Dodaj do ulubionych

Sekielski: Nagrania zrobiono kamerami TVN

• alkud *** PiS zdelegalizuje TVN? :))) *** 27.09.06, 18:20
      juppie!

---
      religiapokoju.blox.pl/2006/09/arabski-taniec-brzucha-belly-dance-taniec.html
    • kryster chlopaki 27.09.06, 19:03
      Siekielski i Morozowski wspaniala robota, nie dajcie sie zastraszyc tym
      poprancom z PISU- aru.
    • motu Jak się macie pieski redaktorskie. 27.09.06, 19:13
      Komuchy dały sygnal pieski szczekają.
      • mt7 Re:Komuchy dały sygnal pieski szczekają. 27.09.06, 19:47
        a barany dają głos.
    • jasiek.pl Teraz My a póżniej oni 27.09.06, 19:31
      Babcia klozetowa dając mi papier, mówiła że TVN "podparły" wojskowe służby
      informacyjne. W odwecie na Antku Maciarewiczu, który ostatnio też jest taki
      niewyrażny. Bez 1/2 litra nie obalisz żadnej koncepcji, tak skomplikowane.
    • mustang2006 Rewolucja moralna 27.09.06, 19:36
      i cała rewolucja morlana tych cyrkowców padła od małej kamery w głośniku ! PIS
      OUT !
    • mustang2006 Sekielski i Mrozowski 27.09.06, 19:39
      Brawo Panowie , mam nadzieje że wasze nagrania wpędzą paru cyrkowców z PiS-u do
      więzenia ! PIS OUT z sejmu , takiej kompromitacji to już Miller nawet nie
      zaliczył !
      • lucas ciekawe ile zaplacili Beger - 400 tys.zl???? 27.09.06, 19:47
        Beger mowi o zatrzymaniu korupcji...o qrwa..ale ludzie sa FALSZYWI...makabra
        a ciemny lud juz podchwycil...obalic trze ba rzad....PIS jest nic nie wart
        to ja proponuje pojsc do Samorzadu kazdej uczelni w POLSCE i dowiedziec sie jak
        tam przebiega rozdawanie miejsc w SAMORZADZIE STUDENCKIM.....to jest NORMA....
        SZKALOWAC MOZNA KAZDEGO...ktory moze podejmowac jakies wazne decyzje....dla mnie
        Pani Beger jest NIC nie warta poslanka

a Pani Beger dzieki nagraniu dostala lepsze honorarium niz mialaby na tym stanowisku

tak poza tym widac jak TVN sie upolitycznia....
      • lexus15 Re: Dwóch pajaców i sklepowa obalają rząd 28.09.06, 14:37
        A kto pociąga za sznurki?
        Schetyna premierem, Lepper ministrem spraw wewnętrznych,Olejniczak spraw
        zagranicznych, Beger autorytetem moralnym - to rząd marzeń
    • mt7 Chwała Bogu, że istnieją jeszcze jakieś niezależne 27.09.06, 19:45
      media. Dopiero w trudnych czasach widać, co to znaczy niezależne i odważne
      dziennikarstwo. DZIĘKI! NAPRAWDĘ!
      • kiczkis Re: Chwała Bogu, że istnieją jeszcze jakieś nieza 27.09.06, 20:13
        mt7 napisała:

> media. Dopiero w trudnych czasach widać, co to znaczy niezależne i odważne
        > dziennikarstwo. DZIĘKI! NAPRAWDĘ!
        -----------------------------------------

Ty naprawde AZ taki(a) glupi jestes??? :)))
        - Rozne dziecinne bzdury wypisujesz na tych forach, ale tym razem wszystkich
        cyrkowych blaznow na glowe pobiles(as) :)))

Podobny tobie "dal glos" :))) - cytuje:

- "chlopaki

Autor: kryster
        Data: 27.09.06, 19:03
        Siekielski i Morozowski wspaniala robota, nie dajcie sie zastraszyc tym
        poprancom z PISU- aru."

- Hehehe... a KTO ich ZASTRASZA???? :))) - i to "z tych popaprancow
        z PiSu-aru"???

Te polglupy w swej gorliwosci i swej oblakanczej manii gotowi najwieksze
        idiotyzmy wymyslac, a tacy sami jak oni polglupy natychmiast za prawde to
        przyjmowac :)))

Chociaz twierdza iz bez blaznow i bez maniakow zycie nie byloby takie wesole :))
        - Jak to jest "mt7"??? - Co ty dziecko o tym sadzisz? :)))

• mt7 Re: Chwała Bogu, że istnieją jeszcze jakieś nieza 28.09.06, 11:13
          kiczkis napisał:
          > mt7 Ty naprawde AZ taki(a) glupi jestes??? :)))
          Rozne dziecinne bzdury wypisujesz na tych forach, ale tym razem wszystkich
          > cyrkowych blaznow na glowe pobiles(as) :)))
          > - Jak to jest "mt7"??? - Co ty dziecko o tym sadzisz? :)))
          Odpowiadam:
          TAK NAPRAWDĘ JESTEM TAK GŁUPIA, widocznie dziecinnieję bo zbliżam się do 60. i
          zupełnie nie pojmuję, co się dzieje.
          Lepiej się teraz czujesz?
    • zz09 wszystko cacy, ale były dwie kamery 27.09.06, 21:03
      Bez związku z wymową polityczną i etyczną tego PiSowskiego guana, które zostało
      nam wczoraj pokazane, chciałbym tylko, żeby ktoś, kto tłumaczy sposób
      nagrywania, mówił całą prawdę: były wyraźnie dwie kamery(jedna na RB, druga na
      jej rozmówcę). Czy obie siedziały w tym samym głosniku?
    • sympatyk_pis Bojkotuję esbeckie WSI!!! 27.09.06, 21:04

Kiedyś przestrzegałem przed ludźmi, ktorzy za kawałek chwilowej sławy skłonni
      są do najgorszych uczynków. Takimi śmieciami są rządni sławy niektórzy
      dziennkarze, którzy do sukcesu dążą po trupach używając do tego służb
      specjalnych WSI. Dla mnie TVN jest śmieciem medialnym. Bojkotuję TVN mając
      nadzieję, że spotka ich taki sam los jak Gazetę Wyborczą, która kupczyła z
      Rywinem a po tej aferze jej nakłady gwałtownie zmalały!!!
      ________________________________________________________________________________

NIE PYTAJ CO POLSKA ZROBIŁA DLA CIEBIE! SPYTAJ CO TY ZROBIŁEŚ DLA POLSKI???!!!
      • w28 Re: Bojkotuję esbeckie WSI!!! 27.09.06, 21:18
        ...melisa, zielona herbatka, posiedz czasami nad rzeka,(plynaca woda koi
        gonitwe mysli), a powinno sie poprawic. jak nie to jakas terapia zajeciowa
        (polecam garncarstwo-przyjemne z pozytecznym).przestanie Cie przesladowac
        naklad gazety. i usmiech moze wroci...
      • atosatos1 Ja dla Polski gotów jestem zjeść nawet 2 kaczki 27.09.06, 21:23
        mimo, że jestem wegetarianinem
    • talking_head Flip i Flap są żałośni 27.09.06, 21:05
      Oczywiście mają rację, taki sprzęt można kupić w
      każdym sklepie. WSI nie miały z tym nic wspólnego.
    • mieczyslaw.koluszki Zobaczymy co Radio M. powie o nich 27.09.06, 21:29
      Ciekaw jestem reakcji sluchaczy Radia Maryja. Zapewne okaze sie ze to spisek
      PO, ukladu i WSI. Jesli tak, znaczy to, ze nieszczescia chodza parami, tzn. PiS
      i RM.
    • differ1 Brawo dla mediow 27.09.06, 21:35
      TVN jak zwykle wiedzialo, gdzie i kiedy uderzyc. Dzisiejsze media sa
      niesamowite i spedzaja sen z powiek Jaroslawa... nareszcie ktos go zagial!
      Brawo!!
    • witold.us leeper i glupi tusk PO to gowniarze 27.09.06, 21:54
      wyslali glupia beger ( bo sama tego nie wymyslila )
      zeby rozbila rzad z zalosci ze tusk nie zostal prezydentem.

I to wszysko zrobiono dla dobra Polski i polakow

Oj dluga droga jest przed polskimi politykami

widziane z daleka

Witold
      • ingman Re: leeper i glupi tusk PO to gowniarze 27.09.06, 22:10
        Do Witolda:

Dlaczego uważasz, że Tusk jest głupi?

Jeżeli tak dokładnie widzisz to wszystko "z daleka" to powinieneś wiedzieć, że
        Wielce Szanowna Koalicja przez prawie rok nie zrobiła nic, żeby w Polsce było
        lepiej. A teraz mają czelność łgać w żywe oczy , że nie doszło do żadnej
        korupcji. Zapytam tylko retorycznie - co z reformami, których brak od 16 lat?
        Gdzie zmniejszenie kosztów pracy (składek na ZUS etc)? Ten rząd chce tylko
        wydawać, żeby mieć poparcie - kiedyś pięniędzy zabraknie i co wtedy? My tu na
        miejscu mamy dosyć obrzucania się błotem, zarówno z jednej jak i z drugiej strony.

Panowie Kaczyńscy doszli do władzy po to aby rozliczać wszystkich wrogów "Polski
        Solidarnej". A Polacy szczerze mówiąc woleliby, żeby żyło się dostatnio i w
        kraju mądrze rządzonym. Niestety, kultura i poziom uprawianej polityki sięgnął dna.

Jeżeli Pan Prawy Minister Sprawiedliwości nie widzi niczego złego w obiecywaniu
        przez p. Lipińskiego pomocy w rozwiązaniu "problemów z wymiarem sprawiedliwości"
        to coś chyba jest nie tak.

Ludzie, czy Wy naprawdę nie widzicie co się dzieje?
    • bibbi5 nie podziwiam tych panów, idą na łatwiznę 27.09.06, 22:05
      ale niestety, czego nie robi się dla kasy. TVN zapewne sporo płaci za takie
      działania
    • woodbridge Renata Beger zgodziła się na użyczenie ? 27.09.06, 22:22
      Ciekawe teraz co z tego ukladu Berger, Sekielski, Morozowski wyjdzie chyba
      istny mutant ?
      • krystin3 Re: Renata Beger zgodziła się na użyczenie ? 27.09.06, 23:00
        Ale jaja!! Widocznie Renatka ma już obiecaną posadkę w TVN - oczywiście jak już
        sobie kupi ten dyplom dziennikarza na poznańskim uniwerku.
    • jakez55 Poslanka na zywo w internecie.. 27.09.06, 23:36
      to pomysl , ktory podsuwam redaktorom TVN - mysle, ze mozliwy do
      zrealizowania .
      Gwarantuje superpopularnosc strony !!! I to niezwlocznie ! Autorzy nagrania
      winni to zrobic , by zadbac tez o bezpieczenstwo poslanki!!!
    • dibadzio A to Wpapę -Morozowski 28.09.06, 00:00
      zuch i maładiec
      • 77qwerty Re: A to Wpapę -Morozowski 28.09.06, 00:07
        w pape to wezmie Beger Morozowskiemu
        jak jej każą
    • krytyka.org Sekielski? Morozowski? A moze uklad? 28.09.06, 01:01
      Sekielski i Morozowski przygotowujac prowokacje tylko pokazali, ze sa z ukladu,
      poniewaz jak wszyscy wiemy kazdy, kto pokazuje nieprawidlowosci rzadu jest z
      ukladu i wiadome sily za nim stoja.
      Znowu uklad, znowuprowokacja
    • tychik1 Nasz Dziennik rozmawia z Beger i innymi 28.09.06, 02:19
      www.naszdziennik.pl/index.php?typ=po&dat=20060928&id=mainoraz
      www.naszdziennik.pl/index.php?typ=ii&dat=20060928&id=main
      • malanov poseł Tomasz Markowski mowi, ze za tym stoi 28.09.06, 02:58
        Tusk i Lepepr, ktorzy mielisie podobno dogadac podczas tego slynnego spotkania.
        to by tlumaczylo. dlaczego leppera nie bylo w kraju.

po prostu chcial miec alibi, ze nie maczal w tym palcow.
    • dla_dobra_polski |A moze posluchamy wreszcie drugiej strony ? 28.09.06, 03:00
      zobacz:

www.naszdziennik.pl/index.php?typ=po&dat=20060928&id=po23.txt
      • viking2 Re: |A moze posluchamy wreszcie drugiej strony ? 28.09.06, 05:36
        dla_dobra_polski napisała:

> zobacz:
        >
        > www.naszdziennik.pl/index.php?typ=po&dat=20060928&id=po23.txt

"Jak to w końcu było, Panie Ministrze: korumpował Pan poseł Renatę Beger?
        - Proszę pana, żadnej korupcji nie było. Przyznam szczerze, że cała sytuacja
        jest dla mnie przykra, bo nie spodziewałem się, że poseł Beger, którą znam tyle
        lat, postąpi tak nieuczciwie. To ona chciała się z nami spotkać, wysyłała
        sygnały, że chciałaby opuścić Samoobronę. Niemal z płaczem poseł Beger mówiła o
        swojej sytuacji. I dlatego zgodziłem się na tę rozmowę. Rozumiałem, że skoro do
        niedawna tworzyliśmy koalicję, to pani poseł będzie chciała to dzieło razem z
        PiS kontynuować. Myślałem też, że reprezentuje ona większą[...]"

A czegoz Ty sie innego spodziewalas? Ze minister rzadu, zapytany wprost o to,
        czy bral udzial w korupcji parlamentarzysty, odpowie: "tak, wykombinowalismy, ze
        porozdajemy troche stanowisk, bedziemy mieli wiecej naszych ludzi i w ten sposob
        stworzymy sobie wiekszosc parlamentarna. Jak nas ten glupi narod nie wybral w
        dostatecznej liczbie, to se sami liczbe zrobimy. A ze w wyborach nie
        dostatecznie nas chcieli? A ch... z nimi, co nam moga? Na kadencje jestesmy,
        nachapiemy sie, a potem to i tak niech sie bujaja..."?
        Caly taki cyrk medialny z wywiadami z ludzmi, na ktorych ciaza dosc powazne
        oskarzenia to wlasnie to, cyrk. Po pierwsze, to nie w mediach rozstrzyga sie
        zagadnienie kto jest skorumpowany a kto nie, a po drugie to rozmowca
        dziennikarzy moze byc winniejszy niz samo pieklo, ale gdyby wyglosil cos w
        rodzaju "jasne, ze nakrecilismy szwindel, bo widzi pan, panie redaktorze,
        inaczej to by nas moze i od zlobu odkopali..." - to znaczy, ze jest takim
        idiota, ze nie powinien poruszac sie samodzielnie po ulicy bez opieki doroslych.

Autentycznosc takiego nagrania mozna stwierdzic w ciagu paru dni i jesli nie
        jest ono zmontowane, to nie widze inengo wyjscia, niz upadek koalicji i
        przedterminowe wybory.
    • gosc19 TVN Górą! 28.09.06, 11:12
      Ciekawość mnie zżera, co dzieje się w sejmowych kuluarach, gdy nie ma kamer.
      Przecież ta sprawa nie ujrzałaby światła dziennego gdyby nie TVN. Telewizja
      publiczna kłamie nas w żywe oczy, przedstawia fakty w zupełnie innym świetle.
      Jak oglądam "Fakty" w TVN a później "Wiadomości" w jedynce, to w głowie mi się
      nie mieści, że można tak przekręcać informacje. I nagle wielka afera, bo
      Morozowski i Sekielski pokazali prawdziwe oblicze PiSu?
      Oby tak dalej, to wybory na jesień gwarantowane.
    • kjam4 podsluchajcie partie PO 28.09.06, 14:52
      jak rozmawia o stolkach to wlos na glowie i nie tylko sie zjezy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka