konread Re: Gwałt na prostytutce: eroposeł straci immunit 04.09.06, 22:42 maciejslu napisał: > Czyli jednak okazuje się, że zgwałcić prostytutkę można jedynie w Samoobronie > :-))) Jesteś w błędzie, bo zgwałcić można zarówno prostytutkę jak i własną żonę... ale to pojęcie zapewnie wśród posłów SamooBrony również jest nieznane;) Odpowiedz Link Zgłoś
heraldek [...] 04.09.06, 22:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wicary Gwałt na prostytutce: eroposeł straci immunitet? 04.09.06, 22:43 Odczepcie się od tego Golika Zgwałcił ? owszem ale w SAMOOBRONIE. Odpowiedz Link Zgłoś
co.ty.powiesz Europoseł pozbawił dziewictwa prostytutkę?! 04.09.06, 22:44 Z dobrze poinformowanych źródeł dochodzą informacje, że europoseł pójdzie siedzieć nie tylko za zgwałcenie prostytutki, ale i za pozbawienie jej dziewictwa, którego pilnowała prze niemal 10 lat pracy na rogu rue Wiertz w Brukseli. Odpowiedz Link Zgłoś
jollyroger3 Re: Gwałt ....hi hi hi hi... 04.09.06, 22:45 Europoseł dobrowolnie zrzeka się mandatu i czeka na normalny proces...manipulanci wszelkiej maści..kanalte zwane powszechnie "dziennikarzami"... Odpowiedz Link Zgłoś
josemir Re: Gwałt na prostytutce... 05.09.06, 00:13 Swoją drogą to faceta powinni wsadzić do więzienia za debilizm: seks z prostytuką bez prezerwatywy-toż to potencjalny samobójca i zabójca Odpowiedz Link Zgłoś
mamgotamgo Gwałt na prostytutce: eroposeł straci immunitet? 05.09.06, 00:22 Begger ciągnie do konia, a faceta do belgijskiej prostytutki. Według słownika belgijka to "inspekt o oknach dwuspadowych, zwróconych na wschód i zachód". A to ci dopiero polityk. Jak Lepper. I wschód i zachód. Ten to sobie umie dobrać współpracowników. Sądząc po zdjęciu i pewnych rysach pod oczami radzę wizytę u urologa. Coś z prostatą jest nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
daniel40 Re: A ponoć świniopasy z Chamoobrony to tacy 05.09.06, 00:23 pobożni i uczciwi katolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
b.6.1966 Re:Jezeli pan Golik, poczul miete 05.09.06, 00:29 zeby zarozkoszowac w antystresie seksualnym, POWINIEN dysponowac gotowka!! POWINIEN posiadac JAJA!! Jezeli zaniemogl gumowo i finansowo, powinien pomoc sobie REKA!! Odpowiedz Link Zgłoś
lysy641 Gwałt na prostytutce: eroposeł straci immunitet? 05.09.06, 01:50 co jola na to powie? Odpowiedz Link Zgłoś
liberau Portugalczyk Osculati... 05.09.06, 02:55 W tym ogrodzie za Książęcą zmącił dusze mą dziewczęcą Potem ciało zawiódł śmiało na Frascati Tam gdy z radia płynął walczyk wykorzystał portugalczyk ino ze szczętem: Vincento Osculati A kiedy wschód zaczął ciut złocić kwiaty Powiedział mnie twardo że: nie zaplati Tak bezlitośnie mnie zdaniem tym zranił Że nagle serce uwięzło mi w krtani Za oknem wiew powiał z drzew na Frascati Osculati, osculati A kiedy wstałam i wyszłam bez słowa Nie wybiegł za mną nie dofinansował I nigdy nie ujrzy mnie z nim juz Spatif Osculati, osculati Portugalczyku jak nóż bezlitosny Naciąleś dziewcząt jak róż w kraju sosny Że tylko szept z tobą szedł słów jak liści nie uiści, nie uiści Polak z groszem się nie liczy jakby nie miał by pożyczył dla rodzinki upominki tańsze zabrał by odłozył to i owo na książeczkę docelową najpierw podjął, potem objął a nie nabrał A kiedy wschód zaczął ciut złocić kwiaty Polak by nie palnął że: nie zaplati Och portugalczyk tym zdaniem mnie zranił Że nagle serce uwięzło mi w krtani Za oknem wiew powiał z drzew na Frascati Osculati, Osculati A kiedy wstałam i wyszłam bez słowa Nie wybiegł za mną nie dofinansował I nigdy nie ujrzy z nim mnie już Spatif Osculati, Osculati Portugalczyku jak nóż bezlitosny Naciąłes dziewcząt jak róż w kraju sosny Że tylko szept z tobą szedł słów jak liści nie uiści, nie uiści Odpowiedz Link Zgłoś