alkud *** PiS zdelegalizuje TVN? :))) *** 27.09.06, 18:20 juppie! --- religiapokoju.blox.pl/2006/09/arabski-taniec-brzucha-belly-dance-taniec.html Odpowiedz Link Zgłoś
kryster chlopaki 27.09.06, 19:03 Siekielski i Morozowski wspaniala robota, nie dajcie sie zastraszyc tym poprancom z PISU- aru. Odpowiedz Link Zgłoś
motu Jak się macie pieski redaktorskie. 27.09.06, 19:13 Komuchy dały sygnal pieski szczekają. Odpowiedz Link Zgłoś
mt7 Re:Komuchy dały sygnal pieski szczekają. 27.09.06, 19:47 a barany dają głos. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek.pl Teraz My a póżniej oni 27.09.06, 19:31 Babcia klozetowa dając mi papier, mówiła że TVN "podparły" wojskowe służby informacyjne. W odwecie na Antku Maciarewiczu, który ostatnio też jest taki niewyrażny. Bez 1/2 litra nie obalisz żadnej koncepcji, tak skomplikowane. Odpowiedz Link Zgłoś
mustang2006 Rewolucja moralna 27.09.06, 19:36 i cała rewolucja morlana tych cyrkowców padła od małej kamery w głośniku ! PIS OUT ! Odpowiedz Link Zgłoś
mustang2006 Sekielski i Mrozowski 27.09.06, 19:39 Brawo Panowie , mam nadzieje że wasze nagrania wpędzą paru cyrkowców z PiS-u do więzenia ! PIS OUT z sejmu , takiej kompromitacji to już Miller nawet nie zaliczył ! Odpowiedz Link Zgłoś
lucas ciekawe ile zaplacili Beger - 400 tys.zl???? 27.09.06, 19:47 Beger mowi o zatrzymaniu korupcji...o qrwa..ale ludzie sa FALSZYWI...makabra a ciemny lud juz podchwycil...obalic trze ba rzad....PIS jest nic nie wart to ja proponuje pojsc do Samorzadu kazdej uczelni w POLSCE i dowiedziec sie jak tam przebiega rozdawanie miejsc w SAMORZADZIE STUDENCKIM.....to jest NORMA.... SZKALOWAC MOZNA KAZDEGO...ktory moze podejmowac jakies wazne decyzje....dla mnie Pani Beger jest NIC nie warta poslanka a Pani Beger dzieki nagraniu dostala lepsze honorarium niz mialaby na tym stanowisku tak poza tym widac jak TVN sie upolitycznia.... Odpowiedz Link Zgłoś
lexus15 Re: Dwóch pajaców i sklepowa obalają rząd 28.09.06, 14:37 A kto pociąga za sznurki? Schetyna premierem, Lepper ministrem spraw wewnętrznych,Olejniczak spraw zagranicznych, Beger autorytetem moralnym - to rząd marzeń Odpowiedz Link Zgłoś
mt7 Chwała Bogu, że istnieją jeszcze jakieś niezależne 27.09.06, 19:45 media. Dopiero w trudnych czasach widać, co to znaczy niezależne i odważne dziennikarstwo. DZIĘKI! NAPRAWDĘ! Odpowiedz Link Zgłoś
kiczkis Re: Chwała Bogu, że istnieją jeszcze jakieś nieza 27.09.06, 20:13 mt7 napisała: > media. Dopiero w trudnych czasach widać, co to znaczy niezależne i odważne > dziennikarstwo. DZIĘKI! NAPRAWDĘ! ----------------------------------------- Ty naprawde AZ taki(a) glupi jestes??? :))) - Rozne dziecinne bzdury wypisujesz na tych forach, ale tym razem wszystkich cyrkowych blaznow na glowe pobiles(as) :))) Podobny tobie "dal glos" :))) - cytuje: - "chlopaki Autor: kryster Data: 27.09.06, 19:03 Siekielski i Morozowski wspaniala robota, nie dajcie sie zastraszyc tym poprancom z PISU- aru." - Hehehe... a KTO ich ZASTRASZA???? :))) - i to "z tych popaprancow z PiSu-aru"??? Te polglupy w swej gorliwosci i swej oblakanczej manii gotowi najwieksze idiotyzmy wymyslac, a tacy sami jak oni polglupy natychmiast za prawde to przyjmowac :))) Chociaz twierdza iz bez blaznow i bez maniakow zycie nie byloby takie wesole :)) - Jak to jest "mt7"??? - Co ty dziecko o tym sadzisz? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mt7 Re: Chwała Bogu, że istnieją jeszcze jakieś nieza 28.09.06, 11:13 kiczkis napisał: > mt7 Ty naprawde AZ taki(a) glupi jestes??? :))) Rozne dziecinne bzdury wypisujesz na tych forach, ale tym razem wszystkich > cyrkowych blaznow na glowe pobiles(as) :))) > - Jak to jest "mt7"??? - Co ty dziecko o tym sadzisz? :))) Odpowiadam: TAK NAPRAWDĘ JESTEM TAK GŁUPIA, widocznie dziecinnieję bo zbliżam się do 60. i zupełnie nie pojmuję, co się dzieje. Lepiej się teraz czujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
zz09 wszystko cacy, ale były dwie kamery 27.09.06, 21:03 Bez związku z wymową polityczną i etyczną tego PiSowskiego guana, które zostało nam wczoraj pokazane, chciałbym tylko, żeby ktoś, kto tłumaczy sposób nagrywania, mówił całą prawdę: były wyraźnie dwie kamery(jedna na RB, druga na jej rozmówcę). Czy obie siedziały w tym samym głosniku? Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyk_pis Bojkotuję esbeckie WSI!!! 27.09.06, 21:04 Kiedyś przestrzegałem przed ludźmi, ktorzy za kawałek chwilowej sławy skłonni są do najgorszych uczynków. Takimi śmieciami są rządni sławy niektórzy dziennkarze, którzy do sukcesu dążą po trupach używając do tego służb specjalnych WSI. Dla mnie TVN jest śmieciem medialnym. Bojkotuję TVN mając nadzieję, że spotka ich taki sam los jak Gazetę Wyborczą, która kupczyła z Rywinem a po tej aferze jej nakłady gwałtownie zmalały!!! ________________________________________________________________________________ NIE PYTAJ CO POLSKA ZROBIŁA DLA CIEBIE! SPYTAJ CO TY ZROBIŁEŚ DLA POLSKI???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
w28 Re: Bojkotuję esbeckie WSI!!! 27.09.06, 21:18 ...melisa, zielona herbatka, posiedz czasami nad rzeka,(plynaca woda koi gonitwe mysli), a powinno sie poprawic. jak nie to jakas terapia zajeciowa (polecam garncarstwo-przyjemne z pozytecznym).przestanie Cie przesladowac naklad gazety. i usmiech moze wroci... Odpowiedz Link Zgłoś
atosatos1 Ja dla Polski gotów jestem zjeść nawet 2 kaczki 27.09.06, 21:23 mimo, że jestem wegetarianinem Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Flip i Flap są żałośni 27.09.06, 21:05 Oczywiście mają rację, taki sprzęt można kupić w każdym sklepie. WSI nie miały z tym nic wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
mieczyslaw.koluszki Zobaczymy co Radio M. powie o nich 27.09.06, 21:29 Ciekaw jestem reakcji sluchaczy Radia Maryja. Zapewne okaze sie ze to spisek PO, ukladu i WSI. Jesli tak, znaczy to, ze nieszczescia chodza parami, tzn. PiS i RM. Odpowiedz Link Zgłoś
differ1 Brawo dla mediow 27.09.06, 21:35 TVN jak zwykle wiedzialo, gdzie i kiedy uderzyc. Dzisiejsze media sa niesamowite i spedzaja sen z powiek Jaroslawa... nareszcie ktos go zagial! Brawo!! Odpowiedz Link Zgłoś
witold.us leeper i glupi tusk PO to gowniarze 27.09.06, 21:54 wyslali glupia beger ( bo sama tego nie wymyslila ) zeby rozbila rzad z zalosci ze tusk nie zostal prezydentem. I to wszysko zrobiono dla dobra Polski i polakow Oj dluga droga jest przed polskimi politykami widziane z daleka Witold Odpowiedz Link Zgłoś
ingman Re: leeper i glupi tusk PO to gowniarze 27.09.06, 22:10 Do Witolda: Dlaczego uważasz, że Tusk jest głupi? Jeżeli tak dokładnie widzisz to wszystko "z daleka" to powinieneś wiedzieć, że Wielce Szanowna Koalicja przez prawie rok nie zrobiła nic, żeby w Polsce było lepiej. A teraz mają czelność łgać w żywe oczy , że nie doszło do żadnej korupcji. Zapytam tylko retorycznie - co z reformami, których brak od 16 lat? Gdzie zmniejszenie kosztów pracy (składek na ZUS etc)? Ten rząd chce tylko wydawać, żeby mieć poparcie - kiedyś pięniędzy zabraknie i co wtedy? My tu na miejscu mamy dosyć obrzucania się błotem, zarówno z jednej jak i z drugiej strony. Panowie Kaczyńscy doszli do władzy po to aby rozliczać wszystkich wrogów "Polski Solidarnej". A Polacy szczerze mówiąc woleliby, żeby żyło się dostatnio i w kraju mądrze rządzonym. Niestety, kultura i poziom uprawianej polityki sięgnął dna. Jeżeli Pan Prawy Minister Sprawiedliwości nie widzi niczego złego w obiecywaniu przez p. Lipińskiego pomocy w rozwiązaniu "problemów z wymiarem sprawiedliwości" to coś chyba jest nie tak. Ludzie, czy Wy naprawdę nie widzicie co się dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
bibbi5 nie podziwiam tych panów, idą na łatwiznę 27.09.06, 22:05 ale niestety, czego nie robi się dla kasy. TVN zapewne sporo płaci za takie działania Odpowiedz Link Zgłoś
woodbridge Renata Beger zgodziła się na użyczenie ? 27.09.06, 22:22 Ciekawe teraz co z tego ukladu Berger, Sekielski, Morozowski wyjdzie chyba istny mutant ? Odpowiedz Link Zgłoś
krystin3 Re: Renata Beger zgodziła się na użyczenie ? 27.09.06, 23:00 Ale jaja!! Widocznie Renatka ma już obiecaną posadkę w TVN - oczywiście jak już sobie kupi ten dyplom dziennikarza na poznańskim uniwerku. Odpowiedz Link Zgłoś
jakez55 Poslanka na zywo w internecie.. 27.09.06, 23:36 to pomysl , ktory podsuwam redaktorom TVN - mysle, ze mozliwy do zrealizowania . Gwarantuje superpopularnosc strony !!! I to niezwlocznie ! Autorzy nagrania winni to zrobic , by zadbac tez o bezpieczenstwo poslanki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
77qwerty Re: A to Wpapę -Morozowski 28.09.06, 00:07 w pape to wezmie Beger Morozowskiemu jak jej każą Odpowiedz Link Zgłoś
krytyka.org Sekielski? Morozowski? A moze uklad? 28.09.06, 01:01 Sekielski i Morozowski przygotowujac prowokacje tylko pokazali, ze sa z ukladu, poniewaz jak wszyscy wiemy kazdy, kto pokazuje nieprawidlowosci rzadu jest z ukladu i wiadome sily za nim stoja. Znowu uklad, znowuprowokacja Odpowiedz Link Zgłoś
tychik1 Nasz Dziennik rozmawia z Beger i innymi 28.09.06, 02:19 www.naszdziennik.pl/index.php?typ=po&dat=20060928&id=mainoraz www.naszdziennik.pl/index.php?typ=ii&dat=20060928&id=main Odpowiedz Link Zgłoś
malanov poseł Tomasz Markowski mowi, ze za tym stoi 28.09.06, 02:58 Tusk i Lepepr, ktorzy mielisie podobno dogadac podczas tego slynnego spotkania. to by tlumaczylo. dlaczego leppera nie bylo w kraju. po prostu chcial miec alibi, ze nie maczal w tym palcow. Odpowiedz Link Zgłoś
dla_dobra_polski |A moze posluchamy wreszcie drugiej strony ? 28.09.06, 03:00 zobacz: www.naszdziennik.pl/index.php?typ=po&dat=20060928&id=po23.txt Odpowiedz Link Zgłoś
viking2 Re: |A moze posluchamy wreszcie drugiej strony ? 28.09.06, 05:36 dla_dobra_polski napisała: > zobacz: > > www.naszdziennik.pl/index.php?typ=po&dat=20060928&id=po23.txt "Jak to w końcu było, Panie Ministrze: korumpował Pan poseł Renatę Beger? - Proszę pana, żadnej korupcji nie było. Przyznam szczerze, że cała sytuacja jest dla mnie przykra, bo nie spodziewałem się, że poseł Beger, którą znam tyle lat, postąpi tak nieuczciwie. To ona chciała się z nami spotkać, wysyłała sygnały, że chciałaby opuścić Samoobronę. Niemal z płaczem poseł Beger mówiła o swojej sytuacji. I dlatego zgodziłem się na tę rozmowę. Rozumiałem, że skoro do niedawna tworzyliśmy koalicję, to pani poseł będzie chciała to dzieło razem z PiS kontynuować. Myślałem też, że reprezentuje ona większą[...]" A czegoz Ty sie innego spodziewalas? Ze minister rzadu, zapytany wprost o to, czy bral udzial w korupcji parlamentarzysty, odpowie: "tak, wykombinowalismy, ze porozdajemy troche stanowisk, bedziemy mieli wiecej naszych ludzi i w ten sposob stworzymy sobie wiekszosc parlamentarna. Jak nas ten glupi narod nie wybral w dostatecznej liczbie, to se sami liczbe zrobimy. A ze w wyborach nie dostatecznie nas chcieli? A ch... z nimi, co nam moga? Na kadencje jestesmy, nachapiemy sie, a potem to i tak niech sie bujaja..."? Caly taki cyrk medialny z wywiadami z ludzmi, na ktorych ciaza dosc powazne oskarzenia to wlasnie to, cyrk. Po pierwsze, to nie w mediach rozstrzyga sie zagadnienie kto jest skorumpowany a kto nie, a po drugie to rozmowca dziennikarzy moze byc winniejszy niz samo pieklo, ale gdyby wyglosil cos w rodzaju "jasne, ze nakrecilismy szwindel, bo widzi pan, panie redaktorze, inaczej to by nas moze i od zlobu odkopali..." - to znaczy, ze jest takim idiota, ze nie powinien poruszac sie samodzielnie po ulicy bez opieki doroslych. Autentycznosc takiego nagrania mozna stwierdzic w ciagu paru dni i jesli nie jest ono zmontowane, to nie widze inengo wyjscia, niz upadek koalicji i przedterminowe wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc19 TVN Górą! 28.09.06, 11:12 Ciekawość mnie zżera, co dzieje się w sejmowych kuluarach, gdy nie ma kamer. Przecież ta sprawa nie ujrzałaby światła dziennego gdyby nie TVN. Telewizja publiczna kłamie nas w żywe oczy, przedstawia fakty w zupełnie innym świetle. Jak oglądam "Fakty" w TVN a później "Wiadomości" w jedynce, to w głowie mi się nie mieści, że można tak przekręcać informacje. I nagle wielka afera, bo Morozowski i Sekielski pokazali prawdziwe oblicze PiSu? Oby tak dalej, to wybory na jesień gwarantowane. Odpowiedz Link Zgłoś
kjam4 podsluchajcie partie PO 28.09.06, 14:52 jak rozmawia o stolkach to wlos na glowie i nie tylko sie zjezy Odpowiedz Link Zgłoś