje ze swoich ,,dowcipów''.Pajac z warszawki. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Szymon ma maturę?Szkolnictwo czerwone pod kon 28.08.06, 23:56 > Pajac z warszawki. Kompleksiki żoliborzanki z Gdyni? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
legato11 brawo Majewski! 29.08.06, 00:01 tak trzymać! Na pochybel człowiekowi z końską twarzą! Odpowiedz Link Zgłoś
wy W 1987 r.! To do Jaruzela miej pretensje debilu! 29.08.06, 00:02 Palant i frustrat :) P.S. Pozdrowienia dla ministra i Kaczorow Odpowiedz Link Zgłoś
patriot1 Sz. Majewski chce zadośćuczynienia od Giertycha 29.08.06, 00:03 Lex retro non agit Odpowiedz Link Zgłoś
legato11 Re: Sz. Majewski chce zadośćuczynienia od Giertyc 29.08.06, 00:06 peqnia non omlet Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Sz. Majewski chce zadośćuczynienia od Giertyc 29.08.06, 10:02 Agit, agit. Giertych chce też amnestionować zeszłorocznych maturzystów. Odpowiedz Link Zgłoś
anucha78 Sz. Majewski chce zadośćuczynienia od Giertycha 29.08.06, 00:13 bravo my skrzywdzeni przez niezdana mature 10 lat temu przylaczamy sie do akcji tyle zmarnowanych chwile i nerwow a tak na serio to lubie to poczucie humoru Odpowiedz Link Zgłoś
dibadzio Majewski słusznie nie zda matury 29.08.06, 00:21 Bowiem i dzisiaj daje dowód braków intelektualnych,dowodząc,że skoro miał wowczas dwóję z jednego z przedmiotów,to wg dzisiejszych kryteriów zdał,bo dzis jest to ocena dopuszczająca.Nie zuważył tylko nasz dyżurny "satyryk" drobiazgu_innej skali ocen.Nawet jeżeli to mialbyć dowcip,to nie jest to śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
przysnobor Re: Sz. Majewski chce zadośćuczynienia od Giertyc 29.08.06, 00:26 Zart przedni, groteskowy. I tu nie chodzi o grozbe procesu czy odszkodowania, tylko o sam fakt zaangazowania sie w odpowiedz na ten pozornie wazki zarzut calego ministerstwa - cos w stylu Wojaka Szwejka. Odpowiedz Link Zgłoś
mgt-22 Re: Sz. Majewski chce zadośćuczynienia od Giertyc 29.08.06, 00:30 a kto to jest Sz. Majewski? Czy to może jakiś żyd? Odpowiedz Link Zgłoś
wicepremier_lepperem Ruman - zadoscuczyn ! 29.08.06, 00:35 Szymon - swietny pomysl.Byle nikt inny sie z rownie szatanskim pomyslem nie zglosil,bo te sloiki pozakrecaja sie na amen !! Odpowiedz Link Zgłoś
posik Majewski chce zadośćuczynienia od Giertycha 29.08.06, 01:19 Majewski powinien zarządać dożywotniej renty od rodziców że go najpierw nie dorobili albo potem nie wyskrobali. Mamy półgłówka który śmieszy takich samych jak on sam. Mecenasi za kpiny z sądu powinni być usunięci z palestry. Odpowiedz Link Zgłoś
bziq2 Sz. Majewski chce zadośćuczynienia od Giertycha 29.08.06, 01:23 Kocham Szymona miłością czystą, niewinną i uśmiechniętą:). I modlę się codziennie, by Szymonowi do głowy nie przyszło, by założyć moher (na dowolnie wybrane części wystające) lub by ulec rydzykownym grupom społecznym (dowolnym, ostatnio mocno i niepotrzebnie wystającym). Dzięki Szymonowi jestem szczęśliwą i tarzającą się ze śmiechu seksowną kobietą. Fajne wyznanie, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
beatlemarek Sz. Majewski chce zadośćuczynienia od Giertycha 29.08.06, 01:48 Wczoraj w "Szkle Kontaktowym"jedna z "telewidzek" zaproponowała aby Giertych rozdawał maturę zaraz z becikowym!W pełni się zgadzam :) Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszek901 Re: Sz. Majewski chce zadośćuczynienia od Giertyc 29.08.06, 01:54 Jak dla mnie dobry żart. ;) No a poza tym czy amnestia jest dobrym pomysłem? Ale może właśnie takimi wypowiedziami, trafi wreszcie do Wielkiego Romana to, żeby raczej się w politykę nie bawić. ;) No a tak btw. ponoć jakaś szkoła ma dostać pracownię, więc chyba jakieś pozytywne strony są, nieprawdaż? :] Odpowiedz Link Zgłoś
maupa13 Sz. Majewski chce zadośćuczynienia od Giertycha 29.08.06, 02:03 W mojej szkole, LO im.Kołłątaja w W-wie :) Ja jakoś rok wcześniej zdałam... Ale coś mnie ten dowcip mało tu śmieszy, choć kota panu RG chętnie bym popędziła... Odpowiedz Link Zgłoś
krawiec6661 Chyba cała rodzina radia maryja sie tu zleciala 29.08.06, 02:08 Przyznajcie sie, ojciec dyrektor wam powiedzial ze Majewski to zyd i trzeba go pogonic! Odpowiedz Link Zgłoś
pmonroe Sz.Majewski - marionetka post-Czerwonych 29.08.06, 03:23 Byla kiedys piosenka Kazika z Kultem - "Wszyscy artysci to p...tutki". Szymon to co prawda nie artysta ( a moze ? ) a jednak w mankiet caluje tow. Solorza ( przepraszam nawet nie wiem czy Solorz to Solorz, bo przeciez zmienial nazwiska pare razy - a znacie ucziwego czlowieka, ktory by zmienial w zyciu nazwiska kilka razy ? ). Nie ma zludzen, totalna walka ukladu z nowa rzeczywistoscia trwa. Mam nadzieje, ze uklad cwaniacko-ubecki przegra. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 Czy to ten Sz. Majewski - grafoman i hucpiarz ? 29.08.06, 03:31 Czy to ten, co na zdjęciu ? Oglądałem kilka "spektakli" , które ten pan firmował. To prawdziwe chodzące nieszczęście. Naśladuje najgorsze wzory z telewizji zgnuśniałych kultur upadającego świata. Odpowiedz Link Zgłoś
rach_ciach Sz. Majewski robi zalosny program...i o to ... 29.08.06, 05:22 tu chodzi. Jakiś procesik, cokolwiek - byleby ogladalnosc wzrosla. LOL Co za dno. Odpowiedz Link Zgłoś