Dodaj do ulubionych

Marszałek Jurek nie zwoła nadzwyczajnego posied...

28.09.06, 17:17
Załosna kreatura. Degrengolada PiS postepuje w szybkim tempie ...
Obserwuj wątek
    • jacek230 Tak sie dlawi demokracje! Pisuary za to odpowiedza 28.09.06, 17:18
      przed historia.
      • czwrtk Histeria nie historia. I małpi rozum. 28.09.06, 17:21
        Może opadną emocje. Bo na razie dominuje małpi rozum i histeria. A PO grzeje
        pod kotłem, bo ich głównym celem jest dokopać Kaczorom. Mężowie stanu od
        siedmiu boleści.

• idiotyzmy-kacze jak rozumiem korupcja to dla ciebie i PiSu norma 28.09.06, 17:32
          Co jest jeszcze normą ? PiSowcy nie wstydźcie się, pokażcie prawdziwą twarz wyborcom.
          • ewkanalewka-75 [...] 28.09.06, 17:37
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • idiotyzmy-kacze A przez te kilkanaście dni PiS będzie kłamało, 28.09.06, 17:38
              że czarne jest białe ?
              • idiotyzmy-kacze czy kaczyński wiedział o propozycjach korupcyjnych 28.09.06, 17:40
                wysuwanych przez Mojzesowicza i Lipińskiego ? Jeżeli nie wiedział, to dlaczego ich nie zwolnił ? A jeżeli wiedział to co z tą "odnową moralną"?
                • sumienie.lk Bracia Kaczyńscy to kłamcy 28.09.06, 17:44
                  Oni od początku na kłamstwie oparli swoją kampanię wyborczą i nadal
                  konsekwentnie kłamią. To jest wyjaśnienie dla tej (niezrozumiałej dla uczciwych
                  ludzi) wypowiedzi, że rozmowy Lipińskiego i Mojzesowicza z Begerową to normalna
                  praktyka parlamentarna. Dla nich kłamstwo jest po prostu normą i to jest ta
                  ich "odnowa moralna".
                  • brabancja Wykopac degeneratow. 28.09.06, 21:36
                    co za bagno
                    • plmlp Dyspozycyjna prostytutka. Skandal nie demokracja. 28.09.06, 21:59
                      .
                      • mooomin Widze szanse ze PiS nie wejdzie do sejmu 28.09.06, 22:19
                        Kto tez tak uwaza??? Jeszcze pare dni rządów tych aroganckich bubków i bedzie po
                        wszystkim. Kazdy dzien to dla nich minus 3 punkty procentowe poparcia. Liczyc
                        kazdy umie. Niech poslowie uciekają z PiS do Samoobrony, LPR, PO i PSL. Tam maja
                        większe szanse na reelekcje... Pilnujcie na wyborach na jakiej znajda sie
                        liscie. Na pewno nie na liscie PiSu
                        • jimmyjazz SLD też tak kończyło swoją władze 28.09.06, 22:56
                          i też podkupywało posłów z samejobory. Mam nadzieję że PiS również powtórzy
                          wynik SLD z ostatnich wyborów.
                          • alejajaniemaco Lze liberalowie, komuchy i uklad nie namiesza. 28.09.06, 23:48
                            Nie damy powtorzyc roku 1992. Kraj musi isc do pszodu jakkikolwiek jest ten
                            kierunek. Wszyscy widzimy jak pijarowskie zagrania w mediach powoduja
                            destabilizacje panstwa prawa i sprawiedliwosci, panstwa solidarnego panstwa
                            odnowionego moralnie. Agenci i uklad juz nie wyszarpie nam z ta na codzien
                            ukazywanom wsciekloscia wladzy by powstala IV PR.
                  • tludzki4 Re: Bracia Kaczyńscy to kłamcy 28.09.06, 23:09
                    życzę sobie i obywatelom zależnym finansowo i moralnie od kraju nad Wisłą
                    abyśmy dokonali POLITYCZNEGO i ETYCZNEGO wyboru do samorządów i prezydentów, a
                    nie preziów, miast.
                    • sumienie.lk I dlatego w Warszawie Marcinkiewicz jest skończony 28.09.06, 23:28
                      Jego jedynym zadaniem jest ochrona tyłka Lecha Kaczyńskiego przed procesem,
                      jaki wytoczy mu Miasto Warszawa za jego pseudorządzenie i bezprawne
                      pozostawienie "pełnomocnika", gdy został prezydentem RP. Straty miasta z tych
                      powodów to setki milionów złotych.
              • bronimir Re: A przez te kilkanaście dni PiS będzie kłamało 28.09.06, 23:05
                Już jest Kurski z Wermachtem !!!!!!!!!!!!!!
                • sumienie.lk Kurskiemu nikt nie wierzy - wiadomo: to szmaciarz 28.09.06, 23:31
                  Kurski może opowiadać teraz same prawdziwe rzeczy, a i tak wszyscy stukają się
                  w głowy, gdy słyszą tego szmaciarza
        • sumienie.lk Dyspozycyjny marszałek wykonuje dyrektywy 28.09.06, 17:40
          Grzeczny jest, posłuszny, a zatem zasługuje na nagrodę. Na koniec, za swoje
          oddanie i posłuszeństwo, dostanie od Kaczyńskiego potężnego kopa w zadek.
          • sumienie.lk A wykopki już 12 listopada 2006 28.09.06, 17:41
            wykopiemy i kartofelki, i buraczki, i oszołomy...
        • ted-47 Re: Histeria nie historia. I małpi rozum. 28.09.06, 18:02
          czwrtk napisał:
          > Może opadną emocje. Bo na razie dominuje małpi rozum i histeria. A PO grzeje
          > pod kotłem, bo ich głównym celem jest dokopać Kaczorom. Mężowie stanu od
          > siedmiu boleści.
          Popieram! Właściwa ocena sytuacji. Słuszne wnioski.
        • pasbud Re: Histeria nie historia. I małpi rozum. 28.09.06, 20:26
          nie przejmuj sie chłopie. ważne, że rewolucja moralna rozlała sie na całą
          Polske. a ten rzad bedziemy nazywac kiedys nie rzadem nadziei tylko rzadem
          imienia rewolucjonisty moralnego - Adama Lipinskiego. przeciez to czlowiek
          uczciwy , szlachetny - niemal tak jak zawisza, gosiewski i ziobro. o
          kazczorkach nie wpomne. brawo!!
      • madryt3 Ogarnijcie się nieco 28.09.06, 17:25
        i obejrzyjcie sobie "Nocną zmianę", gdzie Donald Tusk uczestniczy
        w "cywilizowanych" negocjacjach dotyczących - nie skaptowania jednego posła,
        tylko w sprawie obalenia całego rządu. Co za klasa, kunszt i język. Diabeł
        ubrał ornat i na Mszę dzwoni.
        Gdyby tak nagrać i ujawnić "negocjacje" prowadzone przez polityków PO, SLD, czy
        Samoobrony...To by się dopiero zadymiło.
        • m_16 Re: Ogarnijcie się nieco 28.09.06, 17:31
          madryt3 napisał:

> i obejrzyjcie sobie "Nocną zmianę", gdzie Donald Tusk uczestniczy
          > w "cywilizowanych" negocjacjach dotyczących - nie skaptowania jednego posła,
          > tylko w sprawie obalenia całego rządu. Co za klasa, kunszt i język. Diabeł
          > ubrał ornat i na Mszę dzwoni.
          > Gdyby tak nagrać i ujawnić "negocjacje" prowadzone przez polityków PO, SLD,
          czy
          >
          > Samoobrony...To by się dopiero zadymiło.

Nawet gdyby to była prawda... a nie jest bo to kaptowanie pojedynczych posłów
          jest niemoralne-partii niekoniecznie o ile zgodne to z ich programami-to i tak
          PiS-partia która głosiła odnowę moralną okazuje się skompromitowana.Inni nie
          udawali świętych-PiS tak, więc jego przewina jest większa. A wydarzenie o
          którym mówisz było dawna, zaś my mówimyo teraźniejszości. Nic nie
          usprawiedliwia PiSu. Na dno szamba panowie!!!
          • lomiaz1 Re: Ogarnijcie się nieco 28.09.06, 17:36
            że zacytuję jednego z posłów PiS: "nie porównujcie państwo rzeczy
            nieporównywalnych" noc teczek była skandalem innego rodzaju niż wieczór z
            taśmami. Tam rząd chciał skompromitować całą klasę polityczną, tutaj rząd sam
            się kompromituje.
        • q_vw Re: Ogarnijcie się nieco 28.09.06, 17:36
          A wiesz co było tego podstawą ?! Nie wiesz czy nie chcesz wiedzieć ?! Otóż rząd
          Olszewskiego, rękoma Macierewicza, wpisał na listę agentów polityków opozycji
          parlamentarnej ! Macierewicz zaczął fałszować listy agentów ! To była podstawa
          dla decyzji i odsunięcia Olszewskiego od władzy.
        • greg0.75 Re: Ogarnijcie się nieco 28.09.06, 17:54
          A tak mi się nieśmiało wydawało, że odsuwanie rządów metodą głosowania w parlamencie jest (jeszcze) legalne. Przeciąganie posłów z partii do partii zresztą też, tylko że kiedy przeciąganą jest fałszująca dokumenty posłanka to nieładnie to świadczy o morale przeciągającego.
          A półsłówka o "pomocy prawnej" i "stworzeniu funduszu z sejmowych pieniędzy" ocierają się o prokuraturę (nie za Ziobry, obawiam się).
        • syndyk.iv.rp Re: Ogarnijcie się nieco 28.09.06, 19:39
          Rzad Olszewskiego trzeba bylo odwolac. Byl jeszcze gorszy od obecnego.
        • uwolnic_cyce Re: Ogarnijcie się nieco 28.09.06, 20:48
          madryt3 napisał:

> i obejrzyjcie sobie "Nocną zmianę", gdzie Donald Tusk uczestniczy
          > w "cywilizowanych" negocjacjach dotyczących - nie skaptowania jednego posła,
          > tylko w sprawie obalenia całego rządu. Co za klasa, kunszt i język. Diabeł
          > ubrał ornat i na Mszę dzwoni.
          > Gdyby tak nagrać i ujawnić "negocjacje" prowadzone przez polityków PO, SLD,
          czy
          >
          > Samoobrony...To by się dopiero zadymiło.

Negocjacje w normalnych warunkach sa czymś zupełnie innym niż wymuszenia i
          naciski w przypadku rozpadu koalicji.
          Jesli nie rozumiesz prostych rzyczy to lepiej milcz, bo twoi faworyci
          skompromitowali sie zupełnie.Nawet w sytuacji gdy czyni sie to rekami Begermamy.
      • scolopetarius Tak się robi fakty medialne w interesie Rosji 28.09.06, 17:27
        rusz głową to nie boli
        • m_16 Re: Tak się robi fakty medialne w interesie Rosji 28.09.06, 17:35
          scolopetarius napisał:

> rusz głową to nie boli

Zgodnie z twoja logiką to i rządu Millera nie wolno było skrytykować, bo każda
          krytyka rządu wspiera naszych wrogów. Czyli afery Rywina ujawniać nie wolno
          było. Ten rząd miał unormować nasze stosunki z Rosją, nie zrobił tego,
          pogorszył za to nasze stosunki z Niemcami, co tylko utrudnia nasze negocjacje z
          oboma sąsiadami i osłabia naszą pozycję. Na odwrót-istnienie tego rządu służy
          interesom Rosji, a nie naszym.
      • vinogradoff Jurek ma racje. Stop gawiedzi. 28.09.06, 20:02
        Sterowanej przez supercynicznych, zawodowcow od politykowania sejmowego i
        politykierstwa. Niech nie mysla , ze internauci to polityczni analfabeci. Dzieki
        ichnim aferom przerobilismy expresowy kurs demokracji wolnorynkowej. Dzieki tez
        Zachodnim przyjaciolom z mediow za celne komentarze i jakze oswiecajace
        niepoprawnych idealistow.
      • pasbud Re: Tak sie dlawi demokracje! Pisuary za to odpow 28.09.06, 22:02
        nieprzypadlkiem PIS został uznany przez Polaków w sondażu na 1 miejscu jak
        najbardziej skorumpowaną partię w Polsce. o tempore! o mores! wiwat rewolucjo
        moralna! wyrazy współczucia dla zwolenników Posad i Stołków. /pluć świni w
        twarz a ta dalej prosi o wiecej hehe/
    • edi-80 no jasne, po co posiedzenie 28.09.06, 17:19
      alez oczywiscie, nic sie przeciez nie stalo, po co zwolywac posiedzenie...
      sejm stracil mandat spoleczny do rzadzenia a Jurek mysli, ze bedzie nadal
      trwal!
      • scolopetarius Sondażownia powiedziała ha ha ha koń by się uśmiał 28.09.06, 17:29
        Jak wszystkie sondaże wskazują,że ponad 70proc. Polaków jest za wprowadzeniem
        kary śmierci to wszyscy mają to w....
        Sondażownia już dała ciała utwierdzając PO że wygra, teraz znowu chce ich
        nabrać bo to w interesie razwiedki ta partyjka matołków działa.
        • idiotyzmy-kacze Re: Sondażownia powiedziała ha ha ha koń by się u 28.09.06, 17:37
          to dziwne, przecież razwiedką od roku rządzi PiS. Czyżby Wassermann działał przeciwko PiSowi ?
      • scolopetarius Sejm i PiS mają mandat -koza go nie zjadła 28.09.06, 17:31
        ani nawet ta koza z ku..kami w oczach.
        • idiotyzmy-kacze Re: Sejm i PiS mają mandat -koza go nie zjadła 28.09.06, 17:33
          chodzi ci o tą posłankę z wyrokami, którą za wszelką cenę chciał skaptowac PiS ? Nawet za cenę spłaty jej weksli z publicznych pieniędzy i zapewnienia bezkarności ?
    • czwrtk Małpi rozum i histeria 28.09.06, 17:19
      Może opadną emocje. Bo na razie dominuje małpi rozum i histeria. A PO grzeje
      pod kotłem, bo ich głównym celem jest dokopać Kaczorom. Mężowie stanu od
      siedmiu boleści.
      • faren100 PiS = Posady i Stołki. 28.09.06, 17:30
        • scolopetarius PO na diecie ma chrapkę na fotele stołki posady 28.09.06, 17:33
          Czy ktoś jeszcze wierzy,że oni tak dla ideii?
          • faren100 koniec Populistów i Socjalistów !!! 28.09.06, 17:36
            "W Polsce rząd tworzy partia, która stosując niemal bezprecedensowy werbalny
            rygoryzm obiecała swoim wyborcom powrót do sprawiedliwości, przyzwoitości i
            moralności, bezlitosną walkę z przekupstwem i korupcją oraz zasadniczą naprawę
            państwa. Teraz widać, jak partia ta traktuje zasady, które sama wybrała.
            Okazuje się, że nie jest ani o jotę lepsza niż inne partie. Gwiżdże zarówno na
            swoje hasła, jak i na moralną czystość, gdy chodzi o utrzymanie władzy" -
            czytamy w Berliner Zeitung.

• m_16 Re: PO na diecie ma chrapkę na fotele stołki posa 28.09.06, 17:37
            scolopetarius napisał:

> Czy ktoś jeszcze wierzy,że oni tak dla ideii?

Oni na razie nie kupowali posłów za stanowiska?? Więc jeśli komuś wierzyć to
            raczej im niż PiSowi. A komuś wierzyć trzeba...Precz z PiSem i jego pachołkami.
    • arek83lbn Re: Marszałek Jurek nie zwoła nadzwyczajnego posi 28.09.06, 17:19
      Prowokuje w ten sposob do spolecznych wystapien, nie chce wiecow w sejmie to
      bedzie mial pod sejmem
      arek83lbn.blox.pl/html
    • krwawabestia Re: Marszałek Jurek nie zwoła nadzwyczajnego posi 28.09.06, 17:20
      jurek jest politykiem ktory mnie najbardziej wkurza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • jacek230 Sadze, ze jednak pojda w ruch kamienie i palki. 28.09.06, 17:21
      W kraju z takimi tradycjami walki z zamordyzmem jak Polska takie numery nie
      przejda. No chyba, ze Polacy juz nie sa Polakami. Potrzebna jest Solidarnosc-
      bis!!!
      • scolopetarius Wachowski podpuszcza ulicę w cudzym interesie 28.09.06, 17:25
        Na filmie Nocna Zmiana z 1992r. Wachowski mówi 'zdrastwujtie`- wszyscy to
        słyszeli.,
        Wczoraj pod Sejmem coś uzgadniał z Niesiołowskim.
    • tadeusz_ja Dlaczego??? Co ta pisurowa menda 28.09.06, 17:22
      sobie myśli,chyba czas iśc na Sejm!!!!
    • qc "Marszałek" 28.09.06, 17:24
      to okreslenie na wyrost i duza przesada w tym przypadku.
    • scolopetarius Pośpiech PO dyktuje Gazprom? Śledzie do roboty 28.09.06, 17:24
      Taką opinię spotkałem tutaj na forum, bo chodzi o kasę dla Gazpromu.
      Zatem sprawa jest śmierdząca zdradą narodowych interesów.
      To temat dla komisji śledczej.
      • polonais Raczej dla psychiatry 28.09.06, 17:26
        scolopetarius napisał:

> Taką opinię spotkałem tutaj na forum, bo chodzi o kasę dla Gazpromu.
        > Zatem sprawa jest śmierdząca zdradą narodowych interesów.
        > To temat dla komisji śledczej.

A ja mysle, ze to jest temat dla psychiatry!
        • scolopetarius Trafiłem , trafiłem to robota Gazpromu 28.09.06, 17:30
          Już mnie do psychuszki wysyłają jak w Rosji. Witaj tawariszcz !
          • polonais Jasne! 28.09.06, 17:33
            scolopetarius napisał:

> Już mnie do psychuszki wysyłają jak w Rosji. Witaj tawariszcz !
          • pawka55 Ja cie tez wysylam do psychuszki, i to z USA. 28.09.06, 17:50
            Polak z US
      • idiotyzmy-kacze To Gazprom wysłał Lipińskiego i Mojzesowicza ? 28.09.06, 17:35
        Jak rozumiem to jest aktualne kłamstwo PiSowców. Ale w takim razie dlaczego kaczyński ich nie zwolnił ?
      • zwykx Re: Pośpiech PO dyktuje Gazprom? Śledzie do robot 28.09.06, 18:28
        scolopetarius napisał:

> Taką opinię spotkałem tutaj na forum, bo chodzi o kasę dla Gazpromu.
        > Zatem sprawa jest śmierdząca zdradą narodowych interesów.
        > To temat dla komisji śledczej.

Och, ja na tym forum spotkałem całą masę rozmaitych opinii. I gdybym uważał, że
        każda z nich jest prawdziwa, miałbym dzisiaj ciężką schizofrenię. Oraz manię
        prześladowczą i parę innych przykrych skrzywień. Niestety - fora internetowe
        mają to do siebie, że rozsądne wypowiedzi toną w powodzi głupot, wyzwisk,
        wzajemnych inwektyw i zwyczajnego bełkotu.
    • chumazik Tyle czasu młodzieżówki POwsko-SLDowskie pod 28.09.06, 17:24
      Sejmem nie wytrzymają. Zdaje się, że to właśnie nastał żałosny koniec ku..kowej
      rewolucji.
      • tadeusz_ja Re: Tyle czasu młodzieżówki POwsko-SLDowskie pod 28.09.06, 17:25
        Nie martw się wytrzymamy!
      • kalinowski11 Re: Tyle czasu młodzieżówki POwsko-SLDowskie pod 28.09.06, 17:26
        Niech czekają... dłużej będzie gniło... bardziej będzie śmierdzieć...
    • antykagan Re: Marszałek Jurek nie zwoła nadzwyczajnego posi 28.09.06, 17:25
      Żałosna kreatura z gębą pełną frazesów katolickich.. faryzeusz i Judasz...
    • sodalicjakaczynska PiS-owi gratulujemy odwagi 28.09.06, 17:27
      Marszałek Jurek jak zwykle wykazał się bezstronnością. Jego troska o reguły
      parlamentaryzmu i demokracji powinna się stać bezcennym i bezwględnym wzorcem
      i jako taka powinna być przechowywana wraz z wzorcem metra w Sevres.
    • wodokot Marszałek Jurek nie zwoła nadzwyczajnego posied.. 28.09.06, 17:27
      polonais napisał:

> Załosna kreatura. Degrengolada PiS postepuje w szybkim tempie ...

Hehe zalosny to ty jestes chlopie.... a ja jestem wrecz uradowany, ze PiS nie
      popelnilo glownych bledow i nie dalo fotela marszalka jakiemu PO-wcowi, bo juz
      bylby problem, a tak do 10 pazdzienika emocje wygasna i bedzie rzeczowa rozmowa.
      Wyobrazcie sobie co by teraz bylo, gdyby to Tusk byl preziem, kolejna powtorka z
      "rozrywki" dla chlopakow z ukladu, rok 1992 "take 2". Brawo Marek Jurek, Brawo
      Kaczynscy i brawo PiS. Poradzicie sobie, a narod stoi za WAMI.
      • sodalicjakaczynska Re: Marszałek Jurek nie zwoła nadzwyczajnego posi 28.09.06, 17:30
        Jestem bezgranicznie wzruszony, że naród znalazł wreszcie w Twojej osobie jakże
        reprezentatywnego wyraziciela swoich myśli, odczuć i uczuć.
      • tadeusz_ja Re: Marszałek Jurek nie zwoła nadzwyczajnego posi 28.09.06, 17:30
        Jaki Naród stoi za tymi żalosnymi kaczymi kreaturami?Może hochsztapler z
        Torunia?
      • strzelec51 Wypowiadaj sie we wlasnym imieniu... 28.09.06, 17:30
        NAROD zostaw w spokoju
      • wlodwoz [...] 28.09.06, 17:32
      • polonais Narod? 28.09.06, 17:35
        wodokot napisał:

> polonais napisał:
        >
        > > Załosna kreatura. Degrengolada PiS postepuje w szybkim tempie ...
        >
        >
        > Hehe zalosny to ty jestes chlopie.... a ja jestem wrecz uradowany, ze PiS nie
        > popelnilo glownych bledow i nie dalo fotela marszalka jakiemu PO-wcowi, bo juz
        > bylby problem, a tak do 10 pazdzienika emocje wygasna i bedzie rzeczowa
        rozmowa
        > .
        > Wyobrazcie sobie co by teraz bylo, gdyby to Tusk byl preziem, kolejna
        powtorka
        > z
        > "rozrywki" dla chlopakow z ukladu, rok 1992 "take 2". Brawo Marek Jurek, Brawo
        > Kaczynscy i brawo PiS. Poradzicie sobie, a narod stoi za WAMI.

A skad wiesz, ze narod stoi za wami? Jaka jest Twoja definicja narodu?
    • strzelec51 Po co zwolywac? 28.09.06, 17:29
      No bo przeciez nic takiego nadzwyczajnego sie nie dzieje. Podkupywanie poslow z
      innych partii obiecankami o umorzeniu spraw karnych to zwyczajne "negocjacje"
      polityczne. A zreszta, do 10 pazdziernika zaledwie dwa tygodnie - choc rozne
      ciekawe rzeczy jeszcze w miedzyczasie moga sie wydarzyc - o ktorych filozofom,
      a tym bardziej braciom Kaczynskim, sie nie snilo.
      ;-)
    • wlodwoz Marszałek Jurek nie zwoła nadzwyczajnego posied.. 28.09.06, 17:29
      Ten sejm i jego,pożal się boże - marszałek reprezentują wyłącznie interes
      pisdzielców. Czego się spodziewamy? Że będzie działał na szkodę tych nieudaczników?
      • qc Nie przeszkadzac pis 28.09.06, 17:34
        oni slysza glos i tylko wykonuja misje od Boga.
        Czy tam jakos tak.
        • karakuliambro777 Re: Nie przeszkadzac pis 28.09.06, 17:37
          faktycznie zachowują sie, jakby 'słyszeli głosy'... to jeden z objawów
          schizofrenii paranoidalnej ;-)
    • faren100 służalczość najwyższą cnotą marszałka... 28.09.06, 17:29
      jak PiS chciał przepchnąć jakąś ustawę to ten "marszałek" organizował
      głosowanka jedno za drugim aż do skutku..
      jak opozycja chce zwołać posiedzenie sejmu to "marszałek" nie widzi powodu do
      wiecowania...

DNO. Kleją się do stołków jeszcze mocniej niż pare lat temu SLD. A miała być
      odnowa moralna, tryumf prawa. Wyszło jak zwykle. Posady i Stołki.
      • karakuliambro777 Re: służalczość najwyższą cnotą marszałka... 28.09.06, 17:35
        tyle, że ta opcja dorwała się do stołków w takiej liczbie po raz pierwszy, więc
        trzyma się ich i będzie - dopóki ich KTOŚ nie oderwie...
        • gazetka_klamie [...] 28.09.06, 18:03
    • premier_hiacynt_wielki Wogole po co zwolywac Sejm skoro jest tak dobrze 28.09.06, 17:30
      jak mowi Kaczorenko i jego marionetka brat Lechu Sraczka Wielki Krol Polski
      • ak813 Re: Wogole po co? W ogole pisze sie oddzielnie!!!! 28.09.06, 17:35
        premier_hiacynt_wielki napisał:

> jak mowi Kaczorenko i jego marionetka brat Lechu Sraczka Wielki Krol Polski
      • werbus Re: Wogole po co zwolywac Sejm skoro jest tak dob 28.09.06, 18:07
        Jaki król,co najwyżej srul.

premier_hiacynt_wielki napisał:

> jak mowi Kaczorenko i jego marionetka brat Lechu Sraczka Wielki Krol Polski
    • lomiaz1 dziś jakby trochę ciszej 28.09.06, 17:30
      ale sprawa już dzisiaj przycichła. Widać, że PO nie ma dalej pomysłu co robić. A
      pałeczkę przejął Lepper. To on składa propozycje, kreśli wizje "rządu zgody"
      (czy cóś. Rozpoczął ofensywę, a platformie już się paliwo kończy. Oby
      największym beneficjentem tej awantury nie została Samoobrona.
    • kralik111 Re: Marszałek Jurek nie zwoła nadzwyczajnego posi 28.09.06, 17:31
      MARSZALEK JUREK, JAKO MARSZALEK SEJMU, NIE SPELNIA DANEGO MU PRZYWILEJU
      PROWADZENIA SEJMU RP, DLATEGO WIEC, POSTANOILEM WYSTAPIC DO SADU W SZTASBURGU O
      PRYWATNY PROCES PRZECIWKO TEMU KLAMCY I OSZUSTOWI POLITYCZNEMU, CZY KTOS
      DOLACZY DO MNIE?

piszcie na moj email:)
      • tadeusz_ja Re: Marszałek Jurek nie zwoła nadzwyczajnego posi 28.09.06, 17:34
        Chętnie dolączę.Ta kacza kreatura doczeka się!
    • katrina_bush PiS=Panika i Strach 28.09.06, 17:33
      PiS=Panika i Strach

I tak was nic nie uratuje !
      • duziabuzia chciałbyś ? ale nic z tego..nakryjemy was czapkami 28.09.06, 19:19
        a potem i tak PiS wygra ...
      • watsoff Re: PiS=Panika i Strach 28.09.06, 19:58
        PiS dziala dokladnie tak samo jak Hamas.
        Co powie przywodca reszta powtarza naboznie.

To niesamowite jak ich zwolennicy patrza na te same sytuacje, a widza zupelnie
        coś innego. Dla mnie jest to niepojete.
    • ak813 Kocham Kaczorow. Brawo dla Jarka, brawo dla Lecha. 28.09.06, 17:34
      Nienawidze za to PO-folsdojczow i przemalowanych na opozycje Michnikow.
      • sodalicjakaczynska Re: Kocham Kaczorow. Brawo dla Jarka, brawo dla L 28.09.06, 17:37
        Poślij im bukiet biało-czerwonych goździków i pamiętaj, że Jarek jest cały czas
        do wzięcia. Świetna partia.
        • awantur-nick Re: Kocham Kaczorow. Brawo dla Jarka, brawo dla L 28.09.06, 18:22
          sodalicjakaczynska napisał:

> Poślij im bukiet biało-czerwonych goździków i pamiętaj, że Jarek jest cały czas
          >
          > do wzięcia. Świetna partia.

te goździki to ty raczej wyślij do Rywina, Pęczaka, Jagiełły, i tych co
          załatwili Modrzejewskiego.
          • sodalicjakaczynska Re: Kocham Kaczorow. Brawo dla Jarka, brawo dla L 28.09.06, 18:27
            Da toczno towariszcz komisar!
      • pasbud Re: Kocham Kaczorow. Brawo dla Jarka, brawo dla L 28.09.06, 22:00
        no cóż biedny chłopcze.....nieprzypadlkiem PIS został uznany przez Polaków w
        sondażu na 1 miejscu jak najbardzij skorumpowaną partię w Polsce. o tempore! o
        mores! wiwat ewolucjo moralna! wyrazy współczucia. /pluć świni w twarz a ta
        dalej prosi o wiecej hehe/
    • maciekjakcholera Re: Marszałek Jurek nie zwoła nadzwyczajnego posi 28.09.06, 17:35
      cyt marszalek jurek: "...pani begier..."
    • apoplaws Chyba się nikt nie spodziewał innej reakcji 28.09.06, 17:36
      po PiS-owskim komisarzu na stanowisku marszałka.
      Szmacą się coraz bardziej.
    • bespowrotnie Maszałek Odgórnie policzył głosy partii, 28.09.06, 17:38
      zapomnijąć ze to głosują POSŁOWIE, i to ich mandat jest wolny !!!

Cyżby bał się, tego ze coniektórym posłom PiSu zwyczajnie już wstyd i chcą
      kończyć tą załosną Politykę !!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka