macarthur jak to jest 19.09.06, 18:30 że stołeczna Policja sobie radzi w trudnych sytuacjach, a reszta kraju przy każdej akcji blamaż czy to są dwa różne światy, o co tu chodzi ??? Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.sonta jakie szczeście... 19.09.06, 18:35 jednego chwasta mniej na mieście. Tak trzymać!! Odpowiedz Link Zgłoś
joanna-walencja rekawiczki 19.09.06, 20:03 o jezuuu to juz nie wolno prowadzic samochodu w rekawiczkach, bo to budzi podejrzenia naszej dzielnej milicji???? Odpowiedz Link Zgłoś
wrosiak Re: rekawiczki 20.09.06, 09:27 niereformowalny człowieku... mamy policję i to od dłuższego czasu... wypłatę dostajesz w milionach ? Odpowiedź na Twoje pytanie brzmi - można prowadzić samochód w rękawiczkach. Chyba nie liczyłeś na to że to był jedyny powód zatrzymania. Poza tym mała refleksja - policja jest od tego żeby podejrzewać i sprawdzać a Ty żeby się poddać kontroli. Odpowiedz Link Zgłoś
tancezr PiS rezyltaty zaostrze nia prawa B-R-A-W-O 19.09.06, 20:47 jak w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
przemyslaw.rokicki >> 19.09.06, 21:43 k. nasteony wyborca pisu. Podaj laskawco ustawe i art ktory zosta zmeiniony, ktory to mial jakikolweik wplyw na dzisiejsze zdarzenie. jestes skrzywdzony prze konferencje P. ZbogniewZiobro.ORG z innej strony Odpowiedz Link Zgłoś
olgaislawek W Szwecji obcinono złodziejowi dłoń. 19.09.06, 21:13 11 lat temu skradziono mi samochód w Warszawie. Po czasie wypłynął w Wołominie. Jestem za ucinaniem rąk i tatuowaniem na czole słowa "złodziej". Odpowiedz Link Zgłoś
przemyslaw.rokicki Re: W Szwecji obcinono złodziejowi dłoń. 20.09.06, 13:34 a co mistrzu powiesz jezlei zlodziejem samochodowym okarzesz sie TY a 2 lata po wykonaniu wyroku okarze sie ze to byla pomylka sądowa? oczywiscei by podtrzymac poziom wyborcy pisu odpowiesz mi, tak nie bedzie bo ja nie kradne. Odpowiedz Link Zgłoś