Dodaj do ulubionych

USA: Chory Michael J. Fox w kampanii wyborczej

07.11.06, 07:44
Żenujące jest sięganie przez lewicę (Demokraci) do takich argumentów. To
prawie jak Hienna Waltz w hospicjum.
Obserwuj wątek
    • zp68 Re: USA: Chory Michael J. Fox w kampanii wyborcze 07.11.06, 07:46
      Zenujace jest drukowanie przez GW wiadomosci z przed tygodnia. Moze cos co sie
      aktualnie dzieje na swiecie, dla odmiany?
      • memhos Re: USA: Chory Michael J. Fox w kampanii wyborcze 07.11.06, 08:06
        Wiesz, w koncu DZIS maja wybory, a to dla Polski calkiem istotne
        Trzeba wiedziec, kto nam bedzie ministrow odwolywac :-)
        • konkwista4 logika 07.11.06, 09:06
          Mam jeszcze lepszy pomysł niz ten z zarodkami. Chodzi o ludzi w śpiączkach i
          chorych umysłowo. Ile części zamiennych się marnuje. Serce, nerki, wątroba, krew
          itp. Oni przecież tak jak zarodki chyba nie myślą i a na pewno nie będą się
          bronić. Do tego w przeciwieństwie do zarodka z którego może wyrosnąć geniusz
          chorzy raczej już nie wymyślą żadnych udoskonaleń cywilizacyjnych. Zastanówcie
          się. Jedna dobra ustawa, przegłosować weto prezydenta i huzia (albo chuzia) na
          szpitale!
          • bio.mum To prowokacja 07.11.06, 09:09
            konkwista4 napisał:

Oni przecież tak jak zarodki chyba nie myślą i a na pewno nie będą się
            > bronić.

czy masz ciężki dzień?
            • konkwista4 Prowokacja??? 07.11.06, 10:02
              Twoja inteligencja mnie prowokuje! Rozgryzłeś mnie brawo!
              • bio.mum Powinienes mi podziękować 07.11.06, 10:09
                konkwista4 napisał:

> Twoja inteligencja mnie prowokuje! Rozgryzłeś mnie brawo!

Pewnie połowa forumowiczów (szczególni ci spod znaku galby) pomyślało, że
                piszesz powaznie.

Ps. Głupia była ta prowokacja. Piszę to z doświadczenia. Większość ludzi
                traktuje to, co piszą inni bardzo literalnie. A potem wyrywają z kontekstu i
                weź tłumacz takiemu, że to była tylko prowokacja.
        • babette663 Re: USA: Chory Michael J. Fox w kampanii wyborcze 07.11.06, 18:56

• jhbsk USA: Chory Michael J. Fox w kampanii wyborczej 07.11.06, 08:04
      galba napisał:

> Żenujące jest sięganie przez lewicę (Demokraci) do takich argumentów. To
      > prawie jak Hienna Waltz w hospicjum.
      >
      Obyś zawsze był zdrowy...
    • d_arek_d Mają w USA dylematy... 07.11.06, 08:11
      W ultrapurytańskich Stanach Zjednoczonych losy badań nad komórkami
      macierzystymi mogące przywrócić do normalnego życia dziesiątki tysięcy
      obywateli nie są jeszcze na szczęście przesądzone. Jeśli się nie mylę, to w
      USA prawo federalne nie zabrania aborcji...

Za to w solidarnej IVRP nikt już nawet głośno nie wspomina o analogicznej
      ustawie (chodzi mi głównie o komórki macierzyste, ale i o liberalizację -
      tfu, cóż za ohydne słowo - ustawy aborcyjnej). Chorzy solidarnie zostają
      uziemiani (dosłownie) i problem sam się rozwiązuje.

A sądziłem, że wszyscy Purytanie uciekający swego czasu (tak na oko ze 300-
      400 lat temu) przed pozostałymi, zgniłymi liberalnymi Chrześcijanami
      schronili się właśnie w USA. Okazuje się, że to nie tak! Okazuje się, że
      odłam ultraultraultrakonserwatywnych Purytan ukrył się w Rzeczypospolitej!

A z drugiej strony taki skansen jest potrzebny. Dla innych nacji. Żeby
      porównały i zobaczyły jak to u nich stosunkowo (tfu, następny ohydnie
      przeerotyzowany wyraz) dobrze jest z prawami człowieka. To tak, jak z Kubą.
      Niby taka obrzydliwa komuna, a wszystkich ciągnie by naocznie sprawdzić jak
      to inni mają gorzej. I od razu na duchu takiemu turyście raźniej.

Może by więc i Polskę ogrodzić, zacząć produkcję oscypków w kształcie cygar
      na skalę kosmiczną i postawić wszystko na zagranicznych turystów..? Budowę
      ogrodzenia proponuję zlecić Chinom. Po pierwsze primo w budowie murów są
      mistrzami świata, po drugie primo duchowo również popieraliby naszą ideę, po
      trzecie primo wraz z murem mogliby dostarczyć również kilka bezcennych
      pomysłów na utrzymanie tego przypadkowego i niemoralnego społeczeństwa, w
      ryzach.

A tak serio to generalnie w zakazach Polska dogoniła USA, a niedaleko jej już
      do Iranu. Zza węgła wygląda też KRL-D (nie no, tu trochę przesadziłem). A te
      wszystkie zakazy prowadzą tylko do jeszcze większego rozwarstwienia
      społeczeństwa. Bo przecież obywatele, których na to stać, czyli ci u władzy
      wraz z rodzinami oraz ci bardziej przedsiębiorczy, będą zawsze w razie
      potrzeby mogli przejechać się za miedzę do normalnego kraju, wykonać akurat
      tego dnia potrzebny zabieg, i po cichutku wrócić do Ojczyzny by kontynuować
      uczenie etyki krnąbrnych, niemoralnych obywateli. A najbiedniejsi znów
      dostaną po tyłku.
      • arius5 Re: Mają w USA dylematy... 07.11.06, 08:22
        no tak, tam gdzie kosciol, tam ciemnota
        • pokeo2 Mylisz sie 07.11.06, 11:47
          Gdzie glupcy tam ciemnota.
      • tojalew Mają w USA dylematy... 07.11.06, 08:53
        dobry tekst.
        bravo

PS.
        a o co chodzi z tymi dowodami ?
        • d_arek_d Re: Mają w USA dylematy... 07.11.06, 09:55
          tojalew napisał:

> dobry tekst.
          > bravo
          >
          > PS.
          > a o co chodzi z tymi dowodami ?

Ha! Już myślałem, że nikt mnie o to nie zapyta ;)
          Te "dowody" to ciąg zbiegów okoliczności, które już nieraz uratowały mi skórę.
          Na początku wydaje się, że jakieś wydarzenie jest sprzeczne z moim (piszę
          konkretnie o swych odczuciach) "prywatnym interesem". Że są wbrew memu dobru,
          można by rzec. W drastycznych przypadkach może to być nawet coś w rodzaju
          złamania kończyny. Po niedługim zazwyczaj czasie okazuje się jednak, że gdyby
          nie to uprzednie zdarzenie, coś naprawdę złego przytrafiłoby mi się.

Kiedyś nie zauważałem tych zależności. Jednak w którymś momencie, w
          dramatycznej sytuacji rzuciło mi się to w oczy. Od tego czasu zwracam na takie
          sytuacje baczną uwagę. Proszę też sprobować, dochodzi się do spostrzeżeń na
          granicy mistycyzmu. Zdaje się, że coś nad człowiekiem "czuwa". Nie jestem
          religijnym fanatykiem. Wręcz przeciwnie. Ale umysł mam analityczny i co za tym
          idzie z faktami nie dyskutuję.

A że są to dowody na "istnienie przynajmniej jednego Boga"? A skąd mogę
          wiedzieć, że siła która trzyma nade mną pieczę, zajmuje się i innymi? A może
          każdy ma takiego Boga, na jakiego zasłużył?
          Pozdrawiam!
          PS Nie jestem schizofrenikiem ;x
          PS2 Też jestem lwem.
          PS3 Moja żona też jest lwem (to znaczy suką lwa, czyli lwicą).
          PS4 Mój synek lwem nie jest. Wręcz przeciwnie. :)
    • dachs Racja, Galbo 07.11.06, 08:46
      galba napisał:

Dużo mniej żenujące, jest ciche obcinanie funduszów hospicjum, niż głośne
      potępianie takich działań.
      • mniklas5 Re: Racja, Galbo 07.11.06, 08:52
        od kiedy Demokraci w USA to lewica, jestem w tej parti od dziesieciu lat i
        pierwszy lat dowiedzialem sie od Galby ze jestem w lewicy. Galba powinien sie
        doksztalcic przed wypowiedzeniem sie na ten temat
        • prawy.prosty Re: Racja, Galbo 07.11.06, 09:00
          > od kiedy Demokraci w USA to lewica, jestem w tej partii od dziesieciu lat i
          > pierwszy lat dowiedzialem sie od Galby ze jestem w lewicy. Galba powinien sie
          > doksztalcic przed wypowiedzeniem sie na ten temat
          Nie ważne jest w paranoi Galby ważenie argumentów, ba- używanie rozsądnych
          argumentów. Zresztą poważnej dyskusji, w której Galba wziąłby czynny udział, a
          nie tylko zatrollował rozpoczynając wątek, raczej nie uświadczysz.

Po prostu Marcin musi dać upust zżerającej go i nienawiści i frustracji,
          spinając większość swych wypowiedzi klamrą fobii "anty-PO" bądź "anty-agorowskich"

Dziś jestes wg Galby w lewicy, jutro juz bedziesz lewakiem, ot...
        • skipper_ Re: Racja, Galbo 07.11.06, 10:45
          mniklas5 napisał:

> od kiedy Demokraci w USA to lewica, jestem w tej parti od dziesieciu lat i
          > pierwszy lat dowiedzialem sie od Galby ze jestem w lewicy.

hm... to moze jeszcze stwierdzisz, iz jestes prawica,
          a Republikanie to lewica...

ciekawe...
        • babette663 Re: Racja, Galbo 07.11.06, 22:23

• poe Re: Racja, Galbo 07.11.06, 10:21
        Galba, po pierwsze radzilbym posluchac amerykanskich radiostacji lub poogladac
        tamtejsze wiadomosci... jesli chodzi o reklamowki, to republikanie bija
        demokratow na glowe, grajac na przyklad na uprzedzeniach rasowych na
        poludniu... Swoja droga, faktem jest, ze tegoroczna kampania jest
        niewiadrygodnie zazarta i brudna. Najstarsi indianie podobnej nie pamietaja...
    • bio.mum Żenujący to jest twój szowinizm 07.11.06, 08:48
      galba napisał:

Osoby chore na Parkinsona, czy na jakąkolwiek inną chorobę są takimi samymi
      obywatelami jak zdrowa część społeczeństwa. Mogą wychodzić z domu, a nawet
      wiecej - wypowiadac się w kwestiach publicznych i udzielać poparcia. Zaciagnął
      go ktoś tam na siłę? Włamał się do jego domu, przywiazał do wózka inwalidzkiego
      i uprowadził na konwencję demokratów? A może mają na niego haka? Przecież to
      lewaki. Podludzie. Co galba? Ty juś lepiej nic nie pisz o hienach.
      • staropolski41 Widze ze nie masz pojecia o kulisach tej sprawy .. 07.11.06, 08:50
        • bio.mum Ty wiesz wszystko o kulisach 07.11.06, 08:59
          bo właśnie wróciłes z Konwentu Republikanów. Forumowy Kurski?
      • gringo_w66 Hienna Waltz to wszystko mówi 07.11.06, 08:57
        • bio.mum Bardziej enigmatycznie nie umiesz? 07.11.06, 09:00
          Nie wszyscy na tym forum są tak inteligentni jak ty.
      • lmblmb Co ma piernik do wiatraka? 07.11.06, 09:16
        bio.mum napisała:

> galba napisał:
        >
        > > Żenujące jest sięganie przez lewicę (Demokraci) do takich argumentów. To
        > > prawie jak Hienna Waltz w hospicjum.
        >
        > Osoby chore na Parkinsona, czy na jakąkolwiek inną chorobę są takimi samymi
        > obywatelami jak zdrowa część społeczeństwa.

Szowinizm to rodzaj nacjonalizmu. Co ma piernik do wiatraka?
        • bio.mum Szowinizm oznacza również 07.11.06, 09:22
          lmblmb napisał:

>
          > Szowinizm to rodzaj nacjonalizmu. Co ma piernik do wiatraka?

seksizm, dyskryminację ( i to miałam na myśli w tym przypadku), ksenofobię i
          rasizm. Słownikowe definicje tez trzeba umiec czytać ze zrozumieniem.

>
          >
          • kiczkis Re: Szowinizm oznacza również 07.11.06, 22:09
            bio.mum napisała:

>
            > seksizm, dyskryminację ( i to miałam na myśli w tym przypadku), ksenofobię i
            > rasizm. Słownikowe definicje tez trzeba umiec czytać ze zrozumieniem.
            -------------------------

To nie belkocz, tylko wyraznie formuluj swoje "przemyslenia"..

- Pewien bylem od samego poczatku jej wypowiedzi iz krazy wokol jednego caly
            czas..
            Wokol "seksizmu".. "rasizmu".. "tolerancjonizmu".. "ksenofobizmu".. "faszyzmu"..
            "antysemityzmu".. "pedalizmu (zwanego tez "gejowizmem") - i reszty tych
            lewackich oblakanczych "izmow"..

Teraz maja dodatkowo internet i juz tylko "slownikowizmow" uzywaja, zamiast -
            jak to drzewiej bywalo - wlasnego mozgu do myslenia uzywac..

• d_arek_d Re: Co ma piernik do wiatraka? 07.11.06, 10:08
          lmblmb napisał:

> Szowinizm to rodzaj nacjonalizmu.

A nie raczej rasizmu? W nacjonalizmie przyjmuje się interes własnego narodu za
          nadrzędny wobec innych. W szowonizmie zaś jest się ślepym na przywary własnego
          narodu, a wywyższa się jego zalety. Niekiedy szowinizm mylony jest z
          nacjonalizmem, ale jak widać po rozbieżnych definicjach, są to dwie nieco
          odmienne postawy. Jak już nadmieniłem szowinizmowi narodowemu bliżej raczej do
          rasizmu.

> Co ma piernik do wiatraka?

W wiatraku mle się mąkę. Z mąki można wypiekać pierniki.

Czy jest ktoś jeszcze w posiadaniu jakichś pytań egzystencjalnych? Wenę mam...
          • kiczkis Re: Co ma piernik do wiatraka? 07.11.06, 22:14
            d_arek_d napisał:

> lmblmb napisał:
            >
            > > Szowinizm to rodzaj nacjonalizmu.
            >
            > A nie raczej rasizmu? W nacjonalizmie przyjmuje się interes własnego narodu
            za
            > nadrzędny wobec innych. W szowonizmie zaś jest się ślepym na przywary
            własnego
            > narodu, a wywyższa się jego zalety. Niekiedy szowinizm mylony jest z
            > nacjonalizmem, ale jak widać po rozbieżnych definicjach, są to dwie nieco
            > odmienne postawy. Jak już nadmieniłem szowinizmowi narodowemu bliżej raczej
            do
            > rasizmu.
            >
            > > Co ma piernik do wiatraka?
            >
            > W wiatraku mle się mąkę. Z mąki można wypiekać pierniki.
            >
            > Czy jest ktoś jeszcze w posiadaniu jakichś pytań egzystencjalnych? Wenę mam...
            -----------------------------------

(Zebys jeszcze rozum mial..)
            - "Wene" masz?? - O Chryste Panie!! - Wspolczuje.. Oddawna???
            - A tej twojej "weny" to nie da sie niczym wyleczyc?? (Moja kolezanka
            raz "ciotke" miala.. i tez mowila ze ja bardzo bolalo...)
    • staropolski41 Chory Michael J. Fox ... umyslowo 07.11.06, 08:49
    • prawy.prosty Re: żenujcy powrót narodowosocjalistycznego trolla 07.11.06, 08:53
      galba napisał:

jak dobrze że medialny szum wokół choćby Terri Schiavo charakteryzował się
      umiarkowaniem i pełną zrozumienia racji stron przeciwnych polemiką:/
    • lmblmb Żenujący galba 07.11.06, 09:14
      > Żenujące jest sięganie przez lewicę (Demokraci) do takich argumentów.

Bardziej żenująca jest twoja egzystencja na tym forum. Czy poza nim masz życie?
      • kibic_z_marsa jak skończyć z galbą 07.11.06, 13:16
        Na uroczystym obiedzie, podczas ożywionej i ciekawej dyskusji, nagle ktoś puścił
        bąka.Gdy smród rozszedł się po sali, jedynym tematem rozmowy stała się jakaś
        czerwona (z dumy, nie ze wstydu) dupa...
        Rzadko śledzę forumowe dysputy, jeszcze rzadziej się wypowiadam. Staram się
        ponadto omijać durne posty galby, tudzież jego zwolenników. Ale wygląda na to,
        że się nie da. Oto każda dyskusja, w której wypowiada się to indywiduum kończy
        się na dyskusji o ...galbie.
        Dlaczego galba pisze ? Ano z niespełnienia - niespełniony dziennikarz?,
        felietonista?, polityk? – ot niespełniony człowiek. Co złośliwsi, w tych
        paszkwilach „pisanych z jedynie słusznych pozycji” i bezwzględnie zwalczajacych
        „ zgniłe liberalne poglądy inspirowane przez wiadome siły” ( co by było
        zabawniej – wypominające wszystkim lewactwo), widzą dramatyczne wołanie
        „Zaproście mnie do stołu?”. Dowodów służalczości i ślepej lojalności dał już
        jednak tyle, że na liście dworzan czwartej władzy dawno się znalazł. Dobrze o
        tym wie – po co się wiec tak męczy? Po cóż wali „nowym? prawym? prostym?”.
        Otóż śmiem twierdzić, że nie pochwał galba oczekuje – wręcz przeciwnie - postów
        pełnych oburzenia, protestów, wyzwisk i inwektyw. Takie dopiero zainteresowanie
        powoduje, że z anonimowego klakiera staje się nasz grafoman osobą publiczną,
        szeroko komentowaną przez grono naiwnych przeciwników. Im bardziej prowokacyjny
        post tym więcej chętnych do nadmuchiwania ego (gal)balona. Im większy smród
        tym...itd.
        O potęgo internetu ! Tutaj segregacja śmieci nie obowiązuje, tu wszystko do
        jednego kubła się wrzuca i miesza, i miesza...
        Cóż więc począć? W filmie „Miś” wujek Dobra Rada proponuje dzieciom, które mają
        kłopot z przeklinającym kolegą „– Po prostu go ignorujcie, udawajcie, że go
        wcale nie słyszycie”. Rada śmieszna, w przypadku wyzwisk „motyla noga” i „kurcze
        pióro”, w przypadku jadu obłudy i zupełnego dyletanctwa, już taka głupia nie jest.
        I uprzedzając zarzuty wszystkich „honornych” polemistów wyżej wspomnianego
        przypomnę, że dawniej nie każdy mógł się pojedynkować z dżentelmenem - gdy
        próbował to czynić prostak, ów kazał go co najwyżej obić kijem...albo nie
        zwracał na niego najmniejszej uwagi. I tego rozsądnym forumowiczom życzę.
        P.S. Paradoks tego postu jest tylko pozorny. Na wspomnianym we wstępie obiedzie,
        ktoś w końcu wstał i zmienił temat rozmów ... otwierając okno. Zupełnie
        oczywisty jest natomiast fakt, iż mój post nie jest zaproszeniem do
        jakiejkolwiek dyskusji. Proponuję zrezygnować z ad personam na korzyść ad rem.
      • kiczkis "Żenujący galba" - rzekl frustracjusz... 07.11.06, 22:20
        lmblmb napisał:

> > Żenujące jest sięganie przez lewicę (Demokraci) do takich argumentów.
        >
        > Bardziej żenująca jest twoja egzystencja na tym forum. Czy poza nim masz
        życie?
        --------------------------------------------

Dla kogo "zenujaca"?? - "Kto pyta"?? (ze sie me zapyta..)

A życie "galba" ma.. I to jeszcze jakie! - W życie...
    • matrioszka25 amerykanskie dno moralne 07.11.06, 09:21
      gdzie do polityki miesza sie ludzi ciezko chorych, ktorych wystepy publiczne sa przykre dla widza europejskiego, a zabojcze dla Foxa, chorujacego na ta straszna chorobe, gdzie stres poprostu zabija. Ale tam , w tym kraju otepienia, nie ma nic swietego, nie ma zadnych norm moralnych, wszystko jest do jarmarcznego kupczenia, nawet cierpieniem ludzkim. Ameryka to kraj zla, jakie kontrasty dziela ameryka od europy, to takie jak sredniowiecze od pozytywizmu. Kazda wiadomosc stamtad, to flasz, obluda, nienawisc do innych. Czy wybory cos zmienia? nic, wychowane pokolenia amerykanskie, nie ma juz nic wspolnego z tym powojennym ktore zaszczepilo europie wartosci demokracji, te dzsiejsze to w wiekszosci mutanty hamburgerow, mutanty za ktore mysli telewizor, mutanty odgrodzone od swiata, a uzurpujace sobie prawa zycia na koszt innych.
      Nie ma juz tej ameryki, ktora byla symbolem wolnosci, to zostalo tylko w konstytucji amerykanskiej, sorry ale tylko na papierze. Dzsiejsza ameryka potrzbuje pomocy cywilizacyjnej jak kazdy rozwijajacy sie kraj afrykanski. Pomozmy im!
      • bio.mum Kolejna tolerancyjna inaczej 07.11.06, 09:31
        matrioszka25 napisała:

A Szkoci to skąpcy a Polacy to złodzieje.
        • y.y Re: Kolejna tolerancyjna inaczej 07.11.06, 14:12
          Po prostu bredzi farmazony, szkoda czasu:)
    • nrg67 USA: Chory Michael J. Fox w kampanii wyborczej 07.11.06, 09:41
      Ludzie, zredagujcie ten tekst. Pod koniec pada nieslychane zdanie: "Wynik
      referendum jest przesadzony - z sondazy wynika, ze wiekszosc glosujacych je
      poprze."
      Tzn. co poprze wiekszosc? Bedzie glosowac za komorkami macierzystymi czy
      przeciw komorkom macierzystym?
      • d_arek_d Re: USA: Chory Michael J. Fox w kampanii wyborcze 07.11.06, 10:15
        nrg67 napisał:

> Ludzie, zredagujcie ten tekst. Pod koniec pada nieslychane zdanie: "Wynik
        > referendum jest przesadzony - z sondazy wynika, ze wiekszosc glosujacych je
        > poprze."
        > Tzn. co poprze wiekszosc? Bedzie glosowac za komorkami macierzystymi czy
        > przeciw komorkom macierzystym?

O jejku, ależ się czepiasz! Z tekstu wyraźnie przecież wynika, że większość
        obywateli głosujących w referendum poprze... hmm.. referendum.
    • misza36 Re: USA: Chory Michael J. Fox w kampanii wyborcze 07.11.06, 10:23
      Polacy slowianie czy nie jest wam zwyczajnie wstyd ze wami tak pomiataja
      wykonujecie ich kazdy rozkaz do iraku kazali wam wyslac wosjko wyslaliscie do
      oibani wyslaliscie do konda wylsaliscie do afganistanu wyslaliscie kazali wam
      szczekac na rosje szczekacie kazali wam zablokowac rurociag przez polske kilka
      lat temu zablowaliscie kazaliscie by szedl przez ukraine a teraz budujemy pod
      morzem z ofsetem was oszuklali chociaz to zwykla umowa handlowa nawet nie
      potraficie jej wyegzekwowac i dalej was maja w d.... teraz cha wam jeszcze
      wybudowac tarcze antyrekietowa ktora ma zestrzeliwac nad wasza przestrzenia
      rakiety z atomowkami z korei czyli polski rzad i hameryka chca wam zapewnic
      zaglade biologiczna jak spadnie opad radioaktywny tym razem umrzecie juz
      definitywnie za wolnosc nasza i wasza gad blesju usa i dzirdz dablju

a teraz podliczcie sobie jeszcze koszty rocznie was irak kosztuje 1 miliard zl
      afganistan dojdzie drugie tyle czyli 2 miliardy straty naszej riry z gazem
      tarnzyt 4 milairdy zl niewykonanie ofsetu usa 3 mialirdy d 9 miliardow zl
      hehehe tylko na razie 20milairdo w zl za to byscie nakarmili wszusykich glodnyc
      w waszym kraju przez nastepne 30 lat moje gratulacje pozdrawiam jako slowianin
      my was lubimy to nie tak jak glosi wasza propaganda zwykli rosjanie do was nic
      nie maja
    • lekarzzewsi Każde działanie ma plusy i minusy :( 07.11.06, 10:53
      Pobrane komórek macieżystych zabija coś co mogło rozwinąć się w człowieka, co
      nie myśli i nie czuje... Ratuje się za to już istniejącego człowieka, który
      myśli i czuje... Jestem lekarzem i gdybym miał wybrać, ratowałbym istotę, która
      ma świadomość tego, że żyje i tego, że umiera. Zawsze najmądrzejsi są ci,
      którzy ngdy nie widzieli strachu skazanego (przez chorobę) na śmierć człowieka
      i rozpaczy jego rodziny... Pseudo filozofowie dla własnych, płytkich,
      politycznych celów... Zdobyć poparcie ciemnoty i opanować stołki. Oto jedyny
      właściwy cel...
    • troll7777 a po co leczyc jakichs paralitykow? 07.11.06, 10:58
      czy innych popaprancow... przeciez dobra Bozia ich tak pokarala - i widocznie
      miala za co! ...a nie lepiej wziac rodnice na warstat i dorobic pare nowych
      duszyczek - niezepsutych mysleniem i podatnych na kreacjonizm???? no nie? haha hah!
    • genyo Re: USA: Chory Michael J. Fox w kampanii wyborcze 07.11.06, 11:34
      galba napisał:

galba jak zwykle pisze bzdury, mam nadzieje, ze republikanie przegraja z
      kretesem. Zarodki ludzkie to nie sa ludzie, to SA zarodki. Dlaczego nie mialoby
      sie wykorzystywac ich do badan. Hipokryzja. Myslec, myslec, jeszcze raz myslec.
    • foruman nie na parkinsona tylko na stwardnienie rozsiane 07.11.06, 11:43
    • verdiprati Re: Micheal J Fox spot 07.11.06, 12:12
      hotair.com/archives/2006/10/23/video-claire-mccaskills-michael-j-fox-ad/
    • patthecat Rzygnięcie na ciebie to mezalians dla rzygów.... 07.11.06, 13:23
      Śmieciu zwanym galbą...
    • ukasz2006 No tak chory czlowiek ma mniejsze prawa wyborcze.. 07.11.06, 13:35
      ...niz zdrowy PiS doprowadzi do tego ze u nas tez wszyscy wyladujemy na
      cmentarzu w kwiecie wieku:(
    • closmogador Re: USA: Chory Michael J. Fox w kampanii wyborcze 07.11.06, 15:15
      Galba, pieprz sie!
    • charlie11 Prawo w Missouri bedzie dopuszczalo klonowanie 07.11.06, 15:48
      Do tego zmierza poprawka do konstytucji stanowej. A sam Michael Fox powiedzial
      w telewizji ABC, ze on calosci ustawy nie czytal i nie mial o tym pojecia. Na
      ale o w koncu jest tylko aktorem
    • kochanka_min_ziobro Re: USA: Chory Michael J. Fox w kampanii wyborcze 07.11.06, 16:35
      Galba, zycze tobie zdrowia... i niestety stwierdzam, ze hiena jestes ty...
    • fawad M. Fox sam zaproponowal swoja pomoc Demokratom 07.11.06, 16:38
      To byla jego inicjatywa, nikt go nie namawial. M. Fox tak wlasnie odpowiedzial w
      wywiadzie dla CNN na pytanie o to, kto go w to wciagnal. Powiedzial rowniez, ze
      chetnie pomoze kazdemu politykowi, ktory poprze badania nad kom. macierz. bez
      wzgledu na partyjna przynaleznosc. Wiem bo wywiad ogladalem.

TomiK

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka