rudy_rudolf pomyśl o Polsce-wyjedź stąd 26.09.06, 09:23 jedyne słuszne rozwiązaniae.... najfajniejsze e-kartki na www.asiaq.pl wygraj szkolenie na www.grupa-kreatywna.pl Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita Obywatelu! Wróg czuwa. Uwazaj na przyczajonych 26.09.06, 09:49 dziennikarzy GW. Oni za przykładem nadredaktora nagrają cie, a następnie obsmarują:)) u. Odpowiedz Link Zgłoś
pytong1 Podsłuchaliśmy??? 26.09.06, 09:57 bardzo jestem ciekaw jaką to metodą dziennikarze uzyskali treść tych rozmów. Bo nie sądzę, by działo się to za pomocą spisywania w notesiku zasłyszanej przypadkowo rozmowy. Jeśli zaś zastosowano inne metody, bez wiedzy osób rozmawiających to pachnie to co najmniej podejrzanie... Stosowanie technik operacjnych typu podsłuch jest ściśle reglamentowane i wymaga zgody sądu, tak dla przypomnienia... Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa GW nie chce się przyznać że wspólpracuje z SO 26.09.06, 11:02 gołymokiem widać zenagrania dostarczyła SO. To jest niesamowite jak ostatnio w naszych mediach Lepper zyskał. pytong1 napisał: > bardzo jestem ciekaw jaką to metodą dziennikarze uzyskali treść tych rozmów. > Bo nie sądzę, by działo się to za pomocą spisywania w notesiku zasłyszanej przy > padkowo rozmowy. Jeśli zaś zastosowano inne metody, bez wiedzy osób rozmawiając > ych to pachnie to co najmniej podejrzanie... Stosowanie technik operacjnych typ > u podsłuch jest ściśle reglamentowane i wymaga zgody sądu, tak dla przypomnieni > a... Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa Czy Ty naprawdę jesteś tak głupiczy tylko udajesz? 26.09.06, 11:30 tles01 napisał: > jesteś Cyklopem? Odpowiedz Link Zgłoś
tles01 premierko! twoja głupota, to już symbol !!!! 26.09.06, 11:32 dlatego tak was łatwo rozpoznać! Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa powiem ci coś w tajemnicy: nie jestem kobietą 26.09.06, 11:39 tles01 napisał: > dlatego tak was łatwo rozpoznać! Odpowiedz Link Zgłoś
tyrranus Pomyśl o Polsce, przechodź do nas! 26.09.06, 10:06 jak to kiedyś bodajże kurski powiedział "ale wtopa" tylko co z tego, jesli dla wyborcow PiS metody walki PiS nie maja znaczenia (bo naszym wolno) a gdyby tak się ktokolwiek inny zachował, byłby wielki skandal..... Odpowiedz Link Zgłoś
kaza40 Pomyśl o Polsce, przechodź do nas! 26.09.06, 10:09 to jest szmbo jeszcze nigdy tak nie śmierdziało Odpowiedz Link Zgłoś
baribal2 tak ładnie o Polsce mówią, o gospodarce... serce 26.09.06, 10:11 się kraja, że nie mają tej większości, jak babcię kocham... a posłanka taka nieugieta, kto by pomyslał, że Polski z PISem nie chce ratować. www.porysunki.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Nie proponował forsy tylko...dobro Polski? A to 26.09.06, 10:36 wredny PiSowiec - chodzi mu o dobro tego kraju - tego przed PiSem nikt nie chciał i nie robił! Forsa, tylko forsa się liczyła! Tym artykułem GW udowodniła, że traci instynkt samozachowawczy o pożera... własny ogon! Odpowiedz Link Zgłoś
el_dvpa Re: Nie proponował forsy tylko...dobro Polski? A 26.09.06, 12:23 Hehe... dobro tego kraju... rozbawiłeś mnie. W jednym masz racje - obecnej ekipy nie obchodzi forsa (przynajmniej w deklaracjach - zobaczymy czy jakieś kwiatki nie wyskoczą po 2-3 latach - SKOKi sa pierwszą sprawą do zbadania), ale dobro kraju też nie. Czort wie o co im chodzi tales1 napisał: > wredny PiSowiec - chodzi mu o dobro tego kraju - tego przed PiSem nikt nie > chciał i nie robił! Forsa, tylko forsa się liczyła! Tym artykułem GW > udowodniła, że traci instynkt samozachowawczy o pożera... własny ogon! Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa co masz do SKOKów? Jakieś konkrety czy tylko 26.09.06, 12:34 powtarzasz frazesy które powiela TVN i wybiórcza. O wiele bliższe związki z wielkimi pieniędzmi mają posłowi PO. To ludzie PO zasiadają we władzach banków. TO posłowie PO są włąsciielami banków. Więc jakim prawem ci posłowie z PO uchwalająp rawo korzystne dla banków konkurencji SKOKów. Dlaczego posłowie PO którzy uczestniczyli w prywatyzacji banków teraz korzystają finansowe na tych decyzjach? el_dvpa napisał: > Hehe... dobro tego kraju... rozbawiłeś mnie. W jednym masz racje - obecnej > ekipy nie obchodzi forsa (przynajmniej w deklaracjach - zobaczymy czy jakieś > kwiatki nie wyskoczą po 2-3 latach - SKOKi sa pierwszą sprawą do zbadania), ale > > dobro kraju też nie. Czort wie o co im chodzi > > tales1 napisał: > > > wredny PiSowiec - chodzi mu o dobro tego kraju - tego przed PiSem nikt ni > e > > chciał i nie robił! Forsa, tylko forsa się liczyła! Tym artykułem GW > > udowodniła, że traci instynkt samozachowawczy o pożera... własny ogon! Odpowiedz Link Zgłoś
el_dvpa Re: co masz do SKOKów? Jakieś konkrety czy tylko 26.09.06, 12:42 Do SKOKów nic nie mam. Idea szlachetna. Mocno wypaczona w Polsce. Kredyt w SKOKu jest sporo droższy niż w dowolnym banku. Po drugie mam dużo mam zarzucenia Kasie Krajowej. SLD w sprawie Rywina czy Starachowickiej też łgało, że wszystko jest ok. Poza tym właścicielami banków są akcjonariusze, albo Skarb Państwa. Trochę podstaw ekonomii a nie puste frazesy zaszłyszane na wiecu wyborczym premier.z.krakowa napisał: > powtarzasz frazesy które powiela TVN i wybiórcza. > > O wiele bliższe związki z wielkimi pieniędzmi mają posłowi PO. > To ludzie PO zasiadają we władzach banków. > TO posłowie PO są włąsciielami banków. > Więc jakim prawem ci posłowie z PO uchwalająp rawo korzystne dla banków konkure > ncji SKOKów. > Dlaczego posłowie PO którzy uczestniczyli w prywatyzacji banków teraz korzystaj > ą finansowe na tych decyzjach? > > > el_dvpa napisał: > > > Hehe... dobro tego kraju... rozbawiłeś mnie. W jednym masz racje - obecne > j > > ekipy nie obchodzi forsa (przynajmniej w deklaracjach - zobaczymy czy jak > ieś > > kwiatki nie wyskoczą po 2-3 latach - SKOKi sa pierwszą sprawą do zbadania > ), ale > > > > dobro kraju też nie. Czort wie o co im chodzi > > > > tales1 napisał: > > > > > wredny PiSowiec - chodzi mu o dobro tego kraju - tego przed PiSem n > ikt ni > > e > > > chciał i nie robił! Forsa, tylko forsa się liczyła! Tym artykułem G > W > > > udowodniła, że traci instynkt samozachowawczy o pożera... własny og > on! > > Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa powalająca argumentacja 26.09.06, 13:41 no ale jakie masz zarzuty??????? Co to za dziecinny argument że SDL kłamało? Czego to ma dowodzić? Wiem że włąścicielami banków są akcjonariusze zwłaszcza z PO. A pamiętasz afery zwiazane z prywatyzacja banków? A co do SKOKów to włascicielami są ich członkowie czyli jakieś 2,5 mln Polaków. To chyba jest bardziej korzystne dla społeczeństwa niż w przypadku banków gdzie rządzi garstka kolegów Balkcerowicz, Bielecki, Kot itd. el_dvpa napisał: > Do SKOKów nic nie mam. Idea szlachetna. Mocno wypaczona w Polsce. Kredyt w > SKOKu jest sporo droższy niż w dowolnym banku. Po drugie mam dużo mam > zarzucenia Kasie Krajowej. > SLD w sprawie Rywina czy Starachowickiej też łgało, że wszystko jest ok. > Poza tym właścicielami banków są akcjonariusze, albo Skarb Państwa. Trochę > podstaw ekonomii a nie puste frazesy zaszłyszane na wiecu wyborczym > > premier.z.krakowa napisał: > > > powtarzasz frazesy które powiela TVN i wybiórcza. > > > > O wiele bliższe związki z wielkimi pieniędzmi mają posłowi PO. > > To ludzie PO zasiadają we władzach banków. > > TO posłowie PO są włąsciielami banków. > > Więc jakim prawem ci posłowie z PO uchwalająp rawo korzystne dla banków > konkure > > ncji SKOKów. > > Dlaczego posłowie PO którzy uczestniczyli w prywatyzacji banków teraz > korzystaj > > ą finansowe na tych decyzjach? > > > > > > el_dvpa napisał: > > > > > Hehe... dobro tego kraju... rozbawiłeś mnie. W jednym masz racje - > obecne > > j > > > ekipy nie obchodzi forsa (przynajmniej w deklaracjach - zobaczymy c > zy jak > > ieś > > > kwiatki nie wyskoczą po 2-3 latach - SKOKi sa pierwszą sprawą do zb > adania > > ), ale > > > > > > dobro kraju też nie. Czort wie o co im chodzi > > > > > > tales1 napisał: > > > > > > > wredny PiSowiec - chodzi mu o dobro tego kraju - tego przed P > iSem n > > ikt ni > > > e > > > > chciał i nie robił! Forsa, tylko forsa się liczyła! Tym artyk > ułem G > > W > > > > udowodniła, że traci instynkt samozachowawczy o pożera... wła > sny og > > on! > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
el_dvpa Re: powalająca argumentacja 26.09.06, 14:03 Twoja stara dziecinne argumenty. Zgoda, prywatyzacja Millennium wymaga zbadania - ale bez postawionej z góry tezy o przekrętach. Afera też była z WBR z LPR w roli głownej. Nie było nieprawidłowości z tak często cytowanym BSK. Akcje dowolnego banku możesz kupić sobie na giełdzie - jak kupisz odpowiednio dużo możesz odwołać sobie zarząd. Nikt Ci nie zabrania. Jeśli panowie z PO inwestują w banki (jakieś konkrety?), to świadczy tylko na ich korzyść - bo w akcje banków warto inwestować i nie trzymać pieniędzy na koncie albo w skarpetkach. Nie rozśmieszaj mnie że właścicielami skoku są ich członkowie - członkowstwo nie przekłada się na możliwość wyboru/odwołania np zarządu SKOKu - a na tym polega pojęcie wlasności. Którym bankiem komercyjnym zarządza Balcerowicz? SLD kłamało że nie ma sprawy Starachowickiej/Rywina. PiS kłamie że nie ma sprawy SKOKów. Skoro jej nie ma, to możnaby powołać komisję zeby ustaliła brak powiązań polityków PiS ze SKOKami? Albo podpiąć tę sprawę pod obecna "komisję" bankową? Rozwiałoby to wątpliwości. Że też muszą dyskutować na tak żenująco niskim poziomie. premier.z.krakowa napisał: > no ale jakie masz zarzuty??????? > > Co to za dziecinny argument że SDL kłamało? > > Czego to ma dowodzić? > > Wiem że włąścicielami banków są akcjonariusze zwłaszcza z PO. > A pamiętasz afery zwiazane z prywatyzacja banków? > > A co do SKOKów to włascicielami są ich członkowie czyli jakieś 2,5 mln Polaków. > To chyba jest bardziej korzystne dla społeczeństwa niż w przypadku banków gdzie > rządzi garstka kolegów Balkcerowicz, Bielecki, Kot itd. Odpowiedz Link Zgłoś
el_dvpa Zarzuty 26.09.06, 14:10 Zarzuty opisywane były w wielu gazetach/tygodnikach. Mam znajomego pracującego w SKOKu - potwierdza większość faktów. Jeśli to nieprawda, spróbuj dowieść że tak nie jest - w końcu żyjemy w IV RP gdzie pomawiany musi dowieść swojej niewinności (to był sarkazm jakbyś nie zakumał) premier.z.krakowa napisał: > no ale jakie masz zarzuty??????? Odpowiedz Link Zgłoś
irena1949 Re: DNO 26.09.06, 12:37 Politycy sięgneli dna.Coś okropnego.Precz z PISem i LPRem.Warszawiacy wyjdzcie 7.10.br na ulice Warszawy i popierajcie PO.Nie dajcie się tym oszołomonm z PISu i LPRu. Wielkopolska za PO. Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa a pani przeszła do PO z UW? 26.09.06, 12:41 tęsknimy za pocżatkiem lat 90 irena1949 napisała: > Politycy sięgneli dna.Coś okropnego.Precz z PISem i LPRem.Warszawiacy wyjdzcie > 7.10.br na ulice Warszawy i popierajcie PO.Nie dajcie się tym oszołomonm z PISu > > i LPRu. Wielkopolska za PO. Odpowiedz Link Zgłoś
telegraf1990 Gdzie jest kasa Telegrafu S.A ?????? 26.09.06, 13:36 www.raportnowaka.pl/news.php?typ=news&id=90 a my tęsknimy za starym mechanizmem przekrętów typu spółka "Krzak" jak w tym przypadku "Fundacja Prasowa Solidarność" "Po założeniu przez Jarosława Kaczynskiego, ówczesnego sekretarza stanu w Kancelarii Prezydenta Lecha Wałęsy spółki „TELEGRAF” S.A., która była niczym innym jak poprzednim wcieleniem „Telewizji Familijna” S.A (250 mln zł od firm państwowych), pozyskano w ciągu roku prawie 50 mld zł (obecnie 50 mln). Na „TELEGRAF” S.A. płacił Budmiex, Metalexport, Bank Przemysłowo Handlowy w Krakowie i PolKaufring. Prawie wszyscy wołają – Kaczyński rozlicz się z „TELEGRAFU”..., Kaczyński to „TELEGRAF”, ale nikt to obecnej chwili tak naprawdę nie dokonał inwentaryzacji działalności liderów Prawa i Sprawiedliwości, szczególnie zaś - Jarosława Kaczynskiego. Nie zrobił, czy też tego raczej nie dopilnował nawet sąd gospodarczy. Mam tu na myśli przymuszenie zarejestrowanej spółki lub fundacji i do przekazania dokumentów. Przy oglądzie akt powstaje nieodparte wrażenie, że biznes lidera PiS , a co za tym idzie wielka kasa - 50 mln zł., rozpłynęło się jak bańka mydlana. Gdzie się podziały te środki finansowe?" - Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa właśnie przed sądem toczy sie sprawa takich jak ty 26.09.06, 13:48 pomawiaczy. To właśnie płk.Lesiak próbował powielaćte bzdety. To własnie za pieniądze UOP wydawano ksiazki szkalujace ludzi. To w ekipie Lesiak powstawały artykuły z których czerpiesz inspiracje. Przyznali to nawet lewicowi dziennikarze. Przez 17 lat lewica i środowiska UW nie mogły nic w tej sprawie dowieść wiec milcz. Odpowiedz Link Zgłoś
telegraf1990 Re: właśnie przed sądem toczy sie sprawa takich j 26.09.06, 15:30 polityka.har.pl/mambo/index.php?option=com_content&task=view&id=122&Itemid=48 a to ciekawe , zapomniałes ze AWS byl u koryta w okresie tych afer , wiec nie mydlij nikomu oczu !!!!! pozatym na stronie tego posła sa kserokopie dokumentow dotyczacych tej cudownej spolki PISowcow, ktora to nie prowadzac zadnej dzialalnosc uzyskiwala przychod , ciekawe co ? wydawnictwo , ktore niczego nie wydalo oprocz pieniedzy :] "Ad1. Afery Telgrafu nigdy nie rozwikłano, finał znalazł jedynie tzw wątek Art-B, sąd skazał Macieja Z. najbliższego współpracownika Jarosława K. w latach 90 na karę 3,5 pozbawienia wolności w związku z przyjmowaniem korzyści materialnych od prezesów Art-B, za przekazanie informacji prezesom Art-B, które umożliwiły im ucieczkę. Maciej Z. w tej chwili odbywa karę. Ad2. Sprawa FOZZ była przedłużana w nieskończoność, trwała ponad 12 lat (od 1993 roku), w tym czasie prezesem NIK był Lech Kaczyński, 4 lata rządził AWS, ministrem sprawiedliwości w tym rządzie był również Lech Kaczyński. Ad3. Sprawa ucichła, jednak o samym ministrze nadal głośno. Jak zeznał jeden ze świadków w czasie przesłuchań komisji orlenowskiej Artur Folaron, Adam G. utrzymywał szerokie kontakty z lobbystą Markiem Dochnalem, a w czasie kiedy był ministrem wprowadził koncesje na obrót towarami z zagranicą, w tym na dostawy ropy, co zapoczątkowało serie afer paliwowych. Coś na wzór ustawy na zamówienie." pozatym patrzac na to co dzieje sie obecnie nie mam watpliwosci : najpierw kryminaliści z SO sa OK , a teraz nagle się okazuje że są znowu BE kiedy nie glosuja tak jak my , i teraz nagle najwieksi aferzysci uciekli od SO i przylaczaja sie do Pis-u to tez jest OK , i chcesz mi powiedziec ze to dla dobra Polski ? to moze jeszcze Pęczaka przyjmiecie ? albo Mase ? tez uczciwy przeciez okazal skruche i sie przyznal.A najlepsze jest to ze kiedy Andrzej byl wygodny to mogl byc politykiem mimo wyrokow mimo iz PO zglosila projekt w tej materii , to teraz nagle po tak dlugim czasie kiedy andrzej jest juz niepotrzebny wniosek PO zostanie wkoncu realizownany i skazani wyrokiem nie beda zasiadac w sejmie. moze jeszcze przytocze słowa twojego guru ktory powidział czym jest SO i że nigdy koalicji nie bedzie , a po wyborach okazalo sie co innego , ze to nie sa kryminalisci i zlodzieje i sb-kowcy tylko przyjaciele i koalicjanci , sorry gregory ale nie kazdy normalnie myslacy czlowiek da sie nabrac na taka propagande sukcesu. Pozatym juz raz nam udowodlnili ze Prawp Innaczej Sprawiedliwe to organizacja przestepcza , bo jak innaczej można nazwać współpracowanie z wyrokowcami i aferzystami np. z Samoobory? pozatym widac co jest warta cala ta szopka sterowana radiem za pieniadze stoczniowcow !! komuchy tez nakradly , ale AWS wcale nie byl gorszy !!!! i nie powiesz mi ze bylo innaczej bo mozna sie tego doczytac w internecie. W latach 90-iątych praktycznie każdy kto się dorobił , nie zarobił tego w pełni uczciwie.!! Pozatym wytlumacz skad PC mialo takie ogromne naklady finansowe w tamtych czasach na kampanie ktora przegrali ? ze skarpety ? skad mieli fundusze kilkukrotnie wieksze od pozostalych partii razem wzietych ? (krzyczy złodziej : "łapaj złodzieja") Tym razem ide na wybory ! i glosuje na pierwsze z brzegu : PO, SLD lub cokolwiek innego niz obecnie rzadzacy. Pozatym dokonania po roku widac golym okiem : zero reform gospodarczych i finansowych , jedynie komisje , duperele i inne rzeczy podnoszacze sondaze (becikowe itd), o tym co pisze prasa zagraniczna nie wspomne. Podaj choć jedno dokonanie tego rządu ?, ale tego rządu , nie mówmy o pomysłach kontynuowanych po poprzednikach , a przyjętych za swoje. apropo Lesiaka co takiego tajnego jest w tym procesie ze kaczki nie chca tego odtajnic ? czego sie boja ? przeciez sprawa z lesiakiem juz dawno powinna byc ujawniona a tu nadal taka wielka tajemnica Odpowiedz Link Zgłoś
battosai Re: właśnie przed sądem toczy sie sprawa takich j 26.09.06, 15:33 Nie ty będziesz decydował o tym, czy ktoś ma milczeć, czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
battosai Re: Nie proponował forsy tylko...dobro Polski? A 26.09.06, 15:28 Oho, ale bolszewia forumowa dziś ujada... Odpowiedz Link Zgłoś
fuzlewatramencie "Rzecznik wiedział, nie powiedział..." 26.09.06, 11:49 Rezcznik wiedział nie powiedział... Podnoszą się głosy, słyszałem, nie przeczę, Że dzięki Ziobrze się weksel upiecze - Bestrym, Misztalom i tym patriotom, Co opuścili rodzinne błoto. W tym miejscu bardzo ubolewam - Szanowni państwo, naprawdę nie trzeba Rozsiewać plotek aż tak kłamliwych - Ot, przeszli do nas, bo są uczciwi! O synekurach nie było mowy - Przywiódł ich do nas odruch zdrowy - Są ekspertyzy, że SKOK Stefczyka, Weksli Leppera będzie unikał! Należy uciąć te spekulacje Że stanowiska i nominacje… Ale… Szabelka do szabelki – Przegłosujemy i te wekselki! Poczytajcie blog z innymi wierszykami politycznymi "Fuzle w atramencie" ! komentarz.blog.interia.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Re: Chodzi o Polskę! 26.09.06, 11:50 no tak.. Polskę - według Misztala i Wrzodaka.. dla mojej Polski chyba lepiej, żeby Polska Wrzodaka i Misztala odeszła w niepamięć!! Odpowiedz Link Zgłoś
ofellia Pomyśl o Polsce, przechodź do nas! 26.09.06, 12:05 Groteska, będąca udziałem senatora PiS, ładnie wpisuje się w tę tragikomedię narodową, którą od roku serwuje nam partia braci Kaczyńskich. Odpowiedz Link Zgłoś
ted-47 Re: Przecież argumenty senatora są wspaniałe! Cho 26.09.06, 12:05 tales1 napisał: >Polskę! Nie proponował jej forsy i stanowisk, tylko miejsce na liście PiS! Co >w tym złego? Do PO też przeszła baba z PiS z ministerstwa rolnictwa - ciekawe, >co jej Tusk zaproponował(nie podsłuchiwałem w przeciwieństwie do pismaków GW). > Napisała nawet panegiryk na jego cześć, ha, ha, ha! Działanie dla dobra Polski. Oszczędność naszych pieniędzy na bezsensowne wybory. Redaktor, za bezprawne nagrywanie prywatnych rozmów, przed wymiar sprawiedliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
zenek_z_puszczy Re: Przecież argumenty senatora są wspaniałe! Cho 26.09.06, 12:35 ted-47 napisał: > Działanie dla dobra Polski. Oszczędność naszych pieniędzy na bezsensowne > wybory. Ted, jestes geniuszem! to marnotrawsto ma miejsce co pare lat! Ilez bysmy zaoszczedzili gdyby milosciwie nam panujacego Jarka (albo Lecha) oglosic dozywotnio 'Kaczynusem Pierwszym Malym' (bo 'Wielkim' to by brzmialo jak zart. Tylko co wtedy z drugim bratem... no i z Romkiem Wielkim... bylby klopot. Ale oszczednosci wielkie! masz leb ted! Odpowiedz Link Zgłoś
m_16 Re: Przecież argumenty senatora są wspaniałe! Cho 26.09.06, 12:13 tales1 napisał: > Polskę! Nie proponował jej forsy i stanowisk, tylko miejsce na liście PiS! Co w > > tym złego? Do PO też przeszła baba z PiS z ministerstwa rolnictwa - ciekawe, co > > jej Tusk zaproponował (nie podsłuchiwałem w przeciwieństwie do pismaków GW). > Napisała nawet panegiryk na jego cześć, ha, ha, ha! Taak, a miejsce na liście to nie jest niby rownoważne żadnemu stanowisku w sytuacji, gdy głosuje się na partię nie na kandydata i gdy te partie mają gdzieś ideały wystawiając kogo im się opłaca?? Tak jakbyśmy wybierali partie a nie programy i ludzi. Tales, ma prośbę nie pieprz bez sensu, twoja formacja zagłębia się w gó..e w postępie geometrycznym, fakt że ją wciąż popierasz świadczy już tylko o Tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
firma-ekipa Re: Pomyśl o Polsce, przechodź do nas! 26.09.06, 12:20 oferta dla wszystkich nie do orzucenia Link do pliku: voila.pl/2odm7/?1 otworzysz klikajac na czerwone . Powodzenia w nabyciu reglamentowanego urzędowo rzeczy , towaru niezbednego codziennego użytku Odpowiedz Link Zgłoś
mekagojira Jak PiS obłapywał posłanke Samoobrony? 26.09.06, 12:50 To by byla sensacja, najlepiej dac fotoreportaz, bo fajna babeczka. A tak - kolejny nudny artykul:( Odpowiedz Link Zgłoś
marcowsky Re: Jak PiS obłapywał posłanke Samoobrony? 26.09.06, 14:23 Tez bym chcial taka poslanke w swoim haremie! Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Jak PiS obłapywał posłanke Samoobrony? 26.09.06, 19:20 marcowsky napisał: > Tez bym chcial taka poslanke w swoim haremie! Cóż to, czyżbyś lubiał wypić? "nie ma brzydkich kobiet, tylko czasem występuje brak alkoholu". (stary pijak) Odpowiedz Link Zgłoś
ella115 Re: Pomyśl o Polsce, przechodź do nas! 26.09.06, 13:18 Wszysyc juz zapomnieli o Polsce bija sie o swoje... o wladze o stolki i zapomnieli, co to znaczy rzadzic panstwem. Ten sejm musi przestac istniec, jak najszybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
tenare A co na to mężczyzna posłanki? 26.09.06, 15:05 Nie dał po gębie stawającym w konkury za to podkupywanie? Nawet polityczne? Odpowiedz Link Zgłoś
dangog Pomyśl o Polsce, przechodź do nas! 26.09.06, 15:19 Już sobie wyobrażam co nadają Rydzykowie. Że kolejna prowokacja antypolskich środowisk z gazetą na czele, inne kłamstwa etc. Jak zwykle życ nie umierać Odpowiedz Link Zgłoś
miroslawa_potrzeba Re: Pomyśl o Polsce, przechodź do nas! 26.09.06, 15:22 hmm czy Galbata znow oslepla, ze sie w jakze niewygpodnym PISsowi watku niewypowiada?? Odpowiedz Link Zgłoś
bezatu7 Re: Pomyśl o Polsce, przechodź do nas! 26.09.06, 15:49 Jednostronność GW jest zatrważająca, tak samo jak były prezydent RP wypowiadający się na temat PIS, który 4 lata temu w wyborach prezydenckich dostał 1% poparcia. Widząc ostatnie poczynania PO i SLD trudno nie czuć tego co może nastąpić. PO tak w zasadzie przegra wybory, ale cały czasc się łudzi, ze będzie inaczej. SLD nie ma żadnych szans wejść do Sejmu Odpowiedz Link Zgłoś
brokowisko Na co jeszcze liczy PiS Malo tego balaganu? 26.09.06, 16:37 Schowajcie ogony i zapomnijcie o wladzy! Dla dobra Polski! Po SLD- Wy niszczycie nasz kraj ! Odpowiedz Link Zgłoś
brokowisko Pomyśl o PiSie , przechodź do nas! Szef czeka ! 26.09.06, 16:35 Taka jest prawda o PiSie ! Kto nastepny? SLD , PiS .........? (PSL) Odpowiedz Link Zgłoś
terence Pomyśl o Polsce, przechodź do nas! 26.09.06, 17:10 Także gratuluje ciemnemu ludowi ciemniactwa! prawo i sprawiedliwość to wy macie w nazwie i w dupie!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
charybdis Senator PiSu potraktował posłankę... 26.09.06, 17:51 ... Sandrę Lewandowską jak przysłowiową blondynkę, ale ona okazała się sprytniejsza od niego. Ma zadatki na pracę w komisji ds. służb specjalnych... I - jak to mówią - "grzechu warta". A może to Jola z Dywit? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zwiatrem1 Pomyśl o Polsce, przechodź do nas! 26.09.06, 18:38 Kazda partia to robi! Dlatego po co to dramatyczne rozdzieranie szat i kreowanie tragedii tam gdzie jej nie ma???????????? Ludzie, taka jest polityka a politycy to nie anioly! Odpowiedz Link Zgłoś
terence Re: Pomyśl o Polsce, przechodź do nas! 26.09.06, 22:15 a polityka to nie serial pod tytułem "Rz jak rządzenie" każdy polityk to świnia marna! Odpowiedz Link Zgłoś
hetmanwiechu Kiedy rozbieranka w Plajboju??? 26.09.06, 19:43 wydanie specjalne "dupy samoobrony" z beger jako kroliczek Odpowiedz Link Zgłoś
charybdis Re: Kiedy rozbieranka w Playboyu??? 26.09.06, 23:30 hetmanwiechu napisał: > wydanie specjalne "dupy samoobrony" z beger jako kroliczek ************************************************************** ...A ja bym wolał tę Sandrę, niż Renię... :)))) ...Redaktorze Meller! Do dzieła!!! Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head A Tusk dla milionów Palikota udusił "siostrę" Zytę 26.09.06, 20:00 Z tekstu nic złego tak na prawdę nie wynika, ot zwykłe targi polityczne jakich wiele we wszystkich parlamentach. Taka to już za**** demokracja. Co innego gdy Tusk w podzięce za miliony wydane przez lubelskiego miliardera Palikota na kampanię Tuska w całym kraju przygotował akcję wykoszenia swojej, jak ją nazywał, "siostry" Zyty Gilowskiej by zyskać pierwsze miejsce na lubelskiej liście PO do sejmu właśnie dla Palikota. Odpowiedz Link Zgłoś
krystin3 Re: A Tusk dla milionów Palikota udusił "siostrę" 26.09.06, 20:50 No właśnie, mnie ten nieustanny popłoch i przerażenie opozycji oraz mediów coraz bardziej zaczyna bawić. A na własną potrzebę kota ogonem zawsze można obrócić. Tym bardziej, że jak widać na forum, rośnie nam kolejne zielone pokolenie, którym można manipulowac. Właśnie hucznie obchodzimy jedną z naszych ważnych rocznic. Tylko co się stało z prawdziwymi bohaterami tamtych lat czyli tysiącami robotników, którzy walczyli o tę naszą "demokrację"? Oni niestety też wierzyli. Odpowiedz Link Zgłoś
aquarium1 Pomyśl o Polsce, przechodź do nas! 26.09.06, 20:45 To jest szczyt chamstwa zachowujac się jak PiS. Jak można przekupywac posłow innych partii byle tylko mniec wiekszosc.. to jest chore. PiS tez jest chory i Kaczynscy tez Odpowiedz Link Zgłoś