polonais 28.09.06, 17:17 Załosna kreatura. Degrengolada PiS postepuje w szybkim tempie ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacek230 Tak sie dlawi demokracje! Pisuary za to odpowiedza 28.09.06, 17:18 przed historia. Odpowiedz Link Zgłoś
czwrtk Histeria nie historia. I małpi rozum. 28.09.06, 17:21 Może opadną emocje. Bo na razie dominuje małpi rozum i histeria. A PO grzeje pod kotłem, bo ich głównym celem jest dokopać Kaczorom. Mężowie stanu od siedmiu boleści. Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze jak rozumiem korupcja to dla ciebie i PiSu norma 28.09.06, 17:32 Co jest jeszcze normą ? PiSowcy nie wstydźcie się, pokażcie prawdziwą twarz wyborcom. Odpowiedz Link Zgłoś
ewkanalewka-75 [...] 28.09.06, 17:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze A przez te kilkanaście dni PiS będzie kłamało, 28.09.06, 17:38 że czarne jest białe ? Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze czy kaczyński wiedział o propozycjach korupcyjnych 28.09.06, 17:40 wysuwanych przez Mojzesowicza i Lipińskiego ? Jeżeli nie wiedział, to dlaczego ich nie zwolnił ? A jeżeli wiedział to co z tą "odnową moralną"? Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Bracia Kaczyńscy to kłamcy 28.09.06, 17:44 Oni od początku na kłamstwie oparli swoją kampanię wyborczą i nadal konsekwentnie kłamią. To jest wyjaśnienie dla tej (niezrozumiałej dla uczciwych ludzi) wypowiedzi, że rozmowy Lipińskiego i Mojzesowicza z Begerową to normalna praktyka parlamentarna. Dla nich kłamstwo jest po prostu normą i to jest ta ich "odnowa moralna". Odpowiedz Link Zgłoś
mooomin Widze szanse ze PiS nie wejdzie do sejmu 28.09.06, 22:19 Kto tez tak uwaza??? Jeszcze pare dni rządów tych aroganckich bubków i bedzie po wszystkim. Kazdy dzien to dla nich minus 3 punkty procentowe poparcia. Liczyc kazdy umie. Niech poslowie uciekają z PiS do Samoobrony, LPR, PO i PSL. Tam maja większe szanse na reelekcje... Pilnujcie na wyborach na jakiej znajda sie liscie. Na pewno nie na liscie PiSu Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz SLD też tak kończyło swoją władze 28.09.06, 22:56 i też podkupywało posłów z samejobory. Mam nadzieję że PiS również powtórzy wynik SLD z ostatnich wyborów. Odpowiedz Link Zgłoś
alejajaniemaco Lze liberalowie, komuchy i uklad nie namiesza. 28.09.06, 23:48 Nie damy powtorzyc roku 1992. Kraj musi isc do pszodu jakkikolwiek jest ten kierunek. Wszyscy widzimy jak pijarowskie zagrania w mediach powoduja destabilizacje panstwa prawa i sprawiedliwosci, panstwa solidarnego panstwa odnowionego moralnie. Agenci i uklad juz nie wyszarpie nam z ta na codzien ukazywanom wsciekloscia wladzy by powstala IV PR. Odpowiedz Link Zgłoś
tludzki4 Re: Bracia Kaczyńscy to kłamcy 28.09.06, 23:09 życzę sobie i obywatelom zależnym finansowo i moralnie od kraju nad Wisłą abyśmy dokonali POLITYCZNEGO i ETYCZNEGO wyboru do samorządów i prezydentów, a nie preziów, miast. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk I dlatego w Warszawie Marcinkiewicz jest skończony 28.09.06, 23:28 Jego jedynym zadaniem jest ochrona tyłka Lecha Kaczyńskiego przed procesem, jaki wytoczy mu Miasto Warszawa za jego pseudorządzenie i bezprawne pozostawienie "pełnomocnika", gdy został prezydentem RP. Straty miasta z tych powodów to setki milionów złotych. Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Re: A przez te kilkanaście dni PiS będzie kłamało 28.09.06, 23:05 Już jest Kurski z Wermachtem !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Kurskiemu nikt nie wierzy - wiadomo: to szmaciarz 28.09.06, 23:31 Kurski może opowiadać teraz same prawdziwe rzeczy, a i tak wszyscy stukają się w głowy, gdy słyszą tego szmaciarza Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Dyspozycyjny marszałek wykonuje dyrektywy 28.09.06, 17:40 Grzeczny jest, posłuszny, a zatem zasługuje na nagrodę. Na koniec, za swoje oddanie i posłuszeństwo, dostanie od Kaczyńskiego potężnego kopa w zadek. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk A wykopki już 12 listopada 2006 28.09.06, 17:41 wykopiemy i kartofelki, i buraczki, i oszołomy... Odpowiedz Link Zgłoś
ted-47 Re: Histeria nie historia. I małpi rozum. 28.09.06, 18:02 czwrtk napisał: > Może opadną emocje. Bo na razie dominuje małpi rozum i histeria. A PO grzeje > pod kotłem, bo ich głównym celem jest dokopać Kaczorom. Mężowie stanu od > siedmiu boleści. Popieram! Właściwa ocena sytuacji. Słuszne wnioski. Odpowiedz Link Zgłoś
pasbud Re: Histeria nie historia. I małpi rozum. 28.09.06, 20:26 nie przejmuj sie chłopie. ważne, że rewolucja moralna rozlała sie na całą Polske. a ten rzad bedziemy nazywac kiedys nie rzadem nadziei tylko rzadem imienia rewolucjonisty moralnego - Adama Lipinskiego. przeciez to czlowiek uczciwy , szlachetny - niemal tak jak zawisza, gosiewski i ziobro. o kazczorkach nie wpomne. brawo!! Odpowiedz Link Zgłoś
madryt3 Ogarnijcie się nieco 28.09.06, 17:25 i obejrzyjcie sobie "Nocną zmianę", gdzie Donald Tusk uczestniczy w "cywilizowanych" negocjacjach dotyczących - nie skaptowania jednego posła, tylko w sprawie obalenia całego rządu. Co za klasa, kunszt i język. Diabeł ubrał ornat i na Mszę dzwoni. Gdyby tak nagrać i ujawnić "negocjacje" prowadzone przez polityków PO, SLD, czy Samoobrony...To by się dopiero zadymiło. Odpowiedz Link Zgłoś
m_16 Re: Ogarnijcie się nieco 28.09.06, 17:31 madryt3 napisał: > i obejrzyjcie sobie "Nocną zmianę", gdzie Donald Tusk uczestniczy > w "cywilizowanych" negocjacjach dotyczących - nie skaptowania jednego posła, > tylko w sprawie obalenia całego rządu. Co za klasa, kunszt i język. Diabeł > ubrał ornat i na Mszę dzwoni. > Gdyby tak nagrać i ujawnić "negocjacje" prowadzone przez polityków PO, SLD, czy > > Samoobrony...To by się dopiero zadymiło. Nawet gdyby to była prawda... a nie jest bo to kaptowanie pojedynczych posłów jest niemoralne-partii niekoniecznie o ile zgodne to z ich programami-to i tak PiS-partia która głosiła odnowę moralną okazuje się skompromitowana.Inni nie udawali świętych-PiS tak, więc jego przewina jest większa. A wydarzenie o którym mówisz było dawna, zaś my mówimyo teraźniejszości. Nic nie usprawiedliwia PiSu. Na dno szamba panowie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lomiaz1 Re: Ogarnijcie się nieco 28.09.06, 17:36 że zacytuję jednego z posłów PiS: "nie porównujcie państwo rzeczy nieporównywalnych" noc teczek była skandalem innego rodzaju niż wieczór z taśmami. Tam rząd chciał skompromitować całą klasę polityczną, tutaj rząd sam się kompromituje. Odpowiedz Link Zgłoś
q_vw Re: Ogarnijcie się nieco 28.09.06, 17:36 A wiesz co było tego podstawą ?! Nie wiesz czy nie chcesz wiedzieć ?! Otóż rząd Olszewskiego, rękoma Macierewicza, wpisał na listę agentów polityków opozycji parlamentarnej ! Macierewicz zaczął fałszować listy agentów ! To była podstawa dla decyzji i odsunięcia Olszewskiego od władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
greg0.75 Re: Ogarnijcie się nieco 28.09.06, 17:54 A tak mi się nieśmiało wydawało, że odsuwanie rządów metodą głosowania w parlamencie jest (jeszcze) legalne. Przeciąganie posłów z partii do partii zresztą też, tylko że kiedy przeciąganą jest fałszująca dokumenty posłanka to nieładnie to świadczy o morale przeciągającego. A półsłówka o "pomocy prawnej" i "stworzeniu funduszu z sejmowych pieniędzy" ocierają się o prokuraturę (nie za Ziobry, obawiam się). Odpowiedz Link Zgłoś
syndyk.iv.rp Re: Ogarnijcie się nieco 28.09.06, 19:39 Rzad Olszewskiego trzeba bylo odwolac. Byl jeszcze gorszy od obecnego. Odpowiedz Link Zgłoś
uwolnic_cyce Re: Ogarnijcie się nieco 28.09.06, 20:48 madryt3 napisał: > i obejrzyjcie sobie "Nocną zmianę", gdzie Donald Tusk uczestniczy > w "cywilizowanych" negocjacjach dotyczących - nie skaptowania jednego posła, > tylko w sprawie obalenia całego rządu. Co za klasa, kunszt i język. Diabeł > ubrał ornat i na Mszę dzwoni. > Gdyby tak nagrać i ujawnić "negocjacje" prowadzone przez polityków PO, SLD, czy > > Samoobrony...To by się dopiero zadymiło. Negocjacje w normalnych warunkach sa czymś zupełnie innym niż wymuszenia i naciski w przypadku rozpadu koalicji. Jesli nie rozumiesz prostych rzyczy to lepiej milcz, bo twoi faworyci skompromitowali sie zupełnie.Nawet w sytuacji gdy czyni sie to rekami Begermamy. Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Tak się robi fakty medialne w interesie Rosji 28.09.06, 17:27 rusz głową to nie boli Odpowiedz Link Zgłoś
m_16 Re: Tak się robi fakty medialne w interesie Rosji 28.09.06, 17:35 scolopetarius napisał: > rusz głową to nie boli Zgodnie z twoja logiką to i rządu Millera nie wolno było skrytykować, bo każda krytyka rządu wspiera naszych wrogów. Czyli afery Rywina ujawniać nie wolno było. Ten rząd miał unormować nasze stosunki z Rosją, nie zrobił tego, pogorszył za to nasze stosunki z Niemcami, co tylko utrudnia nasze negocjacje z oboma sąsiadami i osłabia naszą pozycję. Na odwrót-istnienie tego rządu służy interesom Rosji, a nie naszym. Odpowiedz Link Zgłoś
vinogradoff Jurek ma racje. Stop gawiedzi. 28.09.06, 20:02 Sterowanej przez supercynicznych, zawodowcow od politykowania sejmowego i politykierstwa. Niech nie mysla , ze internauci to polityczni analfabeci. Dzieki ichnim aferom przerobilismy expresowy kurs demokracji wolnorynkowej. Dzieki tez Zachodnim przyjaciolom z mediow za celne komentarze i jakze oswiecajace niepoprawnych idealistow. Odpowiedz Link Zgłoś
pasbud Re: Tak sie dlawi demokracje! Pisuary za to odpow 28.09.06, 22:02 nieprzypadlkiem PIS został uznany przez Polaków w sondażu na 1 miejscu jak najbardziej skorumpowaną partię w Polsce. o tempore! o mores! wiwat rewolucjo moralna! wyrazy współczucia dla zwolenników Posad i Stołków. /pluć świni w twarz a ta dalej prosi o wiecej hehe/ Odpowiedz Link Zgłoś
edi-80 no jasne, po co posiedzenie 28.09.06, 17:19 alez oczywiscie, nic sie przeciez nie stalo, po co zwolywac posiedzenie... sejm stracil mandat spoleczny do rzadzenia a Jurek mysli, ze bedzie nadal trwal! Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Sondażownia powiedziała ha ha ha koń by się uśmiał 28.09.06, 17:29 Jak wszystkie sondaże wskazują,że ponad 70proc. Polaków jest za wprowadzeniem kary śmierci to wszyscy mają to w.... Sondażownia już dała ciała utwierdzając PO że wygra, teraz znowu chce ich nabrać bo to w interesie razwiedki ta partyjka matołków działa. Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze Re: Sondażownia powiedziała ha ha ha koń by się u 28.09.06, 17:37 to dziwne, przecież razwiedką od roku rządzi PiS. Czyżby Wassermann działał przeciwko PiSowi ? Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Sejm i PiS mają mandat -koza go nie zjadła 28.09.06, 17:31 ani nawet ta koza z ku..kami w oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze Re: Sejm i PiS mają mandat -koza go nie zjadła 28.09.06, 17:33 chodzi ci o tą posłankę z wyrokami, którą za wszelką cenę chciał skaptowac PiS ? Nawet za cenę spłaty jej weksli z publicznych pieniędzy i zapewnienia bezkarności ? Odpowiedz Link Zgłoś
czwrtk Małpi rozum i histeria 28.09.06, 17:19 Może opadną emocje. Bo na razie dominuje małpi rozum i histeria. A PO grzeje pod kotłem, bo ich głównym celem jest dokopać Kaczorom. Mężowie stanu od siedmiu boleści. Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius PO na diecie ma chrapkę na fotele stołki posady 28.09.06, 17:33 Czy ktoś jeszcze wierzy,że oni tak dla ideii? Odpowiedz Link Zgłoś
faren100 koniec Populistów i Socjalistów !!! 28.09.06, 17:36 "W Polsce rząd tworzy partia, która stosując niemal bezprecedensowy werbalny rygoryzm obiecała swoim wyborcom powrót do sprawiedliwości, przyzwoitości i moralności, bezlitosną walkę z przekupstwem i korupcją oraz zasadniczą naprawę państwa. Teraz widać, jak partia ta traktuje zasady, które sama wybrała. Okazuje się, że nie jest ani o jotę lepsza niż inne partie. Gwiżdże zarówno na swoje hasła, jak i na moralną czystość, gdy chodzi o utrzymanie władzy" - czytamy w Berliner Zeitung. Odpowiedz Link Zgłoś
m_16 Re: PO na diecie ma chrapkę na fotele stołki posa 28.09.06, 17:37 scolopetarius napisał: > Czy ktoś jeszcze wierzy,że oni tak dla ideii? Oni na razie nie kupowali posłów za stanowiska?? Więc jeśli komuś wierzyć to raczej im niż PiSowi. A komuś wierzyć trzeba...Precz z PiSem i jego pachołkami. Odpowiedz Link Zgłoś
arek83lbn Re: Marszałek Jurek nie zwoła nadzwyczajnego posi 28.09.06, 17:19 Prowokuje w ten sposob do spolecznych wystapien, nie chce wiecow w sejmie to bedzie mial pod sejmem arek83lbn.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
krwawabestia Re: Marszałek Jurek nie zwoła nadzwyczajnego posi 28.09.06, 17:20 jurek jest politykiem ktory mnie najbardziej wkurza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jacek230 Sadze, ze jednak pojda w ruch kamienie i palki. 28.09.06, 17:21 W kraju z takimi tradycjami walki z zamordyzmem jak Polska takie numery nie przejda. No chyba, ze Polacy juz nie sa Polakami. Potrzebna jest Solidarnosc- bis!!! Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Wachowski podpuszcza ulicę w cudzym interesie 28.09.06, 17:25 Na filmie Nocna Zmiana z 1992r. Wachowski mówi 'zdrastwujtie`- wszyscy to słyszeli., Wczoraj pod Sejmem coś uzgadniał z Niesiołowskim. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Dlaczego??? Co ta pisurowa menda 28.09.06, 17:22 sobie myśli,chyba czas iśc na Sejm!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
qc "Marszałek" 28.09.06, 17:24 to okreslenie na wyrost i duza przesada w tym przypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Pośpiech PO dyktuje Gazprom? Śledzie do roboty 28.09.06, 17:24 Taką opinię spotkałem tutaj na forum, bo chodzi o kasę dla Gazpromu. Zatem sprawa jest śmierdząca zdradą narodowych interesów. To temat dla komisji śledczej. Odpowiedz Link Zgłoś
polonais Raczej dla psychiatry 28.09.06, 17:26 scolopetarius napisał: > Taką opinię spotkałem tutaj na forum, bo chodzi o kasę dla Gazpromu. > Zatem sprawa jest śmierdząca zdradą narodowych interesów. > To temat dla komisji śledczej. A ja mysle, ze to jest temat dla psychiatry! Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Trafiłem , trafiłem to robota Gazpromu 28.09.06, 17:30 Już mnie do psychuszki wysyłają jak w Rosji. Witaj tawariszcz ! Odpowiedz Link Zgłoś
polonais Jasne! 28.09.06, 17:33 scolopetarius napisał: > Już mnie do psychuszki wysyłają jak w Rosji. Witaj tawariszcz ! Odpowiedz Link Zgłoś
pawka55 Ja cie tez wysylam do psychuszki, i to z USA. 28.09.06, 17:50 Polak z US Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze To Gazprom wysłał Lipińskiego i Mojzesowicza ? 28.09.06, 17:35 Jak rozumiem to jest aktualne kłamstwo PiSowców. Ale w takim razie dlaczego kaczyński ich nie zwolnił ? Odpowiedz Link Zgłoś
zwykx Re: Pośpiech PO dyktuje Gazprom? Śledzie do robot 28.09.06, 18:28 scolopetarius napisał: > Taką opinię spotkałem tutaj na forum, bo chodzi o kasę dla Gazpromu. > Zatem sprawa jest śmierdząca zdradą narodowych interesów. > To temat dla komisji śledczej. Och, ja na tym forum spotkałem całą masę rozmaitych opinii. I gdybym uważał, że każda z nich jest prawdziwa, miałbym dzisiaj ciężką schizofrenię. Oraz manię prześladowczą i parę innych przykrych skrzywień. Niestety - fora internetowe mają to do siebie, że rozsądne wypowiedzi toną w powodzi głupot, wyzwisk, wzajemnych inwektyw i zwyczajnego bełkotu. Odpowiedz Link Zgłoś
chumazik Tyle czasu młodzieżówki POwsko-SLDowskie pod 28.09.06, 17:24 Sejmem nie wytrzymają. Zdaje się, że to właśnie nastał żałosny koniec ku..kowej rewolucji. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Re: Tyle czasu młodzieżówki POwsko-SLDowskie pod 28.09.06, 17:25 Nie martw się wytrzymamy! Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 Re: Tyle czasu młodzieżówki POwsko-SLDowskie pod 28.09.06, 17:26 Niech czekają... dłużej będzie gniło... bardziej będzie śmierdzieć... Odpowiedz Link Zgłoś
antykagan Re: Marszałek Jurek nie zwoła nadzwyczajnego posi 28.09.06, 17:25 Żałosna kreatura z gębą pełną frazesów katolickich.. faryzeusz i Judasz... Odpowiedz Link Zgłoś
sodalicjakaczynska PiS-owi gratulujemy odwagi 28.09.06, 17:27 Marszałek Jurek jak zwykle wykazał się bezstronnością. Jego troska o reguły parlamentaryzmu i demokracji powinna się stać bezcennym i bezwględnym wzorcem i jako taka powinna być przechowywana wraz z wzorcem metra w Sevres. Odpowiedz Link Zgłoś
wodokot Marszałek Jurek nie zwoła nadzwyczajnego posied.. 28.09.06, 17:27 polonais napisał: > Załosna kreatura. Degrengolada PiS postepuje w szybkim tempie ... Hehe zalosny to ty jestes chlopie.... a ja jestem wrecz uradowany, ze PiS nie popelnilo glownych bledow i nie dalo fotela marszalka jakiemu PO-wcowi, bo juz bylby problem, a tak do 10 pazdzienika emocje wygasna i bedzie rzeczowa rozmowa. Wyobrazcie sobie co by teraz bylo, gdyby to Tusk byl preziem, kolejna powtorka z "rozrywki" dla chlopakow z ukladu, rok 1992 "take 2". Brawo Marek Jurek, Brawo Kaczynscy i brawo PiS. Poradzicie sobie, a narod stoi za WAMI. Odpowiedz Link Zgłoś
sodalicjakaczynska Re: Marszałek Jurek nie zwoła nadzwyczajnego posi 28.09.06, 17:30 Jestem bezgranicznie wzruszony, że naród znalazł wreszcie w Twojej osobie jakże reprezentatywnego wyraziciela swoich myśli, odczuć i uczuć. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Re: Marszałek Jurek nie zwoła nadzwyczajnego posi 28.09.06, 17:30 Jaki Naród stoi za tymi żalosnymi kaczymi kreaturami?Może hochsztapler z Torunia? Odpowiedz Link Zgłoś
strzelec51 Wypowiadaj sie we wlasnym imieniu... 28.09.06, 17:30 NAROD zostaw w spokoju Odpowiedz Link Zgłoś
wlodwoz [...] 28.09.06, 17:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
polonais Narod? 28.09.06, 17:35 wodokot napisał: > polonais napisał: > > > Załosna kreatura. Degrengolada PiS postepuje w szybkim tempie ... > > > Hehe zalosny to ty jestes chlopie.... a ja jestem wrecz uradowany, ze PiS nie > popelnilo glownych bledow i nie dalo fotela marszalka jakiemu PO-wcowi, bo juz > bylby problem, a tak do 10 pazdzienika emocje wygasna i bedzie rzeczowa rozmowa > . > Wyobrazcie sobie co by teraz bylo, gdyby to Tusk byl preziem, kolejna powtorka > z > "rozrywki" dla chlopakow z ukladu, rok 1992 "take 2". Brawo Marek Jurek, Brawo > Kaczynscy i brawo PiS. Poradzicie sobie, a narod stoi za WAMI. A skad wiesz, ze narod stoi za wami? Jaka jest Twoja definicja narodu? Odpowiedz Link Zgłoś
strzelec51 Po co zwolywac? 28.09.06, 17:29 No bo przeciez nic takiego nadzwyczajnego sie nie dzieje. Podkupywanie poslow z innych partii obiecankami o umorzeniu spraw karnych to zwyczajne "negocjacje" polityczne. A zreszta, do 10 pazdziernika zaledwie dwa tygodnie - choc rozne ciekawe rzeczy jeszcze w miedzyczasie moga sie wydarzyc - o ktorych filozofom, a tym bardziej braciom Kaczynskim, sie nie snilo. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wlodwoz Marszałek Jurek nie zwoła nadzwyczajnego posied.. 28.09.06, 17:29 Ten sejm i jego,pożal się boże - marszałek reprezentują wyłącznie interes pisdzielców. Czego się spodziewamy? Że będzie działał na szkodę tych nieudaczników? Odpowiedz Link Zgłoś
qc Nie przeszkadzac pis 28.09.06, 17:34 oni slysza glos i tylko wykonuja misje od Boga. Czy tam jakos tak. Odpowiedz Link Zgłoś
karakuliambro777 Re: Nie przeszkadzac pis 28.09.06, 17:37 faktycznie zachowują sie, jakby 'słyszeli głosy'... to jeden z objawów schizofrenii paranoidalnej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
faren100 służalczość najwyższą cnotą marszałka... 28.09.06, 17:29 jak PiS chciał przepchnąć jakąś ustawę to ten "marszałek" organizował głosowanka jedno za drugim aż do skutku.. jak opozycja chce zwołać posiedzenie sejmu to "marszałek" nie widzi powodu do wiecowania... DNO. Kleją się do stołków jeszcze mocniej niż pare lat temu SLD. A miała być odnowa moralna, tryumf prawa. Wyszło jak zwykle. Posady i Stołki. Odpowiedz Link Zgłoś
karakuliambro777 Re: służalczość najwyższą cnotą marszałka... 28.09.06, 17:35 tyle, że ta opcja dorwała się do stołków w takiej liczbie po raz pierwszy, więc trzyma się ich i będzie - dopóki ich KTOŚ nie oderwie... Odpowiedz Link Zgłoś
gazetka_klamie [...] 28.09.06, 18:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
premier_hiacynt_wielki Wogole po co zwolywac Sejm skoro jest tak dobrze 28.09.06, 17:30 jak mowi Kaczorenko i jego marionetka brat Lechu Sraczka Wielki Krol Polski Odpowiedz Link Zgłoś
ak813 Re: Wogole po co? W ogole pisze sie oddzielnie!!!! 28.09.06, 17:35 premier_hiacynt_wielki napisał: > jak mowi Kaczorenko i jego marionetka brat Lechu Sraczka Wielki Krol Polski Odpowiedz Link Zgłoś
werbus Re: Wogole po co zwolywac Sejm skoro jest tak dob 28.09.06, 18:07 Jaki król,co najwyżej srul. premier_hiacynt_wielki napisał: > jak mowi Kaczorenko i jego marionetka brat Lechu Sraczka Wielki Krol Polski Odpowiedz Link Zgłoś
lomiaz1 dziś jakby trochę ciszej 28.09.06, 17:30 ale sprawa już dzisiaj przycichła. Widać, że PO nie ma dalej pomysłu co robić. A pałeczkę przejął Lepper. To on składa propozycje, kreśli wizje "rządu zgody" (czy cóś. Rozpoczął ofensywę, a platformie już się paliwo kończy. Oby największym beneficjentem tej awantury nie została Samoobrona. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Marszałek Jurek nie zwoła nadzwyczajnego posi 28.09.06, 17:31 MARSZALEK JUREK, JAKO MARSZALEK SEJMU, NIE SPELNIA DANEGO MU PRZYWILEJU PROWADZENIA SEJMU RP, DLATEGO WIEC, POSTANOILEM WYSTAPIC DO SADU W SZTASBURGU O PRYWATNY PROCES PRZECIWKO TEMU KLAMCY I OSZUSTOWI POLITYCZNEMU, CZY KTOS DOLACZY DO MNIE? piszcie na moj email:) Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Re: Marszałek Jurek nie zwoła nadzwyczajnego posi 28.09.06, 17:34 Chętnie dolączę.Ta kacza kreatura doczeka się! Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush PiS=Panika i Strach 28.09.06, 17:33 PiS=Panika i Strach I tak was nic nie uratuje ! Odpowiedz Link Zgłoś
duziabuzia chciałbyś ? ale nic z tego..nakryjemy was czapkami 28.09.06, 19:19 a potem i tak PiS wygra ... Odpowiedz Link Zgłoś
watsoff Re: PiS=Panika i Strach 28.09.06, 19:58 PiS dziala dokladnie tak samo jak Hamas. Co powie przywodca reszta powtarza naboznie. To niesamowite jak ich zwolennicy patrza na te same sytuacje, a widza zupelnie coś innego. Dla mnie jest to niepojete. Odpowiedz Link Zgłoś
ak813 Kocham Kaczorow. Brawo dla Jarka, brawo dla Lecha. 28.09.06, 17:34 Nienawidze za to PO-folsdojczow i przemalowanych na opozycje Michnikow. Odpowiedz Link Zgłoś
sodalicjakaczynska Re: Kocham Kaczorow. Brawo dla Jarka, brawo dla L 28.09.06, 17:37 Poślij im bukiet biało-czerwonych goździków i pamiętaj, że Jarek jest cały czas do wzięcia. Świetna partia. Odpowiedz Link Zgłoś
awantur-nick Re: Kocham Kaczorow. Brawo dla Jarka, brawo dla L 28.09.06, 18:22 sodalicjakaczynska napisał: > Poślij im bukiet biało-czerwonych goździków i pamiętaj, że Jarek jest cały czas > > do wzięcia. Świetna partia. te goździki to ty raczej wyślij do Rywina, Pęczaka, Jagiełły, i tych co załatwili Modrzejewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
sodalicjakaczynska Re: Kocham Kaczorow. Brawo dla Jarka, brawo dla L 28.09.06, 18:27 Da toczno towariszcz komisar! Odpowiedz Link Zgłoś
pasbud Re: Kocham Kaczorow. Brawo dla Jarka, brawo dla L 28.09.06, 22:00 no cóż biedny chłopcze.....nieprzypadlkiem PIS został uznany przez Polaków w sondażu na 1 miejscu jak najbardzij skorumpowaną partię w Polsce. o tempore! o mores! wiwat ewolucjo moralna! wyrazy współczucia. /pluć świni w twarz a ta dalej prosi o wiecej hehe/ Odpowiedz Link Zgłoś
maciekjakcholera Re: Marszałek Jurek nie zwoła nadzwyczajnego posi 28.09.06, 17:35 cyt marszalek jurek: "...pani begier..." Odpowiedz Link Zgłoś
apoplaws Chyba się nikt nie spodziewał innej reakcji 28.09.06, 17:36 po PiS-owskim komisarzu na stanowisku marszałka. Szmacą się coraz bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
bespowrotnie Maszałek Odgórnie policzył głosy partii, 28.09.06, 17:38 zapomnijąć ze to głosują POSŁOWIE, i to ich mandat jest wolny !!! Cyżby bał się, tego ze coniektórym posłom PiSu zwyczajnie już wstyd i chcą kończyć tą załosną Politykę !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś