adamdark01 Przed Sejmem zbierają się demonstranci 27.09.06, 18:13 Naprzód młodzieży Polski, Przyszłość należy do Was, Wywalić tych co śpiewają "Z Wolski" Na zmianę nadszedł czas, Studenci,Studentki,Wasza jest siła, Dzisiejszy Rząd to tak jak kiła, Nowe Wybory uratują Kraj, Aby Polska dla Narodu był Raj, Więc naprzód młodzieży Ojczyzny, niech nie zostanie po Kaczach blizny, Dajcie Władzę zasłużonym i mądrym, Aby Polska stała się Wzorem Swiatowym. Odpowiedz Link Zgłoś
uriel.blog.pl Re: Przed Sejmem zbierają się demonstranci 27.09.06, 18:15 Litości! Nie takie częstochowskie rymy... : BTW to nie jakaś prowokacja? Bo na wybory to tak myślę że jest jednak jeszcze za wcześnie. --- milion idiotów nie może się mylić Odpowiedz Link Zgłoś
qc Poczatek roku akademickiego 27.09.06, 18:20 bedzie sie dzialo. Polski Pazdziernik? Odpowiedz Link Zgłoś
rafikman Edgar znów wszystko zwalił na układ 27.09.06, 18:23 pewnie ma nieliche problemy z pęcherzem moczowym i w chwilach stresowych nie wyrabia. Odpowiedz Link Zgłoś
nowa.swiecka.tradycja Koniec z Kaczorami!!! 27.09.06, 18:33 Wystarczy spojrzec na morze wzburzonych glow pod Sejmem (przyjrzyjcie sie tylko fotografiom), zeby nabrac optymizmu. Przed taka sila Kaczory musza sie ugiac. Jesli tylko manifestanci sie nie zniecheca dobra nasza, do konca tygodnia obydwaj podadza sie do dymisji. Sama pod Sejm nie pojde, bo jestem starsza i nie moge sie narazac na spalowanie lub gaz lzawiacy a po te srodki kaczysci w obronie stolkow siegna napewno. Wysle za to wnuczke z ciepla herbata w termosie dla dzielnej mlodziezy. A co ty masz zamiar zrobic Obywatelu? Niech kazdy zglosi jakas propozycje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne propozycja Nr. 1 27.09.06, 18:51 nowa.swiecka.tradycja napisała: > A co ty masz zamiar zrobic Obywatelu? Niech kazdy zglosi jakas propozycje!!! Podrap mnie za uchem Odpowiedz Link Zgłoś
nowa.swiecka.tradycja Re: propozycja Nr. 1 27.09.06, 19:07 Dobrze! Ale pod warunkiem, ze ulozysz jakis wierszyk przeciwko Kaczorom albo PiSowi. Powinienes tez zmienic nick bo ktos moze pomyslec, ze nie jestes postepowy. Ja za uszami drapie tylko postepowych!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: propozycja Nr. 2 27.09.06, 19:19 nowa.swiecka.tradycja napisała: > Dobrze! Ale pod warunkiem, ze ulozysz jakis wierszyk przeciwko Kaczorom albo > PiSowi. Powinienes tez zmienic nick bo ktos moze pomyslec, ze nie jestes > postepowy. Ja za uszami drapie tylko postepowych!!! Nie da rady. No coz, jak mawiaja, obejdzie sie pies bez papierosa. A ta Twoja wnusia lubi psy? Moze po drodze pod Sejm z ta rewolucyjna herbate to mnie za tym uchem podrapie? Odpowiedz Link Zgłoś
nowa.swiecka.tradycja Re: propozycja Nr. 2 27.09.06, 19:50 Wnusia dziala w wielu postepowych organizacjach i nie ma obecnie czasu na lubienie wszystkich psow. Obecnie w zwiazku z nawalem zajec znajduje czas jedynie na lubienie psow nieludzko maltretowanych przez oszalalych z nienawisci czlonkow PiS. Jesli jestes jednym z nich to nie tylko podrapie Cie za uchem, ale nawet zwola konferencje prasowa, na ktorej bedziesz mogl sie poskarzyc, pokazac blizny i opowiedziec jak Cie maltretowano. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: propozycja wycofana 27.09.06, 20:10 nowa.swiecka.tradycja napisała: > Wnusia dziala w wielu postepowych organizacjach i nie ma obecnie czasu na > lubienie wszystkich psow. Obecnie w zwiazku z nawalem zajec znajduje czas > jedynie na lubienie psow nieludzko maltretowanych przez oszalalych z nienawisci > > czlonkow PiS. Jesli jestes jednym z nich to nie tylko podrapie Cie za uchem, > ale nawet zwola konferencje prasowa, na ktorej bedziesz mogl sie poskarzyc, > pokazac blizny i opowiedziec jak Cie maltretowano. strasznie dramatyczne jestescie z ta twoja wnusia. pies jest pod wrazeniem. chociaz za uchem dalej swedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
szymiasty Re: Przed Sejmem zbierają się demonstranci 27.09.06, 18:34 Senyszyn, ta stara lewacka kur...a ma szczelnosc gadac, co szkodzi państwu ??! Ona jest głowną przeszkodą dla prawidłowo rozumianej moralności ! Mam nadzieje, ze się znajdzie jakiś ochotnik, co pokaże jej gdzie jest jej prawdziwe miejsce - czyli na cmentarzu! Odpowiedz Link Zgłoś
uriel.blog.pl Re: Przed Sejmem zbierają się demonstranci 27.09.06, 18:37 Oho, zaczyna się kwakanie. I warto uważnie czytać te rzygi, żeby nie było szoku pod Sejmem, jak zacznie się odpowiedź władzy na obywatelskie nieposłuszeństwo. Wybieram się i tak. --- milion idiotów nie może się mylić Odpowiedz Link Zgłoś
cynik.pl Podżeganie do zabójstwa czy... 27.09.06, 18:48 szymiasty napisał: > Senyszyn, ta stara lewacka kur...a ma szczelnosc gadac, co szkodzi państwu ??! > Ona jest głowną przeszkodą dla prawidłowo rozumianej moralności ! Mam > nadzieje, > > ze się znajdzie jakiś ochotnik, co pokaże jej gdzie jest jej prawdziwe miejsce > - czyli na cmentarzu! ...zwykła głupota? Każdy w końcu trafi do parku sztywnych (naturalnie za wyjątkiem tych co się potopią czy spalą w jakichś katastrofach naturalnych/ odludzkich/ odmuslimskich). Odpowiedz Link Zgłoś
arcone1 Re: Przed Sejmem zbierają się demonstranci 27.09.06, 18:36 A mnie to bawi... a szczegolnie bawia mnie komentarze, i to skakanie sobie do gardel :> Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne poznajemy kolejny element scenariusza 27.09.06, 18:36 Acha, no to poznajemy kolejny element scenariusza, lewckie demonstracje. A myslelismy ze PO programu nie ma. Zwracamy szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś
uriel.blog.pl Re: poznajemy kolejny element scenariusza 27.09.06, 18:51 Dokładnie. Mroczne siły Układu Knujają Podstępnie, a ludzie pod sejmem to 'pożyteczni idioci' i prowokatorzy CIA. Tfu. KGB. Zapomniałem, że w PRL-bis trochę się elementy słownika zmieniły. --- milion idiotów nie może się mylić Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: poznajemy kolejny element scenariusza 27.09.06, 19:01 uriel.blog.pl napisał: > Dokładnie. Mroczne siły Układu Knujają Podstępnie, a ludzie pod sejmem to > 'pożyteczni idioci' i prowokatorzy CIA. > Tfu. > KGB. > Zapomniałem, że w PRL-bis trochę się elementy słownika zmieniły. Jak nic nie mozna wskorac metodami parlamantarnymi to sie oglasza marsze blekitne, organizuje prowokacje polityczne, no i teraz 'spotaniczne' demonstracje... ach, jakie to nudne... Odpowiedz Link Zgłoś
uriel.blog.pl Re: poznajemy kolejny element scenariusza 27.09.06, 19:03 Dokładnie, przecież polityka oddolna tak się strasznie w IV RP przejadła, prawdaaa? --- milion idiotów nie może się mylić Odpowiedz Link Zgłoś
star15 Re: Szczere do bolu 27.09.06, 19:08 dostała wiadomość SMS-em: - Przyszliśmy żeby wesprzeć akcję, chcieliśmy aby ktoś nas wysłuchał, bierzemy udział w różnych akcjach i co tu komentowac? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: poznajemy kolejny element scenariusza 27.09.06, 19:46 uriel.blog.pl napisał: > Dokładnie, przecież polityka oddolna tak się strasznie w IV RP przejadła, > prawdaaa? w kazdym demokratycznym krju demonstracje publiczne sa akceptowalna forma wyrazania pogladow. problem w tym ze co sie w ostatnich dniach dzieje uklada sie w pewien scenarisz. PO byla partia cieniasowa w parlamencie, zero programu i strategii przez ostatnich 12-cie miesiecy, teraz wiec ucieka sie do prowokacji a potem demonstracji. To jest smutne bo partykularne interesy biora gore nad interesami kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Przed Sejmem zbierają się demonstranci 27.09.06, 18:47 Kaczyzm pokazał swoje prawdziwe oblicze, czyli obrzydliwą, wredną mordę! Odpowiedz Link Zgłoś
dlanod-ksut [...] 27.09.06, 18:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy-kowal56 [...] 27.09.06, 18:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
robert.borecki [...] 27.09.06, 19:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
olek_01 Re: SB-ckie gnidy chcą do koryta - Szlaban !!!!!! 28.09.06, 08:14 Właśnie zaczęli oczyszczanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz [...] 27.09.06, 20:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
critto Re: Ale sie tu pisowskie gnidy rozplenily. Kto ma 28.09.06, 00:47 po co zaraz DDT? myślę, że wystarczy psychiatra i odpowiedni zestaw leków psychotropowych... Nie znam się na takowych, więc nie podam żadnych nazw... Odpowiedz Link Zgłoś
grimone075 Re: +++++++ Puczysta Herr Tusk wysyła narybek +++ 27.09.06, 19:46 wolę z lewicą zgubić niż z kurduplem znaleźć Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszdd Wyszli geje na ulicę i palą staniki 27.09.06, 20:28 Ja sie pytam ,to ma byc antyrewolucja Tuska ? To są kontrewolucjonści III RP ? Odpowiedz Link Zgłoś
ewakowalewska77 [...] 27.09.06, 20:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wiem123 Re: Ludu Warszawy rozpędź tę Sb-cką Zarazę !!!!! 27.09.06, 20:39 CO ZA JAD !! zwolennicy potworów i spółki uprawiacie faszyzm co świadczy o waszej ciemnocie Odpowiedz Link Zgłoś
dlanod-ksut [...] 27.09.06, 20:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
cambrone Re: Ludu Warszawy rozpędź tę Sb-cką Zarazę !!!!! 27.09.06, 21:09 Wylej se kubeł zimnej wody na łeb,bo w przypadku takigo schorzenia mózgu,konwencjonalna medycyna jest bezradna!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
critto dzięki za gomułkowską perełkę!! 28.09.06, 00:49 dziękuję za Twoją wypowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
pisofil No to chłopaki zaśpiewajcie "All we are saying 'is 27.09.06, 18:55 give PiS a chance'". Odpowiedz Link Zgłoś
qavtan PiS - Przestępcy i Sprzedawczyki 27.09.06, 19:00 LepPeRy i PiSuary wylatywać z kraju, na zawsze! Odpowiedz Link Zgłoś
uriel.blog.pl Re: PiS - Przestępcy i Sprzedawczyki 27.09.06, 19:04 Samoobronę to musiałbyś najpierw usunąć spod sejmu. Łapią skubańcy koniunkturę jak Omega wiatr :DDD -- milion idiotów nie może się mylić Odpowiedz Link Zgłoś
hannah55 Przed Sejmem zbierają się demonstranci 27.09.06, 19:10 Q-rwa, poplakalam sie ze szczescia! Za kilka dni bede w Polsce...i tez tam bede!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Re: Przed Sejmem zbierają się demonstranci 27.09.06, 19:15 Demonstruje pewnie skrajnie lewacka RACJA przebrana za normalnych Odpowiedz Link Zgłoś
bobeniek Prawda jest taka ze Polakami nie da sie rzadzic 27.09.06, 19:20 W krajach demokratycznych kampanie wyborcze prowadzone sa kilka miesiecy przed wyborami, najczesciej raz na 4 lata. U nas kampanie wyborcze trwaja non stop na okraglo caly rok. Gdy jedni wygraja innym sie to nie podoba i podkopuja dolki rzadzacym, zeby samemu dopchac sie do zlobu. Wyslijmy naszych politykow od siedmiu bolesci na jakies szkolenia o demokracji np. do Anglii, wtedy moze cos sie w Polsce zmieni. A tak zamiast pracowac dla dobra kraju, politycy walcza ze soba i ochlapuja sie blotem. A byle komuchy zacieraja tylko rece, bo pojawia sie znow nadzieja powrotu do zlobu. Odpowiedz Link Zgłoś
jolkak11 gdybym była w Warszawie także poszłabym pod sejm 27.09.06, 19:21 rozwiązać to ...... - jedyne co można zrobić!!! Odpowiedz Link Zgłoś
no_one2 Re: gdybym była w Warszawie także poszłabym pod s 27.09.06, 19:24 Rozgonic czerwona zaraze. Ciekawe ze zlewaczona holota nie protestowala ,jak czerwone pijawki rozkradaly kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Ja również, choć mam 65 lat 27.09.06, 19:24 walczyłem z czerwoną komuną w 1968, z czarną mogę walczyć teraz Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Lepsze kłamstwo w życiu publicznym? 27.09.06, 19:25 za takie numery niejeden rząd już poleciał. Ale do tego trzeba demokracji Odpowiedz Link Zgłoś
mw1969 PISdzielce nie są ani moimi braćmi ani 27.09.06, 19:29 znakomitej większości Polaków!!! Trzeba sie pozbyć tych umysłowo pogomułkowskich pasożytów o czarnych podniebieniach, bo nam tu drugi kaczo-taliban budują! Odpowiedz Link Zgłoś
woodbridge Re: PISdzielce nie są ani moimi braćmi ani 27.09.06, 19:33 Dla takich jak ty tylko Foggia zostala..... Odpowiedz Link Zgłoś
mw1969 Re: PISdzielce nie są ani moimi braćmi ani 27.09.06, 19:36 woodbridge napisał: > Dla takich jak ty tylko Foggia zostala..... Bardzo chętnie, Kolego woodbridge, ale pod warunkiem, że stanę z cekaemem na wieży strażniczej i bedę pilnować tej PISdzielczej hołoty, żeby odpracowała to, co ukradła i zmarnowała z podatków polskich obywateli. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
critto Re: PISdzielce nie są ani moimi braćmi ani 28.09.06, 00:31 zgadzam się w 100% co do gomułkowszczyzny Odpowiedz Link Zgłoś
mw1969 N I E L E G A L N I E ??? 27.09.06, 19:26 Aha, to za tzw. komuny NIELEGALNE były wszystkie demonstracje, bo były niesłuszne politycznie. A dzisiaj każda demo przeciwko jedynie słusznej kaczej władzy też jest nielegalna - tak? Czy "o take" kaczą demokratyczną Polskie walczono z komuną? Kaczki na taczki i won z Sejmu! Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush Tylko to, co Kacze jest legalne ! 27.09.06, 19:38 Tylko to, co Kacze jest legalne ! Odpowiedz Link Zgłoś
moja_kota1 Przed Sejmem zbierają się demonstranci 27.09.06, 19:27 200 osób +resztówka to nie wszyscy Polacy.Powinniśmy ruszyc aby obronic Kiszczaka przed sądem oraz Bolka którego ma ujawnić ks.Jankowski. Odpowiedz Link Zgłoś
sugarbox Re: Przed Sejmem zbierają się demonstranci 27.09.06, 19:43 Podobno wykupili wszystkie namioty w Oszołomie... Odpowiedz Link Zgłoś
mustang2006 Przed Sejmem zbierają się demonstranci 27.09.06, 19:28 Niedługo dołącze do was , wszyscy razem wykopiemy PiS z tego sejmu. Skonczy sie ten cyrk Mojzesowicza , KAczynskich i innych klounów z PiS-u ! Odpowiedz Link Zgłoś
demokratus A będą nas miliony!! Raz jeszcze demokracja 27.09.06, 19:31 ukazała swój lwi pazur. Odpowiedz Link Zgłoś
r3003 Re: Mietek "kapciowy" przed Sejmem. 27.09.06, 19:35 Na zdjęciach z tej podobno spontanicznej:)demonstracji zobaczyłem najsłynniejszego "kapciowego" III RP - Mietka W. Teraz wszystko jasne- "spontanicznością" sterują pogrobowcy likwidowanych właśnie służb, a faktycznie mają się czego bać. Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars a KAczory juz uciekly? 27.09.06, 19:38 brawo nawet jak sie uda to zatuszowac to nastepne prowokacje obala rezim wybrany nieobecnoscia 60% na wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
moher75 Poseł Kalisz - wzór uczciwości SLD 27.09.06, 19:46 Czy to nie jego ułaskawił Kwaśniewski w ostatnich dniach urzędowania ? Zawsze jak chodzi o etykę to SLD-chy wysyłają Kalisza, jak chodzi o mądrą gadkę to przed kamerę wysyłają niedorozwiniętego aktywistę Napie..jskiego,... Odpowiedz Link Zgłoś
jaza01 Koniec z Kaczorami!!!!!!!!!!!!! 27.09.06, 19:47 Popieram,Popieram trzeba skonczyc z tm kaczoryzmem,ja wiem ze to ciezko,bo choc krotko ale wyjatkowo mocno sie zakorzenilo,proponuje uzyc koparke.Powodzenie warszawiakom moze sie zmobilizuja,trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
xnw4 Re: Koniec z Kaczorami!!!!!!!!!!!!! 27.09.06, 20:19 Znaczy popierasz Pierwszego Kapciowego? Odpowiedz Link Zgłoś
steku Przed Sejmem zbierają się demonstranci 27.09.06, 19:47 z lewica mi nie po drodze ale jesli tak ma wygladac odnowa moralna i czwrta RP to jednak trzeba powiedziec dosyc. gdybym byl teraz w polsce w warszawie to najprawdopodobniej pod sejmem. wstyd mi za naszych jakobinow Odpowiedz Link Zgłoś
jola_bzyku Re: Przed Sejmem zbierają się demonstranci 27.09.06, 20:07 signal napisał: > Tak to musiało się skończyć. Polityka PiS zbankrutowała. Kaczyński musi odejść > dla dobra Polski i PiS - Dla dobra jakiej Polski? Kwaśniewskiego z podrobionym tytułem? Czy może najuczciwszych rządów Leszka Milera? Puknij się w głowę i to tak mocno aby było słychać przynajmniej w twojej miejscowości. Odpowiedz Link Zgłoś
p432 Re: Przed Sejmem zbierają się demonstranci 28.09.06, 01:45 jola_bzyku to ty sie puknij w glowe chodzi o dobro Polski nie takiej jak byla ale dla dobra Polski jaka powinna byc .Pobzykaj to moze rozjasni ci sie w glowie ty czerwoncu Kaczory do gara na czernine kw kwa to wasze ostatnie kwakniecia.. Odpowiedz Link Zgłoś
xnw4 Przed Sejmem zbierają się demonstranci 27.09.06, 20:15 Strasznie dramatyczny komentarz Odpowiedz Link Zgłoś
tomekk361 czy dzieci już poszły spać?:P)))) 27.09.06, 20:19 ...olejniczak z tasakiem odwołali już akcję?:P) Odpowiedz Link Zgłoś